Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ομαδική επίθεση…

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο όσοι το παρακολούθησαν, διαπίστωσαν την εχθρική διάθεση στελεχών του συνδυασμού Κουκούλη κατά του Σακκιώτη.

Ο δήμαρχος, ο πρόεδρος του ΔΣ που είχε αναλάβει την υπεράσπιση του δημάρχου και οι τρεις αντιδήμαρχοι ξέχασαν την ιδιότητα τους και ξεκίνησαν μια ομαδική επίθεση κατά του Σακκιώτη.

Γιατί;

Ο συνδυασμός Σακκιώτη βρίσκεται σε ψηλότερο σκαλί από τον Κουκούλη, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις και η επίθεση έχει διπλό νόημα. Από τη μια να περάσει μπροστά ο Κουκούλης και από την άλλη να μην τον έχει αντίπαλο στον β΄γύρο. Βλέπετε ο συνδυασμός Κουκούλη που αυτές τις μέρες πραγματοποιεί και νέα δημοσκόπηση θεωρεί ευκολότερο αντίπαλο τον συνδυασμό Γρηγορόπουλου.

Στην επικαιρότητα συνεχίζει να παραμένει το θέμα της αποπομπής Σκλάβαινα και η τύχη της «Αλλης Οψης» ως προς την συνέχεια της έκδοσης της. Ιδωμεν…

61 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο συνδυασμός του κ. Κουκούλη λόγω της έπαρσης και της ανοίκιας συμπεριφοράς ορισμένων μελών του αλλά και λόγω της απώλειας σοβαρών πυλώνων του αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ανορθωθεί πάρά τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες και την προπαγάνδα των Ντριηδών. Ο Σακκιώτης έκανε κίνηση ΜΑΤ και το φυσάνε και δεν κρυώνει. Λέγεται ότι εγκέφαλοι τησ ίδρυσης του νέου ανεξάρτητου και πραγματικά αδέσμευτου συνδυασμού "ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"είναι οι κ. Χροναίος, Ιωαννίδης και Οικονόμου. Εγώ πιστεύω ότι τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Επιτέλους να απεγκλωβιστεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση από τα κόμματα και τα χρήσματα. Και μάλιστα η Αίγινα μπαίνει με την κίνησή τους αυτή πρωτοπόρος. Έτσι πρέπει να είναι η πραγματική Δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Ας ελπίσουμε ότι την πραγματική Δημοκρατία που είναι έτσι όπως τη λες, θα την εκτιμήσει, φίλε 12:28 πμ και ο Σακκιώτης, έμπρακτα !!! Να ξέρεις είμαστε πολλοί Νεοδημοκράτες που θα τον ψηφίσουμε, γιατί πιστεύουμε ότι είναι η πιο καθαρή και έντιμη λύση αυτή τη στιγμή για την Αίγινα, μετά την αποχώρηση του Μούρτζη. Όλοι οι άλλοι, και συγγνώμη για την έκφραση, είναι από ακατάλληλοι, μέχρι και επικίνδυνοι. Ας προσέξει όμως να μη γίνει η εκλογή του αντικείμενο κομματικής εκμετάλλευσης του ΠΑΣΟΚ, γιατί τότε θα μας έχει προδόσει όλους και θα μας έχει απέναντι.

Ανώνυμος είπε...

Αν έχω καταλάβει καλά με τα όσα λέγονται και μετά από τη διακύρηξη, ο καινούριος συνδυασμός "ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" έγινε μετά από πρόταση του Χροναίου, του Ιωαννίδη και του Οικονόμου και προσχωρεί η "ΑΙΓΙΝΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ" . Τότε τι βλακείες είναι αυτές που λένε μερικοί, μάλλον πονηρίες, ότι ο συνδυασμός είναι του ΠΑΣΟΚ; Αφού και οι τρεις τους είναι, να το πούμε πρωτοκλασάτοι στη Ν.Δ. Μάλλον τους έχει τρομοκρατήσει η συνένωση (της ομάδας Μούρτζη) και παραμιλάνε. Πάντως πραγματικά αξίζει να τους πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. Είναι στ' αλήθεια ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ όλοι τους, και οι Πασοκατζίδες και οι Νεοδημοκράτες, για την κίνηση που έκαναν. Πιστεύω ότι η κίνησή τους αυτή και θα πετύχει και θα μείνει στην Ιστορία. Και μπράβο και στο Μούρτζη αν είναι από πίσω. Αποδεικνύουν ότι είναι πραγματικοί ηγέτες. Τέτοιους χρειάζεται ο τόπος για να πάει μπροστά. Όχι λαμόγια και κεροσκόπους.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως εμείς οι πρωινοί πρέπει να στήσουμε κανένα δικό μας BLOG; Άσχετο αλλά μήπως ξέρει κανείς κάτι για τον κ. ΝΤΡΙΝ, γιατί κυκλοφορεί μία βρώμα πως ήρθανε να τον συλλάβουνε αλλά τον γλύτωσε τελευταία στιγμή ο Δήμαρχος. Γράψτε αν ξέρετε για να έχουμε κάποια πληροφόρησει γιατί γίνονται πολλά μουλωχτά στην Αίγινα, τελευταία.

Ανώνυμος είπε...

teleytaia dimoskopisi
1os Grigoropoulos
2os Koukoulis kai
3os Sakkiotis

Stin idia dimoskopisi gia ton deytero fyro to didymo Grigoropoulou Koukouli einai 40% - 60%...

Ta symperasmata dika sas!

Ανώνυμος είπε...

Η Αίγινα για να πάει μπροστά χρειάζεται δύο καταπατητές, μερικούς φοροφυγάδες, τρία τέσσερα λαμόγια, δυο - τρεις παρτάκηδες και παρταόληδες, κανα δυο λαθρέμπορους ναρκωτικών, μερικούς προστάτες τησ νύχτας, ας είναι και από την αστυνομία, δε μας πειράζει, λίγους οικονομικούς δολοφόνους, τέσσερεις πέντε νταβατζήδες,και αρκετές πουτάνες, γιατί είμαστε και γαμήκουλες. Α! και ένα γιατρό, ένα γιατρό ρε παιδιά για να μην πάθω εγκεφαλικό.

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ Ο ΜΠΑΞΕΣ (ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ).

Ανώνυμος είπε...

όχι αδέρφια.
Η Αίγινα για να πάει μπροστά χρειάζεται
1,έναν υπεύθυνο δημοτικών νεκροταφείων στη θέση του Δημάρχου με αυτοδιοικητική εμπειρία.
2,καμιά δεκαριά δημοσίους υπαλλήλους στις επόμενες θέσεις με μελοντική αυτοδιοικητική εμπειρία.
3,κοματικό αλτσχάιμερ
και πάμε όλοι μαζί...
(Αίγινα 1981)
το κόμα των κρατικοδίαιτων

Ανώνυμος είπε...

(συνέχεια του πιο πάνω)
γιατί τουλάχιστον ο γιατρός είναι άνθρωπος της προσφοράς και όχι μίζερος συνταξιούχος που περιμένει να κατσικωθεί στο δημαρχείο και να συμπληρώσει τη σύνταξη του ή καθηγητοδασκαλάκος που θέλει να συμπληρώσει το μισθό και τα ιδιαίτερα του με καμιά αμοιβή αντιδημάρχου.
Αίγινα Ξύπνα
κοίτα ποιους έχεις απέναντι σου

Ανώνυμος είπε...

Τώρα να με συγχωρεήσεται για την έκφρασι αλλά πούστηδες έχει; Διότι εγώ είμαι και λίγο οπισθοδρομικός. Άμα δεν έχει δεν ψηφίζω γιατρό.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 7:14 : Συγχαρητήρια στον συνδυασμό σας (Κουκούλη) που καταφέρνετε σύμφωνα με το γκάλοπ που λες ότι έχεις να αυξάνετε τα ποσοστά σας σε σχεση με το 2006!
Αυτο ακριβώς εισπράτω και εγώ απο τον κόσμο, ακούνε Κουκούλη και εκστασιάζονται - ασε δε που ομαδικά οι ψηφοφόροι του Σάκη του 2006 τον εγκαταλείπουν και θα ψηφίσουν δαγκωτό Κουκούλη!

Ανώνυμος είπε...

όχι αλλά εξυπηρετούμε καταστάσεις.
Μια επίσκεψη στη Χρήστου Λαδά θα σου λύσει κάθε απορία.
Είμαι σίγουρος πως θα ευχαριστηθείς, θα απολαύσεις και στο τέλος θα ψηφίσεις....

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ πες αλεύρι..

Ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ σε γυρευει..

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Αίγινα με τα ωραία σου.
Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται.
Γίνεται δημοσκόπηση με παραγγελία του Κουκούλη. Αλλά κι αυτό δεν είναι δύσκολο. Αυτή την στιγμή με βάσιμες πληροφορίες επικρατούν τα ακόλουθα : 1. Γρηγορόπουλος
2. Σακκιώτης
3. Κουκούλης
Ο Γρηγορόπουλος προηγείται κατά πολύ λίγο πλέον από τον Σακκιώτη και ο Κουκούλης είναι πολύ πίσω κι από τους δύο.
Οπότε στον τελικό είναι Γρηγορόπουλος - Σακκιώτης με προγνωστικά άγνωστα αυτή την στιγμή από την στιγμή που ο Γρηγορόπουλος αντιμετωπίζει εσωτερικά θέματα και είναι αμφίβολο αν θα στηριχτεί από κάποια εφημερίδα που τον ανέβασε τον τελευταίο χρόνο.

Ανώνυμος είπε...

Όσο για τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ πολλοί άνθρωποι μπορούν να μπουν μετά από κάποια ατυχία τους. Το θέμα είναι να μην μας το παίζουν βασιλιάδες και πλούσιοι.
Πιστεύω πως ο συνδιασμός Γρηγορόπουλος είναι ο πιο προβληματικός συνδιασμός.
Η έπαρση και η αλλαζονεία κάποια στιγμή πληρώνεται, αυτοί την πληρώνουν τώρα αρκετά νωρίς θεωρητικά, ενώ οι Κουκουλικοί την πλήρωσαν την πρώτη διετία, όταν βγήκαν οι μάσκες και ο κοσμάκις κατάλαβε τί είχε ψηφίσει.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ τώρα πιστεύεις πως η Αίγινα θα ψηφίσει τον χαζό?
Είναι δυνατό?
ένας μισοχαζός με ένα σωρό αρπακτικά δημοσίου συμφέροντος (βλέπε Τάκαρο που όσοι τον είχαμε καθηγητή κάτι έχουμε να θυμόμαστε για την αμεροληψία του και τους προστατευόμενους του ιδιαίτερους)
Τουλάχιστον ο γιατρός έχει καταφέρει να δώσει άλλη δυναμική στις εκλογές.
από τη μία οι τεχνοκράτες του Κουκούλη που δε λέει καλημέρα σε άνθρωπο και από την άλλη οι μισοκακόμοιροι.
Αφού λοιπόν διψάς για αποτελέσματα άκου και κάτι (και γράψτο να το θυμάσαι γιατί είναι έγκυρο και όχι αυθαίρετο όπως το πιο πάνω)
αποτελέσματα πολύ μα πολύ πρόσγατου γκάλοπ.
1,Γρηγοροπουλος 26%
2,Κουκούλης 20,5%
3,Σακιώτης 19%
αναποφάσιστοι 30%

κι επειδή με τους κουκουλικούς έχετε μίσος .........

Ανώνυμος είπε...

μαθαίνω οτι δεν μαίνεται ο προεκλογικός πόλεμος στην Αίγινα, αλλά ο Πόλεμος Επιταγών. Απο τη μια το ίδρυμα Πτερουδη (και μαγκιά του αφού τα έχει) μοιράζει αφειδώς σε υποψηφίους. Απο την αλλη στο Ιατρικό team δεν τους δίνουν επιταγές γιατί ο ΜΑΝΤΗΣ δεν το επιτρέπει! Οι Όλοι Μαζί φτωχολογιά...

Ανώνυμος είπε...

Ναι πολύ πρόσφατου γκάλοπ που το ξέρεις μόνο εσύ και κανένας άλλος.
Στον ύπνο σου το έβλεπες?
Ή μήπως το έκανες παραγγελία εσύ?

Εάν ήξερες από εκλογές και αφού θέλεις να παραπληροφορείς θα μπορούσες αν μήτι άλλο να άλλαζες το ποσοστό των αναποφάσιστων.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το ποσοστό να είναι το ίδιο με το γκάλοπ σε παραγγελία Γρηγορόπουλου που έχει γίνει εδώ και 2 μήνες.

Όσο και να το πιέζετε , όσο και να το τραβάτε και από τις 2 πλευρές δεύτερη Κυριακή είναι Γρηγορόπουλος - Σακκιώτης.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι δύσπιστος και σαφέστατα δεν έχω διάθεση να σε πείσω. Αν θες πάρε την πληροφορία.
Πάντως όπως και να χει και εδώ συμφωνούμε τη δεύτερη Κυριακή ο γιατρός θα είναι σίγουρα. Και τότε τι πιστεύεις ότι θα γίνει?
Υπάρχει περίπτωση να πάρετε ψήφο από Κουκουλικούς? Εσείς βρίζεστε όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε.
Τουλάχιστον εμείς το βαρίδι που δημιουργούσε πρόβλημα στη σχέση των δύο συνδυασμών το ξεσκαρτάραμε.
Τυχαίο?
Δε νομίζω….

Ανώνυμος είπε...

Η φτωχολογιά φίλε 10.16 είναι αξιοπρεπέστερη από τις άλλες δύο περιπτώσεις που αναφέρεις.
Η επίδειξη δύναμης κάνει κακό. Το ίδρυμα Πτερούδη όπως λες ασκεί την χειρότερη πολιτική όλων των εποχών. Δεν είναι δυνατό να χρηματίζεις ανθρώπους για να σε στηρίξουν.
Από την άλλη όπως λέτε το Ιατρικό Team δεν μπορεί να βγάλει επιταγές λόγω του ΤΕΙΡΕΣΙΑ, άλλο και τούτο πάλι. Είναι δυνατόν (εάν αυτά που λέγονται είναι αλήθεια) υποψήφιος Δήμαρχος να είναι στις λίστες του ΤΕΙΡΕΣΙΑ?
Και τέλος η φτωχολογιά που λέτε. Δεν πειράζει καλύτερα φτωχός και το κεφάλι ψηλά, παρά δήθεν πλούσιος και το κεφάλι κάτω. Ο Σακκιώτης ανεβαίνει την ανηφόρα με αξιοπρέπεια.Ότι και να γίνει την επόμενη μέρα θα μπορεί να πίνει το καφεδάκι του ήρεμα.

Ανώνυμος είπε...

Aνώνυμε 10.41 και εγώ συμφωνώ ότι ο Γρηγορόπουλος θα είναι στον 2 γύρο, η στάση βέβαια να αποπέμψει τον άνθρωπο που τον πήρε από το χέρι και τον έβγαλε στον εκλογικό πόλεμο είναι τελείως αναξιοπρέπής. Τον άνθρωπο που μας έπειθαν ότι είναι ο καλύτερος τώρα έγινε το βαρίδι.
Έτσι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι τί μία έτσι την άλλη αλλιώς...
Τυχαίο ...
Δεν νομίζω

Ανώνυμος είπε...

Να και εξυπναδούλες.
Στη ζωή πρέπει να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να τα διορθώνεις. Αυτό είναι πρόοδος και αξιοπρέπεια. Ας πούμε ο κομματικός Σάκης έγινε ανεξάρτητος εν μία νυκτί.
Όσο για τη φτωχολογιά και τον Σάκη το παίζεται πολύ τελευταία ρε παιδιά.
Έτσι σας είπαν οι επικοινωνιολόγοι σας? Για να αγγίξετε και το λαϊκό έρισμα. Το κόμμα της ανεργίας και του δντ.
Ξεχνάτε πως όλοι όσοι συμμετέχουν οι περισσότεροι τουλάχιστον στον συνδυασμό του Σάκη είναι κρατικοδίαιτοι και όχι μόνο.
Και δεν κινδυνεύει κανείς τους από ανεργίες κλπ.
Το μισθουλάκο τους και τα τυχερά είναι εξασφαλισμένα….
Αφήστε λοιπόν την κλάψα και τη δυστυχία.
Έχουμε τα προβλήματα μας θα έχουμε και τη μιζέρια σας δηλαδή….

Ανώνυμος είπε...

Eξυπνούλη 10.57 κανένας μας δεν κλάφτηκε και δεν αισθάνεται δυστυχής. Είμαστε περήφανοι που θα στηρίξουμε έναν άνθρωπο που δεν μας χρημάτισε και που δεν μας έταξε θεσούλα την επόμενη μέρα. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας. Για την ομάδα που περνάμε καλά και είμαστε φίλοι και αυριανοί συνεργάτες ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για μια καλύτερη Αίγινα.
Για να στο λύσω τελείως εγώ προσωπικά δεν είμαι στο δημόσιο και δεν έχω εξασφαλισμένο το μισθό μου. Είμαι όμως περήφανος που μπορώ να στηρίζω αυτό που γουστάρω χωρίς να περιμένω το παραμικρό , γνωρίζοντας ότι το μόνο που έχω να περιμένω είναι μια καλύτερη Αίγινα.

Ανώνυμος είπε...

8A MAS ENIMEROSEI KANENAS TI GINETAI ME THN ALI OPSI?
AKOUGETE ENTONA OTI TELOS AUTI I FILADA.
EINAI ALI8EIA?

Ανώνυμος είπε...

Giatros auti ti stigmi me olo to Gotsiko group kanei periodia Souvala. Gotsikoi - Sklavainikoi 1-0. Vre Giorgi phges na ta valeis me ton proin Dimarxo? Eisai mikros. Thn epomeni dimarxos Gotsis.

Ανώνυμος είπε...

Eάν θα ξαναέβγαινε ο Γκότσης Δήμαρχος, θα εκλεγόταν όταν είχε θέσει υποψηφιότητα και η Αίγινα τον μαύρισε. Εντάξει είπαμε να λέμε μαλακίες, αλλά όχι κι έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ο Γκοτσης τι θελει καθε φορα και επιπλευει στην πολιτικη επιφανεια? Τον βαρεθηκαμε. Εκανε 12 χρονια Δημαρχος, τελος τωρα. Εφαγε οτι ηταν να φαει. Δεν του εδωσε ο Σακης τις προηγουμενες εκλογες το Λ.Τ. και δεν τον στηριξε 2ο γυρο και μετα βλαστημαγε την ωρα και τη στιγμη που βγηκε Κουκουλης. Εχει κολλησει με το Λ.Τ.! Μα μελι εχει? Τρυφωνα υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι που μπορουν να βοηθησουν. Κανε στη παντα...

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ότι ο κόσμος έχει κουραστεί με κάτι τύπους σαν τον Γκότση. Αυτός κοιτάει μόνο την πάρτη του. Σαν Δήμαρχος δεν έκανε τίποτα ίσα - ίσα τα πιο πολλά χρέη είναι από την εποχή του. Κάτι τέτοιο δεν μπορούμε να πούμε για τον Κουκούλη.

Ανώνυμος είπε...

Όντως υπάρχει μια σχεδιασμένη επικοινωνιακή επίθεση κατά του Σακκιωτη και από τους δυο έτερους ανθυποψήφιους, με το βαρύ πυροβολικό τους, τα προσωπικά τους έντυπα. Δεν μπορούμε να επικαλεστούμε δημοσκοπήσεις γιατί οι 2 που έγιναν ήταν εδω και πολύ καιρό. Είναι οξύμωρο πάντως μετά την ανακοίνωση του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και τα δυο έντυπα να πυροβολούν κατά ριπας ένα καινούργιο συνδυασμό και ενα επικεφαλή που δεν έχει διατελέσει ακόμα Δήμαρχος. Καταλαβαίνεται οτι κανέναν δεν συμφέρει να πάει ο Sakis 2o γύρο για ευνόητους λόγους. Στη πολιτική όμως υπάρχουν 2 πράγματα, η επικοινωνία και η ουσία. Δεν ξέρουμε στο πρώτο άμα επιτύχουμε αλλά στο δεύτερο, στην ουσία, πιστεύουμε ότι δίνουμε ένα μεγάλο αγώνα με ήθος και αξιοπρέπεια. Ευχόμαστε αυτό να το εκτιμήσει ο λαός της Αίγινας. Ελπίζουμε επίσης να συγκρατηθεί ένα minimum επίπεδο πολιτικού πολιτισμού γιατί όλοι μας θα είμαστε στην Αίγινα και την επόμενη μέρα των εκλογών. Δεν συμφέρει το τόπο να πληγωθεί τόσο πολύ. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Sakis blog team.

Ανώνυμος είπε...

Επιβεβαιωμένο: Ο Κουκούλης είναι 3ος με πτωτικές τάσεις. Επίσης έχει τις περισσότερες αρνητικές γνώμες απο όλους. Αφήνω να μαντέψετε ποιος έχει τις περισσότερες θετικές γνώμες..

Ανώνυμος είπε...

αλιευσα κατι προφητικο εδω: http://aeginaelections.blogspot.com/

κοιτατε τι προβλέπει για το Προσω Ολοταχως ηδη απο τις αρχες Σεπτεμβρίου .

Ανώνυμος είπε...

O ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ SAKIS BLOG TEAM ΤO EXEI KATAΛABEI ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ότι τα παιδιά του επικοινωνιακού "τιμ" του Σακ κάνουν μεγάλη προσπάθεια, αλλά απ' ότι βλέπω και ακούω ο ίδιος ο Σακ εξακολουθεί να είναι (ή να προσποιείται ότι είναι) στον κόσμο του ...

Ανώνυμος είπε...

Προς το Sakis blog-team
H απόφαση του αρχηγού σας να αλλάξει και από επίσημος κομματικός υποψήφιος να γίνει σε μια νύχτα ανεξάρτητος, είναι μια πολιτική απόφαση. Και σαν τέτοια επιτρέπεται ή καλύτερα επιβάλλεται να δεχθεί και την όποια κριτική. Πληγώνεστε όμως σαν έφηβοι όταν διαβάζετε κριτική για εσάς. Νιώθετε ότι βάλλεστε από παντού, την ίδια στιγμή που είσαστε ουσιαστικά αυτοί που έχουν δεχθεί τις λιγότερες επιθέσεις. Πρώτος και δικαιολογημένα (λόγο διοίκησης είναι ο Κουκ) και μετά ο γιατρός.
Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία που λέει και ο εθνικός στιχουργός και ειδικά όταν (για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους πιστεύω) έχεις κάνει το μεγαλύτερο πυροτέχνημα (έως τα τώρα)των φετινών εκλογών. Όμως βλέπω καλό μου team, ότι σας ζορίζει η όποια πολιτική κριτική. Και από θιασώτες και προστάτες της ευνομίας και της τάξης, μετατρέπεστε σε θυμωμένους και μουτρωμένους διεκδικητές της μίας και μοναδικής αλήθειας.
Η κριτική αν είναι μέσα στα όρια της ευπρέπειας, αν έχει επιχειρήματα και όχι ισχυρισμούς, αν είναι πολιτική και όχι ξεκατίνιασμα, είναι και θα είναι ο σημαντικότερος πυλώνας της δημοκρατίας. Μιας δημοκρατίας που με μανία δηλώνετε πως επιδιώκετε να υπηρετείτε, αλλά με συμπεριφορά που προδίδει πως με δυσκολία ανέχεστε τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από αυτή την εμπλοκή.
Θέλω να πιστεύω (και πιστεύω τελικά) και λόγω εκτίμησης στο Κο Σάκη αλλά και συμπάθεια στην πλειοψηφία των μελλών της παράταξης σας, πως και πολιτικό λόγο έχετε και κριτική μπορείτε να αντέξετε και με επιτυχία να ανταποκριθείτε στη βάσανο ενός πολιτικού διαλόγου. Υπάρχει και η ικανοποιητική στελέχωση και η απαραίτητη υποδομή.
Μη θυμώνετε λοιπόν. Άλλωστε μπορεί να είναι η ώρα της κόντρας, αλλά θα έρθει και η ώρα της καταλαγής. Σίγουρα…
Κερκ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κερκ., δεν θυμώνουμε, ούτε αισθανόμαστε θιγμένοι. Ο πολιτική έχει τις εντάσεις της! Δεχόμαστε την όποια κριτική στα πλαίσια του δημοκρατικού διαλόγου που ορίζει μια μικρή κοινωνία σαν την Αίγινα. Δυστυχώς έχουν αλλάξει τα ήθη τα τελευταία χρόνια στο τόπο μας και βλέπουμε έντονο το φαινόμενο της παρέμβασης των οικονομικών και εκδοτικών συμφερόντων (όπως και σε όλη την Ελλάδα). Σου επιβεβαιώνω ότι το άνοιγμα είναι ειλικρινές και όχι προσχηματικό. Στην πορεία για την επιτυχία καταλάβαμε ότι θέλουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις από όλους τους χώρους. Ψάξτε αλλού για ψηφοθηρικές προεκλογικές συμμαχίες ή/και φυγές! Κάναμε την υπέρβαση αλλά δεν κάνουμε συμβιβασμούς. Τη μια μας βλέπετε κομματικούς και την άλλη να αποποιούμαστε στηρίξεις. Είμαστε αυτοδιοικητικοί και μόνο με 3 βασικά χαρακτηριστικά: ήθος, γνώση και όραμα. That's all. Άμα θέλετε ψηφίστε μας...Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Sakis blog team

Ανώνυμος είπε...

«Τη μια μας βλέπετε κομματικούς και την άλλη να αποποιούμαστε στηρίξεις»
Μα αφού αυτή είναι η αλήθεια (όπως ακριβώς την περιγράφετε). Δεν βλέπω τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από αυτό που συμβαίνει.
Αν μη τι άλλο, έχετε πολύ γρήγορη αντίδραση ως team, πρέπει να το ομολογήσω και σας συγχαίρω για αυτό.
Όσο για την πρόταση σας, με έχετε φέρει σε δύσκολη θέση.
Θα προτιμούσα να ψηφίσω ένα συνδυασμό με καθαρή και ευθεία στήριξη του ΠΑΣΟΚ. (χιούμορ, ελπίζω εφάμιλλο του δικού σας, όπως αυτό καταγράφεται στην ευγενική σας πρόταση να σας ψηφίσω)
Συντροφικούς χαιρετισμούς
Κερκ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κερκ., πιστεύω οτι δεν σε εκφράζουν τα παραπάνω αλλά ο προεκλογικός παροξυσμός και η εμμονή να διατηρήσεις ένα, κατά γενική ομολογία, αναποτελεσματικό Δήμαρχο, σε κάνουν να τα γραφείς. Να γνωρίζεις ότι δεν είμαστε λαμόγια, μπορείς να μας εμπιστευτείς για την επόμενη Δημοτική περίοδο, έχουμε αυτοδιοικητικες γνώσεις και σίγουρα ποτέ δεν θα συρθούμε από κάποιο κόμμα. Απο την άλλη θα εκμεταλλευτούμε τις γνωριμίες μας για να χτυπήσουμε καμιά πόρτα μήπως γίνει κανα έργο σε αυτό τόπο. Με "email" δεν γίνεται έργο! Επιπλέον όποιο θετικό της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής θα το συνεχίσουμε και θα θέσουμε τις βάσεις για νέα οργανωτική δομή ενος μη λειτουργικού και αποτελεσματικού Δήμου. Από εκει ξεκινάμε! Οργανωμένες υπηρεσίες, Επιχειρησιακό σχέδιο, ISO κτλ. Σε περιμένουμε και εσένα φίλε, με τις προτάσεις σου να βοηθήσεις στο δύσκολο έργο μας. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Sakis blog team.

Ανώνυμος είπε...

telika re paidia kanenas den mas eipe o sklabainas poy tha paei twra???

Ανώνυμος είπε...

SAKIS BLOS TEAM ΜΑΚΡΑΝ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

kai sto kritiko ti doulia eixate?

Ανώνυμος είπε...

Να πάρουμε σερβιέτες

Ανώνυμος είπε...

το κερκ είναι απο το κερκέζος; μάλιστα KOukoulis blog team

Ανώνυμος είπε...

δε θέλω να σας σπαταλήσω τον πολύτιμο χρόνο σας, αλλά "ποια παραπάνω δεν με εκφράζουν"?
ότι γράφω με εκφράζει απόλυτα. Μάλλον αν αναφέρεστε στο δεύτερο απόσπασμα των σχολίων μου δεν καταλάβατε το χιούμορ μου.
Δεν έχω εμμονές. Και καλό για την παράταξη σας, θα είναι να μην κάνουμε διάλογο για εμμονές.
Στηρίζω όμως τον αποτελεσματικότερο και εντιμότερο δήμαρχο των τελευταίων ετών. Και το νωρίζετε αυτό αλλά ο ο προεκλογικός παροξυσμός και η εμμονή σας να διοικήσετε σας κάνουν τόσο μηδενιστές και άδικους.
Αν κερδίσετε τις εκλογές θα είσαστε ιδιαίτερα τυχεροί αφού θα βρεθειτε σε ένα νοικοκυρεμένο δήμο με έτοιμες δικές του μελέτες για τα μεγάλα έργα και ένα τεράστιο κυριολεκτικά αριθμό μικρών και μεγάλων προβλημάτων τακτοποιημένα. Και επίσης με έλλειμα μικρότερο του 2006 κατά ένα σημαντικό ποσό και όχι κατά τη συνηθισμένη πρακτική των παλαιών δημοτικών αρχών αυξημένο κατά 5-6 εκατομύρια.
Και βέβαια θα είμαι δίπλα σε όποιον τίμιο και ικανό Δήμαρχο, όπως και κάθε πολίτης που αγαπά τον τόπο του, με ειλικρίνια,χωρίς προσφυγές σε δευτεροβάθμιες επιτροπές, χωρίς γραφειοκρατικές τρικλοποδιές, χωρίς εμπάθεια.
Μακάρι για το καλό των παιδιών μας να βγει από την κάλπη το άριστο αποτέλεσμα. Και αυτή τη φορά ευχαριστώ εγώ για το χρόνο σας.
Κερκ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γιαννη, καλα τα λες και βαλε οτι ξεχναμε ολη αυτη την επιθεση και τη συμπεριφορα των δικων σου. Πες μας και το εργο του Κουκουλη. χωρις πολλα λογια, αριθμητικα σε παρακαλω.

φιλικα, πραγματικα νιωθω οτι μας δουλευεις με το Κουκουλη η δουλευετε οι ιδιοι το Δημαρχο σας

επανλαμβανω αριθμητικα

Ανώνυμος είπε...

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11,
αφού το θέλεις αριθμητικά μόνο.
Χαιρετισμούς και δεν δουλεύω κανένα.
Και αφού με γράφεις με το όνομα μου, το σωστό είναι να γράφεις και το δικό σου. Όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να μπορώ και εγώ να σε καλώ με αυτό
Τέλος πάντων θα σε γράφω χ που είναι και αριθμητικό που σου αρέσει.
Καλέ μου χ, ο Κουκούλης αν τον γνωρίσεις, θα διαπιστώσεις πως δε δουλεύεται εύκολα από κανένα. Πρόκειται για αξιόλογο, ικανό, έξυπνο και φιλοσοφημένο άνθρωπο.
Όπως και να έχει όμως φίλε μου χ, ο καθένας δικαιούται να έχει την δική του άποψη.
με αγάπη και εκτίμηση στον καλό μου χ
Γιάννης ή Κερκ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κερκ. είναι μακράν το πιο αξιόλογο άτομο του συνδυασμού Κουκούλη. Δυστυχώς όμως όπως αποδείχτηκε ήταν απελπιστικά μόνος. Είμαι σίγουρος ότι αν το ύφος, το ήθος και η γραφή του(εκτός απο 1-2 εξαιρέσεις που αν γνωριστούμε θα στις παραθέσω) ακολουθείτο και απο τον υπόλοιπο συνδυασμό, τότε ο συνδυασμός Κουκούλη δεν θα βρισκόταν σήμερα στην θέση να διαπραγματεύεται με θλιβερά άτομα για να πετύχει στήριξη. Αν είχε επικρατήσει το στυλ του Κερκ. να είστε σίγουροι ότι όλοι θα τρέχαμε να ενσωματωθούμε. Ομως δεν έγινε έτσι.
Αυτο καταλογίζω εγώ στον Κουκούλη. Δεν αμφισβητώ την εντιμότητα του, ούτε την εργατικότητα του, ούτε βέβαια την εξυπνάδα του αλλά οτι επέτρεψε σε ακατάλληλα άτομα να αναλάβουν την εκπροσώπηση του. Ο κόσμος κατα βάθος δεν περιμένει και πολλά πράγματα απο την εκάστοτε διοίκηση. Περιμένει όμως σεβασμό και διαλλακτικότητα στην καθημερινή επαφή. Δεν περιμένει ειρωνία, εξυπνακιστικες ατακες και ύφος 10 καρδιναλίων. Και για αυτο κρίνεται σήμερα η διοίκηση Κουκούλη, μαζί και με το γεγονός ότι κράτησε κλειστές τις πόρτες και συμεριφέρθηκε σαν να είχε το 80% αγνοώντας ότι εκλέχτηκε οριακά και με την ψυχή στο στόμα (ας μην ξεχνάμε οτι το βράδυ των αποτελεσμάτων είχε για αρκετή ώρα επικρατήσει στο στρατόπεδο Κουκούλη η εντύπωση οτι είχε χάσει τις εκλογές για 13 ψήφους).
Κερκ. κάτι μου λεει οτι θα εχουμε πολλά να πουμε στο μελλον..
sakis blog team's friend

Ανώνυμος είπε...

προς το
sakis blog team's friend
φίλε με έκανες κομμάτια. Είσαι πολύ καλός μαζί μου και σε ευχαριστώ.
Ενδεχομένως και στο παρόν έχουμε πολλά να πούμε. Όλοι μας (τουλάχιστον αυτοί για τους οποίους μπορώ να χρησιμοποιήσω το "μας") πέρα από αυτό το δημοκρατικό παιχνίδι των εκλογών, τις όποιες αντιπαραθέσεις, τις εντάσεις κάποιες φορές αλλά και τις υπερβολές δεν νομίζω ότι θέλουμε τίποτα περισσότερο από μια αξιοπρεπή και με όραμα διαχείρηση της δικής μας περιουσίας (του νησιού μας δηλαδή). Θα υπάρξουν στιγμές που θα θυμώσουμε τις επόμενες 45 ημέρες ο ένας με τον άλλο. Αν όμως είναι προιόν πολιτικής αντιπαράθεσης, όσο σκληρή κι αν είναι αυτή, μετά τις εκλογές δε θα υπάρχουν ψίχουλα στο πάτωμα. Δε θα έχει αφήσει καμιά εμπάθεια καμιά κακία σε κανένα. Γιατί μόνο η κακοήθεια και η αναφορά σε αυστηρά προσωπικά δεδομένα δημιουρεί βεντέτες αξεπέραστες στο χρόνο και διχάζει κοινωνίες.
Στενοχωριέμαι που έχεις αυτή την άποψη για τη δημοτική διοίκηση του Κουκούλη και σε διαβεβαιώνω πως δεν είναι έτσι (ίσως δεν σου σώθηκε η δυνατότητα να το διαπιστώσεις).
Όμως εύχομαι η δημοτική αρχή που θα προκείψει από τις επόμενες εκολγές είτε η μία, είτε η άλλη να δολέψει και πάνω σε αυτό. Στο να διοικήσει έτσι ώστε να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να μην σχηματίζουν λανθασμένες απόψεις. Με κάποιο μαγικό ραβδάκι ίσως, με πολύ καλή διάθεση και με τη βοήθεια όλων των "μας".
Όσο και να διαφωνήσουμε ή να θυμώσουμε τις επόμενες ημέρες να ξέρεις πως θα θυμάμαι τον καλό (και μεταξύ μας υπερβολικό)σου λόγο,σαν ένα δείγμα πολιτισμού και θα με κάνει να προσπαθήσω να μοιάσω σε αυτό που περιγράφεις.
ευχαριστώ
με εκτίμηση
Κερκ.

Ανώνυμος είπε...

ε σαφώς και είναι υπερβολικός ο λόγος έχουμε διαβάσει κάτι διαμάντια του κερκέζου

Ανώνυμος είπε...

Κερκεζο απ οτι βλεπω και εσυ αδυνατεις να απαριθμισεις το εργο του Κουκουλη γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει.

"Πρόκειται για αξιόλογο, ικανό, έξυπνο και φιλοσοφημένο άνθρωπο."

Μπορει να ειναι ολα τα παραπανω (στα δικα σου ματια) αλλα τι να κανουμε που δεν κανει για Δημαρχος. Πρεπει να καταλαβεις και εσυ οτι δεν ειναι δυνατον ανθρωπος που φοβαται τους ανθρωπους να ειναι σε αυτη τη θεση. Και το απεδειξε με την απραγια του.

Αν ημουν στη θεση σου (που δεν εχεις και κανενα τους αναγκη) θα παραδεχομουν οτι ο Κουκουλης δεν μας βγηκε και θα ηλπιζα ο επομενος να ειναι καλυτερος για το καλο του νησιου και των παιδιων μας. Δυστυχως δεν εχουμε χρονο εγωισμούς και δευτερες ευκαιριες.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης θα ήθελα καλόπιστα και έχοντας διαβάσει αρκετά απο τα άρθρα του Κερκ. και βρίσκοντας με σύμφωνο σε αρκετες απο τις πολιτικές του τοποθετήσεις, να τον ρωτήσω:
Πια είναι η τοποθέτησή του σχετικά με την χρησιμοποίηση της οικονομικης επιφάνειας σαν μέσο επιρροής σε προεκλογική περίοδο αυτοδιοικητικών εκλογων;
Θεωρεί ότι ο καθένας πρέπει να κριθεί μονο για τις ιδεες του και το ηθος του (και γενικά όλα οσα σωστά έχει αναπτυξει ο Κερκ κατα καιρους) ή χρειάζεται και λίγη "ενθάρρυνση";
Τέλος θεωρεί όλα τα πρόσωπα (παλιά και νέα) στον συνδυασμο Κουκούλη, ως ομοιδεάτες ιδεολόγους ή παρατηρεί και κάποια άλλα κίνητρα;

Ανώνυμος είπε...

Kerkeze egw se dikaiologw dioti an eixa tin oikonomiki sou anesi, etsi romantika kai olous kalous tha tous evlepa. Vges sto dromo gia ton agwna tou merokamatou kathe mera kai meta ela na me vreis na mou peis gia to Koukouli kai ti parea tou

Ανώνυμος είπε...

Από το "λιβάνισμα" που γίνεται στο Δήμαρχο απο τους παρατρεχάμενους,το συμπέρασμα ειναι οτι πρόκειται για καλο παιδί,(ο Δήμαρχος).Τα καλά παιδιά φροντίζουμε να τα κάνουμε παρέα,δεν τα κάνουμε Δήμαρχο.Και οχι τίποτα αλλο αλλά την εχουμε ξαναπάθει με καλό παιδί και μυαλό δεν βάλαμε.Περαστικά μας.

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι μόνο καλό παιδί, αλλά ικανός και Αξιόλογος άνθρωπος.
ο βλάκας ο Κερκέζος νόμιζε πως θα κάνει διάλογο μαζί σας στο μπλογκ του Σάκη. Καλά να πάθει. Τα άκουσε τα μπινελίκια του. η πολύ εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου κάνει κακό Κερκέζο. Αλλά εσύ δεν πρόκειται να βάλεις μυαλό.
Σε ένα μπλογκ που γραφουν ανώνυμα πουλάς μαγκιά και υπογράφεις.
Πάρτα άρωστε....
Εκτός αν προετοιμάζεις το έδαφος για την περίπτωση που βγει ο Σάκης να έχεις μεροκάματο και την αγκαλιά της εξουσίας...
Παίζει κι αυτό...

Ανώνυμος είπε...

Mην θποτιμάτε υοθς αντιπάλους!!!
Αυτές οι εκλογές δεν θα βγάλουν το γιατρό Δήμαρχο

Ανώνυμος είπε...

Η ικανότητα κάποιου δεν πρέπει να μένει στα λόγια αλλα και στα εργα.Η μόνη ικανότητα που εδειξε ο σημερινός Δήμαρχος ειναι η ανοχή στα σαπρόφυτα που αποτελούν την παρεούλα της διοίκησης.

Ανώνυμος είπε...

εγώ πάλι έχω κάτι κάτι κατάλοιπα απο ένα πιο παλιό blog και θυμάμαι καποιον που είχε ρωτήσει τον Κερκέζο αν είχε λάβει μέρος σε συζητήσεις για την αγοποπωλησία των νέων του σαρωνικού ως εκπρόσωπος του Πτερούδη. Αληθεύει κάτι τέτοιο;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως μπορεί να μας πει ο Κερκ τι έκανε ο συνδυασμός Κουκούλη στο κεφάλαιο Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός; Και αν δεν θυμάται ας ρτο διαβάσει από το blog www.newaigina.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ο Κουκούλης τελείωσε. Γιατί ασχολούμαστε μαζί του
Εντάξει καλός άνθρωπος, ήρεμος κτλ. , αλλά πολύ ειρωνεία αδελφάκι μου, μιλάς με Πτερού και νομίζεις ότι μιλάς με τον Πάπα. Η πλάκα είναι όταν κάποιοι υποτίθεται γίνονται και ανθρώπινοι και δίπλα στον πολίτη, που αν τους κοιτάξεις το βλέμα τους λέει : Ρε με τί μαλάκα έμπλεξα και σήμερα.
Και φυσικά το γεγονός ότι πάντα κάποιος άλλος φταίει.
Αυτή λοιπόν η ομάδα δεν είναι ικανή για το Δήμο της Αίγινας
Ρε παιδιά ο Κουκούλης τελείωσε. Πάρτε το χαμπάρι....

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΚΙΩΤΗ. Ο ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΚΑΤΙ Η ΔΕΗ, ΚΑΤΙ Η ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΗΜΥΡΕΣ, ΚΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ, ΚΑΤΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ... ΛΑΓΕΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι να σας διαβάσουν και να σας πάρουν στα σοβαρά. Προδίδονται αμέσως η φτηνή προπαγανδιστική διάθεση και οι -όποιες- κατηγορίες κατά των αντιπάλων. Η ανώνυμη κριτική είναι σαν το ανώνυμο άρθρο στην εφημερίδα; Πολύ ενδιαφέρον!!! Άρα οι ανώνυμοι που κριτικάρουν και με την ποιότητα που το κάνουν, εκφράζουν τους δημιουργούς του blog οπαδούς του Σακκιώτη!!! Πολύ ενδιαφέρον!!!

Ανώνυμος είπε...

Τρεις βέροι Νεοδημοκράτες, πήγαν και έπιασαν το συνδυασμό που μόλις είχε πάρει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ και του πρότειναν να φτιάξουν μαζί έναν αδέσμευτο συνδυασμό!!! Εκπληκτικό σενάριο, να το γυρίσετε έργο παιδιά, θα σπάσει τα ταμεία...