Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Πάει ο μήνας...

 Ο καιρός περνάει γρήγορα και πολλοί δεν το καταλαβαίνουν καν. Ετσι ήδη συμπληρώθηκε ένας μήνας περίπου μήνας απο την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής και για να είμαστε και ειλικρινείς δεν περιμέναμε να δούμε και τίποτα εντυπωσιακό όμως μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι η δημοτική αρχή φαίνεται να διακατέχεται απο έντονο άγχος για την παραγωγή έργου. Πρέπει λοιπον να πούμε ότι καλό είναι να θέλεις να παρουσιαστείς συνεπής απέναντι στους συμπολίτες μας που σε τίμησαν με την ψήφο τους όμως για να υπάρξει ουσιαστικό έργο υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις. Και αυτές έχουν να κάνουν κυρίως με την μεθοδικότητα και την οργάνωση με την οποία κινείσαι προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου. Δεν μπορεί καμιά δημοτική αρχή να κάνει σε 1 η 2 η 3 ακόμα μήνες όσα δεν έκαναν όλες οι προηγούμενες σε χρόνια  Σε μια δύσκολη όμως εποχή σαν την σημερινή όπου οι χρηματοδοτήσεις είναι ανέκδοτο πλέον οφείλει κανείς να κινηθεί με μόνο όπλο  τις γνώσεις και την  καλή του οργάνωση. Εξυπνες, καινοτόμες και πρακτικές λύσεις είναι η απάντηση στις προκλήσεις των καιρών. Επίσης ένα σημαντικό κομμάτι της παρουσίας του έχει να κάνει με την τήρηση του προεκλογικού προγράμματος.Ξέρουμε  ότι τα προεκλογικά προγράμματα δεν είναι ότι καλύτερο για τους δημάρχους που εκλέγονται και συνήθως ξεχνούν την ύπαρξη τους  όμως η κριτική μπορεί να γίνει μόνο επ΄αυτών.   Εαν λοιπον η δημοτική αρχή δουλέψει με αυτή την λογική έχει  πιθανότητες να πετύχει. Αλλιώς κινδυνεύει να τρέχει και να μην φτάνει.

58 σχόλια:

Ioulianos είπε...

ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΑΚΟΠΕ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΑΚΙ ΤΟΥ ΣΑΚΗ Η ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ. ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΜΗΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ , ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ. ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ, Ο ΣΑΚΗΣ ΝΑ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΠΙΟ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΣΑΚΗ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΟΛΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ Η ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΝΑ ΒΑΣΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΙΔΕΕΣ , ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν τώρα (Ιανουάριος) διαβάζουμε τέτοιο "Ιουλιανό" παραλήρημα, το καλοκαίρι τι θα γίνει; Το μόνο πιθανό είναι να έχει πάει σε ταχύρρυθμα σεμινάρια
ορθογραφίας.
Επί του θέματος τώρα. Για ποιά προεκλογικά προγράμματα μιλάνε; Τύπωσε ο δήμαρχος προεκλογικό πρόγραμμα; Αν το έχει κανείς, το αγοράζω όσο-όσο. Γιατί έχω μια θολή εικόνα ότι υποσχόταν τα πάντα αλλά (όπως και στον υπόλοιπο κόσμο) αυτή η εικόνα όσο πάει και ξεθωριάζει. Αν μετά από 1-2 χρόνια πώ ότι ο δήμαρχος έλεγε αυτά, θα μου πουν ότι κάνω λάθος και δεν τα έλεγε. Ποιός έχει ντοκουμέντο ότι τα έλεγε; Ή μήπως θα κρατάει κάποιο μπλόγκ αρχεία δύο ετών σε κοινή χρήση;
Πρόκειται λοιπόν για το μόνο δήμαρχο στην Ελλάδα που δεν είχε δώσει στον κόσμο προεκλογικό πρόγραμμα.
Τώρα, για την "κατηγορία" ότι ο δήμαρχος προσπαθεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα του προηγούμενου, η διαπίστωση είναι τουλάχιστον για γέλια. Τι θα έλεγε δηλαδή, ότι θα πετάξω τις μελέτες και τις εντάξεις έργων στα σκουπίδια, όπως προέτρεπε ο Αιακός; Το "διακύβευμα" των τελευταίων εκλογών ήταν το ποιός θα "κληρονομήσει" το πρόγραμμα και τις ενέργειες του προηγούμενου δήμαρχου.
Να λοιπόν μια ωραία ερώτηση: Αν ο " 'Ακοπος" πιστεύει ότι "η κριτική μπορεί να γίνει μόνο επ' αυτών" (εννοεί των προεκλογικών προγραμμάτων), η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε κεντρικό στόχο την προώθηση των έργων υποδομής. Τα προώθησε ικανοποιητικά ή όχι;
Η απάντηση βέβαια δεν μπορεί να δοθεί με "θυροφιλαθλικούς" όρους.

Ανώνυμος είπε...

Τα πάνε πολύ καλά. Επιτέλους ανεβαίνουμε πάνω στο Δήμο και βλέπουμε αιρετούς να μας χαμογελάνε και να μας καλοδέχονται και όχι κλειστές πόρτες. Ακόμα είναι φανερό και το λένε και μεταξύ τους πολλοί υπάλληλοι ότι αλλάζουν πράγματα και νοοτροπίες. Έστω κι αυτά είναι μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Δώστου του χωριάτη χαιρετούρες με τους επίσημους και πάρτου την ψυχή! Κερνάνε και καφέ;
Φοβερή ιδέα, πάω να το πώ του Καμίνη...

Ανώνυμος είπε...

11,51 κατεβα σε παρακαλω σημερα το πρωι στο λιμανι να θαυμασεις το ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ της παραλιας. Και αυτο απο μια μελετη ξεκινησε και βλεπουμε πως κατεληξε . Ουτε στην Αλβανια δεν παραλαμβανουν τετοια ΕΡΓΑ. Δηλαδη για να καταλαβουμε, τα ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ που εχουν σε μελετες στα συρταρια ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΜΟΥΡΤΖΗΣ σαν το πεζοδρομιο της παραλιας θα ηταν, γιατι απο οτι καταλαβαινει και ο πιο κουτος , αυτο ειναι ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ Κουκουλη

Ανώνυμος είπε...

Ε, βέβαια, άμα λες τέτοια πράγματα, φυσικό είναι να σε παίρνουνε στο μεζέ. Ποιός είσαι ρε μεγάλε, που ανεβαίνεις συνεχώς στο δημαρχείο, που ξέρεις και τι λένε μεταξύ τους ΠΟΛΛΟΙ υπάλληλοι; Μάλλον κάποιος από τη νέα δημοτική αρχή ή τους κολλητούς της.
Πέρα από το αστείο: καλά κάνουν και χαμογελάνε και καλοδέχονται τον κόσμο. ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο έκανε και ο Μούρτζης. Οι άνθρωποι είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και το πρώτο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι η επανεκλογή τους. Όχι σαν τους προηγούμενους...
Τα χαμόγελα βεβαίως δεν αποτελούν καμιά συνταγή επιτυχίας.

Ανώνυμος είπε...

Ο 10:07 να πάει να πει του Σακκιώτη ότι ο μέσος Αιγινήτης δε γουστάρει μεγάλα έργα, γιατί θα γίνουν λάθος και θα είναι δείγμα γραφής Κουκούλη.Ρε καλά σας τα λέει ο 9:50!

Ανώνυμος είπε...

Το να αποκαλείς τους Αιγινήτες χωριάτες, δεν σε τιμά , εκτός αν ΔΕΝ είσαι ένας από αυτούς, που μάλλον δεν είσαι.
Τα μεγάλα έργα δεν γίνονται σε ένα μήνα και σε δύο. Θέλουν χρόνο ,χρήμα και διάθεση. Η διάθεση υπάρχει, ο χρόνος δόθηκε και το τρέξιμο τους φαίνεται ότι φέρνει και χρήματα (βλέπε ΔΕΗ), γι΄αυτό λοιπόν τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
Στηρίζουμε όλοι για την Αίγινα που γεννηθήκαμε κι αγαπάμε, κι όχι για τους κυρίους που Σ/Κ μας αφήνουν τα σκατά τους.
Ευχαριστώ και καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

10,53 εσεις μας κανατε δημοτες για να σας ψηφησουμε και σε σας δωσαμε τα λεφτα μας οταν χτιζαμε. Τωρα φατε και τα σκατα μας, αλλα να μας εχετε νερο, δρομους ρευμα και να μας μαζεβετε και τα σκουπιδια, χωριατες

Ανώνυμος είπε...

Ε, όχι και πρόγραμμα κύριε Ακοπε. Και οι πέτρες γνωρίζουν ότι πρόγραμμα δεν είχε ο Σάκης και ούτε θα αποκτήσει. Βαδίζει στη τύχη, με συναντήσεις στις διάφορες υπηρεσίες που του κλείνουν οι Μπετενιώτης και Καρύδης και ότι κάτσει. Αν κάτσει ο κυματοθραύστης θα το κάνει. Αν κάτσει ο αγωγός θα το κάνει. Επαναλαμβάνω ότι κάτσει! Δεν έχει πρόγραμμα, ούτε πολιτική.

Ανώνυμος είπε...

11.25 Επειδή από τον τρόπο σου δεν φαίνεσαι πρωτευουσίανος, γύρνα στο καστικοχώρι σου πες στον κοινοτάρχη να φτιάξει κανά δρόμο για να περνάτε ή πάρε το γαιδούρι του παππού σουυ. Όσο για το χέσιμο μπορείς να πας απέναντι στο χωράφι της θείας σου να πάρει και ο κώλος σου αέρα γιατί μόνο το στόμο σου έχει πάρει.

Ανώνυμος είπε...

Ο 10:53 "τσίμπησε" αμέσως!!! Το "δώσε θάρρος στο χωριάτη" δεν εννοεί φυσικά όλους τους Αιγινήτες αλλά αυτούς που ξελιγώνονται να τους χαμογελάει ο δήμαρχος. Αυτούς που κόντευαν να αναβάλουν το γάμο γιατί δεν είχε πάει ο Γκότσης. Όπως βέβαια και αυτόν στον οποίο απευθυνόταν το σχόλιο.
Kατάλαβε λοιπόν την παπαριά του και το έρριξε σε όλους τους Αιγινήτες. Τον έπιασε το σωβινιστικό του, φυσικό είναι να θέλει να οχυρωθεί πίσω από τους άλλους και φυσικά όποιος μας λέει τα στραβά μας αποκλείεται να είναι Αιγινήτης, κανας κωλοξένος θα είναι (τρομάρα σου είμαι πιό Αιγινήτης από σένα).
Επίσης, ο 11:23 έχει άδικο για τον τρόπο που αντέδρασε, εκτός κι' αν είναι προβοκάτορας.

Ανώνυμος είπε...

12:21 να θυμάσαι ότι όποιος ανακατεύεται με τα σκ..., στο τέλος θα βρωμίσει.

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι τί να λέμε τώρα????

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή 10:53, έτρεξε ο Σάκης και έβγαλε το κονδύλι της ΔΕΗ, με ημερομηνία 16-12-2010; Ή δεν ξέρεις τι σου γίνεται ή μας περνάς για τελείως άσχετους!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ήταν δήμαρχος στις 16-12-2010; Κάποιοι δεν θελουν να το χωνέψουν αλλά τι να κάνουμε από τις 14 Νοεμβρίου Δήμαρχος με μεγάλη πλειοψηφία είναι ο Σάκης. Εσείς ποιός λέτε ότι έτρεξε στη ΔΕΗ; Ο Γκότσης ή ο Κουκούλης που δεν μπορούσε να καταπιεί αυτό που τον βρήκε. Γιατί πιπιλάς συνέχεια αυτή την ημερομηνία;
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

θελεις να μας πεις Λακις οτι ο Σακης εβγαλε χορηγια 50.000 ευρω για τον Ν3. Μιλαμε για μεγαλη διαπλοκη

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθούμε να αποπροσανατολίσουμε τα πράγματα,αναφέρωντας τον Ν3,σαν αποδέχτη της ρεμούλας και της διαπλοκής.Κανά κοκκαλάκι τον αφηναν να γλειψη,τον φουκαρά.Τα λευκά κολλάρα ηταν πήσω του,περιμένωντας την μεγάλη μπάζα.Αλλά το αποτέλεσμα των εκλογών, τους χάλασε τα σχέδια.Ο Ν3 ηταν αναλώσιμο υλικό μιας χρήσης.Δεν τους κάνει τη δουλιά,τέλειωσε η αποστολή του.Ψαχνει που να παρασιτήση τώρα,μαζί με ολλο το σκυλολόϊ του.

Ανώνυμος είπε...

Ναι πράγματι,
ο Ν3 είναι τόσο αναλώσιμος, που όλοι έτρεξαν στο πάρτυ του για να του υποβάλλουν σέβη. Αντί να γλείψει κοκαλάκι ο Ν3, βλέπω να τον γλείφουνε για να τους γράψει.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω, είναι καλύτερα να μην ασχολούμαστε πια με τους ανθρώπους του Κουκούλη.
Τώρα πια βρίσκονται στην αντιπολίτευση και κερδίζουν εύκολα πόντους. Είναι πιο εύκολο να γίνουν συμπαθείς στην αντιπολίτευση.
Αν συνεχίσετε να γράφετε για αυτούς, τους δίνετε αξία μεγαλύτερη από όση τους αξίζει.

Μια συμβουλή είναι και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω φίλε 12:05 ότι διευκρίνισα,αλλά μάλλον είσαι από αύτούς, που ότι και να άκούσεις, εσύ τα διαμορφώνεις και τα κάνεις accept, οπως σου αρέσει να τα άκούς.Αντε να σου κάνω το χατίρη να στο ξαναπώ:....Ο Ν3 με το σκυλολόϊ του... κλπ,κλπ.Στο περιβόητο πάρτυ,συγνώμη αλλά....'Αποψη ετσι;,μην το πάρης κατάκαρδα,Αποψη.Για να σε προφτάσω,μην άρχίσης να μου άπαριθμής όνόματα,νυν και πρώϊν,γιατι δεν λέει..
Ειναι κάτι σαν ..και η Αλεπού τον άντρα της, με τους πραματευτάδες.Αντε και στο επόμενο to know as better, με το καλό.

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάμε ότι-υποτίθεται τουλάχιστον - ο Σάκης πέρα απο καλό παιδί εκλέχτηκε γιατί είχε και κάποιες διαφορές απο τον Κουκούλη στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του νησιού. Αν αυτό δεν υφίσταται πλέον και έχει μπεί στην λούμπα ότι δεν πρέπει να αλλάξουμε τίποτα για να μην χάσουμε χρόνο η αν φοβάται να αλλάξει τακτικές λόγω προεκλογικών συμφωνιών τότε τον βλέπω να μένει με τα χαμόγελα και τις ευχές. Το θέμα του λιμανιού με τον κυματοθραύστη, την εγκατάλειψη της εξέτασης της ιδέας για τον πλωτό και η ουσιαστικά εγκατάλειψη της ιδέας του Λεοντίου δεν είναι καλή αρχή.

Ανώνυμος είπε...

Ioulianos = θεοδωρακης

aiakosrex είπε...

ΛΑΘΟΣ 4,07. Ο ΑΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Το 2ον Δημοτικο Συμβουλιο μαθενουμε θα γινει την δευτερα 31 Γεναρη , όμως αυτή την φορα δεν δόθηκαν τα θεματα στην δημοσιοτητα ( ΑΙΓΙΝΑ ΠΟΡΤΑΛ η ΑΛΛΟ ) υπαρχει καποιος λογος ? αμελεια ? Είναι χρήσιμο να προδημοσιεύονται στα ηλεκρονικα μεσα ενημερωσης, διοτι ετσι οι πολιτες μαθενουν τι γινεται και αν καποιο θεμα τους αφορα εχουν την δυνατοτητα να παρεμβουν στο εκαστοτε δημοτικο συμβουλιο. Ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

ο ν κοντοβρακης ορθως διαμαρτυρηθηκε για το βαψιμο της εκκλησιας του νεκροταφειου.ο παπας που την εβαψε δηλωσε οτι του αρεσει του ιδιου.μηπως ομως πρεπει να λαβει θεση η δημαρχια γιατι σαυτην πληρωνουμε τα τελη για τους ταφους,αλλιως υπαρχει και η λθση καθετων ασπρων γραμμων να γινει ρηγωτη...

Ανώνυμος είπε...

Όπως αποδεικνύεται, αυτός που έλεγε πριν καιρό ότι αυτό το blog δεν είναι όχι μόνο για διάλογο αλλά ούτε και για φτύσιμο, είχε πολύ δίκιο. Πρόκειται για blog 4-5 πωρωμένων, που ανακυκλώνουν ψέματα, συκοφαντίες, λόγια του καφενείου και φτηνά σχόλια. Ίσως ούτε να τους κάνεις πλάκα δεν αξίζει. Συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη, που θα πρέπει να είναι πολύ υπερήφανος για το "παιδί" του!

Ανώνυμος είπε...

Aυτός ο "Λάκις" πάντα τόσο πωρωμένος είναι ή πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες; Γιατί κατάπιε τη γλώσσα του ο "Σάκις" στο δημοτικό συμβούλιο, όταν ο Κουκούλης είπε ποια είναι η αλήθεια; Όποιος θέλει να μάθει την αλήθεια, μπαίνει στο Aegina Portal και βλέπει τα δημοτικά συμβούλια. Όλα τα σχόλιά του είναι ψέματα. Δεν τον απασχολεί η υστεροφημία του;

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ρε 10:17, το ξέρουμε, αλλά μη τους παίρνεις στα σοβαρά, κι' οι άλλοι την πλάκα τους κάνουνε. Νομίζεις ότι παίρνει κανείς το blog στα σοβαρά;
Να λοιπόν και ένα πραγματικό αστείο: Διάβασα στο Aegina News ότι ο Σκλάβαινας προσκάλεσε ΕΚΤΑΚΤΟ (!!!) συμβούλιο της Επαγγελματικής Παραλίας στις 16 Φεβρουαρίου!!! Τι άλλο θέλεις για να ευθυμήσεις; Τον Αποστόλη να πηγαίνει με φόρμα στο Υπουργείο, σα σύμβουλος του δήμαρχου;

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν 10:51, άκου για πάρτη σου ένα κουίζ: Πές μου ένα θαυμαστικό επιφώνημα με 7 γράμματα.
Τίποτα, έ;
Η απάντηση είναι:
"Σ'ωραίος"!!!!!
Συνεχίζουμε την πλάκα; Καλώς, προχωράμε:
Ο Αιακός, με τεράστια έκπληξη (και μετά από πολύμηνες έρευνες, υποθέτω), έμαθε κάτι που το ξέρει όλη η Αίγινα: Ότι δηλαδή τα πρωτοσέλιδα άρθρα και τα παραπολιτικά σχόλια της "ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ" τα γράφει ο Σάκης (εννοεί το δήμαρχο)!!!
Βάζει βέβαια και ένα ερωτηματικό ο άνθρωπος. Σημαίνει ότι δεν είναι σίγουρος; Όχι βέβαια! Το ερωτηματικό το βάζει γιατί μπορεί τα υπόλοιπα να τα γράφει μόνος του ο Βάρτζελης και σε άλλα να συνεργάζονται.
Τι πράγμα; Νόμιζες ότι η ΜΑΧΗ ήταν του Νικολόπουλου; Βεβαίως και ήταν, μέχρι τον Ιούνιο του 2007. Έκτοτε "μεταμορφώθηκε" και από εφημεριδάκι των συμπαθών παραθεριστών της Αγίας Μαρίνας, έγινε όργανο των Σάκη -Τάκη.
Ούτε αυτό το ήξερες;

Ανώνυμος είπε...

Αχ βρε 7:42, καλά το ξεκίνησες, γιατί στο τέλος αποδεικνύεσαι θυροφίλαθλος;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 11:28
Για άσχετους μας πέρασες; Λες να μην το είχαμε καταλάβει;
Άλλο ψάξε να βρεις: Γιατί βγήκαν τόσες εφημερίδες εναντίον του Κουκούλη; Πιστεύει κανείς ότι θα κατάστρεφε την Αίγινα (με ποιές πράξεις;) και άρχισαν να εκδίδονται - ή να μεταστρέφονται- για να μας γλυτώσουν από την καταστροφή του νησιού;

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλά με τις εφημερίδες του νησιού, Μάχη=Σακκιώτης, Νέα εποχή=ομάδα Κουκούλη, Νέα Φωνή της Αίγινας=Γρηγορόπουλος, απλά το δίδυμο Αλεξίου-Αποστολίδη στο τελευταίο τεύχος τους δεν ακουμπάνε το Σακκιώτη, μπορεί και να΄χουνε πάρει γραμμή, προσωρινής εκεχειρίας.

Ανώνυμος είπε...

Στο αιγιναπορταλ ο Κουκούλης αποκαλύπτει ότι τα λεφτά της ΔΕΗ τα ήθελε για να φτιάξει συνεδριακό κέντρο στος φυλακές. Δεν είχε σε προτεραιότητα το Κυβερνείο και το Ευνάρδειο γι αυτό έβγαλε και από την αλληλογραφία το "Αίγινα πρώτη πρωτεύουσα...". Δυστυχώς μέχρι σήμερα κανείς δεν του τα έχει πει στο δημοτικό συμβούλιο.
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

¨Εσκασε μύτη νέο blog Οινόη - Αίγινα. Ξέρουμε ποιανού είναι ;

Ανώνυμος είπε...

Να επαναλάβω πως ό,τι λέει ο Λάκις είναι μπαρούφα, ψέμα ή διαστρέβλωση της αλήθειας; Πιστεύω ότι το έχουν καταλάβει πιά όλοι.

Ανώνυμος είπε...

12:52 αμετανόητο, καλολαδωμένο σ-Κουκουλ-ίκι

Ανώνυμος είπε...

10,54 NAI

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τα καλά πράγματα να συμβαίνουν και μην βάζετε λόγια, μην κάνετε σενάρια.
Αφήστε την καινούρια δημοτική αρχή να παράγει έργο, δεν γίνονται όλα για κακό , ας μην είμαστε προκατειλειμένοι πάντα!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Ο Π ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΠ&Σ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για την πλαστογραφία του Θεοδωράκη τι έχεις να πείς; Είναι δυνατόν ένας λογιστής να μη μπορεί να ξεχωρίσει το έλλειμμα από το χρέος;

Ανώνυμος είπε...

Για τον 9:29 της 31/1.
Τα πράγματα είναι απλά όταν οι εφημερίδες υποστηρίζουν κάποιον πολιτικό. Δεν είναι όμως καθόλου απλά, όταν οι ίδιοι οι πολιτικοί γράφουν τις εφημερίδες.

Ανώνυμος είπε...

12,17 πλαστογραφια μπορει να κανει αυτος που δινει τα στοιχεια οχι αυτος που τα ερμηνευεικαι στην συγκεκριμενη περιπτωση εκδοτης ειναι ο Δημος και οι ανθρωποι του.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΕΥΓΕ!!!

ΘΕΤΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Ναι δίκιο εχεις.Συνεχίζει να μας περνάει χαζούς.

Ανώνυμος είπε...

πρώτη φορά βλέπω τόσο ήρεμο συμβούλιο! Τι εχουν πάρει ηρεμιστικά όλοι? Βέβαια λείπουν καρεκλάδες, είρωνες, Μουρτζαιοι, Σκλαβαινεοι, και υπερόπτες Πρόεδροι Δ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζεται η κοροιδία....
Ευτυχώς και είναι τέως!
Όταν ήταν Δήμαρχος δεν άνοιγε το στόμα του τώρα πήρε φόρα....

Ανώνυμος είπε...

πρεπει κι αυτος να προβαλει το μεγαλο του εργο 5,51, και μην μου πεις οτι δεν το βλεπεις εκτος κι αν δεν διαβαζεις το ΦΕΚ

Ανώνυμος είπε...

Στα προσφατα Δημοτικα Συμβουλια διαπιστωνουμε 1/ ΝΕΡΟ ξεκιναμε με 600.000 κυβ από γεωτρησεις για πρόσμιξη με νερο ΕΥΔΑΠ και βλεπουμε το καλοκαιρι - συμβαση για 2011-2012 με τους ιδιους υδρομεταφορεις και με επαχθεστερους ορους , πρωτα δειγματα ανεπαρκειας με την Κυψελη . που είναι ρε συντροφια οι προεκλογικες υποσχεσεις για καθαρο νερο ΕΥΔΑΠ ? όχι στις συμαβασεις με τους υδρομεταφορεις , που είναι οι Δημοτικες υδροφορες κλπ να υποθεσουμε τωρα ότι τα βρήκατε οι καινουργιοι με τους Νερουλαδες? Λεω ) 2/ Ανακολουθίες και μπερδεμα στους Πολιτες με την Σπυρου Ροδη , το ατύχημα έρχεται 3/ επειγον θεμα και μαλιστα εκτός ημερεσιας διάταξης ο βιολογικος που με μανια προεκλογικα τον σαμποταραμε κλπ κλπ κλπ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

7.05 Sorry δεν είμαι σαν κι εσένα που κάθε πρωί διαβάζεις ΦΕΚ

Ανώνυμος είπε...

8,07 κοροιδια ειναι που μας λεγανε οτι προλαβανε καιψηφισανε τον βιολογικο χαρη στον Σκιτσα. Μεχρι και εγκωμιο του επλεξε ο τεως. Τωρα αποδειχθηκε οτι ολα ηταν φουμαρα. Τιποτα δεν ειχαν κανει.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι τα πράγματα. Το μόνο που ήξεραν να κάνουν καλά είναι να χρησιμοποιούν τους ανθρώπους όπως θέλουν εκείνοι και να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα τους

Ανώνυμος είπε...

an akousete to sumvoulio,(apo to stoma tou Sakioti) einai oti logo tis kathisterisis (den egine to proto sumvoulio) den eftasan ta xrimata apo to paketo. auto fonaze o koukoulis, oti endiaferonte 350 dimoi kai einai mono 200ek ta xrimata. Eimaste tuxeroi pou anoikse akoma to upourgeio enan kodiko kai etsi exoume pali tin eukairia na kanoume aitisi. To pio simantiko pou akoustike apo tin dieuthintria texnikon ergwn einai oti an den kanoume viologiko, to prostiko apo tin EE, poia tha plironete apo tous dimous kai oxi apo tin xwra.

auta.

Ανώνυμος είπε...

Βρε 11:17, πολεμάς με επιχειρήματα και γεγονότα τους θυροφίλαθλους; Αυτοί ή θα βρίζουν ή θα διαστρέφουν. Δεν καταλαβαίνουν τίποτε άλλο!
Δεν έχεις ακούσει ότι η βλακεία και ο φανατισμός είναι ακατανίκητοι;

Ανώνυμος είπε...

Η βλακεία και φανατισμός, είναι προνόμιο δικόσου.Είσαστε μια παρεούλα, που νομίζεται οτι με το να παραποιείται την άλήθεια θα ξεχαστούν οι μαλακίες της προϊγούμενης Διοίκησης.Αμ δε.Αν θα παρακολουθήσης το AEGINA PORTAL,θα ακούσης τον τέως Δήμαρχο να επιμένη να αναφέρεται στα μεγάλα έργα του Λιμενικού Ταμείου.Δηλαδή προκλιτικά μας θεωρεί ΜΑΛΑΚΕΣ.Πια ειναι τέλος πάντων τα μεγάλα έργα ,που εμείς οι "ασχετοι" δεν μπορούμε να δούμε.Πέστε μας τελικά ποια ειναι,για να μην χαλάμε τις καρδιές μας.Εντάξει καλό παιδί ο Τάκης,εντιμος ο Τάκης,αλλά να μας δουλεύει ετσι χοντρά,γιατί;Εκός εάν ειναι από αλλο πλανήτη και δεν το εχουμε πάρει χαμπάρη.

Ανώνυμος είπε...

2:46
an eides olo to video, pou mallon eides oso se voleue, i apantisi eirthe apo ton sakioti kai ton Vartzeli , oti tha pigenanan exthes oi idioi stin sunedriasi tou ΚΑΣ gia ton kumatothrausti. Auto rotage o koukoulis. kai pire tin apantisi kai apo tous duo.

Ανώνυμος είπε...

Το μεγάλο εργο που θα συζητούσαν στη συνεδρίαση του ΚΑΣ,δεν ηταν ο κυματοθαύστης,αλλά το αλλο ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ,η προέκταση του προβλήτα πρός το Αγγίστρι.Χέσε ψηλά και αγνάντευε και Νικολό καρτέρα.Το βραβείο της ΜΑΛΑΚΙΑΣ θα το κερδίσεται με την αξία σας.Οπως καταλαβαίνης λοιπόν η συζήτηση αναβλήθηκε.Αντε και σε ανώτερα.Χαιρετισμούς στον Τάκη.

Ανώνυμος είπε...

το σάκχαρο του το έχει ελέγξει ο κ. δήμαρχος μετά απο τόσες πίτες;απο τον ακοινώνητο και εργατικό στον overdose κοινωνικό;..δουλέψτε και λίγο ένα μαγαζάκι έχουμε και κοιτάμε να είμαστε εκεί όχι ένα δήμο