Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ο χειμώνας είναι εδώ...

   Τα νέα βγαίνουν δύσκολα αυτές τις μέρες και δεν φταίει ο καιρός γι αυτό. Γίνονται συνεχώς διαβουλεύσεις και ακόμη κάποιες θέσεις  συζητώνται. Δεν σας γράψαμε ποτέ απο εδώ όπως λέει κάποιος φίλος ότι πρέπει να τοποθετηθούν βάσει σταυρών  ούτε το υποστηρίζουμε αυτό. Με τα νέα δεδομένα που δημιουργεί ο Καλλικράτης κατά την προσωπική μας άποψη οι δουλειές που πρέπει να κάνει ο δήμαρχος είναι βασικά δύο. Η πρώτη είναι να κάνει δημόσιες σχέσεις  ανοίγοντας δρόμους για καλές επαφές του δήμου με υπουργεία,διαδρόμους  και όπου αυτό απαιτείται  για το καλό του δήμου. Η δεύτερη είναι η επιλογή των συνεργατών του. Επειδή ακριβώς λόγω των σύνθετων αρμοδιοτήτων που επιβάλλει ο Καλλικράτης  κανένας δεν μπορεί να είναι γνώστης όλων αυτών των πραγμάτων, είναι αναγκαίο να αναθέσει καθήκοντα σε αυτούς που πιστεύει ότι μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα στις απαιτήσεις.Να συνεργάζεται στενά μαζί τους και να τους παρακολουθεί αλλά αυτοί θα είναι οι υπεύθυνοι. Προφανώς αυτό εμπεριέχει και το ρίσκο κάποιοι να μην τα πανε καλά. Η γρήγορη αλλαγή τους  θα είναι κριτήριο για την καλή λειτουργία του δήμου. Κανένας λοιπον δεν περισσεύει και εμείς θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Αν κάποιοι απο την προηγούμενη διοίκηση κριθούν επιτυχημένοι ας συνεχίσουν. Αν κάποιοι απο άλλους συνδυασμούς κρίνονται ικανοί ας τους προταθούν θέσεις. Τα πείσματα και οι μικρότητες δεν ωφέλησαν ποτέ κανέναν.
   Σε ότι αφορά το θέμα που προέκυψε με το φάξ που αναφέρει η Νέα Εποχή  επειδή μας φάνηκε περίεργο κάναμε και εμείς ένα μικρό ρεπορτάζ πριν την επίσημη απάντηση που δημοσιεύει η εφημερίδα. Φαίνεται ότι όντως δεν υπήρξε φαξ αλλά ήταν οι προτάσεις της υπεύθυνης μηχανικού.  Ομως πιστεύουμε ότι δεν αρκεί η προσωπική επικοινωνία κάποιου με μια εφημερίδα για να λύνονται τα προβλήματα. Φρονούμε ότι έπρεπε να εκδοθεί μια ανακοίνωση προς όλα τα ΜΜΕ που να βάζει τα πράγματα στην θέση τους. Και όταν γίνει και η επίσημη ανάληψη πρέπει να υπάρχει η ανάλογη ευαισθησία ώστε τέτοια θέματα να απαντώνται  άμεσα απο τον δήμο και όχι να υπάρχουν αντ΄αυτού όπως την περασμένη τετραετία.

83 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τσάμπα γενναιοδωρίες προτείνει ο Άκοπος. Πετυχημένος μπορεί να θεωρηθεί ο Πτερούδης. Να συνεχίσει; Γιατί όχι και ο Τσατήρης;
Άσε ρε Άκοπε, δηθενιές ότι εμείς είμαστε υπεράνω κτλπ πούλα τες κάπου αλλού.

Ανώνυμος είπε...

Οι άκοποι είναι πολλοί και ο ένας δεν θυμάται τί έγραψε ο άλλος. Κοιτάχτε λοιπόν στην ανάρτηση της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου και θα δείτε το αντίθετο από αυτό που λέει σήμερα για τους αντιδήμαρχους. Εκτός κι' αν τεστάρει την αμνησία του μέσου ολοιμαζίκου, για να του πασάρει ανεξέλεγκτα φούμαρα.

Ανώνυμος είπε...

ο αιακος ανεβασε ενα εγραφο που απαντα τα ερωτηματα για τα καθισματα του ΔΣ.ολα τα αλλα για το φαξ ειναι κουταμαρες

Ανώνυμος είπε...

Πως θα αλλαχτούν οι αντιδήμαρχοι όταν ο Καλλικράτης λέει ότι η μικρότερη θητεία είναι 2,5 χρόνια.
Εγώ είμαι της γνώμης ότι ένας αντιδήμαρχος αρκεί. Οι μισθοί των άλλων δυο θα μπορούσαν να πάνε σε δυο εξειδικευμένους τεχνικοικονομικπούς συμβούλους.
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

Οι σύνθετες αρμοδιότητες που επιβάλλει ο Καλλικράτης είναι να γίνει ο δήμαρχος "διαδρομιστής" στα Υπουργεία! Τι άλλο θ' ακούσουμε! Μάλλον θέλει να πει ότι έχει "τα μέσα" ως προσόν...

Ανώνυμος είπε...

Το μυαλό του Άκοπου (ή των Άκοπων) είναι ακόμα στους αντ' αυτού. Τι κάνανε αυτοί οι αντ' αυτού, απαντούσαν τηλεφωνικά όταν προέκυπτε κάποιο θέμα;

Ανώνυμος είπε...

Ρε εσείς δεν παίζεστε... Ο Akopos Πρότεινε να αξιοποιηθούν κάποια στελέχη απο όλες τις παρατάξεις και εσείς ειρωνεύεστε. Τότε να τους ρίξουν στο πηγάδι για να ικανοποιηθείτε. Τι κόλλημα κι αυτό με τους κουκούληδες. Ξεκολλάτε ρε...Πάμε παρακάτω.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βάρτζελης έστειλε το φαξ και τωρα κάνει την πάπια. Γιατί χωρίς φαξ δεν θα το δημοσίευε η Νεα Εποχή. Το θέμα πρέπει να το ξεκαθαρίσει ο ίδιος ο Σάκης.

Ανώνυμος είπε...

Ακομα περιμενει ο Λεουσης τους Εκλεγμενους η Εθελοντες του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για εθελοντικη εργασια στον στολισμο του Λιμανιου με φωτα στις Βαρκες – καικια κπλ ( όπως γινοτανε τα τελευταια χρονια) καμια ανταποκριση εκτος αν και αυτός ο στολισμος προσβαλει τη αγλαη ευφορια του βλεματος και δεν συνάδει με τις βουνοκορφες των μεθανων και τον Αι Νικολα (ημαρτον θεε μου).

Ανώνυμος είπε...

μολις χαθηκε η κονομα οι εθελοντες εγιναν λουιδες.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ ανοητε κοντόφθαλμε μονο κονομα βλεπεις (οσα δεν φτανει η Αλεπου τα κανει κρεμασταρια) , λοιπον που είναι οι εθελοντες του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ? και αυτοι κονομα θελουνε γιαυτο δεν εμφανιζονται ? Ρε δεν το εχετε, μονο φουμαρα στα καφενεια εισαστε. Ερμη Αιγινα.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια τι γινανε οι εθελοντές και οι "ενεργοί" πολίτες; Φαίνεται ότι χωρίς χριστουγεννιάτικο μποναμά κάλαντα δεν έχει.
Το φαξ στην νεα εποχι ποιός το έδωσε. Ο παπαδόπουλος ή ο Βλαστός;

Ανώνυμος είπε...

Ο Άκοπος προτείνει να αξιοποιηθούν στελέχη; Δεν μας είπε με ποιόν τρόπο όμως! Ο μόνος θεσμικός τρόπος είναι η θέση του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου (υποχρεωτικώς). Για άλλους τρόπους, ας μας πει κάτι συγκεκριμένο. Αν μπορεί βέβαια!
Πλάκα έχει όμως το ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη για το πώς θα "αξιοποιηθεί" η μείζων μειοψηφία του κ. Γρηγορόπουλου (ψευδώνυμο του κ. Γκότση). Για ποιό λόγο; Δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε με τον κ. Σακκιώτη. Ο σκοπός τους επετεύχθη!

Ανώνυμος είπε...

Πολύς καυγάς για το τίποτε ρε παιδιά σταμτήστε ... Η καλύτερη λύση είναι να φύγει εντελώς απο κει το Δημοτικό Συμβούλιο και να πάει σε μια μισ8ωμένη αίθουσα σε πιο κεντρικό σημείο ...

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ένας μισθωμένος ενεργός εθελοντής πολίτης. Φέτος έχασα τα νερά μου και την κονόμα μου. Πήγαινα κάθε Χριστούγεννα, βοηθούσα στα λαμπάκια και μου δίνανε μαύρα λεφτά να βγάλω το μήνα μου. Γιατί ήρθα και έχτισα σπίτι στην Αίγινα ακριβώς γι' αυτό το λόγο. Μία στα Χριστούγεννα, μία με το φεστιβάλ φιστικιού (εκεί κι' αν εβγαλα τα λεφτά, μέχρι που το καταλάβανε οι εφημερίδες και με ξεφωνήσανε), την κουτσοβολεύαμε! Τώρα, λέω να μετακομίσω, μαζί με τον Κωστάκο. Για τους ίδιους λόγους ήρθαμε στην Αίγινα!

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρος ΔΣ ο Μπέσης, αντιπρόεδρος Νταβάς και Γραμματέας Ι Πούντος.
Κρατήστε το
νετ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε/α 7:54 ή ξέρετε τρόπο αξιοποίησης ή παπαγαλίζετε δηθενιές ότι τάχατε εμείς είμαστε συναινετικοί; Θα ακούσουμε ποτέ συγκεκριμένες προτάσεις;
Η Κ Υ Ρ Ι Α απορία της συζήτησης: Γιατί ένας συνδυασμός που αποδοκιμάστηκε (βγήκε τρίτος στους τρεις και λίγο), είναι -και θα είναι- το σημείο αναφοράς των δύο νικητών συνδυασμών; Ο μόνος λόγος θα ήταν ότι αδράνησε (για τους τάδε συγκεκριμένους λόγους), ή έκανε συγκεκριμένες λάθος ενέργειες, σε συγκεκριμένα λάθος θέματα. Θα ακούσω ποτέ κάποιον να μου τα πει; Αλλιώς θα πείθετε μόνο όσους είναι πεισμένοι από πριν...

Ανώνυμος είπε...

αγαπητοί κουκουλικοί χάσατε αν δεν το καταλάβατε, σας το ξαναγράφω χάσατε ήρθε η ώρα να κιτρινίσετε ακόμα περισσότερο από το κακό σας.
Χάσατε και πρέπει να το συνειδητοποιήσετε όσο το δυνατό πιο γρήγορα τόσο το καλύτρο για εσάς.
χάσατε και η Αίγινα βγήκε κερδισμένη , βγήκατε έξω από την πρώτη κυριακή χάσατε το καταλάβατε.

Ανώνυμος είπε...

Ο νετ (11:14) μας εξήγησε αυτό που λέει ο νόμος, σα μεγάλη μυστική πληροφορία! Πέσαμε ανάσκελα με την πληροφορία ρε μεγάλε! Θυμήθηκα που ο Σακκιώτης όρισε το 2007 το Σκλάβαινα αντιπρόεδρο του δημ. συμβουλίου!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, ο "χασουρομπεμπές" (11:28), που βγαίνει κατά καιρούς και φωνάζει "χάσατε!", πόσο καιρό είχε να εμφανιστεί; Σε θέλουμε πάλι κοντά μας, να βγαίνεις να εμπλουτίζεις την κουβέντα μας με τη μοναδική σου ποικιλία: "χάσατε, χάσατε, χάσατε". Προετοιμάσου για την τριετία που ξεκινά χασουρομπεμπέ μου! Τι θα λες; Ότι φτυαίνε αυτοί που χάσανε; Ό,τι δηλαδή λένε όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί που μας οδήγησαν στο Δ.Ν.Τ.;

Ανώνυμος είπε...

11:45 θα στο υπενθυμίζω κατά διαστήματα για να επαναφέρνω στην πραγματικότητα δεν με ενδιαφέρει η τριετία με ενδιαφέρει που χάσατε το κατάλαβες ή να στο ξαναγράψω χάσατε όμορφα και ωραία χάσατε και δεν ξάρετε γιατί ακόμα ψάχνεστε, απλά χάσατε.

Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη επαναφορά του "χαρουρομπεμπέ"! (11.53). Του γράψαμε διάφορα, μήπως και τον πείσουμε να ξαναεμφανιστεί!
Ρε μεγάλε μπεμπέ, μετά από ένα χρόνο τι θα έχεις να λες; Θα συνεχίζεις να λες "χάσατε";
Όταν θα δημιουργηθούν νέα προβλήματα, εσύ θα λες "χάσατε";
Απ' ότι βλέπω, ξαφνικά ξύπνησες και αποφάσισες ότι αυτό είναι το μόνο που σε ενδιαφέρει. Δε σε νοιάζει το τι έχει γίνει ή δεν έχει γίνει, σε νοιάζει μόνο το ότι "χάσατε"! Και έψαχνα να βρώ παράδειγμα "θυροφίλαθλων" έξω από το ποδόσφαιρο!

Ανώνυμος είπε...

12:53 αρχηγέ των θυροφιλαθλων υποβάλω τα σέβη μου υποβάλω τα σέβη μου και να σου θυμίσω το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω
φιλιά και καλό ύπνο

Ανώνυμος είπε...

9,48 είσαι τρόμπας. και μεγάλος μάλιστα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ (ΧΑΣΑΤΕ) ΚΑΙ ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΛΕΓΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΟΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ..ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΜΑΣΤΕ,,,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ, ΝΑ ΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΡΙΖΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Αίγινα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην μπαρούφα

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η Νέα Εποχή κυκλοφόρησε. Μπορεί να μην την έκλεισαν για να γράφουν σε blog αλλά όταν διαβάζεις το άρθρο του καινούργιου συνεργάτη τους είναι σαν να διαβάζεις αιακό ή σχόλια σ' αυτό εδώ το blog. Τέτοιο επίπεδο! Και τι δεν μάθαμε! Ότι όλοι πρότειναν στον αρθρογράφο να είναι υποψήφιος αλλά αυτός αρνήθηκε για λόγους που θα αποκαλύψει σε επόμενο άρθρο του (!!!), ότι ο μόνος που έκανε έργα ήταν ο Στρατηγός Πετρίτης, ότι ο Σάκης πρέπει να "στρώσει το κώλο του στη δουλειά" (!!!) και άλλες τέτοιες... παπαριές, όπως θα έγραφε η νέα Νέα Εποχή. Φαίνεται πως τώρα που μείναν χωρίς το Δήμο ζήλεψαν τη δόξα του κοτσίδα. Όσο για το υπεύθυνο blog, για να μας δείξει το επίπεδό του το έριξε στους βίους αγίων. Αλλά το πολύ το κυριελέησον το βαριέτε και ο παπάς.

Ανώνυμος είπε...

Αφού το βαριέται κι ο παπάς μήπως σας έχει βαρεθεί κι εκείνος που τρέχεται πίσω από κάθε λιτανεία κι εσπερινό. Θεούσες του κώλου

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να γινεις και συ αρθρογραφος αν δεν εισαι. το εχεις 8.39

Ανώνυμος είπε...

Όσο ...ψαγμένος είναι ο Άκοπος, τόσο ...ψαγμένο επίπεδο ανεβάζουν οι σχολιαστές του. Προτρέπει μάλιστα όσους διαφωνούν με το επίπεδο αυτό, να πάνε με τα κουβαδάκια τους αλλού. Τους βολεύει αυτό, γιατί στη συζήτηση με επιχειρήματα δεν αντέχουν. Μάζεψαν λοιπόν τους θυροφίλαθλους, που το μόνο που ξέρουν είναι να βρίζουν και να φωνάζουν συνθήματα για την ομάδα τους.
Και μια απορία: Οι "προτάσεις της υπεύθυνης μηχανικού" έπεσαν από τον ουρανό; Της ήρθε ξαφνικά να κάνει προτάσεις;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που λογοκρίνεις τα σχόλια ετοιμάσου για την ορκωμοσία γιατί η ώρα περνάει

Ανώνυμος είπε...

Πολλές διαφημίσεις πάλι στη Νέα Εποχή. Φαίνεται ότι ο κόσμος την προτιμάει

Ανώνυμος είπε...

10,07 τους βαζει τσαμπα για να δειξει οτι εχει κινηση.αλλο φυλλο θα βγαλει......

Ανώνυμος είπε...

Τα σχόλια για τους εθελοντές είναι "όλα τα λεφτά". Μάλιστα κάποιος ειρωνεύεται τους σχολιαστές, λέγοντας ότι ζει από τα λεφτά που δήθεν έπαιρναν οι εθελοντές.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κόμπλεξ και πιο μαύρη ψυχή απ' αυτό. Αυτοί οι άνθρωποι καταλαβαίνουν μόνο την κονόμα και την αρπαχτή. Αφού λοιπόν αυτοί είναι έτσι, πώς μπορεί κάποιοι άλλοι να είναι αλλιώς; Άρα και οι άλλοι είναι σαν τη μούρη τους! Γιατί άν οι άλλοι πράγματι είναι εθελοντές, τότε γκρεμίζεται ο κόσμος τους. Γι' αυτό και έχουν τέτοιο μίσος.

Ανώνυμος είπε...

Θα τρέξεις κι΄εσύ να βάλεις τσάμπα διαφήμιση; Ή μήπως θα περιμένεις να ξαναβγεί η ΑΛΛΗ ΟΨΗ; Συνηθισμένος από τα προεκλογικά φύλλα, ρωτάει αν θα ξαναβγεί. Το πόση ύλη έχει και το πόσους συνεργάτες δεν τον ενδιαφέρει ή -μάλλον- τον ενοχλεί.

Ανώνυμος είπε...

υλη της πλακας, απλα κραταει τα μποσικα και αυτο δεν το κανει καλα

Ανώνυμος είπε...

α ρε ζηλιάριδες που είστε

Ανώνυμος είπε...

Πες μας μια εφημερίδα με καλή και πολύ ύλη!

Ανώνυμος είπε...

καλημερα αιγινα, εχει και διαφημισεις με νοημα

Ανώνυμος είπε...

Και ειδήσεις με νόημα;

Ανώνυμος είπε...

Ένα εικοσιτετράωρο μετά τη μνημειώδη ομιλία του αρχηγού στην ορκωμοσία και δε βλέπω καμία διάθεση να σχολιαστεί ο,τιδήποτε. Τι έγινε, πέσατε όλοι ανάσκελα ακούγοντάς την;
Ξαναθυμηθήκατε την "ενδογενή ανάπτυξη", το "βιώσιμο αναπτυξιακό πλάνο", τον "τοπικό αναπτυξιακό προγραμματισμό" (άλλο το ένα, άλλο το άλλο), την "αύξηση της κινητικότητας με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητας", έτσι ώστε "να οργανώσουμε την υποστήριξη των θεμάτων του Δήμου στο βαθμό που απαιτείται για να υπάρξουν και οι προϋποθέσεις ουσιαστικής διαχείρισης των εξελίξεων" και όλα αυτά πάντα "στην προοπτική της ανάπτυξης";
Ξαναπέσατε ανάσκελα; Κακώς!!! Ξαμολυθήτε και ρωτήστε όλους τους ορκισθέντες "τι να σημαίνουν όλα αυτά", που έλεγε και ο Νιόνιος. Καθόσον "προέχει η αναβάθμιση των αιρετών οργάνων", με "κοινωνικό έλεγχο και κοινωνική λογοδοσία".
Καλά Χριστούγεννα αδέλφια! Ευτυχές το νέο έτος δεν σας λέω αλλά εύθυμο θα είναι σίγουρα.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια Ο νέος Δήμαρχος πόσες φορές έχει συσκεφθεί με τη δημοτική του ομάδα. Ανεξακρίβωτες πληροφορίες λένε για ΚΑΜΙΑ (καλά ακούσατε) ...

Ανώνυμος είπε...

Πως ελπίζει ο Σάκης Σακκιώτης να αντιμετωπίσει τους δύσκολους καιρούς που έρχονται για τον Δήμο?

«Ξεκινώντας σε καιρούς δύσκολους»

Νέα ανάρτηση στο aeginafirst!

http://aeginafirst.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

ΦΙλε στις 1.55 Δυσκολοι καιροι παντα υπηρχαν τα τελευταια χρονια.

Το Αιγινα φιρστ είναι βέβαιον ότι δεν εκφραζει τα αισθημα των οπαδων της παράταξης ‘’ Αιγινα κινηση ευθυνης ‘’.

Εχουμε μνημες για τα εργα και τις πράξεις του Σακιωτη ως αντιπολιτευση και είναι νωπές Τωρα τα λογια του μοιαζουν ανακολουθα και είναι συνάμα Ξυλινα /Ακαταλαβιστικα.

Προεκλογικα έταξε πολλά , και προεκρινε το εαυτο του σαν την μοναδικη λυση των προβληματων μηδενίζοντας τους αντιπαλους , τωρα δεν δικαιούται με το καλημερα να ζηταει δεκανικια και συναίνεση από αυτους που μεχρι εχθες μηδένιζε.

Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι πράγματι δύσκολο να δεχθεί κάποιος την απότομη αλλαγή του Σάκη. Στο ίδιο blog κάποιος ευχήθηκε να αποδειχθεί ο Σάκης ανακόλουθος! Πάντως ο Κουκούλης, λόγω χαρακτήρα, δεν έχει κρατήσει κακία στο Σάκη, που τον είπε μέχρι υπηρέτη σκοτεινών συμφερόντων!

Ανώνυμος είπε...

και δικιο ειχε 9,59

Ανώνυμος είπε...

5:53 δεν ξέρω ποιος σας εκφράζει αλλά εσείς βγάλατε τον Σάκη την δεύτερη Κυριακή. Ας προσέχατε

Ανώνυμος είπε...

τελικά από ότι φαίνεται στα μπλογκ η Αίγινα ξεδίνει - εκτονώνεται - πάντως πληροφοριακά αναφέρω άνοιξε το Οινόη, τιμές γνωριμίας

Ανώνυμος είπε...

αυτή τη στιγμή πάντως όλοι οι μπλόγκερ που ξέρω είναι στο Μεριστό. σε δύο ώρες περίπου θα πάρουν φωτιά τα μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

εγώ πάντως δεν είμαι

Ανώνυμος είπε...

γιατί είσαι στην Αθήνα. γι αυτό

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα την ομιλία του Σάκη και ειλικρινά μου δυνάμωσε την πεποίθηση ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Επειδή έχω προσωπική άποψη για τις δυνατότητες του ανδρός το μόνο που του αναγνωρίζω είναι το ταλέντο να μιλάει για πράγματα που δεν κατέχει (και ούτε πρόκειται) σαν πραγματικά να τα κατέχει. Τώρα όμως δεν είναι προεκλογική περίοδος αλλά περίοδος εφαρμογής των όσων λέει. Εχει διαφορά. Τώρα θα φανεί η ένδεια του σε όλους αυτούς μάλιστα τους τομείς που έχει το θράσος να αναφέρεται: συλλογικότητα, οργάνωση, τεχνολογία(!), ανάπτυξη και άλλα ωραία.
Δυστυχώς ο κ.Σακκιώτης έμαθε τοσο καιρό να ζει με δανεικά, τώρα ειναι καιρός να αποδείξει ότι κατέχει τον πλούτο που αυτός ισχυρίζεται. Το κακό για αυτόν είναι οτι οι πραγματικοί ράφτες που θα έντυναν τον γυμνό βασιλιά δεν υπάρχουν πια, υπάρχουν μόνο αυτοί με τις αόρατες κλωστές και τα αόρατα υφάσματα..

Ανώνυμος είπε...

6,46 μου θυμιζεις τον ραφτη του κουκουλη

Ανώνυμος είπε...

κουκουλακια ποσο αφήσατε το χρεος στο δημο; επειδη επισημα πλεον και με την βουλα την δικη σας ο Μουρτζης σας αφησε χρεος στον δημο 4.600.000 € αλλα και εργα οι κακες οι γλωσσες λενε για 12.000.000€ χωρις εργα αλλα με πολλες μελετες!!!!!!!
κυριοι χασατε τα παντα και το χειροτερο εισαστε ανικανοι για να μην σας χαρακτηρισουμε λαμογια

Ανώνυμος είπε...

7:30 Ο Κουκούλης πήρε ακριβώς ότι του άξιζε.
Ο Σάκης δυστυχώς πηρε πολύ παραπάνω απο οτι του άξιζε.
Θα μου πεις ποιος είναι ο καλύτερος; Ελα ντε.
Ολοι μαζι οι συνδυασμοί με το ζορι φτιαχουν 16αδα..

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο συνδυασμός του γιατρού έφτιαχνε δύο δεκαεξάδες!

Ανώνυμος είπε...

Ο 10:43 βγάζει νούμερα από το μυαλό του (αλήθεια πού τα βρήκε; ο Αιακός έχει άλλα νούμερα) και πετάει και λόγια του καφενείου και έτσι νομίζει ότι έφτιαξε σχόλιο! Η τυφλότητα και το πάθος πληρώνονται και -συνήθως- ακριβά. Θα δούμε σε ένα μήνα τι θα λένε οι θυροθίλαθλοι, που νομίζουν ότι ο Δήμος είναι το γήπεδο που πηγαίνουν με τα κασκόλ και βγάζουν τα απωθημένα τους για την παλιοζωή που τους αδίκησε.

Ανώνυμος είπε...

Τα "αυτιά" μου απόψε άκουσαν ότι στο δημοτικό συμβούλιο συζητούσαν δύο ώρες για την πόρτα του Βαρώτσου στο λιμάνι!!! Το αποτέλεσμα ήταν ότι ο αρχηγός ήταν φανερά προβληματισμένος για το αν θα πρέπει να καταστρέψει το έργο. Γιατί το έργο δεν μπορεί να μετακινηθεί, όπως έλεγε ή ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ αρχαιολόγος, αλλά μπορεί μόνο να καταστραφεί!!!
Η νέα δημοτική αρχή έχει τις εξής επιλογές: 1) Να καταστρέψει το έργο. 2) Να βρει τρόπο να μη το καταστρέψει αλλά να το μεταφέρει αυτούσιο και να το τοποθετήσει κάπου αλλού (αναζητείται το κάπου). 3) Να το αφήσει εκεί που είναι, αδειάζοντας μεγαλοπρεπώς τους Βάρτζελη -Μπέση, που έκαναν αναφορά στην Εφορία Αρχαιοτήτων, η οποία το απέρριψε, διότι καταστρέφει την αγλαή ευφορία του βλέμματος, επιτίθεται στις βουνοκορφές, ανταγωνίζεται την Παναγίτσα κτλπ, κτλπ
Επειδή η δεύτερη περίπτωση μάλλον αποκλείεται και η πρώτη θα συγκεντρώσει όλα τα κανάλια της γής (το BBC είναι ήδη ενήμερο) και το YouTube θα γνωρίσει πιένες με την προβολή του video της καταστροφής, αναμένεται η πρώτη σφοδρή ενδοκομματική κόντρα Σακκιώτη - Βάρτζελη -Μπέση.
Φαντάζεστε τι θα γίνει σε μερικούς μήνες, αν η εντολή της Εφορίας Αρχαιοτήτων προς το Δήμο και την Αστυνομία δεν εκτελεστεί; Μη φοβάστε, τίποτε δεν θα γίνει. Γαργάρα θα το κάνουν. Θα αποτελέσει παράδειγμα για το πού μπορεί να οδηγήσει η τύφλωση και το πάθος για την εξουσία. Η κομματική έφορος αρχαιοτήτων έπραξε το κομματικό της καθήκον και έβγαλε την απόφαση. Σιγά μήπως ενδιαφερθεί για την εφαρμογή της. Της αρκεί -και τους αρκεί- ότι χρησιμοποιήθηκε στον προεκλογικό -υπέρ πάντων- αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

Απόψε στο δημοτικό συμβούλιο, η κύρια είδηση δεν ήταν η πύλη του Βαρώτσου στο λιμάνι. Άκουσα ότι ο Σακκιώτης δεν ενδιαφέρεται για το έργο του κυματοθραύστη στο λιμάνι της πόλης και ξανασκέφτεται τη λύση του πλωτού κυματοθραύστη.
Η μελέτη του κυματοθραύστη έχει εγκριθεί, μένει μόνο 1) μια έγκριση από την Αρχαιολογία που πριν από χρόνια είχε συμφωνήσει για το έργο και 2) η υλοποίηση της υπόσχεσης της Νομαρχίας (του ΠΑΣΟΚ) ότι τα κονδύλια είναι εξασφαλισμένα!
Να υποθέσουμε ότι άρχισε ήδη η προσπάθεια εξοικονόμησης κονδυλίων εις βάρος της Αίγινας, βάσει κομματικών εντολών, που λένε -με λίγα λόγια- μη ζητάτε λεφτά, αφού ξέρετε ότι δεν υπάρχουν;

Ανώνυμος είπε...

Γράψε το ονομα σου εσυ που υποστηριζεις τον κυματοθραύστη από βράχους. Πρεπει να μην εισαι αιγινητης αλλιως δεν θα ηθελες να καταστρεψεις το νησι σου. Στην ολλανδια απο ον πλωτο κυματοθραυστη παραγουν και ρευμα, στην Αμερική και ευρώπη χρησιμοποιούνται χιλιάδες, στην Αίγινα είναι ανάγκη να ρίνξουμε βράχια που δεν θα φεύγουν αργότερα οταν αποκτησει η Αιγινα λιμανι.

Ανώνυμος είπε...

Ας κάνει άλλη μελέτη ο Σακκιώτης για πλωτό κυματοθραύστη, φαίνεται ότι ο 10:38 κάτι ξέρει και το λέει. Πέρυσι δεν είπε κανείς εναντίον, όταν πάρθηκε η απόφαση.
Πάντως είναι τουλάχιστον αγενές να απευθύνεται κάποιος ανώνυμος σε άλλον και να του λέει πες μου το όνομά σου.

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει λύση για το λιμάνι την είχε ο κουκουλης το 2006 έτσι δεν έλεγε ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Εξυπναδούλες μπορεί να λέει ο καθένας 12:44. Ο Κουκούλης έπρεπε να κάνει όλα όσα δεν έκαναν 30 χρόνια. Ομάδες ετερογενείς και μκροσυμφέροντα θα συνεχίσουν να διοικούν τον τόπο, αφού ο κόσμος αυτά θέλει. Τα χρόνια περνούν γρήγορα αλλά κάποια πράγματα θα τα θυμόμαστε, όπως π.χ. το πόση κακία και μίσος έχουν κάποιοι άνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

το μισος των κουκουλικων εχει ποτισει την μαυρη ψυχη τους. γι αυτο δεν στολισαν το λιμανι φετος.

Ανώνυμος είπε...

Μίσος είδαμε πολύ καλά ποιοί το έβαλαν στα blogs. Φέρεσαι σα μικρό παιδί που τον είπαν κεφάλα και λέει "εσύ είσαι κεφάλας". Εσύ γιατί δεν πήγες να συμμετάσχεις; Το στόλισμα ήταν μια πρωτοβουλία εθελοντών. Εσύ είσαι του καναπέ και της κριτικής. Τους είπαν ύποπτους, τους είπαν εθελοντές που πληρώνονται, τώρα ότι έχουν μίσος. Από την άλλη ο αρχηγός κατάλαβε τη μεγάλη γκάφα και έχει αρχίσει και ψελλίζει για τη σημασία του εθελοντισμού. Είναι όμως αργά. Αφού καταφέρατε το διχασμό και εκεί, μπράβο σας. Του χρόνου τι θα πείτε; Πιθανότατα τα ίδια.

Ανώνυμος είπε...

Τα δύο αδελφάκια blogs της Αίγινας (new εμπρός και πίσω) έχουν την ίδια ανάρτηση από τις 16 του μήνα. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Ανώνυμος είπε...

οποιος ηταν στο Δαναη στη συζητηση για τον κυματοθραυστη, θα θυμαται πολυ καλα οτι η προταση ηταν του Χατζηπερη. Ο Σακκης δεν ειπε τιποτα ο ιδιος για αυτο,αντιθετα μαλλον εδειξε να συμφωνει με την αποψη σχεδον ολων των υπολοιπων για κυματοθραυστη απο βραχια.Τελικα παλι χωρις λιμανι θα ειμαστε.καποτε μαλλωναμε για λεοντι - αιγινα, επειτα για κλειστο κυψελη - αιγινα και τωρα κυματοθραυστη πλωτο ή μονιμο.Και βεβαια σε λιγο τα λεφτα θα πανε σε καλοιο αλλο εργο καποιου αλλου δημου

Ανώνυμος είπε...

Η μελέτη για τον κυματοθραύστη εγκρίθηκε. Ο υπουργός υπόγραψε και έστειλε το έργο στη Νομαρχία. Απαιτείται μόνο η συμφωνία του Κεντρ. Αρχαιολ. Συμβουλίου. Έχουν πει ότι χρήματα ήδη υπάρχουν και μπορεί να λένε και αλήθεια.
Θα έχει ενδιαφέρον να δοθεί η έγκριση, να πάει η Περιφέρεια να το δημοπρατήσει και να της πεί η νέα δημοτική αρχή μην το δημοπρατείς, θα κάνουμε νέα μελέτη για πλωτό κυματοθραύστη. Ο Λεούσης είπε ότι ο πλωτός στοιχίζει περί τα 30 εκατ. ευρώ και μπορεί να λέει αλήθεια. Το ποσό είναι τεράστιο και πολύ μεγαλύτερο από το ποσό που υπάρχει για λιμάνια στην Αττική (από τα κοινοτ. προγράμματα ΕΣΠΑ).
Βέβαια, το πιθανότερο είναι να μη γίνει τίποτε, αφού η Ελλάδα είναι μια χρεοκοπημένη χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ας ξαναγυρίσουμε στην (μπαγιάτικη) ανάρτηση, κατά την οποία "κάποιες θέσεις συζητώνται".
Από τις συζητήσεις λοιπόν ακούω ότι τα στελέχη του συνδυασμού Σακκιώτη κρίνονται ανεπαρκή και ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο πορείας της νέας δημοτικής αρχής στις ασφυκτικές οικονομικές συνθήκες του Δήμου.
Για τους λόγους αυτούς υπάρχει σκέψη όλες οι ουσιαστικές αρμοδιότητες (ύδρευση, καθαριότητα, τεχνικές υπηρεσίες) να φορτωθούν στον μόνο άνθρωπο που έχει κάποιες σχετικές γνώσεις, δηλαδή στον Παναγιώτη (Τάκη) Μουτσάτσο, απόστρατο του Π.Ν. και απόφοιτο του ΕΜΠ, ώστε τα πρωτοκλασάτα στελέχη να μη φθαρούν με τις τριβές αυτής της θέσης, αλλά να αναλάβουν θέσεις που εξασφαλίζουν μόνο προβολή και δημόσιες σχέσεις (π.χ. Λιμενικό Ταμείο, πολιτιστικά κλπ).
Η άλλη κουβέντα που γίνεται είναι το αν θα μπορέσουν να αναθέσουν καθήκοντα χωρίς αμειβόμενες θέσεις, ώστε να περισσέψουν λεφτά για κάποιο σύμβουλο, που θα μπορέσει να βρει λεφτά και προγράμματα.
Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε...

Ανώνυμος είπε...

Ο πλωτος κυματοθραυστης στοιχιζει λιγοτερο απο αυτον με τα βραχια και ας λεει ο Λεουσης οτι θελει. Τα βραχια αμα πεσουνε δεν θα φυγουν ποτέ ανεγκεφαλοι και θα παρουν τη θεση του Αη Νικολα στο παγκοσμιο στερεωμα. Το σημα κατατεθεν της Αιγινας. Αλλαζει μορφη το νησι. Σας αρεσει. Δεν νομιζω

Ανώνυμος είπε...

Ο πλωτός κυματοθραύστης θα εγκατασταθεί δωρεάν και θα παράγει ρεύμα για το νησί. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει! Ας φέρει άλλη πρόταση ο Σακκιώτης. Αλλά -κυρίως- ας μας πει πώς τον παραπλάνησε ο Κουκούλης και ψήφισε πέρυσι υπέρ του κυματοθραύστη!

Ανώνυμος είπε...

12.01
Ο Σακκιώτης θα κάνει γαργάρα όλα τα όσα έλεγε ως αντιπολίτευση. Η αλλαγή της θέσης του είναι ένα ακόμα δείγμα της Ο.Φ.Α. (όπου φυσά ο άνεμος) πολιτικής του. Πέρυσι το γενικό κλίμα ήταν να βρεθεί μια λύση, η προκυμαία έπεσε. Τώρα η προκυμαία φτιάχτηκε, θα αντέξει μερικά χρόνια ακόμα, άρα ήρθε η ώρα να ικανοποιήσουμε τους αντίθετους με τον κυματοθραύστη.
Είμαστε πράγματι μοναδικοί!!!

Ανώνυμος είπε...

πολύ κρατάει αυτός ο χειμώνας

Ανώνυμος είπε...

μιλατε για κυματοθραυστη με βραχια
ρωτηστε πρωτα να μαθεται τις προδιαγραφες και μετα κρινετε αν θα καταστρεψει το νησι.

Ανώνυμος είπε...

Για τα ψέματα που έγραψε ο Αιακός σχετικά με τον απολογισμό του 2006 και τα έκαναν σημαία ορισμένοι, υπάρχει καινούργιο άρθρο στο site της Νέας Εποχής. Ας το διαβάσουν κι' ας μας πουν κάτι!

Ανώνυμος είπε...

απορίες...
είναι αλήθεια ότι θα αναλάβει αντιδημαρχία με τομέα πολιτιστικά ο φίλιππος;
και ο Τάκης το ΛΤ διότι είναι η μόνη θέση που θα παίρνει 2 μισθούς;
και ο Πέτρος τίποτε αφού πέρασε η γραμμή του Τάκη...;

Ανώνυμος είπε...

Δεν περνάνε και οι μέρες!

Ανώνυμος είπε...

Δεξιό στα πολιτιστικά μην τυχόν και βάλετε γιατί θα την πατήσεται όπως ο Κουκούλης με την Τιτίνα

Ανώνυμος είπε...

γελαει ο κοσμος ολος με τις επιλογες για αντιδημαρχους και προεδρους:
α.Βαρτζελης ο αφθαρτος. Το πρωτοπαλικαρο του ηλιου του πρασινου!
β.Κουκουλης ο ωραιος...
γ.Φιλιππας ο ανακατοσουρας. Ο ανθρωπος που θα τα κανει ολα πουτανα.
δ.Μουτσατσος ο γερος Νο1. Ο ανθρωπος που δεν τον ξερει η Αιγινα!
ε.Ηλιας Μπεσης ο γερος Νο2. Ο ανθρωπος που δεν μιλαει ουτε με τον εαυτο του και φανατικος παιχτης ΚΙΝΟ!
Τα σχολια δικα σας.......

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε το ψάξιμο και πιάστε το γράψιμο... Μήπως έχει γίνει της κακομοίρας στους κόλπους των νικητών και αποφασίσατε να τηρήσετε στάση αναμονής; Μήπως;

Ανώνυμος είπε...

Καμιά φορά η πραγματικότητα εκδικείται γρήγορα. Το καλοκαίρι στο δημόσιο απολογισμό ο Φίλιππας μιλούσε απαξιωτικά για τους συνταξιούχους που κυβερνούν το Δήμο. Στους Νο1 και Νο2 που αναφέρατε 4:05, ξεχάσατε το νέο δήμαρχο. Κι' αυτός συνταξιούχος είναι!

Ανώνυμος είπε...

Ενώ οι ψαγμένοι διανύουν ακόμη έναν βαρύ χειμώνα το aeginafirst κάνει μια σύντομη αποτίμηση της δημαρχίας Κουκούλη και ερμηνεύει τις λυσσαλέες επιθέσεις που δέχεται ακόμη και τώρα που αποχωρεί από την δημοτική αρχή.

http://aeginafirst.wordpress.com/

Νέα ανάρτηση

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, πάψτε να μιλάτε για τον Σάκη σαν να είναι πραγματικά κάτι.
Ο Σάκης στην πραγματικότητα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, κι αυτο θα αποκαλύπτεται μέρα με την μέρα.
Απλώς εκμεταλλεύτηκε μια κατάσταση και βγήκε. Υπήρξε δεδομένος αντιΚουκουλισμός και ταβάνι στον Γρηγρορόπουλο και αυτο ήταν όλο.
Αυτήν την στιγμή κατάφερε να είναι μόνος. Μην του καταλογίζετε λοιπόν ¨βαριά" πράγματα ότι δήθεν σχεδιάζει, συσκέπτεται, προγραμματίζει, ακούει απόψεις κλπ. Και φυσικά με τίποτα δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσει του τι γράφεται σε sites & blogs γιατί για αυτόν αυτά είναι άγνωστα πράγματα. Ενα ανθρωπάκι είναι. Δέστε το σαν φάρσα ή σαν εκδίκηση της κοινωνίας σε αυτούς που εμπιστεύτηκε και την απογοήτευσαν.
Μην βιάζεστε. Θα φανούν όλα σιγά-σιγά.
Θα έρθει η μέρα που θα εύχεται να είχε πάρει το κόκκινο αντι το μπλέ χάπι
(αυτο βέβαια δεν σημαινει ότι έχει δει το Matrix)..