Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Κάθε λιμάνι και καημός...

   Εγκρίθηκε λοιπον απο το ΚΑΣ  η προμελέτη για τον κυματοθραύστη και έτσι μπορούμε πλέον να περάσουμε στην επόμενη φάση που είναι η οριστική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Εμείς πιστεύουμε ότι είναι μια σημαντική - εάν αυτή είναι καλή η κακή αυτό είναι άλλο πράγμα  δεδομένων των πολλών αντιρρήσεων που υπάρχουν - απόφαση για το νησί όμως  πρέπει πρώτα να δούμε το σπουδαιότερο που είναι αν υπάρχουν τα απαιτούμενα χρήματα στην Αντινομαρχία  και δεύτερο ότι αυτό το  βήμα δεν πρέπει να φέρει με κανένα τρόπο πίσω το βασικό αίτημα που είναι άλλωστε και προεκλογική εξαγγελία Σακκιώτη για την κατασκευή σύγχρονου λιμανιού στο Λεόντι. Αυτή θα είναι η οριστική λύση σε πολλά προβλήματα του νησιού και της πόλης μιας και  θα μπορέσει να ανακουφιστεί απο το κυκλοφοριακό, να πεζοδρομήσει την παραλία και να την ταιριάξει με το υπόλοιπο ιστορικό κέντρο με τελείως διαφορετικά δεδομένα. Αφήστε δε τα αναπτυξιακά οφέλη που θα προέλθουν απο την κατασκευή ενός τόσο μεγάλου έργου.
    Εντύπωση  επίσης προκαλεί η αναθέρμανση του θέματος της Πύλης του Βαρώτσου. Νομίζω και εδώ ότι οδηγούμεθα σε έναν ιδιότυπο διχασμό που κινδυνεύει να φέρει αντιμέτωπους γηγενείς και άλλους πράγμα που πρέπει να αποφευχθεί. Δεν μπορούμε να αμφισβητούμε τις γνώσεις και τις ικανότητες του κ. Μπακουνάκη όμως σε καμμιά περίπτωση δεν μπορώ να δεχθώ τις αιτιάσεις της κ. Θερμού περί πιστών και φθονούντων.Φοβάμαι δε ότι πολλά τέτοια δημοσιεύματα είναι κατευθυνόμενα.  Οι πληβείοι που δεν έχουν την τύχη να συνομιλούν με το έργο έχουν άποψη και καλώς έχουν. Η τέχνη δεν είναι προνόμιο ειδικών και πρέπει πάνω από όλα να τέρπει αυτούς στους οποίους απευθύνεται Αλλιώς να γυρίσουμε κάμποσα χρόνια πίσω και να την κλείσουμε στα παλάτια που την έβλεπαν οι φωτισμένοι.  Δεν είναι κατώτεροι  αυτοί που δεν τους αρέσει και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται έτσι απο αυτούς που θεωρητικά τουλάχιστον ξέρουν. Σε τελική ανάλυση νομίζω ότι ο ίδιος ο καλλιτέχνης αφού βλέπει ότι το έργο του έχει προκαλέσει τέτοιο διχασμό  - αντιθέτως με την άποψη του κ. Μπακουνάκη πιστεύω ότι δεν έχει κανένα  απολύτως κύρος  - θα ήταν ίσως σκόπιμο να ζητήσει την μεταφορά του σε κάποιο άλλο σημείο.

50 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ετσι να συνεχισουν στην παραλια τα παρανομα αυτοκινητα σημερα το βραδυ εχουν κοκινα χαρτακια στο μπαμπριζ τους επιτελους καποιοι κενομυαλοι πρεπει να το καταλαβουν τα πεζοδρομια ειναι για τους πεζους και μονο γιαυτους .θετικο αποτελεσμα για το λιμενοβραχιονα. μπραβο σε ολους που βοηθησαν γιαυτο

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Άκοπε
Χαίρομαι που σου κάνει καλή εντύπωση ο Νίκος Μπακουνάκης και είναι βέβαιο ότι και εκείνος θα χαρεί ακόμα περισσότερο! Δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα παρηγορήσουμε την Κυρία Θερμού, που ένας τόσο ψαγμένος την απορρίπτει... Επίσης είναι απορίας άξιον, που ένας τόσο ψαγμένος απ΄τη μια αγνοεί ότι η τέχνη είναι προνόμιο όλων να την θαυμάζουν, αλλά προνόμιο ελάχιστων να την παράγουν. Και ένας από τους ελάχιστους στον κόσμο είναι ο Κώστας Βαρώτσος... Και κάτι ακόμα... Τα έργα που οι πληβείοι δεν μπόρεσαν να εκτιμήσουν, τώρα είναι τα έργα που κοσμούν τα μουσεία όλης της υφηλίου... Ψάξτο λίγο Ψαγμένε μου!

Ανώνυμος είπε...

Για να λεμε και τα θετικα του Βαρωτσου. Το δικο μας ειναι το ποιο αμφιλεγομενο " ΚΟΥΦΩΜΑ " ολων των εποχων.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 10.56
Η κ θερμού είμαι απολύτως βέβαιος ότι σαν καλή δημοσιογράφος θα παρηγορηθεί εξαργυρώνοντας τα καλά της λόγια. Ομως επειδή λές σωστά πράγματα παρά την ειρωνική διάθεση σου που δείχνει ακριβώς την αίσθηση υπεροχής έναντι κάποιων έχω να σου πω ότι κανένας απο εμάς δεν μπορεί να μειώσει τον καλλιτέχνη Βαρώτσο γιατί το έργο του είναι αυτό που τον στηρίζει. Σε ότι αφορά τα μουσεία και την καλλιτεχνική πρωτοπορία είμαι μαζί σου όμως πολύ σωστά λες ότι τα ΜΟΥΣΕΙΑ είναι γεμάτα. Οχι όπου βρούμε ότι βρούμε. Πάντως ότι κάνουμε μια τέτοια συζήτηση συνιστά αναμφίβολα πρόοδο και εγώ σε ευχαριστώ γι αυτό

akopos είπε...

Προφανώς το προηγούμενο σχόλιο ήταν δικό μου και μου ξέφυγε η υπογραφή

Ανώνυμος είπε...

Τελικά για να ξέρουμε κι εμείς οι απλοί πολίτες, η έγκριση είναι επιτυχία Σακκιώτη ή Κουκούλη?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε φιλε δεν εχει σημασια ποιανου επιτυχια ειναι και δεν μας ενδιαφερει! Επιτυχια της Αιγινας ειναι. Οι Δημαρχοι ειναι αναλωσημοι, τα εργα ομως παραμενουν. Πιστευω ομως εχει αναγνωριστει η συμβολη και των δυο στην επιτυχια αυτη.

Ανώνυμος είπε...

Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέσι τους.Ο Κουκούλης και η παρεούλα,κόβανε φλέβες για την προέκταση του λιμενοβραχίονα.Μετά άπό δυό χρόνια καθηστέρηση,κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν να "αντέξουν" τέτοιο φορτίο και έκαναν την σηνάντηση στο Δανάη.Τα υπόλοιπα λίγο πολύ είναι γνωστά.

Ανώνυμος είπε...

Το AIAKOS REX έχει τελευταίο θέμα τον "ΑΝΘΡΩΠΟ".Θέλω να το άφιερώσω,στούς άνθρωπους της τέχνης,που βρήκαν στο νησί μας τον τόπο περισυλλογής,δημιουργίας και ξεκούρασης.Σε όλλους άνεξερέτος,Ντε μέκ και Αληθινούς.Διανοούμενους και δήθεν.

Ανώνυμος είπε...

Έχω διαβάσει και άλλες απίστευτες μπαρούφες αλλά σαν κι' αυτή του 11:10 πολύ σπάνια. Έχει έστω και ένα (1) στοιχείο που να επιβεβαιώνει αυτά που λέει; Ξέρει τι έγινε στο Δανάη; Προφανώς κάτι λάθος άκουσε και έπλασε μια δικιά του ιστορία. Έτσι γίνεται με πολλά σχόλια δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Καημός κι' αυτός που τον έχει ο 9:51! Επι μήνες ρωτάει: 'O,τι γίνει από δω και πέρα, θα είναι έργο Σακκιώτη ή Κουκούλη;
Κανείς δεν του απαντάει του καημένου! Μ' αυτό το παράπονο θα μείνει να περιφέρεται στα blogs...

Ανώνυμος είπε...

Εγκριση κυματοθραυστη από ΚΑΣ - είναι βεβαιον ότι αν ηταν ο Κουκουλης Δημαρχος οι γνωστοί αντικουκουλικοι κύκλοι (αιακος/ακοπος κπλ)+ οι Νεοι Δημοτικοι θα φωναζαν για καταστροφη της Αιγινας . Τωρα λενε για το μεγαλο επίτευγμα του Σακη και του νεου Λ.Τ. , καλα ποτε οι Νεοι Αρχοντες προλαβαν και εκαναν μελετες ποτε προχωρησαν στις διαδικασιες για να περασουν από ΚΑΣ κπλ …. Είστε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ,ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ
Δυστυχως δεν εχετε άλλη επιλογη οι μελετες + εργα του Κουκουλη θα συνεχίζοντε και θα τα βαφτίζετε δικα σας ,αλλα όμως όλοι και εσεις, γνωριζουν…………απλα ηταν ο καλλιτερος.

aiakosrex είπε...

2,44, επετρεψε μου να διαφωνησω μαζι σου. Το εργο ειναι επιτυχια του Κουκουλη την οποια συνεχισε με επιτυχια ο Σακης. Δεν γνωριζω αν το θεμα θα περνουσε με δημαρχο Κουκουλη διοτι τοτε δεν θα περεμβαινε ο πολιτικος παραγων χαρη στον οποιο αλλαξε η αποφαση του ΚΑΣ. Αρα η επιτυχια ανηκει και στους δυο. Το αν συμφωνω με τον κυματοθραυστη η οχι ειναι αλλο θεμα. Τωρα για τις αλλες μελετες Κουκουλη , θα τις κρινουμε μια μια κατα περιπτωση και αν και εφοσον δικαιωθει θα του αποδωσουμε και θα του αναγνωρισουμε το μεριδιο επιτυχιας που θα του ανηκει( ανεξαρτητως αν διαφωνουμε η οχι με την συγκεκριμενη μελετη η εργο )

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 01:36
Τις μπαρούφεσ τις λές εσύ και η παρεούλα σου.Μπορώ να σου πω πολλές λςπτομέρεις άπό τα "σχέδια" που κάνατε για την έπέκταση του λιμενοβραχίονα.Τα λάθοι ειναι ανθρώπινα.Να μην έχεις το θάρρος να τα παραδεχτείς είναι "ταλέντο"των ήλιθίων

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Αιακε , η Αρχαιολογία είναι ανεξάρτητη αρχή , οι αποφασεις των ανωτερων οργανων ΚΑΣ κλπ( ευτυχώς για την Ελλαδα) δεν επηρεάζοντε από τις εκαστοτε κυβερνήσεις. Σιγουρα οι προσπαθειες της Νεας Δημοτικης Αρχης ηταν σημαντικες με πνευμα συνεγασιας σε οτι ειχε δρομολογηθει επι Κουκουλη και ειναι χρησιμο για τον τοπο . Η αποφαση του ΚΑΣ (ασχετως αν δεν αρέσει σε κάποιους )είναι ένα καλο παραδειγμα ότι συνεργασιες χωρις στείρα αντιπολιτευση μονο καλο κανουν στον τοπο μας και αυτο πρέπει να ισχύει για ολους αν θελουμε να παμε μπροστα -ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

Διαβασα τη Νεα Εποχη στην ηλεκτρονικη της μορφη.
Δυο συμπερασματα:
α) τους τσαντιζουν τα πολλα Δελτια Τυπου γιατι χανουν τις αποκλειστικοτητες. Ειχαν μαθει να τους τα σφυρανε πρωτα οι συμβουλοι τους και μετα να τα γραφουν πριν καλα καλα περασουν απο συμβουλιο. Αλλονιζανε. Καλα καναν και τους κατηγορουσαν για παρακεντρο εξουσιας. Ο λαος ομως καλο ειναι να γνωριζει και τη παραμικρη κινηση της Δημοτικης Αρχης. Αμα δεν το γουσταρετε απλως πατηστε delete στον υπολογιστη σας!!!
β)Εχει βαλει λιτους και δεμενους να μπει ο Ν3 στη νεα οργανωτικη επιτροπη του Φιστικιου. Μαλλον θα τον φτησαν και εχει γινει εξαλλο το αγορι! Εμισθο εθελοντισμο ποτε μου δεν εχω ακουσει.

Η ομαδουλα αυτη δεν εχει καταλαβει οτι ειναι απο τα βασικα συστατικα της αποτυχιας του Κουκουλη. Δεν βαλαν ομως μυαλο και συνεχιζουν την ιδια γραμμη. Οι Αιγινητες ομως δεν ειναι χαζοι οπως τους θεωρειτε!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους αρχίζουμε και διασκεδαζουμε ξανά με τους θυροφίλαθλους! Αυτόν που ρώτησe αν έχει στοιχεία γι' αυτά που υποστηρίζει, τον αποκάλεσαν ηλίθιο. Τώρα ο (ανορθόγραφος) λέει για λυτούς και δεμένους. Ποιός έχει λυτους και δεμένους; Έχει προσβάσεις στο δήμαρχο η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ; Φτου σας παιδιά μου να μη σας ματιάσω, πρωτεργάτες της νίκης, θα σας πάρουν του χρόνου καινούργια κασκόλ!

Ανώνυμος είπε...

4:15 η άγνοιά σου περί το ΚΑΣ είναι παροιμιώδης! Απόφαση θετική (κατά πλειοψηφίαν βέβαια) με αρνητική εισήγηση της αρμόδιας εφορείας βρωμάει πολιτική παρέμβαση από χιλιόμετρα. Όπως βρωμάει πολιτική παρέμβαση και ο εκνευρισμός της γενικής γραμματέως κ. Λίνας Μενδώνη μετά το τέλος της συνεδρίασης για την ύπαρξη ψήφων εναντίον της έγκρισης του έργου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι η 1η φορά που χρησιμοποιεί κάποιος ή κάποια τον όρο έμμισθος εθελοντής, μιλώντας για αυτούς που έφτιαξαν το Fistiki Fest. Και μάλιστα αυτός ή αυτή, που χρησιμοποιεί αυτό τον ...δόκιμο χαρακτηρισμό ακούγεται ότι συμμετέχει στην "Διερευνητική" Επιτροπή... Μήπως υπάρχει άνθρωπος, ο οποίος να διαθέτει έστω κι ένα δράμι νοημοσύνης, που να πιστεύει πως με τέτοιο μυαλό που κουβαλάνε οι διοικούντες, μπορεί να γίνει το Fistiki Fest;

Ανώνυμος είπε...

Ας αφήσουμε προς το παρόν τη συζήτηση για τους εθελοντές του φεστιβάλ, δεν έχει έρθει η ώρα της. Ας μείνουμε λίγο ακόμα στο θρίαμβο της πολιτικής εμβέλειας της νέας δημοτικής αρχής, που κατάφερε να κάμψει την Αρχαιολογία! Τέτοιο δήμαρχο δεν είχαμε κανένα μέχρι τώρα. Να έχει τα κονέξια για να κλείνει έργα για το νησί. Αν τώρα, για να γίνουν τα έργα χρειάζονται και μελέτες, έ, κάποιος βλάκας θα βρεθεί να τις φτιάξει, θα τον συκοφαντήσουμε, θα κληρονομήσουμε όλες τις έτοιμες μελέτες και μετά ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

7.27 Η μάνα σου έχει πιο έξυπνο γιο από σένα???
Αυτή η εξυπνάδα σου είναι για μεγάλη δόξα!!! Ναι έχει τα κονέξια να επεμβαίνει στην αρχαιολογική υπηρεσία, έχει την κρίση να μπορεί να καταλάβει τί συμβαίνει γύρω του... Κάτι που εσύ και οι φίλοι σου οι πρώην δεν είχατε!
Ποιες έτοιμες μελέτες? Τις ανύπαρκτες?
Μια φούσκα ήταν όλοι τους και ο κοσμάκις όπως λέγανε και διαλαλούσαν δεξιά κι αριστερά πολύ απλά τους κατάλαβε και τους έδωσε την θέση που τους αξίζει την τελευταία!!!
Τώρα σχετικά με Fistiki Fest όπως διάβασα και σε φρέσκια φυλλάδα , γράφουν ότι δεν θέλει η Αίγινα να ζήσει ένα 2ο Πάσχα το Σετέμβριο, δεν γράψανε ότι η Αίγινα δεν θέλει να ζήσει τις Απόκριες ξανά!
Γιατί αυτά που έκανε η επιτυχημένη ομάδα όπως λέει και ο δημοσιογράφος Φίρλας δεν πρέπει να αλλαχθεί. Εγώ του προτείνω πρώτα να δει φωτογραφίες των τσαντηριών του Φεστβαλ και μετά να τις συγκρίνει με τις φωτογραφίες των Αποκρεών και να τα ξαναπούμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλ. αυτός που γράφεις είναι σαν να λέμε Μπακουνάκης?

Ανώνυμος είπε...

Επί Σακη βλέπω να παίρνονται πολλές αποφάσεις.

Είναι σαν να βλέπω μπροστά μου το σύνθημα του Σάκη σε 3.5 χρόνια:
"ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ"

Χαχα

Ανώνυμος είπε...

Για τα τσαντήρια,τα αποκριάτικα ή τα φιστικάτα έχω να πώ ότι μετά από δυο-τρεις μέρες φεύγουνε.Ο κυματοθραύστης που ετοιμάζεται μαζί με τον Κουκούλη κόντρα στην αρχαιολογική υπηρεσία θα μείνει εκεί για πάντα ασχημίζοντας ένα από τα πιο όμορφα κομάτια που απομείνανε στην Αίγινα. Δεν σας φτάνει η Αγια Μαρίνα,η Σουβάλα, σιγά-σιγά και η Πέρδικα;;;;;Πρέπει να τα διαλύσετε όλα;;;;

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον είσαι του Σ/Κ , διότι δεν μπορείς να αντιληφθείς την κρισιμότητα του κυματοθραύστη για το κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, ενώ αν έμενες εδώ θα καταλάβαινες ότι είναι ζωτικής σημασίας το έργο.
Τώρα αν σου χαλάει τη θέα , σου συστήν μόλις βγαίνεις από το πλοίο να κάθεσαι μπροστά από την Πύλη του κολλητού σου του Βαρώτσου να χαλαρώνεις!!!!

Ανώνυμος είπε...

μια και άναψε η κουβέντα για το φιστικοφέστιβαλ, ξέρει κανείς κάτι να μας πει; πέρσι είχα περίπτερο και ετοιμάζω και το φετινό μου. παρακαλώ ενημερώστε με ποιός είναι ο υπεύθυνος τελικά για να κάνω την αίτηση. θα υπάρξει ανοικτή διαδικασία όπως πέρσι, ή τζάμπα ετοιμάζομαι;
άσχετο.... άκουσα ότι φέτος θα το αναλάβει η τιτίκα κανέλα (σημ. έτσι προφέρθηκε το όνομά της λίγο πριν την προεκλογική ομιλία του SakiS) και ομολογώ ότι ανατρίχιασα...
με την τσιγκουνιά που την βαράει αυτή θα φέρει τσαντήρια απο τα λιόσια για να είναι πιο φτηνά!

Ανώνυμος είπε...

Ανύπαρκτη μελέτη έδωσαν στο ΚΑΣ! Τσαντήρια και απόκριες το φεστιβάλ φιστικιού! Ηρέμησε μεγάλε, οι εκλογές έγιναν, τις κερδίσαμε, δεν το έμαθες ακόμα;
Τώρα τι κάνουμε; Ρίξε καμιά ιδέα!
Π.χ. ποιά είναι η επόμενη "ανύπαρκτη" μελέτη που θα εγκριθεί; Π.χ. θα γίνει φεστιβάλ και πώς; Κρεμόμαστε απ' τα χείλη σου μεγάλε!

Ανώνυμος είπε...

O ίδιος ΑιακόςREX, που έλεγε προεκλογικά όχι άλλες μελέτες για τα συρτάρια, λέει τώρα για επιτυχία Κουκούλη; Με έπιασαν ρίγη συγκίνησης μπροστά στη μεγαλοψυχία του ανθρώπου!

Ανώνυμος είπε...

Προς 1:40 μ.μ.
Διάβασα το παράπονο του 9:41 π.μ. και αποφάσισα να του λύσω την απορία: Ο Μίχας είχε πει ότι λεφτά για τον κυματοθραύστη υπάρχουν στα ΠΕΠ. Ο Σακκιώτης βέβαια θα αρχίσει τη μάχη να βρεί αυτός τα λεφτά που υπάρχουν στα ΠΕΠ. Μετά από μεγάλο αγώνα, θα το καταφέρει!
Ενώ όμως θα έχει αγωνιστεί να καταφέρει αυτήν και 1-2 άλλες (γνωστές ήδη) χρηματοδοτήσεις, θα έχει πλησιάσει η προεκλογική περίοδος! Θα έχει τότε φουντώσει το κίνημα του νέου υποψηφίου, ονόματι ¨ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ", ο οποίος θα κάνει θυελλώδη προεκλογική εκστρατεία, με το σύνθημα "ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ" και παρασύνθημα "εμείς προχωράμε αμέσως στα έργα"!
Ο Φούφουτος θριαμβεύει στις εκλογές, μετά από ένα χρόνο αρχίζουν και σκάνε οι χρηματοδοτήσεις, ο κόσμος παραληρεί εκ της χαράς, ο Φούφουτος κόβει κορδέλες, μαρμάρινες πλάκες "Εγκαινιάστηκε επί δημαρχίας Φ. Φουφούτου" εντοιχίζονται.
Οι γέροντες Κουκούλης και Σακκιώτης πίνουν καφέ στο καφενείο και κάποιος που γνωρίζει, τους λέει: "Καλά, δεν έπρεπε να σας καλέσουν κι' εσάς στα εγκαίνια;"

Ioulianos είπε...

/ioulianosaiginitis.blogspot.com/ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑRFIN BANK KAI TI ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

kai allo blog o theodorakis pire fora

Ανώνυμος είπε...

σχετικά με το δελτίο τύπου του κ.Καρύδη http://www.neaepohi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2816:2011-02-07-17-01-26&catid=90:news&Itemid=334

διαπιστώνω σελίδα όμως του κτηματολογίου ότι όλη η Αίγινα είναι στις υπό ένταξη περιοχές δεδομένου ότι και η Κυψέλη Αττικής και το Βαθύ Αττικής είναι και βεβαίως και η Αίγινα,Μεσαγρός και Πέρδικα.

http://www.ktimatologio.gr/ktima/index.php?ID=cR0WeQg0CdhsrjBm&Rec_ID=2369

Ανώνυμος είπε...

Στον 6.39 ευτυχως που έβαλες τα πράγματα στην θεση τους και μάθαμε εμεις οι πολιτες με την παροιμιώδη άγνοια , ότι ολλα βρωμανε Πολιτικη παρεμβαση κι επωμενως αν θελουμε να γινει κατι σαυτον τον τοπο (ΑΙΓΙΝΑ) θα πρέπει να εκλεγουμε Δημαρχο με μοναδικο κριτήριο να εχει ΚΟΝΕ στην Κεντρικη εξουσια.

Ανώνυμος είπε...

..και συμπληρώνω εγώ:
και επίσης για να γίνουν έργα σε αυτόν τον τόπο -εργα που ειναι υποχρέωση της πολιτείας- πρέπει να γίνει blackout διαρκείας ωστε να ερθει μια ΔΕΗ ΑΕ και να μας κανει χορηγιες μετα.
Το ωραίο είναι οτι πρεπει να πουμε και ευχασριστώ!

Ανώνυμος είπε...

..και συμπληρώνω εγώ:
και επίσης για να γίνουν έργα σε αυτόν τον τόπο -εργα που ειναι υποχρέωση της πολιτείας- πρέπει να γίνει blackout διαρκείας ωστε να ερθει μια ΔΕΗ ΑΕ και να μας κανει χορηγιες μετα.
Το ωραίο είναι οτι πρεπει να πουμε και ευχασριστώ!

Ανώνυμος είπε...

στον 1.39: "......η Αρχαιολογία είναι ανεξάρτητη αρχή , οι αποφασεις των ανωτερων οργανων ΚΑΣ κλπ( ευτυχώς για την Ελλαδα) δεν επηρεάζοντε από τις εκαστοτε κυβερνήσεις....."
όλες οι πολιτισμένες κοινωνίες πρέπει να σέβονται κάποιους κανόνες....Αυτά που λες έπρεπε να τρομάζουν κάθε λογικό άνθρωπο....οι κανόνες όμως δεν εξαντλούνται στο Κ.Α.Σ. και αυτό ο δήμαρχός σου μαζί με το τσιράκι του το κουκουλάκι θα πρέπει κάποτε να το μάθουν......

Ανώνυμος είπε...

4.40 Νομίζω ότι απλά μισείς την Αίγινα!
Είναι δυνατόν να μιλάς έτσι?

Ανώνυμος είπε...

Aς ρωτησουμε τους επαγγελματιες και τους επισκεπτες για το τι εγινε στο fistiki fest περυσι.Επισης ολοι ξερουν σε ποιους οφειλετε η επιτυχια.

Ανώνυμος είπε...

Στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε μετά τις εκλογές κλήθηκε ο Βαρώτσος και έγινε μεγάλη συζήτηση. Η συζήτηση μεταφέρθηκε στα blogs. Μετά από όλα αυτά έρχεται ο Akopos και λέει ότι θάπρεπε ο Βαρώτσος να παραδεχθεί ότι έκανε λάθος και να ζητήσει από τη νέα δημ. αρχή να την βάλουν αλλού.
Ένας διαμεσολαβητής του δήμαρχου τι περισσότερο θα έκανε;

Ανώνυμος είπε...

ακοπε "τώρα διατηρώ πολές αμφιβολίες αν τελικά το θέμα του κυματοθραύστη" Το πολλές αμφιβολίες γράφεται με δυο λ και έμαθες ότι επεσες εξω. Πρόσεχε λοιπόν τι γράφεις και πως το γράφεις.

χρησμός είπε...

…στη θάλασσα τη σκοτεινή ζητούμε τις αιτίες, κρυμμένες όμως θα βρεθούν στ’ αγέρωχα βουνά….

Ανώνυμος είπε...

το ποίημα είναι του Τσιμπούρη?

Ανώνυμος είπε...

portokaloglou

Ανώνυμος είπε...

aaaaaaaaaaaa ok
Μόνος του το γραψε?

Ανώνυμος είπε...

Έκθαμβος είμαι από την ποιότητα και συχνότητα του διαλόγου. Στιγμές Ακοπικής ανύψωσης...

Ανώνυμος είπε...

Τι αηδίες λέτε εδώ! Από την άλλη στο ποιοτικό γίνεται χαμός μέχρι και τα μωρά γράφουν.

Ioulianos είπε...

προσπαθουν να " μαζεψουν ολα τα μωρα " στην δικη τους πιστα...και μετα θα αρχισουν τα ΓΑΛΛΙΚΑ....

Ανώνυμος είπε...

Δενν ξέρω...ακόμα και ο άκοπος γράφει εκεί.λέτε να ζήλεψε τη ποιοτητα?

Ανώνυμος είπε...

Αφού βαριέται να ανεβάσει άλλη ανάρτηση από την Τετάρτη, τι να κάνει;

MARKELOS είπε...

ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ;