Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Απάντηση σε σχόλιο...

Για όσους δεν γνωρίζουν η απάντηση δίνεται σε σχόλιο επί της προηγούμενης ανάρτησης που στάλθηκε επώνυμα και ανοικτά απο τον κ. Ν. Οικονόμου μέλος της ΤΟΝΔ και ένα εκ των αποκλεισθέντων στην ψηφοφορία. Ο κ. Οικονόμου προς τιμήν του ενυπόγραφα και ανοικτά δίνει απαντήσεις σε όσα ως πληροφορίες είχαμε εμείς αναφέρει. Με περισσότερες λεπτομέρειες ουσιαστικά επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ και ασκεί κριτική σε ανθρώπους και μηχανισμούς που κατά την γνώμη του τον κράτησαν μακριά απο την εκλογή του.
Το ζητούμενο σε αυτή την ιστορία δεν έχει να κάνει με τα εσωτερικά της ΝΔ τα οποία ούτως η άλλως αφορούν συγκεκριμένους ψηφοφόρους αλλά κυρίως αν αυτό επηρεάσει την υποψηφιότητα του Δ. Μούρτζη για την οποία όπως πληροφορούμαστε υπήρξε σχετική απόφαση αυτόνομης καθόδου εχθές το βράδυ πράγμα το οποίο γνωστοποιήθηκε και στον τοπικό τύπο μέσω διαδικτύου σήμερα το πρωϊ απο το εκκεντρικό mail ninosaninos.
Επίσης φαίνεται ότι στον σχεδιασμό δεν περιέλαβαν τις κινήσεις του πρώην προέδρου Φ. Τζίτζη ο οποίος με την έξυπνη τακτική που ακολούθησε εξέλεξε τρείς δικούς του ανθρώπους και κρατάει τα κλειδιά των εξελίξεων ενώ ακούγεται πολύ έντονα ότι έχει συμφωνήσει με τον Σ. Σακκιώτη για καθοδο στις εκλογές μαζί με τον αποσυρθέντα κ. Πατελάρο.
Η ΝΔ οφείλει να ξεκαθαρίσει την θέση της στο θέμα των δημοτικών εκλογών πράγμα το οποίο αποφεύγει επιμελώς εδώ και πολλά χρόνια. Και στις περασμένες εκλογές δεν πήρε θέση και άφησε πολιτευτές να κάνουν παιγνίδι ο καθένας κατά το δοκούν με τα γνωστά αποτελέσματα. Και δεν εννοώ να δώσει χρίσμα αλλά να ξεκαθαρίσει τις θέσεις της στην αυτοδιοίκηση και να στηρίξει ανθρώπους άξιους και ικανούς.
Αρα μάλλον πρέπει να επανέλθει η ψυχραιμία στην ΝΔ , να κοιτάξουν να μαζέψουν τα σπασμένα και να δώσουν ενωμένοι την μάχη των εκλογών. Οι εσωκομματικές διαδικασίες είναι πάντα αιματηρές και αφήνουν πληγές. Ρίχτε μια ματιά και αλλού και θα δείτε τι εννοώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: