Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

欢迎他,我们很快...

  Για όποιον παραξενεύεται για τον τίτλο μην ανησυχεί καθόλου. Δεν έχει γίνει λάθος. Είναι η προσφώνηση που απο χθές σείει συθέμελα όλο το Λισούι. Την μεγάλη αυτή πολιτεία, αδελφοποιητή της Αίγνας της οποίας οι κάτοικοι  υποδέχονται την αιγινήτικη αντιπροσωπεία και σημαίνει:  "ΚΑΛΩΣ ΤΟΝΕ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ".  Οι αδελφοί μας Κινέζοι δηλώνουν σε όλους τους τόνους ότι χρόνια τώρα  περίμεναν αυτή την επίσκεψη δεδομένου ότι την προηγούμενη φορά που Δήμαρχος της Αίγινας επισκέφτηκε την χώρα τους  (1996 , Τρύφων Γκότσης)  τους αγνόησε επιδεικτικά.  Δεν γνωρίζουν βέβαια ακριβώς τι θα κάνει εκεί η αιγινήτικη αντιπροσωπεία - μήπως ξέρει και η ίδια;- αλλά πάντως  απο το τοπικό πολιτικό γραφείο του κόμματος δηλώνουν ότι του χρόνου το καλοκαίρι θα μπεί κομματικό καθήκον οι κάτοικοι να επισκέπτονται την Ελλάδα μια φορά κάθε δυό χρόνια και να γυρνάνε πίσω με δυό τουλάχιστον σακιά φιστίκια ο καθένας.   Θα συζητήσουν με την αντιπροσωπεία τις προϋποθέσεις  για την τουριστική επιδρομή που μας περιμένει ,μέγεθος δωματίων, κρεβατιών, υποδομές όπως λιμάνια και ναί, γιατί όχι ακόμα και αεροδρόμιο.  Ως πρώτη κίνηση καλής θέλησης ήδη ξεκίνησαν την πρώτη μεγάλη επένδυση τους φτιάχνοντας ένα μεγαλο κινέζικο στον δρόμο προς Κυψέλη.  Το πρόβλημα της γλώσσας είναι λυμένο - μην ανησυχείτε καθόλου - και έτσι το μόνο που απομένει είναι  ποιός θα πληρώσει τον λογαριασμό. Ομως αυτό το ξέρουμε ήδη. Ετσι δεν είναι;

47 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδω ο κόσμος καίγεται ο δοσίλογος ΓΑΠ και ο συρφετός του οδηγούν τους Έλληνες στην δουλεία και στην υποτέλεια και ο "πολύς" Σάκης μαζί με την κουστωδία του τοπικού ΠΑΣΟΚ πάνε για 15 μέρες στην Κίνα. Όταν γυρίσει θα βρεί και στο γραφείο του και τους Γάλλους επίτροπους και θα κλείσει το καρέ. Όλα βαίνουν καλώς.

Ανώνυμος είπε...

ギリシャ

Ανώνυμος είπε...

您的网站本月内的流量已经超过系统规定流量而被系统暂时停止主机屋一直采用高品质的北京骨干节点BGP带宽,这样才能保证您网站快速、稳定的访问,但同时我们的成本也是低端带宽的几十倍,为了使所有用户的利益得到保障,所以我们必须按照规定严格控制流量,请大家理解。
本月流量用完后,本月内网站将不能使用。您可以升级付费主机或者更高级别的虚拟主机也可以单独购买流量。 如果您没有进行任何操作,需要到下一个月的1号前网站将自动开通。同时建议您在主机控制面板中实时查看您的流量使用情况,合理安排,避免因为超流量而被系统暂 停。
1)点击查看不同类型虚拟主机的流量限制  2)点击查看如何购买流量

Ανώνυμος είπε...

http://www.neaepohi.gr/index.php/saronikos-news/aigina/gia-to-taksidi-stin-kina.html
Ο Μιχάλης Μουτσάτσος θυμήθηκε ένα καλό ποίημα...

Ανώνυμος είπε...

Kala de xreiazetai megalh prospa8eia, o sxoliaths 10:34 einai to gnwsto kwlodw3io tsiraki tou Apospori, to lamogio. o upoti8emenos dhmosiografos ths kwlofulladas pou bgazei meton allo kwlotoumpa ton Aleksiou, to de3i pap..ri tou blaka arxhgou tou, tou Samara, to arx..di o Apostolidis Ta sugxarhthria mou paidi mou telika den to paizeis, alla eisai o orismos tou Arx..domal..ka. Mprabo Baggelakh eisai axtuphtos

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον παίρνανε μαζί τους στο Sishui να γλυτώναμε; Πού θα βρούν πιστότερο οπαδό και ...γλωσσομαθή;

Ανώνυμος είπε...

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, την ώρα που ο κ. Άκοπος έγραφε την προηγούμενή του ανάρτηση, ο κ. Κατσικάρης μας έλεγε ότι λεφτά δεν θα πάρουμε για τον αγωγό, γιατί δεν τους αρέσει κλπ δικαιολογίες.
Μετά από μία βδομάδα και ενώ τόσα έχουν λεχθεί, ο κ. Άκοπος αφίνει το θέμα ασχολίαστο και κάνει αστειάκια με την Κίνα.
Τι έγινε κ. Άκοπε; Κάνει τζιζ το θέμα; Μήπως (και κάποιους άλλους μαζί) βολεύει να μη γίνει το έργο, αφού ήδη έγραψες "ο αγωγός μελετάται εδώ και 25 χρόνια", δηλαδή δεν έγινε και τίποτε που έχουμε φτάσει ένα βήμα πριν το τέλος!
Ήδη έχει γραφτεί και ξαναγραφτεί πως "έ, μια μελέτη ακόμα". Είσαι και συ κ. Άκοπε ένας απ' αυτούς. Βολεύει στο σχεδιασμό πολιτικής να μηδενιστεί ή έτοιμη μελέτη. Αλλιώς, αυτά που είπε ο κ. Κατσικάρης θα είχαν ξεσηκώσει θύελλα στο νησί. Η θύελλα όμως ξεσηκώθηκε με τα ψέμματα του Ανανιάδη, που τα αναμάσησαν όλοι αυτοί που τώρα κάνουν γαργάρα τα όσα είπε ο κ. Κατσικάρης.
Γιατί να γίνονται έργα στην Αίγινα, αφού οι μισοί δεν ενδιαφέρονται γι' αυτά και οι άλλοι μισοί κατηγορούν αυτούς που τα προωθούν;

Ανώνυμος είπε...

Re paliomal..kes sas to'xw 3anapei otan o Sakhs me tis strathgikes kai petuxhmenes kinhseis pou kanei sthn Kina 8a ferei xiliades touristes kai faei kosmos pswmaki eseis 8a trwte ta arx..dia sas mazi me to gnwsto kalode3io to arx..di ton Apostolidi. Na kamarwsw egw stelexares pou exei h gam..la h ND. AIGINA shmainei SAKHS. ELLADA shmainei GIWRGOS PAPANDREOU. SAKHS GIWRGOS PAPANDREOU PASOK DYNAMH LAOY. SOSIALISMOS. NIKH.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς τονε -και τον Άκοπο- κι ας άργησε, αλλά τον έχουνε προλάβει άλλοι...
http://aeginafirst.wordpress.com/2011/10/01/lishui-kai-to-shedio-svtirias-tis-aiginas/

Ανώνυμος είπε...

Συμμαζέψου greeklish, εσύ ο Σάκης και ο Γιώργος μείνατε στο ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Μην σε δουλεύει 9;59 μ.μ δεν βλέπεις ότι ο Greeklish σου κάνει και κάνει πλάκα.

Ανώνυμος είπε...

- Υπογραφή αδελφοποίησης Αίγινας – Λισούη Κίνας( απο Δελτιο τυπου Δημου)
- Τέλος το νερό της ΕΥΔΑΠ στην Αίγινα ( απο την Νεα εποχη αναρτηση)

Τωρα που εχουμε τους Κινεζους στο τσεπακι σιγα μην φοβομαστε τους υδρομεταφορεις ετσι δεν ειναι κυριοι.

Ανώνυμος είπε...

Συμμοριτοπασόκοι, δοσίλογοι της ΝΔ (Τζίτζης, Ιωαννίδης,Χροναίος κλπ) που βγαλαν τον ΠΑΣΟΚο Σάκη, αλαφροϊσκιωτοι Κουκουλικοί και αναλφάβητολαμόγια του Γρηγορόπουλου γράφουν σχόλια του μικρόκοσμου μας, όταν η Ελλάδα οδηγείται στη σφαγή απο τον αναθεματισμένο και υπηρέτη των ξένων τραπεζιτών Γ. Παπανδρέου. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Gam..ste re kwlode3ia mou..pana, arx..daki Baggelaki 8a sou spasw to kefalaki

Ανώνυμος είπε...

Σάκης, Πετρίτης και Πάγκαλος στην Κίνα τι παίζει ρε παιδιά ;;;;

ΕL FENTAGIN είπε...

ρε κορόϊδα ο Σάκης πήγε στην Κίνα για να πάρει το χρίσμα, δεν είναι τυχαίο ότι στο ταξίδι τον συνοδεύει ο Πετράκης.
Παλιά στην Ελλάδα είχαμε τρία κόμματα το γαλλικό, το αγγλικό και το ρώσικο. Τώρα έχουμε τα νέα κόμματα το γερμανικογαλλικό, το αμερικανοισραηλίτικο και τέλος ρώσικοκινέζικο.
Ο Σάκης σαν μεγάλος ηγέτης που είναι προγραμμάτισε το ταξίδι με την δικαιολογία ότι πάει να μάθει στους κινέζους το φιστίκι όμως γνωρίζει ότι έτσι και δώσουμε από ένα φιστίκι στους Κινέζους τελείωσε η σοδεία. Με την κάλυψη αυτή πήγε στο Λισούι διότι είχε πάρει εντολή από τον Πολέμαρχο του θεού ότι η ιερή πόλη της Κίνας είναι το ΛΙΣΟΥΙ εκεί βρίσκονται τα μυστικά της γνώσης, οι Τριάδες που θα του παρέχουν προστασία (Πετράκη άλλο οι Τριάδες και άλλο η Αγιά Τριάδα μην μπερδευτείς). Φυσικά πριν πάει στο ΛΙΣΟΥΙ είχε επικοινωνία με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο ο οποίος τον ενημέρωσε πως πρέπει να κινηθεί τι πρέπει να ζητήσει τι πρέπει να διαπραγματευτεί. Η είδηση από την συνομιλία με τον Λιακόπουλο είναι ότι του έκλεισε και ραντεβού του Σάκη με τον Πούτιν στο επόμενο διάστημα θα πάει και στην Ρωσία ο Σάκης . Για το ραντεβού με το Πούτιν ο Δημοσθένης του ζήτησε να υλοποιήσει αυτό που του είχε ζητήσει προεκλογικά , να μετακινήσει την ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΒΑΡΩΤΣΟ. Τώρα εξηγείται γιατί έγραφε ο Τάκης μαχητικά κατά της Πύλης. Ο λόγος που δεν θέλει εκεί την Πύλη ο Δημοσθένης είναι ότι τα Νεφελίμ το έχουν κάνει πύλη εισόδου και από εκεί ξεκινάνε όλα τα άσχημα για την Ελλάδα κλείσε την Πύλη. Το μυστικό το πως θα κλείσεις θα στο πούν οι Κινέζοι εκεί στο ΛΙΣΟΥΙ ξέρουν αυτοί από Πύλες.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή η πατρίς κινδυνεύει να ειδοποιηθεί ο Σάκης να επιστρεψει πάραυτα και ας παραμείνουν στο Lishui μόνον οι ερωτευμένοι.

Ανώνυμος είπε...

ο σακης μοιαζει με τον γαπ και γαπ με τον κανταφι καμμια αντιληψη για τα γεγονοτα που τρεχουν .

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος καίγεται,η Ελλάδα μας καταστρέφεται ο Σάκης τα τσιράκια και το Λισούι του χτενίζονται. Σάκης και ΓΑΠ τάλε κουάλε Φίτζης και Έλσα Παπαδημητρίου ίδια κουμάσια.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Έκτακτη ανακοίνωση τύπου – 3/11/2011 (3.00 μμ)
ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΟΜΑΛΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ
Αίσιο τέλος είχε η έκτακτη συνάντηση εκπροσώπων του Δήμου με τους ιδιοκτήτες των Ναυτικών Εταιρειών μεταφοράς νερού, που προκάλεσε ο Αντιδήμαρχος κ. Νεκτάριος Κουκούλης, λόγω της προσωρινής διακοπής δρομολογίων που ανακοίνωσαν. Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι κ. κ. Φ. Τζίτζης, Αντιδήμαρχος και Μαρμαρινός Παναγιώτης, Δημ. Σύμβουλος, ενώ σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Κουκούλη βρισκόταν ο Δήμαρχος κ. Σακκιώτης, που είναι στην Κίνα ως επικεφαλής επίσημης αντιπροσωπείας.
Κατά τη συνάντηση υπήρξε κλίμα συνεργασίας και από τις δύο πλευρές. Συζητήθηκαν οικονομικά κυρίως θέματα και ο κ. Αντιδήμαρχος πρότεινε πρόγραμμα αυξημένων ροών πληρωμών στο οποίο συμφώνησαν οι κ. κ. Ηλιακίδης και Λεβεντάκης. Τονίζουμε ότι ο Δήμος Αίγινας καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του προς τις ναυτικές εταιρείες μεταφοράς νερού. Είναι χαρακτηριστικό το ότι πέραν των ποσών που καταβάλλει μέσω του Ταμείου του, σήμερα υπογράφτηκε και νέα επιχορήγηση ύψους 150.000 € από την Περιφέρεια Αττικής.
Ενημερώνουμε το κοινό, ότι κατά τις επόμενες ώρες, η υδροδότηση του Νησιού θα έχει ομαλοποιηθεί, καθώς τα υδροφόρα πλοία βρίσκονται ήδη εν πλω προς την Αίγινα.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ (και σε αναπλήρωσή του)
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ – κ. Κουκούλης Νεκτάριος

Ανώνυμος είπε...

Ρούλη, όταν γράφεις Φ. Τζίτζης το χεράκι σου τρέμει. Θα μας πεις γιατί τον κατασκοπεύεις στο γραφείο τουκαι γιατί τον σπιουνεύεις......εεε Ρούλη ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Νέο μπλοκ στον αέρα, aaegina.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το .... πάει Λισούι. Ο Σάκης και ο Πετράκης έχουν αυτομολύσει γιατί ξέρουν ότι ... δεν έχει άλλο, με Γ. Καλοκέντη για να αποθανατίζει τις "μεγάλες" στιγμές τους. Ο Νεκτάριος και ο Φίλιππας που έμειναν για να μην υπάρξει κενό εξουσίας, τρώνε τις σάρκες τους. Οι νερουλάδες κάνουν τα κόλπα τους [με το δίκηο τους ίσως] και η Αίγινα είναι στον αυτόματο αφού όλοι τους είναι ανίκανοι και μέτριοι έως ελάχιστοι. ΄Ομως όλοι αυτοί για το μόνο που κόπτονται είναι στο τέλος κάθε μήνα να σπεύσουν να εισπράξουν το μισθό τους [παχηλό για τις μέρες που διανύουμε] και να μένουν απλήρωτοι όλοι οι προμηθευτές του Δήμου. Τώρα όλοι περιμένουμε με αγωνία την επιστροφή της αποστολής από το Λισούι της Κίνας και τα δώρα που θα μας φέρουν [καθρεφτάκια, χάντρες, μπαλόνια κ.ά]. Σα δε ντρέπονται...

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ

κι ούτε στον εχθρό μου
να μη τύχει...

να χαθώ κι εσύ να με γυρεύεις
μέχρι και στη Κίνα

Είσαι αρρώστια
από κείνες που περνάνε
είσαι χτύπημα
απ'αυτά που δε πονάνε
είσαι πάθος
που σιγά σιγά τ'αφήνω
το τσιγάρο
που βαρέθηκα και σβήνω

Κι ούτε στον εχρό μου
να μη τύχει
να χει τέτοια τύχη
και μι'αγάπη
σαν και τη δική σου
κι άλλο να πετύχει

θα μου πάρει
από μια βδομάδα μέχρι ένα μήνα
να χαθώ
κι εσύ να με γυρεύεις
μέχρι και στη Κίνα

Το καλύτερο
στο άφησα στο τέλος
να σου πώ
πως ένας ήταν ο Οθέλλος
εσύ μου βαλες
τα νεύρα μου στη πρίζα
και τα όνειρά μου
τα κανες κορνίζα

κι ούτε στον εχθρό μου
να μη τύχει
να χει τέτοια τύχη
και μι'αγάπη
σαν και τη δική σου
κι άλλο να πετύχει

είσαι αρρώστια
από κείνες που περνάνε
είσαι χτύπημα
απ'αυτά που δε πονάνε
είσαι πάθος
που σιγά σιγά τ'αφήνω
το τσιγάρο
που βαρέθηκα και σβήνω

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρώντας τις αντιδράσεις του ΓΑΠτων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και πασοκανθρώπων τύπου greeklish καταλαβαίνω γιατί η Ελλάδα έφτασε εδώ που έφτασε και γιατί η καφρίλα κυριαρχεί παντού.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΙΣ ΤΟΝ GREEKLISHΜ ΜΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΝ

Ανώνυμος είπε...

8:28 otan grafeis ta idia kakoproaireta kai ston kotsida grafe me ligi wra diafora gia na mhn karfwnesai ...

Ανώνυμος είπε...

Προς 4:19 μ.μ. Τί λες ρε μεγάλε, γιά εδώ πού έφτασε η Ελλάδα φταίει μόνο το ΠΑΣΟΚ ? Αυτό μόνο κυβερνά τα τελευταία τριάντα χρόνια, άν έτσι νομίζεις συνέχισε τον ύπνο σου, αλλά άλλαξε και λίγο πλευρό.

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γινει μετο νερο ??? μεχρι ποτε θσ τρεχει αλοτονερο δισωσμο , λιγο τσιπα δεν υπαρχει

Ανώνυμος είπε...

Na pana gam..8eis kwlode3ie mal..ka 4:19 an kai mou fainetai ot eisai o gnwstos paramorfwmenos to tsiraki tou gam..lh tou Samara to arx..di o Apostolidis. H De3ia mia zwh 8a sernetai pisw mas. Perimenete re kwlofasistes pali o GIWRGOS 8a kerdisei thn pshfo kai ua mas Odhghsei se NIKES. PASOK KINHMA LAOY SOSIALISMOS NIKH.

Ανώνυμος είπε...

Τσίπα?πως λέγεται στα κινέζικα?αυτοί απο τον Απρίλιο έχουν επαναφέρει τη ...Μούρτζη κατάσταση στο νερό,παίζουν με την υγεία μας χωρίς συνείδηση και υπευθυνότητα ,τώρα θα ενοχληθούν?

Ανώνυμος είπε...

Βρέ πού είναι ο Ποιότητας Ζωής Μπέσης Ηλίας? τα όργανα πού μέτραγε το νερό τα φύλαξε την ημέρα που τον έκανε Αντιδήμαρχο ο μεγάλος Σάκης? Άξιος ο μισθός σου κύριε Ηλία μας εξαπάτησες και σε ψηφίσαμε γιατί μας έδειξες ότι άμα βγείς κάτι θα κάνεις για το νησί και κατ'επέκταση γιά εμάς, αλλά εσύ απέδειξες (εκ του αποτελέσματος) ότι σε ενδιαφέρει μόνο η τσέπη σου. Να τα χαίρεσαι λοιπόν τα χρήματα πού βγάζεις άκοπα από τους συμπατριώτες σου.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι, αγωγιμότητα 2500 είχαμε να δούμε από την εποχή Μούρτζη. Τι θα είχε γίνει αν διαπιστωνόταν αυτό δύο χρόνια πριν; Πιθανότατα ο Σακκιώτης και το επιτελείο του θα είχαν κηρύξει επανάσταση εναντίον των εχθρών του λαού.
Τώρα, χωρίς έξαλλη αντιπολίτευση, αντί να παραδεχθούν αυτό που τους έλεγαν από την πρώτη στιγμή, δηλαδή ότι ο λογαριασμός νερού είναι λάθος, τρέχουν στον υπουργό να τους δώσει επιχορήγηση, ενώ ο Ηλιακίδης αφήνει να εννοηθεί ότι αυτός με την επιρροή του βγάζει τις επιδοτήσεις, για να μη μείνει η Αίγινα από νερό.
Κατά τα άλλα, οι Ακοπιστές και τα παπαγαλάκια επιμένουν ότι η μόνη σωστή πολιτική ήταν "να φύγει ο Κουκούλης και ας έρθει όποιος να 'ναι". Που να σας χαλάσει το πλυντήριο, να σας βουλώσει η καφετιέρα και να σας θαμπώσουν τα καλά ποτήρια. Άντε μη σας καταραστώ και πάθετε καμιά δερματίτιδα.

Ανώνυμος είπε...

11:03 το νερό μέσα στην πόλη είναι τώρα 3300 και όχι 2500. Παρεμπιπτόντως, 2500 είναι το όριο του υγειονομείου. Το ξέρει άραγε αυτό το Aeginaportal, που γράφει την Πέμπτη το απόγευμα ότι αποκαθίσταται η τροφοδοσία και μετά τίποτε νεώτερο; Το ξέρει αυτό ο δημαρχεύων αντιδήμαρχος; Του το έχει πει ο άλλος, που έχει το αγωγιμόμετρο;

Ανώνυμος είπε...

που το εχει ΑΚΡΙΒΩΣ το αγωγιμομετρο?

Ανώνυμος είπε...

Αν ειχε γινει το νερο ετσι χαλια επι ΚΟΥΚΟΥΛΗ , Θα ειχε γινει Ο ΧΑΜΟΣ , Μπεσης , Σακης , παπαγαλακια των καφενειων και οι λοιποι γνωστοι ανωνυμοι στα ΜΠΛΟΓΚΣ θα ειχαν παρει φωτια , τωρα τσιμουδια και Ο Δημαρχος στην ΚΙΝΑ (καλλιτερα) εδω ολοι τους κανουν τον ΚΙΝΕΖΟ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ;
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΤΖΙΤΖΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ 153-145
Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ 1,25 ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 1 ΠΡΟΣ 25
ΑΜΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΝΕΙΚΟ 30000 € ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

αι σιχτιρ γιατι κινεζικα δεν ξερω και ελληνικα δεν καταλαβαινετε.τι θα γινει με το βρωμονερο που μας ποτιζετε;

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα βρίσκεις ένα μαγαζί, κατά προτίμηση παραλιακό , κάποιο που στο παρελθόν να είχε δουλέψει με παρεμφερές είδος
Μετά διαμορφώνεις το χώρο κατάλληλα με χώρους πριβέ ώστε οι ιέρειες του είδους να δουλεύουν άνετα και να κάμπτουν τις όποιες αναστολές της εκλεκτής πελατείας
Στη συνέχεια βρίσκεις μια ξανθιά Ρωσίδα κατά προτίμηση που είναι διατεθειμένη να παίξει το ρόλο της βιτρίνας και βγάζεις την άδεια στο όνομα της
Αλλά επειδή το θέμα της άδειας στο νησί της Οινώνης είναι κάπως δύσκολο βάζεις τον κολλητό σου που διαθέτει το ανάλογο ειδικό βάρος να πάρει τηλέφωνο τον δήμαρχο της νήσου
Ο δήμαρχος ανταποκρίνεται αμέσως και εντός μιας ώρας ο ιερός χώρος που θα φιλοξενήσει τις από βόρεια Ευρώπη ορμώμενος ιέρειες του είδους λαμβάνει την απαιτουμένη άδεια λειτουργίας
Τι κι αν η αρμόδια υπάλληλος του Δήμου έκανε αρνητική εισήγηση, τι κι αν έχουν εξαγριωθεί οι γείτονες, τι κι αν ο ίδιος σφραγίζει άλλα καταστήματα Αιγινητων για μικρές τυπικές η άνευ ουσίας ελλείψεις Ως συνήθως όλα αυτά δεν τον αφορούν Αυτός έπραξε όπως άλλωστε το συνηθίζει το καθήκον του απέναντι σε αυτόν που του έδωσε την εντολή και ας νομίζετε όλοι εσείς ότι την εντολή του την πήρε από τον λαό της Αίγινας
Σύμφωνα με πληροφορίες ο έτερος Καππαδόκης ο αρχιεπίσκοπος συνοδευόμενος απο τον κλήρο του νησιού θα τελέσει τον αγιασμό στα εγκαίνια του ναού και θα δώσει την ευλογία του στις ξανθομαλλούσες ιέρειες Προφανώς θα παραστεί και η δημοτική αρχή να δοκιμάσει καμία φραπεδια , έτσι για το καλό
ΜΠΡΆΒΟ παιδιά καλές δουλειές

Αυτά γινόντουσαν το σωτήριο έτος 2010, αλλά νερό είχαμε

Ανώνυμος είπε...

αλλα λογια να ξεχνιομαστε..ρε το νερο ειναι αθλιο ,ενω αποδειχθηκε την προηγουμενη τετραετια οτι με σωστη διαχειρηση μπορουμε να εχουμε επαρκεια και ποιοτητα με τις υπαρχουσες συνθηκες.τωρα τα μισολογα και οι καταγγελιες για ασχετα θεματα ειναι προφανες που στοχευουν.αλλα και να θες να παραβλεψεις,πλενεις τη μουρη σου και το ξαναθυμασαι το αισχος!εσεις με τι πλενεστε και δεν ενοχλειστε;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ!!ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο νερό το πίνει ο Μεσαγρός. Αλλά άς τολμήσει να έλθει εδώ ο Αντιδήμαρχος-ερευνητής Κουκούλης Νεκτάριος και να ζητήσει να τον ξαναψηφίσουμε. Οι Μεσαγρίτες το ξέρει πολύ καλά ότι δεν καταλαβαίνουν από ηλιοβασιλέματα (δυστυχώς γι'αυτόν), αλλά ξέρουν πολύ καλά να κάνουν χειροτεχείες από ένα ειδικό μέρος του βοδιού.

Ανώνυμος είπε...

Μα τι λετε κ 11.37, οι Μεσαγριτες δεν εχουν προβλημα , αρκει να μην ειναι στην Δημαρχια ο Πτερουδης καιοΠ.Κουκουλης , τωρα που εινα τα δικα τους παιδια και Σκ...τα να τους δωσουνε να πιουνε ολα ωραια ,εχει τετοιους Ο Μεσαγρος και δυστυχως Νεους Ανθρωπους κολημενους με τα ΠΑΣΟΚΙΑ (περισσοτεροι)και τις ΝΟΔΟΥΛΕΣ και η Αιγινα απο το κακο στο χειροτερο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘA ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ GREEKLISH

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ 7:30 ΕΧΑΣΕΣ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΓΙΑ ΦΑΕ ΡΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. GREEKLISH MOY ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

το aeginaportal γιατι κανει την παπια σχετικα με τη συνεχιζομενη αισχρη κατασταση στο νερο;δεν ξερω για τα δικα σας, το δικο μου αγωγιμομετρο μεχρι σημερα το μεσημερι ηταν σταθερα πανω απο 4000.

Ανώνυμος είπε...

Σσσσσσσσσττττ, πιπέρι...ο Σάκης έχει τις λύσεις...