Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Αντε και του χρόνου...

  Αποφάσισε λοιπον εχθές η ΚΕΔΑ  για την νέα πολυπληθή οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ αφού πρώτα έγινε χαμός όλη την εβδομάδα κυρίως  στα blogs που όμως δεν γνωρίζουμε τι προσβασιμότητα έχουν στον μέσο πολίτη. Οι αντιδράσεις ήταν τόσο πολλές και ποικίλες  και δείχνουν απο μόνες τους το ενδιαφέρον  που έχει το θέμα. Η προσπάθεια να μεταφερθεί το πρόβλημα απο τα ερωτήματα που τέθηκαν για την θεσμική θέση της επιτροπής στα όσα έγιναν απο εδώ και απο εκεί και η ειρωνική "δήθεν" διάθεση ορισμένων  να "αποδομήσουν" την ανάρτηση δείχνει το έντονο ενδιαφέρον κάποιων για το θέμα. Και κυρίως να μην απαντηθεί η ουσία των ερωτημάτων. Πότε, που και απο ποιούς αποφασίστηκε για πρώτη φορά η σύσταση της επιτροπής. Δεν μας το είπε κανένας. Γιατί επιλέχτηκαν οι συγκεκριμένοι και με ποιά διαδικασία επίσης δεν μας το είπαν. Η μέχρι χθές νομική μορφή της ποιά ήταν; Στα άλλα δύο ερωτήματα δόθηκαν  κάποιες απαντήσεις οι οποίες μένει να αποδειχθούν κιόλας. Τώρα η συνταγή αν δεν θέλουμε να μιλήσουμε για κάτι είναι γνωστή. Βρίζουμε, γελοιοποιούμε   και γενικώς προσπαθούμε να απαξιώσουμε τον γράφοντα για να μην απαντήσουμε στην ουσία. Πάντα έτσι γίνεται.
  Τώρα σε ότι αφορά την αύξηση του πολιτιστικού τέλους θα μου επιτρέψετε να πώ ότι την θεωρώ απαράδεκτη. Δεν μπορεί σε τέτοιους καιρούς να κάνουμε αυξήσεις όσο και αν το ποσό είναι μικρό κυρίως όμως όταν επί τόσα χρόνια όλες οι δημοτικές αρχές χειρίζονται την διάθεση αυτών των  χρημάτων με πλήρη αδιαφάνεια και μυστικότητα. Είμαι αντίθετος στην αύξηση αν όμως τελικά εγκριθεί τότε πρέπει να υπάρξουν και τέτοιες δικλείδες ώστε να υπάρξει πλήρης διαφάνεια στην διαχείριση τους. Αν δεν μπορούμε να το αποφύγουμε πράγμα που είναι και το καλύτερο  ας κάνουμε τουλάχιστον αυτό. Αυτό βέβαια ισχύει και αν δεν  κάνουμε αύξηση μην ξεχνιόμαστε κιόλας.

137 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kalhmera
mas exete kourasei me to festival kai ta symferoda sas!giati oloi eixan simferoda...
exoume ousiastika provlhmata exthes meiname xwris reuma kai thermansh sxedon olh nyxta
ginate oloi paragodes mexri kai o vlakas evale to xaroupaki tou mesa ferofwno dwste tou 2 xastoukia giati pARamones eklogwn tha sas thn foresei kai sas sakiwtikoi gia ayto kalo tha htan na ton prosexete apo twra!

Ανώνυμος είπε...

Ας ξαναρχίσουμε την κουβέντα λοιπόν Άκοπε, αφού σε τρώει ο κ... σου από αυτά που σου κάνανε στην προηγούμενη ανάρτηση και νομίζεις ότι μπορείς να έχεις πάντα τον τελευταίο λόγο χωρίς αντίλογο.
Τα ερωτήματά σου απαντήθηκαν όλα αποστομωτικά. Ακόμα κι' αυτό που λες ότι δεν απαντήθηκε. Θα επανέλθω σ' αυτό.
Δεν μας λες όμως για ποιό λόγο θεωρείς ότι η ουσία των ερωτημάτων είναι το πώς αποφασίστηκε για πρώτη φορά η σύσταση της επιτροπής. Μπορείς να μας το εξηγήσεις; Κάποιοι άλλοι μπόρεσαν, και το έγραψαν στην επιστολή που έδοσαν στον δήμαρχο. Περίμενε και θα ανακοινωθεί, μην ελπίζεις λοιπόν ότι θα ψαρεύεις για καιρό σε θολά νερά, δημιουργώντας εντυπώσεις.
Η νομική μορφή της επιτροπής του καρναβαλιού ποιά είναι; Έπασχε η νομική μορφή της οργανωτικής επιτροπής επειδή δεν ήταν διορισμένη από το δήμαρχο; Έπαιρνε παράνομες αποφάσεις, με πρόεδρο τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ; Γιατί σκορπίζεις συνεχώς υπονοούμενα και ποτέ δεν δίνεις ακριβείς πληροφορίες;
Ποιοί έβριζαν και γελοιοποίησαν; Πιστεύεις ότι δεν διαβάζουν τα σχόλια οι επισκέπτες και δεν βλέπουν ότι σχεδόν όλοι οι υβριστές είναι από τη μια πλευρά;
Στη γωνία σε περιμένω!

Ανώνυμος είπε...

Στη γωνία Λουλού,πάνε για άλλες δουλιές.Και από οτι ξέρω τέτοια προσόντα δεν διαθέτης.,ούτε εμφανισιακά,ούτε ποσοτικά..Ασε λοιπόν τις μεγαλοστομίες.

Ανώνυμος είπε...

Φιλιππάκοοοο πάλι σου πιάσανε τον κ..... (και καλά να πάθεις)

Ανώνυμος είπε...

Ζήλεια εσύ ε;Ελα να στον πιάσουν και εσένα,να μην κλαίς.

Ανώνυμος είπε...

"...Πότε, που και απο ποιούς αποφασίστηκε για πρώτη φορά η σύσταση της επιτροπής. Δεν μας το είπε κανένας..."

Καλέ μου άκοπε, αφού δεν σου ταιριάζει αυτό το blog! Αφού δεν είναι του επιπέδου σου! Γιατί επιμένεις να γράφεις εδώ? Ο kfr στο aeginafirst έχει γράψει ολόκληρη διατριβή για την θεσμική θέση της επιτροπής, που απαντάει ακριβώς σε αυτό το ερώτημα. Νομίζω πως η θέση σου είναι εκεί. Για πόσο καιρό ακόμα θα αρνείσαι την κουλτουριάρικη και ποιοτική σου φύση?

aiakosrex είπε...

ΘΕΜΑ 9. Δημοτικου συμβουλιου 18 5 2009. διορισμος της οργανωτικης επιτροπης του φ.φ. Ετσι για την ιστορια.

Ανώνυμος είπε...

RE FILARAKIA ANIXTE TA MATIA SAS. MOLIS TON HPIAN STO Φ.Φ. {FISTIKOMA FAGANE}, KSEPATOTHIKANE NA GRAFOYNE OLH H OMADA N-TRIS KAI OI KAKI TOYS MERA, KITATE TA SXOLIA APO KATO..199 PIO KATO..258, EINAI DISKOLO NA KATALAVOYME PIANOY PONESE O KOLOS. ANTE ME KANETE KAI PARAFEROME. FISIOLOGIKA TA SXOLIA SE THEMATA POY MPENOYN EINAI 60 - 80. DISKOLO EINAI NA KATALAVOYME PIOI KSEKOLOTHIKAN ME TOSO MISOS NA GRAFOYN, NA APANTOYN & NA KSANAGRAFOYN, TA IDIA ATOMA, EIPAME
N-TRIS KAI H KAKI TOYS MERA, OLIS TIS KOLO-LAMOGIATIKIS PAREAS.... OUUUUUUST KOPRITES TIS DIAPLOKIS KAI TIS ARPAGIS, ALLA TI PERIMENIS PROFILAKTIKA TIS PTEROUS DEN EISASTE, ESIS KATASTREPSATE TON P.KOUKOULI STIS EKLOGES.

Ανώνυμος είπε...

EINAI KRIMA POY DEN EIXE ESENA O KOUKOULIS NA TON SOSEIS. AN TOY EGRAFES ESY TOYS LOGOYS TIS EIXE STO TSEPAKI TOY TIS EKLOGES. KRIMA PRAGMATIKA!

Ανώνυμος είπε...

Ο Άκοπος πήρε ήδη και άλλες αποστομωτικές απαντήσεις για τη συγκρότηση της οργανωτικής επιτροπής, εγώ τον είχα αφήσει να εκτεθεί παραπάνω.
Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι ο άνθρωπος δεν ξέρει όλη την ιστορία και γράφει ό,τι ακούει;
Ο Χ Ι !
Αντιγράφω το τι έγραφε ο ίδιος στην προηγούμενη ανάρτηση :
"... με εκδήλωση στο Μεριστό όπου ανακοινώθηκε πλέον η επιτροπή στην οποία πρόεδρος ήταν ο δήμαρχος, αντιπρόεδρος ο αντιδήμαρχος..."
Το ξέχασε ήδη αυτό που έγραψε την Τρίτη ή σας δουλεύει θυροφίλαθλοί μου, για να έχετε επιχειρήματα; Τι τα θέλετε τα επιχειρήματα με αρχηγό τον 4:26;
Στο 'χα πει Ακοπε, στη γωνιά σε περιμένω. Και ακόμα έχουμε δρόμο!

Ανώνυμος είπε...

Η αιγινήτικη μπλογκόσφαιρα φλέγεται: στο μπλογκ Aegina New που αποτελεί τον άξιο διάδοχο του αλήστου μνήμης aiakos rex, ως το κατεξοχήν μέσο αφιλτράριστης έκφρασης των βασικών ενστίκτων των Αιγινητών, οι σχετικές αναρτήσεις έχουν συγκεντρώσει ήδη, την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τον απίστευτο αριθμό των 397 οργίλων σχολίων. ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ BLOG.ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ. ΤΑ ΟΡΓΙΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΘΥΡΟΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Μήπως διαβάσατε το Δελτίο Τύπου της ΚΕΔΑ για την Οργανωτική Επιτροπή;Με ποιους συλλόγους και φορείς είχε διαβούλευση ο Ν. Τζίτζης, που ήταν εξαφανισμένος τον τελευταίο μήνα; Ρε, δεν πάμε καλά!!!Θα μας τρελάνετε ή νομίζετε ότι είμαστε ηλίθιοι;

Ανώνυμος είπε...

7:46, είναι υβριστικό αυτό το σχόλιο; Εγώ το βρίσκω απολύτως αληθές! Δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει υβριστικό; Να λες π.χ. τα μέλη της οργανωτικής λαμόγια! Να τους λες ότι είναι σκυλολόϊ, ότι είναι ενεργούμενα του Ντρή και μύρια όσα άλλα (τεμπέληδες, κοπρίτες κλπ). Να βρίζεις χυδαία συγκεκριμένο άτομο.
Και κάτι για τον χαρακτηρισμό "θυροφίλαθλος": Δεν βρισκόμαστε σε παιδικό καυγά, όπου ο οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός επιστρέφεται και μάλιστα μεγεθυμένος. Ο χαρακτηρισμός (οξύς είναι αλήθεια) δόθηκε στα άτομα που έμπαιναν στο blog μόνο για να βρίσουν, χωρίς να έχουν κάτι να πουν για το θέμα. Μπες σε προηγούμενες αναρτήσεις και θα συλλέξεις εκατοντάδες τέτοια σχόλια. Μπορείς να μου πεις ποιές συγκεκριμένες λέξεις απ' αυτές που παραθέτεις, κατατάσσουν τον συντάκτη της ανάρτησης στους θυροφίλαθλους;

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε?Παραιτήθηκε ο Φίλιππας?Άρχισαν τα όργανα..στην οργανωτική επιτροπή.
Είσαι λίγος Sakis, πολύ λίγος.Σε δύο μήνες τα έχεις κάνει μπάχαλο.

Apiliotis είπε...

ΦΙΣΤΙΚΩΜΑ….... ΑΙΓΙΝΗΣ !!

http://apiliotis-apiliotis.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στ' αλεύρι!
Ο Άκοπος, αφού έκανε επί μήνες τη νύχτα μέρα για να υπερασπιστεί και να βοηθήσει το Σακκιώτη, τώρα του κάνει "κριτική" γιατί το κάθε νοικοκυριό θα πληρώσει 33 λεπτά παραπάνω στο δίμηνο στο λογαριασμό του νερού (πολιτιστικό τέλος). Δηλαδή, να διαφοροποιηθούμε σε κάτι τελείως επουσιώδες και ανώδυνο, για να μη μας πουν ξεφωνημένους Σακικούς. Είναι αργά πιά...
(το ίδιο βέβαια ισχύει για τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, αυτή όμως δεν είναι Σακική. Κάνει αντιπολίτευση.)
Ας κάνει όμως και άλλες -ουσιώδεις βέβαια- προσπάθειες, μπορεί σιγά -σιγά να της φύγει η ρετσινιά!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα τι θα πείτε; Ότι και ο Φίλιππος ενεργεί κατόπιν εντολών του Ν3;
Άντε ρε βουλώστε το.
Πολύ γρήγορα άρχισαν τα όργανα
Λυπάμει την Αιγινούλα που θα μείνει ακυβέρνητη για 3 χρόνια

Ανώνυμος είπε...

μη γίνει παρεξήγηση, η ρετσινιά του ακόπου εννοείται έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου 9:07 "δεν θα μείνει" ακυβέρνητη, είναι ήδη ακυβέρνητη..

Ανώνυμος είπε...

Άκοπε, άλλαξε θέμα.Ασχολήσου με τις πλημμύρες, με τις διακοπές της ΔΕΗ, το θέμα δεν σε παίρνει άλλο..Οι φόβοι πολλών ότι ο Sakis θα τα κάνει μαντάρα επιβεβαιώνονται σιγά σιγά και το "όλοι μαζί" άρχισε ήδη να καταρέει..

Ανώνυμος είπε...

kala o kosmos xanetai kai asxoloumaste me to Fillipa?
allo ena melos sto skiloloi tou N3.

Ανώνυμος είπε...

Γελάω ειλικρινά πολύ μαζί σας. Ο Φίλιππος ήταν κι αυτός καθοδηγούμενος από τον Μέγα Ν3, ε?Ε, δεν πάτε καλά..Τέτοιες δυνατότητες έχει πια αυτός ο Ν3, που όλοι κάνουν ότι τους πει?Είστε γελοίοι κύριοι, εντελώς γελοίοι..
Αν είναι πάντως έτσι υποκλίνομαι κε Μέγα Ν3 στις δυνατότητες σας και την εξυπνάδα σας..

Ανώνυμος είπε...

Μπήκα στο Aegina Portal και διάβασα την ανακοίνωση του προέδρου της ΚΕΔΑ για τον ορισμό της Οργανωτικής Επιτροπής. Πιστεύω ότι της αξίζει ένας καλός σχολιασμός. Δεν είναι προσωπική κριτική στον υπογράφοντα, αφού -όπως φαίνεται- τέτοια κείμενα συντάσσονται σε υψηλότερο επίπεδο. Εξ άλλου την ευθύνη της συγκρότησης την είχε αναλάβει εξ αρχής ο δήμαρχος. Παραθέτω λοιπόν και σχολιάζω καίρια σημεία της ανακοίνωσης:
1) "Με την απόφαση αυτή (δηλ. του διορισμού μελών) αναγνωρίζουμε και στην πράξη τη συμμετοχή των συμπατριωτών μας στην Οργανωτική Επιτροπή". Τι θέλει να πει ο ποιητής; Ότι αναγνωρίζει πως συμμετέχουν συμπατριώτες; Ότι αναγνωρίζει την ανάγκη συμμετοχής των συμπατριωτών μας; Ας βοηθήσουν οι πρόθυμοι σχολιαστές!
2) "Μετά από διαβούλευση που είχαμε με τους Συλλόγους και τους τοπικούς φορείς" και "με τη συνεργασία όλων των συλλόγων και φορέων του νησιού". Μετά από τις φράσεις αυτές, θα περίμενε κανείς ότι τουλάχιστον το 50% των μελών θα ήσαν εκπρόσωποι φορέων. Πόσοι όμως είναι; 5 στα 34 μέλη! Επειδή οι Σύλλογοι είναι δεκάδες, αναρωτιέται κανείς αν η διαβούλευση κατέληξε σε "πόρτα", λόγω των αποκλεισμών που είχαν ήδη γίνει ή δεν έγινε καν.
3) Τα μέλη που προέρχονται από το Δήμο (σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη κοινοτήτων και οργανισμών) είναι 12! Ανασφάλεια; Επίγνωση της αδυναμίας να ανατεθούν ουσιώδεις αρμοδιότητες σε άλλους; Πάσα ερμηνεία δεκτή.
4) 34-5-12 = 17! Δηλαδή ακριβώς οι μισοί. Τόσοι είναι οι ιδιώτες που διορίστηκαν στη νέα Ο.Ε. Λογικό είναι! Αν ήσαν λιγότεροι, θα έλεγαν ότι καπελώνονται από το Δήμο και την πολυπληθή του συμμετοχή. Μόνο που έτσι η Ο.Ε. γίνεται τελείως δυσκίνητη. Άσε που ίσα -ίσα θα χωράνε στο Μεριστό.
5) Στη σύνθεση της νέας Ο.Ε. παρουσιάζεται το οξύμωρο ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ να είναι πρόεδρος της Ο.Ε. και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος (ανώτερος δηλαδή και αρμόδιος για πολιτιστικά) είναι απλό μέλος. Αν δεν πρόκειται για άσκηση ταπεινοφροσύνης, υπάρχει περίπτωση ακούσιας "συμμετοχής"; Τι άλλο μπορεί να σημαίνει;
6) Η ΚΕΔΑ άκουσε την εισήγηση και αποφάσισε να ορίσει πρόεδρο κλπ, μας λέει η ανακοίνωση. Λείπει μια φράση; Ότι ενέκρινε την εισήγηση; Λεπτομέρειες, θα μου πείτε. Για τη νέα γραφειοκρατία όμως αλλά και γι' αυτούς που αναζητούν μανιωδώς νομιμοποιήσεις (π.χ. Άκοπος) ίσως δεν είναι τελείως επουσιώδες.
7) Φαίνεται ότι υπάρχει μικρή ή μεγαλύτερη δόση αληθείας στο ότι κάποιοι από τους ιδιώτες δεν ρωτήθηκαν κάν και ότι κάποιοι πιθανώς να μην αποδεχθούν το διορισμό. Αυτό θα είναι άλλο ένα ισχυρό πλήγμα στο κύρος του θεσμού και της Ο.Ε.
8) Είναι προφανές ότι ορισμένα από τα διορισμένα μέλη συμμετέχουν λόγω καλλιέργειας πελατειακών σχέσεων. Επανερχόμαστε στην εποχή Βελιώτη;
Ανεξάρτητα από όλα αυτά, στο Argina Portal (Αυτοδιοικητικά, ΚΕΔΑ) μετά την ανακοίνωση αυτή, υπάρχει περυσινή ανακοίνωση της Ο.Ε., στην οποία τα μέλη της ανελάμβαναν τομείς δραστηριότητας. Αν αυτό γίνει και φέτος (αν γίνει), θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η σύγκριση με τους περυσινούς τομείς και τη στελέχωσή τους. Οψόμεθα!

Ανώνυμος είπε...

Όπως φαίνεται, υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις. Ο Αιακός λέει ότι μίλησε με τον ήδη παραιτηθέντα από την Ο.Ε. κ. Φ. Τζίτζη. Υπάρχει και είδηση στη Ν.Ε. Αυτό επιβεβαιώνει την ορθότητα της παρατήρησης 5 του προηγούμενου σχολίου.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, τι επίπεδο είναι αυτό
Χάσατε την ψυχραιμία σας;
Όλα εδώ πληρώνονται

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ
ΚΑΗΜΕΝΗ ΑΙΓΙΝΟΥΛΑ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Φίλιππα, εμπρός στο δρόμο που άνοιξε η Τιτίνα! Θυμάστε τις κραυγές θριάμβου όταν παραιτήθηκε από τα πολιτιστικά; Το πώς της έδωσαν αμέσως δίκιο σε όλα, αν και ήταν τελείως ασαφή; Αυτά έχει η άφρων αντιπολίτευση...

Ανώνυμος είπε...

Για δείτε στο ΝΕΑ ΑΙΓΙΝΑ τι έγινε στο Λιμενικό Ταμείο που διαθέτει χοντρά λεφτά και αφήστε το φιστίκωμα.

Ανώνυμος είπε...

10:29 συγχαρητήρια, τα είπες όλα.Για να μοιράσουν και τομείς να γελάσει κι ο κάθε πικραμένος.

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθώ να σκεφτώ τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν ο Σάκης είχε πάρει την αντίθετη απόφαση.
Ας πούμε ότι είχε κρατήσει τους βασικούς παίκτες (και τον Ντρη) στην Οργανωτική.
Το πολύ πολύ να ήταν δυσαρεστημένη η Τιτίνα. Δεν νομίζω όμως ότι θα είχε συμβεί τίποτα περισσότερο.
Και βέβαια θα είχαν ήδη ξεκινήσει τη δουλειά.

Τώρα έχει καταφέρει και έχει βάλει απέναντί του: Φίλιππο, Γάλαρο, τους μισούς αγρότες, ούτε και γω ξέρω τι θα κάνει με τους πολιτιστικούς συλλόγους.

Ανώνυμος είπε...

Οι αγρότες τους τα έχουμε μαζεμένα γιατί βάζουν σε κύνδινο το φεστιβάλ αλλά δεν μπορούμε να μην είμαστε στην επιτροπή, είμαστε αναγκαστικά.

Ανώνυμος είπε...

Α, ρε Σάκη άλλα μας έλεγες προεκλογικά, σε ψηφήσαμε και μέσα σε 1 1/2 μήνα τα έχετε κάνει σκατά.

Ανώνυμος είπε...

Μην είσαστε κακεντρεχείς και μην κάνετε υποθέσεις ότι έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους. Ως γνήσιοι θυροφίλαθλοι, σχολιάζουν τις επίμαχες φάσεις του αγώνα.
Ο Άκοπος, ας πούμε, ετοιμάζει ήδη τη νέα του ανάρτηση, με τίτλο: "Φίλιππος, ο δούρειος ίππος του Ντρή στην παράταξη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ".

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί μου αγρότες το φεστιβάλ ξεχάστε το.Ποιος από αυτούς έχει την τεχνογνωσία να στήσει φεστιβάλ σαν το 1ο ή το 2ο?Κανείς.Κάτι άλλο ίσως, αλλά δυστυχώς θα είναι κάτι άλλο.
Γι'αυτό κι ο Φίλιππας έδειξε την δυσαρεσκεία του με αυτό τον τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

11:15, ένα μεγάλο σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση είχε πει πολύ σωστά πράγματα: Έλεγε (περίπου) ότι αν ήθελε ο Σάκης να πάρει υπό τον έλεγχό του την οργ. επιτρ. αλλά και να κλείσει όλα τα στόματα, θα έλεγε στις παρατάξεις: Θα μοιράσουμε όπως μοιράστηκαν οι έδρες στο δημ. συμβ. Ο καθένας ας βάλει αυτούς που θέλει. Ας βάσταγε για την πλειοψηφία παραπάνω, για να βάλει και φορείς. Ποιός θα μίλαγε; Γι' αυτό κάποιοι είπαν για προαποφασισμένη σύγκρουση. Τις παράπλευρες απώλειες δεν τις υπολόγισαν! Θα έρθει αύριο και η άρνηση ορισμένων να συμμετάσχουν και θα συμπληρωθεί η εικόνα.

Ανώνυμος είπε...

Μου φαίνεται ότι το παρακάνατε με την οργάνωση του ΦΦ. Ολα τα κείμενα γράφουν ότι ένας είναι ο ειδικός και ανησυχούν οι αγρότες και άλλες μαλακίες. Ανησυχούν οι αγρότες μη τυχόν δεν πάει το Αιάκειο να πουλήσει γλυκά; Ανησυχούν οι αγρότες μη τυχόν δεν πάει το Βιβλιοπωλείο να πουλήσει βιβλία; Ας μη συνεχίσω. Προς τούτο μη το παρατραβάτε το θέμα γιατί χάνετε.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΙΛΙΠΑΚΟΣ ΚΟΥΤΟΣ ΗΤΑΝΕ ΚΟΥΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΑΛΛΑ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΡΝΑΕΙ. ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

«Ο κ. Τζίτζης μας μίλησε ανοιχτά και από καρδιάς για πάρα πολλά πράγματα που δεν ήθελε να δημοσιευτούν και το σεβόμαστε απόλυτα». ΝΕ
Πριν από δύο χρόνια ο Ντρης επιτέθηκε με ένα πραγματικά εμπαθέστατο και κακοηθέστατο κείμενο ΛΑΒΡΑΚΙ στην αδελφή και τον πατέρα του χαζοΦίλιππα.
Εκείνος διαμήνυε δεξιά και αριστερά πως θα πάρει πίσω την πληγωμένη τιμή της οικογενείας.
Σήμερα μιλά «από καρδιάς» με τον εφημεριδά και συντάκτη του λιβελογραφήματος εκείνου και μάλιστα του λέει και άλλα πολλά που από « τακτ και μπέσα» ο Ντρης δεν αποκαλύπτει.
Άλλωστε έτσι είναι οι φίλοι.
Λοιπόν Φίλιππα φίλε μου, μπορώ να σε λέω έτσι αφού θεωρείς « από καρδιάς» όποιον σε βρίζει, είσαι ένας τενεκές, ένας επηρμένος ανθρωπάκος, ένα τεράστιο μηδενικό, και καλά να πάθει ο Σάκης που παρά το γεγονός πως τον είχαμε προειδοποιήσει από πριν για το τι φιλόδοξο κουραμπιέ και τι φίδι κολοβό, πάει να βάλει στην παράταξη, εκείνος πίστευε πως θα έπλεες αναγκαστικά σε πορείες παράλληλες….
Άλλη μια επιτυχία του δαιμόνιου εκδότη. Σε πήδηξε πολιτικά και πηδάει μαζί σου και τον Σάκη. Μια εντελώς επιτυχημένη πολιτική παρτούζα.
Αλλά ρε Ντρη, όσο και να θυμώνεις μην ξεχνάς πως δε σε θέλουν ούτε οι δικοί σου (ρώτα και μάθε).
Γιατί δηλαδή πρέπει να σε αποδεχτεί η παράταξη που πολέμησες ( και δικαίως αφού ήσουν αντιπολιτευόμενος).
Αν ήσουν λιγότερο εμπαθής και λίγο πιο έξυπνος, θα έκανες το κόλπο γκρόσο και στα πλαίσια του «εθελοντισμού» που…. σε διακρίνει θα υπερσκέλιζες τον μικρό Σάκη και θα έθετες εαυτόν υπηρέτη του ΦΦ και του γενικότερου καλού της καημένης Αιγινούλας που έχει την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να σε φιλοξενεί.
Αλλά αν ήσουν έξυπνος όσο και δραστήριος, αν ήσουν λιγότερο εμπαθής και περισσότερο ρομαντικός θα ήσουν και άλλος άνθρωπος . θα ήσουν ας πούμε ο Πτερούδης…

Ανώνυμος είπε...

Εγώ που έθεσα τον εαυτό μου υπηρέτη του φεστιβάλ και με πέταξε έξω ο Σακκιώτης, το έκανε για΄τι δεν έχω τις ικανότητες του Ντρή;

Ανώνυμος είπε...

Βρέθηκε τελικά η άκρη! Ήταν όλα μια συνωμοσία του ηλίθιου με το σατανά! Όχι θα κάτσουμε να σκάσουμε. Αλαζόνες ήταν οι άλλοι. Εμείς είμαστε όλο μετριοπάθεια και μετρημένα λόγια. Από δω και πέρα θα κάνουμε και πολλές γαργάρες για ευχάριστη αναπνοή.

Ανώνυμος είπε...

Φίλιππος και Τιτίνα: Βίοι παράλληλοι. Έχουν όλα τα εχέγγυα να πάνε μπροστά, αν συνεργαστούν. Ακούνε και την ίδια όπερα: Τον Φιντέλιο (πιστός).

Ανώνυμος είπε...

12:01, τόσο έξυπνο βρήκες το πόνημά σου, που έτρεξες να το κάνεις copy-paste και στον Αιακό;
Φαίνεται ότι αυτό που πόνεσε περισσότερο ήταν όχι η ουσία της δήλωσης αλλά το ότι έγινε στην προσωποποίηση του Εωσφόρου. Τέτοια προδοσία; Δεν πήγαινες στο Aegina Portal βρε Φίλιππα;

Ανώνυμος είπε...

ρε μαλακοπίτουρα τενεκέ το έκανα δημοσίευση και στον αιακό για να το διαβάσουν περισσότεροι γιατί είναι η αλήθεια.
βλακοβλάκα κουκουλικέ
χαμένε τρίτε

Ανώνυμος είπε...

11:48 για τόσο βλάκες μας περνάς; Μάθαμε καλά τι γίνεται στο Μπρόντε στη Σικελία, που η μισή πόλη ζεί επιδή είκοσι χρόνια κάνουνε τέτοιο φεστιβάλ και μαζεύουνε 100.000 κόσμο. Εμείς ήδη βλέπουμε αποτελέσματα. και πάνω απ όλα αισθανόμασται περίφανοι γιατί το φεστιβ΄λ γίνετε για μας. Είμαστε όλοι εννωμένοι και προσπαθητε να μας χωρίσεται.

Ανώνυμος είπε...

Τι λύσσα έχει πιάσει τον 12:01; Βρίζει, χτυπιέται, ξαναβρίζει στις 12:40, σε λίγο θα εμφανιστεί με αφρούς στο στόμα!
Γιατί να μη σε ακούσει ο Σάκης; (το -ης τραβηγμένο, σε μορφή λυγμού). Είδες τι πάθαμέ (το τελικό ε τονισμένο, γιατί είναι μακρόσυρτο).
Μπορείς να μου εξηγήσεις συναγωνιστή πώς γίνεται ο αντιδήμαρχος να είναι απλό μέλος μιας επιτροπής, στην οποία πρόεδρος ορίζεται όχι ο ίδιος αλλά ο πρόεδρος οργανισμού που έχει την εποπτεία του; Αν αυτό δεν λέγεται φτύσιμο...

Ανώνυμος είπε...

Μερικες σκεψεις:
Είδα το κείμενο της ανακοίνωσης της ΚΕΔΑ και κυριολεκτικά είναι για γέλια.
Τοσο ως προς την σύνταξη όσο και ως προς το περιεχόμενο.
Απο πρώτο χέρι σας λεω οτι ο κ.Τζιτζης Ν, δεν έχει επικοινωνήσει με κανένα σωματείο, σύλλογο ή ένωση.
Ολα είναι ανακρίβειες και μπαρούφες.
Ξερω οτι πολλοί μπορεί να αμφισβητήσουν αυτα που λέω, αλλά αρκεί που οι επικεφαλείς των σωματείων & φορέων ξέρουν την αλήθεια.
Το μόνο που έχει κάνει είναι να στείλει μια επιστολή προς τα τοπικά διαμερίσματα για να κάνουν λέει προτάσεις για το ΦΦ. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι κανα δυο πρόεδροι διαμερισμάτων κοιτούσαν με απορία και έξυναν το κεφάλι τους, προσπαθώντας να καταλάβουν τι τους ζητάει.
Η μόνη που έλαβε σοβαρά το κείμενο -και μπράβο της- είναι η Σοφία Πρωτονοταρίου που το έβαλε θέμα στο επόμενο συμβούλιο που έγινε, όπου και ουσιαστικά ομόφωνα όλοι είπαν τα αυτονόητα (η διοργάνωση είναι επιτυχημένη και απλώς χρειάζεται προσθηκες νεων ατόμων). Μετά βέβαια απο την αδικαιολόγητα άκαμπτη στάση του Δημάρχου στο θέμα, έγινε προσπάθεια να ρετουσαριστεί η αποφαση. Στα πρακτικά όμως έχουν γραφεί και σε ανύποπτο μάλιστα χρόνο -πραγμα που μετραει- οτι η πλειοψηφία δεν είναι υπερ των αποκλεισμών.

Ο κ.Τζίτζης Ν τώρα, μοιάζει με μαθητευόμενο μάγο που βρέθηκε με κάποια δύναμη στα χερια του και δεν ξέρει πως να την ελέγξει.
Η ανεπάρκεια του είναι γνωστή και δεδομένη όπως και του συνόλου εξαλλου (εκτος 3 άτομων) της διοίκησης.
Δυστυχώς ορισμένοι παλαιοκομματικοί στο συγκεκριμένο χώρο αν και έχοντας υποστεί αλλεπάληλες εκλογικες ήττες στο παρελθόν, δεν έχουν αξιολογήσει και εκτιμήσει πως ακριβως κέρδισαν φέτος. Δεν κατάλαβαν οτι πολυς κόσμος πείστηκε ότι κάτι άλλαξε γιατι ειδε να μπαίνουν νεα ατομα με ενωτικες ιδεες. Την νίκη κυριοι δεν την έφεραν οι κατ επαναληψη ηττημενοι του στυλ Τζίζτη Νίκου κλπ. Αν είχαν μείνει μονο αυτοί θα παίρναν μια απο τα ιδια και τωρα θα ψάχναν για αρχηγό.
Την διαφορά όλοι ξερουν πολυ καλά ποιοι την κάνανε και κυρίως ποια νοοτροπία ήταν αυτή που έπεισε τον κόσμο 1η αλλα και την 2η Κυριακή.
Και βέβαια στη νοοτροπία αυτή δεν επεριέχετο το ρήμα "αποκλείω"

Καλό ξημέρωμα..

Ανώνυμος είπε...

Filippe antio tha mas leipseis pelekane ... o laos tha pathei steritiko ... kai twra pws tha kaneis psifothiria gia na gineis xalifis sti thesi tou Xalifi?

Ανώνυμος είπε...

Ο Τζίτζης Φ. είναι ένα απαράδεκτο ανθρωπάκι, θεωρεί ότι κάνει κακό στον Σακκιώτη, δεν φτάνει το μυαλό του εκεί για να καταλάβει ότι κάνει μόνο κακό στον εαυτό του...
Καλά ποιος είναι που αν γράφουν αλήθεια στην Νέα Εποχή λέει ότι θα σκεφτεί μέσα στην εβδομάδα και θα ενημερώσει τον Δήμαρζο, σχετικά με την θέση του???
Χάρη μας κάνει? Χάρη του κάνουμε που ανεχόμαστε ένα 15χρονο
Καληνύχτα

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ?Ο ΣΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΝΩΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΑΤΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ.ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Ο ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΕ ΕΝΤΥΠΑ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ.
ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

2.05 Τόσο πολύ ακόμα σε πονάει?
Πόσο ακόμα θα βγάζεις τόση κακία?
Δεν καταλαβαίνεις ότι μόνο ο Ν3ς μπορεί να είσαι?
Κι αν δεν είσαι δεν σου έκανα και το καλύτερο κοπλιμέντο!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΦΦ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!!!
Η ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Φίλιππα, συγχαρητήρια. Έκανες αυτό που έπρεπε.
Η πολιτική του αποφασίζομεν και διατάσσομεν που θυμήθηκε ξανά η Αίγινα με τον κ. Σακκιώτη, δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ανεκτή.
Ή σου έχουν δώσει την αρμοδιότητα και την ευθύνη του πολιτισμού, ή αν δεν σε θέλουν ας το πουν στα ίσια. Να πουν ότι σε θέλανε μόνο για τους σταυρούς σου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΙΠΠΑ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ GUTS,ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ......... ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΔΕΞΙΑ . ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ,Α ΡΕ ΑΙΓΙΝΟΥΛΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

5.58 ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ? Ο ΣΚΛΑΒΑΙΝΑΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Pelekaneeeeee .... pali klotsises stin kardara ... Skata ta kanes stin topiki ... sinexeis kavgades sto basket ... oute dimino sto Dimo kai kaneis malakies ... ante re file sti 8esoula sou sto Dimosio na grafeis aitiseis (an den einai maimou ki afti i douleia opws tote pou isoun kai kala simvoulos ston kommatiko Dimarxo Palaiou Falirou kai kathosoun) ... DEN TO 'XEIEIEIEIS

Ανώνυμος είπε...

Tora 8a to xanaskeftei 8a 8imi8ei tous aiginites pou ton psifisan kai 8a mas kanei ti xari na meinei

Ανώνυμος είπε...

Ενα ξέρω:

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ολα εγιναν επειδη δεν υπήρχε απο την αρχη καλη επιλογη συνεργατων απο το Σακη. Ειχε τοσους μορφωμενους να βάλλει για συνεργάτες του και προτίμησε το καθε αγράμματο ταχυδρόμο με μονο κριτηριο τον αριθμό ψηφων .
Αυτο ομως μπορουσε να το αποφύγει με το ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.Η πληρης ανατροπη της Διοικησης .Απο επικεφαλης του πολιτισμού ελεγχομενος απο τον ελεγχομενο του.
Σιγα σιγα θα δούμε χειρότερα .

Ανώνυμος είπε...

Φίλιππε κράτα!
Αν και δεν σε ψηφισα, εν τουτοις σου αναγνωρίζω το δικαίωμα έκφρασης.
Δεν μπορεί η Αίγινα του 2011 να ξαναγυρίσει πισω σε αλλες νοοτροπίες, που μια εσωστρεφής ομάδα ατομων αποφασίζει και διατάζει.
Σε κατηγορούνε για συντηρητικό αλλά εδω βλέπω ότι οι "προοδευτικοί" είναι πολυ πιο κολλημένοι..

Ξέρω ότι αυτήν την στιγμή που μιλάμε, πιθανόν να δέχεσαι πιέσεις και εκβιασμούς. Ζύγισε τα πράγματα, επικοινώνησε με τον κόσμο σου, ανακοίνωσε τους προβληματισμούς σου και περπάτα με το κεφάλι ψηλά.
Στην θέση που βρίσκεσαι εχουν βρεθεί και άλλοι. Εφ όσον αυτα που λες τα πιστευεις, ο κόσμος αργά η γρήγορα θα σε δικαιώσει..

Ανώνυμος είπε...

Φίλιππε κράτα ... στο ζητάνε οι γιαγιάδες που μάζωξε ο παλαιοπολιτικός μπαμπάς σου και οι πιτσιρικάδες που έχεις μαζώξει με τα τρίποντα και τα πουλμανάκια που τους πηγαινοφέρνεις πέρα δώθε φεσώνοντας το Σύλλογο του μπασκετ ... κράτα με τον αχυράνθρωπο που προώθησες στο ΔΑΟΑ.

Ανώνυμος είπε...

Για να επανέλθω λίγο και στο θέμα της ανάρτησης:
"Αποφάσισε λοιπόν η ΚΕΔΑ..."
Ακοπε, μπορείς να μας πείς αν εκλήθηκαν όλα τα μέλη της ΚΕΔΑ στην σύσκεψη;
Ολα - ολα;
Και αν όχι γιατί;

Ανώνυμος είπε...

Κρίση ποιά κρίση; Ολα καλά!
Ετσι τωρα ο Σάκης και οι συν αυτώ, και αφου εκπλήρωσαν πρώτα το χρέος τους προς τον πολιτισμό (ΦΦ), στρέφουν τωρα την προσοχή τους προς την οικολογία: Σύσσωμοι επισκέπτονται τους Αγίους για να συμπαρασταθούν σε ενα νεκρό δελφίνι.
Η πληροφορία ότι ο Σάκης προσπάθησε να ορίσει αυτός την επιτροπή ειδικών που θα εξετάσει τα αίτια του θανάτου του δελφινιού με το επιχείρημα "ειμαστε νεα δημοτική αρχή και εμας ψήφισε ο κόσμος για να ορίζουμε τους δικούς μας ειδικούς" ελέγχεται για την ακρίβεια της..

(η είδηση προέρεχεται απο το aeginaportal)

Ανώνυμος είπε...

2.50 ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ...
ΜΗΝ ΣΚΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΟΡΤΑΛ ΚΙ ΟΧΙ ΕΣΥ!
ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ Ν3Σ!
Υ.Γ. ΟΣΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΕΨΑΞΑ, ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ, ΓΙ ΑΥΤΟ Ν3Σ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ν3Σ

Ανώνυμος είπε...

Ρε το δαίμονα! Στις δύο τη νύχτα, στις τρείς το μεσημέρι, όλα τα σχόλια αυτός τα γράφει βρε αθεόφοβε 3:25; Είπαμε να λέμε πού και πού Ν3ς για να παίρνουν την πρέζα τους και να ντοπάρονται οι δικοί μας αλλά όχι κι' έτσι!
Βρες βρε παιδί μου και καναν άλλον να βρίσεις για τα δεινά αυτού του κόσμου και του περιούσιου λαού των ΟΛΟΙΜΑΖΙδων, που δοκιμάζονται στην έρημο (και είναι η αρχή ακόμα)!
Υπομονή και στο βάθος βλέπω τα τείχη της Ιεριχούς! Αν δεν καταλαβαίνεις καλά, ρώτα το θεολόγο σας!!!

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες δεν πάμε καλά....Διάβαζα τώρα τα ρεπορτάζ του Ν3 ή αλλιώς contras στο σάιτ της ν.ε. Καλά ο άνθρωπος πέρα από την απίστευτη θρασυδηλεία του είναι και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ. Διαβάστε όλοι σε παλιά του τεύχη τι έλεγε για την αφαλάτωση που σήμερα κατακρίνει καθώς και τι έχει σούρει του τζίτζη φ. που σήμερα γλύφει.....ο άνθρωπος είναι για άπειρες κλωτ΄σιές και κοιτάχτε πως θα τσιμπήσει και θα μου απαντήσει.
insider

Ανώνυμος είπε...

Στη κιτρινοφυλλάδα,ο εκδότης εκφράζει το φόβο του για το λιμάνι της Αιγινας και το ΔΛΤ.Θα τα πουλήσουν λέει στους Κινέζους.Προκειμένου τα τρωκτικά τα δικά μας,καλλίτερα οι Κινέζοι.Τουλάχιστον θα έχουμε σωστές ύπηρεσίες.Να ξαναπάρει μισθό άπό εκεί ο "λεβέντης" κάτω άπό το τραπέζι όπως έπερνε, δεν το βλέπω.Τι σκάει λοιπόν;

Ανώνυμος είπε...

insider δεν θα σου απαντήσει τώρα, δήθεν δεν γράφει και τέτοια.
Άσε ρε ο άνθρωπος είναι ο απόλυτος κωλοτούμπας, τη μία μαύρο, την άλλη άσπρο. Τώρα βρήκε το θύμα τον πελεκάνο και τον γλύφει!!!
Όταν τον εβριζε , άραγε το θυμάται ο πελεκάνος?

Ανώνυμος είπε...

6:39 σε βρίσκω ενημερωμένο. θυμάσαι τι του έσουρνε για τις πέτρες από τα αρχαία;;;; και άλλα που πρέπει όλοι να τα διαβάσουν και να τα θυμήσουν στον κ.τζίτζη φ
insider

Ανώνυμος είπε...

min agxvnosaste plirofories lene pws mesa sta epomena 24wra o pelekan tha exei teleiwsei kAI apo adidimarxos. o sakis xerei.......

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕ Ο ΑΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΗ, ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΙΑ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ BLOG ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΩΣ . ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΣΚΙΖΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑΣ ΣΟΥ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣ. ΑΛΛΙΩΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ BLOGS ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΞΕΜΕΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΦΙΣΤΙΚΙ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ BLOG FEST ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν τον τελειώσει ο Σακκιώτης θα έχει πρόβλημα στην συνέχεια. Δεν κατάλαβα ποιος είναι να λέει ότι μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του στο Δήμαρχο?
Ποιος είναι επιτέλους?

Ανώνυμος είπε...

o pelekan 8a teleiosei apo monos tou i 8a ton teleiosoun?

Ανώνυμος είπε...

O φιλος 7:32 μάλλον έχει προβλημα στο να κατανοησει το τι διαβαζει.
Ευχομαι για το νησι να μην είναι ένας απο τους συμβούλους του Σάκη.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός τη χάρη σου Άκοπε! Μόλις είδε ο συναγωνιστής ότι σου την έχουνε πέσει οι Κουκουλικοί και δεν τα βγάζεις πέρα, άνοιξε το λεγόμενο "δεύτερο μέτωπο" (όπως άνανε οι σύμμαχοι στη Νορμανδία) για να σε ανακουφίσει, να διασπάσει τις δυνάμεις του και να κυκλωθεί ο εχθρός. Απάνω τους!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά τι γίνεται εδώ πέρα; Ο Ακοπος τα βάζει με τους κουκούληδες και τους νεοεοποχίτες, αυτοί απαντούν με 400+ σχόλια για να γλυτώσουν το παιγνίδάκι τους και τελικά την λύση τους την δίνει ο Θεοδωράκης με το έγγραφο που παρουσιάζει. Οι Κουκούληδες δεν το ήξεραν; Γιατί δεν το επικαλούνταν τόσο καιρό; Δεν τους βόλευε γιατί ο διορισμός έγινε απο τον δήμαρχο; Θα μας τρελάνουν όλοι; Τι παίζεται και απο ποιούς;

Ανώνυμος είπε...

Και πολύ καλά έκανε ο Αιακός και έβγαλε το διορισμό για να τελειώσουν τα παιχνιδάκια τους...
Ο διορισμός έγινε από το Δήμαρχο,χτυπιέται δεν χτυπιέται ο Ν3ς τί να κάνουμε τώρα?

Ανώνυμος είπε...

Το κακό καημένε μου 9:41 είναι ότι δεν ξέρεις ή δεν σε συμφέρει να διαβάζεις, εκτός κι' αν το παίζεις τρελός. Για το έγγραφο που λές έχουν δοθεί και στα δύο blogs τελείως αποστομωτικές απαντήσεις. Δεν τις έχεις διαβάσει, δεν γνωρίζεις ανάγνωση ή μεταχειρίζεσαι τη γνωστή ιστορία "πες, πες, κάτι θα μείνει";
Περιμένω απάντηση!!!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο αστείοι είσαστε! Ο Άκοπος χτυπιόταν για το πώς νομιμοποιήθηκε η επιτροπή. Του απαντήθηκε πολύ πριν από τον Αιακό. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει; Κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε την ουσιώδη διαφορά.
Τι να κάνω, την ξαναλέω, γνωρίζοντας ότι αυτοί που τα γράφουν τα περί διορισμού δεν καταλαβαίνουν από λόγια. Η ιδρυτική επιτροπή ζήτησε το 2009 από το Δήμο να της δώσει την εξουσιοδότηση και ο Δήμος το έφερε στο δημοτικό συμβούλιο. Έγινε τώρα το ίδιο; Τουλάχιστον ας το έφερναν πάλι στο δημοτικό συμβούλιο. Φοβήθηκαν όμως τη συζήτηση και το έκαναν απόφαση της ΚΕΔΑ.
Και μια που το 'φερε η κουβέντα: Κόπτονται ορισμένοι (και -οψίμως- ο Αιακός) για το ότι το 2009 οι άσπλαχνοι και αντιδημοκράτες δεν έβαλαν Σακκιωτικούς στην Οργανωτική. Γιατί δεν το πρότειναν οι ίδιοι; Να σας πώ: Γιατί το κοιτούσαν με μισό μάτι και υστερόβουλα: Αν δεν πετύχει, θα έχουμε να λέμε. Αν πετύχει θα κάνουμε ό,τι κάναμε το 2010: Συγχαρητήρια κλπ (η συνέχεια γνωστή).
Πάντως εγώ θα αισθανόμουνα πολύ άσχημα αν έβγαζα θριαμβευτικά ένα τραπουλόχαρτο από το μανίκι λέγοντας ότι είναι άσος (έγγραφο Αιακού) και μου αποδείκνυαν ότι είναι πενταράκι...

Ανώνυμος είπε...

Ο φίλιππας είχε δώσει την πληροφορία της παραίτησής του από το μέσημέρι του Σαββάτου στις 1.36 στο blog του Βλάικου.
Από όσα ξέρω, το έκανε από μόνος του. Ήθελε να δημοσιεύσει τις προθέσεις του για να μην μπορεί να το μαζέψει κανένας.

Μετά από αρκετές ώρες το πήρε χαμπάρι η Νέα Εποχή και τον πήρανε τηλέφωνο.
Ο Φίλιππας ήξερε σε ποιους μίλαγε και φαντάζομαι ότι είχε την ωριμότητα να γνωρίζει ότι όσα δεν ήταν off the record θα δημοσιεύονταν.
Γι' αυτό σταματήστε τις βλακώδεις απόψεις περί του ότι του την έστησε ο Ντρης κλπ.

Μεγάλος άντρας είναι και ο Φίλιππος.

Μεγάλος άντρας είναι και ο Γάλαρος.

Μεγάλος άντρας είναι και ο Χαιμαντάς.

Μεγάλος άντρας είναι και ο Γαλάνης.

Έλεος ρε παιδιά. Μην κοροϊδεύετε άλλο τον κόσμο.
Ο Σάκης τα έκανε σκατά. Και τώρα τα πατάει

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Ο ΤΖΙΤΖΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΒΛΑΙΚΟ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ Ο Ν3Σ.
ΕΚΕΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΖΙΤΖΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΑΚΚΙΩΤΗ, Ο Ν3Σ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Ο ΣΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ?
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ?
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ...

Ανώνυμος είπε...

Σκατά τα έκανε γιατί κατάφερε μέσα σε 45 ημέρες να χάσει εντελώς τον Γάλαρο και να κινδυνεύει να έχει απέναντί του την Επαγγελματική Ένωση.
Σκατά τα έκανε γιατί ήδη βρίσκεται σε ψυχική ρήξη με τον αντιδήμαρχό του τον Φ. Τζίτζη.
Σκατά τα έκανε γιατί έριξε όλο το βάρος στον Μουτσάτσο τον κακομοίρη του έδωσε όλες τις αρμοδιότητες και αυτός σε λίγο θα τα παρατήσει.
Σκατά τα έκανε γιατί έχει ήδη κακή σχέση και με τον Τάσο Κρεούζη λόγω βλακείας που έγινε στη Φιλαρμονική.
Και βέβαια σκατά τα έκανε γιατί φέρθηκε πολύ άσχημα σε 11 ανθρώπους στο Δημαρχείο. Ίσως αυτά να είδε ο Φίλιππας και να παραιτήθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα κι αν όλα αυτά είναι έτσι όπως τα γράφεις και τα πάρουμε ως δεδομένα. Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί ο Φίλιππας δεν του μίλησε και ανακοίνωσε την παραίτηση του ανεπίσημα πάντα στο Βλάικο και στην Νέα Εποχή?
Αυτό το θεωρείς έντιμο? Αν ήσουν στη θέση του Δημάρχου θα ήθελες να τα μάθαινες από τις εφημερίδες?

Ανώνυμος είπε...

11:06
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου! Η απάντηση όμως έχει ήδη δοθεί από χτές: Την παραίτησή του έπρεπε να την υποβάλει στον πρόεδρο της Οργανωτικής κ. Νίκο Τζίτζη, τον οποίο εποπτεύει ως αρμόδιος αντιδήμαρχος!
Αυτό κύριοι λέγεται αποθέωση του σουρεαλισμού. Και δεν βλέπεω κανέναν να ασχολείται με το πώς φτάσαμε σ' αυτή τη σουρεαλιστική κατάσταση. Γιατί κανένας δεν δίνει κάποια ερμηνεία της τουλάχιστον περίεργης αυτής κατάστασης;
Θα σας δόσω μια ερμηνεία και ας αντικρουστεί: Η σύνθεση της οργανωτικής ήταν αποκλειστική αρμοδιότητα του δήμαρχου, όπως φάνηκε από την πρώτη συγκέντρωση στο δημαρχείο. Η τοποθέτηση του Φίλιππου ως απλού μέλους και του Ν. Τζίτζη ως προέδρου ήταν σαφής ενέργεια υποβιβασμού του πρώτου.
Λόγω της άσχημης τροπής που πήραν τα πράγματα μετά την επίσκεψη των παλιών μελών στο δημαρχείο, ανακοινώθηκε άρον -άρον η σύνθεση της νέας οργανωτικής, για να δημιουργηθεί το τετελεσμένο. Δείγμα του πανικού ήταν και η τοποθέτηση σ' αυτήν ατόμων που δεν είχαν ερωτηθεί και που κατά πάσα πιθανότητα θα αρνηθούν το διορισμό τους.
Ύπάρχει καμιά σχέση ανάμεσα σ' αυτό και στον επίσημο ορισμό του 2009;

Ανώνυμος είπε...

7:32 πονάει πολύ ε; Μη στεναχωριόσαστε τόσο, είσαστε τουλάχιστον πάνω από τον Γκρεγκ! χαχαχα
Υ.Γ. Μάθε πρώτα τι μετράει η Alexa και μετά μίλα για χτυπήματα........

Ανώνυμος είπε...

O n3 egrapse oti tou eipe o Pelekanos. Prospathei na kanei irwiki eksodo to paidi, giati eide oti eftase Martis kai den exei pesei oute ena evrw ... sou leei as tin kanw me elafra pidimatakia. Alitheia an eixe kwlo giati apopse den pige sto prosimvoulio opws ematha apo kala pliroforimeno atomo kaoi ton psaxnane? Avrio o Sak ton perimenei me anoixtes agales ... i diapsevdei ton n3 (tha tolmisei?) i paei gia rapanakia sti Nomarxia pali ...

Ανώνυμος είπε...

7:32 ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΛΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

λογικα,αν και δεν υπαρχει λογικη σ αυτο το συνοθυλευμα,ο αντιδημαρχος που ειναι υπευθυνος για τα πολιτιστικα,ετσι τουλαχιστον λεει ο τιτλος και ετσι του ειπαν,θα πρεπει να παραιτηθει απο τη στιγμη που παραιτηθηκε απο το πιο μεγαλο πολιτιστικο γεγονος του νησιου...επισης πρεπει να διαφυλαξουν την ηρεμια και την σοβαροτητα τους ο παπαδοπουλος,ηφλωρα,ο κερκεζος,ο αλυφαντης,και να παραιτηθουν...μετα τον αποκλεισμο της επαγγελματικης,του μεγαλυτερου φορεα του νησιου,μονο και μονο επειδη ηθελαν να τιμωρισουν τον γιαννουλη επειδη τους ξερει απο μεσα και τους ειπε τα αυτονοητα,αστους να το κανουν μονοι τους το πανηγυρι οπως νομιζουν...δυστηχως θα πληρωσουμε για μια ακομα φορα την κουλτουρα των κουκουλικων,που θεωρουσαν αυτονοητο πως ολοι λειτουργουν σαν και αυτους και δεν διαφυλαξαν το φεστιβαλ απο τα αρπαχτικα...

Πηλέας είπε...

Τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν με τον Πελεκάνο, καταδεικνύουν τα εξής : 1.Ο Σάκης δεν ελέγχει τα του συνδυασμού του και είναι πολύ νωρίς για τέτοιου είδους εκφυλιστικά φαινόμενα. Ο αντίκτυπος θα έχει άμεσες συνέπειες στο όποιο έργο στο δήμο, άρα θα πληγεί το νησί. 2. Τελικά το σύστημα Κουκούλη ζεί και βασιλεύει. 3. Αποδεικνύεται οτι ο Φίλιππας είναι παντελώς ακατάλληλος για το οτιδήποτε, πολιτική σκέψη μηδέν, άγεται και φέρεται, και το μόνο που ξέρει να λέει είναι οτι θέλει να γίνει δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Πηλέα, επι της ουσιας του συγκεκριμένου θέματος όμως ο Φίλιππος έχει δίκιο. Για άλλα θεματα δεν ξερω.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ. ο ΣΑΚΗΣ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕ ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΙΠΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΔΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΕΥΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

Η Ν.Ε. θορυβήθηκε προφανώς άπό την έπιλογή της κ.Κυπραίου,(επιτυχημένη ομολογουμένως) για την θέσι προέδρου στο Φ.Φ.Και προσπαθεί με το γνωστό πλέον τρόπο,να βρεί τα άρνητικά της έπιλογής αυτής.Στάθηκε στη φράση που είπε η κ.Κυπραίου για τους Παρασκευάδες.
Αγαπητέ κ.Ντρη θα πρέπει να μάθης ότι Παρασκευάδες εμείς στη Αίγινα δεν εννοούμε τους έπισκέπτες που έρχονται στον τόπο μας το Σαβατοκύριακο για να ξεκουραστούν και να αφήσουν τα ωραία τους λεφτά.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΔΕς εννοούμε ολους αυτούς τους ΔΗΘΕΝ ,που μας μαζεονται από το πουθενά.Απολαμβάνουν την φιλία μας,την φιλοξενία μας,στο τζάμπα φυσικά,μας πουλάνε θεωρίες και φιλοσοφίες του κόλου τις περισσότερες φορές και οταν δεν είσπράξουν αυτά που έχουν στη σκοτεινή πλευρά του μυαλού τους,τότε αρχίζουν την άρνητική κριτική και να διαλαλούν το πόσο μεγάλη τιμή μας έκαναν που άσχολήθηκαν μαζί μας.Αυτούς εννοούμε κ.Ντρη εμείς οι Αίγινήτες ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΔΕΣ.Και για να μην παρεξηγηθώ,στούς ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΔΕΣ κ.Ντρη δεν σας περιλαμβάνω,αν και για να λέμε του στραβού το δίκιο,τα προσόντα και τις ιδιότητες τις κατέχεται

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Τι ενδιαφέρουσες ιδέες κ. 2:36!
Κατ' αρχήν το θέμα δεν αφορά τις ιδέες ενός ανώνυμου σχολιαστή αλλά τη δήλωση της νέας προέδρου του φεστιβάλ. Το να προσπαθείτε να πείτε "θα σας πώ εγώ τι εννοούσε", είναι μεν συγκινητικό αλλά δεν πείθει, εκτός κι' αν έχετε εξουσιοδότηση να την εκφράζετε.
Το μεγάλο θέμα όμως που επανέρχεται με τέτοιες τοποθετήσεις είναι το εξής: Εμείς και οι "ξένοι"! Ακούστε λοιπόν:
1)Όλοι οι Αιγινήτες έχουμε σωστές θεωρίες; Δεν ακούσατε ποτέ στην παρέα ή στο καφενείο "θεωρίες του κόλου", όπως τις ονομάζετε; Οι συμπατριώτες μας λοιπόν έχουν κάθε δικαίωμα να τις λένε, αλλά αλοίμονο αν ακουστούν από στόμα "Παρασκευά";
2) Οι "Παρασκευάδες" απολαμβάνουν τη φιλοξενία μας ΤΖΑΜΠΑ! Έτσι λέτε! Τι εννοείτε δηλαδή; Ότι τους φιλοξενούμε σπίτια μας ή ότι θα έπρεπε να πληρώνουν κάτι για την είσοδό τους στο νησί μας;
Το να ακούγονται τέτοιες ξενοφοβικές και ρατσιστικές απόψεις σε ένα νησί που εξαρτά το 50% του τοπικού του εισοδήματος από τους επισκέπτες δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Το κακό είναι ότι όλες αυτές οι απόψεις προέρχονται από φανατικούς υποστηρικτές του νέου δημάρχου...

Ανώνυμος είπε...

H κ. Κυπραίου μετείχε ως συντονίστρια το 2009 στη συζήτηση που έγινε μετά την ενημέρωση για τους αγρότες (Α' Δημοτικό). Λέγοντας ότι δεν την ενέπνευσε εννοεί ότι δεν της ανατέθηκε κάτι σημαντικό.
Λέει όμως και ότι θα δόσει βάρος και στην ιστορία, την παράδοση, τη συγκομιδή κλπ. Φαίνεται ότι δεν επισκέφθηκε κάν τις δύο εκθέσεις που έγιναν στο λαογραφικό (2009 και 2010). Ας κάνει ό,τι καλύτερο νομίζει αλλά να αρχίζεις με συγκαλυμένες αιχμές δεν είναι φρόνιμο...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή τα γραπτά μένουν,η απάντηση που μου δίνεται κύριε ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ 3:19,πραγματικά ειναι θεωρία του κόλου.Έπαξίως λοιπόν έκπροσωπείται το είδος που εγώ φωτογραφίζω,σαν έπιζήμιο είδος, για τον τόπο μας.Καμία σχέση βεβαίως δεν εχει με τους ανθρώπους που έπιλέγουν την Αίγινα, σαν τόπο ξεκούρασης και διασκέδασης.Άστο λοιπόν μην το κουράζεις δεν το έχεις.Μην προσπαθείς να παραποιήσεις τα γραφόμενα μου.Διότι ως γνωστό, τα γραπτά μένουν.
Υ.Γ. Η κυρία Κυπραίου δέν νομίζω ότι έχει άνάγκη, της δική μου ύπεράσπισης.Ούτε βεβαίως είχα τέτοια πρόθεση όταν έδωσα έρμηνεία της λέξης ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ,όπως εμείς οι Αίγινήτες χρησιμοποιούμε.
Πάντα Παρών στα Δρώμενα
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Να λοιπόν που βρήκε θάρρος ο ΝΜΣΣ μετά από καιρό να γράψει με το όνομά του και να ονομάσει Αιγινήτη από παππού και γιαγιά Παρασκευά με θεωρία του κόλου. Του είναι αδιανόητο να υπάρχουν Αιγινήτες που να μην είναι ξενοφοβικοί.
Δικαίωσε αυτούς που τον είχαν επονομάσει κάποτε
Νέος
Μαλάκας
Σάκη
Σακκιώτη

Ανώνυμος είπε...

Αν η κ.Κυπραίου θεωρεί μη ωφέλιμους τους "Παρασκευάδες", ας διεξάγει το επόμενο ΦΦ Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη..

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΡΙΑ ΚΥΠΡΑΙΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΣΙΓΚΟΥΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΛΙΖΕ ΤΑ 250 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε. ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που μεγαλώνοντας αρχίζουν και χάνουν την επαφή τους με τα πράγματα.Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι η κ. Κυπραίου.Ανήκει στο παρελθόν και εκεί έπρεπε να μείνει. Πως το έλεγε ο ιδρυτής?Το χρονοντούλαπο της ιστορίας.Και μάλιστα χρονοντούλαπο πολύ σκοτεινό....

Ανώνυμος είπε...

μάγκες κανένα νέο από το αποψινό δημοτικό συμβούλιο:;;;κοιμήθηκα και δεν πήγα να παρακολουθήσω...τι έγινε με κουτοφίλιππα;;

Ανώνυμος είπε...

tο χθεσινο ΔΣ ηταν μια κωμωδια...ειχε απ ολα...ψηφοφορια για να μην δοσουν τον λογο σε πολιτη να μιληση,αρνηση του προεδριου να διαβασει επιστολες που απευθυνονταν προς το συμβουλιο,παραληρημα της τιτινας εναντιον του πρωην δημαρχου ο οποιος σαν σοβαρος ανθρωπος που ειναι δεν απαντησε,αδυναμια του προεδρου να εφαρμοσει τον κωδικα και να προστατευσει το σωμα,κωλοτουμπα του φιλιππα,επιδειξη δυναμης του προεδρου της ΚΕΔΑ και απειλες,και τελος κληρωση απο τον εκλογικο καταλογο πεθαμενων για συμμετοχη σε επιτροπη,που δεν συμμετεχουν αγροτες,ψαραδες,συλογοι γυναικων...αναφεραν πρωτα βεβαια το ονομα του προεδρου της επαγγελματικης,αφου πριν τον απεκλεισαν απο το φεστιβαλ φιστικιου...μιλαμε για την απολυτη παρωδια

Ανώνυμος είπε...

Το συγγενη,στον επιβαλλουν...
το φιλο,τον διαλεγεις...!!!
Ενας "Παρασκευας",που αγαπαει την Αιγινα και τη διαλεξε,για να περασει το υπολοιπο της ζωης του!
Περισσοτερα,στους "Λαθρεπιβατες", του Saronic Magazine

Ανώνυμος είπε...

το χθεσινο Δ.Σ. το καναν κωμωδια οι φιστικαδες. νομιζουν οτι ολα γυριζουν γυρω απο αυτους. Αυτα που μαθαν επι Κουκουλη να τα ξεχασουν! Ο Δημος και το Δ.Σ. δεν ειναι το μαγαζακι τους. Δυστυχως ετσι τους μαθαν.

Ανώνυμος είπε...

8.54 ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΤΑ !!! ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΜΙΑ!!! Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΗΤΑΝ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΟΧΙ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ
ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΜΑΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Το ΝΜΣΣ μπορεί να σημαίνει:
ΝΑ
ΜΑΛΑΚΕΣ
ΣΑΣ
ΣΚΙΣΑΜΑΙ
Πάντως θα περίμενα κριτική με τα γραφώμενα και όχι εξυπναδούλες με τα αρκτικόλεξα.

Ανώνυμος είπε...

Τι εξυπναδούλες και αρκτικόλεξα κ. Ν3? Τι νομίζατε θα κάνατε ότι θέλετε? Δηλαδή ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα σας δεν έχω καταλάβει...
Την άλλη φορά που θα πάτε στο Δ.Σ. μπορείτε να παραγγείλετε και το καφεδάκι της αρεσκείας σας....

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο καημένος ο Κουκούλης και η παρεούλα του ειναι κατώτεροι των περιστάσεων,ούτε άντιπολίτευση δέν είναι ίκανοί να κάνουν.Δέν μπορούν να καταλάβουν ότι είναι "ανοικτοί" 'από όλες τις πάντες;Πάρε ρε Τάκη την έφημερίδα σου και άντε να την μελετήσεις και ασε τα υπόλοιπα για τους κατάλληλους.Μην ύποτιμάς τον έαυτό σου έτσι.Οι άλλοι ούτε καν κοκκινίζουν,χρόνια στο κουρμπέτη.Εσύ;...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΟΧΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ κ.ΚΥΠΡΑΙΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ F.F.ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑ'(ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΤΣΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ).ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΟΥ ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ Κ Α Λ Α ΑΣ ΜΗΝ ΣΚΑΛΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΟΜΑΝΕ...Η κ.ΚΥΠΡΑΙΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ Η ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ?ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ'ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΟΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΒΡΟΤΗΤΑ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Το τελευταίο σχόλιο κάτι πρός ΧΑΙΜΑΝΤΑΔΙΚΗ κουταμάρα μου κάνη.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ?ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ Η ΑΚΟΜΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΤΙΝΑΤΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 11.00 ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥΥΥ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ!(ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΗ ΜΕ ΕΙ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ)

Ανώνυμος είπε...

Για να δείτε το μέγεθος της ζοφερότητας μας, της κατινιας μας, του επαρχιωτισμού μας και της εμπάθειας μεταξύ μας αρκεί να σας πω οτι ειδα το portal την ανακοίνωση στο Δ.Σ. που έκανε ο Δήμαρχος για την υπογραφή απο την Περιφέρεια για τον υποθαλάσσιο αγωγό και χερσαία. Το πολεμούσε ο Κουκουλης 1,5 χρονο το πολέμησε ο Σάκης μόνο 2 μήνες!!! και τελικα υπεργραφη. Μπράβο και στους δυο. Και αντι να ασχοληθούμε με αυτο ασχολούμαστε με τους φιαστικαδες, τη Κυπραιου τη Τιτινα, το Προεδρο κτλ. Αρκεί να σας πω οτι σε αντίστοιχη περίπτωση η Νεα Εποχη οχι μονο πρωτοσέλιδο αλλα και πανο θα ειχε βγάλει στο λιμάνι της Αίγινας. Ρωτάς αυτός ο τοπος αν μπορει να παει μπροστά? Επισης κάποιος τεως αντιδήμαρχος οταν βλεπει σκουπιδια χαίρεται!!! Εχει και τα τσιρακια του που ταΐζει στο γκαραζ. Βοα ολη η Αίγινα. Και αυτός πολύ αγαπούσε την Αίγινα. Μαλλον την υστεροφημία του… Ενα νησι δεν μπορεί να μενει πισω ουτε απο τον χαιρέκακο τεως ουτε απο το Ν3. Ο Κουκουλης απο αυτούς τους δυο εχασε (+ Παπαδοπουλο που σωστα απέχει) και συνεχίζει να τους υποθάλπει!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΟ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΑΝ ΤΗ ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΓΟ)ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΕΠΝΕΥΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΟ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ' ΕΔΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΚΙ ΕΒΑΖΑΝ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΡΑΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Δ Ο Υ Λ Ε Ι Α!!! Η ΤΟΧΕΙΣ Η ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Από πότε ο κ. ΝΤΡΗΣ αξιώνει και απαιτεί να μιλάει στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Ποιός είναι; Είναι Δημότης Αίγινας; Κι αν ναι πόσο καιρό για να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα ώστε να έχει ολοκληρωμένη άποψη επί παντός; Επειδή στο προηγούμενο συμβούλιο καθόριζε την ημερήσια διάταξη και στην κυριολεξία αλώνιζε, αυτό πρέπει να συνεχιστεί;
Αυτός επέλεξε να τον φέρουνε εδώ, ας σεβαστεί λίγο τον τόπο. Μας βρήκε δεν τον βρήκαμε.
Η εποχή άλλαξε. Λάθος ο κ. Πετρίτης έριξε το θέμα σε διαπραγμάτευση και ψηφοφορία έπρεπε να τον αποκλείσει αμέσως.

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΑ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Έδωσε ρέστα χθες η Μις Αφλατοξίνη!!!!Αποθέωση του δηλητηριώδη λόγου......

Ανώνυμος είπε...

Αφλατούλα;

Ανώνυμος είπε...

Το ‘κόψιμο ’ του Ντρη ( του κάθε μη αρεστου δημοτη αυριο ) και ο τροπος που εγινε προβλέπεται από τον κανονισμό του ΔΣ η αλλου Δημοκρατικου κανονα ? θα ηταν ενδιαφερον να το γνωριζουμε για να μην εχουμε την τυχη του Ντρη αν καποιο θεμα του ΔΣ μας ενδιαφερει και ζητησουμε το λογο. Τωρα επι της ουσιας σαν τι φοβήθηκαν οτι θα ακουστεί προς τα εξω μεσω Αιγινα Πορταλ ? οποιος γνωριζει ας απαντήσει.

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι κληρώσεις είχαμε χθες. Είναι αλήθεια οτι ο Σάκης δεν ειχε καταλάβει και ρωταγε μετά αν κέρδισε τιποτα;

Ανώνυμος είπε...

Βγάζει τώρα η Νέα Εποχή ότι παραιτείται από την οργανωτική επιτροπή ο Μιχ. Παπαδόπουλος, και ο λόγος είναι μάλλον το περιεχόμενο των δηλώσεων της κας Κυπραίου.
Να σας ενημερώσω ότι ο εν λόγω κύριος ούτε μία στιγμή δεν ήθελε να συμμετάσχει στην τωρινή Οργανωτική Επιτροπή, αλλά τί να έλεγε ? Δεν μπορώ ή δεν θέλω?
Έτσι του ήρθε κουτί που είπε η Κυπραίου για τους Παρασκευάδες.
Εδώ που τα λέμε και για να μην τρελαθούμε και τελείως, ο Παπαδόπουλος ούτε πρόσφερε κάτι , ούτε δούλεψε για κάτ, στον τομέα που ήταν
Ως Πρόεδρος της επιτροπής Τουρισμού του Δήμου θεωρώ ότι ήταν απόλυτα αποτυχημένος.
Δηλ. επειδή έχει ένα ξενοδοχείο και δραστηριοποιείται στην Αίγινα τον επέλεξαν για να γίνει Πρόεδρος?
Με ποια κριτήρια έγινε η αξιολόγηση του?
Πόσοι άνθρωποι του τουριστικού τομέα τον γνωρίζουν και με αυτούς συμπορεύτηκε για ένα καλύτερο τουριστικό μέλλον του νησιού?
Που πήγε κι έφερε αποτέλεσμα για το νησί?
Ας τα απαντήσει κάποιος αυτά για να καταλάβουμε τί σημαντικό θα χάσουμε από το ΦΦ στην περίπτωση παραίτησης του.
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

3.26 Τί να φοβήθηκαν δηλαδή να βγει προς τα έξω?
Δηλ. επειδή ο Ν3ς και η παρεούλα του έχει το ΔΣ για καφετέρια και κουλτούρα, πρέπει όλοι να χορεύουν στον ρυθμό τους?
Αν θέλει οι δημοτικοί σύμβουλοι και ο κόσμος της Αίγινας να μάθει το περιεχόμενο της πολυσυζητημένης επιστολής , εφημερίδα έχει ας το βγάλει.
Πρέπει να καταλάβουν ότι η διοίκηση Κουκούλη τελείωσε, τώρα αν τους αρέσει έτσι αν δεν τους αρέσει πάλι έτσι.

Ανώνυμος είπε...

3.26 Το μόνο λάθος είναι οι δημοκρατικές διαδικασίες που ακολουθεί ο Πρόεδρος και το ΔΣ.
Όχι κόψιμο ήθελε , φτύσιμο στα μούτρα να το θυμάται ήθελε

Ανώνυμος είπε...

εσυ 3.38 που ξερεις τι θα ελεγε?
να υποθεσω οτι εσυ εισε μελος μιας αλλης παρεουλας ( Θυροφυλακων ) κομπλεξικων που σκοπο εχει να βριζει και να χαρακτηριζει ασυστολα .
Σας καιει ?? απο τον Ντρη θα την βρειτε . ειναι πολυ σκληρος για να πεθανει. .

Ανώνυμος είπε...

Η επιστολή με όλες τις υπογραφές υπάρχει προ πολλού στο site της Νέας Εποχής, όπως υπάρχει και όλη η αλήθεια για την δήθεν επιτυχία(!!!) του Σακκιώτη με τα χερσαία! Φόλα έχει φάει ο κακομοίρης γιατί ο Λιακόπουλος δεν τα εντάσσει, απλώς υπογράφει σύμβαση με το Δήμο για την παρακολούθηση του έργου από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της πρώην Περιφέρειας! Μιλάμε για πετυχεσά! Μπράβο Σάκη! Και εις άλλα με υγεία!

Ανώνυμος είπε...

3.55 μάθε να γράφεις τη λέξη είσαι σωστά και μετά θα ασχοληθώ μαζί σου.
Αν θυμάμαι καλά το Δημοτικό είναι 6 ολόκληρα χρόνια, τέλειωσε το πρώτα και μετά τα λέμε!

Ανώνυμος είπε...

3.55 Μιλάμε για τον ίδιο Ν3, τον πεθαμένο?

Ανώνυμος είπε...

Όταν έτρεχε στο Δημαρχείο ο Μ. Παπαδόπουλος για να δηλώνει εθελοντής ήταν καλά ε ; Ή το άλλο λαμόγιο η αριστερούκλα του κώλου ο Κερκεζοδελής. Ουστ... ουστ .... γειά σου Τιτίνα. Να αγιάσει το στόμα σου κοπέλα μου.
Σιγά την παραίτηση που θα κλάψουμε κιόλας. Ούτε να κλάσουμε δεν μπορούμε από τη συγκίνηση

Apiliotis είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.

Apiliotis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ενα μεγαλο μπραβο στο μιχαλη τον παπαδοπουλο!ξερει -οπως οφειλουμε να ξερουμε ολοι μας -πως τους παρασκευαδες περιμενουμε για να ζησουμε κ δεν μπορουμε να τους λεμε πως δεν τους θελουμε στο νησι!μπραβο του που ολον αυτον τον καιρο ετρεχε παντου για να βοηθησει το νησι ,που ειναι περα απο μικροπολιτικα ,που ειναι γενικοτερα μια παρουσια αξιοπρεπης κ μιλαει παντα για το καλο του τοπου.κανεις -επωνυμα-δεν εχει να του προσαψει κατι....επισης να θυμηθω τον τροπο που αντιμετωπισε το θεμα με την δεη στα μεσα μαζικης ενημερωσης!ειναι ντροπη λοιπον να κανουμε ανωνυμη κριτικη γεματη κακια σε ανθρωπους που το μονο που θελουν ειναι να βοηθησουν...κι αυτο ισχυει για ολους αυτους που βαζετε στο στοχαστρο κ κρυμενοι καλα τους κατηγορειτε.ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΔΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ολα τα παραπανω ισχυουν κ για τον γ.τον δελη....εναν ανθρωπο που μονο να προσφερει ηθελε!!! ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ Κ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΔΕΣ!!ΝΤΡΟΠΗ!!

Ανώνυμος είπε...

N3 ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.
ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΤΡΕΞΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ, ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.
ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΩ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ.
ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Ανώνυμος είπε...

Παρακολούθησα από το Αίγινα Πόρταλ,την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.Εντύπωση μου έκανε,οτι άκούστηκαν πράγματα για κακοδιαχείρηση στο ΔΛΤ,για παρτυπίες στον τρόπο άγοράς των γεννητριών.Οτι δεν κρατούσαν βιβλίο παγείων,το οποίο ειναι ποινικά κολάσιμο,έτσι ακριβώς είπώθηκε.Οτι η προσφορά κατατέθηκε εκπρόθεσμα,αλλά παρόλα αυτά προχώρησαν στην προμήθεια των γεννητριών.Οτι αν και οι γεννήτριες άγοράστηκαν με σκοπό να φωτίζουν τα λιμάνια σε περίπτωση Black out,η μία μόνο φωτίζει το 1/3 του λιμανιού και η αλλη είναι στο Λεόντι για την κίνηση της ύδραντλίας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.Και πέρα άπό όλλα αύτά τα παράτυπα, οι συγκεκριμένες και άκριβοαγορασμένες γεννήτριες είναι έκτός λειτουργείας.Ομως κανενός το αυτί δεν ίδρωσε.Εκαναν πως δεν άκουσαν,ή πράγματι δεν ειναι σε θέσι να καταλάβουν;

Ανώνυμος είπε...

με τι θέμα Παντέλαρου καμμόια εξέλιξη;