Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Κάτι πρέπει να γίνει...

Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς αλλά τα δικά μου νεύρα έχουν γίνει κρόσια με το θέμα της ΔΕΗ. Αυτές οι συνεχείς πτώσεις της τάσης μου έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε διάφορα μηχανήματα. Οι δημόσιες υπηρεσίες μπορεί να βρίσκονται σε κακή κατάσταση όμως η ΔΕΗ της Αίγινας διεκδικεί βραβείο κάκιστων υπηρεσιών. Και επειδή αυτό δεν μπορείνα συνεχιστεί ατιμώρητα μήπως έφτασε η ώρα να δημιουργηθεί και στην Αίγινα μια ένωση καταναλωτών η οποία θα μπορούσε να διεκδικήσει τα δικαιώματα των μελών της;Είτε αυτά αφορούν την ΔΕΗ, τα λάθη στις τιμές απο το ράφι στο ταμείο στον Κρητικό, τις υψηλές τιμές, τα πλοία κλπ.,κλπ. Για καταθέστε απόψεις να δούμε τι μπορεί να γίνει.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ ότι η άποψή σας είναι απόλυτα λογική. Δεδομένου, ωστόσο, ότι κινούμαστε σε μία μάλλον μικρή κοινωνία, το καίριο ερώτημα που εύλογα τίθεται είναι το ποιος θα μπορούσε να ηγηθεί μιας τέτοιας ένωσης, κίνησης - ονομάστε την όπως νομίζετε - και να έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με συγκεκριμένα συμφέροντα.

Ένας Άγνωστος

Ανώνυμος είπε...

Αμα γίνει η αρχή μετά δεν θα έχει σταματημό. θα το δείτε. Το συζητάνε πολλοί αλλά τώρα χρειάζονται συγκεκριμένες κινήσεις πλέον.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είπε...

αγαπητέ akopos πριν 2 χρόνια είχαμε ξεκινήσει μια κίνηση με τον κυριο Ιωαννίδη και τον κύριο Χροναίο για να κάνουμε παράρτημα καταναλωτών στην Αίγινα, αλλά για διάφορους λόγους έμεινε στα χαρτιά, είμασταν ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση, πάντως άν θέλετε πληροφορίες και τι χρειάζεται στην διάθεση σας

nikolaoseconomou@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

ελπίζω να μην είναι μιας συγκεκριμένης παράταξης

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είπε...

αυτό φοβηθήκαμε ένας από τους λόγους που μας έβαζε χειρόφρενο στα σχέδια ήταν αυτός να μην χρεωθούμε ότι το κάναμε για πολιτική σκοπιμότητα.
όσο για τη συγκεκριμένη θέση του blog πιστεύω ότι δεν υπάρχει πολτική σκοπιμότητα, δεν ξέρω, όμως η μέχρι τώρα στάση του blog δείχνει εντιμότητα και διάθεση για καλοπροαίρετη κριτική