Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Πολιτικά «παιχνίδια»

Ησυχη ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος αλλά φαίνεται ότι κρύβει πολλά «παιχνίδια» που έχουν αρχίσει να παίζονται σε βάρος του εκλογικού σώματος.
Το πρώτο είναι το χρήμα που πέφτει για την εξεύρεση υποψηφίων. Οκτώ ο ένας από τη Σουβάλα, δώδεκα ο άλλος από τους Αγίους, δεν έχουμε ακόμα φτάσει στα 40άρια των προηγούμενων εκλογών.
Το δεύτερο είναι η εκμετάλλευση της ανθρώπινης ανάγκης. Πολλές οι διευκολύνσεις, πολλές οι υποσχέσεις. Τα λεγόμενα ρουσφέτια που έμμεσα εξαγοράζουν την ψήφο του ανθρώπου με αντάλλαγμα την επίλυση του προβλήματος του. Φτάνουν στο σημείο να υπόσχονται και θέσεις 8μηνιτών που βαίνουν προς κατάργηση. Ακόμα εξαναγκάζουν κάποιους να ακολουθήσουν τις επιλογές τους με διάφορες κινδυνολογίες.
Ειλικρινά προκαλεί πολλά ερωτηματικά η στάση ορισμένων που για να πάρουν την καρέκλα της εξουσίας είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν χιλιάδες ευρώ. Και φυσικά μιλάμε για εκείνους που έχουν την δυνατότητα να το κάνουν εν μέσω περιόδου οικονομικής κρίσης.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οικονομική επιφάνεια έχουν πολλοί λίγοι.
Ο νοών νοείτο.
Αντισταθείτε αδέλφια!

Ανώνυμος είπε...

Poios pire ta 8 kai pios ta 12. peite onomata re paidia...
DON KIXWTIS

Ανώνυμος είπε...

για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, το σκηνικό με τα φράγκα και τις εξυπηρετήσεις, γίνονται και στα 3 στρατόπεδα. Ο Μίχας έχει φτάσει σε σημείο να σβήνει κλήσεις για ΚΤΕΟ στους Σακκιωτικούς της Σουβάλας.

Ανώνυμος είπε...

re poioi piran ta 8 kai ta 12...o baby john kai o koytokasimis????

Ανώνυμος είπε...

O kasimakis kai o Gkaris

Ανώνυμος είπε...

ο γκαρης στις προηγούμενες ειχε παρει ενα μηχανάκι 1700 ευρώ δώρο σιγά μην του έδωσαν 12000 τωρα εκτος αν κατεβενει υποψηφιος οποτε τα δεδομενα αλλαζουν και δεν ειναι σβησιμο κλησεων αλλα σβησιμο χρεων

Ανώνυμος είπε...

O Afrikanos moirazei xrima...alla osoi ton xeroyn einai sigoyroi pws to xrima ayto den einai diko toy. Einai mayro...katamayro xrima paidia!!!

Ανώνυμος είπε...

http://aiakosex.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Opoios parei dekara apo ton afrikano 8a tou plenei ta podia gia polla xronia.
Kanoun la8i oi anthropoi. Nomizoun oti egine kalos kai moirazei euro.
Den tous ta exoun pei kala.