Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις...

Τη θέση της Δημοκρατικής Αριστεράς για ανάδειξη του αυτοδιοικητικού και πολιτικού χαρακτήρα των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου, επανέλαβε ο Φώτης Κουβέλης σε ομιλία του στον Πύργο Ηλείας. «Οι εκλογές θα στείλουν μηνύματα, αλλά δεν μπορεί να μετατραπούν σε ένα είδος δημοψηφίσματος», είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, τονίζοντας ότι απορρίπτει «την επιλογή ενός αντιμνημονιακού μετώπου» και υπενθυμίζοντας ότι το κόμμα του έχει καταψηφίσει το Μνημόνιο.
Στο μεταξύ χθες έγιναν γνωστά τα ονόματα υποψηφίων που στηρίζει η Δημοκρατική Αριστερά.
Στην περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει τον Θ. Ζαχαρόπουλο και στην περιφέρεια Πελοποννήσου τον Γ. Τσόγκα.
Σε δήμους της Αττικής στηρίζει: στην Ηλιούπολη τον Δ. Πατσιαβό, στη Γλυφάδα τη Μ. Λιγνού, στον Αγιο Δημήτριο τη Μαρία Ανδρούτσου, στο Π. Φάληρο τον Γ. Βαλλέτα, στο Δήμο Ψυχικού - Φιλοθέης τον Π. Ξηριδάκη, στο Δήμο Δραπετσώνας - Κερατσινίου τον Λουκά Τζάνη και στην Αίγινα τον Π. Κουκούλη.
Σε κάποιες πόλεις της επαρχίας συνεργάζεται είτε με το ΠΑΣΟΚ είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ και σε κάποιες περιπτώσεις και με τους δύο. Στο Αγρίνιο στηρίζει τον Π. Μοσχολιό, στη Ρόδο τον Στ. Κουσουρνά, στην Κόρινθο τον Μπ. Κασσίμη, στη Ζάκυνθο τον Στ. Μποζίκη, στην Ξάνθη τον Δ. Αμπαμούφη, στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης τον νυν δήμαρχο Δημήτρη Κουνενάκη, στη Λαμία τον Π. Στασινό και στην Ικαρία τον γιατρό Χρ. Σταυρινάδη.
 
Δύο αναγνώστες ένας στις 9.42π.μ. και ένας στις 5.48μ.μ.είχαν σχολιάσει την είδηση. Και ορίστε τι αλιεύσαμε απο την σημερινή Ελευθεροτυπία. Τώρα λοιπον  να δούμε ποιός μπορεί να κατηγορήσει ποιόν για κομματική υποστήριξη, χρίσματα και λοιπές δημοκρατικές διαδικασίες. Και μην ξεχνάτε ότι η ΔΑ τουλάχιστον στις κεντρικές επιλογές της είναι με την κυβέρνηση. Οποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι το πολιτικό σύστημα όπως είναι τώρα πεθαίνει και δεν μπορεί να παρέμβει ουσιαστικά στην βούληση του κόσμου είναι μακριά νυχτωμένος.  Γι αυτό και οι πολίτες θα δώσουν μόνοι τις απαντήσεις τους.

46 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο φίλε μου μας αποκάλυψες τον επίσημο υποψήφιο της Αριστεράς, του ΠΑΣΟΚ τον ξέραμε (βλέπε το παρακάτω σύνδεσμο, απο την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ)

http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/e8f7bc47-8bbf-4193-b4a0-f6b7910e72dc

Τώρα μας μένει να δούμε αν θα υπάρξει επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας.
Προς το παρόν μόνο ο Γιατρός είναι ανεξάρτητος.
Βρε φιλαράκι στο έχω ξαναπεί δεν τόχεις, πας να κάνεις καλό και μου ξυπνάς τον Πουαρώ μέσα μου και πάω και ψάχνω. Και βγάζω λαγό.
Άστο λοιπόν.

Κ4

Ανώνυμος είπε...

Εκπρόσωπος της Αριστεράς στην Αίγινα ο Π. Κουκούλης; Αυτόν στηρίζουν οι νεοδημοκράτες Λεούσης, Τσατήρης και Παπαδόπουλος;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είδατε τους κινέζους; newaigina.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Ayti i stiriksi einai gia toys 80 (giati parapano den einai tora pou yparxei kai i aristera toy Sorri) pou tous lene oti psifixei to komma. Kaka ta psemmata, allo na pairneis stiriksi apo ta kommata eksousias kai allo apo kommata poy den tha askisoyn pote eksousia kai exoun to akatalogisto ton logon toys. Parte gia paradeigma ton Tsipra. Oti kai na pei kserei oti den prokeitai pote na kyvernisei gia ayto kai leei oti na nai!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ Ν. ΠΤΕΡΟΥΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Δ. ΚΑΣΙΜΑΚΗ.

ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Το τσάκωσες το χρισματάκι πονυρούλη!!
Άντε μπράβο...

Καλή επιτυχία διότι ειλικρινά είναι ευκαιρία για την αριστερά να βγάλει Δήμαρχο , δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει

Ανώνυμος είπε...

Κ4 αυτη είναι η παλιά 3/8/2010 πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τον Σακκιώτη σαν "ΑΙΓΙΝΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ" . Τώρα αυτό πια δεν ισχύει ουτε θα ανανεωθεί.
Η καταχώρηση έχει πια αρχειακό χαρακτήρα.

Ανώνυμος είπε...

ο Γιατρός ανεξάρτητος μην κοροϊδευόμαστε ο Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ δεν είναι δίπλα του , δεν έγινε ολόκληρο πολιτικό παιχνίδι μέχρι και ο εκδότης της άλλης όψης συμπληρώνε αιτήσεις για να βγει το νυχτοπούλι και να έχει ο Γιατρός την έμμεση στήριξη του ΠΑΣΟΚ και ο Σκλάβαινας που λένε ότι έφυγε,αλλά με το ένα πόδι μέσα είναι, το βαθύ πασοκ εκπροσωπεύει. όσο για τον γκότση το κόμμα του δεν είναι η ΝΔ αλλά άλλο.
Ο Μιχαλολιάκος κατάφερε να μην εχει υποψήφιο η ΝΔ είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα του στην Αίγινα.
Οι δημοτικοί συνδυασμοί έχουν γίνει αχταρμάς και αυτό είναι θετικό λίγη απεξάρτηση από τα κομματα δεν βλάπτει ήρθε η ώρα να ψηφίσει ο αιγηνίτικος λαός πρόσωπα και όχι κόμματα.

Ανώνυμος είπε...

7.10
ο γιατροσ το μονο κομμα που δεν θα τον υπστηριζε ειναι το πασοκ
πιο πιθανο να τον στηριξει το κκε παρα το πασοκ
το πασοκ δεν κανει και τετοιεσ κουταμαρεσ του τυπου αλλον στηριζω επισημα και αλλον ανεπισημα
και λυσε μας και μια απορια ποιο ειναι το κομμα του γκοτση

Ανώνυμος είπε...

Αυτή σου η απορία 9.30 θα μείνει άλυτη για πάντα, διότι ο Γκότσης δεν έχει κόμμα. Είναι εκεί που πέφτει το χρήμα. Δεν το έπαιξε και ποτέ κανένας φοβερός ιδεολόγος

Ανώνυμος είπε...

πριν λιγο καιρο πανηγυριζατε που ο Κουκουλης εχασε τη στηριξη του ΣΥΡΙΖΑ, τωρα γκρινιαζετε που τον στηριζει ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ.Α!οσο για τη στηριξη ΚΟΥΒΕΛΗ και ο Σακης και ο γιατρος τη φλερταραν μεσω βασικων στελεχων τους, τωρα αν η Δημοκρατικη Αριστερα επελεξε Κουκουλη τι να κανουμε. Ξυδακι...

Ανώνυμος είπε...

Τί ξυδάκι εννοείς κ. Ν3? Ποιος φλερτάρει χρίσμα την σήμερον ημέρα στην Αίγινα?

Ανώνυμος είπε...

Δυο μέρες πριν τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών του 2006 ο ίδιος ο Σακκιώτης άρχισε την ομιλία του "καταγγέλλοντας" ότι ο Κουκούλης είναι ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κόσμος εκάγχασε και του Σακκιώτη του έμεινε η ρετσινιά αυτού που πάει να φοβίσει τον κόσμο με το μπαμπούλα της αριστεράς, όπως έκανε πριν το 1967 η Δεξιά για τα κόμματα του Κέντρου. Το ίδιο κάνει και τώρα με τα blogs του (όπως αυτό εδώ). Σας το έχω ξαναπεί : Τα λαϊκίστικα κινήματα πάντα καταντούν αντιδραστικά, είναι ιστορικός νόμος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σακκιώτης ως γνήσιος εκπρόσωπος του Πασοκ στην Αίγινα, αντιγράφει και εφαρμόζει τακτικές Πάγκαλου,επιτιθέμενος στην τιμημένη Αριστερά, αλλά και στον κατ΄ουσίαν υποψήφιο της Ν.Δ. . Γι΄αυτό κι εμείς θα τον αντιμετωπίσουμε ως τον επίσημα εχρισμένο του Πασοκ και θα ψηφίσουμε ΑντιΜημονιακά.

Ανώνυμος είπε...

MAYRO STO MAYROGIALOYRO

Ανώνυμος είπε...

MAYRO STO MAYROGIALOYRO

Ανώνυμος είπε...

Ας είναι καλά οι δυο παπαδοπουλέοι ο Γιαννάκης και ο Μιχαλάκης που πήραν το χρίσμα. Ψήφους όμως που θα βρουν. Θάρθει εδώ να ψηφίσει ο κακουλίδης;

Ανώνυμος είπε...

dokimi

Ανώνυμος είπε...

to xrisma me tis stiriksi einai to idio?

den nomizw.

o kouvelis einai mia xara politikos,apo tous ligous. xreiazete tetoia atoma i xwra.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά συγγνώμη που σας χαλάω το πάρτυ, αλλα μπορώ να σας διαρρεύσω μερικά δεδομένα(100% εγκυρα):
1) Ο Γιατρος ξέρει οτι δεν βγαίνει(λογω εγκαινίων αλλα και αλλων στοιχείων)
2) Επιθυμούν την επανεκλογή Κουκούλη 22% (αποτελεσμα δημοσκόπησης. Αυτο είναι ιστορικό αρνητικό ρεκόρ για νυν Δήμαρχο.
3) Η σειρά σε θετικές γνώμες στην ίδια δημοσκόπηση είναι Σακκιώτης , Μούρτζης(συμπεριλήφθηκε για στατιστικους λογους), Γρηγορόπουλος, Κουκούλης

Αυτα. Δεν μπορω να διαρρεύσω άλλα λογω δέσμευσης στην πηγή.

Μπορω ομως να μεταφέρω την αναλυση της πηγής με δυο λόγια:
"Ο νυν Δήμαρχος δεν ξαναβγαίνει γιατι έχει τα 3/4 του νησιού απέναντι".

Ανώνυμος είπε...

Αρα δημαρχος ο γιατρος...ςατ

Ανώνυμος είπε...

Filoi stis 3.39 ksehasate na ypograpsete 'sakis blog team'

Ανώνυμος είπε...

Αυτό κατάλαβες από αυτά που έγραψε ο 3.39 εσύ 3.48?

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 4:33 take it or leave it

Αν νομιζεις οτι ειναι απλως προπαγανδα δεν μπορεις παρα να περιμενεις και θα δεις.
Απλα σιγα-σιγα ολοι μας πρεπει να προετοιμαζομαστε για τη αληθεια και να κρατάμε και μια πισινή..

Ανώνυμος είπε...

Προς τους διάφορους Πουαρό ή μήπως Κλουζό της παρεάς. Εψαξες να βρείς που βρήκε ο Γρηγορόπουλος τα κότσια και αρνείται σθεναρά το χρίσμα της ΝΔ και που ο Σακκιώτης που διέλυσε ολόκληρη παράταξη για να το αποφύγει; Μήπως έμαθες να μας πληροφορήσεις και εμάς αν ο Κουκούλης θα βγάλει καμιά ανακοίνωση άρνησης της στήριξης η θα δούμε τον Κασιμάκη, τον καλικάντζαρο και τον Πτερούδη να εμφανίζονται την βραδυά των εκλογών με το σήμα της ΔΑ. Να το δώ και αυτό και τι στον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Τελευταία νέα:
1) Διεξάγεται γκαλοπ αυτην την στιγμη

2) Ο Σακης βρίσκεται σε δυσκολη θεση: υπάρχουν 15 υποψηφιότητες για τις 2 τελευταίες κενες θεσεις του συνδυασμού οι οποιες προοριζονται για εξαιρετικες περιπτωσεις.
Ποιος κουτος εβαλε ανωτατο οριο στους υποψηφίους;

Ανώνυμος είπε...

σώπα ρε μεγάλε.Με το Φιλιππάκι και ότι περισέψει ακόμα. Ξεφτύλα ρε κακομοίρηδες. Μαζέψτε και τον Αούα.
Ψήφους έχει κι αυτός.
καλή επιτυχία
και χρόνια πολλά
Φίλιππα την άλλη φορά και αρχηγός στη ΔΑ

Ανώνυμος είπε...

ku7f6yvgiyu6vyg

Ανώνυμος είπε...

Οσα δεν φτανει η αλεπου...

Ανώνυμος είπε...

Έτσι εξευτελίζεται το "επίσημο" blog του κ. Σακκιώτη, δηλ. του ανθρώπου του ΠΑΣΟΚ στην Αίγινα; Με δήθεν διαρροές ότι ο δεύτερος σε δημοτικότητα είναι ο Μούρτζης; Υπάρχει άνθρωπος με στοιχειώδη νοημοσύνη, που δεν καταλαβαίνει ότι αυτό είναι "γλύψιμο" προς τους άστεγους Μουρτζικούς που βρήκαν στέγη στον Σακκιώτη; Ευτυχώς που υπάρχετε και γελάμε λίγο...

Ανώνυμος είπε...

ρε κρατικοδίαιτοι, δασκαλοκαθηγητάκοι..
και πες ότι βγήκατε ...
για κάντε μας μια διανομή ρόλων να γελάσουμε....
ας πούμε τεχνική υπηρεσία Βάρτζελης
οικονομικών Κουκούλης
νερό και καθαριότητα Φιλιππας
Λιμενικό ταμείο Πετρίτης (εδώ κάπως κολάει λόγω και σπουδών)
αστα ρε Σάκη
Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία (ο δικηγόρος του διαβόλου)

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΡΤΖΙΚΩΝ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟΣΑΚΚΙΩΤΗ, Η΄ ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ;; MYΡΜΙΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

8:48 καλά τα λέει ο 10:36. Εμείς οι "αστεγοι μουρτζικοί" καταλήγουμε στον Γρηγορόπουλο. Εκεί πήγαν όσοι σταυρώναμε, εκει θα ψηφίσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Αριστερός ο κουκούλης? Έλεος ρε παιδιά με τη μισή μαύρη και παραδοσιακή δεξιά μέσα.
Μη κάνετε ρε λαμόγια του Κουκούλη προσπάθεια να ψαρέψετε σε νερά άλλων. Οι αριστεροί έχουν εκφραστές γνήσιους. όχι γιαλαντζί λογάδες που εκμεταλέυονται μια ικανότητα που έχουν στο γράψιμο και είναι όλο κολογλυψίματα με δεξιούς πλουτοκράτορες.
Δηλαδή είναι αριστερός ο Δελής επειδή πουλάει ιδεολογία τζάμπα στα κείμενα του σαν Κερκέζος και μετά παρουσιάζει τον Δεξιότατο Δήμαρχο του λέγοντας μάλιστα πως τον εκτιμά....
Να τον καμαρώνουν τέτοιο αριστερό.
Και να τον βάλουν και στο ψηφοδέλτιο. Αλλά ο κόσμος της αριστεράς θέλει ανθρώπους αγωνιστές και του μεροκάματου. Όχι στελέχη πολυεθνικών με τζιπάρες και σπιταρώνες και σινιέ ρούχα και ρόλεξ ρολόγια.
Κουκούλη παράτα το παραμύθι της αριστεράς.
Έλεος πια
Και εδώ που τα λέμε δηλαδή ο ανθρωπάκος δεν το έπαιξε και ποτέ αριστερά. Γαμπρός του πάτρωνα της πλουτοκρατίας Θεοχαράκη είναι .
Η αριστερά είναι τρόπος ζωής και όχι λόγια και μαλακίες...

Ανώνυμος είπε...

Ο Τζίτζης έχει γινει απίστευτος ξεφτίλασ και γυρολόγος. Προκειμένου να γινει ξανα δημοτικός συμβουλος και δε λεω για δημαρχος, είναι ικανος να πουλησει και τη μάνα του. Δεν καταλαβαίνει οτι φινεται περίγελος. Ακου ρε, απο πρων προεδρος της τοπικησ της ΝΔ υποψηφιος με το Σακκιωτη. Ου ρε

Ανώνυμος είπε...

έφαγε πόρτα από το γιατρό και έψαχνε σπηλιά να χωθεί η μαιμού.
Στους άλλους δε πάει αφού τους έχει ξεκατινιάσει, άρα τι μένει?
ο αυτοδιοικητικός, ανεξάρτητος (τρομάρα του), υποφαινόμενος, συνταξιούχος, Κος τίποτα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΙΠΠΑ
ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ
ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ.
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΒΑΣΤΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ο Φίλιππας έκανε την καλύτερη και πιο σίγουρη επιλογή.
Είδε το ρεύμα και πήγε με τον Σακκιώτη, απλά τα πράγματα.
Αγαπητέ 1.59 μην κράζεις γιατί δεν είναι ο μόνος Νεοδημοκράτης στο Αίγινα Όλοι Μαζί.
Δημοτικές εκλογές είναι . Στηρίζουμε πρόσωπα για το καλό της Αίγινας, δεν είναι βουλευτικές, μάλλον τα έχεις μπερδέψει στο μυαλό σου
Νικητής θα είναι ο Φίλιππας μην σκας. Πόρτα από το γιατρό δεν έφαγε με τίποτα, κρα έκανε ο γιατρός να τον πάρει.

Ανώνυμος είπε...

Kala..epeidh den xerete..
oi mourtzikoi..protimoun na pshfisoyn Saki....para giatro...oups GOTSI ennoousaaaa!!
kai persina 3yna stafylia..den ginete..

(den einai prwth fora...
kai sthn telikh mhn xehnate ton paragonta gotsi,,kai poses fores timhse ta pantelonia toy,,yper mourtzi...)


(GR/EN)

Ανώνυμος είπε...

H ομάδα του Σακκιώτη είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα για να αναλάβει την διοίκηση του Δήμου.
Έχει καταρτισμένα άτομα με πολλές γνώσεις και ικανότητες.
Όσον αφορά τη διανομή θέσεων από τον ανώνυμο 9.49, πάνω στο χαβαλέ του έχει γράψει 4 ανθρώπους με πτυχία Πανεπιστημίων και μεταπτυχιακά. Δηλαδή η ειρωνία του που έγκειται για να καταλάβω κι εγώ που είμαι χαζός?
Μετρήστε τις δυνάμεις σας κύριοι κι αφήστε τις μικροπρέπειες και τους χαχαρακτηρισμούς.

Ανώνυμος είπε...

έχει και μεταπτυχιακό ο Βάρτζελης ο Φίλιππας και ο Κουκούλης?
παπαπαπαπαπα

Ανώνυμος είπε...

O Koυκούλης έχει μεταπτυχιακό. Οι άλλοι δύο έχουν πανεπιστημιακά πτυχία.

Ανώνυμος είπε...

o tzitzis einai ofas gyrologos kai megalos pseutis. ton peta3an oloi e3 kai pige anagkastika sakkiwti, kai gia na dilvsei ypotagi sto afentiko tou to mixa.!!! oute ptyxio kanoniko exei, agorasmeno einai, yparxoyn smfoitites tou pou to gnwrizoun. kai 8elei a3iwmata o apatewnas. tetoia ypokeimena mas ek8etoyn. oute nd einai , kolaouzos kai maimou tis mpakogianni einai .

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που γράφεις 5.16 δεν τα γνωρίζω κι εσύ δεν μπορείς να τα αποδείξεις. Ότι και να είναι εσύ μιλάς με μεγάλη κακία, κάτι που αν μήτι άλλο δεν σε τιμά.

Ευάγγελος Αποστολίδης είπε...

ΦΙΛΕ, 5:40 ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΘΗ ΟΞΥΝΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΥΠΡΕΠΗ ΠΛΑΙΣΙΑ. ΩΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΧΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΦΙΛΕ ΦΙΛΙΠΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

Στις δημοτικές εκλογές του 1978 η Ν.Δ. (Αξιώτης) είχε κεντρικό σύνθημα ότι ο Γιαννούλης είναι του Κ.Κ.Ε. Το 2006 ο Σακκιώτης στην κεντρική του ομιλία είπε ότι ο Κουκούλης είναι εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό λέγεται "βίοι παράλληλοι" (στην κατηφόρα). Τώρα πάλι το ίδιο παιχνίδι με τον μπαμπούλα της αριστεράς, στην οποία δήθεν ανήκει ο μάλλον συντηρητικών φρονημάτων Κουκούλης. Έβαλα στο "ψαχτήρι" του Google με copy-paste τη διεύθυνση που δώσατε και μου έβγαλε ότι τέτοιο άρθρο δεν υπάρχει. Μήπως πρέπει να το βρείτε και να το αναρτήσετε; Βρήκα όμως μια δήλωση του Γρ. Ψαριανού στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Όπου δεν είχαμε τους κατάλληλους "δικούς μας", στηρίζουμε τους πιο συνεπείς στη λογική της αλλαγής, της ανασυγκρότησης και της πιο αποτελεματικής αυτοδιοίκησης, όπου κι' αν αυτοί ανήκουν".
Τελικά είναι το ίδιο να ζητάει ο Σακκιώτης τη στήριξη του κόμματός του για να απαλλαγεί από τους Σκλαβαιναίους και μετά να λέει ότι είμαι ανεξάρτητος, με τη στήριξη που παρέχουν αφειδώς τα μικρά κόμματα; Το ξέρετε ότι δεν είναι το ίδιο αλλά ψαρεύετε στα θολά νερά.
Όσο για τις ανακοινώσεις και τα δελτία Τύπου, πιστεύετε ότι θα κερδίσει αυτός που θα βγάλει τα περισσότερα;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά σε μια ανάρτηση για την υποστήριξη του Κουκούλη από τον Κουβέλη, οι μισοί σχολιαστές τσακώνονται με τους άλλους μισούς για τον κ. Φ. Τζίτζη; Βλέπω τα δημοτικά συμβούλια στο Aegina portal και δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιος ντόρος. Ειρωνικός είναι, μονίμως αγανακτισμένος είναι, όλο φασαρίες δημιουργεί, δεν καταλαβαίνω σε ποιά επιτελική θέση θα προσφέρει αν βγει ο συνδυασμός που επέλεξε. Επομένως ο "καυγάς" γίνεται γιατί έχει πολιτική "προίκα". Να τα λέμε τα πράγματα ωμά και όχι με ωραία λόγια περί ανώτερου ήθους του συνδυασμού και άλλα "ηχηρά παρόμοια", που έλεγεν ο ποιητής. Το ίδιο ισχύει βέβαια και γι' αυτούς που τον βρίζουν. Άλλο κριτική και άλλο βρισιές.