Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Η δύναμη των συνδυασμών

Τέλειωσε και η φιστικοπανήγυρι και καιρός είναι να οργανωθούμε γύρω από τις εκλογές που έρχονται.

Η μάχη έχει ξεκινήσει από το διαμέρισμα του Βαθέος όπου ο Συνδυασμός Κουκούλη έχει κάνει καλές μετεγγραφές και προσπαθεί να πάρει το πάνω χέρι από τον συνδυασμό του Γρηγορόπουλου. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο συνδυασμός Σακκιώτη δεν συμμετέχει στον αγώνα αλλά η μάχη γίνεται στους δύο προαναφερόμενους.

Στον Μεσαγρό ο συνδυασμός Σακκιώτη έχει τα πρωτεία ενώ την δεύτερη θέση κτυπά ο συνδυασμός Γρηγορόπουλου. Ανοδο ο συνδυασμός Σακκιώτη έχει και στην Κυψέλη ενώ πρόβλημα πρέπει να έχει ο συνδυασμός Κουκούλη.

Στην Πέρδικα Σακκιώτης και Γρηγορόπουλος θα δώσουν μάχη για την πρώτη θέση. Αυτά δείχνουν μέχρι στιγμής τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων που έχουν πάρει θέση υπέρ ενός συνδυασμού.

Αντίθετα στην πόλη της Αίγινας τα πράγματα είναι πιο δύσκολα αφού οι υποψήφιοι δήμαρχοι αναζητούν για συμβούλους άτομα ικανά αλλά με «σόϊ» μεγάλο. Δυστυχώς ορισμένοι στρέφονται και στους παλαιούς συμβούλους αφού νομίζουν ότι διαθέτουν ψήφους. Λίγοι είναι και αυτοί που ζητούν μια έμμισθη θέση για να συμμετάσχουν και απότι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής κανένας συνδυασμός δεν τους δέχεται. Σε αυτό, αν το κρατήσουν μέχρι τέλος, θα τους δώσουμε συγχαρητήρια.

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οπως πάντα (απο το 1998!) θα υπαρξει real time κάλυψη των αποτελεσμάτων στο aegina.net
Προς το παρον μπορείτε να δείτε ολα τα αποτελεσματα μεχρι τώρα, αλλά υπάρχουν και εκπλήξεις που θα βγουν στην ώρα τους..

Ανώνυμος είπε...

Kyrie Giannouli 100 fores kalytero to site sas apo prin alla prepei na ginei akoma pio elkystiko.epitrepsse mou na sas po oti i deyteri psifoforia (me kokkino sta deksia) einai apoprosanatolistiki kai mperdevei. Prepei i erotisi na diatypothei allios.

Ανώνυμος είπε...

Στο Βαθυ μαινεται η μαχη μεταξυ Γκαρηδων και Παλληδων! Ποιος απο τους Κουκουλη και Γρηγοροπουλου θα διεμβολισει αυτες τις οικογενειες. Ενω φαινοταν οτι πηγαιναν προς το Γιατρο το ιδρυμα Πτερουδη με το θεαρεστο κοινωνικο του εργο εστρωσε ενα δρομο και εδωσε στο Στελιο τα 15 χιλ. που του χρωσταγανε απο το Λ.Τ. Βλεπεται η πολιτικη κινειται με ηθος! Αλλωστε το μοτο τους ιδρυματος ειναι "ο σκοπος αγιαζει τα μεσα"

Ανώνυμος είπε...

bravo αυτο ζηταει ο κοσμος και ο Ν3 φυσικα. Να ειναι εντιμος :

http://www.neaepohi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2442:2010-09-10-08-07-37&catid=117:opinions&Itemid=354

να μην χρηματιζει συμβουλους, να μην φτιαχνει δρομους, να μην εκβιαζεις επιχειρηματιες. Ειναι οι νεοι δρομοι του δημαρχου, η νεα εποχη που τραβηξε!

Ανώνυμος είπε...

ειναι συγουρο για τον στελιο οτι τα πειρε?
εχουμε και αλλους λογαριασμους

Ανώνυμος είπε...

σιγουροι δεν ειμαστε για κανεναν, ουτε καν για τη γυναικα μας! Στο Βαθυ θα γελασουμε πολυ γιατι η μαχη γινεται για τους αστεγους του Μουρτζη. Η μεγαλυτερη μεταγραφη που εκανε το ιδρυμα ειναι του Δον Κασιμακη. Ο Δον θα αναλαβει να σηκωσει το βαρος της επικοινωνιακης πολιτικης με αμεση τσιμεντοποιηση δρομων, αμεσο delivery φαρμακων και τυροπιτων στις γριες και καθαρισμο χωραφιων με το φορτοτακι του. Παρτε 15516 και αμεσα θα εχετε το service που επιθυμειτε σπιτι σας, αρκει να ειστε δημοτης Βαθεος...

Ανώνυμος είπε...

ααααα και κατι που ξεχασα απο τον επισυμο ιστοχωρο του Δημου, γιατι πραγματικα τωρα το Χειμωνα ο Δημος εχει 'αναγκες' για προσωπικο στο Λιμενικο Ταμειο Αιγινα. Αν ειστε παλι ψηφοφορος Αιγινας μπορειτε κανετε αιτηση:

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΙΓΙΝΑΣ

Αίγινα 15/9/2010

Αρ.Πρωτ. 1193

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Πλήρωσης πέντε (5) θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας ,που εδρεύει στον Δήμο Αίγινας

Εχοντας υπόψη:

1.Τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν.2190/1994,όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν

2.Την υπ.17848/7/4/2010 εγκριτική απόφαση της Επιτροπής του άρθρου 2 παρ.1 της αριθμ.

6/15-5-2009 ΠΥΣ (ΦΕΚ 70Α/7-5-2009) ¨Διαδικασία έγκρισης προσλήψεων Προσωπικού

ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και συμβάσεων μίσθωσης έργου στους ΟΤΑ Α΄και

Β΄βαθμού- Τροποποίηση της ΠΥΣ 33/06 (ΦΕΚ Α΄22) με την οποία εγκρίθηκε η

απασχόληση δέκα (10) ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για

την κάλυψη εποχικών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, στα Ν.Π.του Δήμου

Αίγινας (σχετικό έγγραφο 18418/12-4-2010 του Υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης &

Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αρ.Απ. 4346/12-4-2010 Γ.Γ.Υπ.Εσωτερικών

3. Την υπ.αρ. 41/27-4-2010 απόφαση Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.Αίγινας και την υπ.αρ.132/13-2010

απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας

4.Τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου

Αίγινας που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β 766/24-5-2004

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου

χρόνου, συνολικού αριθμού πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας , για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες με

τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο ήτοι :

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά αλίευσα και ένα νέο blog. Δείτε το http://newaigina.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

kai egw!!

http://aiakosex.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Για σου ρε Γιωργο με τα ωραια σου! Τον εφτιαξες το Γιατρο και τωρα σε εφτησε. Σε εκμεταλευτηκε πηρε αυτο που ηθελε και τωρα δεν του κανεις γιατι του χαλας τη μαγια...Μην αγχωνεσαι ομως γιατι θα γυρισεις πισω. Τα ιδια ναζακια εκανε και ο Γκοτσης και τελικα επεστρεψε. Ολους εσας κατι σας ενωνει!!! Ξεκινα τωρα και τρεχα να μαζεψεις, σαν καλος δουλος, ψηφαλακια για το Γιατρο.

Ανώνυμος είπε...

Πως λεγεται ο Τριτος συνδιασμος που θα βγει στις εκλογες?
.
.
.
.
Γρηγορος Πουλος

χαχαχααχχαχαχαχαχχα

Ανώνυμος είπε...

giorgo S, telika politiko nano ton Koukouli les, alla kai o Sakiotis kai o Grigoropoulos soy sumperiferonte san na eisai o nanos esu. Kanoun tin douleia tous kai meta se petane.

telika exeis dunamiki?

Ανώνυμος είπε...

Ti egine re paidia me ton George S, efyge kai xanagyrise?????

Ανώνυμος είπε...

Στο συνδιασμο του Γιατρου ετσι το εχουν, μπαινοβγαινου! Μια ο Γκοτσης, μια ο Σκλαβαινας. Αυτοι δεν εχουν γινει ακομα δημοτικη αρχη και εχουν βγει τα μαχαιρια. Φανταστειτε να εκλεγουν! Θα σφαχτουν μεταξυ τους και μετα βεβαια οσοι απομεινουν θα μας πεταξουν εμας στη θαλασσα. Γιατρε κρυψε τα νυστερια...Ειναι επικινδυνα αυτη την εποχη...

Ανώνυμος είπε...

Στο δελτίο τύπου του κ. Γρηγορόπουλου, οι λέξεις είναι σαφείς και μιλούν για δήθεν υποψηφίους. Κι απ΄την άλλη πλευρά το επίσημο blog του συνδυασμού ο Αιακός μας λέει ότι ο Σκλαβαινας είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος. Καλά που τα πουλάνε αυτά?
Ο Σκλάβαινας διατυμπάνιζε την υποψηφιότητα του και δεν είναι τύπος που λέει ψεματάκια.
Ότι έγινε μόνο μεταξύ τους ξέρουν.
Πάντως μην μας πουλάνε παπά

Ανώνυμος είπε...

telika efyge i den efyge re paidia o sklabainas???

Ανώνυμος είπε...

Re paidia asxolithite Kai me Kati sobaro.. Kapoioi opws exw pei Kai pio palia.. Vlepoun tis ekloges San panigiraki... Etsi Kai o sklavenas Mallon.. An den exeis sta8eres apopseis.. Kai pezeis Mesa exw.. Den exeis kamia tyxh.. (GR/EN)

Ανώνυμος είπε...

gr/en kala ta les...kanenas omws den mas exei diafwtisei. ti paixtike telika me sklabaina??

Ανώνυμος είπε...

΄0σο ο Σκλάβαινας ήταν δίπλα στον γιατρό λαμόγιο τον ανεβάζατε κλέφτη τον κατεβάζατε,τώρα που έλειψε για λίγες μέρες ο κακός γιατρός διώχνει τον καλό Σκλάβαινα.Αποφασίστε τελικά τι θέλετε να το επιβάλλεται και στον γιατρό να τελειώνουμε.Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές κυττάξτε ποιός θα βγεί δεύτερος πίσω απο τον γιατρό και μετά ....βλέπουμε.Μην δείχνετε τόση αγάπη ξαφνικά στον Γιώργαρο θα τον σκάσετε.

Ανώνυμος είπε...

είχε φύγει διακοπέσ...????

Ανώνυμος είπε...

mallon file diakopes itan gia na toy kateboyn idees na grapsei stin aali opsi...

Ανώνυμος είπε...

Οι υποψηφιότητες του γιατρού θα ανακοινωθούν στα εγκαίνια ΕΠΙΣΗΜΑ. Έχουμε κάνει το θέμα του Σκλάβαινα ανατολικό ζήτημα.
Και τα δύο λαμόγια είναι. Τί αν έφυγε ο Σκλάβαινας τί αν έμεινε ο Γκότσης.
Για να καθαρίσει ο γιατρός πρέπει να ξαναδεί τον συνδιασμό του πιο προσεκτικά, το μόνο που δεν ξέρω είναι αν προλαβαίνει.

Ανώνυμος είπε...

Πεστε τελικά στον γιατρό ποιόν να ανακοινώσει Διαλέξτε 68 υποψηφίους-όποιος κατά την γνώμη σας είναι ικανός - γιατί φεύγει ο καλός Γκότσης γιατί δεν αντέχει το λαμόγιο τον Σκλάβαινα μένειτο λαμόγιο ο Γκότσης και φεύγει ο ηθικός Σκλάβαινας, δεν βλέπετε την καμπούρα σας που έχετε μαζέψει να μην χαρακτηρίσω τι και ντρέπεστε να τους κυκλοφορήσετε γιατί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος και αφήστε τον γιατρό και την ομάδα του να δουλεύουν για την αυριανή μέρα του νησιού μας που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του.

Ανώνυμος είπε...

8:28 den mas eipes omws eidisi.oles tis ypopsifiotitew tha anakoinwsei??

Ανώνυμος είπε...

Έχω απορία : Ανώνυμε 09.08 22/09 ποια ομάδα του γιατρού εννοείς?
έχει και ομάδα ? Εδώ δεν έχει στελέχη, θα έχει ομάδα?
Με ονόματα παρακαλώ . Όχι έχει ομάδα 400 άτομα.

Ανώνυμος είπε...

Προς τους υποψηφιους Δημάρχους:Το Δημόσιο Λιμενικό Ταμείο ειναι το δόλωμα.ταξτε σε οποιον εχει σόϊ και κάνει το δύσκολο να δεις για πότε θα πει το ναι.Εκεί ειναι η κονόμα και ανεξέλεκτη μάλιστα.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, είναι δυνατόν από τη μια να λέτε ότι κάποιοι (τι κάνει νιάου-νιάου) ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ για να εξαγοράσουν υποψήφιους και από την άλλη ότι κάποιοι ζητούν έμμισθες θέσεις και εν τους τις δίνουν; Και μάλιστα αυτοί που δεν παίρνουν το μισθό τους; Κόφτε κάτι ρε παιδιά, ξεραινόμαστε στο γέλιο διαβάζοντας τέτοια πράγματα!