Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Εδώ είμαστε μην φωνάζετε...

 Μας κράζει ένας φίλος που έχουμε να ανεβάσουμε ανάρτηση απο την Τετάρτη και έχει και δίκιο όμως και εμείς - τα έχουμε ξαναπεί αυτά - δεν είμαστε επαγγελματίες της είδησης και προφανώς έχουμε και δικές μας δουλειές. Οι επαγγελματίες είναι πάντοτε μαζί μας και διεκδικούν ρόλους και θέσεις απο εδώ και απο εκεί  προκειμένου να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους και η πλάκα είναι ότι κάποιοι τους παίρνουν και στα σοβαρά μάλλον λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Γρήγορα όμως όλοι θα αντιληφθούν  τι προσπαθούν κάποιοι να γίνει και θα τελειώσει η παράσταση. Κλασικό παράδειγμα η σημερινή ανάρτηση της Νέας Εποχής ότι υπήρξε καταγραφή της πρότασης στην  Δημοτική κοινότητα Αίγινας σχετικά με την παραμονή της ίδιας επιτροπής που θα διοργανώσει το Fistiki fest. Κάτι που βεβαίως παρουσιάζεται εντέχνως ως περίπου απόφαση. . Τέτοιο καημό για την θέση ρε παιδί μου... Γενημμένοι εθελοντές είναι κάποιοι. Α, και κάτι ακόμη. Οι 15.000  ευρώ που έδωσε ως χορηγία η ΔΕΗ για την γιορτή του 2010 θα αφαιρεθούν απο τις 50.000 της επόμενης διετίας η είναι έξτρα;
  Επί της ουσίας τώρα  την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις πιθανότατα  σε καποια μέτωπα όπως αυτό της χρήσης του Ορφανοτροφείου. Το Υπουργείο Πολιτισμού που προφανώς αδυνατεί να χρηματοδοτήσει την συνέχεια του έργου κατά πάσαν πιθανότητα  θα έρθει σε κάποια επαφή με τον δήμο για να υπάρξει απο μέρους του αξιοποίηση μέρους τουλάχιστον του κτιρίου απο τον δήμο. Ομως θα υπάρξουν  κάποιες παράπλευρες απώλειες δεδομένου ότι η παραχώρηση της ΚΕΔ προς το υπουργείο πολιτισμού δεν αφορά μόνο το κτίριο των φυλακών αλλά ολόκληρο το οικόπεδο που περιλαμβάνει το πάρκινγκ το σχολείο, τις μάντρες και φυσικά το γήπεδο. Οπου θα προκύψει κάποιο πρόβλημα για το πώς πάρθηκε άδεια νομιμοποίησης του χωρίς να είμαστε κύριοι του. Αν βέβαια έχει παρθεί άδεια...

258 σχόλια:

1 – 200 από 258   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Το AeginaPortal γράφει"Τέλος μια πρώτη συζήτηση έγινε και για το Φεστιβάλ Φιστικιού, μετά από έγγραφο του νέου προέδρου της ΚΕΔΑ κυρίου Νίκου Τζίτζη, που αφορούσε τις προτάσεις των Δημοτικών Κοινοτήτων της περιφέρειας για το πρόγραμμα τον εκδηλώσεων. Σε αυτό το θέμα της συνεδρίασης ο κύριος Δημήτρης Κάππος περνώντας το λόγο είπε πως δεν μπορεί να γίνουν προτάσεις από την στιγμή που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα: το πότε θα γίνει το φεστιβάλ, το αν θα διατηρηθεί το όνομα του ή αν θα παραμείνει η ίδια οργανωτική επιτροπή και ζήτησε να γίνει σαφές από την ΚΕΔΑ τι ακριβώς ζητάει από την Δημοτική Κοινότητα. Ολοκληρώνοντας, πρότεινε να παραμείνει ως έχει η οργανωτική επιτροπή επικαλούμενος την τεχνογνωσία που ήδη υπάρχει. Σύμφωνος με την πρόταση και ο κύριος Δημήτρης Λαμπαδάριος. Κλείνοντας την συζήτηση κυρία Σοφία Πρωτονοταρίου είπε πως η κοινότητα δεν είναι υπεύθυνη για τη σύσταση της οργανωτικής επιτροπής και πως καλό θα ήταν να υπάρξουν και νέα μέλη στην σύσταση της, άποψη με την οποία ήταν σύμφωνος και ο κύριος Σταύρος Σακκιώτης, ενώ ο κοινοτικός σύμβουλος κύριος Μενέλαος Πατυχάκης είχε αποχωρήσει".
Η Νέα Εποχή το πιό πάνω το καπέλωσε γράφοντας ότι η Δημοτική Κοινότητα αποφάσισε την διατήρηση της επιτροπής φιστικιού. Γιατί κύριε Ντρη επιθυμείτε τόσο πολύ να είστε μέλος αυτής της επιτροπής; Δεν υπάρχουν άλλα ικανά άτομα;

Ανώνυμος είπε...

επειδή απ' ότι φαίνεται δεν γνωρίζετε την ελληνική γλώσσα και αφού σας αρέσουν και τα copy paste ρίχνω και εγώ το κειμενάκι απο τη Νέα Εποχή :
"Όσον αφορά την απάντηση στο έγγραφο του προέδρου της ΚΕΔΑ κ. Ν. Τζίτζη σχετικά με τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον πολιτιστικό τομέα και κυρίως τη συμμετοχή του συμβουλίου της κοινότητας στο Fistiki Fest 2011, υπήρξαν πολλές απορίες μιας και επισήμως δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση για το θέμα αυτό. Τους απασχόλησαν διάφορα θέματα οργανωτικής δομής, (δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία διεξαγωγής του Φεστιβάλ και το πλαίσιο συνεργασίας του συμβουλίου με την όλη διοργάνωση). Έτσι κλείνοντας την συζήτηση κατεγράφη στα πρακτικά της συνεδρίασης η πρόταση να παραμείνει η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ ίδια με την περσινή, καθώς έχουν την τεχνογνωσία να το φέρουν εις πέρας (συνομολογώντας την μεγάλη επιτυχία της περσινής χρονιάς) και ενδεχομένως να προστεθούν και μερικά νέα μέλη που θα βοηθήσουν στην διοργάνωση. Ως τέτοια πρόταση νέου μέλους υπήρξε η συμμετοχή ενός συμβούλου από την Δημοτική Κοινότητα στην οργανωτική επιτροπή ώστε με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλιστεί και η ενεργή συμμετοχή και βοήθεια της κοινότητας προς στο Φεστιβάλ."

και απορώ γιατί προσπαθήτε να πείτε κάτι που δεν υπάρχει. για ποιό καπέλο μιλάτε δεν έχω καταλάβει. μια πρόταση έγραψαν ότι κατεγράφη στα πρακτικά. σιγά το πράγμα ...
ούτως ή άλλως το τοπικό συμβούλιο δεν έχει καμία ισχύ σε τίποτα. μόνο προτάσεις μπορεί να κάνει. ο Sakis δεν έχει δωσει αρμοδιότητες όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά.

αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χτυπιέστε...μα τόσο πολύ τελικά φοβάστε τη ομάδα της νέας εποχής;

Ανώνυμος είπε...

Το παρακάτω κείμενο αποτελεί Δελτίο Τύπου της παράταξης του σημερινού δημάρχου. Όπως θα παρατηρήσετε στο δελτίο αυτό, ο κ. Σακκιώτης και η ομάδα του, όχι απλά συγχαίρουν αλλά ευχαριστούν την Οργανωτική Επιτροπή. Ταυτόχρονα αποφεύγουν να συγχαρούν τον Δήμο της Αίγινας:

«Αίγινα – Όλοι Μαζί»:
Ευχαριστίες για την επιτυχία της Γιορτής Φιστικιού 2010
Δελτίο Τύπου – 20/9/2010



Ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σάκης Σακκιώτης και το σύνολο των στελεχών του Συνδυασμού συγχαίρουμε και ευχαριστούμε την Οργανωτική Επιτροπή, τη Νομαρχία Πειραιά, όλους τους άλλους υποστηρικτές και χορηγούς καθώς και τους παραγωγούς και επιχειρηματίες του Νησιού, για τη συμβολή τους στην επιτυχία της Γιορτής Φιστικιού 2010. Ιδιαίτερα, ευχαριστούμε τους εθελοντές και εθελόντριες της Διοργάνωσης για τους κόπους που κατέβαλαν, αλλά και για το κοινωνικό μήνυμα που μας στέλνουν με τη συμμετοχή τους.

Ως Δημοτική Αρχή, εφ’ όσο οι πολίτες της Αίγινας μας τιμήσουν με την ψήφο τους, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε και θα δυναμώσουμε το θεσμό αυτό, ώστε να προβάλλεται η Αίγινα σε όλο τον κόσμο και να τονώνονται, όλο και περισσότερο, ο πρωτογενής τομέας παραγωγής και η τοπική οικονομία και επιχειρηματικότητα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

Αντί λοιπόν να αναρωτιέστε γιατί θέλει ο Ντρης να μείνει στην Οργανωτική, καλύτερα να μας απαντήσετε γιατί πρέπει να φύγει από κάτι τόσο επιτυχημένο, που ο Σακκιώτης αναγκάστηκε να τον ευχαριστήσει κιόλας...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που μας έγραψες το κείμενο της Νέας Εποχής μήπως μπορείς να μας γράψεις και τον τίτλο. Γιατί φαίνεται δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφουν. Μιλάμε για καπέλωμα και ρωτάμε γιατί το κάνουν;
Λοιπόν ο τίτλος έχει "Και η Δημοτική Κοινότητα Αίγινας, υπέρ της διατήρησης της Οργανωτικής Επιτροπής του Fistiki Fest" Και ξαναρωτάω υπάρχει τέτοια απόφαση;
Οποιος ξέρει ας απαντήσει αλλά επί τη;ς ερώτησης παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

EGO KSERO NA PO OTI OPOY ANAKATEVETE O KARLIS , H ANTIGRAFI GIA NA DIKSI OTI KAPIOS EINE, H TA RIMAZI OLA APO TIN ASXETOSINI KAI TIN AMORFOSIA TOY. AYTON VRIKATE NA VALETE STHN KEDA???KALITERA O NTRIS PARA AYTI H ASXETI SALAMANTRA.

Ανώνυμος είπε...

Οι διάλογοι στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας (συμμετείχαν 4 μέλη αφού ο κ. Πατυχάκης είχε αποχωρήσει λίγο νωρίτερα):

Σοφία Πρωτ.: Μας ζητούν να κάνουμε προτάσεις για το Fistiki fest.

Δημήτρης Κάπ.: Τι προτάσεις να κάνουμε. Μαθαίνω ότι δεν υπάρχει ακόμα οργανωτική επιτροπή. Μαθαίνω ότι αλλάζουν όνομα. Ίσως αλλάξουν και ημερομηνία.

Σοφία Πρωτ.: Ναι για την ημερομηνία το ξέρω και εγώ. Σκοπεύουν να την αλλάξουν.

Δημήτρης Καπ.: Ποιοί σκοπεύουν να την αλλάξουν; Αφού δεν υπάρχει Οργανωτική Επιτροπή. Νομίζω ότι πρώτα πρέπει να υπάρξει η Οργανωτική και μετά να κάνουμε προτάσεις.

Δημήτρης Λαμπ.: Το Fistiki Fest είναι η πιο πετυχημένη γιορτή που έγινε ποτέ στην Αίγινα. Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου δεν έχει γίνει κάτι καλύτερο από αυτό.
Να προτείνουμε να παραμείνει η ίδια οργανωτική επιτροπή. Δεν πρέπει να αλλαχθεί. Αν την αλλάξουν, κακό του κεφαλιού τους.

Δημήτρης Καπ.: Ναι, συμφωνώ και εγώ. Η οργανωτική πρέπει να παραμείνει η ίδια.

Σταύρος Σακ.: Ναι, γιατί όχι. Να παραμείνουν όλοι όσοι ήταν και να προστεθούν κάποια ακόμα μέλη που πρέπει να μπουν από τον Δήμο. Να προτείνουμε και εμείς ένα μέλος για να εκπροσωπούμαστε.

Σοφία Πρωτ.: Συμφωνώ.

Αυτά έγιναν στην Κοινότητα. Τώρα, τι γράφτηκε εδώ και εκεί, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η ουσία. Όταν δημοσιοποιήθηκαν τα αποτελέσματα της συνεδρίασης, κάποιοι έπεσαν να τους φάνε, επειδή βγήκαν εκτός γραμμής.

Ανώνυμος είπε...

ποιό είναι το βαθύ λαρύγγι που μας μεταφέρει τους διαλόγους της δημοτικής επιτροπής;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό δεν είναι λαρύγγι χρυσό μου, μπουρί σόμπας είναι για να μη σου πω πως μου θυμίζει λίγο από ΤΖΟΥΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ωραία ξεκίνησαν συνήθως το βαθύ λαρύγγι είναι κάποιος που είναι πολύ-πολύ φιλόδοξος το πιάσατε το υπονοούμενο

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως μετά τη συζήτηση αυτή που έγινε, αποσαφηνίστηκαν τα πράγματα. Χωρίς να υπάρχει τίποτε επίσημο, για ποιό λόγο γίνονται τέτοιες αναφορές και σχόλια;
Γίνονται γιατί με τελείως π... τρόπο ο Άκοπος υποδαυλίζει τη διαίρεση, συκοφαντεί και πετάει απαράδεκτα υπονοούμενα για να εξεγείρει τους θυροφίλαθλους. Κάπου δίπλα -στο εντελώς "τυχαίο"- ρίχνει και μερικές χιλιάδες ευρώ, για να γίνονται οι αναγκαίοι συνειρμοί...
Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι εξ απορρήτων του νέου δημάρχου και διοχετεύουν τις πληροφορίες που θέλει η νέα διοίκηση.
Ροχάλα ρεεεεε!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ μαζί σου 7:41 και προσθέτω:
Η σύνδεση της παραχώρησης πτέρυγας του Ορφανοτροφείου με την άδεια νομιμοποίησης του γήπεδου, μόνο από διεστραμμένο μυαλό μπορεί να γίνει. Με προφανή στόχο βέβαια.

Ανώνυμος είπε...

Αφού λοιπόν δεν υπήρξε καπέλωμα αλλά ήταν η πρόταση όλων, το ρίξαμε στο βαθύ λαρύγγι. Ενώ ο Άκοπος είναι το επίσημο λαρύγγι.

Ioulianos είπε...

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΑ ΕΞΗΣ Α) ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΚΗ ΚΑΙ ΝΤΡΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ Φ.Φ. Β)Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΤΡΗ ΣΤΟ Φ.Φ. Γ) ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΙΓΙΝΑΣ ( ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΑΜΗΧΑΝΙΑΣ Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑΣ ) ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΤΡΗ ( ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ). Δ) ΤΟ ΑΙΓΙΝΑ ΠΟΡΤΑΛ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΝΤΡΗ . Ε) ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΕΔΑ ( ΤΙΤΙΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΠΕΤΡΙΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΖΙΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ) ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ Φ.Φ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΤΡΗ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ,ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. 1) ΟΙ " ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ " ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ "ΟΛΟΙ ΧΑΖΟΙ" Η 2) ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΥΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΥΟ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, Ο ΝΤΡΗΣ (ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΟ Φ,Φ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ( ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ" ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ. ΑΝΤΕ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι είναι. Οσοι λένε τα πράγματα όπως είναι υποδαυλίζουν την διαίρεση ενώ όσοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις καταστάσεις και να την πέσουν στο ψητό έχουν όπως και να το κάνουμε μια μεγαλοπρέπεια ρε παιδί μου... Το κάνουν με στύλ έχουν και την τεχνογνωσία άρα τι τους λείπει; Να καταλάβουν οι Σακκιωτικοί ότι πλέον είναι κυβέρνηση και να σταματήσουν να τους φοβούνται γιατί απλά ήταν τρίτοι και το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να ξαναχωθούν όπου μπορούν και να μην χάσουν τα κεκτημένα.

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο που θα βγει η ΚΕΔΑ και θα ανακοινώσει επίσημα τον απολογισμό του ΦΦ να δούμε για ποιά οργανωτική επιτροπή θα μιλάτε. Και κάτι ακόμα. Μόνο ο ν3 ξέρει να στήνει εμποροπανηγύρεις; ΚΑι την άλλη εβδομάδα αν κάνεις ένα πανηγύρι θα δημιουργηθεί αλισβερίσι οικονομικό και ΄λοτι άλλο θέλεις, ακόμα και Λαϊκή να στήσεις.
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

Στήστε μια λαϊκή στην παραλία ρε παιδιά. Να βάλετε και μουσική υπόκρουση τα λαικά που παίξατε όταν κερδίσατε το βράδυ των εκλογών.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι ο Σάκης ξέχεσε την Πρωτονοταρίου για τα όσα έγιναν στη συνεδρίαση;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι ο απλός κοσμάκης θεωρεί επιτυχυμενο το fest αρα και τους διοργανωτές του.
Τωρα οι στενοι κομματικοι παίζουν τα δικα τους παιχνιδια και δεν ρωτανε τον κοσμο.
Αρχίσαμε τα ιδια που έκανε και ο Κουκούλης και εφαγε το κεφαλι του.
Το επόμενο τι θαναι; ότι οποιος λεει την αποψη του θα γίνεται "εχθρός";
Ο Κουκούλης τουλαχιστον αντεξε και κανα 10μηνο μεχρι να αρχισει η πτωση του - κατι μου λεει οτι τουτοι δω θα σπασουν ρεκορ.
Εχουν αγχωθει με την επικοινωνια και μονο και στο πρωτο στραβοπατημα θα πεσει πανικος.
fake κατασταση και θα φανει αργα η γρηγορα.
προς το παρον βεβαια ισχυει ακομα το μη χειρον
Τι διαολο δεν μπορουν 10 αξιόλογα ατομα να μαζευτούν και να δωσουν μια διέξοδο και σε εμας που δεν καλυπτόμαστε απο κανεναν;

Ανώνυμος είπε...

Μια γραφική συνομιλά του Ν3 και της προέδρου! Έλεος!!! Δεν καταλαβαίνω γιατί τσιμπάνε όλοι? Ο Ν3 ως γνωστόν είναι πένας άνθρωπος που αυτή την στιγμή δίνει την τελευεταία του μάχη για να είναι κάπου. Δεν είναι πουθενά όμως!
Αυτόν τον κάνει εχθρικό και απαίσιο.
Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω? Γιατί του δίνουν σημασία?

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ = ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ ΤΟΥΣ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ....

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που φαίνεται είναι ότι ο κάθε άσχετος έρχεται εδώ και βγάζει τη μαύρη του ψυχή και τα απωθημένα του. Από πού βγήκαν όλα αυτά που γράφονται; Από κάτι επίσημο; Γιατί ο Άκοπος και οι θυροφίλαθλοι που ξαναμάζεψε, αρχίζουν και φτιάχνουν "ατμόσφαιρα"; Αυτό δεν απασχόλησε κανέναν; Δεν αναρωτήθηκε κανείς γιατί φούντωσαν τεχνητά κατάσταση έντασης;
Θυροφιλαθλάκια, το τυρί το είδατε. Τη φάκα;

Ανώνυμος είπε...

Πολιτική και διοίκηση του δήμου στηριζόμενη μόνο στον εθελοντισμό και στο φιλότιμο κάποιων ανθρώπων δεν γίνεται. Προχειρότητα, έλλειψη προγράμματος,και έλλειψη αξιόπιστων στελεχών σημαίνουν όλα αυτά. Αδύναμοι καιλίγοι λοιπόν και στη νέα διοίκηση του δήμου. Κρίμα γιατί ελπίζαμε στο Σάκη.

Ανώνυμος είπε...

11.23 Δεν ήλπιζες στον Σάκη στον Τάκη ήλπιζες και δεν σου βγήκε!
Τώρα προσπαθείς να σώσεις τον κώλο σου... αλλά δεν σου βγαίνει
Αναρωτιέμαι αν τους κεντρικούς εθελοντές του Fistiki Fest, θα τους ξαναδούμε άραγε να δίνουν το show τους?
Θα αποδείξουν ότι τελικά αγαπάνε την Αίγινα ή θα μας επιβεβαιώσουν ότι κοιτάνε μόνο την πάρτη τους?

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 11.23.ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟ.ΕΛΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ .ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ?ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ...
ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

11.49 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΚΚΙΩΤΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ. Η διοίκηση Σακκιώτη θαΓια μια ακόμα φορά οι Αιγινήτες πιαστήκαμε στον ύπνο. Ο καθένας για τους λόγους του επέλεξε Σακκιώτη, μικροσυμφέροντα, απέχθεια προς το Γκότση και την ομαδούλα του. ΣΤΕΊΛΑΜΕ ΗΧΗΡΑ ΜΗΝΎΜΑΤΑ στο Φιατρό να αλλάξει επιτελείο και αξιοποιήσει άλλους ανθρώπους απο το συνδυασμό του και όχι τους αγράμματους άρπαγες. Το ίδιο και στην πλευρά Κουκούλη. ΔΕΝ πρέπει να αντιληφεί γρήγορα αυτά τα μηνύματα , διαφορετικά θα βρεθεί σύντομα με την πλάτη στον τοίχο και απολογούμενη για στελέχη, για αδυναμία παραγωγής έργου, για απροχειρότητα και σπεκουλάρισμα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Δεν θα ανεχτούμε παρεκκλίσεις.

Ανώνυμος είπε...

12.26 Είσαι ιθαγενής σίγουρα! Καλά τα έγραψες!!!Υποψιασμένος είσαι , γιατί γεννήθηκες έτσι, γιατί ήρθες στην Αίγινα 40 ζρόνων και γιατί δεν ξέρεις ότι αυτό το νησί έχει ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

Ορμάτε θυροφίλαθλοι, όλοι εναντίον όλων! Επιτέλους το καταδικό μας blog επανέρχεται σε όσα μας είχε συνηθίσει τόσον καιρό. Απάνω τους και τους φάγαμε.
Α ρε αθάνατε Άκοπε, το ξανάκανες το θαύμα σου. Ξανάφερες την ομάδα στα ίσα της.
Ποιό φεστιβάλ και κουλτούρες ρε. Τι τα θέλουμε εμείς αυτά. Βάλε και καμιά ανάρτηση νάχουμε να βρίζουμε και τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε/α 11:26
Ξέρετε πού πωλείται ένα καλό επιτελείο; Θέλω να κατέλθω στις επόμενες εκλογές!

Ανώνυμος είπε...

Ο ένας αναρωτιέται γιατί κάποιοι θέλουν τόσο πολύ να είναι στην οργανωτική του φεστιβάλ. Ο άλλος αναρωτιέται αν θα προσέλθουν, για να αποδείξουν ότι αγαπάνε την Αίγινα. Τρικυμία εν κρανίω...

Ανώνυμος είπε...

1.26 Μα αυτό είναι το μόνιμο τους θέμα !!!! Καραμέλα στο στοματάκι τους.... Είμαστε εθελοντές γι΄αυτό θέλουμε να είμαστε στην οργανωτική επιτροπή του Fistiki Fest.
Για να δούμε τώρα θα θελήσουν να είναι που έχει αλλάξει η διοίκηση ή η αγπάπη τους για την Αίγινα σταματάει στον Κουκούλη και στην παρεούλα τους?????????????

Ανώνυμος είπε...

Γουστάρω!
Ο Σακκιώτης πέταξε έξω από το γραφείο του την πρώην οργανωτική του Fistiki Fest.
Χα, χα...
Μπράβο Σάκη. Έτσι σε θέλω. Με πυγμή. Καλά έκανες.
Ας τους αυτούς. Εδώ είμαστε εμείς να σε βοηθήσουμε.
Όλοι μαζί, χωρίς τα τσογλάνια

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ?ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ 3.25.ΔΩΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ?
ΠΟΙΟΥΣ??????

Ανώνυμος είπε...

Συνεταιρισμό Φιστικοπαραγωγών
Σύλλογο Λαογραφικού
Συλλογο Γυναικών
Αντιπρόεδρο Επαγγελματικής
Σύλλογο Αγροτών
Σύλλογο Ενεργών Πολιτών
Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων
Ιδρυμα Costacos
Νέα Εποχή
Και μερικούς ακόμα της Οργανωτικής

Ανώνυμος είπε...

Θέλανε συνδιοργάνωση με τον Δήμο.
Μα ποιοι νομίζουν ότι είναι;
Ο Δήμος είναι πάνω από όλα. Σιγά να μην ακούσει ο Σακκιώτης αυτούς τους καραγκιόζηδες και τους παρατρεχάμενους που μαζεύτηκαν στο γραφείο του

Ανώνυμος είπε...

3.33 Δηλαδή πήγαν αυτοί πάνω στο Δήμο και τους έδιωξε?
Είναι υπερβολικό όλο αυτό

Ανώνυμος είπε...

Den tous petakse eksw. To didimo L1N3 tsatistikan kai efigan kai 2 alles kiries gelagane eirwnika opote sikwthikan o Sak kai oi 2 antidimarxoi kai tous eipan geia sas teleiwsame ematha egw, eklase i nifi skolase o gamos. Kala re de sevontai oute ton aireto tou laoutsikou? Oust alazones kserolakides ... Ekei ekei sti B ethniki reeee ...

Ανώνυμος είπε...

α!!!! έτσι εξηγείται καλύτερα η κατάσταση....
Το δίδυμο πήγε άνω για να κερδίσει κάτι, οπότε πήρε πούλο και σωστά... Τις άλλες δύο κυρίες που ειρωνεύονταν αν τις πέταξε έξω καλά έκανε, διότι εγώ θα τις πέταγα από το παράθυρο να ακούσω το θόρυβο
Μπράβο Σάκη αν έγιναν έτσι τα πράγματα, συγχαρητήρια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έγινε έτσι Νεκτάριε. Τους το ξέκοψε από την πρώτη στιγμή. Τους είπε ότι δεν θέλει να τους ακούσει.
Και καλά έκανε. Αποφάσισαν τάχατες μερικοί παρατρεχάμενοι, επειδή έχουν τις σφραγίδες να πάνε στον Δήμαρχο.
Ποιοι είναι αυτοί ρε που θα πάνε στον Δήμαρχο;
Αντε ρε που θέλετε να μιλάτε. Υπάρχει νέα δημοτική αρχή. Αυτοί θα κάνει ότι θέλει.
Μπράβο Σάκη. Επιτέλους να ξεκόβουμε από όλους αυτούς που ήρθαν στο νησί ξέμπαργκοι και σώγαμπροι.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.
ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ?

Ανώνυμος είπε...

Ωραία δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΩΣ ΣΑΚΚΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΜΕΝΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!!!

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ , ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ , ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ FISTIKI FEST ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ CONCEPT

ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΘΕΙ....
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΧΑΖΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ Ν3

Ανώνυμος είπε...

ποιές είναι οι κυρίες;

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή κε Σακκιώτη.
Την επιστολή την υπέγραφαν η κα Φλώρα, ο κ. Γαλάνης, ο κ. Πανταβός, ο πρόεδρος των αγροτών κ. Αλυφαντής, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Σταμπουλής, ο αντιπρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης κ. Μεθενίτης, ο πρόεδρος
των Ενοικιαζομένων δωματίων κ. Κωστάκος, ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού κ. Παπαδόπουλος.
Δεν επιτρέπεται να φέρεστε έτσι στους φορείς της Αίγινας.
Ακόμα και ο Νίκος Γιαννούλης, εξέφρασε την αγωνία του για την τροπή που έχει πάρει το θέμα με επίσημη επιστολή της Επαγγελματικής Ένωσης.

Λίγο περισσότερο σεβασμό σε αυτούς που εκφράζουν ένα σημαντικό μέρος του κοινωνικού ιστού της Αίγινας

Ανώνυμος είπε...

o 3.40 einai o nektarios koykoylis
oraios antidimarxos. me poiotita logou

Ανώνυμος είπε...

Καλά έκανες με το σκυλολόι Σάκη. Αυτοί νόμιζαν ότι είναι το μαγαζί τους ο Δήμος φώναζαν και ειρωνευόντουσαν! Δεν φταίει άλλος αλλά ο ίδιος ο Δήμαρχος που ήταν υπεράνω και έβαλε τόσους ανθρώπους του Κουκούλη στις επιτροπές ΚΕΔΑ και μάλλον φιστικιού. Δεν λυπάμαι άλλους παρά εσάς που σας κάνει ότι θέλει ο Ντρης. Προσβάλετε τον εαυτό σας και θεωρείστε λίγοι εάν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα χωρίς το Ντρη. Ααα ρε στειλιάρι που θέλετε! Για την Αιγινούλα τα κάνετε όλα!!! Μάλλον για τη πάρτη σας.

Ανώνυμος είπε...

Gia poia epistoli milame re paidia?

Ανώνυμος είπε...

καλυτερη απο την χουντα του Κουκουλη 3,49

Ανώνυμος είπε...

Ο Ν3 ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΛΥΚΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΧΑΖΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον καποιοι δεν πηραν το μηνυμα των εκλογων. Εγω δεν εχω καταλαβει? Ο Σακκιωτης τους πεταξε ολους εξω απο την επιτροπη Φιστικιου ή μονο τον Ντρη? Οι αλλοι πολεμανε για τη παρουσια του Ντρη ή για την Αιγινα. Θεωρειται οτι σε ολη την Αιγινα εχει μονο ο Ντρης τη "τεχνογνωσια" ή κανενας αλλος? Αυτοι θελουν να γινει το Φιστικι και αν ναι γιατι δεν δινουν τη δυνατοτητα στη νεα Δημοτικη Αρχη να το πετυχει και ας κριθει μετα. Αυτοι που λενε οτι υπεγραψαν μαλλον ειναι ανθρωπακια. Δεν μπορουν να κανουν κατι μονοι τους. Αααα ρε Ντρη του εδωσες ετοιμο κειμενακι και τα προβατα πηγαν και υπεγραψαν. Ωραιος ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά δεν είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ είναι ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΣΜΟΣ
και αυτό ήδη φαίνεται....
Πόσο πολύ θέλει να προσφέρει ο Ν3 στην Αίγινα????
Τυχαίο δεν νομίζω......

Ανώνυμος είπε...

Το ποίοι ειναι ανθρωπάκια το είδαμε σήμερα στο δήμο κύριε 5.00μ
.μ, με έναν δήμαρχο που συνεχώς ούρλιαζε χωρίς να έχει ούτε ένα επιχείρημα και δίπλα δύο αντιδημάρχους που φοβόντουσαν ακόμα και να αρθρόσουν μια κουβέντα
μπράβο σας να τους χαίρεστε.!!!!
Τώρα για το ποίοι είναι εθελοντές και τι έχουμε προσφέρει εμείς στο τόπο μας αφήστε να το κρίνουν άλλοι.
Το μόνο σίγουρο είναι οτι λοιπάμε πάρα πολύ που βρέθηκα στο δημαρχείο σήμερα, θυμήθηκα άλλες εποχές της Αίγινας που ήθελα για πάντα να ξεχάσω.

Ανώνυμος είπε...

Είναι σεβαστό να διαβαστεί μια επιστολή η οποία υπογράφεται από κάποιους ανθρώπους.
Είναι επίσης σεβαστό ο Δήμαρχος να ακούσει και μόλις τελειώσουν να τους πει να φύγουν.
Δεν είναι καθόλου σεβαστού δυο υποτιθέμενεσ κυρίες να ειρωνεύονται και να γελάνε και καλά για την αιγινίτισσα , αλλά η γαλλίδα ξέχασε το savoir vivre ή απλά δεν το έμαθε ποτέ και μας ψήνουν?

Ανώνυμος είπε...

Τελικά πολύ μας έχετε μπερδέψει. Είτε οι εθελοντές είναι υποχρεωμένοι να αποδείξουν..., όπως έγραφε ο Βάρτζελης στην προηγούμενη ΜΑΧΗ ή δεν τους θέλουν και τους δείχνουν την πόρτα.
Θα αποφασίσει κάποιος τι από τα δύο συμβαίνει;

Ανώνυμος είπε...

5.23 Πολύ συγκινητικά τα λόγια σου, αλλά ο εθελοντισμός είναι ένα ιδιαιτέρως βαθύ συναίσθημα χωρίς επιστολές και υπογραφές, το μόνο που χρειάζεται είναι ολοκληρωτικό δώσιμο.
Ο εθελοντισμός δεν είναι ή ο Ν3 ή κανένας, ο εθελοντισμός είναι όλοι μαζί .
Μπράβο στον Ν3 που σας έχει πείσει τόσο καλά ότι θέλει να προσφέρει, γιατί είμαι σίγουρος ότι κάποιοι από αυτούς που πήγαν σήμερα στο Δήμο είναι πραγματικά εθελοντές και κάποιοι άλλοι μεγάλοι ψεύτες

Ανώνυμος είπε...

Εθελοντης γινομαι! Σκυλακι του Ντρη ποτε... Πολυ αξια του εχουμε δωσει εδω στην Αιγινα

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, το καταλάβαμε. Ο Σάκης ήθελε να τους πει ένα ευγενικό όχι, αλλά οι αγενείς κυρίες....
Τελικά θα μας πει κάποιος για ποιό λόγο πήγαν στο δήμαρχο; Αυτό που κατάλαβα από αυτά που γράφετε είναι ότι πήγαν να τον παρακαλέσουν να πάρει τον Ντρή στην Οργανωτική Επιτροπή. Είμαστε σοβαροί; Αυτός που κρύβει πράγματα και θολώνει τα νερά, είναι αυτός που έχει άδικο.
Περιμένουμε από τους "παντογνώστες" κάποια λογική εξήγηση.

Ανώνυμος είπε...

Στη Μάχη ο Βάρτζελης με τον Σακκιώτη που την γράΦουν, ζήταγαν να αποδείξουν οι εθελοντές ότι είναι για την Αίγινα και όχι για τον Κουκούλη.
Πήγαν 12 ανθρωποι στο Δημαρχείο και ρώτησαν γιατί τους βγάζουν από την Οργανωτική.
Και ο Δήμαρχος τους πέταξε έξω
Ντροπή.
Νομίζω ότι το όλοι μαζί είναι για τα λόγια μόνο.
Δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα. Τι πιο τιμητικό να έρθει κάποιος που στήριζε την προηγούμενη διοίκηση και να σου πει: θέλω να βοηθήσω ξανά.
Και ο Δήμαρχος να του απαντήσει: Η διοίκηση άλλαξε , πάρτε το απόφαση. Εμείς είμαστε αυτοί που αποφασίζουν

Ανώνυμος είπε...

μα προφανέστατα τους έδειξαν την πόρτα. όλοι μαζί να φύγουν να πάνε στα τσακίδια...
όσον αφορά τα περί σαβουάρ βίβρ ας μάθει ο Δήμαρχος να ΄σεβεται τους άλλους όταν μιλούν και να μην φωνάζει διακόπτοντας και μετά τα λέμε.΄έτσι δεν ήταν άλλωστε και το χθεσινό μοντελάκι στο τιτινα. κάθε τι που έλεγε κάποιος απο τους προσκκλημένους ομιλητές καπάκι το σχολιάζε ο θεός. ή μήπως νόμιζε ότι μας το έκανε πιο σαφές; γιατί με τα αυτοδικοιητικά τσιτάτα που πετάει συνέχεια μάλλον τους μπέρδεψε όλους...

Ανώνυμος είπε...

Αυτόν που λυπήθηκα ήταν τον πρόεδρο των Αγροτών. Να του μιλήσει τόσο άσχημα ο Δήμαρχος;

Μα τον πρώτο λόγο τον έχουν οι αγρότες. Για το φεστιβάλ φιστικιού μιλάμε.

Η αποψη του αγροτικού συλλόγου και των φιστικοπαραγωγών έπρεπε να είναι νόμος

Αλήθεια ο Συνεταιρισμός και ο Αγροτικός σύλλογος δεν είναι οι βασικοί διοργανωτές ενός φεστιβάλ αγροτικού προιόντος;

Γιατί αγνοούν τη γνώμη τους;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντρεπονται τους θεσμους? Ετσι εκαναν με το Κουκουλη? Εμπεναν στο γραφειο Δημαρχου και συμπεριφερονταν σαν να ηταν σε παιδικη χαρα? Αυτες τις συμπεριφορες εβλεπε ο απλος πολιτης και τους κατεταξε εκει που τους κατεταξε. Πρωην Δημαρχε να αναλαβεις τις ευθυνες σου με τους παρατρεχαμενους. Εσυ τα καλλιεργησες, εσυ τους εξεθρεψες και αυτοι σε φαγαν! Τα προβληματα της Αιγινας ειναι τεραστια και δεν γινεται να ασχολουμαστε με Ντρηδες και το σκυλολοι του!

Ανώνυμος είπε...

5.35 Μάλλον στη ζωή σου έχεις παρακολουθήσει μόνο τις ημερίδες που έκανε ο Κουκούλης στο ΔΑΝΑΗ (εκεί που δεν έβγαζε άχνα, εκεί που πήγαινε με το ζόρι, εκεί που κοίταγε το ρολόι πότε θα τελειώσει, άσε μην τα θυμόμαστε καλύτερα).
Αν είχες πάει λοιπόν και σε κάμποσες άλλες θα ήξερες πολύ καλά ότι πρέπει να παίρνονται θέσεις και να γίνονται παρατηρήσεις, διευκρινήσεις και τοποθετήσεις.
Έτσι έκανε χθες στο ΤΙΤΙΝΑ ο Δήμαρχος και αν είπε κάτι παραπάνω σε προκαλώ να μου το πεις , διότι παρακολούθησα όλη την ημερίδα και δεν έφυγα πριν τελειώσει όπως εσύ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά ρε παιδιά. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που υπογράφουν την επιστολή, είναι υποκινούμενοι από τον Ν3;
Νομίζω ότι οι περισσότεροι τουλάχιστον είναι άνθρωποι με προσωπικότητες που εκπροσωπούν ιστορικούς φορείς του νησιού και έχουν αφήσει την παρακαταθήκη τους.
Δεν τους μαθαίνουμε τώρα. Ας τους σεβαστούμε λιγάκι. Για να έχουν την άποψη ότι πρέπει να παραμείνει η οργανωτική όπως ήταν με τις όποιες προσθήκες θέλει η νέα δημοτική αρχή, κάτι θα έχουν δει, κάτι θά έχουν καταλάβει.

Ανώνυμος είπε...

5.38 Είναι άσχημο να εναντιώνεις ανθρώπους, αυτό είναι και το μυστικό να μην γίνει το Fistiki Fest, αλλά θα γίνει να το θυμάσαι!!!
Υπάρχουν και βαριά πυροβολικά που μπορεί να μην είναι εθελοντές όπως τους έχετε οριοθετήσει εσείς, αλλά αν κληθούν να βοηθήσουν το Φεστιβάλ γίνεται με 5 συγκεκριμένους ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή να λέτε ανθρωπάκια όλους αυτούς που υπέγραψαν. Κακή αρχή έγινε από τη διοίκηση, που προδιαγράφει ένα κακό τέλος για το Φεστιβάλ.

Ανώνυμος είπε...

5.42 Αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρω αν υποκινούνται από κάποιον και ειλικρινά δεν με νοιάζει, αυτό που με νοιάζει είναι ότι πρέπει να καταλάβετε ότι το Fistiki Fest και οποιαδήποτε διοργάνωση δεν είναι κανενός Ν3 είναι της Αίγινας.
O N3 ξέρει να ψήνει αλλά αυτός νομίζει πως έχει έρθει σε τριτοκοσμική χώρα!!!
Ειιιιιιιιιιιι!!!! Στην Αίγινα είσαι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΣΤΙΚΙΑ
ΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥς ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ
ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΒΕΛΙΩΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
ΤΕΛΙΚΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΦΙΣΤΙΚΙΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ

ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΥ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩς ΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς είναι ανθρωπάκια, από την στιγμή που μπορεί να τους πείσει ένας Ν3ς

Ανώνυμος είπε...

5.47 Μάλλον δεν θυμάσαι καλά την ιστορία

Ανώνυμος είπε...

Οι δημοσιογραφικες πληροφοριες λενε οτι το ραντεβου ηταν μεταξυ του Προεδρου των Αγροτων και του Δημαρχου. Ολοι αλλοι πως μαζευτηκαν? Δεν σας κανουν εντυπωση η επιμονη των Νεοεποχιτων να επιβαλουν τη παρουσια τους στο Φιστικι? Στη φυλλαδα τους μονο με αυτο ασχολουνται, κοροιδεψαν το Γαλαρο και του επεβαλαν το Δελτιο Τυπου που θελαν, παραποιησαν τα λεγομενα της Δημοτικης Κοινοτητας Αιγινας και γραψαν αλλα νταλων. Γιατι τετοια καψα. Ολοι καθοδοιγουμενοι του Ντρη ειναι. Στη θεση του θα ελεγα ειμαι στη διαθεση οπου μου ζητηθει και οχι να επιβαλω τη παρουσια μου. Μου βρωμαει η ιστορια οπως και οι υποπτες συναντησεις των τεως (Κουκουλικων-Νεοεποχιτων) για κοινη γραμμη στο Φιστικι. Ο εθελοντισμος ειναι αγαπη και οχι παρασκηνιο! Σακη ξυλωσε τους...Ειναι η πρωτη φορα που εδειξες τα guts σου και bravo! Εμεις το πρωτο που θελουμε ειναι μια κοινωνια με αξιοπρεπεια! Αυτα που περιγραφονται παραπανω ειναι ντροπη!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν3 ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΤΟΥ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ , ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ .
ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ????
ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ....

Ανώνυμος είπε...

to fistiki fest ανήκει στους αγρότες, τους φιστικοπαραγωγούς και τους επαγγελματίες της Αίγινας.
επίσης ανήκει στο λαό της Αίγινας και σε όλους όσους το αγαπούν και το γέννησαν
Δεν ανήκει στη δημοτική αρχή. οι δημοτικές αρχές έρχοντε και παρέρχονται
Δήμαρχε πρόσεχε τι κάνεις γιατί θα σου γυρίσσει μπουμεραγκ
γιατί τόσο κακό; Πρέπει να είναι κουτός κάποιος να μην θέλει αυτούς που το δημιούργησαν

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ μου μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. δεν είναι όλοι σαν και εσας. υπάρχουν άνθρωποι με προσωπικότητα, ήθος, χαρακτήρα και κυρίως άποψη και θέση για τα πράγματα.
δεν είναι όλοι σαν και εσας ευτυχώς...

Ανώνυμος είπε...

γιατί πρέπει να αποκλειστεί ένας άνθρωπος που ήταν ιδρυτικό στέλεχος;
έναν λόγο θέλουμε να μας πείτε. Μόνον έναν

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΘΑΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ....
ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ

Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΔΩΣΙΜΟ ΚΙ ΟΧΙ ΧΑΡΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Ντρης έλεγε ότι δεν θέλει να συνεργαστεί θα του σούρνατε όλοι ότι όλα τα έκανε για τον Κουκούλη

τώρα τον κατηγορείτε που θέλει να βοηθήσει

Μα αφού αυτός ήταν ο άνθρωπος που το έτρεξε. Το ξέρουμε όλοι. δηλαδή αποκλείεται να θέλει πραγματικά το καλό του θεσμού που αυτός και άλλοι πεντε έξι δημιούργησαν;

Μόνο μίσος και πάθη διακρίνω

Ανώνυμος είπε...

AN EINAI ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ????

Ανώνυμος είπε...

telika o n3 sas xoreyei sto tapsi sakkiotakia

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Ντρης έλεγε ότι δεν θέλει να συνεργαστεί θα του σούρνατε όλοι ότι όλα τα έκανε για τον Κουκούλη

τώρα τον κατηγορείτε που θέλει να βοηθήσει

Μα αφού αυτός ήταν ο άνθρωπος που το έτρεξε. Το ξέρουμε όλοι. δηλαδή αποκλείεται να θέλει πραγματικά το καλό του θεσμού που αυτός και άλλοι πεντε έξι δημιούργησαν;

Μόνο μίσος και πάθη διακρίνω

Ανώνυμος είπε...

χαίρομαι που τον πετάξατε έξω.που του αρνηθήκατε την συμμετοχή. αντε τώρα βγάλτε και ένα δελτίο τύπου οτι δεν έρχεται να βοηθήσει.

Ανώνυμος είπε...

παιδια
το πρόβλημα δεν είναι ο Ντρης
σήμερα ο Σάκης εκτέθηκε άσχημα μπροστά σε εκπροσώπους 9 φορέων του νησιού
Αυτή η συμπεριφορά θα του στοιχήσει

Ζητάει από αυτούς τους φορείς να του οργανώνουν καρναβάλια και βάζει πρώτο στόχο τον πολιτισμό και τον τουρισμό
στο τέλος όλα θα γίνουν πατρινό καραναβάλι...

Ανώνυμος είπε...

η λλιλλιπουτεια καρναβαλλιστρια λλιλλικα απο το λλιμάνι της αίγινας σας στέλννει τα φιλλιά της.

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβω κι εγώ τί λέτε τώρα... Το Fistiki Fest είναι η Οργανωτική Επιτροπή?
Όχι για να καταλάβω αν έχει κάτι που το θέλει τόσο πολύ ο Ν3 να βάλω κι εγώ κανά μέσο να μπω να δω γιατί το θέλει τόσο πολύ!
Γιατί και την προηγούμενη φορά εθελοντές είμασταν και τρέχαμε, αν το μέλι είναι στην οργανωτική επιτροπή να μπω ρε παιδιά
Ενημερώστε τώρα που είναι νωρίς

Ανώνυμος είπε...

κριμα παιδιά, κρίμα

ένα καλό πράγμα έγινε τα τελευταία χρόνια και πάτε να το διαλύσετε

Αν κάθε φορά οι νέες δημοτικές αρχές διαλύουν ότι καλό έχει γίνει από τις προηγούμενες, αυτός είναι και ο λόγος που χρεωκοπήσαμε σαν χώρα

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Ντρης έλεγε ότι δεν θέλει να συνεργαστεί θα του σούρνατε όλοι ότι όλα τα έκανε για τον Κουκούλη

τώρα τον κατηγορείτε που θέλει να βοηθήσει

Μα αφού αυτός ήταν ο άνθρωπος που το έτρεξε. Το ξέρουμε όλοι. δηλαδή αποκλείεται να θέλει πραγματικά το καλό του θεσμού που αυτός και άλλοι πεντε έξι δημιούργησαν;

Μόνο μίσος και πάθη διακρίνω

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο Ν3Σ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΤΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ν3ς έκανε τα πάντα για να μην βγει ΠΟΤΕ ο Κουκούλης, τώρα τίποτα άλλο δεν είδα να έκανε.
Και μάλλον είναι η ώρα που θα πρέπει η ομάδα της εφημερίδας να συσκεφθεί και να βγάλει στο site της κάτι γιατί πολύ άργησαν. Τους δικαιολογώ βέβαια διότι αναλώνονται στα Blogs.....

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΑ ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΕΝΕΙ ΚΑΝΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ,ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΤΡΕΧΩ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΑΖΩ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ.ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.........ΧΕΛΟΟΥ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε κι' εμείς οι απέξω: Μαζεύτηκαν οι φορείς που είχαν διοργανώσει τα δύο φεστιβάλ και ζήτησαν από το Σακκιώτη να συνεχιστεί το φεστιβάλ όπως τις προηγούμενες χρονιές.
Ο Σακκιώτης δεν ήθελε, γιατί έτσι θα φαινόταν ότι δεν μπορεί να το κάνει μόνος του (λες και τα άλλα τα έκανε ο Κουκούλης).
Τους είπε λοιπόν κάτι αρνητικό (θα το μάθουμε συντόμως) και βγήκαν αμέσως καμιά τριανταριά "εθελοντές" να γράψουν ότι για όλα φταίει ο Ντρής!
Μας περνάτε για τελείως μαλάκες να το φάμε; Ο Ντρής ήταν πρόσχημα, το έχουν καταλάβει πια όλοι. Τώρα καταλαβαίνω γιατί τόσες μέρες οι "εθελοντές" πετούσαν σπόντες για το φεστιβάλ...

Ανώνυμος είπε...

ρε σας χτυπάει το ντέφι και σεις χορεύετε σαν χαζές αρκούδες

Ανώνυμος είπε...

όλα θυμίζουν εποχή 1990 - 1992. Γιορτή Φιστικιάς, μετά Αιγινήτεια και μετά τίποτα

Τα ίδια παντελάκη μου
Σάκη τη χάλασες τη σούπα. Αρχίζεις να αποκαλύπτεσαι
Είσαι το παλιό, το κακό ΠΑΣΟκ
Εκείνο το ΠΑΣΟΚ που τότε έλεγε να σαμποταριστούν οι προσπάθειες για τη γιορτή της φιστικιάς
Ευτυχώς θυμόμαστε. Μπορεί να πέρασαν χρόνια αλλά θυμόμαστε

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΤΙς ΑΜΦΟΙΒΟΛΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 3ο Φ.Φ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ .ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΙΚΑ ,ΜΕ ΣΧΟΙΖΟΦΡΕΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΣΧΟΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

6.30 Σχιζοφρενής είσαι εσύ που πιστεύεις ότι θα μας ψήσει ένας Ν3
Όλοι οι εθελοντές είναι δεκτοί , η οργανωτική επιτροπή όμως θα πρέπει να είναι προσεκτικά επιλεμένοι πολίτες

Ανώνυμος είπε...

κάτι γκόμενες και ένας πληρωμένος σύμβουλος του Σάκη θα είναι το fistiki fest;

Ανώνυμος είπε...

στο τέλος θα το αναθέσουνε σε εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων

θα τους φάνε ένα σκασμό λεφτά΄, θα κάνουν ένα πλαστικό φεστιβάλ με χαζομάρες που φτιάχνουν οι εταιρίες αυτές

Και μετά δεν θα ξαναγίνει φεστιβάλ

Ανώνυμος είπε...

Ο σάκης πήρε τηλέφωνο τον γαλαρο και του τα χωσε επειδή έβγαλε αυτή την απόφαση
μετά πήρε και το σοφάκι και της τα χωσε που άφησε να εννοηθεί ότι στηρίζει την παλιά οργανωτική
τώρα γιατί σας φαίνεται παράξενο που συμπεριφέρθηκε έτσι στους φορείς συνδιοργάνωσης του φεστιβάλ;
Αυτός είναι ο Σάκης. Ένα τίποτα. Ένας πολύ μικρός που του πήρε 30 χρόνια για να πετύχει τον στόχο της ζωής του να γίνει δήμαρχος.
Τώρα θα βγάλει το άχτι του

Ανώνυμος είπε...

Τη μεγαλύτερη ζημιά στο Σακκιώτη θα την κάνει η Τιτίκα. Τα ίδια έκανε και με τον Κουκούλη. Είναι έμπορος φιστικιού και δεν θέλει το φεστιβάλ γιατί ξυπνάνε οι αγρότες και πουλάνε το προιόν τους.
Δεν θέλει τον συνεταιρισμό. Θυμάστε τις ομηρικές μάχες μεταξύ Τιτίκας και Συνεταιρισμού; Ξαναρχίσαμε πάλι. Να δείτε που θα ξαναθυμιθούν τις αφλατοξίνες.

Ανώνυμος είπε...

6.40 Θα Ήθελα να σου θυμίσω ότι σήμερα είναι 14 Φλεβάρη, και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας να γαμηθείς

Ανώνυμος είπε...

να χαρώ επίπεδο. όταν τελικά δεν μπορείς να αντικρούσεις με επιχειρήματα φίλε 6,48 δίνεις ωραίες ευχές. μπράβο και σ' ευχαριστούμε. άντε παιδιά κλείστε γρήγορα και πάμε. εμείς τουλάχιστον έχουμε ζωή!

Ανώνυμος είπε...

Kυριε Σακκιωτη,αν θυμαμαι καλα εσυ εισουν που εσφιγγες το χερι του ΝΤΡΗ,εσυ και οι συνεργατες σου,και ελεγες οτι θα σας χρειαστουμε ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ για να ξαναγινει το FISTIKI FEST ιδιο και καλυτερο...ειμαι σιγουρος πως ξερεις καλα μεσα σου πως με τον ΝΤΡΗ θα ειχες σιγουρη την επιτυχια,αλλα καποιοι δεν σε αφηνουν να εφαρμοσεις το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...Να μου πεις εδω ΑΔΕΙΑΣΕΣ τον εμπνευστη αυτου του σλογκαν,που ιδρωσε τοσα χρονια για την παραταξη....Τι πιο επικοινωνιακο να εδινες το FISTIKI στους ιδιους,με καποιες λιγες προσθηκες,και συ να εκοβες τις κορδελες...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ...Η Αιγινα εχει τοσα προβληματα,μπορεις εκει να χρησιμοποιησεις τον δικο σου στρατο...Αλλα δυστηχως υπαρχουν απωθημενα...καποιοι δεν μπορουν να ξαναδουν τα πρασινα μπλουζκι στην παραλια...Αυτο ειναι ρεβανσισμος,και στις εποχες μας αυτο θα ειναι ολεθριο...

Ανώνυμος είπε...

6.53 Το επίπεδο μου είναι πολύ χαμηλότερο από το δικό σου , το ξέρω. Εγώ μπορεί να μην έκανα γαλλικά ,πιάνο και μαΘήματα savoir vivre (όπως η Κράους) αλλά ουδέποτε θα συμπεριφερόμουν όπως εσείς σήμερα, με αλλαζονείς και ειρωνεία... ακόμα και τώρα
Και να σου πω και κάτι????
Fistiki Fest θα γίνει και θα καταλάβεις πώς γίνονται οι διοργανώσεις...
Άντε πέρνα καλά όπως σου είπα κι έχει ο Θεός, κάτι άλλο θα βρεις τώρα....Δεν σε φοβάμαι....

Ανώνυμος είπε...

Τι θλιβερό! Οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες πάνω από το καλό του τόπου. Το φεστιβάλ το δημιούργησαν τέσσερις (4) άνθρωποι και όλοι οι φορείς που ήταν στην οργανωτική επιτροπή απλά βοηθούσαν (αν βοηθούσαν). Του Δήμου του είπαν θέλουμε την αιγίδα σου, ένα φορέα να κόβονται τα τιμολόγια και λίγα χρήματα (το 10% των εξόδων).
Του λένε τώρα "άσε μας να συνεχίσουμε όπως πριν, με ανοιχτή οργανωτική επιτροπή" και τους λένε ΟΧΙ! Αυτό είναι το μόνο συμπέρασμα.
Κρίμα, η Αίγινα ξαναγυρίζει στον μικρόψυχο επαρχιωτισμό της και στις εσωτερικές της αντιθέσεις...

Ανώνυμος είπε...

Τα χρέη της ΚΕΔΑ για το Φυστίκι ποιός θα τα πληρώσει?
Ωραίοι οι απολογισμοί, αλλά αυτό που μένει στο τέλος είναι μόνο τα χρέη!!!
Περαστικά μας

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή -με λίγα λόγια- όπως και με τη γιορτή της φιστικιάς, ο Δήμος ιδιοποιήθηκε τη δουλειά άλλων και μετά τους έδειξε την πόρτα! Γειά σου αθάνατη Αίγινα!

Ανώνυμος είπε...

Του 7:01 (θυροφίλαθλου) του είπαν μια κουβέντα και έτρεξε περιχαρής να τη γράψει! Ανάθεμα κι' αν καταλαβαίνει τι σημαίνουν αυτά που του είπαν.
Δηλαδή ο απολογισμός ήταν σωστός, ο Δήμος δεν έχει βάλει ακόμα τη συμμετοχή του (περίπου 10.000 Ε) και αυτό είναι το μεγάλο κακό του φεστιβάλ. Με τέτοια μυαλά...

Ανώνυμος είπε...

7.02
1. Θα σε παρακαλέσω πολύ να προσέξεις λίγο το κείμενο σου διότι όσες μαντικές ικανότητες και να έχουμε δεν βγάζουμε νόημα
2 Αν κατάλαβα καλά θες η κάθε διοργάνωση να μένει σε ιδιώτες... Η αφίσα πέρυσι γιατί έγραφε το Δήμο ως διοργανωτή και δεν έγραφε τον Κουκούλη ή τον Φτερούδη?
3. Τώρα αν δεν σου αρέσει η αθανασία της Αίγινας, τα μπογαλάκια σου και σ' αλλη παραλία, μαθημένος είσαι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το ανώτερο δυνατό επίπεδο ενός θυροφίλαθλου. Αντε κάνε κουβέντα μαζί του. Τουλάχιστον όσοι γνωρίζουν τι σημαίνουν οι λέξεις καταλαβαίνουν ότι άλλο ο επίσημος φορέας και άλλο το ποιοί βγάζουν τη δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Σ' αυτή την κουβέντα και πάνω στη βράση, ο καθένας λέει ό,τι θέλει, χωρίς να ξέρει και πολλά πράγματα για το τι έγινε.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι σχεδόν όλοι από την παλιά Οργανωτική Επιτροπή δεν θα μετέχουν, γιατί τους το αρνήθηκε ο δήμαρχος.
Αν το κατάλαβε καλά ο κ. Σακκιώτης, σήμερα ανάλαβε ιστορικές ευθύνες για το μέλλον της σπουδαιότερης εκδήλωσης που έχει γίνει ποτέ στο νησί.
Ούτε ψύλλος στον κόρφο του δεν θα ήθελα να ήμουνα.

Ανώνυμος είπε...

aς καταλαβουν καποιοι οτι ειναι αλλο να εισαι εθελοντης και αλλο ο εμπνευστης,οργανωτης,δημιουργος και γενικα να εισαι εσυ το FISTIKI FEST...Και θα επρεπε να βρουν καποια καλυτερη δικαιολογια για να κανουν αυτον τον ρατσιστικο αποκλεισμο...πρωτον ,η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ δεν ειχε καμμια εμπορικη συναλαγη με το FISTIKI FEST 2,δευτερον,τοτε γιατι δεν απεκλεισαν και τηνσυνεκδοτρια της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ;;;;δεν ειναι το ιδιο...και στο κατω-κατω,γι αυτο δεν ειναι η ΚΕΔΑ;;;;Και στο κατω-κατω,εσεις φετος δεν θα παρετε προσφορες;;;αν ειναι πιο φθηνοι στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ δεν θα ψωνισετε απ αυτους;;;;η θα λειτουργησετε σαν καλα πασοκακια και θα παρετε επιλεκτικες εικονικες προσφορες και θα πατε τα λεφτα στους δικους σας...ε,τοσο βλημα ηταν ο Ν3 που ουτε αυτο δεν εκανε για την δουλεια του...υποχρεωνοταν για χορηγους,και αυτος δεν εκανε καμμια μπιζνα για να μην τον πουν κλεφτη....αλλα απαντηστε μου...προσφορα για γραφιστικα απο την νεα εποχη θα παρετε;;;

Ανώνυμος είπε...

Ψήφισα Σακη 2 φορες το 2006 και 2 φορες το 2010.
Αυτό που έχω να πω τώρα είναι ότι απο πουθενά δεν προέκυπτε προεκλογικά φετος ότι νικη ΣΑΚΗ=ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ στο FF με εκπαραθυρωση της παλιας.
Ειναι μια παράμετρος που κρατηθηκε ΜΥΣΤΙΚΗ απο το εκλογικό σώμα, ωστε να ληφθεί υπο οψιν στην τελική ψήφο.
Δεν ξερω αν εμενα προσωπικά θα μου άλλαζε την ψηφο - ειμαι ομως σε θεση να γνωρίζω πολλούς μα παρα πολλούς άλλους που θα τους έκανε να το ξανασκεφτούν.
Αν ειχε τα guts οπως λετε ο ΣΑΚΗΣ ας έβγαινε προεκλογικά στο μπαλκόνι και να ελεγε ότι θα ορίσει αυτός τους δικούς του ανθρωπους στην επιτροπή, και όχι να στέλνει παραπλανητικά Δελτία Τύπου με συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή και να τους κλεινει με νοημα το ματι. Ξερει αυτος τι λεω.

Δυστυχώς διακρίνω ηδη καβάλημα καλαμιου και αλαζονεία αντίστοιχη του Κουκούλη.
Κυριοι της διοίκησης κάνετε λάθος.
Δεν είναι δυνατόν μεσα σε 3 μηνες απο το να γλυφετε τους πάντες (επαγγελματικες, συλλόγους, ενεργούς πολίτες, ψαραδες κλπ) για να στελεχώσουν το φρανκεσταινικο σας ψηφοδέλτιο, τωρα να δινετε εντολή στα τσιρακια σας να τους βρίζουν επειδη σε ενα θεμα εχουν διαφορετικές αποψεις.
Ειναι ντροπη και αχαριστια.
Εχει ο καιρος γυρισματα.

"Οι ανεμόμυλοι του Θεού μπορεί να αλέθουν αργά, αλλά αλέθουν εξαιρετικά καλά" - Αγκαθα Κριστι

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ-αλλα μονοι μας,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ-αλλα ολως θελουμε εμεις,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ-αλλα οχι και ολοι,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ-αλλα με αποκλεισμους,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ-αλλα θα σας εκδηκιθουμε,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ-αλλα οχι και αυτοι που δεν μας ψηφισαν,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ-οχι η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ-αλλα ρε ΓΑΛΑΡΕ μην μας αδειαζεις ετσι,γιατι εισαι τοσο ανοιχτομυαλος;γιατι βλεπεις και υποστηριζεις το προφανες;;;μηπως γιατι μας ξερεις απο μεσα;;;ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ-αλλα ΣΚΑΣΕ ΣΟΦΙΑ,παλι μανταρα τα κανες στο τοπικο συμβουλιο,σε μπερδεψε το ΚΑΠΠΙΝΙ και ο ΝΤΕΛΟΥΚΑΣ,ευτυχως σου τραβηξα το αυτακι και τα πηρες πισω...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,αλλα οχι και ολοι....

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 6:09
Το πόσο μέλι έχει η Οργανωτική Επιτροπή θα το δεις σε μερικούς μήνες. Εξ άλλου θα είσαι κοντά της, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θα πας να γραφτείς στους εθελοντές!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΚΚΙΩΤΑΚΙΑ, ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΤΟ 3ο Φ.Φ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΩΣΤΗ.....ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.ΔΥΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ SAKIS.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή κύριε 07:15
Αν κατάλαβα καλά ο Δήμαρχος ανάλαβε ιστορικές ευθύνες γιατί αρνήθηκε την συμμετοχή στην όργανοτική έπιτροπή στον Ν3 και σε δυό χαζογκόμενες;Αλλο πάλι και τούτο.Πάει χάλασε ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

Αφού όπως λέει ο φυστικάτος 7.15 άλλο να είσαι εθελοντής κι άλλο να είσαι ο εμπνευστής, δημιουργός και γενικά να είσαι εσύ το Φυστίκι Φεστ , προτείνω στο ν3 τώρα που ξεκινούν τα καρναβάλια να ντυθεί Fistiki Fest να ξεμπερδεύουμε
Έλεος πια!!!!
Τώρα όσον αφορά για το αν θα πάρουν προσφορά για τα γραφιστικά από την Νέας Εποχή δεν ξέρω , ξέρω όμως αν θα έπαιρνα εγώ.
Η απάντηση είναι όχι και είναι όχι γιατί δεν έχουν βασικά το πιο απλό γραφίστα ας πούμε... και για τις εκτυπώσεις που τις κάνουν στην Αθήνα να τις πάρω από αυτούς γιατί? Για να νου βάλουν καπέλο?

Ανώνυμος είπε...

καλά ο ν3ς βγάζει χαρτζηλίκι οι άλλες γιατί ανακατεύονται για μπούγιο?

Ανώνυμος είπε...

καλα να παθετε κουκουλακια.οταν σας λεγανε να ψηφισετε γιατρο δεν θελατε,κουλτουρα μεχρι την τελευταια στιγμη.ο γιατρος μπορει να ειναι λαικος,αλλα ειναι ντομπρος και κραταει τον λογο του,και το φεστιβαλ θα το εκαναν οι ιδιοι...φατε τωρα τον σακκιωτη στη μαπα...ααα και να πειτε του πρωην δημαρχου για την σημερινη συμπεριφορα του συμμαθητη του,που μας ελεγε πως ειμαστε πιο κοντα ιδεολογικα και πως εχουμε κοινα με τον Σακκιωτη...χιλιες φορες να ειχα τον γκοτση στον σβερκο μου,τουλαχιστον αυτος θα ηξερε τι ελεγε...παπαριες αλλα θα ηξερε...

Ανώνυμος είπε...

Οι άλλες για ...ουζο

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση.
Το μυαλό του ΣΑΚΗ είναι σε θεση να συλλαβει το εξης απλό:

Οτι ολοι, ΜΑ ΟΛΟΙ όσοι ήταν στο Δημαρχείο σήμερα το μεσημέρι και τους πέταξε έξω, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ την 2η Κυριακή;

Ποσο βλακας μπορεί να είναι τελικα καποιος;

Ανώνυμος είπε...

δυστηχως μιλαμε για κατι τοσο συμαντικο,οικονομικα και πολιτιστικα για το νησι μας,με κομματικους ορους και ρεβανσισμο...το FISTIKI FEST θα επρεπε απλα να γινει με τους ιδιους ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ,με το ιδιο υφος,ποιοτητα,κουλτουρα,με το ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ,το ιδιο σημα,την ιδια ημερομηνια,για λογους που ξερουμε ολοι και δεν μπορω να αναλυσω εδω...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δεν σημαινει ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ κυριε Δημαρχε...Απ οτι καταλαβαινω το καλοκαιρι θα δουμε κατι εντελως διαφορετικο,οχι FISTIKI FEST...οποτε,να ειμαστε καλα,και το 2012,να προσπαθησουμε να κανουμε το FISTIKI FEST 3...

Ανώνυμος είπε...

Όσο προχωράει η συζήτηση, μόνο ένα πράγμα γίνεται καθαρό. Αυτοί που υπερασπίζονται την πράξη του Σακκιώτη δεν έχουν επιχειρήματα και βάλλουν εναντίον του Ντρή. Για τους υπόλοιπους φορείς έχουν κάτι να πούνε; Συγχαρητήρια στην Οργανωτική Επιτροπή σημαίνει ολοκληρωτική αλλαγή της; Τόσο ανασφαλής είναι; Τόσο μικρόμυαλος;
Αυτοί που λένε σιγά την Οργανωτική, έχουν διανοηθεί τη δουλειά που έχει γίνει; Νομίζουν ότι γίνανε όλα μόνα τους; Νομίζουν ότι το να νοικιάσουν ένα περίπτερο είναι οργανωτική βοήθεια;
Μάλλον τα καταλαβαίνουν αλλά τί να πουν. Πρέπει να ανεμίσουν τα κασκόλ τους και να ζητωκραυγάσουν. Σιγά μη τους ένοιαξε το φεστιβάλ!

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος αρνήθηκε συμμετοχή στον Ντρή και σε δυό χαζογκόμενες ή σε όλη την Οργανωτική Επιτροπή (Συνεταιρισμό, αγρότες, συλλόγους κλπ); Μπροστά στο μίσος του θυροφίλαθλου δεν πάει να χαθεί και το φεστιβάλ! Ο Σάκης θα έρθει στην εξέδρα σας, κασκόλ του έχετε ετοιμάσει;

Ανώνυμος είπε...

τώρα σταμάτησαν τα σχόλια από τη μια μεριά γιατί η ομάδα Sakis κάνει έκτακτη σύσκεψη για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το Fistiki Fest

Ανώνυμος είπε...

Μα εσείς λέγατε ότι η σύσκεψη γίνεται στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!
Φυσικό είναι να γίνει σύσκεψη, γιατί πρέπει να βγει το συντομότερο ένα Δελτίο Τύπου, που να κάνει το άσπρο -μαύρο και να δίνει επιχειρήματα στους θυροφίλαθλους, που δεν ξέρουν τι να πούνε και φωνάζουν συνεχώς Ντρής, Ντρής.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή μας λέτε ότι αυτοί που γράφουν τα σχόλια, μετέχουν και στη σύσκεψη;

Ανώνυμος είπε...

ασπρός γάτος μαύρος γατός ποντίκια να πιάνει είτε μου αρέσει είτε όχι είτε μας αρέσει είτε όχι στην οργάνωση της Γιορτής Φιστικιάς είναι ο πλέον κατάλληλος τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο ο Ντρής και πρέπει να το παραδεχτούμε. Τώρα οι απόψεις διίστανται για το ποιός συμπεριφέρθηκε άπρεπα το μεσημέρι η αλήθεια είναι μια ότι η Γιορτή Φιστικιάς με το brand name FISTIKI FEST πρέπει να πετύχει και να έχει συνέχεια όλοι μας πρέπει να βάλου το εγώ μας κάτω από το εμείς για να πάμε μπροστά. Σε τελική ανάλυση αυτή είναι και η κεντρική ιδέα του ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και να βρεθεί η χρυσή τομή . -

Ανώνυμος είπε...

8.03 κάνεις λάθος!

Τωρα συσκέπτεται το ΑΙΓΙΝΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ.
Η διακηρυξη του ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δεν γράφει τίποτα για αποκλεισμούς..

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΚΗ, ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗς ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ Φ.Φ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΕΣ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΑΜΑΝΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

8.17 ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ Ν3? ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ.
ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΟ Φ.Φ. ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΗΠΙΕ... ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΨΗΝΕΣΤΕ ΟΤΙ Ο Ν3Σ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ!
ΕΛΕΟΣ.... ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΗΜΑΤΑ???

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και η λύση της ανοιχτής σύσκεψης με όλα τα σωματεία - συλλόγους - συνδυασμούς, εμπορους, αγροτες, επαγγελματικες για ληψη αποφασης

Η
καλύτερα δημοψήφισμα

Ανώνυμος είπε...

8.21 WELCOME TO NEW YORK
ENJOY YOUR STAY

Ανώνυμος είπε...

Για ποιά λογική και χρυσή τομή μιλάτε κ. 8:12;
Λογική και χρυσή τομή σημαίνει ανοιχτή Οργανωτική Επιτροπή, όπως μέχρι σήμερα και όπως του πρότειναν. Κι' ας έβαζε μέσα ο Σάκης όσους ήθελε. Θα έλεγε κανείς τίποτε;
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Υπήρχε από πριν απόφαση να αλλάξει η Οργανωτική Επιτροπή. Γιατί; Γιατί ο Σακκιώτης είναι αιχμάλωτος των σκληροπυρηνικών (Βάρτζελης, Κανελλά κλπ) και των θυροφιλάθλων, που θα φώναζαν για προδοσία.
Τα υπόλοιπα είναι για φτηνή κατανάλωση (του φέρθηκαν απρεπώς, πήγαν πολλοί και δεν τους περίμενε κλπ).

Ανώνυμος είπε...

Πόσο λυπάμαι όλους τους καημένους που δεν ξέρουν τι να πούνε και λένε συνέχεια Ντρής, Ντρής. Κανένα επιχείρημα για την απίστευτη συμπεριφορά του δήμαρχου; Να πηγαίνουν οι άνθρωποι που έστησαν τα φεστιβάλ και να τους λες ότι έχω πάρει τις αποφάσεις μου;

Ανώνυμος είπε...

θελω να κανω μια ερωτηση σε καποιον απο τη παλια οργανωτικη επιτροπη και να μου απαντησει ειλικρινα: Ηθελε καποιος απο τους παλιους να μπει και του αρνηθηκε ο Δημαρχος (εκτος απο Ν3)? Δεν νομιζω κανενας. Ο Ν3 λογικο να μην μπει αφου ηταν πρωτοπαλικαρο του Κουκουλη και αρχιλασπολογος. Ολοι οι αλλοι ειναι μεσα. Γιατι δεν ρωτατε μηπως θελουν να ερθουν και αλλοι να βοηθησουν και αποθουντε απο τη παρουσια του Ν3. Και στη τελικη αρκετο ζητημα εγινε γι'αυτο το τυπο. Η αφισα ελεγε οργανωση ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ και οχι ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Οσοι καλοι προσελθετε, οσοι αγαπαμε την Αιγινα σιγουρα εχει χωρο για εμας! Δηλωνω εθελοντης και οχι εθελοντ(ρ)ης

Ανώνυμος είπε...

Περιμένω να διαβάσω την επιστολή που έδωσε η Οργανωτική στο δήμαρχο και το Δελτίο Τύπου του Δήμου. Αυτοί που φωνάζουν έξω ο τάδε κλπ, το κάνουν για να προκαταλάβουν τον κόσμο και να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις. Έτσι ώστε, όταν θα βγουν στη δημοσιότητα, η συζήτηση να έχει ήδη "τελειώσει".

Ανώνυμος είπε...

Etsi einai o Dimarxos. Kapoios prepei na parei tis apofaseis. Giati den lete gia to thrasos twn paloiwn na epivaloun auton pou theloun (N3)

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:

Συντομα θα εκδοθει Δελτίο Τύπου απο τον Δήμο της Αίγινας όπου θα ανακοινώνει ότι την επόμενη λιτανεία της γιορτής του Αγίου Νεκταρίου θα την αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Δήμος. Αρκετά φάγανε και ήπιανε οι παπάδες, καλόγριες κλπ
Εφ οσον αλλαξε η διοίκηση του Δήμου, όλοι αυτοί πρέπει να μείνουν σπίτι τους. Βέβαια κανείς δεν τους αρνείται το δικαίωμα να συμμετέχουν εθελοντικά.
Ενεκα τούτου παρθηκαν μέτρα για ράσα στους κ.κ. Τζίτζη Φ, Κουκούλη Ν. για να ηγηθούν της πομπης. Επειδή χρειάζεται εκπροσώπηση και των καλογραιών εληφθησαν μέτρα και για την κ.Κανελλά ως πλέον πλησιάζουσας την μονάζουσα ιδιότητα (εδω ελήφθη υπο όψιν και η δεδομένη αυστηρή πολιτική που έχει περι παγγαρίου).
Αλυτάρχης ορίζεται ο κ.Ν.Τζίτζης.
Σύντομα θα εκδοθεί πλήρες το κείμενο του Δελτίου Τύπου.
Παρακαλούνται οι αναγνώστες του παρόντος, να καταθεσουν τις προτάσεις τους.

Ανώνυμος είπε...

Οι Αιγινες εχουμε χασει την αξιοπρεπεια μας με τις συμπεριφορες καποιων ελιτ! Εχουμε χαζει τη προσωπικοτητα μας που μας καθοδηγουν καποια τοπικα μεσα. Μας εχουν προσβαλει αυτες οι συμπεριφορες καποιων που θελουν να το παιζουν μεγαλοπαραγοντες και να επιπλεουν σε ενα τοσο ιστορικο νησι. Η Αιγινα ανηκει στους Αιγινητες!!! Επιστροφη στις ριζες μας. Υπαρχουν πολλες δημιουργικες δυναμεις. Ουδεις αναντικαταστατος...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΡΗ?ΕΔΩ ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΡΗΣ ΘΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΓΕΝΙΚΩΣ?ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΣΑΚΚΙΩΤΗ,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΜΟΥΡΤΖΗΣ(ΚΑΝΤΗΛΙΑ,ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΛΠ).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

8:32, όταν δεν έχει κάποιος επιχειρήματα, βγάζει μια ιστορία από το μυαλό του. Μα, ακριβώς αυτό πήγαν σήμερα να πουν στο δήμαρχο: Ότι είμαστε στη διάθεσή σου!!! Ας τους έλεγε ότι σας θέλω όλους εκτός του αρχιλασπολόγου!
Δεν τους είπε όμως αυτό. ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ!
Κάποιος λέει να γίνει σύσκεψη. Μα, αν ήθελε σύσκεψη ο δήμαρχος, θα την είχε κάνει!
Ας μη βρίσκουμε λοιπόν φτηνά επιχειρήματα ότι όλοι πήγαν για να τον παρακαλέσουν να μπει ο Ντρής στην Οργανωτική. Είναι πολύ φτηνό και πολύ και πολύ αισχρό επιχείρημα. Αλλά δεν υπάρχει καλύτερο...

Ανώνυμος είπε...

Καλά μου παιδιά,σπαράζει η καρδιά μου με το θρήνο σας.Μου ξαναφέρνεται στο νου την ημέρα των έκλογών.Οταν έφαγε τη σφαλιάρα η παράταξη σας.Στον ίδιο θρήνο είχατε πέση.Αμάν πιά.Οποιος ενδιαφέρεται να προσφέρη εθελοντρηκή εργασία ας προσφέρη,οι ύπόλοιποι ας συνεχίσουν το κλάμα παρεούλα.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ειναι ημερα των ερωτευμενων. Γιατι δεν αγαπιομαστε???

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 8:40 την σφαλιάρα την έφαγε η παράταξη αυτή γιατι είχε συγκεκριμένη απαρα΄δκετη συμπεριφορά.
Το κακό είναι ότι η Διοίκηση του Δήμου με τα σημερινά δείχνει ότι "Κουκουλίζει" επικίνδυνα.

Αυτοι που ρίχνουν τις σφαλιάρες, σφαλιαρίζουν συμπεριφορές

Ανώνυμος είπε...

Με την συμπεριφορά που εδειξαν και τον τρόπο που "μπουκάρησαν" στο γραφείο του Δημάρχου ,πολύ εύγενής ήταν ο Σάκης.Κάποια 'από τις "κυρίες" χτυπούσε το χέρι της και το κουνούσε άπηλητικά.Προφανώς είχε μπερδέψη τα πρόσωπα.Η ουσία είναι ότι ο Δήμαρχος είχε ραντεβού με τον πρόεδρο των άγροτών και αύτός θεώρησε καλό να πάρει μαζί για μπούγιο και ολους τους ύπόλοιπους.Τώρα ολα τα ύπόλοιπα έίναι παραμύθια και ίστοριούλες άπό την γνωστή παρεούλα ,που ψάχνη εναγωνίως λόγο ύπαρξης.Ετσι εχουν μάθει να παρασιτούν.Βλέπης οί έποχές που παριστάναμε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΤΕ και πέρναμε την άργομησθία πέρασε.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Σακης το θεωρεί "μπουκάρισμα" αυτό τότε ας πηγαίνει μονο σε κοπές πίτας και να βγαζει φτηνούς λόγους για το Aegina Portal.
Η Δημαρχία τα έχει αυτά.
Τι να πει και ο Κουκούλης που παλιά πραγματικά "μπουκάρανε¨ επανειλλειμένα 60 επαγγελματιες να διαμαρτυρυθούν για την Σπ.Ρόδη - με τον Σιμερδάνη να χαλαέι τον κόσμο με τις ντουντουκες;

Τότε όμως ο Σακης συμπαραστεκόταν στον "δικαιο" αγώνα των μπουκαδόρων..

Ανώνυμος είπε...

Η ανακοίνωση της "Σακκιωτικά προσκείμενης" Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας. Μα τέλος πάντων, όλοι έχουν καταλάβει λάθος και οι μόνοι που είναι σωστοί είναι 5 - 6 κολλημένοι τύποι του Σακκιώτη;

"Το ΔΣ της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας στην τελευταία του συνεδρίαση ασχολήθηκε με το Φεστιβάλ Φιστικιού – Fistiki Fest του οποίου για το 2010 υπήρξε συνδιοργανωτής.
Αφού έγινε πρώτα μια ενημέρωση από τον πρόεδρο για το τι ελέχθη στον πρόσφατο δημόσιο απολογισμό της τρέχουσας οργανωτικής επιτροπής του Fistiki Fest καθώς και στην πρώτη σύσκεψη στο Δήμο από ορισμένα μέλη της νέας δάδοχης διερευνητικής επιτροπής, ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων όπου και αποφασίστηκε να εκδοθεί η παρούσα ανακοίνωση.
Γενικό συμπέρασμα αλλά και θέση του ΔΣ της Ένωσης μας είναι ότι το Φεστιβάλ Φιστικιού ήταν μια επιτυχημένη από όλες τις απόψεις διοργάνωση, που προήγαγε την εικόνα του νησιού μας και λειτούργησε προς το συμφέρον των μελών μας.
Συγχαίρουμε τους συντελεστές και την οργανωτική επιτροπή του Fistiki Fest για την όλη σύλληψη και άρτια εκδήλωση όλων των εκδηλώσεων.
Οσαν αφορά το μέλλον εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στους διοργανωτές, ελπίζοντας και ευχόμενοι ότι θα διατηρηθεί η επιτυχημένη τωρινή επιτροπή, με τις απαραίτητες όμως προσθήκες νέων προσώπων που θα δώσει μια επιπλέον πνοή σε αυτό το πολιτιστικό και όχι μόνο γεγονός που τείνει πια να αποκτήσει πανελλαδική εμβέλεια.
Συνάδελφοι επαγγελματίες αλλά και συνάδελφοι φιστικοπαραγωγοί, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να διαχειριζόμαστε ένα προϊόν – το φιστίκι Αιγίνης – που είναι μοναδικό και έχει αποδείξει παγκόσμια την αξία του και την ποιότητα του. Μετά από πολύ καιρό μας δίνεται ξανά η ευκαιρία με σύγχρονες μεθόδους να το προβάλλουμε και να το επαναφέρουμε στην θέση που του αξίζει.
Πιστεύουμε ότι οι επαγγελματίες -και στην συγκεκριμένη και οι φιστικοπαραγωγοί- πρέπει νάναι πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, γιατί είμαστε το πιο ενεργό κομμάτι του νησιού μας. Οποιαδήποτε απουσία βάπτει.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια."

Ανώνυμος είπε...

"8.56" i plaka einai oti i kiria apo tin Kipseli pou xtipage to xeri sto trapezi, itan mesa stis protaseis toy Saki gai ti nea organwtiki xaaaaaaaaaaaxxxxxxxxxxaaaaaaaaax den kserw vevaia an sinexisei na einai ...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό θα έπρεπε να σε προβληματίζει 9.35μμ. Γιατί μια κυρία, φίλη της συζύγου του να φτάνει να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι.
Γιατί δεν λες τι άθλια συμπεριφορά απέναντι στους "κατώτερους" πολίτες είχε ο Δήμαρχος;

xa xa xa

Ανώνυμος είπε...

και 'γω που είμαι έξω από όλα αυτά, κατάλαβα ότι καποιανού του χαρίζανε γάιδαρο και αυτός τον κοίταγε στα δόντια...

Ανώνυμος είπε...

Όσοι φωνάζουνε για απρεπή συμπεριφορά, για Ντρή κλπ, μορούν να μας δώσουν μια περιγραφή του τι έγινε; Γιατί το αποφεύγουν;

Ανώνυμος είπε...

Πως τα καταφέρατε εσείς οι κουκουλικοί και μείνατε Ντρης και ο κούκος,τι να πω. Σπουδαίο κατόρθωμα.Για το βιβλίο Γκίνες είσαστε.Ντρεις και ο κούκος στο Δημοτικό συμβούλιο,εξω από το Φ.Φ.Ρε μπράβο επιτυχία.Παιδιά κάντε ευχέλαιο,και με τα πόδια μέχρι τον άγιο, μπας και ορθοποδήσετε.Οί μπέμπες μην κλαίτε θα φήγη το ρίμελ.

Ανώνυμος είπε...

παρακολουθώ απο ώρα το χαμό σας. μάλλον θα πρέπει όλοι μαζί να ντρέπεστε. οι κάτοικοι του νησιού δεν σας εξέλεξαν για να διαιρέσετε και να εξαιρέσετε ανθρώπους και αποψεις αλλά για να τις συγκεράσετε με βασικό γνωμονα το καλό του τόπου. και ως τέτοιο θεωρούν πολλοι και την άρτια διοργάνωση του πολυεπίπεδου φεστιβάλ φιστικιού.είναι φυσικό βεβαίως να μην γνωρίζετε τι ακριβώς είναι αυτό το fistiki fest αφού ποτέ δεν μπήκατε στον κόπο να το γνωρίσετε απο κοντά απέχοντας απο κάθε τι που σχετιζόταν με αυτό-ακόμη και απο τον απολογισμό που έγινε επι των ημερών σας.
πως λοιπόν να καταλάβετε όλα όσα προσπαθούν απο καιρό να σας πουν τόσοι και τόσοι...
ακόμη και τώρα δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει μέλος της οργανωτικής. και αυτό έρχεται απο τα πιο επίσημα χείλη όταν άνακοινώνει με κάθε ευκαιρία ότι και η γυναίκα του ήταν στην οργανωτική επιτροπή και 4 ημέρες την είχε χάσει διότι βρισκόταν συνέχεια στο περίπτερο του συλλόγου γυναικών αφαία!!!
ερώτηση : κάθε ένας λοιπόν που βρισκόταν μέσα σε ένα περίπτερο και πούλαγε μαρμελαδίτσες είναι και μέλος της οργανωτικής;;;;;;;
οι απαντήσεις παρακαλώ να σταλούν στην χρήστου λαδά, 1ος όροφος, γραφείο δημάρχου (Αυτό με το βελάκι δεξιά)...

Ανώνυμος είπε...

Όπως φαίνεται, αυτοί που γράφουν τα σχόλια για απρεπή συμπεριφορά, μπουκάρισμα κλπ, είναι αυτοί που θα γράψουν και το Δελτίο Τύπου του Δήμου. Ρε πού πέσαμε...

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω ένα "σοβαρό" επιχείρημα: Η αφίσα έλεγε Δήμος Αίγινας! Το θέμα δεν είναι ότι υπήρχαν και συνδιοργανωτές. Το θέμα είναι ότι η συμπεριφορά αυτή είναι του νεόπλουτου, που φοβάται και τον ίσκιο του μη του κλέψουν αυτά που δεν έχει προλάβει να τα χαρεί.
Μα, κανείς δεν το αμφισβήτησε αυτό. Αν κατάλαβα καλά, η παλιά Οργανωτική, βλέποντας ότι γίνονται περίεργες κινήσεις και επιλεκτικές προσκλήσεις, πήγε να προσφερθεί και να πει το δήμαρχου ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει νέα Επιτροπή, υπάρχει η παλιά που ξέρει και τον τρόπο, βάλε κι΄εσύ όσους θέλεις μέσα και να αρχίσουμε να δουλεύουμε γιατί έχουμε αργήσει. Κανείς δεν πήγε να του πάρει του Σάκη το νέο του παιχνίδι. Ας το παίξει τώρα με τους φίλους του και καλή τύχη (σε μας).

Ανώνυμος είπε...

Εγώ 9:52 που δεν είμαι με τους κούκους αλλά κάνω πολύ καλό τζίρο με το φεστιβάλ, θα κατέβεις να σε χέσω ηλίθιε, αν κάνουν μαλακίες και του χρόνου δεν πατήσουν ούτε οι μισοί; Γιατί φέτος θάρθει κόσμος, λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Αλλά κάθε ανεύθυνος μαλάκας βγαίνει και κάνει τον προφεσόρο. Επικίνδυνα κωλόπαιδα...

Ανώνυμος είπε...

Παιδια μην ανησυχείτες. Ο Σάκης για να δωσει το καλό παράδειγμα ότι δεν ζηταει μονο απο τους άλλους, θα στείλει και τους γιους του για εθελοντες.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά είναι δικαίωμα και υποχρέωση κάθε Διοίκησης να διοικήσει με τους δικούς της τρόπους και με τους κατάλληλους ανθρώπους. Είναι λογικό να αλλάξει τη Διοίκηση της ΚΕΔΑ, του Αθλητικού Οργανισμού, τις διάφορες επιτροπές και φυσικά και την επιτροπή του Φιστικιού. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να οργανώσεις σήμερα μια εμποροπανήγυρη. Υποτιμάτε με αυτά που γράφετε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που πηγαινοέρχονται πάνω σε αυτό το νησί. Δηλαδή όλοι είναι ακατάλληλοι και ο ένας που προβάλλετε είναι ο ικανός; Υποτιμάτε την νοημοσύνη μας. Και ψάχνετε να βρείτε αφορμή για να κατηγορήσετε τον δήμαρχο ή κάποιους άλλους για ένα θέμα που δεν έπρεπε να μας απασχολεί τόσο. Για σοβαρευτείτε λιγάκι
Δαμίγος

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά,αν δεν το έχετε καταλάβει η ερμαφρόδιτη πολιτική αποτελεί την πάγια τακτική του Sakis.Μας έχει συνηθήσει να γλύφει εκεί που έφτυνε(είσοδος ατόμων της ΝΔ στον συνδυασμό του) αλλά και το αντίστροφο,να φτύνει εκεί που έγλειφε.Άγεται και φέρεται από μικροπολιτικά συμφέρονται.Όταν κάποιος σου προσφέρει "χέρι βοηθείας" εσύ δεν το δαγκώνεις Sakis.Ανεξάρτητα αν είναι της αρεσκείας σου ή όχι αυτοί οι άνθρωποι που ήταν οι ιδρυτές ενός τόσο πετυχημένου φεστιβάλ θα σου φαινόντουσαν πολύ χρήσιμοι κατά την ταπεινή μου άποψη.Η σημερινή συμπεριφορά του Σάκη ήταν πολύ φθηνή,αλαζονική και επικύνδινη για το fistiki fest 3
cg

Ανώνυμος είπε...

Ποιός βρε ηλίθιε προβάλλει έναν; Εσύ και η παρέα σου προβάλλετε τον μπαμπούλα Ντρή. Βρες έναν άλλον που να λέει ή Ντρής ή τίποτε. Το ότι λές για εμποροπανήγυρη δείχνει πόσο άσχετος και μακρυά νυχτωμένος είσαι.
Βεβαίως έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Τις επιπτώσεις όμως θα τις πληρώσουμε εμείς, για να κάνει αυτός το κομματικό του κέφι και το χατήρι της κ. Κανελλά. Αυτό που έγινε ήταν πρωτοφανές. Να έρχεται κόσμος να σου προσφέρεται και να τον διώχνεις.
Ελάτε στα συγκαλά σας. Αν το φεστιβάλ γινόταν όπως και πέρυσι, την ευχαρίστηση όλου του κόσμου δεν θα την είσπραττε ο Σάκης; Ο Ντρής θα την είσπραττε; Είσαστε τόσο παθιασμένοι, που βάζετε σε κίνδυνο πολύ σημαντικά συμφέροντα του νησιού.

Ανώνυμος είπε...

Sylogos Enik. Domation,
Idrima Costakos,
Nea Epoxh.

AFTA TA ARXILAMOGIA PIGAN KAI MALISTA ME APETISIS, TORA DESANE TON GA'I'DARO TOYS SE MAROYLI EAN NOMIZOYN OTI O SAKIS DEN KSERI GIATI LAMOGIA PROKITE.

KALA EKANE O DIMARXOS KAI OI ANTIDIMARXOI KAI TOYS FTISANE GIATI GIA FTISIMO EINAI. EKSO TA LAMOGIA SAKI MIN MASAS EXIS ANTHROPOYS POY MPORIS NA DOYLEPSIS.

Ανώνυμος είπε...

Όλη αυτή η κουβέντα γίνεται γιατί δεν ξέρετε το Σάκη. Πόσο ανασφαλής είναι και πόσο αυταρχικός γίνεται όταν νοιώθει ότι απειλείται.
Τα παλιά συντρόφια της Αλλαγής.

Ανώνυμος είπε...

Πες μας μια ιστορία για τις λαμογιές που κάνανε στο φεστιβάλ οι παραπάνω. Πες μας τι απαίτησαν από το Σάκη τα λαμόγια. Έλα μαλάκα μου, πες μας μια ωραία ιστορία να γελάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

11:02 σε ολα τα αλλα ναι - εκτος απο αυτο που δεν ειναι δικο σου. Και το ΦΦ δεν ειναι του Δημου.
Ο Δημος ειναι τιμης ενεκεν συμμετοχος. Αυτός που κοβει την κορδελα δεν εχει απαραίτητα σχεση με αυτο που εγκαινιάζει, παρολα αυτα φαινομενικά εχει τον πρωτο λογο - αλλα μονο φαινομενικα. Αλλοι δουλευουν.
Ο Δημος είναι για να δινει κυρος με την παρουσία του.
Αυτο ελειπε τωρα - να αλλαζουνε και οι επιτροποι των Εκκλησιών με καθε αλλαγη Δημάρχου.
Ειμαι υπερ της παρουσιας του κρατους γενικα σε ορισμενα πράγματα αλλα τουτο εδω εμπνευστηκε, σχεδιάστηκε, υλοποιήθηκε απο επαγγελματίες και ιδιωτική πρωτοβουλία. Δεν είδα κανένα δάσκαλο ουτε κανενα δημόσιο υπάλληλο απο αυτους που συνηθως διοικουν το Δήμο να κουνησει το δαχτυλάκι του οταν στηνοτανε. Τωρα που τα βρηκαν ετοιμα θελουνε λεει να το παρουνε αυτοι γιατι τους ψηφισε λεει ο κόσμος!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ…… ΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΟΣ ΠΑΛΗ ΜΑΣΑ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΜΑΜ - ΚΑΚΑ ΕΠΙ ΔΥΟ. ΣΑΚΗ ΤΟ ΦΙΔΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΠΑΤΑΝΕ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μη το ψάχνεις 11:21. Έχω ξανακούσει για λαμόγια του φεστιβάλ. Πρόκειται για κλασική περίπτωση κόμπλεξ. Ο κάθε ανίκανος κάθεται στο καφενείο, κοιτάει αυτούς που τρέχουν και δεν φτάνουν και αποφαίνεται με ύφος δέκα καρδιναλίων: "Ε, ρε τι τρώνε για να σκίζονται έτσι"!
Ο ίδιος βέβαια είναι ανίκανος να κάνει οτιδήποτε. Και αυτό του το κόμπλεξ, το κάνει κατηγορία για όσους δουλεύουν. Όσους τα λένε αυτά πρέπει να τους βλέπουμε ως ψυχικά άρρωστους. Αυτός είναι ο σκληρός πυρήνας που στηρίχτηκε ο Σάκης και θα το πληρώσει βέβαια. Αυτός και μεις. Οι κομπλεξικοί θα βρουν μια θεωρία να τα εξηγήσουν.

Ανώνυμος είπε...

EIDES GIA POTE EDIKSES TO PION SOY LAMOGIO. AMESOS APO PANO EISE KAI ANISIXIS KAI BRIZIS YPODOYLE TIS MALAKIAS KAI TIS LAMOGIAS. AYTO FOVASE MIN XASIS TIN MASA. OYYYYST LAMOGIO KERATA, GIATI TO KSERIS OTI EISE.

Ανώνυμος είπε...

11:21 Σε όλες τις εκδηλώσεις υπήρχε η σφραγίδα του Δήμου και τις εκδηλώσεις τις έκαναν άλλοι φορείς ή πολίτες. Αυτό τι σημαίνει ότι ο Δήμος κάποια στιγμή που θα βρεί έμψυχο υλικό δεν θα μπορεί να κάνει μια τέτοια εκδήλωση μόνος του; Τέλος υποτιμάς την αξία 20 νέων πολιτών που θα συμμετέχουν στην νέα οργανωτική επιτροπή μεταξύ των οποίων είναι πολλοί από την παλιά επιτροπή.
Χαιρετήστε το και περιμένετε να δείτε τα αποτελέσματα
Δαμίγος

Ανώνυμος είπε...

για οσους εχουν δει τον «ΚΥΝΟΔΟΝΤΑ»

Γιος (Δημοτικός Σύμβουλος) ρωτά τον Μπαμπά (Σάκη):

Γιος: "Μπαμπά τι είναι το Fistiki Fest;"

Μπαμπάς: "Fistiki Fest είναι τα δυο μπαλάκια που έχουν οι άνδρες αναμεσα στα σκελια τους. Παράδειγμα: Κουκούλη Τάκη στηριξε με την 2η Κυριακή και εγω θα σου δωσω Fistiki Fest"

aiakosrex είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

καληνυχτα αιγινα...οσοι δεν τον ξερατε ηρθε η ωρα να τον μαθετε...αυτος ειναι ο ανασφαλης και πολυ λιγος κυριος σακκιωτης...ολο κομπλεξ και αισθημα κατωτεροτητας...το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δεν το πιστεψε ποτε...τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα ηταν μονο για να παρει τις ψηφους της δευτερης κυριακης...και τα κουκουλακια τσιμπησαν...δεν τους αρεσε ο λαικος και αυθεντικος γρηγοροπουλος...δεν θελανε παλι τον γκοτση...παρτε τα τωρα...και δεν εχετε δει τιποτα ακομα...για ρωτηστε και το υγιες πασοκ που δεν υποστηριξε τους παλαιοκομματικους σε προηγουμενες δημοτικες εκλογες,διαγραφες,κυνηγι...ο μονος που εχει διασωθει ειναι ο νικος ο γιαννουλης,που διχνει και μεσα απο την επαγγελματικη πως ειναι ο μονος που πιστευει και εφαρμοζει το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...kι ας εχει σκληρη αντιπολιτευση στην επαγγελματικη,αυτος κανει το χρεος του σαν προεδρος,ουτε φωναζει,ουτε αποκλειει,ουτε κοπανιεται...

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΦ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ Μ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
ΤΟ ΦΦ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ν3Σ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤ'ΕΜΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΦ. ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΨΥΧΗΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΦΑΓΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ 90 % ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ.
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ Μ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΑΝΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σαχλαμάρα 7.33
Αν δεν ττο ξέρεις έγιναν ήδη 2 φεστιβάλ και ήταν όλοι μαζί. Κανένας δεν έφυγε επειδή ήταν ο τάδε ή ο δίνα.
Επίσης διαβάζοντας την επιστολή της Ν.Ε. διαπίστωσα ότι είναι πολύ ήπια και πολύ χρήσιμη για να βγουν συμπεράσματα.
Αλλού να ψάξεις για ανθρωποδιώκτες. Αυτοί που κατηγορείς έχουν την ικανότητα να συσπειρώνουν κόσμο όχι να τον διώχνουν

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ...ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ,ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ...ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΦΙΣΤΙΚΙ ΦΕΣΤ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΡΦΗ,ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΥΦΟΣ...ΜΕΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

7.39 Δεν σου επιτρέπω από την στιγμή που δεν με ξέρεις να μεαποκαλείς σαχλαμάρα.
Η άποψη μου ειναι αυτή και ΤΕΛΟΣ. Κι αν θες να ξέρεις δεν ένωσε ο Ν3ς η Μριλένα ένωσε
Για αυτήν μίλησα παραπάνω αν δεν το κατάλαβες...
Τέλος δεν κατηγόρησα κανέναν, θα πρέπει να μαθεις πως χρησιμοποείς τέτοιες λέξεις

Ανώνυμος είπε...

7.55 ΑΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΦΦ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.... ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ...
Ή ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ή ΤΙΠΟΤΑ.....
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ!!!!
ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Κούνια που σε κούναγε...
Ποιος αμφισβητεί τις ενωτικές ικανότητες της Μαριλένας. Όμως δεν έχεις ιδέα πως λειτούργησε αυτή η ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

7.59 Έχω σταματήσει να κουνιέμαι σε κούνια από τα 2 μου, άστοχο λοιπόν!!!!
Στο ξαναλέω γιατί μάλλον δεν με κατάλαβες: ΜΟΝΟ Η ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ!!!!
Οι άλλοι όλοι ήταν για το φαίνεσθαι...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ!
ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα την άνακοίνωση της Νέας Εποχής.Τα σημεία απο οπου θα προμηθευτούμε τα μαντηλάκια για τα δάκρυα δεν λένε που είναι.Δεν μπορεί ,πως τους ξεφυγε αυτό ,τι όργανωτικές ίκανότητες εχουν.κλαψ,κλαψ,κλαψ...

Ανώνυμος είπε...

¨οσο για το φαίνεσθαι αγαπητέ 8.03 μάλλον τα μπέρδεψες..
συνεντέυξεις και κοστουμάκια ο πετράκης φόρεσε και ο στράτος που τώρα τον γλύφετε.
όλοι οι υπόλοιποι με κάτι ιδρωμένα πράσινα μπλουζάκια κυκλοφορούσαν...
και τους κοροϊδεύατε...
για να δούμε τώρα ποιός θα βάλει το κοστούμι και ποιος το μπλουζάκι (αν υπάρχει)...

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο αρχηγός κάνει τη μ..., πρέπει να τρέξεις να τον υπερασπιστείς. Πώς; Λέγοντας ο,τιδήποτε, συκοφαντώντας, βρίζοντας. Σιγά τους εθελοντές, ο Ντρής είναι λαμόγιο, συμπεριφέρθηκαν απρεπώς, απαίτησαν να είναι στην Οργανωτική κλπ.
Μα, καλά, δεν σκέφτηκε ΕΝΑΣ (1) άνθρωπος να πει ένα λογικό επιχείρημα. Εκτός αν "λογικά" επιχειρήματα είναι:
1) Δικιά μου είναι η γάτα, ό,τι θέλω την κάνω.
2)Μια εμποροπανήγυρη είναι, όποιος ναναι μπορεί να τη στήσει. Θα τη στήσω με δικούς μου ανθρώπους, να δείξω ότι είμαι κι' εγώ ικανός.

Ανώνυμος είπε...

Όσα έγιναν εχθές ήταν απαράδεκτα. Ο Σακκιώτης απέδειξε πολύ γρήγορα πόσο λίγος είναι

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο σε όσους πίστεψαν και ψήφισαν….
«Η Αίγινα για να βρει λύσεις χρειάζεται καλή γνώση της Τοπ.
Αυτοδιοίκησης, χρειάζεται πραγματικό ενδιαφέρον και πάνω απ’ όλα
αφοσίωση. Τίποτα όμως δεν μπορεί να γίνει, χωρίς την δική σας
συμμετοχή. Χωρίς την δική σας απόφαση.
Με την δική σας συμμετοχή και υποστήριξη μπορούμε να κάνουμε
την Αίγινα όπως την ονειρεύεται κάθε Αιγινήτης, όπως την θέλουμε όλοι
μας.» ΣΑΚΗΣ ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ

Αντε και μια αφιέρωση στον Ν3Λ1 και στο υπόλοιπο «σκυλολόι»…
http://www.youtube.com/watch?v=GHZEZO_jUQ8&feature=fvsr

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 7:33
Λοιπόν, το να λέει ο δήμαρχος (και η ακολουθία του) ότι από τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, χωρίς την οποία φεστιβάλ δεν θα υπήρχε, θα πάρω το ένα άτομο, γνωρίζοντας ότι αυτό δεν είναι δυνατό, γιατί γίνεται επίτηδες με στόχο τη διάσπαση, είναι κάτι φυσιολογικό, ε τι να πούμε παραπάνω...
Τσάμπα τσακωνόμαστε. Ο αποκλεισμός όλων όσων δεν ήσαν αρεστοί στο Σάκη, ήταν προαποφασισμένος. Είναι δυνατόν, στην πρώτη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής, να μην καλούνται τουλάχιστον ο Συνεταιρισμός και ο Αγροτικός Σύλλογος, επειδή το ζήτησε η κ. Κανελλά;
Είναι δυνατόν, να του λένε του δήμαρχου ότι δύο χρόνια η Οργ. Επιτροπή ήταν ανοιχτή και στο φάκελο που έγραφε ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ να σβύνει τη λέξη ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ και να γράφει τη λέξη ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ; Τι σημαίνει διερευνητική; Και μετά να καλεί 2-3 ακόμα από την παλιά Επιτροπή, μόνο και μόνο για να δει αν θα γίνει διάσπαση;
Με τέτοιες απίστευτες μικρότητες αρχίζει τη θητεία του ο νέος δήμαρχος...

Ανώνυμος είπε...

9.00 Έχεις πολύ πλάκα....
Είσαι για γέλια !!!!

Υ.Γ. Σαν αιγινήτες σου ζητάμε συγγνώμη που ίδρωσες , τώρα δεν θα το ξανακάνουμε. Κάτσε λοιπόν στα αυγά σου ή πήγαινε στο χωριό σου να κάνεις N3s Fest

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι μπερδεύουν σκόπιμα την Οργανωτική Επιτροπή με τους εθελοντές κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ και της προετοιμασίας του.
Εθελοντές ονομάστηκαν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής (μερικές δεκάδες άτομα) και χρησιμοποιήθηκαν σε διάφορες βοηθητικές εργασίες. Χωρίς αυτούς, το κόστος του φεστιβάλ θα ήταν πολύ μεγαλύτερο (μάλλον απρόσιτο).
Η Οργανωτική Επιτροπή βεβαίως και δούλεψε εθελοντικά αλλά ήταν η πραγματική διοργανώτρια του Φεστιβάλ. Το να κατηγορούνται τα μέλη της ότι απαιτούν (;!) να μπουν στη νέα οργανωτική, είναι τουλάχιστον αστείο. Περισσότερο αστείο είναι όμως να υποστηρίζεται ότι τα μέλη της παλιάς Οργανωτικής, για να αποδείξουν ότι είναι πράγματι εθελοντές (και όχι κάτι άλλο, πολύ κακό), πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν εθελοντές για τις βοηθητικές εργασίες που κάνουν το καλοκαίρι οι εθελοντές (π.χ. στήσιμο εξέδρας, μεταφορές υλικών, επίβλεψη παιδοτόπων, βοήθεια στο στήσιμο των περιπτέρων, τήρηση πεζόδρομων, διευκόλυνση του κοινού στις συναυλίες κλπ). Τι άλλο μπορεί να σημαίνει το επιχείρημα "ορίστε, αυτοί θέλουν ή Οργανωτική Επιτροπή ή τίποτε";
Δυστυχώς η απολυτότητα (ή όπως αλλιώς θέλετε) της ενέργειας του δήμαρχου, αφαίρεσε από την πλευρά του κάθε δυνατότητα ψύχραιμου διαλόγου.

Ανώνυμος είπε...

Αποδεικνύεται πάντως από όλη αυτό τον διάλογο ότι το Fistiki Fest είναι μεγάλης ζωτικής σημασίας.

Μπράβο σε αυτούς που το εμπνεύστηκαν και που κατάφεραν μέσα σε δύο χρόνια να έχει τόσο μεγάλη δυναμική

Ανώνυμος είπε...

...και οι οποίοι ανταμείφθηκαν από τους φανατικούς οπαδούς του δήμαρχου με την κατηγορία ότι είναι λαμόγια και πληρωμένοι εθελοντές...

Ανώνυμος είπε...

Το ΦΦ είναι μια διοργάνωση η οποία έχει ένα βαθμό δυσκολίας, δεν είναι ένα άπιαστο όνειρο.
Μην τα θεοποιούμε όλα, λίγο οργάνωση χρειάζεται και αυτό είναι όλο.

Ανώνυμος είπε...

10.14 Δεν ξέρω ανι είναι λαμόγια ή πληρωμένοι εθελοντές , σίγουα είναι κομπλεξικοί.

Ανώνυμος είπε...

10.21 με αυτό το μυαλό να κοιμάσαι.Μάλλον δεν έχεις συνειδητοποιήσει ούτε το μέγεθος, ούτε τα εκατοντάδες πράγματα που πρέπει εθελοντικά(!) να γίνουν.
Τώρα εάν νομίζεις ότι το Φεστιβάλ είναι μόνο τα περίπτερα που στήνονται στην παραλία είσαι βαθιά νυχτωμένος και θα βρεθείς προ εκπλήξεων.

Ανώνυμος είπε...

10.36 Κοίτα μην γίνει καμιά τρελή διοργάνωση και τρίβεις τα μάτια σου...

Ανώνυμος είπε...

Το ευχόμαστε ολόψυχα. Όλοι αυτό θέλουμε βρε κουτό. Απλά εσείς θέλετε να αποδείξετε ότι μπορείτε να το κάνετε. Κάντε το.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι, το εύχομαι 10:39, αλλά...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, ο πλέον αρμόδιος για το ΦΦ, Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, πού είναι, οεο?Τον έχουν εξαφανίσει.Γιατί?Και ικανός είναι και όρεξη για δουλειά έχει, αλλά μάλλον τον έχουν στην απέξω για να φαίνονται μόνο αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή η Αίγινα είναι μικρός τόπος και επειδή στη συνάντηση συμμετείχαν καμιά εικοσαριά άτομα, μήπως πρέπει όλοι αυτοί που βγήκαν βρίζοντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, να βαστάνε και μικρό καλάθι;
Καθόσον, το να φωνάζεις "έξω τα λαμόγια" έχει τη λογική του, στον κόσμο των θυροφιλάθλων και της ομάδας. Εδώ όμως πρόκειται για πολύ σοβαρά πράγματα...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή όλοι κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία, δεν ξέρω ποιος γράφει τί?
Είναι αλήθεια ότι πολλοί από τυος ανθρώπους που θα ασχοληθούν είναι πετυχημένοι και που ξέρεις μπορεί να έχουν οργανώσει και μεγαλύτερα events

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι είπαμε. Ευχόμαστε ολόψυχα να πετύχει

Ανώνυμος είπε...

10.52 πες μας κι εμάς ποια είναι τα μεγαλύτερα events.Έτσι για να μαθαίνουμε.Γιατί μου φαίνεται ότι δουλευόμαστε.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 258   Νεότερο› Νεότερο»