Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΔΊΔΥΜΟ ΤΟΥ Β΄ ΓΥΡΟΥ

Σημειώναμε χθές ότι Κουκούλης και Γρηγορόπουλος δεν θέλουν με κανένα τρόπο να έχουν αντίπαλο στον β΄ γύρο τον Σακκιώτη.
Ας το δούμε αναλυτικότερα:
Στη περίπτωση που το δίδυμο του β΄ γύρου είναι Κουκούλης και Γρηγορόπουλος. Θεωρούμε ότι η πλειοψηφία του συνδυασμού Σακκιώτη θα στηρίξει τον Κουκούλη.
Αν το δίδυμο του β΄ γύρου είναι Σακκιώτης και Γρηγορόπουλος. Πάλι εδώ θεωρούμε ότι η πλειοψηφία του συνδυασμού Κουκούλη θα στηρίξει Σακκιώτη. Μη ξεχνάμε ότι ο Κουκούλης επανειλημμένα έχει χαρακτηριστεί από τον Σκλάβαινα ως «πολιτικός νάνος».
Τέλος αν το δίδυμο είναι Σακκιώτης και Κουκούλης. Είναι βέβαιο ότι η ομάδα Σκλάβαινα θα προτιμήσει το λευκό παρά να στηρίξει Κουκούλη. Ενώ η ομάδα Γκότση ήδη έχει εκδηλώσει την αντίθεση της στην Διοίκηση Κουκούλη.
Να προσθέσουμε ότι το κλίμα που έχουν δημιουργήσει οι «μορφωμένοι» δεν είναι ότι καλύτερο για αυτούς. Περισσότερο απωθεί σήμερα παρά προσελκύει ψηφοφόρους.
Παρατηρούμε δηλαδή την υπεροχή Σακκιώτη αν βρεθεί στον β΄ γύρο των εκλογών. Αλλωστε αυτή ήταν και η αιτία διαμάχης της ομάδας Γκότση με την ομάδα Σκλάβαινα. Η πρώτη έθεσε το ακόλουθο ερώτημα στον αρχηγό της «Ωραία πάμε στον β΄ γύρο και μετά τι κάνουμε με αυτόν τον συνδυασμό;»

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ti egine? edo kai miamisi ora exeis anevasei akope to post kai kanenas den exei kanei comments?
Oloi proinoi einai? Poly poy douleyoyme oloi stin Aigina!!!

Oso gia tin oysia toy post: yparei kaneis oti tin proti kyriaki ean den exei perasei o giatros ston deytero gyro oti tha fagothoyne metaksy toys? Mexri kai ksylo tha paiksoune! Gi ayto eixe oplo sto panygiri toy ai sosti enas grigoropoulikos? Gia na fovountai oi gkotsikoi kai na kahtontai sta avga toys!!!

Ανώνυμος είπε...

Kathiste re paidia na kataferoun na einai mexri thn Jakob ths 1hs kyriakhs Kai meta milame Gia ton deytero gyro! (GR/ΕΝ)

Ανώνυμος είπε...

καλες οι αναλυσεις σου. Βαρεθηκαμε τον Αιακο με τα σκουπιδια που ανεβαζει! Κανει τα παντα για να προστατεψει τους οπλαρχηγους του...

Ανώνυμος είπε...

PESTA RE FILE!! (GR/EN)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστεύω ότι στον 2ο γύρο θα περάσει Γρηγορόπουλος - Σακκιώτης.
Στην περίπτωση αυτή πολύ εύκολα καταλαβαίνουμε ότι ένα μεγάλο μέρος των υποστηρικτών της παράταξης Κουκούλη θα προσαρτηθούν στον Σακκιώτη.
Η έχθρα των Κουκουλικών και του Γιατρού είναι μεγάλη για να επιτρέψει μια πιθανή προσάρτηση.
Άρα θα κονταροχτυπηθούν Γρηγορόπουλος- Σακκιώτης και σε αυτή την μάχη , φυσικά ας κερδίσει ο καλύτερος, με σίγουρο ότι η διαφορά δεν θα είναι πάνω από 80 ψήφους για τον πρώτο (όποιος κι αν είναι)

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω ότι η επισημη αναγγελία ονοματων των υποψηφιων συμβουλων του κάθε συνδυασμού θα παιζει μεγαλο ρολο στους αναποφασιστους, ακουω ότι είναι πολλοι ,εως τοτε προβλεψεις για το πρωτο διδυμο και τα παρελκομενα σεναρια για την δευτερη εκλογη μαλλον είναι ακαιρα. Καμια σιγουρη πληροφορια για νεα βαρια ονοματα (όχι βεβαια τα γνωστα) των συνδυασμών που να κανει αισθητη διαφορα, υπάρχει?

Ανώνυμος είπε...

yparxoun merikes bombes...pou mallon den skane giati oi idioi oi an8rwpoi den 8eloun na mplextoun sthn parousa fash me to dhmo..kai oi logoi einai profaneis..kaname ton kosmo na fovate..oi ekloges einai gia ligous..kai tous suni8ismenous..kyrioi otan exeis antipalous tetoious an8rwpous..den mporeis na symetexeis..giati edaxei eklegesai..to meta einai to palouki..pws 8a synergasteis dld me ton ka8e pikrameno ekei mesa.. (GR/EN)

Ανώνυμος είπε...

Είναι απο τις σπάνιες φορές που το κύριο θέμα αλλα και τα σχόλια με βρίσκουν σε γενικές γραμμές σύμφωνο.
Οι υγιείς συνδυασμοί και οι αρχηγοί τους δεν πρέπει να αγχώνονται αν κερδίσουν τις εκλογές, όσο για το πως και κυρίως με ποιους θα διοικήσουν αν εκλεγούν.
Είμαι σε θέση να γνωρίζω, ότι ο προβληματισμός αυτός είναι που οδήγησε τον Σακη στο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Σκέφτεται την επόμενη μέρα και τις αυξημένες απαιτήσεις του Καλλικράτη.
Μην ξεχνάτε ότι ο νικητής εκλέγει 16 συμβούλους. Αυτό σημαίνει ότι κανένας χώρος απο μόνος του δεν έχει τόσους ικανούς υποψηφίους για να στελεχώσει την διοίκηση. Αρα οι συνεργασίες είναι μονόδρομος και επιβεβλημένες. Γι αυτό η κίνηση του ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έπιασε το νόημα και δείχνει ότι καποιοι σκέφτονται και το μετα, και δεν επενδύουν σε ταμπέλες, αποκλεισμούς και ψευτοδιλήμματα με ξεπερασμένα κριτήρια περασμένων δεκαετιών..

Ανώνυμος είπε...

to sakis blog team pou einai?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε και συμπολίτη που αναρωτιέσαι που είναι το Sakis blog team. Εδώ είμαστε, παρακολουθούμε από κοντά τα γεγονότα, παρεμβαίνουμε και επικοινωνούμε συνεχώς με τους πολίτες. Δεν μπαίνουμε σε διαδικασία σύγκρουσης με τους ανθυποψήφιους μας. Τους σεβόμαστε και πιστεύουμε οτι θα κριθούμε από την συνολική παρουσία μας. Να είσαι σίγουρος ό,τι η πορεία μας χαράκτηκε και θα συνεχίζει να γίνεται με ήθος. Δεν ήρθαμε χθές στην Αίγινα. Ούτε προσπαθήσαμε να αναλάβουμε τη δημοτική αρχή και ανακαλύψαμε κάποια εφημερίδα (προεκλογικό έντυπο) για να κάνουμε τη καμπάνια μας. Βλέπουμε αυτες τις εφημερίδες να παίρνουν δελτία τύπου και αναιρώντας οποία δημοσιογραφική δεοντολογία να τα διαστρεβλώνουν. Ετσι έκαναν τελευταία με τη διακήρυξη του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Επίσης βλέπουμε αλλα έντυπα να συντάσσουν εκ νέου την Άλλη Όψη των συνεντεύξεων μας. Πιστεύουμε στην ελευθερία του τύπου, όχι όμως στη χειραγωγημένη και καθοδηγούμενη. Ζητάμε απλώς να τηρούνται οι βασικοί όροι της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Ο κόσμος ειναι πλεον ψυλλιασμένος. Υποπτεύεται ότι όπου υπάρχει πολύ πολιτικό χρήμα υπάρχει και διαφθορά.Εμείς βλέπουμε την επόμενη μερα με αισιοδοξία και χαιρόμαστε που καθημερινά βλέπουμε το υγιές κομμάτι της Αίγινας, που είναι η συντριπτική πλειοψηφία, να μας αγκαλιάζει. Οι δράσεις μας θα εχουν μονο θετικό πρόσημο. Sakis blog team

Ανώνυμος είπε...

πω, πω σενάρια και αναλύσεις. Το ότι στην Αίγινα υπήρχαν τόσοι καλοί σκηνοθέτες, σεναριογράφοι και αναλυτές δεν το περίμενα. Προτείνω η σχολή κινηματογραφίας Σταυράκου να έρθει στο νησί, και από μόνοι μας να παραχωρήσουμε σπίτι στον Πρετεντέρη. Α ρε ψώνια!

Ανώνυμος είπε...

Η Αίγινα έχει καλά μυαλά. Ικανά να την φέρουν πάλι μπροστά. Αν νομίζεις ότι χρειαζόμαστε Δήμαρχο από την Ζαχάρω κάνεις λάθος. Αν πραγματικά είναι τόσο ικανός όσο τον παρουσιάζουν ας πάει στο μέρος του να μεγαλουργήσει.
Κι ας μην απαντήσει κανένας τα τετριμένα του τύπου έκανε το αγροτικό του στην Αίγινα, γιάτρεψε πολλούς αιγινήτες, ζει στην Αίγινα 100 χρόνια, αγαπάει την Αίγινα και μαλακίες διότι δεν είμαστε παιδάκια.
Έλεος να μιλάμε για τα αυτονόητα ... γιατρός είναι, πληρώνεται για να κάνει καλά τους ανθρώπους. Δηλαδή μην τρελαθούμε τελείως.
Στη Ζαχάρω πρόσω ολοταχώς!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΖΑΧΑΡΩ.. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

giati ton xerei kanenas stin ge me ton Aigina?
As min perpatage me ton Sklavaina kai tha sou elega ego

Ανώνυμος είπε...

ARA POU KATALIGOUME FILOI MOU ??
ENAS NO'I'MON ANTHROPOS THA ELEGE...
PAME GIA TON DEFTERO GIRO GIATI TON DIMARXO TORA TON KSEROUME & EINAI AYTOS POY MAZI ME TO POLI PROSEKTIKA EPILEGMENO EPITELIO TOY, THA FRONTISOYN GIA TIN ANAPTIKSI OLIS TIS AIGINAS, ME ENTIMOTITA & AGAPI, GIA TO MELON TON PAIDION MAS
& OLOYS EMAS XORIS DIAKRISIS.
S. SAKIOTI OLOI MAZI HMASTE MAZI SOY.

Ανώνυμος είπε...

OTAN KAPIOI LENE KANAME KATHARSI STON SINDIASMO MAS, THA PREPI NA PROSEXOYN TI LENE GIATI STIN TELIKI EKTITHONTE. ENA EXO NA PO KATI STON YPOPSIFIO DIMARXO.: AGAPITE FILE, ENAS DIMARXOS PREPI NA EXEI DIORATIKOTITA, ANIXTA MATIA & AFTIA GIA NA MPORI NA EINAI APOTELESMATIKOS, STIN DIKI SAS PERIPTOSI FILTATE PANAGIOTI DISTIXOS H KATHARSI DEN PERASE PROS TA EKSO, DIOTI GIA ALI MIA FORA KITAKSATE TO DENTRO KAI OXI TO DASOS. TO DASOS FENETAI STIN FOTOGRAFIA POY EXI DIMOSIEFTHI PROSFATA SE KAPIO blog, LIPOYMASTE ILIKRINA GIATI SAS XRISIMOPIOYN GIA ARXIGO -TIPIS- OPOS THA LEGAME STIN KATHOMILOYMENI..:{TO KERASAKI TIS TOYRTAS}.