Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Και έτσι κι αλλιώς...

    Η προηγούμενη ανάρτηση είχε στόχο να καταδείξει ότι αν κάποιος αποφασίσει να αποδομήσει την δημοτική αρχή δεν χρειάζεται να κάνει  τίποτα περισσότερο απο μια βόλτα στην πόλη. Γι αυτό είμαι άθλιος κατά κάποιους, όταν λέω για την κακή οικονομική διαχείριση είμαι Sakkiotiς blog team , δηλαδή τι πρέπει να γίνει; Να βγούμε και να λέμε ότι όλα είναι μια χαρά μπας και κερδίσει ο Κουκούλης τις εκλογές;  Εκείνο που όλοι πρέπει να ξέρετε είναι ότι αν δικαιωθεί αυτή η πολιτική της αλαζονίας και του αυταρχισμού  τότε κανένας δεν θα δικαιούται για να ομιλεί εκ των υστέρων.
   Κάπου πήρε το μάτι μου νομίζω στην Saronic news  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  στηρίζει τον Κουκούλη αλλά δεν έδωσα και πολλή σημασία γιατί ξέρω ότι ούτε τον Κουκούλη  πολυενδιαφέρει λόγω μεγέθους αλλά και γιατί όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί ότι τα χρίσματα κάνουν πιο πολύ κακό απο καλό. Το δε μέγεθος πλέον του ΣΥΡΙΖΑ κάνει περισσότερο προβληματική την στήριξη απο ελάχιστους έως ανύπαρκτους ψηφοφόρους ενώ αντιθέτως διώχνει πολύ περισσότερους απο άλλους χώρους που θα ήθελαν να τον στηρίξουν.  Πάντως μου άρεσε το σλόγκαν "Στηρίζουμε τον δήμαρχο- ελέγχουμε την εξουσία". Πάντα ευρηματικοί σε κάτι τέτοια οι Συριζαίοι. Εκτός αν ο Κουκούλης δικαιώσει κάτι ψυχές που τον χρέωναν  τις περασμένες εκλογές ως ΣΥΡΙΖΑ. Να το δώ κι αυτό...
    Κατά τα άλλα η προεκλογική πορεία συνεχίζεται χωρίς πολλές εξαλλοσύνες επισήμως τουλάχιστον. Οι μόνοι έξαλλοι είναι αυτοί που μπαίνουν στα blogs το παίρνουν πατριωτικά και δεν δέχονται να γίνει συζήτηση για τίποτα προσπαθώντας να μας πείσουν ότι όλα είναι καλά και εμείς δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι.Α! και κάτι ακόμη. Κάποιος ανέφερε στα σχόλια ότι μετά την εκλογή Κουκούλη έγινε σκληρή κριτική και υπήρξε  παραπληροφόρηση και συκοφαντεία. Μην ξεχνάτε ότι η μεγάλη αλλαγή στις φετινές εκλογές είναι η επικοινωνία και η ίδρυση ΜΜΕ είτε ηλεκτρονικών είτε εντύπων που είναι καθαρά έργο αυτής της δημοτικής αρχής με την Νέα Εποχή και με τον τρόπο που αυτή καθιέρωσε στα δημοτικά πράγματα.

63 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ Ο ΑΙΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

20 ΆΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΣΑΚΗ ΣΤΟ ΜΕΣΑΓΡΟ
60 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΣΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΆ. ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Όχι καλέ μου Mr Akopos, μη μας στενοχωριέσαι. Κακή οικονομική διαχείριση είναι μια κουβέντα. Στοιχεία υπάρχουν; Ή μήπως φτάνει μια δέσμευση χρημάτων, που βαφτίζεται αμέσως χρεοκοπία; Είναι το είδος της κριτικής και όχι η ίδια η κριτική. Αυτό σε κάνει διαστρεβλωτή, στρεψόδικο και γεμάτο κακία.
Βλέποντας λοιπόν τη σίγουρη ήττα, καταφεύγεις πάλι στο καταδικασμένο παιχνίδι, μια με τη δημ. αριστερά, μια με το σύριζα. Μυαλό δε βάλατε από το 2006. Τελικά αποδεικνύεστε χειρότεροι και από τους ακροδεξιούς.
Έξαλλοι είναι λοιπόν όσοι βρίσκονται συνεχώς κατηγορούμενοι για τα πάντα, που τους λένε παρτάκηδες, που είναι ύποπτοι γιατί δεν παίρνουν το μισθό τους, που φταίνε για ότι στραβό υπάρχει στον κόσμο. Και αντικειμενικοί κριτές αυτοί που τα λένε.
Κακά τα ψέματα. Όποιος έχει ήθος και πιστεύει σε κάτι δεν έχει τέτοια συμπεριφορά. Όποιος πιστεύει ότι τον θέλει ο κόσμος δεν βρίζει από το πρωί ως το βράδυ, δεν ειρωνεύεται. Αυτά τα κάνουν όσοι καταλαβαίνουν από τώρα ότι χάνουν.
'Οσοι όμως δεν κατάλαβαν γιατί έχασαν το 2006 και γίνονται χειρότεροι, θα το ξαναπάθουν.

Ανώνυμος είπε...

ξεφούσκωσε ο Γρηγορόπουλος. Τώρα άρχισε να ξεφουσκώνει και ο Σάκης;
Τώρα φουσκώνει ο Κουκούλης.

Πρόβλεψη:
Κουκούλης 36%
Σακκιώτης 31%
Γρηγορόπουλος 31%
στον πόντο θα παίξουμε.
Αλλά θα περάσει δεύτερο γύρο ο Γιατρός γιατί είναι καλύτερος.
Ο Σάκης είναι μέτριος έως κακός
Τον Κουκούλη ο Γιατρός θα τον καθαρίσει στον δεύτερο γύρο.

Ανώνυμος είπε...

τι εννοεις θα τον καθαρίσει?΄Αρχισα να φοβάμαι και έχει μαζί του και ένστολο μποντιγκαρντ απο την Αθήνα!

Ανώνυμος είπε...

Ο γιατρός είχε με το ζόρι 140 άτομα στο Τιτίνα. Κόμπιαζε, κοίταζε συνέχεια κάτω. Πολύ κακός.
Ο Σάκης είναι πολύ καλύτερος στην επικοινωνία.
Ο Σάκης είναι πολύ πιο σοβαρός και αγαπάει πραγματικά την Αίγινα.
Ο γιατρός είναι ένας καιροσκόπος που ήρθε από το πουθενά.
Σιγά να μην ψηφίσει ο κόσμος τον Γιατρό. Φαντασιώνεστε πολλά τώρα τελευταία.
Ο Σάκης είναι πρώτος. Το γράψανε και οι δημοσκοπήσεις.

Ανώνυμος είπε...

γιατρε τρως λασπη. πρώτος σακκιώτης δεύτερος κουκούλης. εσύ τρίτος με διαφορά
εκεί στα χαμηλα ανήκεις.
στις βραδυνες σου περιπολιες θα ξαναγυρίσεις

Ανώνυμος είπε...

Teliomenos o giatros meta to simerino.
eytyxos glitosame apo ton gotsi
sakkiotis dimarxos

Ανώνυμος είπε...

καλά τα λες. Αλλά νομίζω Κουκούλης Δήμαρχος ξανά

Ανώνυμος είπε...

www.neaepohi.gr
Ο Δήμαρχος καταγγέλει την αντιπολίτευση για "εγκληματική ενέργεια"

Ανώνυμος είπε...

ρε αδελφέ έχασες το μέτρο 98% τους έβγαλες πάντως ο Σκλάβαινας στοιχηματίζει ότι ο γιατρός δεν περνάει το 20% και δεν το πάει κανείς το στοίχημα ούτε καν ο νταβαντώνης!!!






5

Ανώνυμος είπε...

Ούτε ένας του Σακκιώτη δεν ψηφίζει Γιατρό στον δεύτερο γύρο.
Σιγά μην ψηφίσουμε τον Γκότση.
Όμως αυτά είναι φαντασιώσεις του Ν3
Ο Σακκιώτης είναι πρώτος και θα κερδίσει εύκολα

Ανώνυμος είπε...

Βρε χαζούλι, ξέχασες το 2% του ΚΚΕ. Έπρεπε να σου το γράψω;

Ανώνυμος είπε...

στούς 140 βάζεις και τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο τον Δρόσο και μερικο΄τς άλλους που είχαν προσκξηθεί και απλά πήγαν ή αυτούς τους έχεις αφαιρέσει?

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε μου βάλτα κάτω
Ο Σάκης χάνει πολλές δυνάμεις στο Μεσαγρό λόγω γιατρού
Ψιλοχάνει δυνάμεις στο Βαθύ λόγω μεγάλης επιρροής του ψηφοδελτίου Κουκούλη
Δεν κερδίζει τίποτα καινούργιο στην Κυψέλη αφού οι περισσότεροι Μουρτζικοί ψηφίζουν στην Κυψέλη Κουκούλη και κάποιοι Γρηγορόπουλο
Στην Πέρδικα χάνει αφού δεν έχει Τρίμη
Στην πόλη έχει λίγα κέρδη

Μην ξεχνάτε όμως ότι πρέπει να αντικαταστήσει και να αναπληρώσει τους τρεις καλύτερους υποψηφίους του που δεν κατεβαίνουν μαζί του:
Σκίτσας 480 σταυρούς
Σκλάβαινας 420 σταυρούς
Κρητικός Ν. 350 σταυρούς
Αυτά δεν αναπληρώνονται ούτε από τον Φίλιππο ούτε από κάποιον άλλον

Νομίζω ότι πολύ παραμύθι πουλάνε οι Σακκιωτικοί και θα βρεθούν προ εκπλήξεων.
Παιδιά μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα επειδή σας λένε μαλακ... στο εκλογικό κέντρο. Βάλτε τα κάτω και μετρήστε τα.
Παλεύετε για δεύτερη θέση.

Ανώνυμος είπε...

Ο γιατρός δεύτερος. Ο Σάκης είναι πολύ λίγος. Εξάλλου αν οι Αιγινήτες ήθελαν Σάκη θα τον ψήφιζαν το 2006. Ο Γιατρός θα περάσει και μετά όλοι οι Σακκιωτικοί θα ψηφίσουν γιατρό.
Απλά γιατί έχουμε το καλύτερο ψηφοδέλτιο.

Ανώνυμος είπε...

Ακουστηκε οτι ο Τσιπρας θα προλογισει τον Κουκουλη στην κεντρικη του ομιλια

Ανώνυμος είπε...

΄Εμαθα 'οτι απαγορεύτηκε η πώληση γιαουρτιών την επόμενη εβδομάδα γιατί υπουργοί της Κυβέρνησης θα παραστούν στην κεντρική ομιλία του Σάκη.Η πληροφορία ότι θα παραστεί ο ίδιος ο Γιωργάκης- γιατί ο Σάκης ανήκει στους πρώτους 70 εκλεκτούς του κινήματος -ελέγχεται ως ανακριβής!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ενώ οι θυροφίλαθλοι συνεχίζουν το χαβά τους, προς μεγάλη τέρψη των διαχειριστών, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα εις βάρος της Αίγινας. Στην προηγούμενη ανάρτηση ήδη ορισμένοι το κατάλαβαν και το επισήμαναν. Πρόκειται για τη ματαίωση της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου, λόγω μη απαρτίας. Στην επισήμανση αυτή οι θυροφίλαθλοι απάντησαν εν χορώ "ήταν παράνομο", μη καταλαβαίνοντας ότι αυτή η απάντηση προδίδει προετοιμασία.
Τέθηκε η ερώτηση αν γνωρίζουν πόσο καιρό θα μείνει ανοιχτό το μέτρο για την κατάθεση των αιτήσεων και αν θα ισχύσει σειρά προτεραιότητας για την ένταξη της αποχέτευσης στα χρηματοδοτούμενα έργα. Επικράτησε σιγή ιχθύος.
Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Κάντε ανάρτηση με το θέμα αυτό και ας γράψει ο καθείς τα σχόλιά του για τη στάση της μειοψηφίας. Υπάρχουν ιστορικές ευθύνες κύριοι. Ακόμα και ο δύσοσμος Αιακός έβγαλε ανάρτηση με το θέμα αυτό (και βέβαια έσπευσαν κι' εκεί οι αλαλάζοντες θυροφίλαθλοι να φωνάξουν ότι το συμβούλιο δήθεν ήταν παράνομο).

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΕ. ΑΝ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ!

Ανώνυμος είπε...

τιείσαι;

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΡΟΦΙΛΑΘΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

λοιπόν αν μαθευτεί ότι σακκιώτης και οι λοιπόι σαμποταρουν τέτιο έργο, θα πάρει τις εκλογές ο κουκούλης απο την πρώτη κυριακή

Ανώνυμος είπε...

Καλά, αφού δεν πήγαν της συμπλίτευσης, θα πήγαιναν της αντιπολίτευσης; φαίνεται ότι οι βλάκες, ακόμα και στο συνδυασμό του Κουκούλη λιγοστέψανε. Αλλά λίγο αργά. Να πάνε για να στηρίξουνε ένα παράνομο συμβούλιο και παράνομες αποφάσεις; Δηλαδή την αυθαιρεσία του Κουκούλη σε όλο της το μεγαλείο; Τελείωσαν τα κορόιδα. Πάρτε το χαμπάρι. Ο κόσμος στις 7 του Νοέμβρη ψηφίζει απαλλαγή από του Κουκούλη την αυλή. 29 πρώην Κουκουλικοί δε συμμετέχουν στο συνδυασμό του και στηρίζουν άλλους συνδυασμούς. Αυτοί ξέρουν.

Ανώνυμος είπε...

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στο Βαθύ μεταξύ Πάλλη Στέλιου, Κασιμάκη από τη μία και Οικονόμου από την άλλη. Οι κοκουλικοί πρώην υποστηρικτές και δημοτικοί σύμβουλοι του Μούρτζη προσπαθούν να μειώσουν την εικόνα του Οικονόμου. Μέχρι την προηγούμενη βδομάδα όμως δεν έλεγαν τίποτα, γιατί ελπίζανε ότι θα τα κατάφερνε ο Πτερούδης να τον πάρει μαζί τους. Συμπέρασμα: ο Οικονόμου θα ήταν καλός αν ήταν με τον Κουκούλη, αλλά είναι κακός γιατί πήγε με το Σακκιώτη. έτσι σκέφτονται οι αγνοί υποψήφιοι, που δεν έχουν...συμφέροντα. Ο θεός να μας φυλάει.

Ανώνυμος είπε...

Μα τι ψάχνετε τώρα; Αυτοί που ήτανε δήθεν ταλιμπάν του Μούρτζη και πίνανε νερό στο όνομά του, έτσι λέγανε, τώρα έχουνε βγει και τον ξεπατώνουνε σε όλο το Βαθύ, γιατί η γραμμή του Ν3 είναι όλες τις μαλακίες του Κουκούλη να τις φορτώσουνε στο Μούρτζη. Τι να πούμε για τους ξεφτύλες; Αλλά καλά τον ένα τον ξέραμε, έχει πουλήσει και άλλους. Ο άλλος όμως; Θα τρίζουνε τα κόκαλα του πατέρα του. Για τριάντα αργύρια μωρέ; Η τιμή του τετιμημένου; Τον άνθρωπο που βοήθησε τόσο το Βαθύ;
Μούρτζης ρε παλιολαμόγια και πάσης Αιγίνης.
Ένας Βαθιώτης με παντελόνια. Μαύρο στα Κουκουλόρνια.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ. ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΡΤΖΗ; ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Στην πολιτική δεν υπάρχουν, ούτε φίλοι, ούτε πιστοί, ούτε ντόμπροι, ούτε αληθινοί. Και άμα βρεθεί και κανείς, τον τρώνε οι άλλοι, τα λαμόγια. Στη Σουβάλα όμως αδερφέ μου έχουν αρχίσει και παρακουνιόντουνε οι βάρκες. Μπήτρος, Κασιμάκης, Πάλλης οι τρεις καμπαλέρος του Μούρτζη, που πουλήσαν την ψυχή τους. Εμπρός λοιπόν. Άρον άρον σταυρώστε τον.
Άρε καημένε Μούρτζη, σε πρόδωσαν οι φίλοι σου.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε 11:00 ωραία η σύγκρισή σου, αλλά ξέχασες να βάλεις μπροστά το ένα. 120 του Σάκη στο Μεσαγρό 60 του Κουκούλη στη Σουβάλα. Αλλά εγώ το ξέρω ότι δεν το έκανες επίτηδες γιατί δεν είσαι ψεύτης. Ή μήπως είσαι;

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ. ΙΣΑΜΕ 400 ΝΟΜΑΤΕΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΨΕΥΤΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι Βαθιώτες Σακκικοί παίζουν Ελληνικές ταινίες του 1960. Θα σας βαφτίσω "το καθυστερημένο blog". Στον Αιακό εδώ και μια ώρα γίνεται της τρελής για το δημοτικό συμβούλιο που δεν έγινε. Το 'ριξε κάποιος σχόλιο (12:09) αλλά εσείς το χαβά σας. Καλά σας είπε κάποιος θυροφίλαθλους!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 12:43
Αν καταλάβεις ποτέ το τι τρέχει...
Για σένα όλα είναι εντυπώσεις της στιγμής. Το ότι πρόκειται για ένα από τα σοβαρότερα πράγματα στο νησί, ποσώς σε ενδιαφέρει, εσύ το κασκόλ του οπαδού και τα μάτια σου!
Κατάλαβες τι λές; Όταν σου λένε ψήφισε να κάνουμε αποχέτευση, θα πεις όχι γιατί είναι παράνομο; Με τι αφιόνι σας ποτίζουν; Αναρωτήσου!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, πόσο λίγοι είναι Σάκης και Γιατρός. Δεν μπορούν να πουν τίποτα εκτός γραπτού κειμένου.
Ο Κουκούλης και ο Κοττάκης τολάχιστον μπορούν και μιλούν πιο άνετα.
Για σκέψου να πηγαίνεις στον υπουργό και να κρατάς ένα χειρόγραφο (διότι όπως ακούστηκε ούτε να πατάει τα πλήκτρα δεν ξέρει ο Σάκης)

Ανώνυμος είπε...

Kalimera stin omada tis Aiakou 21!

Ανώνυμος είπε...

μπείτε λίγο στο aeginaportal και ειλικρινά πες τε μου ποιός σας δείχνει την εντύπωση οτι μπορεί να διαχεριστεί Δήμο .
Σακκιώτης λες και λέει το μάθημά του
Γρηγορόπουλος είναι λίγο πιο ανθρώπινος αλλά περιορισμένων ...
Κοττάκης το ποίημα το έχει εμπεδώσει
Μόνο ο Κουκούλης στέκεται
Ρε παιδιά το επίπεδο βγάζει μάτι

Ανώνυμος είπε...

τελικα ο κουκουλης εμαθε να λεει το ποιημα του απ εξω

Ανώνυμος είπε...

πολυκράτης-πολυκράτης-πολυκράτης

γαμώτο κερατο μου βγάλτε το νούμερο από την διεκδίκηση.
Ας παέι σε κανένα ναπί με τον Βάρτζελη να κάνουν εκδρομές στη Βουλγαρία με τις συζύγους τους.
Ντρέπομαι ολόκληρο ΠΑΣΟΚ να εκπροσωπούμαστε από τον αχαμνό.
έλεος
ακόμη και στην τοπική της Αερόπολης με 3 μέλη είμαστε πιο αξιοπρεπείς.
Πάλι δηλδή πρέπει να βάλω πλάτη χωρίς να το πιστεύω...
ας το διάλο κοματόσκυλα..

Ανώνυμος είπε...

Peter τί λες τώρα για τον υποψήφιο σου που δεν μπορεί να πει δύο προτάσεις χωρίς να κοιτάει τα χαρτιά του;
Κλείσε το μπλογκ γιατί τζάμπα θα γράφεις μέχρι τις 7/11. Έχεις και τρέξιμο τώρα και δεν είναι εύκολο να γράφεις και στο μπλογκ σου. Το προσωπικό σου μπλογκ εννοώ! Μην πάει το μυαλό σας φίλοι αναγνώστες στο πονηρό....

Ανώνυμος είπε...

1.06 Είσαι ένας πληγωμένος απαράδεκτος.

Ανώνυμος είπε...

Tο πρώτο μας debate. Ποιος κερδίζει στις εντυπώσεις?

http://aeginafirst.wordpress.com/2010/10/28/to-proto-mas-debate/

Ανώνυμος είπε...

τελοκα οποιος ειδε το ντιμπειτ βλεπει πως δεν εχουμε απλα δημαρχο!!!εχουμε καπποιον πολυ εξυπνο κ πολυ κυριο δημαρχο! μια πολιτης!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΦΩΣ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ...σακη εσυ να το καταλαβω, μιας που εισαι και τεχνολογικα αναλφαβητος οπως σε χαρακτηρησαν..Αλλα και εσυ γιατρε?

Ανώνυμος είπε...

Δεν λέμε οτι ο Κουκούλης δεν ειναι καλός άνθρωπος,ή οτι είναι άμόρφωτος,ή οτι δεν ξέρει να χειρίζεται το Laptop.Απλά είναι ανύπαρκτος σαν ήγέτης,με άποτέλεσμα τα σαπρόφυτα της έξουσίας να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και να άναπτύσωνται.Τα άποτελεσματα τα εχουμε υποστεί ολοι.Αυτή είναι η άλήθεια και μην προσπαθούμε να βάλουμε ψευτοδιλήμματα του τύπου,ποιός ειναι ο ποιό μορφωμένος και το ποιό καλό παιδί.Αμάν.!Δεν είναι για Δήμαρχος.Απλά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

11.06 χθες
Για πες και σε μας τη δημοσκόπηση.
Γιατί εμείς έχουμε άλλες

Ανώνυμος είπε...

Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει ο συ νδυασμός Κουκούλη ποιόν περιφερειάρχη υποστηρίζει; Τον Κικίλια λόγω των νεοδημοκρατών, τον Ψαριανό λόγω Δελή ή τον Μητρόπουλο λόγω Ολγας και Φλαμπουράρη;
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάσατε να βάλετε τον Κατσικάρη! Ίσως επειδή ο Σακκιώτης τον έχει ξορκίσει με τον απήγανο, όπως έλεγε και η συχωρεμένη η γιαγιά μου... Αν πάτε στο εκλογικό κέντρο του Κουκούλη θα βρείτε ό,τι υλικό υπάρχει από τους υποψήφιους Περιφερειάρχες, τοποθετημένο μάλιστα σε ξεχωριστό κομψό γραφειάκι!!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι κάνουν οι πραγματικά ανεξάρτητοι! Τελικά υπάρχει κάποιος από το Πασοκ που να είναι φανερά με το Σάκη;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο Μίχας όχι! Του είπε ότι τον έχει πειράξει η ζέστη! Για όποιον δεν το θυμάται: ας κάνει ερώτηση στο blog να του πούμε ημερομηνία και εφημερίδα της γραπτής του δήλωσης!

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα, λόγω εθνικής επετείου, τα blogs αργούν. Από αύριο στρώνονται στη δουλειά. Το πρώτο θέμα που θα βγάλουν θα είναι κάποιο νέο σκάνδαλο (το μεν) και κάποια άλλη εγκατάλειψη της Αίγινας (το δε). Τα μείζονα θέματα όμως είναι:
1) Οι συναντήσεις των υποψηφίων στο Aegina Portal και
2) Η άρνηση της μειοψηφίας να παραστεί στο δημοτικό συμβούλιο και να ψηφιστεί αίτημα ένταξης της αποχέτευσης του νησιού στα προγράμματα της Ε.Ε.
όσο τα blogs δεν βγάζουν τα θέματα αυτά, τόσο πιο ύποπτα γίνονται.

Ανώνυμος είπε...

dedate.=4 κουτσα αλογα να σερνονται

Ανώνυμος είπε...

Είναι φανερό οτι ο Κουκούλης έχει σχέση με την πραγματικότητα.
Είναι φανερό ότι σαν μην τεχνολογικά αναλφάβητος ξέρει απο αριθμούς και ξέρει να αναλυει δεδομένα δημοσκοπήσεων.
Γι αυτο και στο Debate φαινόταν καθαρά στο βλέμμα του η γνώση της ΗΤΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η εταιρία EXPLORER ακομα δεν διέψευσε την διαρροή των αποτελεσμάτων του γκαλοπ της, που φερνουν τον Σακκιώτη μπροστά στον 1ο γυρο και πολυ μπροστά στον 2ο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
==========
Η πραγματική δημοσκόπηση της εταιρείας Explorer:

1η Κυριακή
ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ 23
ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ 19,5
ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ 18,6

2η Κυριακή
ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ 44,5%
ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ 30,2%

Ο ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ προηγείται με μεγάλη διαφορά σε: ΑΙΓΙΝΑ, ΒΑΘΥ, ΚΥΨΕΛΗ, ΜΕΣΑΓΡΟ και με μικρή στην ΠΕΡΔΙΚΑ

Θελετε να δημοσιεύσουμε και το (πραγματικό) γράφημα;

Ανώνυμος είπε...

gia na se do na to dimosieuseis alla oxi anonuma eponuma..!

Ανώνυμος είπε...

2.54 την πρώτη Κυριακή σου λείπει το 40% και την δεύτερη το 25% .Βάλτα πάλι στην κατσαρόλα να πάρουν μιά βράση και τα βγάζεις πάλι.Και αν έχεις τα κότσια εσύ ή ο αρχηγός σου βγάλτε τα επώνυμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Την Τρίτη έχουμε επαναληπτικό Δημοτικό Συμβούλιο με κύριο θέμα την αποχέτευση.Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που δεν θα πάνε θα αποδείξουν τους ισχυρισμούς του Κουκούλη.Η άποψη μου είναι τις τυχόν αντιρρήσεις τουςνα τις πούν μέσα στο Δ.Σ. προκειμένου να καταγραφούν επίσημα γιατί αυτά που ισχυρίζονται εδώ και εκεί είναι για κλάμματα και για γιαούρτωμα.Η θητεία τους λήγει την 31=12=2010 και εως τότε έχουν ορκιστεί να υπερασπίζονται τα συμφέροντα του νησιού.

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να ξερα χθες το απόγευμα στην Κυψέλη πως ένιωσε ο Δελής που ήταν παρόν στο λόγο του Κουκούλη για την κοροιδία που έριξε ο Δήμαρχος στη Δημοκρατική Αριστερά και το γέλιο που έπεσε από το ακρωατήριο.
Τυχαίο δε νομίζω....
Κουκούλης Δήμαρχος και πάλι...
ο μόνος πραγματικά ανεξάρτητος παρά τις προσπάθειες να τον ανακατέψετε με κόμματα των 100 σταυρών.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος είπε για τον Σακκιώτη ότι δεν μπορεί να πει μια λέξη χωρίς να διαβάζει από το κείμενο. Γιατί, υπάρχει δηλαδή άνθρωπος που κατάλαβε τι έλεγε, έστω και διαβάζοντας? Ούτε ο ίδιος δεν καταλάβαινε τι διάβαζε!

Ανώνυμος είπε...

http://aeginafirst.wordpress.com/2010/10/28/to-proto-mas-debate/

DIAFONEI KANEIS?

Ανώνυμος είπε...

Ορίστε, που φαγωθήκατε ότι ο Σακκιώτης δεν μιλά για την απουσία του στο δ. συμβούλιο: Έβγαλε ανακοίνωση που λέει ότι δεν πάει να ψηφίσει για προεκλογικά δρομάκια.
Για το φόνο (=αποχέτευση) κουβέντα!!! Όποιος τη διαβάσει, χωρίς να ξέρει την αλήθεια, θα του δώσει δίκιο. Μόνο σ' αυτούς απευθύνεται πιά!

Ανώνυμος είπε...

Μπορούν να πάνε να ψηφίσουν μόνο το θέμα της αποχέτευσης και μετά να φύγουν. Όχι τίποτα άλλο αλλά αφού λένε ότι είναι αυριανοί νικητές των εκλογών να πιστωθούν αυτοί το έργο κατά την 4ετία τους!
Μήπως όμως φοβούνται μη τυχόν και είναι πάλι αντιπολίτευση και για αυτό δεν το ψηφίζουν;;;

Ανώνυμος είπε...

Δεν επιτρέπεται να γίνει δημοτικό συμβούλιο, μία εβδομάδα πριν τις εκλογές.
Τέλος.
Υπάρχει προθεσμία υποβολής.
Τα δρομάκια θα τα πληρώσουν από την ματωμένη τους τσεπάρα.
Η Αίγινα δεν κάνει λάθη του παρελθόντος.
Τελειώσατε κύριοι ! Καλό ταξίδι!

Ανώνυμος είπε...

Τις επόμενες μέρες από την πλημμύρα, τρέχανε και δε φτάνανε να επισκευάζουν κατεστραμμένα δρομάκια, να μπορούν οι άνθρωποι να περάσουν να πάνε στο σπίτι τους. Τώρα, αυτοί που η ψυχή τους είναι πιο μαύρη κι' απ' το απόλυτο μαύρο, φωνάζουν να πληρώσουν κι' άλλα από την τσέπη τους αυτοί που βάζουν ήδη. Και μετά απορούν γιατί τους φτύνει ο κόσμος.
Αυτοί που θέλουν να κυβερνήσουν δεν αφήνουν να τους εκπροσωπούν τέτοιες μαύρες ψυχές. Δεν είναι μόνο άρνηση και κακία. Αυτά τα έχουν αυτοί που ξέρουν ότι χάνουν

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μαζί ,όλοι χαζοί γράφουν παρέα οτι τους κατέβει.
Η Αίγινα έχει και θα έχει δήμαρχο Κουκούλη , όσο πιο νωρίς το καταλάβετε τόσο καλύτερα για εσάς.