Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Τελικά ο γιατρός θέλει γιατρό;

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες δύο ακόμα στενοί συνεργάτες του Σκλάβαινα είδαν την πόρτα της εξόδου απο τον συνδυασμό του γιατρού. Πρόκειται για τον Τηλέμαχο Δρακουλάκη και τον Κώστα Δρόσο. Το γεγονός καταδεικνύει ότι η πλευρά Γκότση κέρδισε την μάχη στο εσωτερικό του συνδυασμού και πλέον έχει καθαρά το πάνω χέρι. Τώρα εάν αυτό είναι καλό η κακό είναι ένα αλλο θέμα που θα φανεί στην συνέχεια. Ο Γκότσης  δοκίμασε την  τύχη του την περασμένη φορά και ήρθε τέταρτος. Τώρα η προσωπική αύρα του γιατρού θα τον φέρει πιο ψηλά; Σαν δύσκολο μου φαίνεται. Πιο πολύ ενδιαφέρον έχει το τι θα κάνουν οι κομμένοι. Προφανώς δεν μπορούν να έχουν άμεση και ανοικτή συνεργασία ούτε με τον Σακκιώτη ούτε με τον Κουκούλη. Με τον Σάκη εκτός όλων των άλλων που έχουν προηγηθεί γιατί θα αντιδράσει και η πλευρά των υποψηφίων που προέρχονται απο τον Μούρτζη και με τον Κουκούλη γιατί θα αντιδράσουν άλλοι υποψήφιοι που ο Σκλάβαινας στην διάρκεια της τετραετίας στόλισε κανονικά με προεξάρχοντα βέβαια τον εκδότη - υποστηρικτή και ουσιαστικό αρχηγό του συνδυασμού. Τώρα αν οι υπόγειες διαδρομές μπορούν να οδηγήσουν σε κρυφές συμφωνίες κάτω απο το τραπέζι μόνο ο καιρός μπορεί να το δείξει μιας και εμάς δεν πρόκειται να μας φωνάξουν για να τις ακούσουμε να είσαστε σίγουροι.

125 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

den prokete gia duo stelexoi, alla gia tin astunomia

Ανώνυμος είπε...

kai ti mas noiazei emas poy paei i astynomia. dimarxo theloyme na eklexoyme, oxi dioikiti....

Ανώνυμος είπε...

Βρε νταλκάς που μας βρήκε.....ας πάνε τα αρχιλαμόγια στο καλό για να μην πω και τίποτα άλλο και ας αφήσουν τον κόσμο ν'αποφασίσει τι θα ψηφίσει.Δήμαρχο θέλουμε όπως λέει και ο 12.29.Ούτε διοικητή ούτε προστασία!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αδέρφια ο σκλαάβαινας και η παρέα του, που θα πανε τώρα??εχει κάπιοσ πληροφορία?? συνδυασμό δικό τους κάπου...άκουσα

Ανώνυμος είπε...

Να κάνουν δικό τους συνδυασμό θα είναι το καλύτερο παράρτημα της ΕΛΑΣ και για αρχηγό να βάλουνε την γνωστή ξανθιά κυρία που και αυτή έμαθα είναι εκτός παιχνιδιού!στα όπλα παιδιά η Αίγινα θα αποκτήσει Δήμαρχο ΚΟΡΛΕΟΝΕ με μουστάκι και απο πίσω του θα έχει και μπράβους μην βρεθεί κανένας μάγκας και του το ξυρίσει!

Ανώνυμος είπε...

poly aystiros o filos 1:08 an kai den ta leei asxima. ti tha kanoyn telika oi sklabenaioi??koma diko toys??

Ανώνυμος είπε...

Δεν προλαβαίνουνε να κάνουν δικό τους κόμμα. Ισως βάλει ο Πτερ. το χεράκι του, κάτω ή πάνω από το τραπέζι. Σε λίγες μέρες θα το ξέρουμε. Μη βιαζόζαστε που θα πάνε ή τι θα κάνουν. Σημασία έχει ότι φύγανε από τον γιατρό ο οποίος έμεινε με την χαμένη ομάδα του Γκότση. Αυτό είναι το θέμα που πρέπει να σχολιαστεί.

ΔΡΟΣΟΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Συνηθίζω να μην απαντώ σε ανώνυμα σχόλια.Η Δημοκρατία έχει κανόνες και δυστυχώς δεν τηρούνται.Κατ΄αρχάς δεν μου έδειξε κανείς και καμμία πόρτα εξόδου και άρα είναι χωρίς λόγο τα σχόλια σας που τόσο φαρμάκι περιέχουν.Οι γνωρίζοντες την πορεία μου στην Αστυνομία και την τοπική αυτοδιοίκηση γνωρίζουν καλά ότι δεν μπορούν να με χαρακτηρίσουν "λαμόγιο".Κάθε άλλο,αλλά αυτό είναι βέβαια εύκολο όταν κρύβονται πίσω απο την ανωνυμία τους.΄Στην Αίγινα γνωρίζουν όλοι καλά ότι δεν είχα καμμία συμμετοχή στα της Αστυνομίας και άν κάποιος το παραμικρό στοιχείο να τό πεί επώνυμα και όχι ανώνυμα.Με τον Κύριο Γρηγορόπουλο συμφώνησα και μόνο με αυτόν να συνεργαστώ και μάλιστα μόνο σε τοπικό επίπεδο (Δημοτικό διαμέρισμα Βαθέως).Με αυτόν διαφώνησα σε θέματα αρχών και διαχώρησα την θέση μου.Ο Γ.Σκλάβαινας δεν είχε καμμία σχέση ούτε με την πιθανολογούμενη είσοδο ούτε με την ΔΙΚΗ μου απόφαση να μην συμμετάσχω στο συνδιασμό.Το αυτό ισχύει και για τον Τηλ.Δρακουλάκη.΄Αλλωστε Όπως και άλλοι υποψήφιοι μου είχαν ζητήσει να συμμετάσχω στις εκλογές έτσι και εκείνος.Πριν την ανακοίνωση όμως των ονομάτων ΠΡΟΤΊΜΗΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΉ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΩ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ που δεν εκφράζουν την δική μου άποψη περί των κοινών.35 χρόνια υπηρέτησα το κοινωνικό σύνολο και ποτέ δεν θεώρησα τον ευατό μου πάνω απο οποιονδηποτε.' Ε μαθα να γνωρίζω τους κανόνες της ιεραρχίας και να λειτουργώ ως ομάδα.Δυστυχώς όμως η ρομαντική άποψη να ΄προσφέρω ανιδιοτελώς και το εννοώ αφού υπάρχει επίσημη δήλωσή μου ότι παραιτούμαι σε περίπτωση εκλογής οποιασδήποτε δικαιουμένης αμοιβής αποδεικνύει την θέση μου.Η συμμετοχή μου σε τοπικό επίπεδο με σκοπό να βοηθήσουμε το δημοτικό διαμέρισμα αποδεικνύεται και απο τις επαφές μου και συνομιλίες μου με τους υποψηφίους των άλλων συνδιασμών σε τοπικό πάντα επίπεδο Οι ενωτικές μου διαθέσεις αποδεικνύονται και απο τις ελάχιστες παρεμβάσες στα blogs ως ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ που ζήταγα απεγνωσμένα να σταματήσουν οι προσωπικές επιθέσεις και οι ύβρεις γιατί την επόμενη ημέρα θα πίναμε όλοι μαζί καφέ στην παραλία.Δυστυχώς ακόμη και τα σημερινά κακεντρεχή σχόλια αποδεικνύουν ότι οι προσπάθειες πήγαν χαμένες.Δηλώνω λοιπόν για τελευταία ίσως φορά ότι τόσο η απόφαση της πιθανής συμμετοχής όσο και της μη συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Γρηγορόπουλου ήταν αποκλειστικά δική μου και σε καμμία σ΄χέση αν θα συμμετάσχει οι κύριοι Σκλάβαινας,Δρακουλάκης ή οποισδήποτε άλλος.Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους όλων των συνδιασμών καλή επιτυχία και ο αγώνας τους να έχει σαν στόχο μια καλύτερη Αίγινα και να τηρήσουν τους κανόνες της καλής συμπεριφοράς και της ευγενούς άμιλλας.Προσωπικά θα βοηθήσω όποια δημοτική αρχή επιλέξει ο Αιγινήτικος λαός όπου και αν με χρειασθεί.Ελπίζω η επώνυμη τοποθέτησή μου να βρεί μιμητές.

Ανώνυμος είπε...

Καλή είναι ρε παιδιά η πολιτική επικαιρότητα αλλά θα έπρεπε να κοιτάξουμε και λίγο τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν σε κοινωνικό επίπεδο όπως αυτό της νεροποντής που έπαθε ζημιές πολλής κόσμος. Και μου έκανε για άλλη μια φορά εντύπωση, όπως και με τη ΔΕΗ ότι την παρέμβαση της Νομαρχίας για την ενεργοποίηση της Πολιτικής Πορστασίας καθώς και τ η σύσκεψη στο Δήμο, τα έφερε σε πέρας πάλι ο Σακκιώτης. Ο Κουκούλης έχει παραιτηθεί, από Δήμαρχος, πριν από το τέλος της θητείας του και έχει αναλαβει να κάνει το Δήμαρχο ο Σακκιώτης; Μα δεν υπάρχει ούτε ντροπή ούτε φιλότιμο;

Ανώνυμος είπε...

Kai ego exo tin entiposi oti imaste ligo anepikeroi giati pnigike oli i aigina kai aytoi sta tetia tous.

Ανώνυμος είπε...

σίγουρα φίλε 2:45 εδώ έγινε τησ κακομοίρασ προχτεσ κι εμείσ ασχολιόμαστε με τα σκλάβαινα το δρακουλάκη και το δρόσο. Ε! αυτά δεν είναι και η ...πρώτη προτερεότητα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις, γιατρό θέλουμε όλοι μας γιατί μοιάζουμε λίγο εξωγήινοι.ΕΔώ κοντέψανε να βγούνε και σπίτια στη θάλασσα και ο Κουκούλησ έκανε τη σιέστα του μαζί με τον Παπαδόπουλο και τους άλλουσ μαλακοπίτουρεσ του Δήμου. Ο Σκλάβαινασ και η παρέα του ασ πάνε όπου θένε. Άμα πια με δαύτους. Εδώ ο κόσμοσ πνίγεται και το νυνί χτενίζεται.

Ανώνυμος είπε...

otan prin dyo wres egrafa gia diko toys komma blofariza...koita poy bgika alithinos xaxaxaxaxax
koitxte aiakorex...bas kai na paixw lotto???

Ανώνυμος είπε...

proso olotahos 15 xronia piso me tryfona nteva kai kornaraki

Ανώνυμος είπε...

ase tryfwna kai pes mas ti kanei o sklabainas...fimes lene pws katebazoyn ti gynaika toy theodwraki gia dimarxina???

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα την ψηφίσει αυτή ρε; Καλητερα βάλτε τον γουργουλα

akopos είπε...

Χαιρόμαστε για την επαλήθευση της πληροφορίας απο τον κ. Δρόσο. Προφανώς κ. Δρόσο δεν αναφέρεστε σε μάς στα σχόλια σας γιατί δεν κάναμε κανέναν χαρακτηρισμό. Επίσης λέγοντας για την πόρτα της εξόδου όταν φεύγεις απο έναν συνδυασμό αυτήν βλέπεις. Εμείς γνωρίζαμε την πληροφορία. Εσείς μας πληροφορήσατε ότι την διαβήκατε μόνος σας. Ευχαριστούμε γι αυτό. Αν όλοι αντιδρούσαν έτσι έγκαιρα και έγκυρα πιθανόν τα πράγματα να ήταν πολύ καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

i dimotiki arxi stathike opos eprepe exthes. o kalikatzaros einai 2 meres edw stin vagia - mesagro.

na leme opos einai ta pragmata.


kante politiki oxi kotsompoulio!!

eleos pia

ΔΡΟΣΟΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Προφανώς και δεν αναφέρομαι στην ανάρτηση αλλά στά ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια που ακολούθησαν.θα διαφωνήσω ως προς την πόρτα της εξόδου.Είναι εντελώς διαφορετικό κατά την ταπεινή μου άποψη το να σου λέει κάποιος φύγε απο το να εμμένεις στις αρχές σου και τα πιστεύω σου και να λες ως εδώ φεύγω χωρίς να θέτεις όρους ή συμφωνίες πάνω ή κάτω απο το τραπέζι.Γνωρίζεις άλλωστε αkope ότι τα δικά μου σχόλια ποτέ δεν περιείχαν υβριστικές φράσεις ή προσβλητικούς χαρακτηρισμούς,αλλά ήταν πάντοτε και θα είναι ενωτικά.Συμφωνώ απόλυτα ότι για την Αίγινα αλλά και την Ελλάδα γενικότερα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν όλοι αντιδρούσαν έγκαιρα και έγκυρα.Τέλος ευχαριστώντας για την φιλοξενία θα ήθελα και εγώ να εκφράσω την συμπαράσταση στους πληγέντες απο την θεομηνία και έλπίζω η πολιτεία να σταθεί αρωγός στην επίλυση των προβλημάτων τους.

Ανώνυμος είπε...

i suskepsi twn 14 kurie droso teliose?

Ανώνυμος είπε...

i suskepsi twn 14 kurie droso teliose?

Ανώνυμος είπε...

i suskepsi twn 14 kurie droso teliose?

ΔΡΟΣΟΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε ανώνυμε δεν συμμετείχα σε καμμία σύσκεψη και βρίσκομαο στο σπίτι μου στη Σουβάλα απο χθές εύκολο να προσπαθείς να ρίξεις λάσπη αλλά δεν είσαι παρα ένας ...ΑΝΩΝΥΜΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

den ithela na sas thikso.
fadastika oti tha eisastan


i alitheia einai oti eimai enas anonumos.

Ανώνυμος είπε...

Είδατε το Δελτίο Τύπου του Κουκούλη (Νεας Εποχής) σχετικά με τις πλημμύρες;
Είναι να γελάει κανείς! Ολα μα ολα τα έκαναν αυτοί πρώτοι.
Οχι δεν ήταν κάποιος απο την αντιπολίτευση που πρώτος ενημέρωσε τον Δήμαρχο.
Οχι δεν ήταν ο Σακκιώτης που πρώτος τηλεφώνησε στον Νομάρχη.
Οχι δεν ήταν ο Σακκιώτης που πρότεινε να γίνει έκτακτο ΔΣ
Μα ποιος ήταν;
Ο Κουκούλης βρε..
Δηλαδή και λίγο αντικειμενικός να θέλεις να παραμείνεις διαβάζοντας κάτι τέτοια ή γελάς ή νευριάζεις.

Ανώνυμος είπε...

gia na eimaste eilikrinis o Nomarxis kata kairoys exei pei ta xeirotera gia koykoyli kai sakkiwti. den ithele na toys blepei oyte zwgrafistoys. siga na min pire til o sakis ton mixa. poios koroideyei poion se ayto to nisi. kapoioi mas pernane gia makakes...

Ανώνυμος είπε...

Ο Νομάρχης πάντα είναι δίπλα στην Αίγινα. Κι ότι έργο έχει γίνει την τελευταία 4ετία έχει γίνει από την Νομαρχία. Ποιος τα έχει κάνει ο Κουκούλης?
Μην λέμε ότι να 'ναι!
Σήμερα η νομαρχιακός σύμβουλος Αίγινας καθώς και κλιμάκιο της Νομαρχίας έκαναν καταγραφές.

Όσον αφορά τα δικά μας έχω μείνει άφωνος, διότι τόσο ο κ. Δρόσος όσο και ο κ. Δρακουλάκης, όταν μίλαγαν για το Γρηγορόπουλο, λες και μιλούσαν για το Θεό. Τώρα πώς άλλαξαν οι ισσοροπίες δεν ξέρω, σίγουρα θα υπάρχουν λόγοι....

Ανώνυμος είπε...

logoi...yparxoyn panta kai gia ola. opws logos ypirxe poy o mixas irthe ena mina prin stin aigina na dwsei xeira boitheias ston koykoyli. nomize pws tha einai ypopsifios perifereiarxis kai o kontos tha toy edine psifoys apo tin aigina. kala...krasia. padws alitheia einai file pws ola ta erga eginan apo mixa ta teleytaia 4 xronia. apo koykoyli MIDEN

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι οι πολιτικοί και η πολιτική. Αναμφισβήτητα ο Μίχας έκανε έργο στην Αίγινα.
Στον Αιακό γράφει για καινούριο συνδιασμό της συμμορίας των 14 ισχύει? Ξέρουμε κάτι?

Ανώνυμος είπε...

nai file 9:13 etsi einai. nai re paidia opoios xerei na mas pei. ti egine me toys 14 dalton???

Ανώνυμος είπε...

O Dalton δεν είναι τίποτα μπροστά μπροστά στην συμμορία των 14

Ανώνυμος είπε...

να βγει να μας παει ο αιακός!!!

Ανώνυμος είπε...

o sklabainas tha to stisei to paixnidi etsi wste na kanei zimia ston giatro. tha katebasei loipon syndiasmo opws kai na exei. epikefalis tha einai mallon o Theodwrakis...

Ανώνυμος είπε...

Poli goustaro. 8a gelasei ka8e pikramenos

Ανώνυμος είπε...

οποιον και να κατεβάσει θα πατώσουν...

Ανώνυμος είπε...

giati den pane me to swrri...?? na dw to sklabaian me forma kai na katharizei aktes??? kai ti ston kosmo. ZITW I NYXTA ZITW I OIKOLOGIA

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θεωδορακης ρε μας δουλεύετε;Σάκη ετοιμάσουν να βγεις δημαρχος

Ανώνυμος είπε...

min trelainosaste o giatros tha toys parei kai ta swbraka. xwris baridia koitaei para para poly brosta...

Ανώνυμος είπε...

H απορία που θέλω όποιος μπορεί να μου λύσει, αν ισχύει το σενάριο αποχώρησης 14 ατόμων από το συνδιασμό Γρηγορόπουλο είναι την Τετάρτη στα εγκαίνια και μετά παό γραπτό δελτίο τύπου του γιατρού για ανακοίνωση επίσημη των υποψηφίων , τί θα ανακοινώσει? Τον Γκότση και την παρέα του?

Ανώνυμος είπε...

Kala file 9.34 o giatros paei gia pato.
Me Gotsi den vgaineis dimarxos pas gia 3 8esi.
Episimi anakoinosi perimeno apo giatro

Ανώνυμος είπε...

Το όνομα αλαζει σε ΠΡΩΣΟ ΟΛΟΤΑΧΟΣ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ

Ανώνυμος είπε...

για να μην λετε οτι κανένας δε τα προβλεψε αυτά:
http://aeginaelections.blogspot.com/
Η συγκρουση ηταν αναμενόμενη απο 5 Σεπτεμβρίου.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλά η σύγκρουση ήταν αναμενόμενη, απλά πίστευα ότι θα γινόταν πιο αργά.
Αυτοί σκοτώθηκαν νωρίς-νωρίς.
Η πλάκα είναι ότι οι μέρες πλησιάζουν και τα εγκαίνια έρχονται.
Όποιος είναι εκεί θα γελάσει πολύ με τα χάλια τους.
Ο Αιακός έχει αναρτήσει φωτο Γκότση και τίτλο Δραματικές εξελίξεις. Νέες ανακατατάξεις. Λες να βάλουνε τον Τρύφωνα τελικά για επιφαλή του συνδιασμού? Ούτως ή άλλως όλη του η ομάδα έμεινε.
Τρίτη θέση εύκολα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ηταν καιρος ο Γιατρος να δειξει το σθενος του. Αυτος εχει τη πιτα αυτος εχει και το μαχαιρι και οποιου δεν του αρεσει στο καλο. Ο Κος Δροσος, μας απεδειξε εμπρακτως σε πια ομαδα ανοικει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι έτσι ακριβώς φίλε μου. Δεν μπορεί την μία μέρα να τριγυρνάς στους δρόμους με το Δρόσο και να περηφανεύεσαι για τον υποψήφιο σου και την άλλη μέρα να βγαίνεις και λες έχω το μαχαίρι έχω και την πίτα, η μοιρασιά δικιά μου. Ο Γιατρός φίλε μου δεν έχει καμία πίτα, διότι είναι ο μόνος από τους τρεις που δεν έχει καταγράψει εκλογικό ποσοστό, οπότε μην το πολυλές για την πίτα, μη φάτε καμιά πίπα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχει μοιρασια, υπαρχει αρχηγος παραταξης και ειναι ενας. Οι υπολοιποι καλο ειναι να μενουν στο ρολο τους για να κρατιουνται οι ισορροπιες.
Η κινηση ηταν καλη για το γιατρο απ οπου και αν ξεκινησε, το αποτελεσμα εχει σημασια.

Ανώνυμος είπε...

Etsi einai. Tora ti leei einai allo 8ema. Den mporei na min epireazei tin parataxi tou auti i tropi akoma ki an einai dikia tou i apofasi na tous dioxei.
Bgainoun dimoskopiseis pou 8a rixoun ligo fos sto tounel. An kai opos fainetai o Koukoulis anevainei poli ta teleutaia 24ora.

Ανώνυμος είπε...

O giatros apedeikse oti den einai Koukoulis oute Sakis na ton kanoun oti theloun oi gyrw toy

Ανώνυμος είπε...

Όταν ανώνυμε 9.53 μιλάς για πίτα και για μαχαίρι περιγράφεις τη διαδικασία της μοιρασίας. Οπότε υπάρχει μοιρασιά και πάντα θα υπάρχει όσο υπάρχει ένας επικεφαλής και 69 υποψήφιοι δημοτικού σύμβουλοι.
Φυσικά το αποτέλεσμα έχει σημασία, κάτι που κανένας μας δεν έχει δει ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

Anonime 9.55 o giatros den apedeikse tipota akoma.
Min mou peis tora oti den ton kanei oti 8elei o Gotsis!
An to pisteveis auto mallon den xereis ti esti Gotsis.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9.55 είπες την αλήθεια.Μέχρι τώρα έλεγαν τον γιατρό μαριονέτα και νόμιζαν ότι θα τον κάνουν ότι θέλουν .Μάλλον την πάτησαν και τους βγήκε από πάνω.Πέταξε τα μικρόβια από πάνω του και ο κόσμος θα το εκτιμήσει πολύ αυτό.3 μήνες δεν ακούμε τίποτα άλλο,θέλουμε γιατρό αλλά δεν γουστάρουμε τα λαμόγια που έχει δίπλα του!

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να ξέρει ένας άνθρωπος που παρουσιάζετε εσείς τόσο έξυπνο και ικανό ότι η δράση φέρνει αντίδραση.
Η κακή δράση λοιπόν φέρνει κακή αντίδραση.
Ο γιατρός θα πρέπει να περιμένει την αντίδραση αυτών που τον στήριζαν μέχρι πρώτινως και τώρα τους σνομπάρει.

Ανώνυμος είπε...

xwris droso sto vathi apatos - xwris sklavena ston mesagro apodunamenos,
tritos kai kata idrwmenos.

nomizw oti mesa tou auto thelei kiolas..to epsisan na katevei , tou uposxethikan peripato, ta prafmata omos einai diaforetika, den exei idea kai apo politiki, eide oti thelei douleia olo auto, kai vrike tropo na tin kanei, rixnontas tis euthines sta stelexi.

proso olotaxos gia athina.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ποιος σοβαρός άνθρωπος θα ξαναψηφησει την παρέα Γκοτση;

Ανώνυμος είπε...

Ο γιατρός δεν έχει περιθώρια να φύγει όμως έχει άπλετα περιθώρια να ξεφτυλιστεί.

Πρόσω ολοταχώς για Ζαχάρω

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΕΑ: Το ίδρυμα Πτερουδη, στα πλαίσια του νέου προγράμματος 'Βοήθεια στο Σπίτι" εθεαθη χθες σε σπίτι στα βόρεια της Σουβαλας. Ο λόγος βέβαια δεν ήταν για να ελεγχτούν πιθανές ζημιές από τις πλημμύρες. Ο ρόλος του Προέδρου του ιδρύματος (κου Νίκου) ήταν να δώσει ψυχική υποστήριξη στο αποχωρήσαντα Δροσο. Στη προσπάθεια αυτή βέβαια ετεθη και το θέμα να συμπεριληφθεί σαν μάχιμο στέλεχος στο ψηφοδέλτιο Κουκουλη. Η συνάντηση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλλον εγενετο συμφωνία και το πρόγραμμα του ιδρύματος "εκεί που φτύνω γλύφω" πάει καλά! Μετά το Κασιμη άλλο ένα στέλεχος κάμφθηκε από τη λάμψη του θεάρεστου έργου του ιδρύματος αλλά και του έργου Κουκούλη. Θα επανέλθουμε με νεότερα...

Ανώνυμος είπε...

pros 10:02 π.μ.

Eisai tragikos. Ayta pou legame oti kanei o Sklavainas koumanto kai malakies esy thimithikes to Gotsi! Elpizw na exeis skeftei kai allon giati se ligo tha fygei kai o gotsis kai esi pali tha psaxneis ton epomeno!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια που τον ξαναθυμηθηκατε το Γκοτση; Τοσο καιρο ακουγαμε μονο για το Σκλαβαινα... Εφυγε και δεν εχουμε τι αλλο να χρεωσουμε?

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά ας ασχοληθούμε με τη πλημμύρα λίγο και να δούμε ποιος έχεις εφθυνες. Οι παράνομοι πολίτες που χτισαν αυθαίρετα? Το κεντρικό κράτος που τους το επέτρεψε? Η Νομαρχία που δεν καθάρισε τα ρέματα? ή ο Δήμος που έκλεισε τα ρέματα με τα μπάζα από τα πεζοδρόμια? ακούω!!!

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να κάνει ο κουκουλης,ο Σάκης έχει ήδη+1000

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρεώνουμε κανέναν και για τίποτα. Δεν ψάχνουμε θύματα στη ζωή, βρίσκουμε τους θύτες.
Η Αίγινα τιμώρησε το Σκλάβαινα, τιμώρησε τον Γκότση όπως και σε 42 μέρες θα τιμωρήσει και το Γρηγορόπουλο.
Τραγικός δεν είμαι εγώ , τραγική είναι η κατάσταση όπως διαμορφώνεται.

Ανώνυμος είπε...

Εγω πιστευω οτι ο Γιατρος με αυτην την κινηση απεδειξε οτι ειναι καθαρος, δεν εχει να φοβηθει τιποτα και κανεναν. Εβαλε τελος στα σεναρια που ελεγαν οτι ειναι μαριονετα, υποχειριο του σκλαβαινα, πιονι, τον κραταει και ενα σωρο αλλες βλακειες.

Μπραβο Γιατρε επραξες σωστα. Εβγαλες πολυ κοσμο απο τη δυσκολη θεση του να μην σε υποστηριξει εξετιας καποιων, κερδισες πολλα

Ανώνυμος είπε...

Εδω μιλαμε για πολιτικη, με τη πλυμηρα καλο ηταν να ασχοληθουν αυτοι που εχουν την ευθυνη και οταν επρεπε και τωρα νοικιαζουν κλιμακια μπας και γλειτωσουν το ξυλο

Ανώνυμος είπε...

10.45 Exete pollous. Kai o Gotsis na figei, to gaitanaki sinexizetai.
Se auton ton sindiasmo den iparxei filosofia kai prosopikotita.
Me to kalo ta egkainia

Ανώνυμος είπε...

10:53 π.μ.

Για θυματα ψαχνεις σιγουρα οταν εχεις στην ομαδα σου Παντελαρο, Ζηση, Πτερουδη, Μαρινη, Μωρογιαννη κτλ κτλ κτλ...

Αστα καλυτερα να μη μιλας και εσυ!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που λέμε για πλημμύρες και είμαι ένας από τους παθόντες στη Κυψέλη. Παπαδόπουλε σου λέει κάτι η οδός Αριστοτέλους και δεν εννοώ αυτή της Θεσσαλονίκης. Για να γνωρίζετε το ποιον αυτών που μας διοικούν, ο καλός και ηθικός μας αντιδήμαρχος τσιμεντάρισε ρέμα στη Κυψέλης και η ειρωνεία είναι ότι έδωσε και όνομα (Αριστοτέλους). Βεβαία τον πήγαν στο αυτόφωρο οι κάτοικοι. Σήμερα αυτός ο κύριος θα μας βγει και θα ρίξει το μπαλάκι στη Νομαρχία, όπως αντίστοιχα έκαναν και με το θέμα της ΔΕΗ. Το νησί μας έχει ζήσει τις χειρότερες καταστροφές φέτος το καλοκαίρι και αυτοί δεν φταίνε σε τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Οι συνδυασμοι Σακιωτη και Κουκουλη φημιζονται για τις προσωπικοτητες και τη γραμη τους και κυριως για τους μεγαλους αρχηγους!

Ανώνυμος είπε...

10.59
Για Παντελάρο και Ζήση πριν μιλήσεις καλύτερα να κάνεις την πρόσθεση. Μόλις βγάλεις το νούμερο το αναρτείς και το ξανασυζητάμε το θέμα.
Μπερδεύεις την π.....α με την βούρτσα.

Ανώνυμος είπε...

Papadopoule, prin merikes vdomades fwnazes gia minisi kata tis DEH kai Akoma perimenoume kai ap oti vlepw tha perimenoume gia poly.

Ανώνυμος είπε...

10.59

Αυτη ειναι η σπουδαια πολιτικη γραμμη και αποψη Σακιωτη. Ευτυχως τα λετε και μονοι σας

Ανώνυμος είπε...

διορθωση 11:05

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Παπαδόπουλος ρε παιδιά?
Αυτός το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να τάζει, να βρίζει, να πετάει καρέκλες και να μπαζώνει ρέματα.
Περιμένετε να κάνει μύνηση? Άσε που τώρα δεν προλαβαίνει κάνει προεκλογικό αγώνα

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι ειναι ανυπαρκτοι

Ανώνυμος είπε...

11.10 Δεν ξέρω αν είναι η πολιτική άποψη του Σακκιώτη, είναι όμως η άποψη μου η οποία τεκμηριώνεται με πολλούς λόγους. Μην το παίζεται Άγιος Νεκτάριος δεν περνάει, τα λαμόγια που έχετε εκεί μέσα δεν καθαρίζουν ούτε με βόμβα!!! Η Λερναία Ύδρα γεννάει κεφάλια έτσι είναι και η παράταξη του γιατρού. Κόβεις τον έναν φυτρώνει άλλο φυντανάκι

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΤΣΗΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.
ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

O giatros einai etoimos na parei tis ekloges apo tin proti Kiriaki. Tota ti lete eseis , ta akoume verese.

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι την Τετάρτη στα εγκαίνια θα γεμίσει.
Απο περίεργους που θέλουν να μάθουν..

Ανώνυμος είπε...

Kala den xreiazetai na pame kiolas apo periergeia. Kai oi photo pou 8a vgoun apo to portal kales 8a einai.
8a doume ti 8a kanei o giatros xoris ta protopalikara tou.
Poios arage 8a tou dosei 8arros, Poios arage 8a tou pei poso teleios einai
Poiow arage 8a tou pei oti 8a eklexthei apo tin 1 Kiriaki
Poios 8a ipograpsei ta autografa
Poion 8a koitaxei sta matia kai 8a ais8an8ei oikeia gia na milisei?
Mallon o Gotsis einai o ant8ropos tou

Ανώνυμος είπε...

O giatros exei diliourgisei mia poly kali kai aksiologi oikogeneia pou ton agapaei kai ton stirizei

Ανώνυμος είπε...

prospathei o sakis katw apo to oloi mazi na parei kosmo twra.....

Ανώνυμος είπε...

Καλά εντάξει μην τα παραλέμε κιόλας.
Η οικογένεια του σίγουρα τον αγαπάει και τον στηρίζει, η Αίγινα δεν ξέρω τί θα κάνει.
Τώρα στην περίπτωση που εννοείς ότι ο γιατρός έχει δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια και είναι αυτή της Αίγινας κράτα μικρό καλάθι

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε καμιά μεταγραφή στο γιατρό.Μόνο για αποχωρήσεις γράφετε.
Δείξτε τη δύναμη σας

Ανώνυμος είπε...

pire ton gkotsi!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι απαράδεκτο αυτο που συμβαίνει. να σέρνεται ενα νησί απο Σκλάβαινα, Γκότση κτλ. Αφήστε το Γιατρό να παίξει μπάλα! Είναι άπειρος πολιτικά, κατάλαβε αργά οτι μάζεψε λαμογια και τωρα ξεκινά εκκαθάριση. Οι Γκοτσιδες πετυχαν μια μεγάλη εσωτερική νίκη. Τους καθάρισαν τους 14. Το πρόβλημα όμως τώρα είναι οτι δεν παίρνουν τη νίκη. Βέβαια κατι θα εχει στο μυαλό του ο Γκοτσης. Απο Δήμαρχος...κλητήρας!

Ανώνυμος είπε...

ta oikonomika sumferonta me efagan.

p.grigoropoulos

Ανώνυμος είπε...

aggelia: parakalounte 14 atoma mexri tin tetarti na dilosoun ypopsifioi.

Ανώνυμος είπε...

Ποια οικονομικά συμφέροντα μας λέτε. Ποιος ευθύνεται για το party επιταγών, απειλών μέσω αστυνομίας και υποσχέσεων σε παιδιά για δουλειά και υποσχέσεων σε εργολάβους ? Ο Σκλαβαινας ή ο Γκοτσης. Ο Γιατρός είναι υπεύθυνος για ολα. Εκεί υπάρχει ένα νοσηρό κλίμα. Εσυ Σκλαβαινα φταις που πηρες ενα άσχετο άνθρωπο με τη πολιτική να το κάνεις δήμαρχο. Να δούμε το leader που θα κατουρηθεί πάνω του τη Τετάρτη μόλις διαβάζει το κείμενο που θα του έχουν γράψουν.

Ανώνυμος είπε...

Καλά την Τετάρτη θα γελάσουμε. Μπορεί βέβαια να το κάνει υπερθέαμα και να βάλει κάποιον άλλον να κάνει ανάγνωση το πρόγραμμα του στο στυλ που τον προλόγισε ο φίλος του στο ξενοπδοχείο, απλά τώρα θα πει περισσότερα και εκείνος να απευθύνει έναν χαιρετισμό, για να παρανοήσουν οι χιλιάδες οπαδοί του. Έτσι είναι οι leaders δεν τα κάνουν όλα είναι guest srar.

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη ρε μάγκες που μπαίνω στο μαγαζί σας, αλλά ο Γιώργος που βρίζετε ως λαμόγιο και διαπλεγμένο σε ποιανού το μαγαζί ήταν έως πέρυσι?
Και βέβαια έφυγε μόνος του αρχοντικά και κιμπάρικα.
Ποιος θιγόταν και πελαγολογούσε όταν οι Κουκουλικοί του έκαναν επίθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο και τον υπερασπιζόταν με φανατισμό?
Αλλά ξέχασα. Ο Σάκης είναι τώρα το καλό φτωχόπαιδο που προσπαθεί έντιμα αγνά και ταπεινά να τα βάλει με τους κακούς.
Παραμυθιαστείτε μόνοι σας και τρέξτε τη δεύτερη Κυριακή να ψηφίσετε Κουκούλη σαν καλά παιδιά που είσαστε. Γιατί στο δίδυμο δεν παίζει το καημένο το φτωχόπαιδο.
Αν σας δώσει και κανα χαρτζιλίκι ο Πτερού κάτι θα βγει από την ασχολία σας με τις εκλογές. Αλλιώς τζάμπα χρόνος ρε παιδιά . ΤΖΑΜΠΑ. Ο Σάκης όχι μόνο αλεπού είναι αλλά και λίγος, με φτωχή ουρά.
(Ο γιατρός έχει και την απαραίτητη μαγκιά και την καλή μαρτυρία που ψάχνει ο Αιγινήτης. Τώρα θα μου πεις στο δεύτερο γύρο τι θα γίνει?)
Θα δούμε. Γιατί μπορεί και να μην υπάρξει….
Ο ΤΖΑΜΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Να δω τον Σάκη να στρώνει τα βάγια για να πάει ο Γιώσργος στο μπακάλικο... και τι άλλο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΖΑΜΠΑΣ πέθανε, μαζί και οι χαζοσεναρια σου. Μην παθιάζεσαι αφού βλέπεις ότι όλα ειναι ουτοπικά, πλασματικά. Ο Γιατρός ούτε μαγκιά έχει (ένας κατρουλιαρης ειναι- βλέπε Κλωνος-Αννα), ούτε τη καλή μαρτυρία έχει (Τηρεσιες, επιταγωνια, χαρτιά, νύχτα κτλ.). Παλέψτε τώρα να πάτε 2ο γύρο και αφήστε αν θα υπάρξει 2ος γύρος γιατί δεν σας βλέπω να φτάνετε. Ποιο πιθανό είναι να σας καβαλήσει ο Γκότσης παρά να περάσετε στο 2ο γύρο. Μην τα λέτε σε εμάς γιατί ζήσαμε τη σαπίλα από μέσα. Ένας Σκλαβαινικος!

Ανώνυμος είπε...

tsampa magkas eise re tsampa.ante na pieis to gala soy. gkotsis-giatros = idia gefsi. ta briskoyn metaxi toys. ante nanakia tora

Ανώνυμος είπε...

Ε οχι δεν μπορω να μας φανταστω για αλλα 4 χρονια παλι με ενα κακομοιρη-μετριοπαθη υπαλληλοδημαρχο πρωιν υπευθυνο νεκροταφιου καισαριανης. Οχι με τιποτα.

Αν αυτο μας αξιζει, αυτο ας παρουμε

Ανώνυμος είπε...

vasilis oikonomou!!

to megalo asteri tis aeginas!!

autos krivete pisw apo ola auta!!

a, re saronikara me ta stelexi sou!!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη σας να προσπαθησετε να σπηλωσετε το ονομα και την υπολειψη του Γρηγοροπουλου. Ο ανθρωπος εχει βοηθησει κοσμο, εχει σωσει και εχει σταθει σε ανθρωπους, εχει υπ ευθυνη του ανθρωπινες ζωες.
Ειναι πολυ φτηνα ολα αυτα που γραφετε για να παιξετε το παιχνιδι σας. Εσεις οι ιδιοι θα θελατε σαν τρελοι εναν σαν το γιατρο επικεφαλη. Ολα τα αλλα που γραφετε τα ακουμε βερεσε. Πρεπει και εσεις κατι να πειτε, κατι να γραψετε.
Μαζεψτε τα λογια σας, μεινετε στις παραταξεις σας εσεις οι αξιολογοι που δεν ασχολειστε με τους αλλους και δειτε τι καλυτερο μπορειτε να κανετε. Ο ανθρωπος κανει μια αξιολογη προσπαθεια, Οπως εχουν κανει ολοι οι αλλοι και κριθηκαν στο αποτελεσμα. Ο γιατρος ειναι ενα προτυπο δημαρχου που πρωτη φορα βλεπουμε, αμαν με τη μιζερια σας. Ας του δωσουμε την ευκαρια, την αξιζει

Ανώνυμος είπε...

Πρόσκληση προς όλους τους ενδιαφερομένους
Προσκαλούμε όλα τα πρεζόνια junky του νησιού μας να παρευρεθούν στην συγκέντρωσή μου την Τετάρτη στα εγκαίνια του εκλογικού μου κέντρου που θα ανακοινώσω και το όνομα του μεγαλύτερου εμπόρου των ναρκωτικών στην Αγία Μαρίνα. Η παρουσία σας είναι απολύτως απαραίτητη. Στο τέλος της εκδήλωσης σας περιμένει έκπληξη με ποτά γλυκά και συνταγές για χάπια.

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ βγαίνουν οι ενδεκαδες ρε παιδιά γιατί λέμε μα....ες χωρίς να ξερουμε

Ανώνυμος είπε...

Με τα ναρκωτικά δεν παίζουμε αν ξέρεις κάτι πες το εκεί που πρεπει

Ανώνυμος είπε...

έλα στην συγκέντρωση της Τετάρτης ανώνυμε 4:10μ.μ., και θα δεις

Ανώνυμος είπε...

basta basta, Σκλαβαινακια και Γκοτσακια εχετε αρχισει ηδη τις κοκορομαχιες? τι ειναι αυτα που λετε? Το χοντρηνατε το παιχνιδι. Κανουμε τη πλακα μας αλλα οχι και ετσι! Εσεις θα ξεβρακωθειτε μεταξυ σας!

Ανώνυμος είπε...

Εσυ φυλαγε τα ρουχα σου, μουρδελο ειναι και οι 3 συνδυασμοι, απλα ο γιωργαρος πουλαει!

Ανώνυμος είπε...

O Γρηγορόπουλος πάει για μεγάλη ξεφτύλα. Τα έχουν κάνει όπως να 'ναι, λένε ότι τους συμφέρει, μέχρι που ακούσαμε για το Βασίλη Οικονόμου, μην τον δούμε και υποψήφιο του και γελάει και το παρδαλό κατσίκι.
Είπαμε να λέμε μ.......ς αλλά όχι κι έτσι.
Όσο για τον ανώνυμο 04.01 δεν είναι δυνατόν να μιλάς για πρότυπο Δημάρχου, για έναν άνθρωπο που δεν έχει γράψει το κοντέρ του ακόμα εκλογικό ποσοστό. Όσον αφορά την προσπάθεια είναι σεβαστή , αλλά λίγη. Είναι γιατρός, έχει μάθει να δίνει φροντίδα σε ασθενείς, αλλά τί να κάνουμε δεν κάνει και για Δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

γνωρίζω πολύ καλά τι παιζόταν παρασκηνιακά με τον Γρηγορόπουλο Τρύφωνα και Σκλάβαινα. την εποχή που υπήρξε δημοτικό συμβούλιο για το θέμα ανανέωσης σύμβασης για την μεταφορά νερού. ο Γρηγορόπουλος ζητούσε μ επιστολή του που πρότεινε να συνταχθεί ο Σκλάβαινας, προς τον πρόεδρο του δημοτιού συμβουλίου να αποσυρθεί το θέμα ανανέωσης σύμβασης για την μεταφορά του νερού για τα επόμενα δύο χρόνια, για να μην δεσμευθεί η επόμενη δημοτική αρχή.
ο Τρύφωνας αντί να συμλέυσει με την επιστολή του αρχηγού του που το περιεχόμενο της το γνώριζε πολύ καλά, την χαρακτήρισε κατάπτιστη και συκοφαντική και την καταδίκασε και αυτή και τον συντάκτη της, συνέπλευσε με την πολιτική Κουκούλη και ψήφισε υπέρ της ανανέωσης της σύμβασης και αυτός αλλά και ο υποψήφιος αντιδήμαρχος Νταβαντώνης.
Ο Γρηγορόπυλος ζήτησε το λόγο για αυτή την συμπεριφορά και η αντίδραση απο πλευράς Γκότση ήταν : μην αντιδράς γιατί πέρνω την ομάδα μου και φεύγω.
κι ολοι περίμεναν από τον ηγέτη της παράταξης να σταθεί αντάξιος των περιστάσεων και στο ύψος του. δυστυχώς κιότεψε... κότα λειράτη, έσκυψε το κεφάλι και ζήτησε συγνώμη. τι του ψιθύρησε στα μουλωχτά άραγε ο Τρύφωνας;τι ποσό θα παίρνουν μίζα από τον υδρομεταφορέα κάθε μήνα;
αν λοιπόν αυτά είναι απλά φήμες ας βγει ο Γρηγορόπουλος να το διαψεύσει

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιώργαρος είναι πάντα στο επίκεντρο, αυτό θέλει και ο ίδιος.
Ο Γρηγορόπουλος θα μας ανακοινώσει μεταγραφάρες μαθαίνω.
NR 1 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ας μην το πει ακόμη γιατί δεν θα μας μείνει στομάχι από τα γέλια. Ας το πει καλύτερα στα εγκαίνια του

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε 05.04 έσκασες την βόμβα.
Αυτός είναι ο ηγέτης κ. Γρηγορόπουλος?
Αυτόν μας περιέγραφαν σε τόσα σχόλια ότι δεν ακούει κανέναν και κοιτάει μόνο το καλό της Αίγινας?
Άντε ρε στη Ζαχάρω να ησυχάσει ο τόπος κι αν θες πάρε μαζί σου και Γκότση - Νταβαντώνη δεν τους χρειαζόμαστε πολύ τους πλήρωσε η Αίγινα

Ανώνυμος είπε...

Ωχ το πανηγύρι άρχισε. Ο aiakosrex άνοιξε πάλι τα σχόλια. Ο σώζον εαυτώ σωθείτο

Ανώνυμος είπε...

Loipon arketes makakies akoysame mexri twra! O kathenas eipe to makri kai to konto toy...I oysia einai oti o giatros katharise osoys sikwsan kefali. Kati poy se kamia periptwsi den tha ekane o anyparktos Koykoylis poy koimate sta dimotika symboylia kai toy peftoyn ta kleidia otan anoigei ti dimarxia oyte o karpazoeispraktoras Sakis o opoios einai yes men toy bartzeli kai toy besi. An kapoios exei aditheti apopsi kai a,,,dia as ti grapsei. Tha psifisw loipon giatro giati einai o monos poy polemise egaira tin ayli toy.
IRLANDOS

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ιρλανδέ καλύτερα να γυρίσεις στην Ιρλανδία. Τί πολέμησε στην Αυλή του ο Yes men του Γκότση, αλλιώς ο Γκότσης θα μείνει και ο γιατρός θα μείνει τελείως μόνος του.

Ανώνυμος είπε...

αυτος δεν πολεμησε την αυλη του αλλα και τα θεμελια του. Στη πολυκατοικια λοιπον που εμειναν μονο οι Γκοτσικοι και οι εγχειρισμενες! Αδερφε με παλια υλικα δεν φτιαχνεις σπιτι και ο νταβαντο-γκοτσης δεν ειναι καινουργιοι στη πιατσα! Ολο λετε για αυτο το Γιατρο μονο που ακομα δεν τον εχουμε ακουσει. Αν εχει αυτοδιοιικητικη προταση να μας τη πει. Μεχρι τωρα μονο για επιταγες, παρασκηνιο, εφημεριδες κτλ. ακουμε!

Ανώνυμος είπε...

αφού καθαρίζει την αυλή του όπως λες γιατί άφησε τους πρώτους καλοφαγάδες του υδρομεταφορέα να κάνουν σήμερα κουμάντο αντί γι αυτόν? όταν τον πούλησαν στο δημοτικό συμβούλιο αντί να σηκώσει κεφάλι και να τους στείλει σπίτι τους έσκυψε κι αυτός να.... πιεί νερό?........

Ανώνυμος είπε...

ζηλεύεις που ο Τρυφωνας κάνει βόλτες με λιμο στα μαγαζια του Πειραιά με επιταγές προπληρωμένες και πίνει καφέ στο γραφείο του μεγάλου υδρομεταφορέα ενώ εσύ ξεροσταλιάζεις στην στάση για να πας?

Ανώνυμος είπε...

Nero..pinoyn ki alloi edw kai xronia. Neraki pinei kai o pterou, neraki epine kai o babyjohn...kai paei legontas. Den apadisate omws stin tabakiera. O sakis borei na polemisei tin ayli toy? O koykoylis borei?? Oso gia tin karamela peri Gotsi...arketa. Mexri xthes eixate karamela ton sklabaina, simera exete to gkotsi???giati arage???mipws giati o gkotsis to 2006 stirixe Koykoyli ti deyteri Kyriaki frazontas to dromo pros ti Dimarxia stoys bartzelaioys...Afiste re ta sapia.
IRLANDOS

Ανώνυμος είπε...

ρε για την ταμπακιέρα μιλάμε. ψήφισε ο Γκότσης και ο Νταβάς υπέρ του νερού? ναι ή όχι? ο Γρηγορόπουλος γιατί δεν αντέδρασε τότε? δεν είχε πυγμή? πόσα πήρε για τον προεκλογικό του αγώνα και τώρα κάνει την πάπια?
άντε Ιρλανδέ ξύπνα. με την νοημοσύνη σου παίζουν,

Ανώνυμος είπε...

Emena paizoyn me ti noimosyni moy...ok. Esena poy den paizoyn psifise Sakkiwti pantelaro oikonomoy kai zisi. I kalytera psifise N3 L1 kai ton Afrikano. Kalo brady Aigina
IRLANDOS

Ανώνυμος είπε...

o aiakos anebokatebazei themata...i trelokotsidoy se yperedasi kai paniko.xaxaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

ANOIXAN TA SXOLIA STON AIAKO!!!!
OLEEEE!!
(GR/EN)

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιρλανδός νομίζω ότι έχει και το τελευταίο ίχνος ψυχραιμίας.
Τα έχει δώσει όλα σήμερα θα πάθει τίποτα στο τέλος.
Η τρελοκοτσιδού καλά το πάει είδε 115 σχόλια και ζηλεύει

Ανώνυμος είπε...

QUIZ : ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΕ ΤΡΕΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΤΕΡΟΥΔΕΙΟΥ ΙΔΡ,ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ,ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΨΙΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ? ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΛΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΟΥΝ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΦΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΙΑΚΕΙΟ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ .ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΤΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

O ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ.ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ 10.31 ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ?Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ?OI AΛΛΟΙ ΠΑΝΕ ΑΙΑΚΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΤΣΙΚΟΝΤΑΒΙΚΟ ΜΙΛΑΕΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΓΚΟΤΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΨΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ .ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Μην αγχώνεστε. Κάποιοι έκαναν τα λάθη νωρίς. Η πολιτική απειρία, αυτά ορίζει. Όποιος μπορεί να καταλάβει χωρίς να καταληφθεί από ταλιμπανισμό, σίγουρα θα συμφωνήσει.
Η πολιτική κάθαρση χρειάζεται και είναι σεβαστότατη, ο χρόνος ήταν λάθος.
Αυτό άλλωστε θα φανεί τώρα που θα βγει το γκάλοπ του Δημάρχου.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ φίλε μου 12.34 πάντως όταν περνάω από το εκλογικό του γιατρού , που έχει τζάμια , βλέπω τους Γκοτσικούς, το γιατρό, το Φίρλα και τον Μαργαρώνη. Δεν είδα το γιατρό να μιλάει με κόσμο. Άντε να μιλάει με την Οικονόμου.
Και να σημειώσουμε ότι περνάω από εκεί λόγω της δουλειάς μουτ τουλάχιστον 20 φορές ημερησίως.
Εσύ πότε τον είδες να μιλάει με κόσμο δεν ξέρω.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ SUPER VIDEO
ΜΠΕΙΤΕ WWW.YOUTUBE.COM ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ
ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΜΥΔΡΟΥΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΑΣΘΜΑΙΝΟΝΤΑΣ. ΜΥΡΜΙΔΩΝ