Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ξυπνάτε, ξυπνάτε...

Και εκεί που όλα ήταν ήσυχα άρχισαν να σκάνε θέματα. Πιθανόν να είδατε το δελτίο τύπου της δημοτικής κίνησης του δημάρχου που με μπόλικη δόση ειρωνείας απαντά στην κίνηση του Σάκη. Το πρόβλημα είναι ότι μαζί με την ειρωνεία βγαίνει και ένα άγχος το οποίο δεν κρύβεται. Πιθανόν να θορυβήθηκαν δεδομένου με αυτή την κίνηση νομίζω ότι αλλάζουν τα πράγματα. Κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι υπάρχει σοβαρό θέμα στελέχωσης του ψηφοδελτίου της παράταξης και αυτό έχει αντίκτυπο δεδομένου ότι ως πλειοψηφία που υπερασπίζεσαι τα κεκτημένα πρέπει να υπάρχει και μπούγιο. Και αντί για αυτό υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στελέχωσης.
Δεύτερο νέο είναι η καινούργια πόρτα που μας ενέσκηψε. Γράφω για καινούργιο καλλιτέχνημα που μας φορτώθηκε στο λιμάνι και το οποίο είναι μια μισάνοιχτη πόρτα δίπλα στην άλλη πόρτα του Βαρώτσου. Δεν ξέρω εάν χρειάζονται δύο για να γίνει ρεύμα εκείνο που ξέρω είναι ότι τελικά στο Λιμενικό ταμείο το έχουν χάσει. Δεν εξηγείται αλλιώς όταν πριν πόσο καιρό έγινε ολόκληρη φασαρία για την άλλη πόρτα να τοποθετείς μια δεύτερη μια στιγμή που πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Υπάρχουν αυτοκτονικές τάσεις και πλέον μόνο η πλάκα που γίνεται στα blog νομίζω ότι δείχνει ότι κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι σε τι θέση είναι η πλειοψηφία η οποία προφανώς δεν θέλει αντιπάλους μιας και τα καταφέρνει μια χαρά να τα κάνει μούσκεμα και μόνη της.
Τρίτο το σόου του γνωστού αντιδήμαρχου στο δημοτικό συμβούλιο. Ομως γι αυτό μέχρι εδώ. Σιγά μην καταναλώσουμε φαιά ουσία τι κάνει αυτός ο τύπος. Διαβάστε τα αλλού. Εμείς αρνούμαστε και να ασχοληθούμε μαζί του.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δελτίο Τύπου απο "ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" σχετικά με πρόσκληση για debate:

http://www.aeginaoloimazi.gr/node/3/

Ανώνυμος είπε...

Κατι ξεχασες απο την επικαιροτητα. Ο Δημαρχος παιζει το τελευταιο του χαρτι και ζηταει debate. Υποψιαζομαι οτι ο Σακης δεν εχει προβλημα να το αποδεχθει γιατι τον συμφαιρει κιολας. Το ερωτηματικο ειναι για το Γρηγοροπουλο που τον εχει πιασει μουγκαμαρα. Εχει τους επικοινωνιολογους του και τους οπλαρχηγους απο πισω που κανουν τη καμπανια του. Δεν εχουμε ακουσει ακομα να μιλαει για τοπικη αυτοδιοικηση για το οραμα του κτλ. Μας εχει ζαλισει οτι εχει κανει αγαθοεργιες και θελει να το ανταποδωσει στο 'νησι του'. Για να σε δουμε 2 μετρα παλικαρι πως θα τα βγαλεις περα με τους κοντους!

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι για το γιατρό πολλά ακούμε αλλά από το στόμα του δεν βγαίνει λέξη. Εάν ισχύει αυτό που λέει ο ανώνυμος 8.42 σχετικά με το debate θα είναι η ολοκληρωτική καταστροφή του Γρηγορόπουλου. Ο Δήμαρχος έπραξε τα άριστα και ζήτησε ανοιχτό διάλογο, για να επιλέξει ο κόσμος. Σίγουρα είναι σε δύσκολη κατάσταση αλλά όχι σε τόσο δύσκολη όπως φαντάζεστε.
Ο Δήμαρχος δεν έχει παίξει το τελευταίο του χαρτί και δεν θα τα παρατήσει τόσο εύκολα.
Ο Δεύτερος γύρος μας επιφυλάσει εκπλήξεις.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ρωτάω το εξής: ΟΚ μια δημοτική κίνηση μπορεί να σχολιάσει όπως γουστάρει την ανακοίνωση ενός "αντιπάλου" στις εκλογές. Μια τοπική εφημερίδα (η ΝΟΒΕΛ ΕΠΟΚ) όμως που με κάθε τόνο διατυμπανίζει τον επαγγελματικό και την ουδετερίτητά της είναι δυνατό να μη δημοσιεύει αυτούσιο ένα δελτίο τύπου που λαμβάνει. Καλά σε λέ ντ3 κυβερνητικό τύπο. Αναμένουμε την απάντηση του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΕ ΤΩΝ ΝΤ3 ΣΤΙΣ 8/11... Ο ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩ

Ανώνυμος είπε...

επαγγελματισμό εννούσα ...

Ανώνυμος είπε...

Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία και αντιδεοντολογικό να λαμβάνεις Δελτίο Τύπου απο κάποιον και αντι να το δημοσιεύεις, να του αλλάζεις τα φώτα.
Που έχετε δει να γίνεται εισαγωγή με ειρωνικά σχόλια σε Δελτίο Τύπου;
Αν είναι δυνατόν! Και μάλιστα έντεχνα το απόσπασμα της απάντησης είναι πρώτο-πρώτο και πρίν απο το κυρίως κείμενο με αποτέλεσμα στην πρώτη σελίδα ουσιαστικά δεν διαβάζεις τίποτα άλλο παρα μονο την απαντηση, και πρεπει να κάνεις κλικ για να δεις το υπόλοιπο!
Μεγααααααλοι Δημοκράτες.. (Στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ αναφέρομαι αν δεν καταλάβατε)

Ανώνυμος είπε...

Καλα δε ντρέποντε τα γαϊδούρια να παραποιουν το δελτίο τύπου Τι σκ...ά εφημνερίδα επαγγελματικί είνε. Καταγγελία στιν ένωση περιοδικού τύπου θέλουν ΟΥΣΤ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙΟΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Η δημοσιογραφική δεοντολογία του Μίστερ Ν3.Του Σακκιώτη την παραποίησε του γιατρού την έστειλε για θάψιμο στον Γεωργούλια.Δημοκράτες με τα όλα τους!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ AEGINAPORTAL,ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΜΕ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τέτοια υπεραντίδραση για το σχολιασμό της Νέας Εποχής; Ο άνθρωπος το έγραψε καθαρά ότι υποστηρίζει Κουκούλη. Γιατί το έχετε ραμμένο για το δελτίο Τύπου της παράταξης, που παριστάνει την εφημερίδα; Εκεί δεν ισχύει η αντικειμενικότητα; Αυτό είναι λοιππόν ο ορισμός της υποκρισίας αδέλφια. Γι' αυτό και πάντα θα χάνετε από οποιονδήποτε αντίπαλο στέκεται στα πόδια του και δεν είναι έξαλλος. Κρίμα, γιατί θα έπρεπε να δοκιμαστείτε μια φορά, να καταλάβει και ο κόσμος ότι άλλο να κριτικάρεις τα πάντα και άλλο να διοικείς.