Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Οι εκλογές στην τοπική ΝΔ

Εγιναν οι εκλογές στην τοπική οργάνωση της ΝΔ. Τα αποτελέσματα όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις αφήνουν προβλήματα και παράπονα. Ετσι ενώ εκλέχτηκαν σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες τρείς απο την ομάδα Μούρτζη, τρείς της επιρροής του πρώην προέδρου Φίλιππου Τζίτζη,δύο του κλίματος Γκότση , μια της επιρροής Κουκούλη και ο κοινής αποδοχής πρόεδρος εντούτοις γκρίνιες και παράπονα έχουν προκύψει απο τους αποτυχόντες. Η ομάδα Μούρτζη είχε την ευχέρεια να εκλέξει και άλλους συμβούλους όμως αυτό δεν έγινε εφικτό. Τώρα αν αυτό ήταν αποτέλεσμα σκοπιμοτήτων η λανθασμένη διαδικαστικά κίνηση θα φανεί στο αμέσως προσεχές διάστημα. Οι αντιδράσεις μπορεί να έχουν αντίκτυπο και σε δημοτικούς συνδυασμούς όμως εκτιμούμε πως είναι πολύ πρόωρο να μιλήσουμε για οριστικές αποφάσεις. Πάντως για να μην έχετε απορίες ο γνωστός αντιδήμαρχος που ψηφίζει στις εκλογές όλων των κομμάτων ήταν και πάλι εκεί.
Ο Δ. Μούρτζης πάντως κρατάει μια στάση διστακτική κάτι που επιτρέπει σε πολλούς να σπέρνουν διάφορες φήμες. Δεν έχει ακόμα εκδηλωθεί αρκετά δυνατά και αυτό επιτρέπει σε διάφορους να κάνουν παιγνίδι για πάρτη του. Αν θέλει να έχει καλές πιθανότητες πρέπει να το διορθώσει.
Ο Σ. Σακκιώτης στις 20 Ιουνίου δίνει συνέντευξη τύπου όπου πιστεύουμε να αρχίσει να δείχνει μια κινητικότητα που λείπει απο την υποψηφιότητα που ξεκινάει με το καλύτερο απόθεμα. Θα ακούσουμε τι θα πεί και βεβαίως θα ενημερωθείτε άμεσα για τα λεγόμενα του απο αυτές εδώ τις γραμμές.

3 σχόλια:

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είπε...

Φίλτατέ δεν υπάρχουν παράπονα ούτε γκρίνιες, υπάρχει ξεκάθαρο πούλημα και μη τήρηση συμφωνιών , ο κύριος Αποσπόρης ζήτησε την στήριξη από την ομάδα Μούρτζη ώστε να κατέβει υποψήφιος πρόεδρος στην Τ.Ο. ΝΔ ΑΙΓΙΝΑς, το αντάλαγμα ήταν να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό Μούρτζη στις δημοτικές εκλογές, θεμιτό μεχρις στιγμής έως εδώ. Στο πλάνο βοήθειας και στήριξης ήταν να υπάρχουν 4 μέλη οι κατά αλφαβητική σειρά Γκαργκανίτης (σαν νέος), Θεοδωράκης, Οικονόμου, Πρέκας, μετέπειτα στελέχωσαν την κίνηση οι κύριοι Μπόγρης και Αποστολίδης (ο οποίος στρίχθηκε απο τον κο Καποθανάση διότι τον είχε στηρίξη στις προηγούμενες εκλογές της ΤΟ ΝΔ). Η συμφωνία ήταν να παιξεί η τριάδα πάλι αλφαβητικά ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΠΡΕΚΑΣ. Ο κύριος Πρέκας με τηλεφωνήματα του ζήταγε την στήριξη εμένα και του Θεοδωράκη για τις εκλογές της ΤΟ ΝΔ πράγμα που εμείς από την μεριά μας τηρήσαμε , όμως κάποιες περίεργες κινήσεις το Σαββατοκύριακο πριν τις εκλογές της ΤΟ ΝΔ μας έβαλαν σε σκέψεις εμένα και τον κύριο Θεοδωράκη. Και αποφασίσαμε να κινητοποιήσουμε εν μέρει μόνο πολύ μικρό πύρηνα δικών μας ψηφοφόρων, ώστε να δούμε αν πραγματικά θα τηρηθεί η συμφωνία Ή άν θα υπάρξει άδειασμα. Σημειωτέον επανηλλειμένα είχαμε ζητήσει από τον κύριο Αποσπόρη την κατάσταση των μελών και επιμελώς απόφευγε για να μας την δώσει.
Τα αποτελέσματα μας δικαίωσαν ο κος Πρέκας δεν τήρησε την συμφωνία , άλλωστε οι 15 μονοσταυρίες και οι διαφορά των 50 ψήφων μας δικαιώνουν σε αυτό που λέμε. Ο Μούρτζης και η οικογένεια του τίμησαν τον λόγο τους , ένας φίλος από την Αγία Μαρίνα και ένας πρώην Αντιδήμαρχος οι υπόλοιποι από την ομάδα Μούρτζη δέν μας στήριξαν με κύριο εκφραστή της κίνησης αυτής τον κύριο Κασιμάκη.
Δεν μας στεναχωρεί που δεν εκλεκτήκαμε άλλωστε αν είχαμε κινητοποιηθεί λίγο περισσότερο οι δύο - γκρινιάρηδες κατά τα λεγόμενα σας- θα είχαμε εκλεκτεί το πούλημα μας ενόχλησε γιατί κάποιοι δεν τιμάνε τα παντελόνια που φοράνε.
Όσο για τον κύριο Μπόγρη δεν έχω κανένα παράπονο προσωπικά και πραγματικά χάρηκα που εκλέκτηκε. Τώρα άν υπάρχουν απορίες γιατί πήρε τόσους πολλύς ψήφους -98- πρέπει να κοιτάξουμε και τις κουμπαριές, επίσης χάρηκα και για την εκλογή του Αποστολίδη γιατί είχα τύψεις πού δεν τον είχαμε βάλει σε τριάδα μιάς και είχε μπεί μετά.
Να ευχαριστήσω τέλος τον φίλο τον Νίκο Αλεξίου που με ψήφισε καθώς και τον κύριο Χροναίο πού με τίμησε με την ψήφο του.
Κλείνοντας θέλω να πω ότι, κάνοντας την ανάλυση των ψήφων που πήραμε τόσο εγώ όσο και ο κος Θεοδωράκης , το αποτέλεσμα έδειξε ότι είμαστε πολυσυλεκτικοί μιάς και είχαμε ψήφους και από τις άλλες κινήσεις.
Και προσωπικά εγώ τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπο μου.
Τον Δημήτρη τον Μούρτζη τον εκτιμώ αλλά αν οι μέχρι πρότινος συνυποψήφιοι μου με άδειασαν στις εκλογές της ΤΟ ΝΔ στις δημοτικές εκλογές τι θα κάνουν θα μου πάρουν το κεφάλι; όταν εγώ επι 4 έτη έκανα αγώνα για τον Δημήτρη τον Μούρτζη αυτό είναι το ευχαριστώ , από την μεριά τους ;και πως μπορώ εγώ να τους έχω εμπιστοσύνη διότι αυτό είναι το βασικότερο.

Μετά Τιμής
Οικονόμου Νίκος

Ανώνυμος είπε...

θράσος όμως.Ξέραμε οτι συνέβαιναν αλλά και να μας το δηλώσουν τόσο καθαρά ότι γίνονται τόσες ίντριγκες.Και όλα αυτά στις εκλογές της τοπικής.Στις δημοτικές τι θα γίνουν φανταστείτε. Αιδώς Αργείοι

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είπε...

Επώνυμα φίλε μου , όσο για τα εκλογομαγειρέματα γίνονται και παραγίνονται. στην πολιτική καλώς ή κακώς αυτοί είναι οι κανόνες και αυτά που διάβασες είναι πταίσματα μπροστά σε άλλες καταστάσεις.