Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Η αναμονή καλά κρατεί...

  Οι ημέρες περνούν και τα πράγματα δεν φαίνεται να αλλάζουν και πολύ. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ντέρμπυ αλλά δεν δείχνουν πουθενά καθαρό προβάδισμα και έτσι στην καλύτερη περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει την θέση της ΝΔ  και στην χειρότερη θα παραμείνουν ως έχουν. Θα αλλάξουν και λίγο τα νούμερα αλλά αυτό είναι όλο. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι με την πόλωση που προσδίδουν όλοι στις εκλογές θα είναι πολύ  δύσκολες οι μετεκλογικές συνεργασίες. Και αυτή την φορά κανένας δεν θα μας περιμένει. Εχω την αίσθηση πως οι Ευρωπαίοι μας έχουν ήδη βαρεθεί και ευχαρίστως θα μας διαολόστελναν ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Σκέφτονται όμως και τα λεφτά τους και έτσι όλο το αναβάλλουν  μέχρι να βρούν τον φτηνότερο γι αυτούς τρόπο.
  Εμείς πάλι λίγο ενδιαφερόμαστε γι αυτά και όπως είπε και ένας υπουργός της υπηρεσιακής πριν γίνει υπουργός σε ένα τηλεοπτικό πάνελ πίνουμε το ουϊσκάκι μας αμέριμνοι στο σαλόνι του Τιτανικού. Μόνο που εκείνοι δεν ήξεραν για το παγόβουνο ενώ εμείς το ξέρουμε. Ο Τσίπρας βρίζει τον Ολάντ που δεν τον συναντά, ενώ απο την πίσω πόρτα των Ηλυσίων πεδίων βγαίνει ο Βενιζέλος που βγάζει την γλώσσα στον Τσίπρα λέγοντας του ότι να εσένα δεν σε παίζει εμένα αγαπάει, ο Σαμαράς μιλάει πλέον με όλους τους Ευρωπαίους  που πριν λίγο καιρό τον είχαν στην απέξω και στην Ελλάδα όλοι μαζί τσακώνονται σε αυτά τα απίθανα τηλεοπτικά πάνελ όπου όλοι μιλάνε με όλους και ο καθένας λέει ότι θέλει.
  Και ο κοσμάκης που πλέον ακούει απο όλους ότι θα χρειαστούν θυσίες προσπαθεί να καταλάβει τι είναι καλύτερο για αυτόν και τον τόπο. Ξέρει ότι όποιος και να έρθει θα έχει πρόβλημα. Διάφοροι βολεμένοι κάνουν κολοτούμπες μπας και σώσουν τα τομάρια τους και προσαρμόζονται γρήγορα στα νέα δεδομένα αλλά πλέον ο κόσμος ξέρει...

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν από τότε που βγήκε ο Σακκιώτης, ο Άκοπος όλο έμπνευση είναι βρε παιδί μου! Τι πρωτότυπες ιδέες! Φτού σου να μη σε ματιάσω αναλυτή μου!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι αναλύσεις γράφονται σε άλλα μπλοκ. Εσύ δεν ξέρεις τίποτα για τα τοπικά θέματα. Ολα δουλευουν ρολοι. Ο πακιστανός κοβει βόλτες και πληρώνεται, το ξέρεις; Κι αν δεν ξέρεις τίποτα μάθε και γράψε μας για τις παρτουζες που γίνονται

Ανώνυμος είπε...

TA SKOUPIDIA MINANE STIN EGINA -Gia ton Diharho mas ftaine oli oi aloi (idio motivo) ektos apo apo ton idio ke tous synergates tou . Sto ACUA LOCA ginete tis POPIS to Periptero stin isodo tou limaniou egine Polikatikia ke psisimo fistikion - ta Enikiazomena mihanakia ke autokinita se sinehi ekthesi epano sta pezodromia ke tis platies mas (OSES EMINAN)H PLATIA ETHEGERSIAS sto kako hali fetos den ekopse oute ta horta . auta stin eksodo tou LInamiou dil molis vgeni o episkeptis katalaveni ti ton perimeni ke ehis to apithano Dimarho na kani oti den katalaveni ke na milai EGINA TELIKO TOURISTIKO PRORISMO gia Piotita zois kai PRASINA PASOKIKA ALOGA

Ανώνυμος είπε...

6:07 μ.μ κάνε λίγο υπομονή κατά το τέλος Οκτωβρίου θα επιληφθεί του προβλήματος του ΑΚΟΥΑ ΛΟΚΑ και των μοτοποδηλάτων ο υπεύθυνος που ακούει στο όνομα Τάσος Κρεούζης.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αιακός έχει εμπειρία τγης λέξης "κέρατο" και την διέγραψε από τυα σχόλια ως υβριστική. Από πότε το κέρατο που είναι της μόδας είναι υβριστική λέξη;

Ανώνυμος είπε...

tO NEO ANEKDOTO...ONOMA!!!
ΑΙΑ(ΚΟΜΑΝΕΝΤΣΙ)!!!!!!!!!!!
Η ΠΡΩΤΑΘΛΉΤΡΙΑ ΤΗς ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά κατά πέντε στελεχών της Διοικούσας Επιτροπής του εξαπέλυσε το Σάββατο η Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας ουσιαστικά ότι τα στελέχη αυτά υπερασπίστηκαν τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο και τον Ηρακλή Κωστάρη που καταδικάστηκαν γιατις ενέργειες της 17 Νοέμβρη, αλλά και τον Γιάννη Σερίφη, που απαλλάχθηκε.

«Τις τελευταίες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ, και προσωπικά ο κ. Τσίπρας, μου κάνει την τιμή να μου επιτίθεται σε καθημερινή βαση. Ασχολείται μαζί μου σχεδόν. Η αλήθεια σε καθημερινή είναι ότι ήμασταν πάντα σε αντίπαλα στρατόπεδα. Γιατί όταν, π.χ., δίναμε τη μάχη εναντίον της 17, πέντε από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάρτυρες υπεράσπισης των κατηγορουμένων», είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη στην ομιλία της στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ, το περασμένο Σάββατο. Με αυτόν τον τρόπο έδωσε το στίγμα της στην πρώτη μετά από δύοχρόνια εμφάνισή της στο ακροατήριο της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», τα στελέχη αυτά του ΣΥΡΙΖΑ -που σήμερα βρίσκονται στην Διοικούσα Επιτροπή του- είναι ο καθηγητής Βένιος Αγγελόπουλος, ο Δημήτρης Στρατούλης, ο γιατρός Νίκος Μανιός, ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος και ο Παναγιώτης Λάμπρου.

Βένιος Αγγελόπουλος, Καθηγητής του ΕΜΠ

Ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του καταδικασμένου με ισόβια κάθειρξη, Αλέξανδρου Γιωτόπουλου. Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, στην κατάθεσή του επιχείρησε να αποσυνδέσει τον Γιωτόπουλο από το ρόλο του αρχηγού της οργάνωσης, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε στο εδώλιο να κάθεται ο ίδιος καθώς ο «Γιωτόπουλος είναι άλλος ένας εγώ».

Δημήτρης Στρατούλης

Κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Γιάννη Σερίφη, που απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι ο τελευταίος ήταν για χρόνια «συνήθης ύποπτος» και στόχος των διωκτικών αρχών.

Νίκος Μανιός, γιατρός

Ήταν και αυτός μάρτυρας υπεράσπισης του «συνήθους υπόπτου» Γιάννη Σερίφη, τον οποίο χαρακτήρισε «ιδεολόγο εργάτη επαναστάτη» και μίλησε για κατασκευασμένες κατηγορίες.

Χριστόφορος Παπαδόπουλος

Ήταν στους μάρτυρες υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη (εκτίει ισόβια κάθειρξη) αλλά η κατάθεσή του διεκόπη πριν καν αρχίσει, με τον ίδιο να λέει ότι ήρθε να υπερασπιστεί την παραβίαση του κράτους δικαίου, και τον εισαγγελέα να τον ρωτά αν το κόμμα του τον είχε στείλει ως εκπρόσωπό του.

Παναγιώτης Λάμπρου

Επίσης μάρτυρας υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη, στο Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο, όπου είπε ότι τον ήξερε από το αριστερό κίνημα, τονίζοντας ότι δεν μπορούσε να καταθέσει αν είχε ή όχι ο κατηγορούμενος σχέση με τις τρομοκρατικές ενέργειες της 17 Νοέμβρη, αλλά μεταφέρει την εικόνα που «υπάρχει έξω. Ότι η εμπλοκή του έχει σχέση με την προσπάθεια εμπλοκής του Γιάννη Σερίφη».

Ανώνυμος είπε...

Aiakos kai Dora prwtathlites stin KOLOTOUMBA!!!!!!!!!!!
AIAKO-MANENTSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DORA-KOMANENTSI!!!!!!!
kAI GIA TO TELOS NA SAS PW KI ENA ANEKDOTO: gEORGE THEODORAKIS BOYLEYTIS B' PEIRAIA
PETROS PETRITIS
BOYLEYTIS A' Peiraia
sakis sakiotis
YPOYRGOS OIKONOMIKWN
XAXAXAXAXAXAXXAXAXAAXAXAXAXAXAXA
GRAFEIO TYPO OLWN AYTWN
N3S KAI PAKISTANOS

Ανώνυμος είπε...

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις ο Πακιστανός είναι από κάτω. Ας μείνει λοιπόν εκεί που είναι η θέση του. Με την ευκαιρία αληθεύει ότι έκανε αίτηση στο Λεούσειο Ίδρυμα για να συμπεριληφθεί στο συσσίτιο απόρων, τώρα που θα γίνει άνεργος.

Ανώνυμος είπε...

Re exw neuriasei me olous esas tous de3iokafromal..kes pou kanete ta panta na paei strafi olh h prospa8eia ga to beach volley. Re de ntrepeste re paliomal..kes.To volley einai probolh gia thn Aigina kai kanete ta panta na mh ginei. O paliolemes o Aleksiou paizei dhlwseis twn diagrammenwn rempeskedwn kai to allo to arx..di o Apostolidhs grafei skatopap..ries san autes pou exei sto gam..no de3iokafali tou. Na mas peite re anoixta poia sumferonta kaluptete kai de 8elete na ginei to volley. Poios ekera thn karfvth reeeeee. Paliolemedes olh h eu8unh gia oti trabo ginei panw sas reeeeeeeeeeee

Ανώνυμος είπε...

**ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ**ΚΛΙΚ ΕΔΩ