Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Καλή χρονιά...

  Τις τελευταίες μέρες  κάποιες έξτρα υποχρεώσεις μας έχουν  αναγκάσει να παραμελήσουμε το blog το οποίο ειρήσθω εν παρόδω δεν είναι επαγγελματικό. Νομίζουμε ότι κάποια σχόλια έχουν πλέον ξεφύγει. Τα σχόλια για τον Παπαδόπουλο και τον Κωστάκο είναι απαράδεκτα και παντελώς κατακριτέα. Ομως επειδή λόγω των υποχρεώσεων  μας δεν τα εντοπίσαμε έγκαιρα -και αυτό είναι δική μας ευθύνη και λάθος - δεν ξέρουμε αν έχει νόημα που θα αφαιρέσουμε αυτά τα σχόλια μιας και έχουν μείνει μέρες πια. Δική μας η ευθύνη στο θέμα και την αναλαμβάνουμε.
   Πάντως πρέπει να πω ότι αυτή η ιστορία με το ίδρυμα Κωστάκου - και όχι με τον άνθρωπο μην τα μπλέξουμε πάλι - για μας αποτελεί ένα μικρό μυστήριο. Οταν εμφανίστηκε το θέμα και το ίδρυμα απο την Νέα Εποχή όλοι αναρωτιόντουσαν ποιός είναι ο Κωστάκος και που τελος πάντων είχε διακριθεί. Ρωτήσαμε και παλαιότερους αλλά δεν πήραμε απάντηση απο πουθενά. Το θέμα στηρίχθηκε παντοιοτρόπως  απο την εφημερίδα και έτσι περπάτησε. Τώρα πόθεν ο φανατισμός για το θέμα τι να σας πώ και εγώ. Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
   Πίστευα ότι περισσότεροι θα ασχολούνταν με το θέμα του Παντελάρου και όμως το θέμα Βαρώτσου κυριάρχησε. Εγώ πιστεύω ότι το θέμα Παντελάρου είναι πιο σοβαρό γιατί ενώ ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να ορκιστεί εν τούτοις ορίζει  ότι εκπίπτει αν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής του χρέους μέχρι την εγκατάσταση  της νέας δημοτικής αρχής χωρίς όμως να προβλέπει την διαδικασία έκπτωσης. Είναι θέμα αρχής για την νέα δημοτική αρχή να το ξεκαθαρίσει και αν χρειαστεί να κινήσει η ίδια την διαδικασία έκπτωσης. Ξεκάθαρα πράγματα.
   Σε ότι αφορά ειδήσεις τώρα. Αντιδήμαρχοι οι Ν. Κουκούλης, Π. Μουτσάτσος και Φ. Τζίτζης. Πρόεδρος Δ.Σ. ο Π. Πετρίτης και πρόεδος Λιμενικού ταμείου ο Τ. Βάρτζελης. Σάββατο  Πρωτοχρονιά η εγκατάσταση της νέας δημοτικής αρχής την Κυριακή 2/1 δημοτικό συμβούλιο για την εκλογή των οργάνων ( Οικονομική επιτροπή και επιτροπή ποιότητας ζωής). Αν δεν τα ξαναπούμε καλή χρονια αν και δύσκολη- το βλέπετε όλοι -το 2011 στην διάρκεια του οποίου θα τσακωνόμαστε ακόμη πιο πολύ.Προφανώς κάνω πλάκα γιατί για να πετύχουμε πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι. 

77 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΠΕ ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΟ .ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

Ανώνυμος είπε...

για την ιστορια, ο αδελφος κωστακος ηταν 43ος κομπαρσος σε καποια ταινια. υπαρχει και στο ιντερνετ. ευτυχως για αυτον γνωρισε αυτο το καλο παιδι τον φλωρο που του σταθηκε. τα αλλα ολα καραγκιοζιλικια δεν αφορουν κανενα.ο καυμενος ο κωσταντωνια πιστευει πως αν το ιδρυμα δειξει δραστηριοτητα για 2 χρονια θα μπορεσει να παρει τιποτα ψιλα. τσιφουτικα πραγματα της ντροπης. ας μην μιλησουμε αλλο για τον συχορεμενο, δεν μας φταιει σε τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο συγκινήθηκα που δεν μπορέσατε να σβύσετε τα σχόλια! Και είσαστε και πολλοί αλλά όλοι είχατε γιορτές τόσες μέρες και τώρα το καταλάβατε!
Κοντεύουν να με πάρουν τα κλάματα. Εσείς καθόλου δεν το θέλετε, αλλά ξανά με τον Κωστάκο ασχολείστε, κάνοντας πάσα στους ίδιους σχολιαστές να ξαναπούν τα ίδια.
Αν σας πώ τα μισά απ' όσα του σούρανε, θα το σβύσετε ή θα το αφήσετε; Έχετε την ιδέα ότι σας πιστεύει κάποιος μ' αυτά που λέτε; Το ξέρετε και οι ίδιοι, ότι το μόνο που κάνετε είναι να δίνετε το όπλο στους πλέον εμπαθείς ανθρώπους να βρίζουν, να συκοφαντούν, να διασύρουν. Αυτός είναι ο ταπεινός σας ρόλος και είναι το καμάρι σας ότι το κάνετε για να βοηθήσετε το Σακκιώτη, με το βούρκο που δημιουργείτε. Αλλά, ό,τι σκ... και το φτυάρι.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι άκουσα προ ημερών για βραβεύσεις στο κτήριο της παλιάς Βουλής. Κοίτα λεφτά που είχε ο κομπάρσος!

Ανώνυμος είπε...

8,13 ηρεμησε, το αγορι ειναι αρρωστο.μονο του καθεται και γραφει σχολια εναντιον του για να δειξει οτι τον φθονουν, και μετα με αυτη την δικαιολογια εξαπολυει υβρεις σε γυναικοπαιδα. αυτος ειναι βουρκος απο μονος του, σερνει τον χορο του κουκουλικου τραγελαφου. και στην μεση το μιγμα μπετου σιδηρου τζαμιου που αποτελει την συνγχρονη βαρωτσιαδα. Καποτε ειχαμε την γαρουφιαδα, τωρα αναβαθμιστηκαμε, πλαισιοθηκαμε απο καλιτεχνες κυρους που δεχθηκαν να ενωσουν την δημιουργηκοτητα τους με εκπροσωπους που εκτοξευουν αντικειμενα. μια παρωδια συκωφατιας, γκεμπελισμου, υπεροψιας, μικροψυχιας και μαυρης ψυχης που βρηκε την απολυτη μορφη της στο ξεχυλισμα του βιολογικου της ψαραγορας. αυτο ηταν και το απολυτο εργο που αφηνουν πισω τους οι στρατευμενοι χαρτογιακαδες... .ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Μερικές χρήσιμες πληροφορίες:

http://www.georgecostacos.com/

http://www.georgecostacos.com/01-Bio/George_Costacos_Bio080523GR.pdf

http://www.hellenism.net/cgi-bin/display_celeb.html?c=69

http://broadwayworld.com/article/Photo_Flash_GEORGE_COSTACOS_TRIBUTE_20090325

Ανώνυμος είπε...

Μιλάτε για έναν νεκρό, αν μήτι άλλο σεβαστείτε τον!
Δεν φταίει αυτός για ότι γίνεται μετά τον θάνατο του.
Είναι κρίμα να συμπεριφέρεστε έτσι, είναι λάθος επίσης και το προηγούμενο σχόλιο με τις χρήσιμες πληροφορίες.
Εγώ δεν τον ήκερα αλλά δεν γουστάρω να μιλάτε έτσι για έναν νεκρό.
Να κρίνετε τους ζωντανούς κι όχι αυτούς που τώρα αναπαύονται εν ειρήνη.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

Ανώνυμος είπε...

1) Pountos Gi(Pountos Nik) - Koukoulis Nek

2) Pteroudis - Moutsatsos

3) Katsas -Filippas

4) Tsatiris-Petritis

Ta sxolia einai perita....

Ανώνυμος είπε...

O ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ. ΑΥΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΒΡΥΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ BLOG.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΧΕΤΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΑΚΟΠΕ, ΕΞΥΠΝΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΒΑΛΕΣ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΕ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ. ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ, ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΕΩΝ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ, ΧΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥ ΕΝΑ ΒΑΡΩΣΤΟ , ΕΝΑ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΤΟΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ....ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ.. ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΤΟΝ....ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ...ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τι σου είπα Άκοπε στις 8:13; Ότι ξανακάνεις πάσα για να συνεχιστεί ο διασυρμός ενός ανθρώπου; Πάρε τη συνέχεια (ούτε μάγος να ήμουνα). Μη μου πεις πάλι ότι δεν το είχες φανταστεί και ότι έλειπες ταξίδι για δουλειές!
Φτάνουν στο σημείο οι χούλιγκανς να λένε ότι κάποιος διασύρεται μόνος του για να προβληθεί και συ κάνεις τον ανήξερο; Πώς κοιμάσαι τη νύχτα; Τι σου έφταιξε το συγκεκριμένο άτομο; Ήταν σύμβουλος του Κουκούλη; Προειδοποιείτε τους Αιγινήτες ότι όποιος δεν μπαίνει στο μαντρί του Σακκιώτη θα τον παίρνει ο χάρος των blogs; Προσπαθείτε να αναβιώσετε τα πράσινα και γαλάζια καφενεία στο 2010;
Ξαναρωτάω τον/τους Άκοπους: Πάτε να κοιμηθείτε ευχαριστημένοι; Η λέξη τσίπα έχετε ποτέ ακούσει τι σημαίνει; (δεν περιλαμβάνεται στην Πασοκική διάλεκτο).

Ανώνυμος είπε...

Ο 9:36 τι πιστεύει; Ότι θα μπουν οι θυροφίλαθλοι να δουν για τον Κωστάκο; Δεν φταίνε αυτοί. Τα λένε στα καφενεία μεταξύ τους. Το θέμα είναι ποιός τους έδοσε τη δυνατότητα να λασπώνουν όλη την Αίγινα και μετά κάνει την πάπια. Δηλαδή οι Σακκιωτικοί Άκοποι. Το ήθος τους (και των σχολιαστών τους) χαρακτηρίζει την παράταξή τους. Μπαίνουν στα blogs οι γνωστοί μου και φεύγουν τρέχοντας (τα κουβαδάκια τους, λέει ο χούλιγκαν. Το blog αυτό είναι για μα βρίζουμε, με τις ευλογίες του Άκοπου). Αυτοί είναι οι υποστηρικτές του Σακκιώτη; μου λένε απορώντας.
Με αυτό το ήθος θα κυβερνήσετε! Μιμή υπάρχει;

Ανώνυμος είπε...

10:56 ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ ΟΡΙΣΤΕ ΜΙΑ ΟΔΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ – ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥΣΤΑΚΟΥ & ΑΜΕΣΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΝΤΡΗΣ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ, ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΡΑΔΙΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ. ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ & ΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ – ΒΟΗΘΗΣΤΕΜΕ ΦΤΩΧΟΙ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

1) Πούντος Γιάννης (Καθηγητής Φυσικής - Χημείας
Πουντος Νίκος (Λογιστής)
Κουκούλης Νεκτάριος (Δάσκαλος με διδακτορικό και μεταπτυχιακό)

2) Πτερούδης Νικόλαος (Επιχειρηματίας απόφοιτος Λυκείου)
Μουτσάτσος Τάκης(Απόστρατος Ναύαρχος)

3) Κάτσας Νίκος ( Καθηγητής Μαθηματικός) -
Τζίτζης Φίλιππας (Διοικητικός Υπάλληλος Νομαρχίας Πειραιά - Θεολόγος)

4)Πούντος Γιάννης (Καθηγητής Φυσικής - Χημείας)
Τσατήρης Γιώργος (Δικηγόρος) Πετρίτης Πέτρος (Ναυπηγός - Μηχανικός με μεταπτυχιακά σε οικονομικά και στρατηγικό management)

ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.....

Καλή σας ημέρα με υγεία

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΡΝΟΜΠΛΟΓΚ ΣΑΝ ΚΙ' ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ!!! ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΦΕΤΕ!!!
Σ Τ Α Μ Α Τ Η Σ Τ Ε!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για το Μουτσατσο ξεχασες να γραψεις οτι εχει μεταπτυχιακο Μηχανολογου Μηχανικου στην Αμερικη! Ολα αυτα στο φιλο που εκανε τις συγκρισεις και το παιζαν οι Κουκουλικοι δηθεν μορφωμενοι. Απο τις βασικες θεσεις αντιδημαρχων, Προεδρου Δ.Σ. και Λ.Τ οι νεοι ειναι ολοι πτυχιουχοι και οι τρεις απο τους πεντε μεταπτυχιακοι. Στου Κουκουλη ηταν οι τρεις απο τους πεντε πτυχιουχοι και ενας νομιζω, μονο Τσαντηρης, Μεταπτυχιακος. Βεβαια αρκει να αποδειχθουν ολα στη πραξη, κυριως για τους νεους...

Ανώνυμος είπε...

epanerxomai giati to zoo poy egrapse stis 9:41 einai imimathis:

o Koykoulis o Nektarios exei metaptyxiako kai oxi didaktoriko. gia tin akriveia exei MEd. Googlare zoo na matheis kai dyo pragmata.

O filippas o Tzitzis perase stin Theologia kai prospathise polles fores na mpei me metaggrafi sti nomiki sxoli alla vevaia den ta katafere.

Ton Philips ton evale o mpampas toy sti nomarxia na kanei ton argomistho. As min thymisoume tis periptoseis ton allodapon. Kai as min thimisoume to poso toy logarismou tou OTE gia to grafeio toy sti nomarxia to opoio itan dystheorito kai gia ayto metatazxthike amesa sto KEP toy Peiraia. Aytos o anthropos tha erthei tora me tin Perifereia na askisei dimosia dioikisi sitn Aigina? eleos!

O Tsatiris einai didaktoras nomikis sto Parisi. O Petritis zoon exei Ptyxio alla to "stratigiko managment" pou leei einai distance learning (googlare to kai ayto zoo na deis ti simainei). Oso gia tin ergasiaki toyo empeiria kati de mou vgainei re gamoto! Leei oti ta teleytaia 7 xronia doyleyei se naytiliaki etairia kai oti prin apo ayto gia 2 xronia didaske sti sxoli plioarxon ston aspropyrgo. Ean tora einai 30 xronon, pos douleyei apo ta 21 toy? Me ti ptyxio pige na didaksei ston Aspropyrgo?

O Moutsatsos ekane spoudes pliromenes apo to Polemiko Naytiko. Ton kaloplirose to elliniko kratos gia na min efarmosei pote tis gmoseis toy, opos kai polloi alloi pou exoun spoydasei etsi. Gia ayto to logo alloste molis teleioseis to metaptyxiako sou se desmeyei to P.N. na min paraititheis gia deka xronia.

Siderokefaloi pantos giati oti kai na exoun kanei (i na min exoun kanei) aytoi einai!

Ανώνυμος είπε...

αδερφε σχολιαστη πτυχιων υπαρχει ενα ρητο για σενα: ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ! Εκτως βεβαια εαν εισαι ενας απο τους απερχομενους διοικουντες του Κουκουλη που αποχωρεις ηδη φτασμενος...

Ανώνυμος είπε...

αν ο Τσαντηρης ειχε διδακτορικο θα μας το ειχε μοστραρει στα προεκλογικα του φυλλαδια. το σιγουρο ειναι οτι επι θητειας του οι κατασχεσεις στο δημο πεφτουν βροχη, και το ποιο νοστιμο, προκειται να εκπροσωπησει επιχειρηματιες σε αγωγες κατα του δημου. αυτο θα πει, μορφωση, ηθος, και προσφορα στην Αιγινα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ. ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ! 10:40 ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ; ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
Μ Η Ν Α Π Α Ν Τ Α Τ Ε!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε μην απαντατε. Εμεις τα Κουκουλακια πρεπει να ειμαστε ενωμενοι! Εμεις τα ξερουμε ολα! Παν πλην Κουκουλικος βαρβαρος! Εμεις μονο μπορουμε να βρουμε λυσεις! Εμεις μονο εχουμε οραμα για την Αιγινα! Εμεις ειμαστε οι μονοι καταρτισμενοι! χαχααχαααα. Καλη χρονια Κουκουλακια....

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΗΡΥΞΕ Ο Ν3 ΠΑΥΣΗ ΠΗΡΩΝ ΚΑΙ ΣΙΓΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ? ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΤΕ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ (ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ) ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ? ΒΑΡΑΤΕ...ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΨΕ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΦΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ! ΜΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕ...

Ανώνυμος είπε...

κουκουλακια πεστε αλευρι........

Ανώνυμος είπε...

Ο 12:14 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ. ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ, ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΡΝΟ -GLOG ΤΟΥΣ.
Μ Η Ν Α Π Α Ν Τ Α Τ Ε!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Με τον Κουκούλη μην αχολιόμαστε γιατί όλα είναι καλώς καμωμένα. Μην ασχολιόμαστε με τον Κωστάκο. Μην ασχολιόμαστε με την Νέα Εποχή. Τα οικονομικά είναι τέλεια να πάψουμε την κριτική. Οι νέοι αντιδήμαρχοι σε σχέση με τους παλιούς τελείως μαλάκες. Ρε μήπως πρέπει να κάνουμε κανένα εικόνισμα στον Κουκούλη και να το προσκυνάμε όλη μέρα και να τον ευχαριστούμε για τα καλά που έκανε στο νησί και οι κάτοικοι του δεν τα πήρανε χαμπάρι; Αχάριστοι Αιγινήτες... Μια ζωή έτσι είσαστε. Φανταστείτε και να κερδίζανε. Θα μας βάζανε να του κάνουμε και υποδοχή βασιλιά. Μπρρ...

Ανώνυμος είπε...

11.46
επειδή κοροιδεύεις...
είναι Πας και όχι παν

Ανώνυμος είπε...

εχεις δικιο 2.04. ΠΑΣ ΜΗ ΚΟΥΚΟΥΛΙΚΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ. το ερωτημα ειναι σε 6 μηνες μετα την πληρη αποκαλυψη της καταντιας που αφηνει πισω του ο κουκουλης, ποσοι θα τολμουν να δηλωνουν ακομα κουκουλικοι...

Ανώνυμος είπε...

Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, ο Σακκιώτης είναι Δήμαρχος, ο Κουκούλης είναι αντιδήμαρχος, ο Μουτσάτσος είναι αντιδήμαρχος, ο Τζίτζης είναι αντιδήμαρχος, ο Βάρτζελος Πρόεδρος Λ.Τ. και ο Πετρίτης Πρόεδρος Δημ. Συμβούλιου.
Από την άλλη ο Κουκούλης (Τάκης) είναι πρώην Δήμαρχος και τρίτος ... και φυσικά μην ξεχνάμε το μόνο ίδιο στη ζωή όλων μας είναι η ίδια κομπλεξική συμπεριφορά του Ν3 και του ΔΕΗ.

Η παροιμία της ημέρας (όπως είπε και ένας άλλος ανώνυμος) : ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Μετά άπό πολύ καιρό μπήκα στο site της Νέας Εποχής για να δω πρώτα απ΄όλα αν υπάρχει. Σας ενημερώνω ότι υπάρχει επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι διάβασα άρθρο του γνωστού αρθρογράφου contras, ο οποίος συν όλων των ηλιθιοτήτων που γράφει έγραψε για την μερική φωταγώγηση του λιμανιού ότι οι εθελοντές είναι για να ανοίγουν δρόμους...
Τι άλλο θα ακούσουμε σ΄αυτή τη ζωή?
Πόσο κενοί τελικά είναι κάποιοι άνθρωποι?
Λυπάμαι που έστω και τσάμπα έπαιρνα την εφημερίδα του

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΌΝΟΙ ΤΟΥΣ; ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ, ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ.
ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ. ΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.
Μ Η Ν Α Π Α Ν Τ Α Τ Ε !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΧΥΔΑΙΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΕ 4,50.ΤΟ BLOG ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ ΣΑΣ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ, ΑΤΙΜΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΣΑΣ, ΑΛΗΘΕΙΑ , ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΜΗΠΩΣ ΤΑ 60 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΑΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ, ΚΡΙΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Στη θέση του χαρτοπαίκτη θα μπει ένας ναύαρχος. Δεν νομίζω να υάρχει μέτρο σύγκρισης για τα 2 άτομα αυτά. Δεν συμφωνείτε;

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΑ ΨΩΦΙΑ Ν3 ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ!!!

ΟΙ ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ ΔΕΝΒ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ

Η ΔΡΑΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

ΚΙ ΕΣΥ ΕΔΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνετε τώρα τί θέλει ο Ν3ς? Γράφει μην απαντάτε μην απαντάτε για να μην βγαίνουν τα άπλυτα στην φόρα.
Γράφει κάποιος ότι χρέωναν την φωτοτυπία 60 λεπτά. Αν αυτό αληθεύει είναι τραγικοί και οι μεν και οι δε!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ!!! ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ;
ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΛΕΝΕ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ!!!
ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΜΦΑΝΗ!
ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ!!!!
Μ Η Ν Α Π Α Ν Τ Α Τ Ε !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ! ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ... ΚΙ ΑΛΛΟ....
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ?
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ?????

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ!
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ!
ΑΦΡΟΥΣ ΛΥΣΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Μ Η Ν Α Π Α Ν Τ Α Τ Ε!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΜΕΡΕΣ Ο ΕΘΙΣΜΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΕΙ.
ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ. ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΗΤΗ.
ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ. ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο 6:24 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ, ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΕΘΙΣΤΕΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ BLOGS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΛΕΤΕ:
"ΠΩ ΠΩ, ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΠΛΕΞΕΙ!"
ΟΥΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

7,16,& 7,26 η ζημια εγινε. χυσατε το δηλητηριο σας, και τωρα μενει η πληρωμη σας. τι κι αν σταματησετε να γραφετε, τι κι αν σταματησετε να επισκεπτεστε τα blog,δεν εχει πια καμια σημασια, η ζημια που κανατε εμεινε. ειστε χρεωμενοι και θα πληρωσετε το τιμημα. παιξατε και χασατε. και κατι ακομα, το χασιμο σας δεν εχει τελειωμο. σιγα σιγα θα αρχισετε να τσακονοσαστε μεταξυ σας. καποιοι ωφεληθηκαν περισσοτερο απο τους αλλους. καποιοι θα πληρωσουν τα λαθη αλλων. μεχρι ποτε θα ειναι διατεθειμενοι να το κανουν θα δειξει. εμεις θα ειμαστε παντα εδω, σιωπιλοι και αορατοι παρατηρητες. ερχετε η ωρα που θα κανετε τα μεγαλα λαθη. τωρα δεν υπαρχει κανεις να σας καλυψει, καθενας θα πρεπει να φροντιζει μονος του τον εαυτο του, και μετα ο ενας θα καρφωνει τον αλλο, για να σωθει και να μην τα χρεωθει ολα μονος του, και δυστυχως γι σας , τα ολα ειναι παρα πολλα, και γνωστα , καποιοι ηδη εχουν μιλησει για να εξαγορασουν την ασυλια τους, η μερα της κρισεως σας πλησιαζει, ειστε πραγματικα αξιοθρηνητοι. εμπρος λοιπον, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ, ΜΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΕ, δεν εχει πλεον καμια σημασια τι θα κανετε, ειστε ξοφλημενοι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΟ!!! ΑΝΤΙΟ!!! ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ!!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

http://aiakosrex.blogspot.com/2010/12/blog-post_30.html

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ
ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΠΙΑ!!!!
ΤΙ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ?
ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ;
ΕΙΔΑΤΕ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ;
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥς ΑΞΙΖΕΙ!
Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ.
ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ, ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟΝ!
ΜΟΝΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ, ΜΗ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ.
ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΠΤΕΡΟΥΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ελεος... πολυ μισος χωρις λογο.πολλα μεταπλυχιακα επεσαν στο τραπεζι...κοινος νους υπαρχει?δεν φτανουν τα κωλοχαρτα μονο.χτες βραδυ ειδα ,το κουτι της πανδωρας,οπου ελεγε γιατην ποιοτητα και οχι μονο των καθηγητων στην ελλαδα ,καιμε τι κριτηριο επιλεγονται να γινοντε διαφορες σχολες στην ελλαδα.ο ανθρωπος που ανεμορφωσε την βραζιλια ο απερχομενος προεδρος της τι πτυχιο ειχε?λοιπον τελειωνο λεγοντας να προσευχηθουμε στην θεα αθηνα και στην αφαια να τους φωτησει να γινουν δυο πραγματα σε αυτο το τοσο αδικημενο νησι που εδω και χρονια επρεπε να ηταν καλη χρονια καλα μυαλα.

Ανώνυμος είπε...

ελεος... πολυ μισος χωρις λογο.πολλα μεταπλυχιακα επεσαν στο τραπεζι...κοινος νους υπαρχει?δεν φτανουν τα κωλοχαρτα μονο.χτες βραδυ ειδα ,το κουτι της πανδωρας,οπου ελεγε γιατην ποιοτητα και οχι μονο των καθηγητων στην ελλαδα ,καιμε τι κριτηριο επιλεγονται να γινοντε διαφορες σχολες στην ελλαδα.ο ανθρωπος που ανεμορφωσε την βραζιλια ο απερχομενος προεδρος της τι πτυχιο ειχε?λοιπον τελειωνο λεγοντας να προσευχηθουμε στην θεα αθηνα και στην αφαια να τους φωτησει να γινουν δυο πραγματα σε αυτο το τοσο αδικημενο νησι που εδω και χρονια επρεπε να ηταν καλη χρονια καλα μυαλα.

Ανώνυμος είπε...

10.03
η αλλιώς κοτσίδα ή Αιακέ ή βρωμίλο.
Εκεί που σου αξίζει. Να βλέπεις τα άλλα μπλογκ να έχουν αναρτήσεις και το δικό σου 0.
Παλιολαμόγιο σε σιχάθηκε το νησί.
Τα κατάφερες.
Είσαι ο πιο σιζαμένος άνθρωπος του νησιού.

Ανώνυμος είπε...

http://www.aiakosrex.blogspot.com/
ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

11.17 ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΕΙΣΟΥΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΙΩΠΗ ΕΦΕΡΕ ΗΔΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!
ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΗΔΗ!!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΘΕ ΤΕΤΟΙΑ BLOGS.

Ανώνυμος είπε...

πηγαίνεται στο aeginafirst που εχει ποιοτητα και εχει χαμηλη επισκεψιμοτητα μπας και ανεβει.

Ανώνυμος είπε...

10.30 Τα μεταπτυχιακά έπεσαν αγαπητέ φίλε στο τραπέζι διότι ένας εξυπνάκιας είπε να βάλει στο τραπέζι την ομάδα Κουκούλη και τί είχε, με τέλος τα λόγια είναι περιττά.
Έτσι για την ιστορία

Ανώνυμος είπε...

1.23 ok .καταρχη το πρωτο που πρεπει να εχει καποιος που συμετεχει στα κοινα ειναι ο κοινος νους και 2ο το ,γνωθει σευτον.δεν μπορω να σκευθω οτι με το να βγεις πρωτος σε ψηφους πρεπει να παρεις θεση αντιδημαρχου,και 2ο δεν μπορει νακαταλαμβανεις καιρεια θεση στα κοινα με κρητηριο μην χασεις ποσοστο της συνταξης σου η του μισθου στην δημοσια υπηρεσια που εργαζεσε αυτα δειχνουν απογοητευση.καλα χρονια.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Βέβαια αυτούς που ο κόσμος ψηφίζει και βγάζει στην πρώτη 5αδα , το κάνει γιατί τους θεωρεί άξιους και με σκοπό να τους δει στη διοίκηση. Παρ' όλα αυτά συμφωνώ μαζί σου ότι δεν πρέπει να υπάρχουν τα κριτήρια μην χάσουν τους μισθούς τους και τις συντάξεις τους.

Ανώνυμος είπε...

Εάν νομίζεις,οτι ο κόσμος ψηφίζει αξιοκρατικά,μάλλον εισαι από αλλο πλανήτη.Ας μη γελιώμαστε,ανάλλογα με τις γνωριμίες και πόσο μεγάλλο σόϊ εχεις,ειναι και οι ψήφοι που παίρνεις.Τώρα εάν από τύχη βγείς και ικανός σύμβουλος,τι ικανός δηλαδή,απλά να μη λες μαλακίες στα συμβούλια και να μην εχεις ροπή πρός τη λαμογιά,τότε κάτι γίνεται.Μέχρι τώρα ,μετρημένοι στα δάχτυλα ειναι οι σύμβουλοι,που δεν εχεις να πεις κάτι αρνητικό.Οι περισσότεροι ειναι για τα μπάζα,για εφέ,κοινωνικη προβολή,και κανα ρουσφετάκι,μέχρι εκεί.Αντε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

4.05, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΑΡΕΘΟΥΝΕ. ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΡΟΛΟΥΣ. Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ!
ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΤΕ ΤΑ BLOG ΠΟΥ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ!
ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ, ΜΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΘΕ ΤΕΤΟΙΑ BLOG!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είπε...

Κάθε έτος παλιό και καινούριο έχει την δική του αξία.Απλά απολαύστε τη ζωή και σφυρίξτε όλοι χαρούμενα !!!
Εύχομαι Υγεία , Ευημερία και πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ.


Υ.Γ.
Παρακολουθώντας εδώ και αρκετό καιρό τις εξελίξεις κλείνοντας το έτος κάνω μια έκκληση και προς τις δυό πλευρές αφήστε τα προσωπικά έξω απο οποιαδήποτε πολιτική σκοπιμότητα και κάντε κριτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ μόνο.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΥΡΕΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΉΣΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ.
ΜΟΝΟ Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ BLOGS.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΟΥΝ.
Μ Η Ν Α Π Α Ν Τ Α Τ Ε!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΥΜΒΟΡΥΧΕ. ΠΡΩΤΑ ΣΠΙΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΣΤΟ,,,,,ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ. ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ...ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΗΛΟΒΡΙΖΟΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ANTIGONI SOFKLIS APO TON KOMO ANDIGONI KREONTAS DIALOGI PERI TYMBORIHOU KE SPILOSIS NEKROU .
ENA MIKRO NISI ME TOSOUS KRITES KE EPIKRITES

MIA PSIHIATRIKI KLINIKI THA ELINE TO PROVLIMA
ENOTHITE IDRIMATA TIS AEGINAS NA KANETE ENA MEGALO IDRIMA
GIA NA GINI I AEGINA SA TIN SPINALOGA,
ME TOSOUS EGOPATHIS KE AGAMITOUS POU EHI ANIATES PERIPTOSIS! INE MIA LISI,
MIAS KE TA FARMAKA INE AKRIVA PIA

DILOSTE SIMETOHI EDO NA GINETE ENAS IPOSTITIS TIS MALAKIAS POU TOUS DERNI OLOUS EDO MESA
KE DEN KITANE TIN IKOGENIA TOUS ALLA TOUS NIAZI TOU GITONA I KATSIKA!
ELLADA ATHANATI ELLADA
SHOLIO I OHIA I DIMOUTSOUNI

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!
ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΝ, ΒΡΙΖΟΥΝ, ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΤΕΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟ-BLOGS!!! ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΖΩΗ, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ!!!
ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ, ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ!!!!
Μ Η Ν Α Π Α Ν Τ Α Τ Ε!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΣΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ.
Η ΚΙΝΗΣΗ "ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ" ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ, ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗ, ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΗ.
Μ Η Ν Α Π Α Ν Τ Α Τ Ε!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

6,14 VLAKA. NA BRIZETE STO DIKO SAS BLOG OXI EDO. ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΝΕ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΕΙΔΕΣ ΓΙΟΡΤΗ Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΧΘΕΣ...ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΠΑΖΑ Η ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ.....
ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ,,,,ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ.,..ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ.....

Ανώνυμος είπε...

Μην απαντάτε και μην ασολείσται με το blog.Ετσι και αλλιώς οπως και στη ζωή φύρα εισται,δεν εχεται να προσφέρεται τίποτα.Της αρπαχτής και της λαμογιάς.Σας φάγαμε στη μάπα τέσσερα χρόνια.Αρκετά.Σε κάποιο κορόϊδο ,θα πέσεται απο δίπλα,να παρασητίσεται.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ;
ΗΔΗ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ!!!
ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΜΟΚ!
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ BLOG ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ.
ΜΑΚΡΥΑ!!! ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΤΕ, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ, ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΕ. ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ, ΥΒΡΕΙΣ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.
ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ... ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΑΝΑΤΕ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ Ν3 ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΟΙ?
ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ BLOGS

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗ! ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ!!!
ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ΤΟΥ ΚΑΚΟΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ:
Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ. ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ:
ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΑ BLOGS ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ. ΑΠΟΧΗ! ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΗΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΟΙ 4 ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ; ΤΟΝ ΠΤΕΡΟΥΔΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ.

Ανώνυμος είπε...

BLA ,BLA BLA BLA ,BLA ,BLA BLA ,BLA ,BLA ,BLA BLA,BLA BLA BLA BLABLABLABLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
KE APO OUSIA MIDEN!
VRE OUST OLI APO EDO! ISTE ANDRES KE KOUTSOBOLEVETE SA GINEKOULES! ,
PIGENETE NA KANETE KAMIA DOULIA GIATI ME TIN PINA POU THA PESI EDO O ENAS THA FAI TON ALLON

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ!!!
ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΌΛΟΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ!!!
ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΑ ΤΡΙΑ BLOGSPOT ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΠΙΑ!!!
ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ!!!
ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ!!!
ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΘΕ ΚΑΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σ' αυτόν που ξεκίνησε την εκστρατεία "μη συμμετέχετε" και δυο φορές μπράβο σε όλους όσους ακολούθησαν.
Έπρεπε να είχε γίνει πολύ καιρό πριν. Να συνεχίσουμε!

Ανώνυμος είπε...

Μόνος σου είσαι ρε βλάκα. Ενας αποτυχημένος της προηγούμενης 4ετίας που εξακολουθείς να συμμετέχεις να γράφεις και προς μεγάλη σου μαλακία αυξάνεις και τον μετρητή επισκέψεων!! Τόσο βλάκας είσαι

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ! ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ! ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ!!
ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ!!
ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΑΝ ΚΙ' ΕΜΑΣ ΔΕΝ "ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΜΑΣ" ΣΧΟΛΙΆΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ.
ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.
ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΙΚΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ; ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ;
ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ -ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ - ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΩΡΑ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ! Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΝ ΤΩΝ 3BLOGS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΑ BLOGS ΑΥΤΑ. Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ 2:17.
ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ!!! ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ!!! ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ! ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ!!!