Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Διάφορα σοβαρά και μή...

  Οι ειδήσεις όπως είναι λογικό μεταφέρονται πια και μας έρχονται απο την νέα δημοτικη αρχή. Η παλαιά έχει πια παραδώσει ουσιαστικά και περιμένει απλώς να περάσει ο καιρός να πάει και επισήμως σπίτι της. Ετσι λοιπον η ορκωμοσία της νέας αρχής θα γίνει το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στην αίθουσα τελετών του 1ου δημοτικού σχολείου και  η εγκατάσταση της την 1η Ιανουαρίου 2010.  Σε ότι αφορά τα διαδικαστικά για προεδρεία ,στελεχώσεις επιτροπών κλπ. ο Καλλικράτης επιβάλλει μια σειρά πραγμάτων που πρέπει και προφανώς θα ακολουθηθούν.
   Στις προθέσεις της είναι ορισμένα πράγματα να τρέξουν απο την αρχή όπως π.χ. η λειτουργία των διαμερισμάτων όπου και φαίνεται ότι θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή. Προβληματισμός μεταξύ των στελεχών επικρατεί για το θέμα των οικονομικών όπου προκύπτουν συνεχώς νέες υποχρεώσεις του δήμου προς τρίτους. Νέες δεσμεύσεις απο ιδιοκτήτες γεωτρήσεων,πολλά χρέη στο μιλητό- κάποιοι έχουν προσφύγει σε δικηγόρους- και κυρίως μια είδηση ότι αναμένεται επίσκεψη απο το ΣΔΟΕ στο Λιμενικό ταμείο που κυκλοφορεί μετ΄επιτάσεως αλλά προς το παρόν διαψεύδεται.  Η αδράνεια της δημοτικής αρχής αυτήν την περίοδο στέρησε 500.000 ευρώ απο την επιχορήγηση για το νερό αλλά όλοι πιστεύουν ότι τελικά το πρόβλημα θα ξεπεραστεί.
   Για να έρθουμε και στα δικά μας. Πρόβλημα φαίνεται ότι προέκυψε με κάποιο σχόλιο που κάποιος ισχυρίζεται ότι το είδε. Δεν έκοψα κανένα σχόλιο και ούτε είναι στις προθέσεις μου κάτι τέτοιο. Εγώ δεν το είδα και δεν ξέρω πραγματικά τι έχει συμβεί. Ούτε στα αρχεία του blog υπάρχει κάποιο τέτοιο μήνυμα ούτε πουθενά αλλού. Εκτός αν ο συγκεκριμένος έχει κάτι στο νου του και επιμένει. Τέτοιες τακτικές την περασμένη τετραετία υπήρξαν πολλές και συνήθως απέδιδαν ειδικά απο τον φιλοδημοτικό τύπο. Σε ότι αφορά την κριτική μας προς τον δήμαρχο. Είναι φυσιολογικό να υπάρξει περίοδος χάριτος. Μετά απο αυτήν όμως δεν υπάρχει τίποτα. Περίοδος χάριτος όμως δεν μπορεί α υπάρξει για το θέμα του μνημοσύνου της Γωγώς. Ακόμη και εάν δεν είχαν ειδοποηθεί επισήμως όφειλε κάποιος να παρευρεθεί. Ηταν λάθος η απουσία.
 

59 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα η απουσία απο το φιλολογικό μνημόσυνο της γωγώς ήταν άστοχη.Ομως απο το βίντεο του portal βλέπω ότι ήταν παρόντες μόνο λίγοι άνθρωποι ο στενός πυρήνας του Λαογραφικού. Εγινε αυτό γνωστό πλατύτερα η πήρξαν κάποιες συγκεκριμένες προσκλήσεις; Για δέστε το και αυτό.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΚΟΠΟΣ
Στις 8:37 σας απευθύνουν σχόλιο για την απρέπεια που κάνατε. Δεν απαντάτε επί της ουσίας αλλά μέσα σε μισή ώρα αλλάζετε ανάρτηση για να μη συζητιέται άλλο το θέμα. Άξιος ο μισθός σας!

Ανώνυμος είπε...

Τόση φασαρία για το τίποτα. Αφου έτσι πιστεύετε γιατί δεν ξαναστέλνετε το σχόλιο; Η πέστε μας τι έλεγε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΠΕ TI ΔΙΑΒΑΖΩ;
Ακολουθείς τέτοιες εξελιγμένες τεχνικές; Και 'γώ νόμιζα ότι το κάνει μόνο ο Αιακός!

Ανώνυμος είπε...

Εξηγείστε μας πώς έγινε αυτή η μεγάλη απώλεια των 500.000 ευρώ. Τι δεν έκαναν; Πώς θα την αναπληρώσει η νέα δραστήρια δημοτική αρχή που δεν θα αδρανήσει βεβαίως;

Ανώνυμος είπε...

προς 9.54 συγκεκριμενες προσκλησεις ειχαν σταλει μεσω δημου και οι δυο αιθουσες (δωματια) ηταν γεματες από κοσμο που ανταποκριθηκε στο καλεσμα του συλογου ειχε ανακοινωθει στο κοινο μερες πριν μεσω του ηλεκτρονικου τυπου και αφισες. Η φωτογραφια του ΠΟΡΤΑΛ είναι στο τελος με καποιους που ήθελαν να φωτογραφηθούν, α κατι ξεχασα ηταν και η κυρια ,του κυριου (προσεχως αντιδημαρχος όπως ακούγετε ) η οποια αρνηθηκε να φωτογραφηθεί στην συγκεκριμενη φωτογραφια ,ισως να μην επιθυμουσε την δημοσιοτητα

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος "είδε" ένα σχόλιο που χάθηκε και το οποίο για κάποιο λόγο αρνείται το άτιμο να ξαναφανεί. Την πέφτουν και μερικοί μαζεμένοι. Χμ, το σκηνικό μυρίζει "Παλαιά εποχή". Και μετά ψάχνουν γιατί χάσανε.

Ανώνυμος είπε...

Αποχαιρετισμός στο Φαίδρα από τον Γιώργο Μπήτρο στο aeginafirst. Επίσης φωτογραφικό αφιέρωμα στην προτελευταία ημέρα του κοντά μας.

http://aeginafirst.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο τελευταίος πρέπει να είναι ο "χασουρομπεμπές"!

Ανώνυμος είπε...

νείκοπα λαμόγια είστε κολόφαρδοι που πέσατε πάνω σε ευγενικό και σοβαρό Δήμαρχο. Αν ήταν σαν τον Σάκης δε θα βγάζατε ούτε χρόνο.
Όχι πως τώρα έχετε τέτοια προοπτική δηλαδή αλλά έπρεπε ο Κουκ να σας παίξει όπως πούστικα τον παίζατε τέσσερα χρόνια. Πουστιά στην πουστιά, προσφυγή στην προσφυγή. ατιμία στην ατιμία. Αυτή έπρεπε να είναι η επιθυμία του Κουκούλη αλλά δυστυχώς έχει αντίθετη νοοτροπία.
Η Αίγινα θα κλάψει αλλά θα είναι αργά.
Το διάλλειμμα τελείωσε τα κεφάλια μέσα.
Επιστροφή στο κοντοσούβλι...

Ανώνυμος είπε...

φίλε 3:24 έχεις δίκιο σε όλα. Να ρωτήσω και κάτι ακομα τα Σακκιωτάκια γιατί πολλά ακούγονται τελευταία στη παραλία. Και να θέλετε να κάνετε κατι καλό τα επομενα χρόνια, με ποιούς θα τα κάνετε? Με το Μπέση, που ξημεροβραδιάζεται στο Προπατζίδικο και που τον εβγαλε ο Σκλάβενας ή με το νεο παλικάράκι Τάκη Μουτσάτσο? Αμα ξέραμε απο την αρχή οτι θα κάνατε διοίκηση το Βάρτζελη, το Φιλλιπάκι, το Μπέση και το Μουτσάτσο δεν θα σας ψηφίζαμε στο 2ο γύρο. Απο την άλλη θα μας βολεψει γιατι τα ψωμιά σας δεν θα είναι πολλά!!! Χαιρετίσματα απο τώρα στην εξουσία...

Ανώνυμος είπε...

Ρε θερμόαιμοι κουκουλοκέφαλοι θα κάτσετε καλά; Ακόμη να πάρετε χαμπάρι ότι χάσατε. Οτι βγήκε νέος δήμαρχος με 1000 ψήφους διαφορά από τον δεύτερο, ενώ ο Κουκούλης είχε βγει με 100. Ποιός ήταν ο Πτερούδης πριν τον κάνουν αντιδήμαρχο; Το προπατζίδικο σας πείραξε και σας άρεσε η χαρτοπαιχτική λέσχη που σύχναζαν ορισμένοι;
Απαξιώνετε ονόματα λες και τους ξέρατε από χτες. Δεν κοιτάτε την τύφλα σας.
νετ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

τα 500.000 ευρω ειναι παλιο θεμα. αναρτηθηκε στον αιακο 5 νοεμβριου 2010

Ανώνυμος είπε...

είδηση: www.aegina.net

Ανώνυμος είπε...

στο aegina.net υπάρχει υπολογισμος εδρων του Δημοτικού Συμβουλίου που ανατρεπει τα δεδομενα

Ανώνυμος είπε...

Το πρωτοδικείο πειραιά δημοσίευσε την ανακήρυξη των συνδυασμών. Ετσι μια έδρα παίρνει ο Κοττάκης, 4 έδρες ο Κουκούλης, 6 έδρες ο Γρηγορόπουλος και 16 έδρες ο Σακκιώτης. Ο υπολογισμός στο Aegina.net είναι λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Το υπουργείο εσωτερικών είχε δώσει 5 έδρες στον Σακκιώτη, 5 έδρες στον Γρηγορόπουλο και 4 στον Κουκούλη. Σύμφωνα με την νομοθεσία αυτό είναι το σωστό και όλα τα άλλα λάθος. Ο Γρηγορόπουλος θα κάνει ένσταση.

Ανώνυμος είπε...

Νόμος 3852/2010 Καλλικράτης άρθρο 33 παρ.3 ορίζει πως βγαίνουν οι έδρες. Εύκολο είναι. διαβάστε το.

Ανώνυμος είπε...

ο οικονομου ήταν ο πρώτος που έγραψε για την φυγή του Φαίδρα από την γραμμή, στο μπλογκ του, για να είμαστε δίκαιοι με όλους. Μετά ασχολήθηκαν οι υπόλοιποι.

Ανώνυμος είπε...

5.51 kai 6.13 είστε πολύ ξεφτύλες . ντροπή σας.
αν και σίγουρα είναι το ίδιο άτομο...

Ανώνυμος είπε...

Τώρα άρχισε το blog να έρχεται στα ίσα του!

akopos είπε...

Ο 9.38 έχει απόλυτο δίκιο. Είναι απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί αυτού του είδους. Δεν πρόλαβα να δώ τα σχόλια εχθές το βράδυ και δεν ξέρω αν έχει σημασία ότι θα τα κόψω τώρα. Πάντως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι η Λίνα Μπόγρη- Πετρίτου, και σαν άνθρωπος που έζησα από πολύ κοντά τη Γωγώ, θά 'θελα να πω δυο λόγια.
Φίλοι μου, αναλωνόμαστε σε σχόλια που θα στεναχωρούσαν τη Γωγώ. Εκείνη ήταν πολύ πιο πάνω από όλα τούτα , γι' αυτό και ξεχώριζε. Αν ήταν κάποιοι από τους νεοεκλεγμένους, θα λέγαμε:"για σκέψου ανακάλυψαν και τούτοι τη Γωγώ και την αδελφή της". Δεν ήταν, πάλι λέμε! Και δεν μας πείραξε το γεγονός ότι κανένας από τους ιερωμένους μας δεν καταδέχτηκε να τιμήσει με την παρουσία του, τουλάχιστον τη Γωγώ, ούτε ακόμα και ο της γειτονικής Μητρόπολης, που τόσο τον είχε βοηθήσει στο βιβλίο του. Συγχωρούμε και εμείς όπως μας έμαθε η Γωγώ! Όσοι τη ζήσαμε, την αγαπήσαμε, με ή χωρίς μνημόσυνα, γιατί ζει πάντα κοντά μας.Από τη "Λήθη",του Λ.Μαβίλη, που πάντα της άρεσε να της απαγγέλω,κρατώ τους τελευταίους στίχους:"...τότε οι νεκροί πεθαίνουνε,όταν τους λησμονάνε"!

Ανώνυμος είπε...

Περνάω που λες εχθες το απόγεμα από τη δεξαμενη και βλέπω ανιχτα. ρωτάω και μου λένε ότι έχουνε κλυροδοτήματα. Που είναι ο νέος δήμαρχος ρωτάω, μπου λένε δεν ήρθε. Γιατι ρωτάω, μυ λέει ένας, άστους ρε να γίνουν μπάχαλο, τι θα λεμε μεις αμα αναλάβουμε; ειναι σωστό;

Ανώνυμος είπε...

που ήταν ο Σακιώτης και η ομάδα του χθες που είχαν κληροδοτήματα?
Πάλι οι παλιάνθρωποι του Κουκούλη έβγαλαν το φίδι από την τρύπα.
Ντροπή ρε κακομοίρηδες. Ντροπή.
Πόσο πιο κάτω θα φτάσει η μικροπολιτική σας συμπεριφορά?
Επιστροφή στο κοντοσούβλι

Ανώνυμος είπε...

Φιλε στις 1.06 – αυτά να τα ΔΕΙ ο Κουκουλης και οσοι από την Κινηση Ευθυνης τον στηριξαν την δευτερη κυριακη
Πιστεψαν οι αφελεις ότι Ο Σακης και οι κοματο-μορφωμενοι παρεουλα , μετα τα λιβανίσματα ,τις επισκεψεις τους στον Δημαρχο , τα τηλεφωνα κλπ στα στελεχη του προς άγρα της καθοριστικης ψηφου θα άλλαζαν ? αμ ΔΕ - ίδιοι είναι - αλλάζει ο Λυκος ?? Θυμηθείτε η πολιτικη τους και στην συνέχεια σαν Διοικηση θα είναι ενατιον του Κουκουλη μεχρι να συχαθει και να φυγει ,αυτόν φοβούνται δηλ τους μη επαγγελματιες πολιτικους – ο Γκοτσης αν και αξιωματικη αντιπολιτευση δεν τους απασχολει.

Ανώνυμος είπε...

3:24, λες να μη το καταλάβαιναν όλοι; Απλώς, όπως το είπαν και οπαδοί του Σακκιώτη, το μη χείρον...

Ανώνυμος είπε...

Μας λέει λοιπόν ο "σοβαρός αναλυτής" ΑΚΟΠΟΣ:
"Η παλιά δημοτική αρχή έχει παραδώσει πια ουσιαστικά και περιμένει απλώς να περάσει ο καιρός να πάει και επισήμως σπίτι της".
Και έρχεται το μεσημέρι η (πραγματική) είδηση ότι ο νέος δήμαρχος δεν πήγε στα κληροδοτήματα, μήπως και δεν γίνει απαρτία και έχει μετά να λέει ότι τα άφησαν και αυτά πίσω.
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πόσο γελοίοι γλύφτες και συκοφάντες είναι κάποιοι -κάποιοι!

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος έχει παραλύσει. Οι αγωγές πληρωμής των προμηθευτών τρέχουν σαν το νερό του Ηλιακίδη ο οποίος απειλεί με διακοπή αν δεν πληρωθεί. Η πρώτη δημοπρασία του κατασχεμένου οικοπέδου του Δήμου έχει προσδιοριστεί στις 20 ημέρες από την εγκατάσταση του νέου Δημάρχου. Ολα αυτά δείχνουν χρηστή διοίκηση στον Δήμο και ότι το καράβι δεν έχει εγκαταληφθεί. Θα μας τρελλάνετε ρε παιδιά;
νετ

Ανώνυμος είπε...

Είπε κανείς ότι ο Δήμος κολυμπάει στο χρήμα; Όταν το κράτος δεν δίνει το 1,5 εκατ. ευρώ που χρωστάει στο Δήμο, από πού θα βρίσκονταν τα λεφτά;
Εσύ θα μας τρελάνεις ΝΕΤ! Από πού θα βρίσκονταν τα λεφτά; Πες μας στα γρήγορα 2-3 τρόπους, που κάνεις τον έξυπνο! Δηλαδή τους τρόπους που θα βρεί το αφεντικό όταν σε λίγο αναλάβει!

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω τα σχόλια σήμερα και διαβάζω για τις θέσεις που θα δώσει ο Σακκιώτης. Ψήφισα Κουκούλη και θα ξαναφήφιζα Κουκούλη αύριο το πρωί.
Στο 2ο γύρο ψήφισα κατ΄ανάγκη Σακκιώτη για να μην ψηφίσω τον Γκότση και την παρέα του αν και σαν άνθρωπο εκτιμώ πολύ το Γρηγορόπουλο.
Ειλικρινά άλλα ακούσαμε και άλλα διαβάζουμε. Δεν στηρίξαμε τον Σακκιώτη (έτσι όπως τον στηρίξαμε) για να δούμε τον Μπέση (από το ΠΡΟΠΟ στον Δήμο) και τον Μουτσάτσο (από τον κόσμο του στο Δήμο) να μας διοικούν. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε σε αυτό το σημείο ότο τον Μπέση τον στήριξε ο Σκλάβαινας και πήρε την 7η θέση και τον Μουτσάτσο τον στηριξε μια συγκεκριμένη τρισταυρία και εξελέγη 12ος.
Λένε όμως ότι όλα γίνονται για καλό κι έτσι την επόμενη φορά θα είναι πάλι εύκολη η απόφαση μας, με την Κίνηση Ευθύνης δυνατή και νικήτρια.
Οι άνθρωποι δεν γίνονται , γεννιούνται....

Ανώνυμος είπε...

Κουκουλακι βλεπω δεν εχεις καμια σχεση με τα τοπικα πολιτικα. Ο Μουτσατσος ειναι 15ος και οχι 12ος...

Ανώνυμος είπε...

10.31
Συμφωνώ μαζί σου διότι είμαι ομοιοπαθής.
Βέβαια επειδή πολλά ακούγονται είμαι λίγο επιφυλακτικός και περιμένω να δω τα επίσημα.
Ακούγεται κάτι ότι θα τηρηθεί σειρά βάση ψήφων, το οποίο θεωρώ τίμιο αν μήτι άλλο.
Για να δούμε.... θα έχει πολύ πλάκα!
Πάντως αν ισχύουν αυτά που γράφονται, την επόμενη τετραετία ο Κουκούλης βγαίνει αέρα!

Ανώνυμος είπε...

10.39 έχεις δίκιο, απλά έγραφα στο μικρό πληκτρολόγιο και το 2 είναι κάτω από το πέντε και το μπέρδεψα!
Έχεις δίκιο

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, αυτή η μάχη για τις θέσεις γινόταν και όταν βγήκε ο Κουκούλης το 2006; Τώρα, αυτά τα προποτζίδικα κλπ τα βρίσκω τουλάχιστον φτηνά και εμπαθή.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και έπαιξαν και τότε όταν έλεγαν για τα χαρτιά κτλ.
Εμπάθεια δεν υπάρχει , υπάρχει η πραγματικότητα ότι ο άνθρωπος είναι μέσα στα ΠΡΟΠΑΤΖΙΔΙΚΑ σε όλη την Αίγινα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί έπαιξαν, ποιά χαρτιά; Παπαριές μπορεί να γράψει ο καθένας...

Ανώνυμος είπε...

Δεν έλεγαν θες να μας πεις για την παρέα στο στενάκι του Οικονόμου?
Τότε????

Ανώνυμος είπε...

παπαριές, παπαριές. παπαριές!
Ρώτησε κάποιος αν γινόταν τέτοια μάχη για τις θέσεις το 2006. θαυμάστε λοιπόν τις "απαντήσεις"!

Ανώνυμος είπε...

Μην το παίζεις υπεράνω...
Ο κόσμος δεν ξεχνάει

Ανώνυμος είπε...

Ο Μουτσάτσος είναι απ΄ποστρατος αξιωματικός με σπουδές και πτυχία. Κάθε επιχείρηση θα τον ήθελε σύμβουλο κι εμείς που τον έχουμε δημοτικό σύμβουλο θα του αρνηθούμε να δουλέψει; Καλά είσαστε όλοι τυφλοί ή εμπαθείς; Μακάρι να τον έβαζε ο Σάκης αντιδήμαρχο στη θέση του Πτερούδη.

Ανώνυμος είπε...

το ότι έχουν την ίδια ηλικία δεν σημαίνει ότι έχουν τις ίδιες ικανότητες. Ο κ. Μουτσάτσος είναι μάλλον συμπαθής αλλά το ότι είναι απόστρατος αξιωματικός δεν σημαίνει ότι είναι και ικανός αναγκαστικά.

Ανώνυμος είπε...

εδω βγαλανε ικανο τον χαρτοπαικτη δεν θα ειναι ικανοσ ο ναυαρχος;

Ανώνυμος είπε...

Ρώτησε κάποιος δύο φορές αν γινόταν τέτοια μάχη για τις θέσεις το 2006. Το μόνο που του απάντησαν είναι ότι το παίζει "υπεράνω"! Φαίνεται τελικά ότι δεν το παίζει αλλά είναι...

Ανώνυμος είπε...

Ο Πτερούδης πήρε στο λαιμό οτυ τον Κουκούλη.Αν δεν φερόταν έτσι, θα είχε ξαναβγεί.

Ανώνυμος είπε...

Ρώτησαν, ξαναρώτησαν και θα ξαναρωτήσουν: Όταν το Κράτος χρωστάει 1,5 εκατ. ευρώ στο Δήμο, πώς θέλετε να τα βγάλει πέρα; Απάντηση καμία! Οι παπαγάλοι επαναλαμβάνουν μονότονα: Ο Δήμος είναι σχεδόν χρεοκοπημένος.
Ρώτησαν, ξαναρώτησαν και θα ξαναρωτήσουν: Πείτε μας κάποια συνταγή για να βγει ο Δήμος από την άσχημη θέση που βρίσκεται. Απάντηση καμία!
Πόσο θα βαστήξει το άλλοθι ότι φταίνε οι άλλοι; Το έπαιξε το ΠΑΣΟΚ αλλά τώρα δεν περνάει πια. Όλοι το ΠΑΣΟΚ βρίζουν. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι ΑΛΕΣ ΤΣΟΥΖΑΜΕΝ και οι της προσκολλήσεως, είναι ότι είναι ταυτισμένοι με το Πασοκ και την πολιτική του. Ό,τι και να λένε οι διαχειριστές των blogs και οι υποστηρικτές τους, θα τους θυμίζουν τα όσα λέγονται τώρα και λέχθηκαν στην προεκλογική περίοδο. Δεν μυρίζουν απλώς, είναι 100% ΠΑΣΟΚική τακτική και στρατηγική. Θα ήθελα μετά από μερικά χρόνια να δώ τους Νεοδημοκράτες του συνδυασμού Σακκιώτη να εξηγούν ότι αυτό που έκαναν ήταν για το καλό του λαού και της παράταξης.

Ανώνυμος είπε...

Έλα τώρα 12:17! Βάζεις δύσκολα στα παιδιά και θα κοπούν όλα στις εξετάσεις! Ένα άλλοθι έχουν τα παιδιά: Φταίει ο Κουκούλης! Και συ πας να το χαλάσεις;
Αν δεν έκλαιγα, θα έριχνα το γέλιο της ζωής μου: Όταν (του χρόνου) η κυβέρνηση δεν θα δίνει τους θεσμοθετημένους από τον Καλλικράτη πόρους στους Δήμους (όπως κάνει και τώρα) και η Ν.Δ. θα βγαίνει να καταγγέλλει την Κυβέρνηση, τι θα κάνουν τα στελέχη της Ν.Δ. που είναι σύμβουλοι του Σακκιώτη;
Να δώ το Φίλιππα να παθαίνει διχασμό προσωπικότητας κι' ας πεθάνω!

Ανώνυμος είπε...

η προηγούμενη τετραετία θα έπρεπε να μας κάνει πιο προσεκτικούς στο χαρακτηρισμό ανθρώπων και στην εκ προοιμίου ικανότητα των ανθρώπων.

Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μια φορά ο ακοπος λέει ακατανόητες κουβέντες: "Τέτοιες τακτικές υπήρχαν πολλές και συνήθως απέδιδαν ειδικά από το φιλοδημοτικό τύπο"!
Εκτός από το μαργαριτάρι "φιλοδημοτικός", εγώ το μόνο που κατάλαβα είναι ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση και λέει το γνωστό: "Εγώ; Οι άλλοι τα κάνουν αυτά".
Όποιος κατάλαβε τίποτα άλλο, ας μας το πει κι' εμάς. Π.χ. αυτοί κάνανε αυτά, γράψανε αυτά. Συγκεκριμένα!

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιό καφενείο πρωτοακούστηκε "μετ' επιτάσεως" (γουστάρω καθαρεύουσα ωρέ Άκοπε) ότι θα έρθει ο ΣΔΟΕ στο Λιμενικό Ταμείο; Για να καταλάβω ποιός το έβγαλε!
Θα έρθει πριν ή μετά τους ορκωτούς λογιστές στο Δήμο; Άξιος ο μισθός σου ωρέ Άκοπε. Προσπαθείς να συντηρήσεις μια κουβέντα που εξαντλήθηκε προ ημερών, μέχρι που τους πήρανε στο μεζέ και τους λέγανε να επιβάλλουν στο Σακκιώτη να τους φέρει και να τους φρουρούν στο δημαρχείο μέχρι να βγάλουν πόρισμα!
Τι διάολο, τόσο Σακκιωτογλύφτης είσαι;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΕΠΕΞΑΝ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ποιός άλλος θα έπαιρνε το Φίλιππα; Τι έπρεπε να κάνει; Να μείνει απ' έξω και να κινδυνεύει να τον ξεχάσουν, όπως το Νεκτάριο; Δεν τον είδες που έβαλε το κεφάλι κάτω και ξαναμπήκε στη στρούγκα; Το παιδί σκέπτεται το μέλλον του. Τώρα αν το χρησιμοποιήσατε ή θα σας χρησιμοποιήσει, θα το δείξει το μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

Αιγινήτικη Μπλογκόσφαιρα. Άρθρο στο aeginafirst με αναφορές και στο ΑΙΓΙΝΑ-NEW.

http://aeginafirst.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΚΛΕΙΣΕ. ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΝ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ BLOG

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ότι θα τό 'θελες πολύ. Τι τα γράφεις αυτά αφού ξέρεις ότι σύντομα θα βγει το επόμενο τεύχος? Μάλλον καλό κάνεις στη Νέα Εποχή με όλη αυτή τη δημοσιότητα που δίνεις στο ότι δεν έβγαλαν ένα τεύχος! Πήγαν οι άνθρωποι διακοπές και κάποιος έγραψε επώνυμα και σε blog. Που βλέπεις εσύ το περίεργο?

Ανώνυμος είπε...

Όποιος πεινάει καρβέλια βλέπει...

Ανώνυμος είπε...

Ρε κασελούρη αφού και συ ήσουν στη σύσκεψη του ΤΙΤΙΝΑ πώς καρφώνεις τους άλλους ότι δεν πήγαν στην εκδήλωση γαι τη Γωγώ; Ασε σε πήραμε χαμπάρι !!! και μάλιστα "μετ' επιτάσεως" χαχαχαχα

Ο ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩ