Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, για ενωμένο δυνατό δεν ξέρω...

Εγιναν οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ και έγινε ο απόλυτος μύλος. Ψήφισαν αλβανοί, διάφοροι μυστήριοι, κάποιοι γνωστοί δεξιοί που πλήρωναν και το προσωπικό τους να μετάσχει στην ψηφοφορία,δεν υπήρξαν εκλογικοί κατάλογοι, ετοιμάζονται ενστάσεις και όλα τα καλά. Για την ιστορία η πλευρά Σκλάβαινα ελέγχει την πλειοψηφία της συντονιστικής αλλά και τον γραμματέα. Τώρα εάν αυτο σημαίνει και την μεταστροφή και την στήριξη Γρηγορόπουλου θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό να το δούμε. Πάντως έπαιξαν και αυτό κάνει εντύπωση και κάποιοι γνωστοί υποστηρικτές Κουκούλη με ασαφή ακόμα στόχο. Εκτος αν παίζει το σενάριο που λέγαμε και πιο πρίν δηλαδή η περιθωριοποίηση του Σακκιώτη ώστε στον δεύτερο γύρο να μείνουν μόνοι τους. Να δώ τον Σακκιώτη και τους συν αυτώ αντάρτες του ΠΑΣΟΚ και τι στον κόσμο. Αν και πλάκα πλάκα μου φαίνεται ότι όσοι αρνηθούν χρίσματα κομμάτων θα έχουν καλύτερες πιθανότητες απο τους άλλους. Βρε που φτάσαμε...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σε αυτούς που οδήγησαν στην κατάρρευση και ισοπέδωση όλων των ιδεολογιών στην Αιγινούλα. Ντροπή στους πληρωμένους κοντυλοφορόρους. Ντροπή σε αυτούς που έχουν μπερδέψει την ιδεολογία με τη διαπλεκόμενη μιζέρια τους (όπως λέει ο λαός τη βούρτσα με την π....α). Η απάντηση θα δοθεί απο τους Αιγινήτες. Πίσσα και πούπουλα στα ντόπια μαϊμού - σοσιαλιστοειδή και στον κύριο τάδε που στηρίζεται σε αυτό το σαθρό οικοδόμημα για να καταλάβει κάποιο θώκο εξουσίας. Είσαι αρριβίστας της χείριστης μορφής αν τα υιοθετείς αυτά φίλε "Ιπποκράτη". Ναι τους σοβαρούς και φερέγγυους όποιοι και να είναι αυτοί. Ακόμα κι αν ηττηθούν στις δημοτικές εκλογές θα "εχουν μούτρα" να κυκλοφορήσουν στην πόλη και στα χωριά, γιατί δεν ξεφτίλισαν τα πιστέυω τους.

Ανώνυμος είπε...

Kai oi Alvanoi psifoforoi mas einai pia. Kai oso vgazoun proedrous kommatwn kala einai, to oti 8a vgaloun kai Dimarxo pws to vlepete? A8lioi, loipon, den einai oi allodapoi, alla oi Giwrgakis, Antwnakis kai Kwstakis pou metatrepsane tis topikes organwseis twn kommatwn tous se axrwmous, aosmous kai agefstous ekswraistikous sillogous. Viva Tile-tsoukala !!!

Ανώνυμος είπε...

Στις εκλογές της ΤΟ ΠΑΣΟΚ ψήφισαν νεοδημοκράτες φίλοι του Γιατρού και μέλη της "λέσχης" στην οποία ανήκει και ο νέος γραμματέας. Το δικαίωμα αυτό το επέβαλλε ο Γιωργάκης. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο από τις πράσινες ταυτότητες αλλά μου φαίνεται αδύνατον την ημέρα των εκλογών να δίνεται το δικαίωμα σε κάποιον για εγγραφή και συνάμα ψήφο. Θα πρέπει οι κατάλογοι των μελών, όπως γίνεται σε όλα τα σωματεία, να έχουν κλείσει κάποιες μέρες νωρίτερα. Αν είναι έτσι θα έχουμε εξελίξεις στην ΤΟ ΠΑΣΟΚ Αίγινας.
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

Η "κομπανια" αποκαλυφθηκε ευτυχως νωρις.Επονται τα αποκαλυπτηρια του
υποψηφιου-μαριονετα-Δημαρχου τους.
(οι φιλαθλοι του Σαρωνικου ξερουν).