Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Η μαρμίτα αρχίζει να δουλεύει

Φαίνεται πως μέσα στον μήνα και πάντως σίγουρα στις αρχές του επόμενου θα έχουμε πλέον όλα τα δεδομένα που θα συνθέσουν το πάζλ των φετεινών δημοτικών εκλογών.Ετσι έχουμε και λέμε
Σήμερα υπάρχει μια συνάντηση του συνδυασμού του Μούρτζη. Φήμες την φέρουν ως αποχαιρετιστήρια όπου θα ανακοινωθεί η αποχώρηση του απο την συνέχεια. Ο ίδιος θα μείνει εκτός όμως οι συνεργάτες του θα σκορπίσουν με κύρια κατεύθυνση τον συνδυασμό του Σάκη Σακκιώτη. Αλλωστε γεγονότα όπως αυτό με το κάψιμο κάποιων χιλιάδων φύλλων τοπικής εφημερίδας που φέρεται να αλλαξοπίστησε δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα.
Ο Σάκης την Κυριακή 20 Ιουνίου έχει συγκέντρωση όπου θα αναγγείλει και επίσημα την κάθοδο του παρά το γεγονός ότι απο την πλευρά κυρίως του Κουκούλη διαχέονται επίτηδες πιστεύω εγώ φήμες ότι θα ενσωματωθεί σε αυτόν. Αλλωστε μεταξύ μας κουταμάρα θα ήταν. Φαίνεται ότι υπάρχει συμφωνία για κοινή κάθοδο με τον Φίλιππο Τζίτζη ο οποίος όμως θα είναι συνεργαζόμενος.
Τα πιό μεγάλα προβλήματα παρουσιάζονται στην πλευρά του απερχόμενου δημάρχου όπου υπάρχει γενικώς απροθυμία για συμμετοχή. Πάντως και εκεί υπάρχει σήμερα μια συνάντηση των μελών της πάλαι ποτε Κίνησης Ευθύνης που θα δείξει σε ένα βαθμό αν υπάρχουν πλέον ενδιαφερόμενοι να υπερασπιστούν μια γενικά κακή θητεία.Επίσης την επόμενη Κυριακή 27 Ιουνίου υπάρχει και εκεί επίσημη ενημέρωση όπου πιθανόν να ακούσουμε και κάποια πράγματα.
Ο γιατρός μαζεύει πολύ παλιά υλικά και δεν είναι εύκολο με παλιά υλικά να χτίσεις νέο σπίτι. Πάντως στο επιτελείο υπάρχει πολύ μεγάλη αισιοδοξία που αγγίζει τα όρια της υπερβολής. Δεν ξέρω αν αυτοί γνωρίζουν κάτι παραπάνω απο εμάς πάντως δεν μοιάζει να δικαιολογείται απο τα πράγματα.
Μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη επίσης μοιάζει να υπάρχει απο μικρότερες κινήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Οικολόγοι Πράσινοι συζητούν και φαίνεται να έχουν έρθει σε συμφωνία για κοινή κάθοδο. Και εδώ σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις και για πρόσωπα αλλά κυρίως για θέσεις όπου και θα ρίξουν το βάρος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: