Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ DEBATE

Με το που ανακοινώθηκε η Διακήρυξη Θέσεων και Αρχών του Δημοτικού Συνδυασμού Συνεργασίας ‘’ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ‘’ είχαμε και τα πρώτα δελτία τύπου των άλλων δύο Συνδυασμών που διεκδικούν τον Δήμο. Στα δελτία αυτά κατηγορούν τον κ. Σακκιώτη ότι «αποκηρύσσει την μέχρι τώρα πολιτική του πορεία» και την «στήριξη του ΠΑΣΟΚ»
Στη διακήρυξη αναφέρεται ότι ο συνδυασμός «ΑΙΓΙΝΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ» συμμετέχει στην νέα κίνηση σαν δημοτική παράταξη. Αλλοι είναι λοιπόν οι λόγοι που οι άλλοι Συνδυασμοί βάλλουν κατά του Συνδυασμού «ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ». Ξέρουν πολύ καλά τόσο ο κ. Κουκούλης όσο και ο κ. Γρηγορόπουλος, από τις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις ότι στον β γύρο δεν είναι θετικά τα αποτελέσματα αν αντιμετωπίσουν τον κ. Σακκιώτη. Λογικό είναι λοιπόν να ξεκινήσουν έναν αγώνα κατά του κ. Σακκιώτη ώστε να μην τον έχουν αντίπαλο στον β΄γύρο.
Ο κ. Κουκούλης κάλεσε σε debate, χωρίς να διευκρινίζει λεπτομέρειες, τους συνυποψήφιους του. Εδώ ποντάρει ο κ. Κουκούλης στο γεγονός ότι ο κ. Γρηγορόπουλος δεν θα είναι ενήμερος των προβλημάτων του νησιού.
Ο κ. Σακκιώτης αποδέχτηκε την πρόταση αυτή για δόκιμο δημόσιο διάλογο με όλους τους συνυποψήφιους του. Ο κ. Γρηγορόπουλος απάντησε ότι θα συμμετάσχει σε ό,τι προάγει τη δημόσια λογοδοσία και πρότεινε τη διεξαγωγή οργανωμένων συζητήσεων (debates) σε κάθε τοπικό διαμέρισμα και στην Αίγινα με τη συμμετοχή κατοίκων, συλλόγων, φορέων και δημοσιογράφων από τα τοπικά ΜΜΕ.
Ο κ. Κουκούλης επικοινωνιακά έχει χάσει με τους δημότες του νησιού μας και θέλει να του δοθεί η ευκαιρία για ενημέρωση. Ελπίζει έτσι να ανεβάσει τα ποσοστά του και να βρεθεί στη δυάδα του β΄γύρου.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

aGAPITE "AKOPE" EPESES DIANA. Mia tous fteei to sima mia tous ftei pou itan sto KKE, mia pou exei i gata ena afti. H diakiriksi to leei kathara. H Aeg Proto Nisi S I M M E T E X E I kai enwnei tis dinameis tis me allous. Kanei ipervasi re aderfe. Ena allo pou thelw na pw vlepw kai mathenw oti o Sak organwthike kai se themata tipou kai to armodio grafeio den tha afinei karfitsa na pesei katw tha apantaei amesa. Perimenw na dw tin antidrasi tooy sindiasmou stin antideontologiki simperifora toy k. N3 pou xalkepse emmesa to deltio typou. Apo ta psifiaka MME telika Bravo aksizei mono sto aegina portal. ENAS SAKIKOS

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ρε παιδιά κάτι πρέπει να φταίει.. Δεν σας αρέσουν οι δικοί μας γιατί είναι μορφωμένοι.. Δεν σας αρέσουν οι Γρηγοροπουλικοι γιατί είναι αμόρφωτοι.. Τελικά βγάλτε τους δικούς σας να γελάσει όλη οι ι Αίγινα.. Στραβοί κουτσοί στον Άγιο Παντελεήμονα..

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΓΆΛΕ ΓΙΑΤΊ ΠΟΛΎ ΜΑΣ ΖΆΛΙΣΑΝ....ΤΟ ΊΔΙΟ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΟ ΈΧΟΥΝ ΠΆΛΙ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ....ΜΕ ΜΑΡΑΚΗ, ΜΕ ΜΠΕΣΗ, ΜΕ ΑΓΗ, ΜΕ ΚΟΝΤΟΥΛΗ, ΜΕ ΚΑΣΒΙΚΗ, ΜΕ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟ, ΜΕ ΛΑΖΑΡΟΥ, Κ ΛΟΙΠΆ.... ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΌΤΙ ΕΊΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΈΛΙΑ?? ΘΑ ΠΕΊΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΙΓΙΝΙΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΊΣΟΥΝ???? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον δεν τα λες σωστά.Το πρόβλημα με τούς κουκουλοφόρους δεν ειναι η μόρφωση τους,αλλωστε οι περισσότεροι διεγράφησαν.Το πρόβλημα ειναι τα υπολυμματα των μορφομένων που εμειναν και εφτιαξαν την παρεούλα που προσπαθη να διαφεντέψει την τύχη μας.Αυτή η ψευτοελίτ,η γιαλαντζή Χάϊ Σοσάϊτη,το IQ ραδικιού οι δήθεν εξυπνοι.Αυτούς προσπαθούμε να πετάξουμε από πάνω μας.Τη Συνομωσία των Ηλιθίων που απλώνει τα πλοκάμια της σιγά σιγά αλλά επικύνδινα..Να πέσουν οι μάσκες του "ΕΝΤΙΜΟΥ" του "ΗΘΙΚΟΎ" και του "ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥ" και να πάρουν τη θέση τους οι πραγματικές: του απληστου του Αρχομαμανή και του λαμόγιου...Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΛΙΤ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ.Ή Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ή Ο ΣΑΚΗΣ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!

ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ είπε...

Τελικά παρακολουθώ την προσπάθεια του κυρίου ΣΑΚΚΙΩΤΗ να βάλει όχι δύο αλλά τρία καρπούζια στην ίδια μασχάλη.Θέλει να υπάρχει ο προηγούμενος συνδιασμός με τα στελέχη του που ηττήθηκε στις περασμένες εκλογές παρά την στήριξη του Δημ.Μούρτζη στον δεύτερο γύρο.Θέλει να κρατήσει την στήριξη του ΠΑΣΟΚ ,η οποία ήταν άλλωστε προσωπική και μάλιστα στους πρώτους 70 σε όλη την Ελλάδα, που αν μη τι άλλο τον κατατάσσει στα πρωτοκλασάτα στελέχη του κινήματος και τρίτο αλλάζει το όνομα του συνδιασμού και το έμβλημα του για να δείξει ότι είναι ανεξάρτητος.Αυτά αγαπητέ κύριε Σακκιώτη είναι τρία καρπούζια στην ίδια μασχάλη και είναι επικίνδυνο.Προσωπικά σου εύχομαι καλή επιτυχία στην δική σου προσπάθεια όπως και στην προσπάθεια των κυρίων ΚΟΥΚΟΥΛΗ και ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ γιατί πιστεύω ότι όλοι προσπαθούν για ένα καλύτερο αύριο για το νησί μας και κάνω μία έκκληση να σταματήσει όλος αυτός ο πόλεμος λάσπης που μόνο καλό δεν κάνει και ας αρχίσει ένας εποικοδομητικός διάλογος για το καλό όλων μας.Και μη ξεχνάμε ότι όλοι οι Έλληνες θα αντιμετωπίσουμε τους επόμενους μήνες την μεγαλύτερη οικονομική κρίση της ιστορίας μας ας είμαστε αγαπημένοι γιατί την επομένη των εκλογών πρέπει να είμαστε ενωμένοι αν θέλουμε να επιβιώσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ηπειρώτη, τα παρουσιάζεις πολύ ευγενικά αλλά αν κάποιος όμως προσέξει τα λόγια σου ένα προς ένα μπορεί πολύ εύκολα να διακρίνει έναν επικίνδυνα αυστηρό και με πολλά κλισέ χαρακτήρα. Το άπλετο μίσος σου απέναντι στον κ. Σακκιώτη, την εμφανή υποτίμιση απέναντι στον κ. Κουκούλη και την σίγουρη νίκη του κ. Γρηγορόπουλου. Είναι πολύ χαζό και υποτιμάς νοημοσύνες εάν ξαφνικά με τον τρόπο σου βάζεις στο 2ο γύρο τον Γρηγορόπουλο με τον Κουκούλη.
Όλοι ξέρουμε τις δύσκολες στιγμές που θα περάσει η Ελλάδα τους προσεχείς μήνες, στόχος μας πρέπει να είναι να μην τις κάνουμε δυσκολότερες.
Στην προηγούμενη ζωή σου μαντέυω ότι ήσουν το τσιράκι του Βασιλιά. Μεγάλη θέση για την εποχή

ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε 12.51 αληθινά με εξέπληξες με αυτά που γράφεις έστω και ανυπόγραφα.Με έκανες να διαβάσω τα λιγοστα κείμενα-αναρτήσεις μου για να αντιληφθώ απο που έβγαλες τα πράγματι αυθαίρετα συμπεράσματά σου.Πουθενά δεν είδα μίσος και για κανένα.Είμαι πολύ προσεκτικός στο τι γράφω γιατί έχω μάθει να σέβομαι την υπογραφή μου Δεν έχω υποτιμήσει ποτέ τον κύριο Κουκούλη γιατί έχω μάθει να σέβομαι τους θεσμούς.Δεν έχω υπερτιμήσει τον κύριο Γρηγορόπουλο γιατί πάντα περιμένω να κρίνω απο το αποτέλεσμα και όχι απο λόγια και υποσχέσεις,ο συγκεκριμένος θα κριθεί όταν και αν βέβαια αναλάβει καθήκοντα.Ακ θέλεις μπορούμε να κάνουμε διάλογο και όχι χαρακτηρισμούς που ούτε με αντιπροσωπεύουν και ούτε βέβαια κατεβαίνω σε επίπεδα που δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα μου.Τώρα για τους βασιλιάδες τσιράκια και λοιπά που αναφέρεις προφανώς εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια.Αντιλαμβάνομαι απο την γραφή σου ότι δεν αντέχεις ΄την αλήθεια και σκιαμαχείς.

Ανώνυμος είπε...

Να Συμπληρώσω κάτι για την Συνομωσία Των Ηλιθίων που προσπαθει να μας εξουσιάσει,συμετέχουν και δυο Χαζογκόμενες.Συγνωμη για την παράληψη

Ανώνυμος είπε...

Ηπειρώτη 3.59 ξαναυποτιμάς την νουμοσύνη μας όταν γράφεις ότι σέβεσαι την υπογραφή σου. Ποια υπογραφή σου? Αυτή του Ηπειρώτη εννοείς?
Η ειρωνεία σου ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Το γεγονός ότι προσπαθείς να γράφεις ευγενικά είναι τόσο ψεύτικο και φτιαχτό που μάλλον με αηδιάζει.
Τώρα για πες μας ευγενικέ Ηπειρώτη τί θεσούλα σου έχει τάξει ο γιατρός ?
Ξέρεις γιατί νοιώθω ωραία τώρα? Επειδή πέραν του τί γράφεις μέσα τώρσου αισθάνεσαι ακριβώς αυτά που σου γράφω και ψιλοφρικάρεις.
Ότι άλλο θες είμαι στη διάθεση σου.

ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ είπε...

Απορία ψάλτη βήξ.Το ποιός είναι ο Ηπειρώτης το ξέρουν όλοι στα blogs εδώ και πολύ καιρό ,εσύ βέβαια δεν έχεις καμμία σχέση απο ότι φαίνεται και είσαι απλά τσιράκι του....βασιλιά σου!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ηπειρώτη εγώ λέω να ηρεμήσεις καλύτερα και να τρίψεις την απολλώνια κορμάρα σου με βιξ. Δεν κάνει να συγχύζεσαι στην ηλικία σου.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως διασκάδασα πολύ σήμερα καθώς είδα το νέο σοσιαλιστή γραμματεα να κάνει τον πορτιέρη στο εκλ. κέντρο του γιατρού ... Ο νέος αχυράνθρωπος της Αίγινας ... χχααχχχαχαχαχαχαχ Σοσιαλ_στής ... το φωνηεντάκι που λέιπει βάλτε όποιο σας ταιριάζει ... Αλήθεια την εικόνα για τον αγιασμό απο πού θα την αγοράσει ο Γιατρός τώρα που το γνωστό εικονοπωλείο έκλεισε? Ο ΚΑΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Re eseis tou giatrou kante moumia xarh... Peite mou ena ena ta onomata pou katebainoun ston syndiasmo tou.. Eimai sigouros oti Kai monoi sas ntrepeste na ta grapsete apo twrA...einai nwris.. Mhn tromokrateite tous psifoforous.. Den xerw.. Pantws prepei na eisai xazos Gia na pistepseis pws ayth h omada anthrwpwn katebainei gia to kale tis aiginas.. H Gia na vgaloun apothimeno katebainoun h Gia na thn vlepoun sta kafenia ws ypopsifios.. Den mporei o kathe pikramenos twra na thelei sthrixh!! Na pane na asxolithoun me tis business tous Kai na mas afhsoun na hremisoume!! Arketa fagame toys asxetoys 4 xronia.. Αrketa.. Den theloume kialo peirama .. Xalarwste ligo me thn porwsh sas Kai mhn niwthete tosh sigouria ., o aiginhths exei xipnhsei Kai sas douleyei pleon.. (GR/EN)

Ανώνυμος είπε...

simera giortazoume de mporoume. apo avrio 8a pa8ete plaka

Ανώνυμος είπε...

Βγάλτε τα ματάκια σας, όλο και πιο βαθειά, όσο περνούν οι μέρες. Δεν το καταλαβαίνετε ότι -αν σας διαβάζουν κάποιοι- βλέπουν σ' αυτά που γράφετε το ήθος των συνδυασμών που στηρίζετε; Εγώ αυτό λέω στους φίλους που με ρωτούν τι γίνεται με τους συνδυασμούς: Βαστήχτε τη μύτη σας για λίγο και διαβάστε τα blogs που υποστηρίζουν τους συνδυασμούς, για να δείτε πώς στελεχώνονται και αν μπορούν με τέτοια μυαλά και μίσος να κάνουν καλό στον τόπο. Αλλά το μίσος τυφλώνει.