Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Τα νέα τρέχουν πιο γρήγορα απο εμάς...

Το μεσημέρι υπήρξε μια έντονη φημολογία ότι η ομάδα που αποχώρησε απο τον γιατρό αποφάσισε να κατέβει ως ξεχωριστός συνδυασμός με υποψήφιο τον Τηλέμαχο Δρακουλάκη. Οι φήμες προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται μια οι 14 που αποχώρησαν απο τον γιατρό δεν είναι όλοι τουλάχιστον γνωστοί και δεν είναι γιατί ούτε κάν οι αρχικοί 60 απο τους οποίους προέρχονται και αποτέλεσαν την αρχική μαγιά του συνδυασμού δεν είχαν ανακοινωθεί. Ετσι λοιπον θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες πριν καταλήξουμε σε οριστικά συμπέρασματα. Ενα τηλεφωνικό γκάλοπ διενεργείται αυτές τις μέρες απο τον Κουκούλη που προφανώς θα είναι πολύ σημαντικό για την στελέχωση του συνδυασμού. Οι σύμβουλοι που πιστεύουν στους συνδυασμούς έχουν ήδη κατοχυρωθεί όμως ο μεγάλος αριθμός υποψηφίων που επιβαλλέι ο Καλλικράτης κάνει δύσκολη την ανεύρεση τόσων αξιόλογων. υποψηφίων και ετσι αυτή την στιγμή ευνοούνται διάφοροι καιροσκόποι οι οποίοι θα περιμένουν και τα γκάλοπ και να δούν που φυσάει αέρας για να είναι σίγουροι ότι θα είναι στην σωστή μεριά και επίσης  κάποιοι που βλέπουν τον ουρανό να τους έρχεται στο κεφάλι και προσπαθούν ευσχήμως να τον αποφύγουν. Εκείνο πάντως που λείπει κατά την άποψη μου απο την προεκλογική εκστρατεία είναι η αντιπαράθεση σε θέσεις και  προβλήματα που απασχολούν τον τόπο. Το κουτσομπολιό έχει υπερισχύσει κι αν πάμε έτσι τελικά κανένας δεν θα δεσμευτεί πουθενά - έστω και με την προεκλογική ανευθυνότητα-  και αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Πρέπει να ακούσουμε θέσεις, προτάσεις, σχεδιασμό. Αυτά μας λείπουν. Απο φούμαρα χορτάσαμε όλα αυτά τα χρόνια. 

44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

paidia eytixws sto new epikratei logikienw ston aiako ginetai xeftila...to apogeyma anebase ena sxolio me treis fwto apo proeklogika fyladia gotsi, giatroy kai koykoyli kai ta paroysiaze ws ena. O theodwrakis einai ypalilos toy sklabaina kai filipineza toy sakkiwti. einai aytos poy ekei poy eftyne twra glyfei. Giwrgaki ade plyne kanena braki tis gynaikas soy agori moy. ade brabo. ki an eisai magas kai foras padelonia anebase to pali...
IRISH REPUBLIK ARMY

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΕΣ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΡΩΜΙΛΟΙ ΣΚΛΑΒΑΙΝΑΣ, ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΛΠ.ΕΦΥΓΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΓΚΡΟΜ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΜΥΡΜΙΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

REPUBLIC η μηπως εννοεις COFFEE REPUBLIC.ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΣΕ ΚΟΒΩ 10.49. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ . ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ( ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1976)

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι να μην το παίρνετε κατάκαρδα. Στις εκλογές πρέπει να υπάρχει και λίγο χιούμορ. Άλλωστε είναι πασίγνωστο ότι ο γιατρός δεν θα είναι δήμαρχος αλλά δημαρχεύων. Το έχει παραδεχτεί και ο ίδιος. Και όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί δεν ξέρει γρι από Τοπική Αυτοδιοίκηση. Σε αυτή την υπόθεση ο Γκότσης δεν θα είναι και η καλύτερη περίπτωση για να κάνει το Δήμαρχο, ούτε ο Νταβαντώνης τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου. Εμείς δηλαδή τι πρέπει; Να γίνουμε για άλλη μία φορά πειραματόζωα;
Η κυρά - Κατίνα

Ανώνυμος είπε...

Την Τετάρτη θα δείξει. Από το πώσ θα μιλήσει, τι θα πει,ποιους θα ανακοινώσει. Πάντως τα δείγματα και τα μερομήνια λένε ότι οι περισσότεροι που έχουν μείνει στο γιατρό, μετά από την αποχώρηση τησ ομάδας του κ. Σκλάβαινα, είναι όλοι του Γκοτσή. Είναι η νεκρανάσταση του συνδυασμού που είχε ο Γκοτσής πριν από 20 χρόνια. Ε! ρε παιδιά, ήμαρτον. Είναι και ντροπή να καταπιούμε τέτοιο δούλεμα. Υποτιμούνε τη νοημοσύνη μας και μας έχουν περάσει για τελείως ανεγκέφαλους.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ότι ακόμα το BLOG δεν ασχολήθηκε με την καταστροφή της νεροποντής, ούτε με την αδιαφορία του κ. Τίποτα που κειμότανε τον ύπνο του διακίου και τον ξύπνησε ο Καρλής στις 7 η ώρα ( Το παραδέχτηκε ο ίδιος στο Δημοτικό Συμβούλιο). Όσο γι' αυτά που γράψανε οι Ν3ινοι, ότι δήθεν έκανε τις απαραίτητες ενέργειες και ειδοποίησε το Νομάρχη,κολοκύθια τούμπανα. Η Πολιτική Προστασία ενεργοποιήθηκε δύο μέρες μετά. Η πυροσβεστική πήγε να μαζέψει τις λάσπες γιατί τα νερά είχανε στργγίξει από μόνα τους.Ας είναι καλά ο κ. Σακκιώτης που έτρεξε από την πρώτη στιγμή. Ο κ. Σακκιώτης επίσησ ήταν εκείνος που ειδοποίησε και το Νομάρχη. Εδώ τα έπαιζε η ΤΙΒΟΥΛΑ και αυτοί ακόμη κοιμόντουσαν. Τέτοια ξεφτύλα δεν έχει ματαγίνει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΛΟΚ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ; ΓΙΑΤΙ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ Ν3ΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΝ3ΗΣ ΤΑ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ. ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ, ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΤΩΝ ΟΜΒΡΥΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΜΟΥΡΤΖΗ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο κ. ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΚΕΙ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΪ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Re paidia, oti kai na grafoune oi N3inoi kai oti kai na lene ta papagalakia toy Koykoyli, o kosmos poy epathe tis zimies to kserei. Protos eftase o Sakkiotis, meta i TV, meta i Politiki Prostasia apo ti Nomarxia,o Spyridonas me to Moyrtzi parea, kai teleytaios aytos o malakas, mazi me kapoion allo, poy kanane dithen pws kati metragane kai kati grafane se ena koloharto, gia na paramythiasoyne toys ithageneis. Akouse omos ta mpinelikia tou kai malista hontra.
Nik the Greek.
( Ego twra pao gia ypno )

Ανώνυμος είπε...

Άμα θέλεται να το χοντρίνουμαι και να χαλάσουμαι το BLOG εγώ θα σας πω ότι η "Τρελοκοτσιδού" έχει κάτι ούμπαλα ΝΑ!! μετά συγχωρήσεως και σας τα έχει βάλει εκεί που ξέρεται, και γι' αυτό πονάται. Αλλά ακόμα και αν πλένει τα βρακιά τησ γηνέκας του, τουλάχιστον δε βαστάει φανάρη. ( Ν3-L1). Σημιώσαται Χ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά του γιατρού, γιατί χαιρόσαστε; Επειδή διώξατε τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και κρατήσατε τα λαμόγια της ΝΔ; Άμα ήθελε ο γιατρός να ξεσκαρτάρει θα έμενε με πέντε υποψήφιους και θα κατέβαινε μόνο για το τοπικό της Πέρδικας. ( Χωρίς το Νταβαντώνη)

Ανώνυμος είπε...

Οι πληροφορίες λένε ότι έχει κάνει κρούση και στο Σακκιώτη και στον Κουκούλη (τι άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου). Ο πρώτος μάλιστα πληροφορούμαστε ότι του έκλεισε ευγενικά την πόρτα, χωρίς να τον πληγώσει, γιατί οι Μουρτζικοί, και όχι μόνο, του είπανε ότι θα φύγουνε όλοι. Άρα το μόνο που τους μένει είναι να κατέβουνε αυτόνομα. Πάντως το γιατρό ή έτσι ή αλλιώς θα τον ξεσκίσουνε γιατί, όπωσ και να το κάνουμε δεν τους φέρθηκε τίμια και τους άδειασε. Κάτι όπως τότε με την Ομάδα, αν θυμόσαστε, που ο γιατρός έκανε τον Πρόεδρο και πληρώνανε άλλοι. Αν όχι ρωτήστε το Φρουδάκη, κάτι μπορεί να ξέρει για το φόνο.

Ανώνυμος είπε...

Kalimera!!!edw eimaste pali...telika ayto to palikari me tin kotsida den proxwrise stin anartisi toy thematos poy katebase. ektow an ysxiristei oti den to katebase o idios alla oi exwgiinoi poy esteile o ekdotis toy. Blepete einai se apeutheias syndesi mazi toys kai olo to panelliio gelaei mazi toys...na kanonisoyme diastiko lewforeio gia drakaki, n3, moytsatso, bitro kai trelokotsidoy. palioi kai neoi gnwrimoi tha perasoyn kala...xerw pws tha protimoysan na toys baloyme se trainaki alla to diastimoploio forietai kalytera.
kalo taxidi trela agoria!!
KATALANOS

Ανώνυμος είπε...

Να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Πρώτον, μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες είχαν καθαριστεί όλοι οι δρόμοι από τις κατολισθήσεις, τα χώματα κλπ. Αυτό μπορείτε να μου εξηγήσετε πως έγινε από ανθρώπους που κοιμόντουσαν;
Μου φαίνεται ότι σας πείραξε που ο μηχανισμός του Δήμου πάρότι δεν είναι προεκλογική περίοδος, δούλεψε στο φούλ.
Δεύτερον, μόνο η Νομαρχία έχει αρμοδιότητα στα ρέματα και αυτό διότι υποτίθεται ότι είναι υδροβιότοποι και απαγορεύεται να επέμβει οποιοσδήποτε άλλος.
Εγώ απορώ με όλους εσάς που έχετε φάει κόλλημα με τον Μίχα και δεν τολμάτε να του σούρετε και αυτουνού καμιά κουβέντα. Ο τύπος ασχολείται μόνο με το Μουσείο Καπράλου και λέει ότι θα δώσει τα εκατομμύρια της Νομαρχίας εκεί. Μα έλεος, δεν υπάρχει κανείς να έχει τα ούμπαλα να κάνει κριτική σε αυτόν τον απίθανο τύπο που λέγεται Μίχας; Δηλαδή στην Αίγινα τα έχουμε όλα και το μόνο που μας λείπει είναι το Μουσείο Καπράλου;
Βγήκε και η κα Τούλα και μας είπε ότι διαθέτει η Νομαρχία 400.000€ για τα ρέματα. Και τι έκανε με αυτά τα 400; Τίποτα

Ανώνυμος είπε...

Αν άκουσες το video του Portal γιατί σίγουρα δεν ήσουν στο δημοτικό συμβούλιο γιατί αν ήσουν θα το ήξερες, ότι τα 400.000 € η Νομαρχία τα διέθεσε το 2009 σε κάποιους Δήμους για την απόφραξη των ρεμάτων.
Ο δικός μας Δήμος ούτε καν μπήκε στον κόπο να απαντήσει στο έγγραφο αν χρειάζεται αποφράξεις και σε ποια ρέματα ή όχι.
Με τα 400.000 € λοιπόν φίλε μου αποφράχθησαν άλλα ρέματα σε άλλους Δήμους που απάντησαν στο σχετικό έγγραφο ότι έχουν ανάγκη.
Μην δημιουργείτε εντυπώσεις όταν δεν ξέρετε τί σας γίνεται. Κακό κάνετε στον Κουκούλη, όχι καλό.

Ανώνυμος είπε...

Στον 9,51 ή Γιάννη ή αντιδήμαρχο, τα ρέματα δεν είχαν ποτέ καθαριστεί και οι υπόνομοι φραγμένοι. Τα χρήματα πήγαν για άλλους σκοπούς εκτός από αυτούς που δόθηκαν από τη Νομαρχία. Επίσης αν στην πόλη έριχνε το νερό της Αγίας Μαρίνας θα είχαν πλημμυρίσει όλα τα καταστήματα της παραλίας. Και οι ευθύνες θα ΄΄ηταν μόνο δικές σας.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ανώνυμε "αντ'άυτού" Το οτι δούλεψαν τα συνεργεία του Δήμου δεν ειναι κατόρθωμα εκτός και εάν το αυτονόητο εσείς το θεωρείται.
Θα ηθελα επίσης εάν υπάρχει αλληλογραφαφία απο την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου πρός την Νομαρχία για τον καθαρισμό των ρευμάτων να μας την δείχνατε γιατί οπως λέτε χρειάζεται αδεια.Τα υπόλοιπα ειναι λόγια προς εντυπωσιασμό και από αυτά μας εχεται χορτάση.Βέβαια ο καθείς κατά τα εργα του που λέμε και εμείς οι απλοί οι λαϊκοί,εσείς εκεί στα υψώματα δεν ξέρω πως το λέτε.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΛΕΩ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΤΣΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΚΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΣΑΚΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΩΣ. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Τα γυαλάκια που φοράμε τα φοράμε για να βλέπουμε πωε έχουν τα πράγματα. Βάλε κι εσύ κανένα γυαλάκι γιατί δεν βλέπεις τί σου γίνεται

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά τα πράγματα είναι απλά και οι διαδικασίες δεδομένες. Αν έχει ένα έγγραφο ο Κουκούλης με πρωτόκολο της Νομαρχίας που να αποδεικνύει ότι έκανε έστω και μία προσπάθεια να μας το δείξει από το LAP TOP του να το μάθουμε κι εμείς. Πλήρης αφασία και αδιαφορία. Όσο για τα ρέματα η Νομαρχία δίνει τα λεγτά στο Δήμο για να κάνει τα έργα. Δεν τα κάνει η ίδια. Να σασ θυμίσω όμωσ τι έγιναν μερικά από αυτά τα λεφτά; Εφημερίδες, δηλαδή χαρτοπόλεμος με έργα μαιμού που υπάρχουν μόνο σε τιμολόγια. Γι' αυτό οι Ν3ιινοι υποστηρίζουν το...σπίτι τους. Για να μην πέσει και τουσ πλακώσει. Προσ το παρόν μένουμεστο ότι χάρη στισ λαμογιές τους πνίγηκε η Αίγινα και κακώσ τόσο καιρό δεν έφεραν ένα Εισαγγελέα. Άντε τώρα που θα μας κάνετε και τους πονηρούς ορισμένοι ξερόλες που εμφανίζετε το μαύρο άσπρο.
Ο Μήτσος ο Καρούλιας

Ανώνυμος είπε...

Άμα τους βάζετε όλους στο ίδιο σακί δεν είναι σωστό. Για τον Κώστα το Δρόσο ξέρω ότι δεν είναι σαν τους άλλους. Και ο Λύτρας ο Άγγελος είναι πολύ σοβαρό, έντιμο και αξιοπρεπές πρόσωπο. Και δεν ανήκουν στον ίδιο κομματικό χώρο με το Σκλάβαινα. Εγώ πιστεύω ότι παρασύρθηκαν. Εξ άλλου ο Κώστας το απόδειξε κι όλας γιατί λέει τα πράγματα με ονοματεπώνυμο.

Ανώνυμος είπε...

ερώτηση ποιός είναι ο famous Κώστας Δρόσος;

Ανώνυμος είπε...

MHTSO KAROULIA DEN TA XEREIS KALA...
ta lefta den ta deinei h nomarxia kai ta kanei oti 8elei o dhmos..paraplhroforhshh... h nomarxia sthn prokimenh fash vgazei ergo ka8arismou rematon..to xrhmatodwtei..ginete dhmoprasia kai vgenei ergolavos..meta h nomarxia stelnei egrafa pros olous tous dhmous pou ths anhkoun gia thn anagkh ka8arismou...osoi apanthsoun oti ontws exoun provlhma kai prepei na ka8aristoun ta remata ,steleni h nomarxia ton ergolavo kai ta katharizei...auth einai h alh8eia..to ti ekane o dhmos mas..den 3erw..pantws den yparxei ayto pou lete ... h nomarxia deinei erga ..den deinei leykes epitages se dhmous..

(GR/EN)

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα όπως τα λέει ο ανώνυμος 1.35
Λευκή επιταγή δεν υπάρχει. Υπάρχει ανάγκη και υλοποίηση.
Ο Δήμος μας το 2009 που ήρθε το έγγραφο δεν είχε μάλλον ανάγκη γι΄αυτό και δεν μπήκαν καν στον κόπο να απαντήσουν.
Καλά τα laptop κ. Κουκούλη, αλλά να τα χρησιμοποιούμε κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

τις ευθυνες της καταστροφης απο την βροχη τελικα τια ανελαβε κανεις? 1 ωρα εβρεξε και πνιγηκε το νησι.σε περιπτωση που βρεξει για μια ολοκληρη μερα τι εχει να γινει? τι μετρα εχουν παρει οι υπευθυνοι?

Ανώνυμος είπε...

kaneis la8os gia thn diarkeia ths vroxhs prwton kai deyteron xehnas kai ton oro edashs...
kai mallon koimosoun kai den 8ymase pws exei na geinei kati tetoio 50 xronia!!mhn ginomaste polemoxaris...
mhn psaxneis gia ey8ynes..psaxe kalytera gia to poioi 8a apokatasthsoun tis zhmies..kai an 8a dw8ei oikonomikh voh8eia stou plimiropa8eis..pio wraio kai pio syneto..mhn psaxneis na vreis poion 8a kremaseis..den axizei ton kopo..
(GR/EN)

Ανώνυμος είπε...

αρα ολα δουλευαν ρολοι ολοι αντεδρασαν αμεσα και για ολα φταιει η θεομηνια !!!ειμαστε απλα ατυχο νησι!ελπιζω να εχεις σοβαρο λογο για αυτα που γραφεις η καποιο οφελος γιατι αλλιως εισαι τουλαχιστον αστειος

Ανώνυμος είπε...

αστείος είσαι εσύ που ψάχνεις να αποδώσεις ευθύνες με λόγια καφενείου.
Ο προηγούμενος απλά μίλησε συνετά. Αλλά δεν ικανοποίησε την μικροπολιτική σου μανία.
Τώρα γράψε ότι γουστάρεις.Αστείος και μικρός είσαι...

Ανώνυμος είπε...

προφανως και οι δυο σας ενημερωνεστε απο τα μμε για τις καταστροφες του νησιου.θεωρω μαλιστα πολυ αντρικιο να καθεστε στο μπαλκονακι σας να απολαμβανετε το καφεδακι και φυσικα να μιλατε "συνετα" και να σχολιαζετε τα γεγονοτα ενω την ιδια στιγμη καποιοι στο χωριο τους προσπαθουν να σωσουν την περιουσια τους

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ SUPER VIDEO
ΜΠΕΙΤΕ WWW.YOUTUBE.COM ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ
ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=rEORelGmKKE

Sakis Blog team

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΣΙΝΟΣΑΚΚΙΩΤΙΚΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ 11:34 , ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΑΡΓΟΜΙΣΘΕ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ. ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΟΥ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΕ LASER.

Ανώνυμος είπε...

5.38 ΟΥΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ.
ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΡΩΤΑΓΕΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

to videaki kaki apomimisi apo to video tou giatrou

Ανώνυμος είπε...

Ποιο video του γιατρού αυτό που ζωγραφίζουν τα παιδάκια το λογότυπο?
Δεν έχει ούτε ένα κοινό στοιχείο.
Αν έχει γράψε μας γιατί μπορεί εσύ να βλέπεις κάτι που εγώ δεν μπορώ να δω.
Αλλά πιστεύω ότι ήθελες τώρα κάτι να μας πεις, δεν είχες τί και έγραψες αυτό.

Ανώνυμος είπε...

6.11 MOLIS IDA TO VIDEO TOU GIATROU AFTO POU PARATIRISA EINAI OTI TO SKAFOS PROSO OLOTAXOS DISKOLEYETAI NA PIASEI LIMANI.
NA ANISIXISO?

Ανώνυμος είπε...

sto video o petrakis protagonistis!!

o zisis pou einai?

Ανώνυμος είπε...

o plirono diafimizetai

Ανώνυμος είπε...

mhn anhsuxeis file mou to skafos proso olotaxws pernaei skopelous petaei baridia kai sunexizei aka8ekto thn poreia tou

Ανώνυμος είπε...

emeine fortomeno me mpompes poy opoy nanai skane h ekdikhsh einai piato poy trogetai kryo kai o giorgos kerei na to paizei kala

Ανώνυμος είπε...

Οι βόμβες που έχει αυτό το σκάφος φτάνουν για να ανατινάξουν όλο τον Αργοσαρωνικό. Αλλά σήμερα να μην μιλήσουμε άσχημα διότι είναι τα εγκαίνια του γιατρού. Μην του δώσουμε κι άλλο άγχος. Θα τα κάνει που θα τα κάνει σκατά, μην τα κάνει και απόσκατα.

Αυγό γιατρέ... για τη φωνούλα

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί θα μιλήσουν για θέσεις και προτάσεις; Αυτοί που το μόνο που κάνουν είναι μόλις ξυπνάνε, να αρχίσουν να αλληλοβρίζονται; Για 25 χρόνια στην Αίγινα δεν είχε γίνει σχεδόν τίποτε, γιατί δεν υπήρχε τέτοια κριτική και πόλεμος; Η μόνη απάντηση είναι η εξής: Κόρακας κοράκου δεν βγάζει μάτι. Επί Μούρτζη ο Σακκιώτης ήτο Αρσακειάς!

Ανώνυμος είπε...

Τα νέα αίματα (όχι σε ηλικία) μας έχουν κάνει άνω-κάτω.
Έχουν δημιουργήσει μια εμπόλεμη ζώνη στο νησί. Κάθε 4 χρόνια είχαμε εκλογές δεν γινόταν αυτό το χάλι που γίνεται σήμερα.

Ευάγγελος Αποστολίδης είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΗΡΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ BLOGS ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟΣ ΟΧΕΤΟΣ. ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΥΒΡΕΙΣ, ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ, ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΘΑΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΄40,΄50, ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 2010. ΕΜΠΑΘΕΙΑ, ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΙΨΗ ΗΘΟΥΣ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΗΤΙΚΟ ΛΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

kala ta lesfilarako