Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Οταν η μάχη φουντώνει...

 Είναι φυσιολογικό 15 μέρες πριν τις εκλογές τα πνέυματα να ανάβουν και υπάρχει κλίμα έντασης και πόλωσης. Ομως μέσα σε όλη αυτή την ιστορία υπάρχουν κάποια πράγματα που δείχνουν και την κατεύθυνση που θέλουν να δώσουν οι συνδυασμοί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τελευταία επίθεση της Νέας Εποχής στο πρόσωπο του Φίλιππα Τζίτζη. Είναι προφανές για όσους ξέρουν να διαβάζουν πίσω απο τις γραμμές ότι η επίθεση δεν αφορά μόνο προσωπικά τον Φίλιππο. Κάποιες δημοσκοπήσεις προφανώς έχουν ανακαλύψει ότι αυτός είναι ο συγκριτικά καλύτερος εκφραστής της δύναμης των ψηφοφόρων της ΝΔ στο ψηφοδέλτιο του Σακκιώτη και η προσπάθεια που γίνεται είναι να αποδείξουν το πόσο κακός προδότης είναι  ώστε οι ψηφοφόροι της ΝΔ που επηρεάζει να μετακινηθούν προς τον Κουκούλη. Ενα  ψηφοδέλτιο που προσπαθεί εναγωνίως να διατηρήσει τα προνόμια ορισμένων ανθρώπων του  με μαϊντανούς αριστερούς που προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα απο παλαιοκομματικούς μηχανισμούς.  Στην πλευρά Κουκούλη έχουν πια αντιληφθεί ότι όσο κι αν διατηρούν κάποιες δυνάμεις για τον πρώτο γύρο ακόμα και με το γκάλοπ της Νέας Εποχής σε κάθε περίπτωση τα δίδυμα του δευτέρου γύρου είναι πολύ δύσκολα γι αυτούς. Ετσι προσπαθούν να μαζέψουν όπως μπορούν , ότι μπορούν απο τον πρώτο γύρο γαι να δούν τι θα γίνει στον δεύτερο.
   Γι αυτό και ο δήμος δεν απαντά στις αιτιάσεις περί της οικονομικής του κατάστασης και αυτή που εξέδωσε ανακοίνωση δεν ήταν η επίσημη διοίκηση η οποία κάνει την πάπια αλλά η δημοτική παράταξη. Τα ερωτήματα περί των οικονομικών αρχίζουν πια να συσωρεύονται και να γίνονται πολλά. Είδατε χθές σε άλλο blog τγην επίσημη απάντηση ότι δεν υπάρχουν ισολογισμοί των τελευταίων χρόνων. Και ευλόγως τίθεται το ερώτημα γιατί; Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι για να κλείσει ισολογισμός πρέπει να πατήσει πάνω στον πρηγούμενο. Και ξέρουμε ότι η προηγούμενη διοίκηση Μούρτζη δεν είχε κλείσει ποτέ της. Και αυτή η δημοτική αρχή έκλεισε των ετών 2004,2005 και 2006 που δεν αφορούσαν δικές της χρήσεις. Ομως αυτό είναι ακόμα πιο περίεργο. Ενώ έκλεισε τις χρήσεις των άλλων δεν κατώρθωσε να κλείσει τις δικές της όπου είχε τον πλήρη έλεγχο των δαπανών; Και γιατί δεν δίνει πλήρη κατάλογο εσόδων εξόδων; Και επιτέλους αν δεν μπορεί να το κάνει επίσημα δεν υπάρχει κάποιος ανεπίσημος έστω τρόπος παρακολούθησης των οικονομικών μεγεθών; Ταξιδεύουμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα; Νομίζω ότι κάποιος πρέπει να απαντήσει πια σε αυτά τα ερωτήματα.

49 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθείτε να αποδομήσετε τα περί εντιμότητας του Κουκούλη και των συνεργατών του; Πλάκα έχετε, γιατί κανείς -μα απολύτως κανείς- δεν θα σας ακολουθήσει... Καταπιαστείτε με άλλο τομέα, γιατί αυτό που πάτε να κάνετε θα γυρίσει μπούμεραγκ... Κρίμα ρε Πέτρο, γιατί δεν σου πάει η λασπολογία... Η τυπολατρεία του "αρχηγού" σας κι η προσήλωσή του σε τύπους, σας έχει γεμίσει όλους με τη μιζέρια του...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, δεν έχετε το θεό σας! Έγινε μυστικό γκάλοπ για το το ποιός πρέπει να χτυπηθεί από τους ανέστιους της Ν.Δ.; Ποιός πιστεύετε ότι μπορεί να σας πιστέψει; Κατά τα άλλα, άλλη μια ανάρτηση του τύπου "από την πόλη έρχομαι...". Ιδιαίτερη πλάκα επίσης έχει η επισήμανσή σας για παλαιοκομματισμούς στο συνδυασμό Κουκούλη, ενώ οι άλλοι συνδυασμοί "φυσάνε" από ανανέωση και φρέσκους ανθρώπους. Πιστεύετε ότι οι άνθρωποι δεν έχουν κρίση να κάνουν σύγκριση;

Ανώνυμος είπε...

Εντυπωσιακή η στήριξη από το βαθύ ΠΑΣΟΚ στη βαθειά Ν.Δ. Αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι τα κόμματα είναι για να κοπαδιάζουν τους ανθρώπους. Μπροστά στην εξουσία όμως δεν έχουν διαφορές. Ο Κουκούλης απειλεί την παντοκρατορία των κομμάτων, Γι' αυτό και του γίνεται τόσο άγριος πόλεμος. Γιατί θα ξανακερδίσει και όλοι οι παλαιοκομματικοί -ανεξαρτήτως κομμάτων- θα πάνε σί τους.

Ανώνυμος είπε...

Για τους ισολογισμούς έχετε πάρει αποστομωτικές απαντήσεις αλλά εσείς επιμένετε. Πιστεύετε λοιπόν ότι ο κόσμος δεν διαβάζει τις απαντήσεις αλλά μόνο τη δική σας ανάρτηση. Τέτοια έλλειψη επιχειρηάτων...

Ανώνυμος είπε...

http://aeginafirst.wordpress.com

Για πιο σοβαρές καταστάσεις...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε-η 12:26. Όσοι έχουν κρίση, δεν την χρησιμοποιούν επιλεκτικά αλλά συνηθίζουν να την χρησιμοποιούν γενικά. Αυτό σημαίνει ότι θέλοντας και μη θα κρίνουν και την θητεία του κ.Κουκούλη και αν ήταν αυτή που είχε υποσχεθεί ή στην πορεία της λοξοδρόμησε. Δεν θα κριθούν τα νέα πρόσωπα και η ανανέωση διότι για να μιλήσουμε κάπως με όρους "εμπορικούς", όταν μια επιχείρηση δεν πάει καλά δεν αλλάζεις τους οδηγούς των φορτηγών ούτε τις εργάτριες μήπως αλλάξει κάτι... γιατί απλά η ευθύνη εντοπίζεται αλλού σε κάτι που έχει δοκιμαστεί και σίγουρα δεν φταίνε οι υφιστάμενοι

Ανώνυμος είπε...

Αφού η επιχείρηση δεν πάει καλά, πώς βρέθηκαν τόσοι νέοι, ικανοί και δημοφιλείς υποψήφιοι; Κατάλαβα, κατάλαβα. Παραπλανήθηκαν, έτσι δεν είναι; Ευτυχώς όμως υπάρχουν και οι ανοιχτομάτηδες που αγρυπνούν για να μας δείξουν τον ίσιο δρόμο...

Ανώνυμος είπε...

Μην προτρέχεις φίλε-η. Η διμοφιλία μετριέτε στην κάλπη και η ικανότητα στο αποτέλεσμα.Μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Το αποτέλεσμα της προηγούμενης θητείας το συζητάει ο κόσμος και απορώ πώς και δεν έχει φτάσει και στα δικά σου αυτιά. Εκτός βέβαια,αν χώρια την επιλεκτική σου κρίση έχεις και επιλεκτική ακοή...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι,αν θα ρωτήσετε τους νέους υποψήφιους ίσως και δημοφιλείς όπως λέτε στον συνδυασμό του Κουκούλη είμαι σίγουρος οτι θα απαντήσουν οτι σαφώς και δεν τα έχει κάνει ολα τέλεια και οτι μαζί θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν ο καθένας την περιοχή του με όλες του τις δυνάμεις.
Και πιστεύω οτι και όλοι οι άλλοι νέοι υποψήφιοι και των άλλων συνδυασμών τα ίδια θα σας πουν ο καθένας για τον αρχηγό του.Όλοι εμείς απο όλους τους συνδυασμούς πιστεύουμε οτι μπορούμε να προσφέρουμε,ο κόσμος θα αποφασίσει τον συνδυασμό και εμείς θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και είμαι σίγουρος οτι θα συνεργαστούμε μαζί χωρίς τριβές μετά τις εκλογές,και θα το δείτε και στην πράξη.

Ένας απο τους Νέους.

Ανώνυμος είπε...

Που ψηφίζω?

http://aeginafirst.wordpress.com/2010/10/24/πού-ψηφίζω/

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει ο 2:02 αλλά ας τα πει στους διαχειριστές του blog και στις "ψυχροπολεμικές" αναρτήσεις τους.

Ανώνυμος είπε...

Και ο 1:39 καλά τα λέει αλλά απευθύνεται στους διαχειριστές και όχι στον προηγούμενο...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί πηδάτε από το ένα θέμα στο άλλο; Αφού ο Δήμος επτώχευσε!
Ακούστε τι πρέπει να κάνουμε: Από σήμερα παρατάμε τον προεκλογικό αγώνα. Ο Κουκούλης παίρνει τις εκλογές. Σε λίγο ο Δήμος θα κηρύξει στάση πληρωμών. Οι πιστωτές θα βγάλουν στον πλειστηριασμό την περιουσία του Δήμου. Θα τους περάσουν από δίκη και θα τους δημεύσουν την περιουσία τους.
Τότε, ένα χρόνο πριν τις εκλογές του 2014, θα δημιουργήσουμε την παράταξη palioloimazi, για να κερδίσουμε τις εκλογές και να αρχίσουμε το δύσκολο έργο της ανοικοδόμησης του νέου Δήμου.
Αλλιώς δεν γίνεται τίποτε σύντροφοι...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ας δώσει επιτέλους κάποιος το galopp στον Πέτρο. Εδώ ο κόσμος χάνεται κι' αυτός κάνει ότι δεν το ξέρει;
Εκτός κι' αν υπάρχει συμφωνία με τον τυρανόσαυρο RΕΧ ότι το γκάλοπ θα το παίζει μόνο αυτός, γιατί χειρίζεται τα νούμερα καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

τελικα ο σκλαβενας στηριζει φιλιπο η πτερουδη γιατι θα μας τρελανει. η μηπως κοροιδευει και τους δυο. ο ανθρωπος ειναι τελειωμενος ετσι κι αλιως

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά χαλαρώστε και μην βρωμίζετε άτομα δίνοντας τη δικιά σας βρωμιά.
Για ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην Αίγινα, μην λασπωλογείτε και μην τους συνδέετε με τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σκκιωτης ειχε κανει προταση στο Δημοτικο Συμβουλιο για την οικονομικη ανακαμψη του Δημου.
"Ιδρυση επιχειρησεων Δημοτικων καφενειων" ειχε πει.
Δεν εισακουστηκε.
Μετα απ΄αυτο τι να πεις βρε παιδι μου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ;

Ανώνυμος είπε...

Στα blogs απ΄ότι βλέπω γράφει ο καθένας ότι τον βολεύει.
Ο κόσμος ξύπνησε κύριοι. Ξέρει πότε μια πληροφορία είναι αληθείς και πότε ψειδής. Ξέρει πλέον να ξεχωρίσει και να πορευθεί.
Προσπαθείτε λοιπόν να στοχοποιήσετε άτομα για να τους κάνετε τον λεγόμενο ψυχολογικό πόλεμο. Το λάθος είναι ότι ψυχολογικό πόλεμο μπορείτε να κάνετε σε αμόρφωτους και επιρεπείς, όχι σε ανθρώπους με παιδεία και νου.
Το παιχνιδάκι καλό αλλά λίγο λοιπόν για τόσο δυνατούς παίχτες. Μαζέψτε τα κομμάτια σας λοιπόν και σηκωστε τα 100 κιλά σας κύριε από την πολυθρόνα που μπροστά έχετε το laptop και τρέξτε.
Σεβαστείτε τον κάθε αγώνα! Όποιος και να τον κάνει. Διαβάστε την σημασία των λέξεων :αγώνας, αξιοπρέπεια, άνθρωπος, ψυχή, ευγένια και ήθος και ελπίζω μέσα σας να καταλάβετε τί εννοώ.
Ο πληθυντικός μου δεν απευθύνεται απαραίτητα σε πολλούς, είναι πληθυντικός ευγενίας.
Καλό αγώνα !

Ανώνυμος είπε...

Ti h8ela na pw .. Kai Kolhsa twra... Kyrioi koukoulosavroi pou twrA eiste Kai to glentate.. Peite mou ligo Gia tous isologismous 2006-2010.. Ti egine? Akouw? Eginan h den eginan? Mexri to 2006 tous exete.. Meta ti egine?? Na sas pw egw ti egine.. Ta kanate... Bip.. Bip.. Bip... Kai h malakia einai pws twra kanete party...

Ανώνυμος είπε...

An den dosoun isologismouw tin skala tou Dimou den 8a tin katevoun.
Den eimaste m......s opos pistevoun.
To ma8ima egine pa8ima. Mia fora kaname to la8os kai tous psifisame. Deuteri den exei.
Isologismous kai oust!

Ανώνυμος είπε...

Koykoylh pes aleyri...o Eisaggeleas se gyreyei...

Ανώνυμος είπε...

Mη μου το τρομάζετε και δεν κοιμηθεί σήμερα! Κρίμα είναι! Πώς θα πάει αύριο για δουλειά , μετά για περιοδεία και μετά στο εκλογικό του?
Αφήστε το κάτι θα σκεφτούν οι συμβουλάτορες του, μόνο θα το αφήσουνε?

Ανώνυμος είπε...

θιξανε το αγνο το φιλιππακι και κλαει ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι κατάντια blog είναι κι' αυτή! Ημέρα αργίας, μετά από 12 ώρες ανάρτησης, να υπάρχουν μόνο 3-4 σχόλια άξια λόγου! Γύρισα στον τυρανόσαυρο (μου άρεσε η λέξη και την υιοθέτησα) και κει είναι τα ίδια και χειρότερα!
Ρε, μπας και μας σιχάθηκαν;

Ανώνυμος είπε...

11.18 ayta ta kolpakia pou kaneis tora den pisteueis oute ki esu oti mporei kai na exoun apostelesma. Giati ta kaneis?

Unknown είπε...

ΚΟΥΚΛΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΘΑ΄ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΛΙΜΑ...ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Εχει βγαλει ο Καλοκεντις ενα σιτε το http://aeginafirst.wordpress.com/ και γλυφει τον δημαρχο. Μολις παρει τη δημαρχια ο Σακις θα τον βαλει φυλακα στις τουαλετες και τη γυναικα του καθαριστρια του ιδιου χωρου. Ακου υπαλληλος και να ασχολειται με βρομικα site

Ανώνυμος είπε...

11,30 την γυναικα του καλοκεντη στον δημο ποιος την πληρωνει

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν μου κίνησες την περιέργεια και μπήκα στο "site" (sic) αυτό που λες. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς λέγοντας "βρώμικο";

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ήξερα καντίνες με "βρώμικα", ανέκδοτα "βρώμικα" και τα δύο "βρώμικα" sites της Αίγινας. Άλλαξε τίποτε;

Ανώνυμος είπε...

Τίποτε δεν άλλαξε 11:53. Απλά όλοι ξαποσταίνουν και "στα γήπεδα η Ελλάδα μας στενάζει"...

Ανώνυμος είπε...

Τα blogs δεν είναι sites - ειναι blogs.
Οποια στιγμή θελει ο ιδιοκτητης του blogspot η του wordpress κλπ τους πεταει εξω.
Site είναι αυτο που έχεις καταχωρήσει το δικό σου το domain name, εχεις host server, και βέβαια εχεις γράψει κωδικα και σχεδιάσει το περιεχόμενο του εξ ολοκλήρου. Εννοείται οτι ετσι ορίζεις εσυ τα πάντα. Και φυσικά ολα αυτά τα πληρώνεις απο την τσεπη σου.
Οποιος θελει με στοιχειώδεις γνωσεις χρησης Η/Υ φτιάχνει blog σε 10 λεπτά και ειναι και δωρεαν γιατι ουσιαστικα δεν σου ανηκει τιποτα.

Αντε αδελφες & παλικάρια γιναν ιδιοι..

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο 11:30, ο Καλοκέντης γλύφει τον Δήμαρχο στο aeginafirst, ενώ ο Πετρίτης εδώ μαστιγώνει τον Σακκιώτη.

Ανώνυμος είπε...

Ποια κόματα; Βλέπετε ακόμα κόματα και χρήσματα στον ύπνο σας ή τα πλάθετε με την αρρωστημένη φαντασία σας; Ένα είναι το κόμα. Δημοκρατική Αριστερά και στηρίζει Π. Κουκούλη. Το ξεχάσατε ότι την περασμένη τετραετία βγήκε με το σημαιάκι του ΣΥΡΙΖΑ; Με τη μαύρη προπαγάνδα που κάνετε δε θα κερδίσετε τίποτα. Ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι.
Αντικουκουλικός Αγώνας.

Ανώνυμος είπε...

O Petritis sto Aegina Portal exei ton xeirotero logo apo osoys milisan ekei.
Ksylinos logos tis dekaetieas toy 80! Aparadekto. aisxos petraki. me papandreiko logo perimeneis na pas mprosta??
deite apospasmata-margaritaria:

"sas koitame sta matia", mi tremoume!

"epeksergastikame protaseis kai lyseis 40 selidon" mpravo, me to kilo to vgazete to programma sas?

"o politis tha mas elegxei kai mono se ayton tha logodotoyme". ti les re Petro, sovara?

Episis:
"katagomai apo ti Souvala Aiginas" ksexases na peis omos OTI DE MENEIS STIN AIGINA kai oti zitas ti psifo gia na tin pareis ston Peiraia mazi sou!

Ανώνυμος είπε...

Τραγικός ο Πετρίτης. Μου θύμισε εποχή 1980.

Ανώνυμος είπε...

Να χαίρεστε την επιστροφή Σκλάβαινα στον Σακκιώτη. Είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να σας συμβεί.
Εδώ που τα λέμε θα τον χρειαστείτε ξανά στην αντιπολίτευση.
Δεν μπορώ να φανταστώ Σακκιώτη χωρίς Σκλάβαινα

Ανώνυμος είπε...

Ξύλινες είναι οι δυο προτάσεις του για τη δημόσια διαβούλευση του προγράμματος ή το παρατηρητήριο εργασίας και επιχειρηματικότητας που ανακοινώσε? Ο κόσμος ξέρει και αξιολογεί και για το Πέτρο μονό καλά λόγια ακούμε στη πιάτσα. Μην πωρώνεστε τόσο πολύ!

Ανώνυμος είπε...

Εχετε δικιο επρεπε ο Πετρος να πει τις μπουρδολογιες και αερολογια του Αλυφαντη - Βασιλακη Καϊλα. Εμπιστευθειτε μας, εχουμε μελετες και αυριο θα τις υλοποιησουμε...Μην πειραματιζεστε? σιγα μην καλψω. Φιλε Νικο ηδη πειραματιστηκαμε με σας και καηκαμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειπε και κατι αλλο ο Αλυφαντης. Ενταξει πηγαμε σε σπιτια και δεν φαγαμε και ξυλο. Αρα καλα ειμαστε!!!

Ανώνυμος είπε...

Μόλις άκουσα την τοποθέτηση του Πετρίτη.
Για να είμαι ειλικρινής πρώτα διάβασα τα σχόλια και μετά τον άκουσα στο aeginaportal. Μου έκανε εντύπωση η μεγάλη επίθεση που δέχθηκε για τον ξύλινο λόγο, διότι αναμφισβήτητα είναι πολύ πρωτοποριακός άνθρωπος.
Όχι μόνο δεν ήταν ξύλινος, ήταν αληθινός και ειλικρινής.
Ποιος απ΄όλους μπορεί να κοιτάξει τον κόσμο στα μάτια?
Που είναι το κακό όταν είπε ότι θα λογοδοτεί εκείνος και ο συνδιασμός του μόνο στον κόσμο? Επειδή μας περάσατε δηλαδή στην εποχή της δικτατορίας, που μόνο ο φτερωτός αποφασίζει και διατάζει πρέπει όλοι να υποταχτούμε στην ειρωνεία του?
Δείτε μπροστά και μην μπερδεύετε τα σκατά με την κολώνια!

Ανώνυμος είπε...

Ο simdiasmos tou Sakkioti mpainei sta spitia kai o kosmos tous kalodexetai kai tous kernaei. Min krinete ex idion pou mpainete sta spitia kai o kosmos sas petaei ta entipa sas sta moutra.
Teleiosate den mporeite na to xonepsete?

Ανώνυμος είπε...

Ναι όντως είναι πολύ πίσω ο άνθρωπος.
Μιλάει για ηλεκτρονική διακυβέρνηση, για γραφείο ανέργων, για ημέρες καριέρας.
Έτσι λέγανε την εποχή του 1980 ανώνυμε 9.15? Ή είσαι πολύ μικρός και δεν έχεις άποψη ή έγραψες κάτι έτσι για να το γράψεις.
Κάντε καμιά άλλη δουλειά και σεβαστείτε την προσπάθεια και το μυαλό που διαθέτουν για εμάς τους αιγινήτες κάποιοι σπουδαίοι άνθρωποι.
Δεν είναι κακό να δεχόμαστε κάποια πράγματα. Δεν πρέπει στη ζωή μας να υπάρχει μόνο η αντίδραση.

Ανώνυμος είπε...

Ψυχραιμία!!!! Μην βγάζετε τον κακό σας εαυτό κουκουλοντριδάκια.
Εκείθεσθε!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Ήρθε η ώρα της αλλαγής" είναι βέβαια σύγχρονος πολιτικός λόγος. Καθόλου Ανδρέας του '80! Άσε πού όταν λέει "θα ήθελα να σας κοιτάξω στα μάτια" αποστρέφει το βλέμμα... Ντρέπεται και ο ίδιος για το που τον οδήγησε η άμετρη φιλοδοξία του.

Άλλος ήταν και άλλος κατάντησε.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν τέτοιο "φτύσιμο" στην ανάρτηση δεν ξανάγινε. Άλλα λέει αυτή, άλλα οι θυροφίλαθλοι σχολιαστές (θεός να τους κάνει σχολιαστές δηλαδή). Βγάλτε τα απωθημένα σας, οι μέρες πλησιάζουν. Πάντως, όποιου δεν του "κάτσει" το αποτέλεσμα, είναι γνωστή η αιτία. Ή οι εκλογές είναι μαϊμού ή φταίει ο Σκλάβαινας ή κάτι παρόμοιο. Ας πούμε ότι έχουν κάποια ελαφρυντικά ως πρωτάρηδες φανατικοί. Πάντως η μηδαμινή απήχηση που έχουν στον κόσμο δεν τους νοιάζει καθόλου. Είναι τελείως στον μικρόκοσμό τους. Γι' αυτό τους λέω θυροφίλαθλους.

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να λέτε το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ξέρω θα γράψετε ότι είναι ξύλινος ο λόγος μου, αλλά εμείς φταίμε που δεν σας κυνηγήσαμε με ξύλινη βρεγμένη σανίδα να μην το ξανα ανοίξετε λαμόγια!

Ανώνυμος είπε...

Είδα τα βιντεάκια του πόρταλ.
Τα σχόλια μου:
α)Πετρίτης. Ξύλινος, δεκαετία 80 όπως προειπωθηκε και ψεύτικος!
β)Τζαμαλή. Αξιόλογη προσπαθεια αλλά ως εκεί.
γ) Αλυφαντής. Χωρίς συγκέντρωση και εκτός στόχου!
Και οι τρεις λοιπόν για τα μπάζα!