Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως...

 Φαίνεται ποιπον ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Οταν κάποιοι ισχυρίζονται ότι απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν για το φυστίκι κάτι δεν πάει καλά. Ποιός μίλησε σε 600 και πλέον σχόλια για την απόφαση που έφερε τελικά στο φώς ο θεωρητικά "εχθρός" aiakos.  Επειδή σε εμάς άρέσουν τα δύσκολα θα το πάμε  λίγο παρακάτω. Ποιός έκανε πρόταση ένα χρόνο πριν τον ορισμό της επιτροπής τον Μάϊο 2009  απο το δημοτικό συμβούλιο με προταση της πλειοψηφίας ( του δήμαρχου δηλαδή)  και συγκεκριμένα τον Μάϊο του 2008 στον αγροτικό συνεταιρισμό να οργανωθεί η εκδήλωση με τον συνεταιρισμό και τον δήμο αναλάμβανοντας  και το επιχειρηματικό ρίσκο παρακαλώ; Θέτοντας τις επικοινωνιακές και άλλες δυνατότητες στην διάθεση του σκοπού του ; Προτείνοντας τον χώρο του πάρκινγκ στις φυλακές ως καταλληλότερο χώρο; Και επειδή ο συνεταιρισμός δεν έδειξε προφανώς το απαιτούμενο ενδιαφέρον ανέλαβε την οργάνωση ο δήμος που δεν του "αρέσει" να κάνει τον επιχειρηματία. Και μάλιστα σε  πολύ καλύτερη θέση στην παραλία. Και τον Δεκέμβριο του 2008  τότε πως η επιτροπή  που ορίστηκε τον Μάϊο του 2009 έκανε διαγωνισμούς για το λογότυπο και επέλεγε καλλιτεχνικές επιτροπές κλπ.;
   Ενα δεύτερο θέμα που δεν συζητήθηκε επαρκώς κατά την γνώμη μας είναι αυτό του καθαρισμού του όρμου της Βαγίας κατ΄ανάθεση. Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι ο Σακκιώτης ψηφίστηκε απο το γεγονός ότι οι πολίτες ήταν αγανακτισμένοι απο ανάλογες συμπεριφορές της προηγούμενης διοίκησης. Δεν αρκεί οι αποφάσεις αυτού του είδους να είναι απλώς νομότυπες. Χρειάζονται κυρίως την ηθική νομιμοποίηση ότι αυτοί που διαχειρίζονται χρήματα του δημοσίου το κάνουν με τον καλύτερο τρόπο. Ετσι λοιπον η επιλογή είναι τουλάχιστον άστοχη και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να επαναληφθεί. Γιατί το "δίς εξαμαρτείν"...
   Ενα ακόμη θέμα είναι το πρόβλημα του νερού. Οι υδρομεταφορείς προφανώς σπρωγμένοι και απο σχετικά δημοσιεύματα αρχίζουν πάλι να εκβιάζουν - όπως έκαναν πάντα για να είμαστε δίκαιοι - με την μεταφορά του νερού. Νομίζουμε ότι πλέον είναι χρόνος ο δήμος να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με πιο δραστικούς τρόπους τόσο στην μεταφορά όσο και στην πληρωμή τους. Επιτέλους δεν μπορεί ένας ολόκληρος δήμος να τρώει τα σωθικά του επί τόσα χρόνια με την υπόθεση του νερού. Πρέπει να υπάρξει ένα τέρμα.  

52 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τακάκος πήγε στο απάνεμο λιμάνι της διπλομισθίας και άρχισε και τα παιχνιδάκια; Ο Πελεκανάκος ξεφτίλισε τη δημοτική ομάδα γιατί δεν έγινε χαλίφης και χτες καμάρωνε αντιδήμαρχος στο ΔΣ; Ω ρε κι ακόμα δε συμπληρώσαμε δίμηνο ... Κάτσε Σάκη να σου πιάνουν τον κ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΙΖ: Ποιος στενός συνεργάτης και υποστηριχτής του δίμαρχου έγινε κώ...ς με τον Λταμειάκια για το έργο στη Βαγία?

Ανώνυμος είπε...

το μικρό του όνομα είναι Γιώργος;
και έχει 'ΘΕΜΑ" με τον εργολάβο;

Avatar είπε...

ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ. ΕΛΑ ΛΟΥΛΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

KALA SAS TA LE'I' O Avatar. SXOLIA EPI SXOLION KAI PARAMITHIA tis xalimas... PARTO ALIOS.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ;

Ανώνυμος είπε...

Τιτίνα, ευτυχώς που υπήρχε κάποιος που να κάνει πρόταση να ξεκινήσει κάτι από το μηδέν και να αναλάβει και το επιχειρηματικό ρίσκο.
Δυστυχώς εσύ όχι μόνο δεν ανέλαβες επιχειρηματικό ρίσκο, αλλά όταν ήρθαν οι αφλατοξίνες αγόραζες φιστίκι με 4€ και "πούλαγες" και εξυπηρέτηση.
Εκμεταλλεύτρια

Ανώνυμος είπε...

"Και τον Δεκέμβριο του 2008 τότε πως η επιτροπή που ορίστηκε τον Μάϊο του 2009 έκανε διαγωνισμούς για το λογότυπο και επέλεγε καλλιτεχνικές επιτροπές κλπ.;"

ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΠΟΓΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ
ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

μαγκια τους./. πετυχαν να κονομησουν

Ανώνυμος είπε...

Kala te Titinaki ws pote tha kinigas magisses ... den kinigas (telitses) kalitera?

Ανώνυμος είπε...

Petroooo den ksereis ... de rwtas kanan paliotero ?

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε τώρα η Τιτίνα να μας πει για εκμετάλλευση.
Ρε σόι πάει το βασίλειο

Ανώνυμος είπε...

Παρακολούθησα από το Αίγινα Πόρταλ,την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.Εντύπωση μου έκανε,οτι άκούστηκαν πράγματα για κακοδιαχείρηση στο ΔΛΤ,για παρτυπίες στον τρόπο άγοράς των γεννητριών.Οτι δεν κρατούσαν βιβλίο παγείων,το οποίο ειναι ποινικά κολάσιμο,έτσι ακριβώς είπώθηκε.Οτι η προσφορά κατατέθηκε εκπρόθεσμα,αλλά παρόλα αυτά προχώρησαν στην προμήθεια των γεννητριών.Οτι αν και οι γεννήτριες άγοράστηκαν με σκοπό να φωτίζουν τα λιμάνια σε περίπτωση Black out,η μία μόνο φωτίζει το 1/3 του λιμανιού και η αλλη είναι στο Λεόντι για την κίνηση της ύδραντλίας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.Και πέρα άπό όλλα αύτά τα παράτυπα, οι συγκεκριμένες και άκριβοαγορασμένες γεννήτριες είναι έκτός λειτουργείας.Ομως κανενός το αυτί δεν ίδρωσε.Εκαναν πως δεν άκουσαν,ή πράγματι δεν ειναι σε θέσι να καταλάβουν;

Ανώνυμος είπε...

Προς 11.54. Αυτό λέμε τόσο καιρό και εμείς. Οτι μόνοι τους το στήνανε το μαγαζί.Αν βάζανε τα δικά τους λεφτά μαγκιά τους όντως. Ομως δεν ήταν δικά τους. Αυτή είναι η διαφορά. Αλλο πράγμα να στήνεις μια επαγγελματική επιχείρηση για να βγάλεις λεφτά - δικαίωμα σου άλλωστε - και άλλο αν δεν σου κάθεται καλά να βάζεις τον κολλητό σου δήμο να βγάλει τα κάστανα απο την φωτιά. Και να το παίζεις και εθελοντής απο πάνω δουλεύοντας κάποιους ανθρώπους που πιστεύουν στον θεσμό.

Ανώνυμος είπε...

εσείς συνεχίζετε το χαβά σας αλλά δεν βλέπω και καμμία κίνηση να γίνεται! αντί να γράφετε παπαριές δεν πάτε να συνεδριάσετε γιατί έχετε αργήσει. πέρσι τέτοια εποχή είχε πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός της αφίσας, είχε βγεί το πρώτο φυλλάδιο και είχαν ήδη συμμετάσχει στις τουριστικές εκθέσεις (βλέπε φωτο πέτρου που καμάρωνε τρομάρα του δίπλα στον κωστάκο) για να προβάλλουν το νησί. άσε που αυτοί που βρίζετε είχαν κάνει και τις επαφές με τους tour operators.

ουπς!
...sorry ξέχασα εσας τώρα δεν σας ενδιαφέρουν οι ξένοι παρασκευάδες. να το κάνετε λοιπόν γενάρη μήνα δευτέρα τρίτη και τετάρτη!

Ανώνυμος είπε...

Κάθε φορά που με πιάνουν οι μαύρες ανοίγω τους "ψαγμένους" και σπάω πλάκα! Να είσαστε καλά, πάλι με κάνατε να γελάσω. Ειδικά τώρα, που ανάμεσά σας βρίσκεται και εκείνη η δροσάτη κοπελιά, η Τιτίνα: Χαριτωμένη, χαμογελαστή και με τον καλό λόγο στο στόμα, με το βλέμα γεμάτο γλύκα! Μαζί με τη νέα Πρόεδρο του Φεστιβάλ θα κάνουν ένα ντουέτο μούρλια! Λοιπόν Τιτίνα, αντί να μπλέκεσαι με ημερομηνίες, αντί να χώνεσαι μέχρι το λαιμό στα βοθρολύμματα, αντί να ψάχνεις παντού το δήθεν σκάνδαλο, κάτσε μαζί με την κυρία Ελένη και φτιάξτε το νέο Φεστιβάλ, μακρυά από εκείνους τους ξενόφερτους,που τα Σαββατοκύριακα έρχονται στο νησί και σκάνε τους παράδες τους! Αυτούς να τους φοβάσαι, γιατί όσων τα μάτια κάτι έχουν δει παραπέρα, ξεχωρίζουν πιο εύκολα το Γενήτικο φιστίκι από το ...άλλο. Ξέρεις εσύ...
Και κάτι ακόμα: Λέτε ότι ο Σακκιώτης ψηφίστηκε γιατί είχε δημιουργηθεί κλίμα σε βάρος των προηγούμενων για συμπεριφορές μη φιλικές. Και αυτό είναι βέβαιο, άσχετα με το αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Προσέξτε γιατί η αλλαζονία της εξουσίας είναι προφανής πλέον στους κόλπους σας. Κι αυτοί που σας καθοδηγούν σας πέρνουν στο λαιμό σας. Χρήσιμοι ίσως προεκλογικά, αλλά τώρα, που οι ψήφοι πέσανε στην κάλπη, πρέπει να τους κάνετε στην πάντα. Όχι να κάνουν συνέλευση και να σπεύδουν όλοι να δηλώσουν υποτακτικοί!
Κι όσο για σένα Πέτρο μου καλέ, μην καις αγόρι μου τα προσόντα σου. Κρίμα τα νιάτα σου...

Ανώνυμος είπε...

Ένας θεσμός, το ΦΦ, μια γιορτή που θα μπορούσε σταδιακά να εξελιχθεί και να εξελίξει το νησί μας , έχει την ατυχία να πέσει στα χέρια των μπαχαλάκηδων, ανίδεων, κακόγουστων, ανευθυνουπεύθυνων , αργόσχολων , τουρκομπαρόκ ΠΑΣΟΚων του Σάκη και του συνδυασμολυ του ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ και ο καθένας για την πάρτη του. Κατάντια.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ετσι είναι θεσμός.Βάλανε δυό πανίβλακες μπροστά,για να αποκτίση λόγο ύπαρξης και όντότητα το ΦΦ για να μπορεί να πουλάνε γλυκά,σουβλάκια,ποτά,και φυσικά φυστίκια για ξεκάρφωμα,αλλά για την ουσία του ιδιου του προϊόντος γαργάρα.Βρε καθήστε καλλα....

Ανώνυμος είπε...

καλύτερα θα ήταν να συζητάτε για τις μειωμένες επιχορηγήσεις των σχολείων της Αίγινας μόνο 34446 ευρώ

http://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=11722:posa-xrimata-pairnei-o-kathe-dimos-gia-tin-kalipsi-leitourgikon-dapanon-ton-sxoleion-tous-apo-ta-3000000000-eiro-pou-egkrithikan-i-apofasi&Itemid=1796

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιάννη,ξεφούσκωσαν τα κιλά σου,ξεφούσκωσαν και τα μυαλά σου.
Δικαίος εχεις τον τίτλο του Δήθεν.Δήθεν άριστερός,Δήθεν καθηγητής,τώρα και Δήθεν Δελφίνος;Δεν βλέπεις ότι έρπουν πήσω σου, Λεούσης,Τσατίρης,τώρα και το νέο φρούτο,Παπαγεωργίου;Μην θυσιάζεσαι λοιπόν και μη βγάζεις τον κακό σου έαυτό,δεν εχει νόημα, ετσι δυσκίνητος που είσαι, θα σε φάνε στο νήμα. Ειναι κατάντια να κάνης κωλοτούμπες στον Ν3 και στον Πτερού.Τον Κουκούλη άστον,το έχασε το παιχνίδι για το Θεαθήνε τον έχουν.Τζάμπα η θυσία σου και η ύστεροφημία σου.Αυτά...

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει Θεαθήναι το σωστό.

Ανώνυμος είπε...

Τσ Τσ, Τακηηηη πιπερι...

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορείτε να χωνέψετε με τίποτα το αυτονόητο, το γεγονός δηλαδή ότι όλα πλέον λειτουργούν σε θεσμικό επίπεδο κι όχι σε παρεάκια.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος πόλεμος σε συγκεκριμένα πρόσωπα...
Χαρακτηρισμοί που προσβάλουν, εκφράσεις χωρίς νόημα, σλογκανάκια με δήθεν περιεχόμενο...
Εφημερίδα έχετε, αν έχετε κι α......α γράψτε τα εκεί επώνυμα και με ευθύνη, μην αναλώνεστε άλλο στα blogs

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορείτε να χωνέψετε με τίποτα το αυτονόητο, το γεγονός δηλαδή ότι όλα πλέον λειτουργούν σε θεσμικό επίπεδο κι όχι σε παρεάκια.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος πόλεμος σε συγκεκριμένα πρόσωπα...
Χαρακτηρισμοί που προσβάλουν, εκφράσεις χωρίς νόημα, σλογκανάκια με δήθεν περιεχόμενο...
Εφημερίδα έχετε, αν έχετε κι α......α γράψτε τα εκεί επώνυμα και με ευθύνη, μην αναλώνεστε άλλο στα blogs

Ανώνυμος είπε...

Ρε Πέτρο , ζήτα να σου κάνει ιδφιαίτερα ο Πούντος.... ξέρει εκείνος!!! Θα είναι λίγο ακριβός, αλλά αξίζει!

Ανώνυμος είπε...

akopos τι εγινε? μας πέρασε και ο greg τώρα?

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο καιρό, όλοι αυτοί που βρίζετε μέσα από αυτό το μπλογκ θα είναι πολύ δημοφιλείς.

Να θυμάστε ένα πράγμα. Είστε εξουσία, φθείρεστε. Ότι λέτε είναι αμφιλεγόμενο. Έτσι είναι η εξουσία.

Από την άλλη, όσοι είναι αντιπολίτευση κερδίζουν. Όταν μιλάτε για κάποιους από την αντιπολίτευση τους κάνετε πιο δυνατούς. Έτσι κι αλλιώς η αντιπολίτευση δυναμώνει από μόνη της.

Γι' αυτό Γιάννη, Κώστα, Νίκο κλπ μην κολλάτε. Αντίθετα κολακευτείτε. Σας έπιασαν στο στόμα τους: Ευχαριστήστε τους.

Είναι μαγκιά να ασχολούνται μαζί σας. Σημαίνει ότι σας τρέμουν.

"Ένας καλός φίλος"

Ανώνυμος είπε...

5.31 ΠΟ ΠΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!
ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΡΕΜΩ ΚΙΟΛΑΣ....
ΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΦΟΒΗΘΩ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΥΠΟΥ Ν3 , ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΩ ΣΕ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ!!!!
ΡΕ ΠΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Ο Νίκος εχει άρχίσει να τρέμει άπό τα χρόνια,άστον αυτόν ,παέι...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ;έτσι όπως τα λές περί τρεμούλας, φίλε 5:31
Μια ψυχή -όνομα δεν λέμε-που άσχολούνται μαζί της τα τελευταία χρόνια στο Κουκουλιστάν,τι να ύποθέσουμε;Την τρέμουν;την σκιάζονται;τους δημιουργεί άϋπνίες;ο κακός τους έφιάλτης;ο κακός τους ο καιρός;Τι;

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...

Ανώνυμος είπε...

Αρκετα μετο ΦΦ – ο ΑΚΟΠΟΣ έθεσε θεμα με τον καθαρισμό του κολπου της βαγιας– λεει κακώς εγινε κατ’ ανάθεση ? λεει για Ηθικη νομιμοποίηση και τέτοια . ο κυριος των 4,21 θεωρεί ότι τέτοιες πρακτικες συνάδουν με το ‘’ Θεσμικο επιπεδο ‘’ ? σχολιάστε παρακαλώ -ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Με το γνωστό είρωνικό ύφος της αυθεντίας και παντογνωσίας ο ήγέτης της παρεούλας,πέταξε την άτάκα:...Αντί να ζητάς την γνώμη του κοινού οπως γίνεται στη τηλεόραση,ας μελέταγες τόν φάκελλο για τις γεννήτριες ...είπε και κάθησε ευχαριστημένος στην θέση του για το ευφυολόγημα του.Αμ δεν ήξερε, δε ρώταγε,αν οχι το κοινό τον ομόσταυλό του στο ΔΛΤ;Κάτι για ΠΟΙΝΙΚΆ ΚΟΛΑΣΙΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ακούστικε και ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ στο πολύπαθο ΔΛΤ κατά την θητεία των πεφωτισμένων.Εδώ έρχεται μπόρα και αυτοί κόλλησαν στο τρεις και ο κούκος .Τι να πεις οταν γερνάει ο άνθρωπος χάνει τα Reflex του.

Ανώνυμος είπε...

Καϋμό με τη ενοποίηση των λιμανιών, εχει ο εκδότης της κιτρινοφυλλάδας Ν3ς.Τι σε νοιάζει εσένα παληκαρά μου;Οτι πρόλαβαν να σου πασάρουν κάτω άπό το τραπέζι,πρόλαβαν.Πάει όνειρο ήταν και πέρασε.

Ανώνυμος είπε...

και ο βάρτζελης πως θα χτίσει το σπίτι της κόρης του;

Ανώνυμος είπε...

οι νεοεποχίτες δεν παρακολουθούν καθόλου τα μπλογκ, δεν γράφουν και προπάντων δεν δείχνουν την εμπάθεια τους προς άτομα. αχ καυμένη τιτίνα τι έχεις να πάθεις ετσι και τους ξαναπείς αλήθειες που πονάνε.

Ανώνυμος είπε...

Οι παρεούλα κατάλαβε οτι "μπάζουν" από παντού,μετά και άπό την ψυχρολουσιά στο τελευταίο συμβούλιο και σοφά πράττουν και ποιούν την νήσσα.Φοβάμαι ομως ότι δεν φτάνει αυτό,η μπόρα έρχεται.

Apiliotis είπε...

http://www.ΤΡΙΚΑΒΑΛΟ...*...*...*... ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΣΟΥΒΑΛΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ti ennoei o poiitis?

Ανώνυμος είπε...

ο άκοπος έχει αναγκάσει τον Ν3 αντί να γράφει για το σάιτ και την τέως φιλοκυβερνητική φυλλάδα του να απντά συνέχεια στους μπλόγκερς.
χαχαχαχαχχαχαχα όλο εδώ γυροφέρνει ο πολύ...σκληρός για να πεθάνει κωστάκης......Α και που είσαι τέως κυβερνητικέ εκπρόσωπε μην βλέπεις πολλές ταινίες-περιπέτειες δεν σου κάνουν καλό

Ανώνυμος είπε...

re magkes akoyste kati koyfo.....o grigoropoylos proteine stin epitropi diaboyleysis ton oikonomoy ton basili (dikos toy) kai tin pandwra (koykoyliki). Oxi mono koykoylikia alla ebrize toys grigoropoylikoys otan eixan to grafeio dipla sto magazi tis. Ti gkafa ekane o doctor???i den einai gkafa???xerei kaneis tipota parapanw??????

Ανώνυμος είπε...

paidia deite to aigina first. ekei frafei pali o N3 ton pono toy gia to fistiki. simerini anartisi. re mania me ta fistikwmata ayto to palikar?

Ανώνυμος είπε...

Ρε η Πανδώρα ποια είναι;Αυτή που συγκινήθηκε με την μαλακία του Βαρώτσου;Ρε κάτι νούμερα που κυκλοφοράνε.Εχει πάρει τα χειρόγραφα της Κουλικούρδη και τα παρουσιάζει για φιλισοφίες δικιές της.Καλά για χαστούκια είμαστε.Πως Διάολο ολλα αυτά τα νούμερα εχουν βρει στέγη στην παράγκα του Κουκούλη;Εχουν τον μαλακομαγνήτη εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά 07.05 είσαι για χαστούκια και για πολύ ξύλο παλιομαλάκα. Να σε΄βεσαι κάποια πρόωσπα όσο κι αν σου κάθονται στο στομάχι και σε ενοχλούν επειδή είναι ενεργά μέλη μιας κοινωνίας που έχει μάθει να διαπλέκεται ασύστολα και να αποχαυνώνεται με τη μετριότητα και να αυνανίζεται με την ηλιθιότητά της. Μάθε πανίβλακα ότι υπάρχουν άτομα που έχουν κάνει έργο ζωής την αγάπη τους για τον τόπο. Που δεν υποκύπτουν που δεν μασάνε τα λόγια τους. Ξέρουν να φωνάζουν και να λένε δυνατά τη γνώμη τους, χωρίς περιστροφές. Όσο για την Κουλικούρδη ζήτημα είναι αν έχεις διαβάσει μία σελίδα από τα βιβλία της. Είμαι σίγουρος γιατί δεν έχουν χρωματιστές εικόνες, ούτε γυμνές.

Ανώνυμος είπε...

5:43 + 5:45 + 7:05 + 10:44=0000
Φιλάκια

Ανώνυμος είπε...

10:44 έμπαινε Λίνα

Ανώνυμος είπε...

τσοντες με δωρο μια πιτσα πουλαγε πριν μας εμφανιστει ως μεγαλοεκδοτης, τι περιμενες, ειπε ο ανθρωπος να αλλαξει ζωη και εσεις του την πεφτετε αγρια. ντροπη σας. αφηστε τον να αγιασει, δωστε του να οργανωσει κανα φιστικι, δεν θα βγητε χαμενοι, θα γραφει για σας τα καλυτεροτερα. παρτε παραδειγμα το φιλιππακι.

Ανώνυμος είπε...

Επειδη ετυχε το καλοκαιρι στο απολογισμο τυο Δημου να ειμαι εκει τις ιδιες κουβεντες για το φιλιππο της ακουσα απο μια κυρια που παρουσιαζετε σαν μορφωμενη και αρθογραφει και σε εφημεριδα και στο αιγινα πρωτα.Ας σταματησει επιτελους και οτι θελει ας τα πει επωνυμα .Γιατι και το καλοκαιρι τα φωναζε κρυβόμενη στο σκοταδι .Τωρα παει και στο Δημοτικο συμβουλιο για δεν τα λεει εκει δυνατα μην καθετε και τα γραφει εδω και κουραζεται.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε φίλε, τρεις κι ο κούκος, που καλά τα είπε και ένα γνωστό μου πρόσωπο, ήτανε στον απολογισμό,αυτό σε μάρανε; Εδώ γίνεται ο μαύρος χαμός, στο κουκουλικό μπλογκ, που τα χώνεικαι στον τέως, και συ το χαβά σου δεύτερη φορά.Ρε, ο χαμός και το κακό συναπάντημα. Ξυπνήστε, ρεεεεε...

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 1:35
"μια δεκάρα η βιολέτα, τσιγκολελέτα, τσιγκολελέτα..."

Ανώνυμος είπε...

Αγάπη μου, ξενέροτη, 1:35, τι κόλημα και τούτο! Αγαπούλες και τσιγκλίσματα για να δεχτής απάντησι από τον αντιδήμαρχο της νουδούλας, ή από την κυρία που μας αναφέρης; Ελα, γίνε πιο ξεκάθαρος... και να σε αντηληφτούμε δεν θα πούμε τίποτα στο φιλιπάκι. Ναι, μωρέ, αλήθεια σου λέω! Εξόν κι αν μας τα πει ο Καλοκέντης που είτανε εκεί, δίπλα μου.

Ανώνυμος είπε...

ta mathate ta nea???o dimos kleinei ta dyo paradosiaka kafenia tou limanioy!!!!ntrophhhhhhhhhhh!!!!!sthn synanthsh shmera ths poiothtas zohs ti na gine???pantos to ena kafeneio exei mini me 15 karekles k to allo me kammia!!!!!poythena den exei ksanagini ayto!!!!!!!!mprabooooooo