Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Να μαζευόμαστε σιγά σιγά...

Τελικά όπως σας είχαμε προειδοποιήσει ανακοινώθηκε και επίσημα η κάθοδος του ΣΥΡΙΖΑ και των οικολόγων σε κοινή δημοτική ομάδα με τον τίτλο" Για την Αίγινα - Κίνηση πολιτών για το περιβάλλον,την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό". Ο υποψήφιος με μια μικρή επιφύλαξη θα είναι ο κ.Αρης Σώρρης.Επειδή υπήρξαν και κάποια σχόλια την περασμένη φορά, όταν εντοπίζουμε τον χώρο στον οποίο κινούνται κάποιοι δεν ισχυριζόμαστε ούτε ότι θα πάρουν 700 ούτε 70 ψήφους. Κάποιος ισχυρίστηκε ότι θα πάρουν 160. Μπορεί να είναι και 60. Ομως εγώ επισημαίνω που θα διεκδικήσουν τους ψήφους τους. Αλλο το ένα , άλλο το άλλο.
Σε ότι αφορά το θέμα του Σάκη διακινείται μια ανακοίνωση για την οποία γίνονται κινήσεις να είναι όσο το δυνατόν πιο πληθωρική απο πλευράς υπογραφών και παρουσιών. Πάντως σύντομα θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Για τα υπόλοιπα άκρα του τάφου σιωπή και κυρίως απο την πλευρά Κουκούλη όπου απο ότι φαίνεται προσπαθείται να περάσει μια εικόνα ήρεμης δύναμης όπου εμείς ασχολούμαστε με την δουλειά μας και οι άλλοι τρώγονται. Να πέσουν δηλαδή οι τόνοι μπας και καταφέρουνε να μιλήσουμε στους ψηφοφόρους που είναι πολύ αγριεμένοι. Είναι και αυτή μια τακτική ειδικά όταν δεν νοιώθεις τόσο δυνατός για να κάνεις εσύ το παιχνίδι.

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προφήτης ο ΜΑΡΑΣ.Πριν ορκιστούν οι κουκουλοφόροι το ελεγε ο ανθρωπος:ρε θα πούμε ΚΑΡΔΑΡΟ και πάλι ΚΑΡΔΑΡΟ με τούς παραμορφωμένους που βγάλαμε.Νάτα λοιπόν που φτάσαμε στο σημείο να φωνάζουμε ολοι μαζί με μια φωνή:ΚΑΡΔΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΡΔΑΡΟΣ.Μιχάλη ανεπανάληπτε ειχες δίκιο για την κοντή μαϊμού!

Ανώνυμος είπε...

Νίκο, δεν πρέπει να επιστρέψουμε στην εποχή του Κάρδαρου. Πρέπει όλοι μαζί να κοιτάξουμε ποιός είναι ο καλύτερος για να περάσουν τα 3,5 χρόνια ανώδυνα για το νησί μας. Και κάτι ακόμα. Μην περιμένεις κάποιοι άλλοι να βρου ν τον δήμαρχο που θα σου αρέσει. Πρέπει από τώρα, εσύ, εγώ, ο καθένας μας να ψάξει και να βρεί τον επόμενο δήμαρχο. Ολοι μαζί για την Αίγινα που αγαπάμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αρης Σώρρης ήταν ο συνεργάτης του ν3 Αυτός πήρε τα 70 από τον αφρικάνο και άφησε τη θέση του στη Μιλένα. Τώρα γιατί να μη πουλήσει και τον συνδυασμό όταν χρειαστεί στον αφρικάνο;
Αν κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ το συγκεκριμένο άτομο δεν βλέπω να πιάνει ούτε τα ... του Καράμπελα. Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί την πολιτική του ΚΚΕ. Γιατί δεν συνεργάζονται;

Ανώνυμος είπε...

Mmm...wraia nea... O kardaros.. O maras... Ktl... Poioi einai aytoi re?? Kouklothetro stinoume?? Gia Pame ligo na sovareytoume... Mhn arxisw Kai fwnazw Kai den shmazeyomai kiolas.. Syrizakia kkekakia.. Pasokakia.. Neodhmokratakia... Stamathste ligo thn maakia... Ade sygkentrwtheite ligo apokomatopoih8ite gt h aigina exei anagkh apo topikistes pleon... Pia komata exoun stirixh ton topo?? Me tou emfanistoun ecloges tsak emfanizontai... Na pan na aftothoun... eseis oloi SYGKENTRWTHEITE!!! (GR/EN)

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι για την κατάντια των κομμάτων στην Αίγινα. Το ΠΑΣΟΚ τον Μαργαρώνη, η ΝΔ τον Αποσπόρη και ο ΣΥΡΙΖΑ τον Σώρη. Για γέλια και για κλάμματα.
Δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν οδεύουμε μόνο προς το τέλος του δικοματισμού αλλά προς το τέλος του συγκεκριμένου πολιτικού συστήματος.
Y.G. Μάλλον ο Κουκούλης θα πάρει περίπατο τις εκλογές αυτές

Ανώνυμος είπε...

pia komata re file sthn aigina...
giati soi antiproswpous mou milas?
ti exoun kanei aytoi wreeeee?
eytyxws payei o dikomatismos...
mpas kai sw8oume..

o logos ston lao!
gamw ta komata sas..

Y.G. O Koukoulis den stirizete apo N,D?

(GR/EN)

Ανώνυμος είπε...

Τελικά κοροϊδεύετε κοροϊδεύετε ο μόνος που του κόβει και το βλέπει πολιτικά το θέμα είναι ο Φίλλιππος. Εχει στρατηγική και βλέπει μπροστά εκεί που οι άλλοι δεν βλέπουν την μύτη τους. Τι μου λέτε τώρα...

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω οτι σίγουρα ο Φιλιππας έχει τη καλύτερη στρατηγική και από οτι φαίνεται θα κάτσει σπίτι του. Αυτό είναι το καλύτερο που έχει να κάνει και να αφοσιωθεί στην οικογένεια του γιατι η πολιτική δεν του πάει. Κάθε 4ετια το παλεύει να κατέβει αλλά ο λαίμαργος και αυτοκαταστροφικός του χαρακτήρας δεν του το επιτρέπουν. Για να πας ψηλά πρέπει να το αποδείξεις πρώτα Φίλιππα και εσύ εκτός από τα 300 ψηφαλακια που μαζεύεις κάθε φορά δεν έχεις κάτι να δείξεις. Ο φυσικός σου χώρος που ανήκεις και μπορείς να αναδειχτείς είναι με τα λαμογια του γιατρού. Θα σε έχει καρπαζοεισπράκτορα ο Σκλάβενας και ο Γκότσης.

Ο Κουκουλο-φόρος

Ανώνυμος είπε...

Το τελευταίο σχόλιο είναι πολύ σαφές. Ούτε στον Σάκη ούτε μόνος σου. Αυτό συμφέρει τον Κουκούλη. Ευτυχώς που έχει και υπογραφή.

Ανώνυμος είπε...

Φίλιππα κατέβα αυτόνομος. Είσαι το μέλλον της Αίγινας. Μετράς και το ξέρεις ... FILIPPAS BLOG TEAM

Ανώνυμος είπε...

re VLAKSSSSS....kanenas apo aytous pou asxolounte me thn politikh zwh tou topou den kanei....
parte to xampari...
mas douleyoun oi ektos nhsiou..
den kanei kaneis gia tpt allo apo gia flyaries sta aegina portal...
gia kouventoula katw apo to dhmarxio..
kai gia fwtografies stis xamhles efhmerides aytou tou topou..

Eimaste 100 xronia pisw..
kai 3erete gt?
oloi vazoun thn filodo3ia tous panw apo to idio to nhsi..

sinexiste na asxoleiste me asxetous..

na tous dinete kouragio kai dynamh na synexisoyn na mas pianoun ton kolo..
kai na thn vlepoun kai dhmosia proswpa..

pou8enades..tis psorokostenas..
oloi mazi..........


pernoume ''0''!!

kai kade plakitsa eseis komparsoi..

(GR/EN)

Ανώνυμος είπε...

Φίλε για το ΚΚΕ που έχει αποφασίσει να κατέβει μόνο του στις εκλογές και έχει ανακηρύξει και τον υποψήφιο του δεν έχεις γράψει τίποτα.
Σου επισημαίνω ότι όλες αυτές τιε 4ετίες που κατεβαίνει μόνο του διεκδικεί τις ψήφους του. Ξέρεις πόσες παίρνει;
Κάνε τώρα την αναλογία και βρες πόσες θα πάρει και ο ΣΥΡΙΖΑ...

Ανώνυμος είπε...

Sas parakalw an exete prosvasi sto Filippo peste tou na katevei gia Dimarxos ... De mas pernoun alloi peirmatismoi. Opws anastise to basket 8a anastisei kai tin Aegina. FILIPIKOS

Ανώνυμος είπε...

a re agh olo onomata allazeiw.Dialeje ena re adelfe na katalaboyne kai oi alloi giati emeis se phrame grammh.

ΑΓΗΣ είπε...

φιλε 11:03 κανεις λαθος.Εχω να μπω πανω απο βδομαδα στα blogs γιατι πολλα σχολια ειναι για πανηγυρια.Εχω να ασχοληθω με σοβαροτερα θεματα.

Ανώνυμος είπε...

A haaaa diladi Agi den eisai filipikos, e?

Ανώνυμος είπε...

Τα "Βόρεια Προάστια" και οι αναρχοαυτόνομοι κατεβάζουν συνδυασμό. Κάτι νάχουν να ασχολούνται και να συζητάνε τις μέρες του Χειμώνα. Αμα το δείτε έτσι τότε ο επικεφαλής Σώρης είναι ο πλέον κατάλληλος. Το μόνο που φοβάμαι είναι μη πάρει τριψήφιο νούμερο και ζηλέψει και ο συνεργάτης του ο Ν3. Αλλοίμονο μας...

Ανώνυμος είπε...

Ematha oti ekane kai se aftous protasi gia sindioikisi o sinithis ipoptos alla akoma kai apo kei efage porta ... FILIPIKOS

Ανώνυμος είπε...

pes ta agh giati kanoyn toyw mages

Ανώνυμος είπε...

o aghs paragontas tou topou kai kriths epi pantos!! re de gmste!!!

Ανώνυμος είπε...

KALW DIMOSIA TO VASILI LEVENTI NA DWSEI TO XRISMA TIS ENWSIS KENTRWWN STO FI-TZ. RE ASPLAXNOI ENAS DE VRISKETAI NA STIRISKEI KAI AYTO TO PALIKARI ?

Ανώνυμος είπε...

Ο Αγης οπου έχει συμμετέχει σε εκλογές έχει ψηφιστεί στις πρώτες θεσεις. Ο φιλος που τον κατηγορεί έχει άραγε εκτεθεί σε εκλογες;

Ανώνυμος είπε...

O Ais einai kalos simpolitis ... swstos epaggelmatias ... apsogos oikogeneiarxis ... kai koinwnika drastirios. Ki ap'oti lene ta koutsompolia an den xeirizotan aytos ta oikonomika tis parataksis, o Sak sak de tha evriske akri ... O MYTHOS