Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Πολύ φασαρία για το κάτι;

Διαβάζουμε και ακούμε και εμείς τις τελευταίες ώρες για γκάλοπ , κατεβασμένες μούρες απο εδώ και απο εκεί και επιμένουμε να σας λέμε. μην ακούτε τις φήμες. Οτι και να λένε το πιο αξιόπιστο γκάλοπ μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Ρωτήστε τους φίλους , τους γνωστούς σας αυτούς που την περασμένη φορά ψήφισαν κάποιον και θα βρείτε αμέσως την τάση. Επειδή μάλιστα θα βλέπετε και την μούρη αυτού που σας απανταει έχετε καλύτερες πιθανότητες απο τις εταιρείες στις οποίες  ο καθένας λέει ότι γουστάρει απο το τηλέφωνο. Ενας σημαντικός παράγοντας που θα κρίνει την εκλογή είναι και οι σύμβουλοι. Οτι άποψη κι αν έχουμε για τον δήμαρχο δεν φτάνει για να δώσει την νίκη. Χρειάζονται και σύμβουλοι που να φέρνουν ψήφους. Τι να κάνουμε έτσι είναι τα πράγματα. Ακόμα ένας παράγοντας αυτή την φορά είναι τα μαθηματικά. Οι τρείς υποψήφιοι θα έχουν να μοιράσουν το 95% του εκλογικού σώματος περίπου. Πως μπορεί να μοιραστεί το ποσοστό; Στα ίσα τρία; Δύσκολο. Αρα λοιπον μην σας φανεί περίεργο αν υπάρχει συνδυασμός  που πλησιάζει το 50%. Και τονίζω το πλησιάζει. Οι άλλοι δύο σε αυτή την  περίπτωση θα   έχουν να μοιραστούν το 45%.Είναι παράδοξο να έχουν κάποιοι συνδυασμοί γύρω στο 22,5 % σύν πλήν κάτι; Υπάρχει μια σταθερά. Το ποσοστό του Κουκούλη στις προηγούμενες εκλογές στον πρώτο γύρο ήταν 29%. Τώρα θα πάει παραπάνω; Λίγο δύσκολο. Μια κάμψη είναι πιο πιθανή. Απο εκεί και πέρα υπολογίστε , ρωτήστε και πέστε μας τα προσωπικά σας γκάλοπ.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα πραγματα ειναι απλα, πολυ απλα Κουκουλης:22-24%, Γιατρος 28-33%, Σακκιωτης: 28-34% στον πρωτο γυρο, στις 14/11 Γιατρος 52% Σακκιωτης 48%

Ανώνυμος είπε...

Τελικά όντως πρέπει ναναι κοντα-κοντά Κουκούλης-Γρηγοροπουλος γιατι η κουταμαρα είναι κολλητική..

Ανώνυμος είπε...

To γκαλοπ μου λέει 78% οχι στην τωρινή διοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκότσης 18% άντε και 6% χειρουργημένοι του γιατρού μας κάνει 24%. Ο Κουκούλης την περασμένη 27% άντε και να κράτησε το ίδιο, που δεν το βλέπω. Σακκιώτης 28,5% την περασμένη και να μην έχει πάρει τίποτα παραπάνω με τισ προσχωρήσεις των Μουρτζικών. Παιδιά λείπει ο Μούρτζης κι αν λογαριάσουμε και τη σκληρή εκδίκηση του Σκλάβαινα, που θα είναι μάλλον αντιγκοτσική και αντιπτερουδική; Ποιος κάνει φτούκα προ; Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους.
Βατοπεδινός

Ανώνυμος είπε...

Σαν να τα λες καλά Βατοπεδινέ, αλλά στο δεύτερο γύρο;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΤΖΕΦΡΥ.

Ανώνυμος είπε...

Στο δεύτερο γύρω πιστεύω θα παίξει ποιον θα στηρίξουν τα λαμόγια και τα μεγάλα συμφέροντα. Δυστυχώς έτσι γίνεται τελευταία στην Αίγινα. Μακάρι να βγω ψεύτης.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΑΚΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ?ΤΟ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕ 9% ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ?ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕ Η ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η δήθεν αμεροληψία θα σας φάει! Το ποσοστό του Κουκούλη ήταν 29% με πέντε διεκδικητές και τώρα με τρεις εσείς συμπεραίνετε "αμερόληπτα" ότι μάλλον θα πέσει. Συμπεράνατε επίσης (πάλι τελείως "αμερόληπτα") ότι υπάρχει συνδυασμός που κοντεύειτο 50% (ο οποίος φυσικά δεν μπορεί να είναι ο γιατρός) και νατο έτοιμο τα αποτέλεσμα! Έτσι δικαιολογείται και ο τίτλος του σχολίου: Πολύ φασαρία για τη σίγουρη νίκη του Sakis! Πάντως καλή η προσπάθεια, για ερασιτέχνες επικοινωνιολόγοι καλά τα πάτε. Πιθανώς το 2014 να ανταμειφθήτε.

Ανώνυμος είπε...

Εχει δικιο ο παραπανω. Δημαρχος 1Ο γυρο δεν βγαινει στην Αιγινα. Δεν βγηκε με 42% οριο, θα βγει τωρα με 50%? Δευτερον ολοι μιλαμε με υποθετικα σεναριο οταν ακομα δεν εχει βγει ενα γκαλοπ δημοσια. Ειχαν γινει πριν 2 μηνες 2 γκαλοπ, ενα του Σκλαβαινα και ενα του Πτερουδη (αναφερω ποιοι τα παραγγειλαν). Ο Κουκουλης δεν το εβγαλε και ο Σκλαβαινας εδωσε ψευτικα αποτελεσματα μεσω Αλλης Οψης που τωρα σιγα σιγα βγαζει τα πραγματικα. Ενα που εγινε τη προηγουμενη εβδομαδα απο Κουκουλη ποτε δεν βγηκε στην επιφανεια. Αρα μιλαμε χωρις να εχουμε επισημα στοιχεια στα χερια μας. Οποιος εχει, ας τα αρνατησει καπου επισημα και ας τα δουμε και ας τα σχολιασουμε. Μην γινομαστε και εμεις γραφικοι.

Ανώνυμος είπε...

Μία παράκληση προς τους υποψηφίους του Κουκούλη που θα παραστούν σήμερα στα εγκαίνια:
Μην αντιγράψουν τους υποψηφίους του Σακη και προς το κλείσιμο της ομιλίας πανε ενας-ενας διπλα στον αρχηγό τους, γιατι δεν θα μείνει κανένας στο ακροατήριο..

ΖΟΥΚΩΦ είπε...

Αν ο γιατρός ήταν τρίτος όπως πολλοί θα ευχόντουσαν τότε δεν θα γινόταν τόσος ντόρος και λόγος. Με χαλκευμένα στοιχεία δημοσκοπήσεων κτλ,κτλ παίζω κι εγώ μπάλλα. Οι ιθύνοντες ξέρουν ποιά είναι η αληθινή δύναμη και δυναμική του Γρηγορόπουλου και γι΄αυτό έχουν φρενιάσει. Ψυχραιμία "κύριοι" αν δεν αντέχετε την προοπτική νίκης του γιατρού τότε ακολουθήστε το παράδειγμα του Τζών Ρόμπαξ.

Ανώνυμος είπε...

Re seis poios einai aytos ?? gr/en blammene edw soy epitrepw sxolio

Ανώνυμος είπε...

RE NIKOLAKI...KATSE KALA...

KWSTAKI TO IDIO

IRA EPISHS..

(GR/EN)

Ανώνυμος είπε...

oute enas minas gia na doume ti 8a apofasisei to nisi.na doume an to pa8ima egine ma8ima.8a dialeksei an8rwpo, sundiasmo i koma?egw 8a epileksw an8rwpo giatro

Ανώνυμος είπε...

Οσο περναει ο καιρός, τοσο μου λειπει ο συγχωρεμένος ο Κουσίδης.

Ανώνυμος είπε...

Ρε 3.12 μαρτυριάρη, γιατί τους είπες να μην πάνε μετά την ομιλία Κουκούλη οι υποψήφιοί του γύρω του γιατί θα αδειάσει η πλατεία; Είδες τι έκανες; Δεν πήγανε και "η πλατεία ήταν γεμάτη, μ' αυτό το νόημα που 'χε κάτι..."

Ανώνυμος είπε...

Η πλατεία ήτανε άδεια και τρελός απ΄ τα σημάδια σα σκυλί...
Άφιερώμενο αυτό το τραγούδι και πολύ του είναι...

Ανώνυμος είπε...

kalo. tora pou pire kai to xrisma oti prepei

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η πλατεία ήταν άδεια ή γεμάτη; Δεν πήγα αλλά αν κρίνω από τα σχόλια, μάλλον γεμάτη ήταν. Όπως όμως λέει και η προηγούμενη ανάρτηση, και γεμάτη και άδεια, το ίδιο θα ήταν, γιατί δεν είχε "παράσταση νίκης" και ήταν σοφιστικέ! Το άλλο με τον Τοτό; Τα υπόλοιπα στο σχολιασμό της αποπάνω ανάρτησης.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο και μόνο που το επιτελείο του Κουκούλη κρατάει εφτασφράγιστο μυστικό το αποτέλεσμα του γκαλοπ ακομα και απο τους ιδιους τους συνεργάτες του, δείχνει το επίπεδο του πολιτικου τους πολιτισμού και πως εννοούν τις συνεργασίες.
Βέβαια υπάρχει και η λύση να ανακοινώσουν το γκάλοπ και μετα να καταγγείλουν οτι παραποιήθηκε απο τον ..περιφερειάρχη!

Ανώνυμος είπε...

11:24 αυτό μπορεί να διαβαστεί και ώς εξής: μήπως τελικά δεν υπάρχουν υποψήφιοι;

Ανώνυμος είπε...

7:27 λες να έμεινε ο Κουκούλης από υποψήφιους και ο κόσμος το έμαθε και δεν του βγήκε το γκάλοπ; Και αυτά που λέει το AΙΓΙΝΑ-NEW για τους υποψήφιους είναι ψέματα ή δεν πιάνονται, γιατί ανήκουν στον γνωστό χώρο κλπ κλπ;
Τώρα, το να λέει ο καθένας ότι έγινε μυστικό γκάλοπ και η μη ανακοίνωσή του είναι δείγμα πολιτικής βαρβαρότητας, τι να πώ. Με άφησες άναυδο. Εξ άλλου, μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου από το ψεύτικο γκάλοπ του Σκλάβαινα στις εκλογές του 2006; Ή χτεσινός είσαι ή για χτεσινούς μας πέρασες.

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα που ξέρει το σκυλί από Σαββόπουλο!

Ανώνυμος είπε...

Αμφισβητεί κανένας ότι έγινε γκαλοπ;
Τοτε γιατι εχουν βρεθεί δεκάδες διαφορετικοί άνθρωποι που λενε οτι απάντησαν στο τηλέφωνο;
Αμφισβητεί κανείς ότι υπήρξε ερώτηση "αν σας αρεσε η Γιορτή Φιστικιού";
Ξέρω 3 τουλάχιστον που με το ακουσμα αυτης της ερωτησης εκλεισαν το τηλέφωνο!
Ακουσε κανείς τα αποτελέσματα; Οχι
Γιατί; Γιατι δεν συμφέρουν αυτον που το παράγγειλε.
Κατά 99% το γκαλοπ οπως εξαλλου ειχε ανακοινωθεί παραγγέλθηκε απο τον Κουκούλη.
Αμφιβάλλει κανείς ότι αν το γκαλοπ είχε βγεί καλό δεν θα δημοσιευόταν;
Αντιστοιχο γκαλοπ που τοτε εβγαζε τον Κουκούλη δεν κρατήθηκε μυστικό αλλα δημοσιεύτηε στο τευχος 49 των Νεων του Σαρωνικου 28 Σεπτεμβρίου 2006, που τοτε ήταν η επισημη εφημεριδα του Κουκουλη.
Εχουμε σαν δεδομένο λοιπόν την πίστη του Κουκούλη οτι ενα "καλό" γκάλοπ δημοσιεύεται και διαφημίζεται.
Αρα;

Ανώνυμος είπε...

Άρα, δια της εις άτοπον απαγωγής, ας δεχθούμε ότι το γκάλοπ βγάζει πρώτο τον κ.Σακκιώτη. Και μετά, και μετά; Μήπως αυτό εννοεί η ανάρτηση, που "γλύφει" το γιατρό (μετά το σκυλοκαυγά μέσω εντύπων); Α ρε γιατρέ, ρυθμιστής του πολιτεύματος έγινες ήδη. Το κακό είναι ότι όσο εύκολα μάζεψες οπαδούς, τόσο εύκολα θα σκορπίσουν. Γι' αυτό,δώσε τη μάχη σου και αποχώρησε υπερηφάνως. Μη την πάθεις σαν το Μούρτζη, που βγήκε το βράδυ της πρώτης Κυριακής το 2006 και έκανε δήλωση (προσυμφωνημένα τα είχαν) υπέρ του Σακκιώτη αλλά έμεινε με τη ...δήλωση στο χέρι!