Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Η αποπομπή του Γιώργου…

Το θέμα που κυριαρχεί αυτές τις μέρες είναι η αποπομπή του Γ. Σκλάβαινα από τον συνδυασμό του κ. Γρηγορόπουλου. Έναν συνδυασμό στη δημιουργία του οποίου ο κ. Σκλάβαινας πρωτοστάτησε με νύχια και με δόντια.

Στην απόφαση αυτή ο κ. Γρηγορόπουλος βρήκε σύμμαχο όχι μόνο την ομάδα Γκότση αλλά και την ομάδα Σκλάβαινα-Τηλέμαχου.

Δεν πιστεύουμε ότι η κίνηση είναι μια «θυσία» του κ. Σκλάβαινα αλλά ότι κρύβει βαθύτερα εσωτερικά θέματα του συνδυασμού. Διαδίδεται ότι ο κ. Σκλάβαινας προωθούσε την μονοσταυρία γι αυτό βρήκε απέναντι και τη δική του ομάδα.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν κατά πόσο η κίνηση αυτή είναι επιτυχής ή όχι.

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

I alitheia einai oti me ton enan i me ton allon tropo p Skalvainas apotelei to politiko varidi ton anthropon me toys opoious exei synergastei.To fimologoumeno "skandalo" me to reyma tis dei to opoio feretai na xrisimopoioyse "xoris adeia" (anepivevaiotes fimes etsi lene) tou edeikse tin porta toy syndyasmou toy k. Sakkioti!
Isos gia to yfos toy (peripaixtiko), isos gia ta legomena, akoma kai isos kai gia to paroysiastiko toy, toy mia megali merida toy kosmou den ton sympathei kai ayto fainetai na afougkrastike o grigoropoulos tora pou einai noris. Apo tin alli (senario epikratestero gia to diko mou myalo) den einai tipota allo apo ena epikoinoniako trik gia na parei mazi toy o giatros olous osoi legan mexri simera "kalo paidi o giatros alla ego Sklavaina den psifizo".

Ανώνυμος είπε...

o sakis...xaxaxa

oloi mazi!

2 atoma eixe sto sumvoulio kai den kserw posous topoikous, kai apo ta 2 xronia eixe kataferei na einai monos!!

giauto apo tin deutera goustarei tous ethelontes..me tous monimous den toys katafernei.
skepsou twra poy tha exei kai tous allous mesa.....

Ανώνυμος είπε...

Ρε συμπολίτες, ξυπνάτε η "αποπομπή Γιώργου" είναι μαΪμού και επικοινωιακό τρυκ του εικονοπώλη .

Ανώνυμος είπε...

@11:24
Φιλε αυτα που λες είναι δυσνοητα και δεν κολλάνε με το θεμα της ανάρτησης. Αν καταλαβα καλα θες να πεις οτι ο Σάκης είναι απομονωμένος; Οτι δεν τον συμπαθεί ο κόσμος; Οτι δεν είναι δημοφιλής;
Αν σωνει και καλά θες να θαψεις τον Σακη, περίμενε μια πιο κατάλληλη αναρτηση.
Το θεμα εδω είναι ο Σκλάβαινας και ο μοναχικός περίπατος του..

Ανώνυμος είπε...

Μου δινετε ολοι την εντυπωση οτι ζειτε σε αλλο νησι. Το προβλημα ηταν στη μοιρασια...Σε λιγο θα σκασουν μπομπες για επιταγονια, για ακινητα κτλ. Το νυστερι του Γιατρου αυτη τη φορα δεν εκοψε καλα για τη μοιρασια της πιτας στην Αιγινα. Δεν ειναι τυχαια τα πισωγυρισματα Γκοτση. Εδω ειμαστε και θα δειτε. Αυτοι μεχρι τις 7 Νοε. θα σφαχτουν μεταξυ τους.

Ανώνυμος είπε...

kanenas paidia den milaei gia tin tabakiera...poy paei telika o George S??

Ανώνυμος είπε...

Me ton koykoyli

Ανώνυμος είπε...

file 11:29 sigoyra mas...doyleyeis

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν είναι επικοινωνιακό τρυκ όπως αναφέρει ο ανώνυμος 12.46 που και εγώ το θεωρώ το επικρατέστερο σενάριο, πρόβλημα θα υπήρξε με την μοιρασιά. Ο Σκλάβαινας είναι άνθρωπος για την πάρτη του, σιγά μην ήθελε δισταυρία. Έχει κάποιος ταλιμπάν που στηρίζουν μόνο Γιώργο με όποιον κι αν βάλει.
Δικαίως ο Σκλάβαινας να αισθανθεί περίεργα, γιατί μην ξεχνάμε ότι εκείνος προώθησε το γιατρό στην αρχή της πολιτικής του πορείας στην Αίγινα.
Προσωπικά δεν την θεωρώ τελειωμένη υπόθεση. Θα έχει εξέλιξη. Μην σας κάνει εντύπωση αν στα εγκαίνια δούμε το Σκλάβαινα με κουστουμιά και πρώτο τραπέζι πίστα στις ανακοινώσεις.
Η ιστροία λέει ότι τα λαμόγια τα βρίσκουν μεταξύ τους στο τέλος.

Ανώνυμος είπε...

12:23 τα λες σοφά!!κανένα νέο???που είναι τώρα αυτά τα παιδιά?

Ανώνυμος είπε...

Μην ψαρώνετε δεν υπάρχουν νέα ούτε παλιά. Τα έχουν δει σκούρα και ψάχνουν όλες τις παραμέτρους για να βρουν το σωσίβιο.
Σωσίβιο όμως στην προκειμένη δεν υπάρχει. Τα σωσίβια τελείωσαν και τα βαρίδια θα πάνε εκεί που πρέπει στο βυθό.

Ανώνυμος είπε...

sklabainas kai eikonomaxos....poy briskodai twra??

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ
ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.
ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΕΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΟΥ.
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΜΑΛΑΚΕΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ.
ΑΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ

Ανώνυμος είπε...

o sklabainas pinei twra kafe sto aiakeio....

Ανώνυμος είπε...

xestikame

Ανώνυμος είπε...

μην ψαρώνετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν είναι αίγινα ο γιώργαρος....

Ανώνυμος είπε...

peripato stin aigina to vlepw na anei giati giati gia tipota allo den ton kobw pio swsta doureio ippo toy gkotsi ton blepw kalitera ferefwno ti na mas pei o giatros twra
panagiwti dimarxo 8a exei ih aigina alla aytos 8a einai o koykoylis

Ανώνυμος είπε...

kala esy 3:14 κοιμασαι αγόρι μου....τρίτος και καταιδρωμένος tha einai o dikos soy....

Ανώνυμος είπε...

Ειναι ντροπη, πραγματικα ντροπη ολο το πολιτικο συστημα της Αιγινας να κινειται απο ενα ανθρωπο που ηρθε ξυπολητος απο τα βουνα του Μεσαγρου. Αυτος μαγκια του και με το τροπο του πετυχε αυτα που επρεπε να πετυχει. Ντροπη κυριως για αυτους που ασχολουνται μαζι του. Ντροπη στο γιατρο που τον περιεθαλψε στον συνδιασμο του, ντροπη στο Σακη που τον ειχε στο συνδιασμο του παλια και ντροπη στους Κουκουληδες που με τη συμπεριφορα τους δημιουργησαν το πολιτικο τερας Σκλαβαινα. Λυπαμαι για την Αιγινουλα μου που δεν ειναι τυχαιο πως εχει περιελθει σε αυτη τη κατασταση χωρις ρευμα, νερο, λιμανια, βιολογικο και με πολλα σκουπιδια. Ενα φτωχο νησι με πλουσιους ανθρωπους. Ενα πλουσιο νησι σε πολιτισμο και πορους και φτωχο σε πνευματι ανθρωπους.

Ανώνυμος είπε...

Πες τα λαιδα που ξαφνικα πονεσες για το νησι μας γιατι απο το τιποτα μας εκανες να κοιτάμε ο ενας τον αλλο με μισο ματι ειχες τον τροπο σου εγραφες και απο εδω και απο εκει.ο σκλαβαινας ηταν ειναι και θα ειναι αιγινητης με τ α καλα του και με τα κακα του με φιλους πιστους και εχθρους ορκισμενους που οταν τους ρωτας γιατι τι σας εκανε δεν ξερουν να απαντησουν,απλα ετσι για να ξεχωριζουν απο τους φιλους του,για ολα φταιει οσκλαβαινας για τα χαλια μας οπως τα περιγραφεις 4.14 φταινε οι διοικησεις και οχι η αντιπολιτευση φταιμε εμεις που τοσα χρονια δεν επιλεξαμε αυτον που θα μας γλυτωνε απο τα δεινα καιτο πολιτικο τερας οπως τον αποκαλεις δεν ηταν ποτε διοικηση .στειλε λοιπον τα βελη σου στους ομοιους σου που διοικουν ή διοικησαν σε αυτο το νησι.νισαφι πια με τον σκλαβαινα.

Ανώνυμος είπε...

giorgo dikse tin dunami soy!!

tsampa magkes einai!!

enas taliban sou.

Ανώνυμος είπε...

Πια προσφορά ρε παιδιά για το νησί; Έχουν προσφέρει κάτι, όλοι αυτοί από την ομάδα του γιατρού μέχρι σήμερα στην Αίγινα; Μόνο έχουν πάρει και επιδιώκουν να πάρουν ακόμα περισσότερα. Λες και έχουμε κατέβει από το ΤΑΜΤΟΥΜ και δεν ξέρουμε τι γίνεται στον τόπο μας. Λαμόγια του κερατά που κονομάνε στην πλάτη μας και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η πάρτη τους. Και πρώτος ο δόκτωρ που τα έχει αρπάξει χοντρά με την κλινική και τις εγχειρήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Eγώ δεν κατηγορώ κάποιον που από τη δουλειά του έχει βγάλει χρήματα. Δεν είναι λαμογιά να πετύχεις στη δουλειά σου και να γίνεις πλούσιος.
Είμαι όμως ενάντια σε όλα τα άλλα που ακούγονται, για επιταγές, για έπαρση, για σιγουριά , για εξαγορά ανθρώπινων συνειδήσεων