Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Αι περιφερειακές δυνάμεις...

Τα νέα των τελευταίων ημερών προέρχονται κυρίως απο μικρές περιφερειακές δυνάμεις. Είναι λοιπον πολύ προχωρημένη η κοινή υποψηφιότητα ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγων Πράσινων με επικεφαλής όνομα έκπληξη. Το ψηφοδέλτιο αυτό έχει την εξής στόχευση. Πρώτον τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ οπου φαίνεται με τα δικά τους στοιχεία ότι επανακάμπτουν όσοι στήριξαν Κουκούλη και απογοητεύτηκαν ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Τον πέρα του ΣΥΡΙΖΑ χώρο στην αριστερά που θα βρεί έκφραση μέσα απο εκεί.Την πρόσθεση των ψηφοφόρων των οικολόγων πράσινων και κυρίως τους δυσαρεστημένους του ΠΑΣΟΚ απο τις κυβερνητικές επιλογές που θελήσουν να εκφράσουν την οργή τους. Είναι καλή δεξαμενή και αν το χειριστούν καλά μπορεί να έχουν και κάποια αποτελέσματα ώστε να πετύχουν τον κατ΄αρχή στόχο τους να εκλέξουν τουλάχιστον ένα σύμβουλο.
Σας λέγαμε την Παρασκευή 6 Αυγούστου ότι παίζει η αυτόνομη κάθοδος του Φ. Τζίτζη. Το πράγμα ξαναζεστάθηκε μετά τις εξελίξεις στην ΝΔ. Φαίνεται ότι δίνεται χρίσμα όχι με επίσημη μορφή -που δεν την θέλησε ο ίδιος- στον Κουκούλη Η βοήθεια θα έρθει όπως και την προηγούμενη τετραετία μέσω του Β.Μιχαλολιάκου. Επίσης στήριξη καθαρή θα δώσει και το ΛΑΟΣ. Ετσι λοιπον ευνοείται μια αμιγώς δεξια παράταξη που θα θελήσει να την εκφράσει ο Φ. Τζίτζης. Και για σκεφτείτε τώρα. Οι Μουρτζικοί στον Σάκη, Οι Γκοτσικοί στον Γρηγορόπουλο παρέα με τον Σκλάβαινα, όλοι όσοι σέρνουν στον Κουκούλη τα μύρια όσα μέσα στην τετραετία και ανήκουν στην ΝΔ ποιόν θα θεωρούσαν ως ακραιφνή παραταξιακή επιλογή; Κι αν δεν εκλεγεί - πράγμα δύσκολο ομολογουμένως - δημιουργεί μια εξαιρετική παρακαταθήκη για την επόμενη τετραετία όπου ηλιακιακά δεν θα είναι διαθέσιμοι Σακκιώτης και Κουκούλης και ο Γρηγορόπουλος κανένας δεν ξέρει αν θα έχει τα ίδια δεκανίκια η τον αλλάξουν. Αρα λοιπον έχει βάση μια τέτοια κάθοδο και δημιουργεί ανακατάξεις σημαντικές. Βάλτε τα όλα κάτω και θα το δείτε.

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ολα αυτά τα συγκινητικά.Ξεχνάτε το πιο σημαντικό.Οι κουκουλοφόροι την πρώτη τεραετία αν και στραβόγιαννα μοίραζαν καρεκλιές στούς αντιφρονούντες.Αν σπάση ο διάολος το πόδι του και ξαναβγούν,καλημέρα θα τούς λέμε και θα τρώμε κλοτσιές.Αντε περαστικά μας και καλά να πάθουμε.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ είπε...

δηλαδη θα πάρει έμμεσο χρίσμα ο Κουκούλης από την ΝΔ; Ποιός θα το δώσει ο Μιχαλολιάκος ή ο Νερουλάς γιατί οι σχέσεις του μακροβιότερου αντιδήμαρχου ύδρευσης και του νερουλά είναι άψογες. Οι σχέσεις του νερουλά με τον Μιχαλολιάκο το ίδιο, τα συγκινονούντα δοχεία που λέμε.
μην ξεχνάμε την περίφημη δήλωση διώξτε τον Μούρτζη και θα σας φέρνω ένα χρόνο νερό τσάμπα, γιατί ο Μούρτζης ήθελε τον αγωγό ο οποίος καθυστερεί απο την διοίκηση Κουκούλη , να μην λησμονούμε άλλωστε και τον μηδαμινό έλεγχο στην ποιότητα νερού διότι ΕΥΔΑΠ αγοράζουμε γεώτρηση μας φέρνει.

Ανώνυμος είπε...

Mpa pisteyw pws aytoi pou ekanan thn malakia Kai tous evgalan pleon evalan myalo ... To 8ema einai pws kapoioi alloi gnwstoi .. Epidoxoi .. Pane na ginoun xalifides sthn thesh tou xalifi.. Me to idio style Kai gnwsto vevarimeno parelthon.. To thema einai na mhn malAkistei o aiginitis me ton idio tropo pou to ekane prin tria xronia.. Gt einai Kai tha einai epirephs.. Kurioi h aigina den einai magazaki.. Parte thn sta sovara.. Neoi anthrwpoi yparxoun .. Sthrixte tous,.. Aytoi mporoyn na trexoun .. Oi tragelAfhkoi ypoloipoi na synexizoun na ton paizoun arxontes this paralias.. Kai na flyaroun sta kafeneia.. Na asxolithoun me this epixeiriseis tous Kai ta epaggelmata tous Kai na stamathsoun na to paizoun neoi kapodistries.. Kaneis den ponaei perisotero ayton ton topo apo ton aplo aiginhth.. Pou zei apo ayto to xwma.. Den paei na eisia giatros episthmonas mhxanikos.. Pou hsoun tosa xronia pou aigina. Pnigete sta symferonta.. Den theloume eukairiakous.. Theloume patriwtes San Kai aytous pou kremasame sto parelthon logo megaloiideas.. Valte myalo giati ta xeirotera erxontai..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ
Γιατί όμως δεν υπογραφεται ως SAKHS TEAM BLOGS?Aλλάξατε γραμμή?
Εύκολα αλλάζετε ονόματα αποποιείστε στηρίξεις κ.λ.π.Κατασταλάξετε οι εκλογές έφτασαν και σεις ακόμη .............

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΑΙ; ΔΕΝ ΞΗΓΙΕΤΑΙ ΑΛΙΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙς ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ 700 ΨΉΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΆΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΌ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ 700 ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΥΝΒΟΥΛΟ; ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΟΝΟΜΑ;
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ. ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ, ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ 160 ΨΗΦΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.
ΟΣΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΑ ΑΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΑΝ ΕΠΘΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
Ο ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΧΡΙΣΜΑ ΦΩΝΑΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥΝΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ. ΕΠΑΜΕ ΑΝ....

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι να τσεκάρω στο υποθηκοφυλακειο αν ο μπαμπας Τ. έχει αφησει κατι απουλητο, να μου επιτρεψεις να αμφιβαλλω αν ο ΦΤ μπορεί να κατεβει αυτονομα..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εγω ο Π.Γρηγορόπουλος υπευθυνα δηλώνω στους Αιγινήτες, ότι δεν προτίθεμαι να παραιτηθώ πριν την λήξη της θητείας μου (αν εκλεγώ), και ότι θα παραμείνω και τα τέσσερα (4) χρόνια Δήμαρχος.
Αυτή αποτελεί προσωπική μου δέσμευση και δέχομαι να με εξευτιλήσετε δημόσια αν την παραβώ.

(LAMOGIO BLOG TEAM)

Ανώνυμος είπε...

Eimai o idios.. O GR/EN .. Re megale opoios. dld den goystarei tthn Aigina se tyxarpaxtous paei na pei oti einai me ton sakh.. An o den exoume na poem Kati arnhtiko Gia ton saki einai gt den mas exei dwsei pathma Gia na poume Kati.. An exit provlhmata yrpaxhs Kai se peirazoun ayta pou leme .. Allaxe miala.. Den goustarw thn aigina se eukairiakous .. Kai h malaria einai oti einai Kai dokimasmenoi.. Apo thn Mia Mia dokimasmenh dhm arxh pou exei apotyxei Kai apo thn all Mia. Omada me olo Asteria lampera me katharo parelthon Kai arxhgo pou oses fore asxolithike me Kati ektos epaggelmatos sthn aigina ta parathsei Kai thn ekane.. Ara ti na mou pies twra.. Zhse stone efialth sou Kai ase emas tous akefalous mexri twra na leme tou swstou to dikio.. ( GR/ΕΝ)

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη akopos, αλλα αν οι υπολογισμοί σου ειναι σωστοί, αυτο θα είναι το τελειωτικό χτύπημα στον Κουκούλη (αυτονομος Συριζα+Οικολογοι) γιατι τον κατατάσσει τρίτο..
Κάτι οι αποχωρήσεις Κουλικούρδη,Μπόγρη,Αποστολίδη,Τιτίνας,Χατζηπέρη + την φυσιολογική φθορά + αυτο που λές δυσκολα θα κρατήσει τον ιδιο αριθμό ψήφων. Οσο για την στηριξη Μιχαλολιακου αυτο θα ειναι λαθος τραγικο της ΝΔ, γιατι παει κόντρα στην λαικη αντικουκουλικη βουληση της βασης, και δεν θα αποδωσει.
Αρα το 28% της προηγούμενης φοράς είναι ταβάνι και μαλλον οδηγεί στην 3η θεση..
Επίσης ΙΣΤΟΡΙΚΑ στην Αίγινα ποτε δεν εμεινε έξω απο τον 2ο γυρο συνδυασμος που να είχε την στηριξη/χρισμα ενος απο τα 2 μεγάλα κόμματα.

Ανώνυμος είπε...

ο αδερφος του ΜΑΤΣΑ (αποσπορης ) τι λεει για το θεμα του φιλιππα ?
εχει δωσει γη και υδωρ στην πτερου με αγνωστο αντάλαγμα και ας ετρεχε ο φιλιπας να τον βγαλει προεδρο . αν ηταν συσπηρωμενη η νδ θα ηταν πρωτος ο φιλιπας . το χρισμα θα το δωσει συμπεθερος !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

mpravo agh sto 12.11 eise poly kalos kai pali mpravo!Kai sto 12.01 αλλα μια Ελληνικα μια ξενα παραλίγο να μας μπερδεψεις.

Ανώνυμος είπε...

den eimai o aghs sto 3analew,..
mia nea syneidhsh eimai...
kai 8a ta leme..kalhmera
(GR/EN)

O AIGINHTHS είπε...

Αγαπητέ GR/EN διάβασα με προσοχή τα σχόλια σου και ήθελα να κάνω δύο παρατηρησεις¨
1.Αν δεν έχεις πάτημα να πείς κάτι για τον Σάκη να ου ζητήσω να σχολιάσεις α.Με ποιά ιδιότητα ήρθε σε συμφωνία με τον "νερουλά" να συνεχίζει να μας προμηθεύει νερό για το 2011 (Συνέντευξη Σακκιώτη ξενοδοχείο ΜΠΡΑΟΥΝ) ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΝΕΡΌ ΜΕ ΜΕΓΆΛΗ ΑΓΩΓΙΜΌΤΗΤΑ (Καταγγελία Σακκιώτη στο Δημοτικό Συμβούλιο και δελτίο τύπου )και γιατί στην πρόταση της Δημοτικής αρχής ψήφισε παρών? β.Πως σχολιάζεις το γεγονός ότι ζητούσε επίμονα την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και εμφανιζόταν με Μπετενιώτη και Καρύδη, την πήρε και μάλιστα ήταν στους πρώτους 70 σε όλη την Ελλάδα που ανακοίνωσε η Ιπποκράτους και τώρα την αποποιείται λέγοντας ότι είναι ανεξάρτητος και ζητάει στήριξη απο ΝΔ ΛΑΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ κ.λ.π. και γ.Ενώ απαντάει επώνυμα στις καταγγελίες των ΒLOGS ,στις καταγγελίες ότι επι πολλά χρόνια σαν υπάλληλος των ΟΤΑ ήταν εκλεγμένο στέλεχος του ΚΚΕ και εκπροσωπούσε την συνδικαλιστική του παράταξη στην ΑΔΕΔΥ ,πολεμώντας τα δύο αστικά κόμματα των οποίων ζητάει την στήριξη,δεν απαντά.Σε αυτά τα λίγα προς το παρόν ήθελα απάντηση για να δούμε πόσο αμερόληπτος είσαι.
2.Πόσο αλήθεια γνωρίζεις την Αίγινα όταν αναρωτιέσαι ποιούς έχει μαζί του ο Δήμαρχος,ο Σάκης .ο γιατρός για να πάρεις όπως λές θέση και 3.Πολύ εύκολα κατηγορείς τον Κουκούλη και τον γιατρό με εκφράσεις του τύπου αποτυχημένου τυχάρπαστοι κ.λ.π.κάτι χειροπιαστό όπως τα παραπάνω έχεις να τα συζητήσουμε και άσε τους αφορισμούς και τις μεγαλοστομίες.

Ανώνυμος είπε...

οταν ερθει η ωρα(9:15) και βγουνε στην φορα τα χειροπιαστα, γιατι υπαρχουν αποδειξεις να δουμε που θα κρυφθεις.

Ανώνυμος είπε...

loipon...mia kai oi pro8eseis mou den einai kakes..na zhthsw sygnwmh gia tous aforismous mou kai tis megalostomeies mu,.,
kai na parw 8esh o e3hs..
gia na kateveis dhmarxos prepei na exeis programma.. na exeis programathsei kapoia pragmata,..mallon kai aytos kati tetoio kanei..
to oti phre xrhsma..paei na pei pws kapoios allos den to a3ize..
an kai den symfwnw me thn komatikopoihsh twn eklogwn..kai telika thn afhse ..an den kanw la8os..
afou den 3erw kala thn aigina..
8elw na mou thn gnwriseis kai na mou lyseis kapoies apwries pou exw..
1on .. ergo koukouli..?
2on .. grhgoropoulos VS Aigina??
3on .. sakis VS Aigina??

giati den gnwrizw kai 8elw na ma8w..
kai gia tous 3.,.

eimai asxetos..den 3erw ti na pshfisw kai psaxnomai na pistw gia enan apo tous 3...

(GR/EN)

ΦΙΛΛΙΠΙΚΟΣ είπε...

φίλλιπας the next generation, άνθρωπος που έχει όραμα για την Αίγινα , ο νέος που ανέστησε το μπάσκετ, ο οραματιστής σε καθε γωνια της Αίγινας και μια προτομή του Καποδίστρια το έργο του Βαρωτσού δεν θα αξίζει τίποτα μπροστά στην Πύλη στον μέλλον που θα ανοίξει ο Φίλλιπας ο Αιγινίτης, το νέο αίμα της πολιτικής σκηνής της Αίγινας τι να μας κάνουν οι συνταξιούχοι.
Ψηφίζουμε και στηρίζουμε τον Φίλλιπα των Αιγινίτη τον άνθρωπο που αντέχει στην κριτική , τον άνθρωπο που δεν φοβάται τίποτα, τον αγωνιστή, τον ευρωπαϊστή-διεθνιστή (Αλβανοί, Πακιστανοί, Ρουμάνες, Ουκρανέζες, Ρώσοι, Ρωσίδες κ.λ.π.) αυτόν τον άνθρωπο αυτό που περπατάει μοναχός θέλουμε για Δήμαρχο, την χορηγία στην πορεία προς την εξουσία θα την χρηματοδοτήσει το ΠΤΕΡΟΥΔΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ.
ΖΗΤΩ Ο ΦΙΛΛΙΠΑΣ Ο ΑΙΓΙΝΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητε συνομιλητή GR/EN για τα πατήματα ήταν ο λόγος της απάντησής μου.Επειδή όμως μάλλον δεν ήμουν σαφής επαναλαμβάνω α.Δεν μπορείς να προγραμματίζεις δοσοληψίες με τον "νερουλά" που φέρνει ακατάλληλο νερό με ακατάλληλη υδροφόρα (τοποθέτηση Σακη στο Δημοτικό Συμβούλιο) και να κατηγορείς την δημοτική αρχή που φροντίζει να μας δίνει νερό αλατισμένο που κάνει καλό στις καρδιοπάθειες (τοποθέτηση δημοτικού συμβούλου Κουκούλη στην ίδια συνεδρίαση).Β.Δεν μπορεί να επιδιώκεις τον Ιούλιο την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και αφού το πέτυχες τον ίδιο μήνα να κρίνεις ότι σου κάνει ζημιά.Σαν πολιτικός΄πρέπει να ξέρεις ότι όπως έχει διαμορφωθεί το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα η στήριξη κομμάτων μόνο κακό κάνει.Αλλά και σε αυτή την περίπτωση σου βρίσκω και άλλο "πάτημα" αφού κάνουν κακό οι στηρίξεις των κομμάτων γιατί ζητά την στήριξη της Ν.Δ. και ΛΑΟΣ?
Όο για το οτι κάποιος άλλος δεν άξιζε το χρίσμα σου απάντησα ήδη.Μόνο αν δεν έχεις μυαλό σήμερα ζητάς στήριξη ή χρίσμα.Απλά κάποιοι πολιτικοί ΜΠΕΤΕΝΙΩΤΗΣ στην παρούσα φάση ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ για αυτή που ακούγεται παίζουν το παιχνιδάκι τουσ σε βάρος των ψηφοφόρων όπως έκαναν πάντοτε.
Για τα υπόλοιπα ερωτήματα να απευθυνθείς στους υποψηφίους γιατί προσωπικά δεν είμαι γραφείο τύπου κανενός και ούτε θα γίνω ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Wraia ta les alla me mperdeyeis.., thn mia mou thn les Gia to tropo pou milaw les Kai thygwsoun.. Kai apo thn allh taytizesai me ta pisteyw mou.. Ta komata einai tragika se oti exei sxesh kathara ma thn aigina Kai oloi oi vouleftes mono ta psyfakia theloun .. Kathws Mia zwh psifous anazhtoun Kai sta dyskola h lakizoun h canoun gwnaties.. Telos pantwn tous grafw sta amelanota mou.. Oso Gia sena.. Vres akrivh taytothta mpaas Kai mas voh8hseis.. (GR/EN)

ΦΙΛΛΙΠΙΚΟΣ είπε...

O φίλλιπας λέει δεξιά και αριστερά πως να κατέβει με τον Σάκη αφού πήρε το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ, στον Σώρη όμως πήγε για να πάρει την στήριξη. Τελικά φαίνεται πως έχει μεγάλη δύναμη το ΣΥΡΙΖΑ στην Αίγινα αφού και την προηγούμενη φορά έβγαλε Δήμαρχο, δεν δα και κανένας κουτός ο Φίλλιπας είδε πως βγήκε δήμαρχος ο Κουκούλης ίδια συνταγή θα ακολουθήσει άλλωστε είναι ο νέος ηγέτης της Αίγινας, καλύτερος είναι ο Τζωρτζ Μπούς Τζούνιορ ή ο Γιωργάκης Παπανδρέου.

ΛΟΥΛΗΣ ο Αμόρφωτος είπε...

αυτοί είναι οπαδοί-ψηφοφόροι
http://loulisoamorfotos.blogspot.com/2010/08/blog-post_30.html

Ανώνυμος είπε...

kalh episynapsh loylh kai eystoxh..alla mhn tous vazeis se efialtes twra.... exoun hremhsei...

Ανώνυμος είπε...

εκεινοι οι ενεργοι πολιτες της αιγινας που ειναι ? μεχρι προτινος υποστηριζαν κουκουλη με νεα εποχη και ντρη . τωρα που εχουν χαθει? μαλλον ελυσαν τα προβλήματα τους και περιμενουν να δουν ποιον θα υποστηριξουν .και παλι με το αζημιωτο.προς το παρον οργανωνουν τις ξενοφερτες φιεστες για το φιστικι φεστ

Ανώνυμος είπε...

(GR/EN)

Ανώνυμος είπε...

NO MYTHOS NO ENRGOI POLITES!! aman pia...akoma na to katalavete????

(GR/EN)

Ανώνυμος είπε...

sostos!!!
NO MYTHOS NO ENRGOI POLITES!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, ο Φίλιππας θα πάει στο τέλος με τον Κουκούλη. Θα ζητήσει να φύγει ο σταθμός σκουπιδιών από κει που είναι και θα τον ψηφίσουν και οι ενεργοί πολίτες. Θα κάνει το τέλειο δίδυμο με τον αφρικάνο για να μην πω με τον καρεκλάκια.
Αρης

Ανώνυμος είπε...

Apsixologhto paidi autos o filipas... (GR/EN)

Ανώνυμος είπε...

Καθότανε το λιοντάρι στο δάσος και χάζευε. Ξαφνικά περνάει το μυρμίγκι
τρέχοντας! "Για που το βάλες έτσι βιαστικός;" ρωτά το λιοντάρι. "Δεν τα
έμαθες; Τράκαρε ο ελέφαντας με τον ιπποπόταμο!". "Ε, και εσύ τι τρέχεις;".
"Πάω να δώσω αίμα!"

οπα! Λάθος μπλογκ!

Ανώνυμος είπε...

Ta mathate ? O Fil pernei to xrisma tis Enwsis Kentrwwn ... O MYTHOS