Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Για να μην υπάρχουν παραπονούμενοι...

Επειδή ασχοληθήκαμε με τον Κουκουλη , με τον Σακκιώτη ας μην αφήσουμε παραπονεμένο και τον Γρηγορόπουλο μιας και γίνονται και σε μας κάποια σχόλια. Υπάρχουν στα αλήθεια έντονες φήμες ότι η ομάδα Γκότση βρίσκεται σε σκληρή αντιπαράθεση με αυτήν του Σκλάβαινα όμως η πραγματική αιτία αντιπαράθεσης έχει σχέση με άλλο πράγμα.Υπάρχει και μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία για συνάντηση του με τον Κουκούλη. Ομως επειδή ο Γκότσης όλη την τετραετία έκανε σκληρή και επί της ουσίας αντιπολίτευση προς την δημοτική αρχή με στοιχεία και για το νερό και για άλλα πράγματα εκτιμώ πως είναι φοβερά δύσκολο και για τον ίδιο αλλά κυρίως για τους συνεργάτες του να εγκαταλείψουν τον γιατρό και να πούν στους ψηφοφόρους τους που μέχρι σήμερα τους έλεγαν τι καλός είναι ο Γρηγορόπουλος να το ξεχάσουν και να ψηφίσουν τον Κουκούλη.Είναι πολύ λίγος ο χρόνος για να περάσει τέτοια κολοτούμπα και έτσι εκτίμηση μου είναι ότι τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν. Η αλήθεια είναι ότι κάμποσα στελέχη ιδίως απο την πλευρά Μούρτζη τον εγκαταλείπουν όμως δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει ότι αυτός ο συνδυασμός έχει μια διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους. Και αυτή είναι η προσωπική σχέση του γιατρού με τους πελάτες - ψηφοφόρους του.
Υ.Γ. Πληροφορήθηκα ότι εχθές το βράδυ υπήρξε σοβαρό επεισόδιο στο Βαθύ με πρωταγωνιστή τον γνωστό αντιδήμαρχο. Ελπίζω να μην συνέβαλε στον εκνευρισμό του το αρθρο μας όμως όπως πάντα δεν τον θίξαμε σε τίποτα και εάν το συγκεκριμένο σχόλιο που επικαλούμεθα είναι λάθος τότε ας βγεί να το διαψεύσει. Απλό είναι.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο γνωστός αντιδήμαρχος λοιπόν στόλισε τον γνωστό blogger με ωραία σεξουαλικά κοσμητικά επίθετα,ηδονίζοντας την ως τότε ειδυλλιακή μουσική βραδυά κάτω από την πανσέληνο !!! καλά δεν ντρέπονται και λίγο και θέλουν να ασχολούνται με την τύχη της Αίγινας και την δική μας ?

Ανώνυμος είπε...

Η σχέση γιατρού-ασθενή ειναι δεδομένη και θεμιτή.
Η μετατροπή όμως του ασθενή σε πελάτη-ψηφοφόρο είναι αθεμιτη, απαράδεκτη και μονόδρομη.
Ας γινει ενα τεστ:
Ας βάλουν τον Γιατρό μπροστά σε 100 ασθενείς του και ας του ζητηθεί να αναγνωρίσει οσους μπορεί.
Είμαι σιγουρος οτι θα αναγνωρισει ελάχιστους.
Αυτο δεν ειναι καλο για εναν υποψηφιο Δήμαρχο, γιατι πάντα θα χρειάζεται πάντα τρίτους να του λενε ποιος ειναι ποιός.

Ανώνυμος είπε...

Ο μάγος της ΔΕΗ νομίζει ότι εκτός από το ρεύμα μπορεί να μαγέψει και τις ψήφους των Γκοτσικών. Δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι αν φύγουν οι γκοτσικοί θα διαλύσει και ο Γιατρός.
Και μη ξεχνάτε, ότι πει ο Κυριακίδης θα γίνει. Το παιχνίδι είναι χοντρό κι έχει και συνέχεια...
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

11:46 Den iparxei pia "AN". Oi Gotsikoi lakisane apo ton Ippokrati ... gia malakes tous exeis?

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα.Θα μου επιτρέψετε να κάνω δύο σχολιάκια.
1.Μπορεί ο γιατρός να μην γνωρίζει και τους 100 ασθενείς αλλά να είστε σίγουροι ότι αυτοί τον γνωρίζουν πολύ καλά γιατί είναι ο ένας που τους έκανε καλά και δεν μιλάμε για 100 για χιλιάδες μιλάμε που δεν ξεχνούν.Αυτή είναι μια παράμετρος που δεν την έχετε υπολογίσει.΄Ολοι αυτοί και οι γύρω τους δεν ψηφίζουν Σκλαβαινα,Γκοτση κ.λ.π.Γιατρό ψηφίζουνε.
2.Το παραμύθι με τον Γκότση πολύ κράτησε ο Τρύφωνας όταν δίνει τον λόγο του δεν τον παίρνει πίσω.Τα παπαγαλάκια καλλιεργούν την δήθεν αποχώρησή του γιατί δεν μπορούν ούτε συνδιασμό να συμπληρώσουν προκειμένου να δημιουργηθεί σύγχιση και παρασύρουν κάποιο ή κάποιους.Εδώ είμαστε και θα το δείτε.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

Τελικα η Αιγινα χρειαζεται Γιατρο η Δημαρχο;

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζεται γιατρό δήμαρχο μπας και γιατρέψει τις πληγές που οι "δήθεν" δήμαρχοι μας άνοιγαν τόσα χρόνια

Ανώνυμος είπε...

απο ποτε ο Γκοτσης ειχε λογο και ποτε τον κρατησε..

Ανώνυμος είπε...

"8.42" o gnwstos antidimarxos einai megali fyra kai zimia. Enas gonos astikis oikogneias pire strwmeni pelateia apo tin aeimnisti mitera toy, kakoma8imeno ploysiopaido ton lene oi simma8ites tou. Prepei na paradextoume oti tin pelateia poy parelave tin kratise (einai kalos sti douleia toy) kai malista ginomenos dimitikos simvoylos gia evnoitous logous tin avgatise. Omws mporei aftos na avgatise tin pelateia toy alla meta tin eklogi tou fanike oti eixe apw8imena. Enw itan ena omilitikos kai laikos tipos, molis eklextike evale ta rouxa tou alliws, "kavalise" oχi "kalami" alla "olokliro kalamiwna", feretai me alazoneia kai to pezei kserolas, me apokorifwma kseftilas tin karekla pou petakse apo to ΑΙΚΕΙΟ, alla elew antipolitefsis prosgeiw8ike sta malaka. Vrisketai se mia sinexi nevrikotkita (an ton paratiriseis sta simboulia) exontas kanei to akoustiko tou kinitou proektasi tou aftiou tou. Tou anagnwrizw oti enai kalos arxitektwn, perase oikogeneiako louki OK alla file JP gia dimosios airetos den ekanes. Kai ti sigouri itta tis kinisis ef8insis 8a tin exeis dimioyrgisei kata 50% ESI. Ενας φίλος που πριν "καβαλήσεις το καλάμι" του ΄λεγεσ καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

kserw gia to allo 50% poios tha efthinetai...N3

Ανώνυμος είπε...

ksexasate ton pteroto.

Ανώνυμος είπε...

τελικά η νεα δημοκρατια τι θα κανει στο νησι ?
ο φιλλιπας κινειται ελαφρά αλλα ο πρόεδρος της τ.ο της ν.δ αποσπορης τι κανει ? ξερουμε οτι ειναι ο.φ.α (οπου φυσαει ο ανεμος ) μια με κουκουλη μια γρηγοροπουλο και μια με σακιωτη . οποιος του υποσχεθει τα περισοτερα . πρεπει να ξεκαθαρισει με φιλλιπα και ολη η ομαδα ενωμενη να προχωρησει άμεσα στη συγκρότηση συνδιασμου .να δεις οτι θα σταματησουν και οι τσακωμοι

Ανώνυμος είπε...

για ομάδ φίλιππα εννοείς?

Ανώνυμος είπε...

Αν λοιπόν όποιος μας κάνει καλά πρέπει να τον ψηφίζουμε για Δήμαρχο, προτείνω να μην γίνουν εκλογές αλλα να συσταθεί Δημοτικό Συμβούλιο απαρτιζόμενο απο τα εξής τουλάχιστον μέλη:
1) Την ηγουμένη του Αγίου Νεκταρίου (ως εκπρόσωπο του Αγίου που ως γνωστόν έχει κάνει δεκάδες χιλιάδες αρρώστους καλά).
2) Τον Διευθυντή του Νοσοκομείου Αίγινας
3) Τον Διευθυντή του ΚΥ
4) Τον Γιατρό βεβαιως
5) Εναν γιατρό απο την ελεύθερη αγορά - να είναι στο "ποδι" του Γιατρού αν αυτος λείπει
6) Επειδή ο Σκαρπαλέζος μας αφησε χρόνους, μια θεση να δοθεί σε καποιον με αντίστοιχα προσόντα
7) Ομοιως θα πρέπει να δοθεί μια θεση στον άνθρωπο που είχε φέρει το νερο του Καματερού στην Αίγινα πριν πολλά χρόνια
8) Τέλος ανθρώπινο και απαραίτητο είναι να δοθεί μια θέση σε εναν εκ των Τεσσέρη/Γιωργούλη για ευνόητους λόγους..

Ανώνυμος είπε...

"8:41" o FIL EINAI APSITOS AKOMA KAI GENNIMENOS LOOSER, OPOTE MIA TRYPA STO NERO THA KANEI Ο επαίων

Ανώνυμος είπε...

Xerei na mu pei kaneis?? Poioi einai oi mexri stigmas sigouroi tou doctor,sakis,koukouli?? Gia na vgalw Kai egw kamia apopsh.. (GR/EN)

Ανώνυμος είπε...

Aegina new Μου φαίνεται από τις αναρτήσεις σου ότι δε γνωρίζει η ... δεξιά σου τι ποιεί η αριστερά σου ... ΣΚΛΑΒΕΝΑΣ ΜΠΛΟΓΚ ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ

Ανώνυμος είπε...

PAIDIA 8ELW TO FILLIPA NA KATEVEI GIA DHMARXOOOOOOSSSSSSSSSSSS