Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Τελικά έχουμε άπνοια η την ησυχία πριν την καταιγίδα;

Πολύ σιωπή έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες απο παντού και φαίνεται ότι τα νέα του νησιού βρίσκονται σε άλλα επίπεδα. Τα έχουμε πει και παλαιότερα ότι η διαχείριση των ΜΜΕ θα παίξει σημαντικό ρόλο. Δείτε την νέες(;) εφημερίδες και τον προσανατολισμό τους και θα καταλάβετε πολλά.Νομίζω ότι η Αίγινα πλέον διεκδικεί το ρεκόρ σε αριθμό τοπικών εφημερίδων πράγμα που ο πληθυσμός της δεν το δικαιολογεί. Αρα λοιπον για αλλους λόγους γίνεται.Ασε δε που δεν μας έφταναν οι ντόπιοι φέραμε και εισαγόμενους να κάνουν τους δημοσιογράφους. Μάθανε πως ... πλακώσανε και οι γύφτοι που λέει και η παροιμία.
Θέματα γενικώς δεν υπάρχουν εκτός απο αυτό του λιμενικού ταμείου και την παραχώρηση προβλητών σε ιδιώτες για 15 χρόνια, απόφαση που κατά την γνώμη μου μπάζει τουλάχιστον ηθικά μιας και το νομικό μέρος της υπόθεσης μοιάζει σωστό. Ομως το να έρχεσαι δύο μήνες πριν τις εκλογές και να δεσμεύεις τους όποιους διαδόχους σου με τέτοιο τρόπο για μένα είναι απαράδεκτο. Ασε να γίνουν οι εκλογές κι αν δικαιωθείς απο τον λαό κάντο. Αλλιώς είναι θέμα.
Ενα δεύτερο θέμα είναι οι δημοσκοπήσεις. Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλές όμως επειδή τα αποτελέσματα τους δεν αρέσουν σε κανέναν δεν δημοσιεύονται. Και δεν αρέσουν σε κανέναν για δύο μάλλον λόγους. Ο πρώτος είναι ότι οι υποψήφιοι φαίνεται να έχουν μικρή διαφορά μεταξύ τους και κανένας δεν παίρνει καθαρά κεφάλι. Η σειρά επίσης είναι ίδια αλλά με διαφορές στα ποσοστά που όμως λόγω της μικρής διαφοράς είναι οριακά.Η σειρά είναι Γρηγορόπουλος, Σακκιώτης και Κουκούλης. Το δεύτερο αλλά μάλλον πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι υπάρχουν αναποφάσιστοι της τάξης του 30% και περισσότερο πράγμα που θεωρείται προβληματικό δυο μήνες πριν τις εκλογές γιατί δείχνει ότι δεν υπάρχει πόλωση και ότι αυτό το ποσοστό δεν μπορέί να μετρηθεί με αρκετή σαφήνεια. Μέχρι λοιπον να παγιωθεί κάποια κατάσταση δεν πρόκειται να δούμε αποτελέσματα δημοσκοπήσεων.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

akopos εχεις πεσει μεσα. Οι δικες μου πληροφοριες πανω-κατω συμφωνουν. Απλως ξερω οτι σε μια δημοσκόπηση ειναι Γρηγοροπουλος-Σακκιώτης-Κουκούλης και στην άλλη Σακκιώτης-Γρηγοροπουλος-Κουκούλης.
Σε καθε περίπτωση τις περισσότερες θετικές ψήφους ανεξαρτήτως του τι ψηφίζει καποιος τις έχει ο Σακκιώτης. Και αυτο για τους ειδικούς ειναι που βγαζει Δήμαρχο.
Να σημειωθεί οτι οι δημοσκοπησεις αυτες ειναι πριν τις τελευταίες συνεργασίες που σιγουρα δινουν επιπλεον ποντους στον Σακκιώτη.

Ανώνυμος είπε...

Swstos. Mesa den pesate kai stis perasmenes ekloges? Teleftaio pali ton vgazate ton Koukouli. Pisw exei i ahlada tin oura.

Ανώνυμος είπε...

Και όμως στα γκαλοπ του 2006 η σειρα ηταν Κουκουλης-Σακκιωτης-Μουρτζης-Γκοτσης οπερ και εγενετο

Ανώνυμος είπε...

Το γκάλοπ αυτή τη σειρά έχει. Γρηγορόπουλος 24, Σακκιώτης 23 και ΚΟυκούλης 22 αλλά με πολλές αρνητικές γνώμες για τον Κουκούλη. Στον δεύτερο γύρο κερδίζει ο Σακκιώτης. Αυτός ήταν ο λόγος διαφωνίας του Γκότση στον Γιατρό. Του είπε "καλά η πρώτη κυριακή αλλά στη δεύτερη πως θα πάμε με αυτά τα διαμάντια που έχει ο συνδυασμός;"
Ο Κουκούλης προσπαθεί τελευταία με τη βοήθεια στο σπίτι, το πανηγύρι με το φιστίκι, τα κληροδοτήματα, τις διορθώσεις στα κυβικά νερού και τόσα άλλα να κερδίσει πόντους. Αλλά βλέπεις οι συνεργάτες του δεν τον αφήνουν. Ο ένας κελαηδάει στο Βαθύ και ο άλλος νοικιάζει το λιμάνι. Ο δε αφρικάνος έχει αναλάβει τον τύπο...
Ακης

Ανώνυμος είπε...

Ο Σάκης, εφ' όσον μπει στη 2η Κυριακή θα είναι ο αυριανός Δήμαρχος (εκτός αν έχει πολύ μεγάλη διαφορά από τον πρώτο). Πάρτε το είδηση πατριωτάκια ... Δεν είναι "ευσεβής πόθος", είναι αποτέλεσμα ανάλυσης από τα αντικειμενικά στοιχεία ... Ο ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩ

Ανώνυμος είπε...

H ninemia prin tin kategida einai afti ti vdomada

Ανώνυμος είπε...

Enas mourtzis sas xreiazete..., na arxisoun Pali ta ypoglwsia merikoi merikoi!!! No MourtZis no party!! Opws leme no mythos no energy polites!! Xaxaxa!! Plaka plaka... Mas exei leipsei ayto to palikari.. Toulaxiston autos eixe psyxh... Den katAlavaine se tpt.... Twra dhmotika symvoylia tou ypnou,.. Kai antipoliteysh ade geia... Paidia twra pou to skeftomai.. Gia na doume ... Ti tha canun oi taliban tou mourtzi... Gt ok ektos apo aytous pou pane sakioti.. Oi alloi?? (GR/EN)

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ξέρει κανείς οι Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. (Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση) ποιον θα στηρίξουν;

Ανώνυμος είπε...

thema les to limani to opoio den einai 2 mines alla 6 mines... allo an to peirate petro xampari eseis meta apo 4 mines....
vevea mporei na to kserate kai na to kratagate proeklogika gia na parousiasete skandalo...
etsi antilamvaneste tin politiki....

oso gia ta apotelesmata ton dimoskopoisewn pws kai ta gnwrizeis?????? e????

parousiazeis ton koukouli teleuteo gia na ton apodunamoseis...

o sakiotis eitan mprosta sta galop kai o grigoropoulos tritos. stin deuteri kerdizei o koukoulis.

me ton grigoropoulo ston deutero guro kerdizete, me ton koukouli oxi, gia auto ton logo pate na ton thapsete kai giauto skotoneste teleutea me ton grigoropoulo gia to poios tha perasei ston deutero guro.

etsi gia na mathenei o kosmos

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Κ.Λ.Π.ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ(ΣΑΚΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ) ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΣΤΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΚΑΛΟΠ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΖΑΤΕ ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΣΑΚΚΙΩΤΗ ΚΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑ.ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ.

ΙΟΒΟΛΟΣ είπε...

αν λέω άν κάποιος απλός πολίτης του νησιού έτσι για το γαμώτο κάνει προσφυγή για την απόφαση του Λ.Τ. ΑΙΓΙΝΑΣ σε ότι αφοαρά τις πλωτές τι θα γίνει και νομικά και ηθικά μπάζει η απόφαση. Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να ειναι τίμια αλλά και να φαίνεται.
Τέλος φήμες λένε πως υπήρξαν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.
Το πλεονέκτημα ηθικής που είχε ο συνδυασμός Κουκούλη έπεσε με την ανανέωση της σύμβασης με τον νερουλά, το έργο του γηπέδου , η σύμβαση με τις πλωτές και τέλος έρχεται και άλλο σκάνδαλο που θα ταράξει τα νερά και είναι υπεράνω υποψίας με στοιχεία όμως.
Να γιατί χαρίζουν τα λεφτά τους από τους μισθούς τους.

Ανώνυμος είπε...

Oups.... IOVoLoS!! San na xerei... (GR/EN)

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΡΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΕΤΙΑ?Ο ΣΑΚΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΠΕ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΗΛΘΕ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΡΟΥΛΑ-ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ-ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΗΘΙΚΗΣ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ?ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΟΒΟΛΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ώστε οι διοικήσεις (κυβερνήσεις κλπ) μπορούν να κάνουν συμβάσεις που έχουν χρονική διάρκεια μόνο όση είναι η θητεία τους; Όπως π.χ. η σύμβαση για το αεροδρόμιο Ελληνικού ή - ακόμα - για το αεροδρόμιο Σπάτων; Ενδιαφέρουσα θεωρία...