Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Συζήτηση επί της ουσίας...

ΛΙΜΑΝΙΑ - ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ 2006 ΓΙΑΤΙ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ;




Επειδή δεν νομίζουμε ότι πλέον οφελεί κανέναν να συνεχιστεί αυτου του είδους η συζήτηση σε επίπεδο κουτσομπολιού ,φημών και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε δεν θα μπούμε και εμείς στν λογική κρυφών δημοσκοπήσεων που τις ξέρουν καποιοι και δεν μας τις λένε και άλλα τέτοια "σοβαρά." Αποφασίσαμε  λοιπον να κάνουμε μια πιο ουσιαστική δουλειά. Μας βοήθησε αφάνταστα η ανάρτηση ενος άλλου blog το οποίο και ευχαριστούμε που μας επιτρέπει να το "κλέψουμε".
Εχουμε λοιπον και λέμε. Το πρόγραμμα του Κουκούλη για τα λιμάνια το 2006. Αυτές ήταν οι αρχικές δεσμεύσεις. Τώρα πως αυτοί οι αρχικοί στόχοι περικόπηκαν στους στόχους του 2010 προκειμένουν να ταιριάξουν στο που βρισκόμαστε του φυλλαδίου του 2010 εμείς τουλάχιστον δεν το ξέρουμε.Απο αυτά που έγιναν λοιπον σε σχέση με το 2006 δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.  Σε ότι αφορά το που βρισκόμαστε τώρα. Η επισκευή της ανωδομής του λιμανιού ήταν έργο της νομαρχίας, δεν έχει καμία σχέση με την ασφάλεια και επιπροσθέτως αν θυμόμαστε καλά έγινε μετά απο έντονες πιέσεις του Μίχα γιατί ο δήμος για λόγους άγνωστους το καθυστερούσε επιδεικτικά. Οι νέες προβλήτες τοποθετήθηκαν αλλά τελικά ενοικιάστηκαν για 15 χρόνια με μια τουλάχιστον αμφίβολη διαδικασία η οποία εξακολουθεί να εκρεμμεί. Απομένει μόνο η προμήθεια εξοπλισμού του λιμενικού ταμείου. Αυτό είναι όλο το έργο της τετραετίας;   Τι έχει γίνει με το Λεόντι; Με την ρύθμιση της κυκλοφορίας των πεζών, την κατασκευή στεγάστρων για τους επιβάτες;
Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε και με άλλες θεματικές ενότητες για να γίνετε και λίγο συζήτηση επί της ουσίας.  


74 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μας τρελάνουν τελείως οι κουκουλοφόροι, παρουσιαζουν ωσ έργο την ανυπαρξία και το παινεύονται κιόλας. Καλά στις 7 Νοέμβρη θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ. Σνιφ,σνιφ

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτοί είναι εκτός χρόνου και τόπου , ας βάλουν τα κράνη τους γιατί θα φάνε πολύ γιαούρτι στο κεφάλι

Ανώνυμος είπε...

ti sas epetrepse re sakiotakia.
diko sas einai, alla epidi den patise anthropos kanete synxoneusi.

edw petros - ekei daskalos.

Ανώνυμος είπε...

Tτο επιστημονικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει το νησί σας είναι πραγματικά κορυφαίο. Αν είχα, που δεν έχω, τη δυνατότητα να αντιπαραβάλω πρόσωπα και πράγματα, των δύο τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων ενδεχομένως να μπορούσα με πειραματική ακρίβεια να αναφερθώ στα ψυχογραφήματα του καθενός υποψηφίου.
Θα επιχειρήσω μια πρώτη προσέγγιση των δύο πιο αναγνώσιμων από την εν γένει συμπεριφορά τους, τους Κυρίους Κουκούλη και Σακιώτη.
Ο Κύριος Γρηγορόπουλος είναι ακόμη υπό εξέταση μια και πολυσχιδής προσωπικότητα του χρήζει περεταίρω έρευνας.
Αφού είδα με ενδιαφέρον την αποδοχή που έτυχαν οι πρώτες αναρτήσεις μου σκέφτηκα να συνεχίσω την επικοινωνία με τους αναγνώστες-αναρτητές- χρήστες του μπλογκ σας.
(σε λίγη ώρα θα αναρτηθεί το πρώτο από τα έτοιμα ψυχογραφήματα)
Dr Πέτρος Κροκίδας

Ανώνυμος είπε...

11.32 Αντί να ψάξετε να βρείτε τα κομμάτια σας , λέτε ότι να ' ναι.
Ψυχραιμία χρειάζεται και η ήττα θέλει διαχείριση.
Η αλλαζονεία και ο εγωισμός σας θα τιμωρηθεί. Αυτοί που εξαπατήσατε και που με ηλίθιους τρόπους συνεχίζετε να εξαπατάτε ξύπνησαν και τώρα είναι απέναντι σας.
Περαστικά κύριοι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ, ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΟΔΟ??

Ανώνυμος είπε...

Το αν δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα ή όχι είναι προφανές: Σίγουρα κάτι έχει γίνει, και η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη από πριν. Τώρα όσοι έχουν ασχοληθεί με μελέτες έργων στην πράξη και όχι στα λόγια, ξέρουν ότι αυτά τα πράγματα απαιτούν πολύ χρόνο για να υλοποιηθούν

1. διότι η ίδια η μελέτη για να είναι σοβαρή και αποτελεσματική, παίρνει χρόνο από μόνη της.
2. διότι η κρατική μηχανή δεν λειτουργεί δυστυχώς όπως θα έπρεπε (γραφειοκρατία, αλλαγές πολιτικής ηγεσίας στις αρμόδιες υπηρεσίες, διαφθορά κ.λ.π.)
3. διότι η γενικότερη οικονομική κατάσταση δεν ευνοεί τα μεγάλα έργα.
4. διότι οι "αντίπαλοι" πολλές φορές επιδίδονται σε αήθεις πρακτικές σαμποταρίσματος της υλοποίησης έργων με συνεχείς ενστάσεις, καταγγελίες, και αξιοποίηση των κομματικών τους διασυνδέσεων, υπονομεύοντας το μέλλον του νησιού. Και τώρα εμφανίζονται ως τιμητές και αυτόκλητοι σωτήρες.

Όλα αυτά δεν ισχύουν βέβαια μόνο για τα λιμάνια...

Ανώνυμος είπε...

Kalimera mpiskotaki 11.49 !!!!
Kala ta egrapses. Bravo.
To afentiko sou 8a sou valei A me tono.
Kante kamia douleia, pou ferate tin Aigina sto asximotero simeio ton teleutaion dekaetion. Komplexikoi

Ανώνυμος είπε...

Ψαγμένοι μου, το ψάξατε πολύ για να το αναρτήσετε το θεματάκι; Έτσι θα τον πάτε μπροστά τον Sakis; Τι την θέλατε την αντιπαραβολή ρε παληκάρια; Και ο πιο κακοπροαίρετος μπορεί να δει την πρόοδο... Μην το ξανακάνατε το ατόπημα... Μη σας πω ότι ο Aiakosrex κάνει καλύτερη δουλειά για τον Sakis από εσάς!

Ανώνυμος είπε...

Αφού η ασχήμια σου αρέσει 11.54, φαίνεται και από τον τρόπο που εκφράζεσαι... Όσο για το ποιος έχει επιχειρήματα και το ποιος είναι κομπλεξικός θα μας το πει ο Δρ. Κροκίδας...

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας έχει πει κανείς ότι δεν νοικιάστηκαν όλες οι νέες πλωτές προβλήτες σε Αίγινα και Σουβάλα; Και τι κορυφαίο είναι αυτό που λέτε ότι η επισκευή της ανωδομής δεν είχε σχέση με την ασφαλεία; Άμα το πάρει χαμπάρι ο Μίχας θα στείλει και πάλι ένα ωραίο Δελτίο Τύπου, που θα λόυζει πατόκορφα τον επικεφαλής σας, του στυλ "τον πείραξε η ζέστη ή η αποτυχία"κ.ο.κ. Μην του την κάνετε του Sakis βρε αδέρφια όλοι μαζί!

Ανώνυμος είπε...

12.02 την ασχήμια που την είδες για να την δω κι εγώ?

Ανώνυμος είπε...

Αχ ψαγμένοι μου θεωρητικοί... Θέλετε διάλογο με επιχειρήματα και μόλις σας προκύψει γίνεστε πιο Αιακοί και από τον Αιακό...

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτό που έγραψες ρήροτα της Αίγινας, το σκεφτόσουν πολύ ώρα?Όχι για να ξέρω που φτάνει το μυαλό σου

Ανώνυμος είπε...

12:11 δεν πρέπει να κουράζουμε πολύ τους υπόλοιπους με την προσωπική μας συζήτηση. Ίσως να έχουμε διαφορετική αντίληψη για την ασχήμια στην έκφραση, για το τι αποτελεί επιχείρημα και για το τι αποτελεί προσωπική προσβολή. Άλλωστε άμα σου αρέσει το άσχημο, στα μάτια σου ίσως να μοιάζει όμορφο, οπότε και το όμορφο είναι φυσικό να το βλέπεις σαν άσχημο. Αλλά για όλα αυτά ο Δρ Κροκίδας είναι πολύ πιο ειδικός.

Ανώνυμος είπε...

ο Δρ Κροκίδας μήπως πρεπει να κανει και ενα ψυογράφημα των κουκουλικών;

Ανώνυμος είπε...

12:18, στα σχόλια της πλευράς των ψαγμένων, αντί για απαντήσεις με αντεπιχειρήματα στα όποια επιχειρήματα του 11:49 -ή του 12:04 για παράδειγμα- βλέπω μονάχα ένα ατελείωτο υβρεολόγιο. Αυτό, όπως και να το κάνουμε, δεν μοιάζει με συζήτηση επί της ουσίας... Αφήστε λοιπόν τον Αιακό να κάνει αυτός την δουλειά. Την ξέρει καλύτερα από σας.

Ανώνυμος είπε...

makria apo ola auta. doc for ever

Ανώνυμος είπε...

1:07 συμφωνώ! Για να επιμένουν οι κουκουλικοί στην εποχή της λαμογιάς και της διαφθοράς, να δουλεύουν για το καλό του νησιού χωρίς προσωπικό συμφέρον και κυρίως χωρίς απολαβές, πρέπει να τους κοιτάξει γιατρός! Δεν είναι πράγματα αυτά! Ξεφεύγουν από το φυσιολογικό. Άσε που χαλάσανε και την πιάτσα... Και, το χειρότερο, είναι και μορφωμένοι. Ντροπή τους!

Ανώνυμος είπε...

1.11 το ατελείωτο υβρεολόγιο που το είδες?. Μην μας τρελάνεις τελείως!
1.29 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Οι άνθρωποι είναι εκτός τόπου και χρόνου και που ασχολούμαστε μαζί τους πολύ αξία τους δίνουμε.Το ότι μορφωμένοι δεν αναιρεί το ότι είναι κομπλεξικοί.

Ανώνυμος είπε...

Καθε κατεργαρης στον παγκο του.
Αυτην την στιγμη γινεται γκαλοπ.
Ξερω 10 ατομα μαζι με μενα που απαντησαν..

Ανώνυμος είπε...

δυνατος αποφασιστικος με ηθικο αναστημα μονο ο γιατρος ειναι.ολοι οι υπολοιποι μια απο τα ιδια βαρεθηκα πια.νεο αιμα μακρια απο χρωματα και συμφεροντα.φτανει πια αυτη η ματαιοδοξια

Ανώνυμος είπε...

Xoxo Kai egw apanthsa!!! (GR/EN)

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτή η Κάπα κάνει γκάλοπ μόνο στους bloggers? Και μένα μου τηλεφωνήσανε!

Ανώνυμος είπε...

Γίνεται γκάλοπ μόλις μου τηλεφώνησαν!

Ανώνυμος είπε...

Την ώρα που ο Κουκούλης έκανε δουλειά, ο Σάκης έτρεχε στην περιφέρεια για να την ακυρώσει. Όλο άρθρο 152 και προσφυγές. Και θέλει να κυβερνήσει. Καλύτερα να πάει ξανά στην Καισαριανή να ασχοληθεί με τα νεκροταφεία.
Μόνο αυτά ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε μας κούφανες. Στο λιμάνι δεν έγινε δουλειά; Τρεις μήνες ήταν οι μπουλντόζες μέσα και τώρα ετοιμάζονται για τον κυματοθραύστη (μόνο ο δικός σας ο Χατζηπέρης διαφωνεί).
Δεν μπήκανε καινούργιες πλωτές;
Δεν μπήκανε καινούργια πίλαρς;
Δεν έγιναν μια σειρά από μικρές και μεγαλύτερες παρεμβάσεις;
Δεν ολοκληρώθηκε η μελέτη για το τουριστικό καταφύγιο στη Σουβάλα;
Ρε μας δουλεύετε μου φαίνετε

Ανώνυμος είπε...

Ρε θα μας κουφάνετε. Στο τελος θα ευθύνεται ο Σακης για το εργο που δεν κάνατε και οι προσφυγές του. Αυτα σας λενε και σας εχουν πιπιλήσει το μυαλο? Μα θα συμφωνούσε, σαν αντιπολίτευση, με την παρανομία? Γιατι δεν βάλατε και στη μπροσούρα διπλα απο το σταδιο υλοποίησης (ευθύνη κολλήματος: ο Σακης). Υπερασπιστείτε το έργο που 'κάνατε' και αφήστε αυτό που δεν κάνατε!

Ανώνυμος είπε...

Βρείτε λόγους να πείτε στον κόσμο γιατί δεν κάνατε τίποτα, γιατί ειρωνευόσασταν όλη την Αίγινα κι αφήστε τις μ.........ς στην άκρη
Τελειώσατε κύριοι. Μετράμε αντίστροφα , το καταλαβαίνετε?
Έχουμε πάθει κουκουλικό σοκ!!!! Το καταλαβαίνετε? Μας αρωστήσατε με τα στημένα παιχνίδια. Στη ζωή δεν είναι όλα τράπουλα αφρικανέ! Εδώ είναι Αίγινα!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Με την ανάρτηση αυτή είναι σαν να φαντάζομαι όλη την πορεία του συνδυσμού Σακκιώτη μέχρι την ημέρα των εκλογών. Κάθε δυο μέρες θα ανεβαίνει και ένα θέμα, για να γίνεται κριτική αν πέτυχαν όλα όσα έλεγε το πρόγραμμα Κουκούλη του 2006. Δηλαδή επιδίωξη εύκολου εντυπωσιασμού και ανέξοδης κριτικής.
Δεν καταλαβαίνετε ότι πίσω από αυτή τη δήθεν αντικειμενική κριτική (με παράθεση γραπτών στοιχείων) κρύβεται η μεγαλύτερη αντιπολιτευτική εξαλλότητα. Υπονοείται ότι μέσα σε μια τετραετία, ξεκινώντας από μηδέν προεργασία, θα έπρεπε να έχουν λυθεί τα περισσότερα από τα χρόνια προβλήματα του νησιού, για να πάρει ένας δήμαρχος "προβιβάσιμο" βαθμό. Αυτή την αντιπολιτευτική εξαλλότητα την καταλαβαίνει διαισθητικά ο ώριμος ψηφοφόρος. Εσείς πάντως συνεχίστε το "θεάρεστο" έργο που αρχίσατε. Θα διαβάσουν το πρόγραμμα και τα πεπραγμένα Κουκούλη και μερικοί άνθρωποι που δεν τα έχουν διαβάσει!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Ν3 η τοποθέτηση σου πάλι αντικειμενική και ορθή. Άντε πήγαινε να πάρεις το κοκαλάκι από το αφεντικό σου...
Άντε μπράβο αγόρι μου

Ανώνυμος είπε...

Στην ανάρτηση της 9/10 οι σχολιαστές είχαν φρυάξει ότι έγινε γκάλοπ από τον Κουκούλη και κρατιέται μυστικό γιατί δεν τον βγάζει πρώτο. Λες και δεν γίνεται να κερδίσει ο δεύτερος τις εκλογές! Λες και ότι δεν χρειάζονται μερικές μέρες για να γίνει η επεξεργασία του γκάλοπ από την εταιρεία. Τώρα που βγήκε, αυτομάτως είναι ψεύτικο, γιατί δεν έγινε συνέντευξη Τύπου για να ανακοινωθεί. Άλλοι έλεγαν ότι δεν δημοσιεύτηκε στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ της 8/10(που κλείνει ύλη 4-5/10) και αυτό είναι ύποπτο. Δηλαδή ό,τι αρλούμπα θες, θα τη βρεις.
Όλα αυτά είναι αποτελέσματα της παραποίησης του γκάλοπ του 2006, που έγινε από το συνδυασμό Σακκιώτη. Αυτή είναι η αιτία που σήμερα ο καθένας υποστηρίζει ό,τι θέλει. Σήμερα γίνεται ένα άλλο γκάλοπ. Αν δεν βγουν τα αποτελέσματα μέχρι το Σάββατο, να βγω να φωνάζω ότι τα μαγειρεύουν; Να αρχίσω να λέω από τώρα ότι είναι ψεύτικο ή ότι "δεν μπαίνω στη λογική των κρυφών δημοσκοπήσεων"; Λίγη σοβαρότητα παρακαλώ!

Ανώνυμος είπε...

6:45 πόσο επιβεβαιώνεις το ότι δεν έχετε κανένα επιχείρημα που να αντέχει στον διάλογο. Ή μάλλον καμία διάθεση για διάλογο. Μόνο μιαν ακόρεστη επιθυμία για την κατάληψη της εξουσίας με κάθε μέσο. Αλλά ο καλοπροαίρετος ψηφοφόρος αυτά τα καταλαβαίνει. Γι' αυτό και προηγείται ο Κουκούλης...

Ανώνυμος είπε...

"Τώρα πως αυτοί οι αρχικοί στόχοι περικόπηκαν στους στόχους του 2010 προκειμένουν να ταιριάξουν στο που βρισκόμαστε του φυλλαδίου του 2010 εμείς τουλάχιστον δεν το ξέρουμε"

Ως παλιοί καλοί Πασόκοι αυτά τα πράγματα θα έπρεπε να τα ξέρετε καλύτερα από τον οποιονδήποτε. Αν ήσασταν όμως και ξύπνιοι παλιοί καλοί Πασόκοι δεν θα βάζατε τέτοιο αυτογκόλ, προβάλλοντας το κακοδιαφημισμένο μέχρι σήμερα έργο του αντιπάλου σας, όποιο και αν είναι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ψαγμένος και οπαδός του Sakis, μου φαίνεται κάπως αντιφατικό...

Ανώνυμος είπε...

Η Αίγινα δεν χρειάζεται ούτε αντιπαραθέσεις, ούτε να μαλώνουμε.
Χρειάζεται να ψηφίσουμε έναν άνθρωπο ικανό να την πάει μπροστά.
Χρειάζεται τον Γρηγορόπουλο Δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα κλείσαμε!!!

Ανώνυμος είπε...

ρεεεεεεεεεεεεεεεεε ο γιατρός σας θα απαντήσει στον Σκλάβαινα γιατί αυτός απάντησε στην πρόκληση του ο γιατρός και οι άλλοι θα απαντήσουν?Οι καταγγελίες ήταν βαρειές και η σιωπή τους ύποπτη.

Ανώνυμος είπε...

Φίλες και φίλοι…
Με χαρά διαβάζω ευτράπελα σχόλια και ιδιαίτερες αναρτήσεις, (κυρίως οι μικρές και σύντομες απαντήσεις έχουν μεγάλο ενδιαφέρον). Κάτι ακόμη ιδιαίτερο και επιστημονικά χρήσιμο είναι η αγωνιώδης προσπάθεια κάποιων αναρτητών να «ανακαλύψουν» την κρυμμένη ταυτότητα κάποιων ανώνυμων. Στην προσπάθεια τους αυτή ρισκάρουν ρίχνοντας διάφορα ονόματα στην συζήτηση με αμφίβολο αλλά άκρως ερεθιστικό αποτέλεσμα.
Σας είχα υποσχεθεί το ψυχογράφημα των υποψηφίων, μα η ομάδα των φοιτητών συνεργατών μου θεώρησε αδόκιμη την ανάρτηση μόνο δύο εκ των τριών πιο δημοφιλών υποψηφίων και ως εκ τούτου επιφυλάσσομαι της αναρτήσεως. Όταν η ομάδα των ερευνητών θα έχει ολοκληρώσει το ψυχικό προφίλ των ανταγωνιστών θα το αναρτήσω σε όλα τα μπλογκς όπως συνήθως.
Προς το παρόν απλά κρατήστε την πιο κάτω παρατήρηση. (χρήσιμη ενδεχόμενα σε μελετητές του τοπικού ηλεκτρονικού χώρου επικοινωνίας).
Η πλειοψηφία 84% αναρτά σχόλια υπό την ασφαλή αλλά μη έγκυρη και αξιόπιστη ταυτότητα του ανωνύμου.
Το 35% των πιο πάνω αναρτά με σκοπό την διαβολή-προσβολή και διασπορά φανταστικών ειδήσεων.
Το 89% των ανωνύμων ανήκει τουλάχιστον ως υποστηρικτής σε κάποιον συγκεκριμένο δημοτικό συνδυασμό.
Το 15% κάνει αντιφατικές ή συμπληρωματικές διπλές αναρτήσεις (ο προσεκτικός παρατηρητής θα το αντιληφθεί από την ώρα της ανάρτησης).
Όσοι απαντούν επώνυμα είτε θεωρούν εαυτούς κυρίαρχους και γνωμοπαρασκευαστές της τοπικής κοινωνία και διακατέχονται από ιδεολογικό αυτοκρατορισμό και επιθυμούν την διαφοροποίηση τους από την ανώνυμη μάζα, είτε απλά απολογούνται έχοντας μια ενοχική στάση απέναντι στην εξωκατευθυνόμενη επικίνδυνη και χωρίς μέτρο δημοσιότητα του ονόματος τους.
Και το σπουδαιότερο
Το 30% των αναρτήσεων είναι με δόλο κατασκευασμένες. Επιθυμούν να οδηγήσουν τον αναγνώστη σε συγκεκριμένο συμπέρασμα και στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι προβοκατόρικες.
Dr Πέτρος Κροκίδας
Σημείωση
Διασκέδασα ιδιαίτερα με την σύνδεση του ονόματος μου, με κάποιου επώνυμου αναρτητή Κυρίου Αποστολίδη, που έκαναν κάποιοι αυθαίρετα. Ούτε το ύφος μα ούτε και η σημειολογία της γραφής μπορεί να οδηγήσει σε ανάλογη σύγχυση.
Όσο για το Βαγγέλης δεν ξέρω ακριβώς σε τι αναφέρεστε…
Επανέρχομαι…………………………………………………………………………..

Ανώνυμος είπε...

Έχετε ξεφύγει από το αρχικό ερώτημα. Η ερώτηση λοιπόν για να θυμηθούμε, έχει να κάνει με την έκπτωση των θέσεων. Γιατί θέσεις του 2006 έγιναν αβαβά στις τωρινές εκλογές;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9:14 π.μ. σε παραπέμπω στο χθεσινό σχόλιό μου: 7:12 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Άντε να μιλήσουμε για την ουσία. Ο Κουκούλης προχώρησε ορισμένα πράγματα που δεν μπορούσαν να τα προχωρήσουν οι προηγούμενοι. Ας πούμε για τα λιμάνια. Οι τσακωμοί και οι φαγωμάρες αλλά και η ανικανότητα κυρίως του Γκότση μας έκανε να μείνουμε χωρίς λιμάνι. Είναι η πρώτη φορά που παίρνει άδεια από αρχαιολογία. Είναι η πρώτη φορά που μπορεί να γίνει κυματοθραύστης και να έχουμε ένα ασφαλές λιμάνι.

Ο Σάκης τι προσέφερε σε όλα αυτά; Το μόνο που έκανε είναι να προκαλλεί καθυστερήσεις με προσφυγές, τηλεφωνήματα σε κυβερνητικούς και άλλα κόλπα

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω να μιλήσουμε και για αισθητική. Εξάλλου το έργο Βαρώτσου για αισθητική κόπηκε υποτίθεται...
Τι φυλλάδιο είναι αυτό βρε μαμούχαλοι.
Είναι δυνατόν να φτιάξατε στο έτος 2010 ένα τόσο παλαιομοδίτικο φυλλάδιο;
Ρε Σάκη, είπαμε να κάνεις τσάμπα εκλογές, αλλά τουλάχιστον πρόσεξε τα βασικά.
Πήγατε και δώσατε λεφτά για μια μπούρδα video ,σύλληψη του Πετράκη και παραγωγή του φίλου του του Δημητράκη
και δεν δώσατε 5 δραχμές σε ένα γραφίστα να σας φτιάξει ένα σωστό φυλλάδιο;
όλοι μαζί δεν πάμε έτσι...

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μια αλλοπρόσαλλη ανάρτηση. Δεν μας λέει ο akopos για ποιά συζήτηση πρόκειται, πότε και με ποιούς άρχισε και γιατί δεν θα συνεχιστεί. Μάλλον είχαν αρχίσει μεταξύ τους (οι sakis blog team) μια συζήτηση και είπαν να μη την συνεχίσουν αλλά να ξεκινήσουν μια άλλη κουβέντα, για το πόσο υλοποιήθηκε το πρόγραμμα του αντιπάλου τους.
Μου θυμίζετε παραπονιάρικα παιδιά, που δεν τους πήραν όλα τα παιχνίδια που τους έταξαν για τις γιορτές. Είκοσι χρόνια είχαμε όνειρο με τη γυναίκα μου να φτιάξουμε ένα δικό μας και άνετο σπίτι. Τελικά τα καταφέραμε και είμαστε ευτυχείς. Σκέψου στα τρία χρόνια να μου άρχιζε τις μουρμούρες. Στο κάτω -κάτω, προσπάθειες για έργα υποσχέθηκαν, όχι ότι "λεφτά υπάρχουν"!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί οι θέσεις του 2006 έγιναν αβαβά σήμερα;
Γιατί "στις 18 σοσιαλισμός";
Γιατί "ευχαριστούμε τις ΗΠΑ" και "ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ";
Γιατί "λεφτά υπάρχουν" και ΔΝΤ;
Γιατί τόσοι άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι στη ρητορεία, στην έξαλλη πολιτική, στην αμετροέπεια;

Ανώνυμος είπε...

-"κουκουλοφόροι"
-"θα φάτε γιαούρτια"
-"μας εξαπατάτε με ηλίθιους τρόπους"
-"φάε το κοκκαλάκι σου".
Αυτές είναι μερικές απο τις εκφράσεις που χρησιμοποιούν οι αντίπαλοι του Κουκούλη. Διαμαρτυρήθηκε κάποιος και αγανάκτησαν: Πού τις είδες τις βρισιές, του απάντησαν. Μάλλον είχαν δίκιο. Η καθημερινότητά τους, ο τρόπος έκφρασής τους είναι βρισιές; Τι λέτε τώρα κύριε μυγιάγγιχτε. Εξ άλλου το blog είναι εξ ορισμού σοβαρό!

Ανώνυμος είπε...

9.45 εκτός από ακαλαίσθητος είσαι και άσχετος.
Για το video που γράφεις δεν θα σου δώσω τη χαρά της απάντησης που περιμένεις, διότι την ξέρεις.
Θα σου πω μόνο για το φυλλάδιο του Σακκιώτη. Έχει δημιουργηθεί από ομάδα ανθρώπων όπου ο τελευταίος της έχει τελειώσει την Σχολή Καλών Τεχνών (Πολυτεχνείο δηλαδή, διότι δεν είμαι και πολύ σίγουρος απ΄τα γραφόμενα σου αν το αντιλαμβάνεσαι). Είναι λοιπόν τεχνικά και δημιουργικά άρτιο και απόλυτα ολοκληρωμένο. Τώρα αν δεν σου αρέσει εσένα είναι προσωπικό σου και δεν λέει απολύτως τίποτα. Αυτά σε εικαστικό επίπεδο. Στην ουσία λοιπόν μπες στο www.aeginaoloimazi.gr να διαβάσεις για πρώτη φορά στην ζωή σου ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα 40 σελίδων για το νησί και άσε την παραφιλογία στην άκρη.
Εν έτη 2010 θα μπορούσες να μιλάς με euro....
Καλημέρα !!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 10:07
Ξέχασες τα
-αφρικανέ
-κομπλεξικοί.
Ή κάνουμε καταγραφή ή δεν κάνουμε. Δεν θα ξαναεπιτρέψω τέτοιες ελλείψεις!

Ανώνυμος είπε...

10.15 Kάνε τη δουλίτσα σου γιατί ο Αφρικανός είναι έτοιμος να σε απολύσει.
Φρόνημα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Kai to kako einai oti 8a meinei kai i sizigos anergi!
Ti krima re paidia, afti i anergia saronei to nisi mas....

Ανώνυμος είπε...

10.15 αυτά είναι τα πολιτικά επιχειρήματα του Sakis blog team; Αυτό είναι το νέο πολιτικό ήθος; Συγχαρητήρια! Κάνετε την καλύτερη δουλειά εναντίον του εαυτού σας! Και μάλιστα τζάμπα!

Ανώνυμος είπε...

11.16 αυτά είναι τα κομπλεξικά πολιτικά επιχειρήματα του Ν3.
Αυτός προσπαθεί να ανακατέψει την τράπουλα, αλλά ακόμα του λείπουν πολλά φύλλα.
Τα γράφει τα λέει για να στείλει υποτιθέμενο μήνυμα μπόμπα στις 11.16.
Πραγματικά πολύ απλό!!!

Ανώνυμος είπε...

Μερικές φορές οι βρισιές είναι το λιγότερο. Μιλώντας για τη γυναίκα κάποιου ή λέγοντας ότι ο τάδε είναι έμμισθο τσιράκι του δείνα, κάνεις κάτι πολύ χειρότερο από το να πεις μια βρισιά. Το επισήμαναν ήδη στους ιδιοκτήτες του blog. Αυτοί απάντησαν ότι έτσι είναι η δημοκρατία! Είναι και ανιστόρητοι δηλαδή, γιατί από τους δημαγωγούς και τους συκοφάντες καταστράφηκε η Αθηναϊκή δημοκρατία.
Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι οι βρισιές και οι συκοφαντίες συμφέρουν το συνδυασμό Σακκιώτη, ο οποίος έχει να το καυχιέται για τον πολιτικό του πολιτισμό.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν έγινε και αυτό το θαύμα: Στις δύο τελευταίες αναρτήσεις του Aiakosrex γίνεται καλύτερης ποιότητας διάλογος απ' ότι εδώ. Λιγότερες βρισιές, περισσότερα επιχειρήματα, αναδρομή στο παρελθόν. Ποιός θα το πίστευε, μετά την κατάντια του προηγούμενου μήνα. Ενώ εδώ, ξεκινήσαμε καλά αλλά τελευταία όσο πάμε και το χαλάμε. Εκνευρισμός;

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στους θαραλεους και μαγκες που δειχνουν μεσω των blogs την δυναμη τους βριζοντας και στηριζοντας με αυτο τον τροπο το κομμα τους. γιατρε παρε το παιχνιδι πανω σου και ασε τους αλλους να κελαηδανε

Ανώνυμος είπε...

11.16 μήπως τελικά γράφει ο Ν3 όλα τα σχόλια του αυτού του blog για να εκθέτει τον Sakis; Είναι και αυτό μια εξήγηση... Και κάτι ακόμη, όταν λες "κομπλεξικά επιχειρήματα" τι εννοείς ακριβώς; Διότι αδυνατώ να καταλάβω τον τρόπο που χρησιμοποιείς αυτή τη φράση. Μπορώ να καταλάβω τα εσφαλμένα επιχειρήματα, τα αδύναμα επιχειρήματα, τα άστοχα επιχειρήματα, τα άσχετα επιχειρήματα, τα παραπλανητικά επιχειρήματα, ακόμη και τα κακοπροαίρετα επιχειρήματα, αλλά τα κομπλεξικά επιχειρήματα με προβληματίζουν. Πάντως με χαροποιεί το γεγονός ότι εσύ τουλάχιστον είσαι ακομπλεξάριστος και γράφεις ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι χωρίς καμιά αναστολή. Είναι και αυτό ένα προσόν.

Ανώνυμος είπε...

2.24 Καλά γράφεις τους πιθανούς συνδιασμούς των επιχειρημάτων.
Επιχειρήματα δεν είδα.
Θα πάρετε τη θέση που σας αξίζει και θα ηρεμήσετε.
Κομπλεξικά επιχειρήματα είναι τα επιχειρήματα των κομπλεξικών.
Δηλ.
Κόμπλεξικός : αυτός που διακατέχεται από σύνδρομο κατωτερότητας στην μεγαλύτερη του έκφανση
Επιχείρημα : λογική σκέψη που στηρίζει κάποιο συμέρασμα
Πες μου λοιπόν γιατί δεν καταλαβαίνεις ότι ο Ν3 έχει κομπλεξικά επιχειρήματα?

Ανώνυμος είπε...

Παιδά στο www.aegina.net έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες απο δύο δημοσκοπήσεις του 2006 με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.

Ανώνυμος είπε...

www.aegina.net, αποτελεσματα gallop του 2006 που επαληθευτηκαν 100%. Γαλαρε θα δεις παλι Κουκουλη για Δημαρχο!!!

Ανώνυμος είπε...

Άρα 2:35 με τον όρο "κομπλεξικά επιχειρήματα" εννοείς τα "ανύπαρκτα επιχειρήματα που προέρχονται από ψυχικά ασθενές άτομο". Τώρα σε κατάλαβα διότι σε είχα χάσει για λίγο. Πράγματι, ο λόγος σου σου είναι αντάξιος των θέσεων που υποστηρίζεις με τόση πειθώ! Και ανακάλυψες και την τρομερή μέθοδο επιχειρηματολογίας! Μόλις χαρακτηρίσεις κάποιον κομπλεξικό ή τα επιχειρήματά του κομπλεξικά έχεις αμέσως πείσει τους πάντες ότι έχει άδικο, και ότι έχεις δίκιο εσύ, που προφανώς δεν σε χαρακτηρίζει κανένα κόμπλεξ. Είναι μαγικό! γιατί δεν το είχα σκεφτεί; Τι καθόμαστε και επιχειρηματολογούμε αφού με μια βρισιά πετυχαίνουμε να πείσουμε τους πάντες;

Ανώνυμος είπε...

3.03 εσύ τα ψυχικά νοσήματα τα ξέρεις καλύτερα απ΄τον καθένα. Βλέπω το δουλεύεις φουλ!!!
Επειδή σήμερα γράφουν ότι θα βγει το γκαλοπ πάρε κανά χάπι γιατί δεν σε βλέπω να την βγάζεις καθαρή.
Όσο για τα επιχειρήματα που λες , εσύ τα λες σ΄ακούει κανένας, που σε έχουν πάρει όλοι στο χαβαλέ ρε μπισκότο?

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για την διαφήμισή του έργου Κουκούλη.
ΥΣ: Παρακαλούμε σχολιάστε και τις άλλες σελίδες του φυλλαδίου μας.
Κουκου-Λυκος

Ανώνυμος είπε...

Aν αυτό το βλέπεις για διαφήμιση, τότε έχεις πρόβλημα.
Από αυτά που γράψατε δεν κάνατε τίποτα! Το καταλαβαίνεις?
Τώρα θα μου πεις πιστεύετε ότι είσαστε πρώτοι, τα έργα θα σας ρίξουν?

Ανώνυμος είπε...

3:03, το μπισκότο δεν μου λέει τίποτα. Ακόμα και σε αυτό είσαι άστοχος, Όσο για τα άλλα, όντως το κουράσαμε το θέμα. Εσύ πάντως με όσα γράφεις με επιβεβαίωσες ξανά.

Ανώνυμος είπε...

Καλά το καταλάβατε οι τελευταίοι. Ήδη ανέβηκε το επόμενο κεφάλαιο του προγράμματος Κουκούλη και οτ sakis blog team ετοιμάζει το μεθεπόμενο. Έχουμε ψωμί μπροστά μας!
Τι ψωμί δηλαδή, αμπέλι ατρύγητο έχουμε, αφού άκουσα ότι το ίδιο περίπου θα κάνουν κάποιοι και με το πρόγραμμα του Σακκιώτη! Εκεί να δείς τι έχει να γίνει...

Ανώνυμος είπε...

...άνθρωποι, άνθρωποι προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός...Κουκούλης και πάλι με ψηλά το κεφάλι.

Ανώνυμος είπε...

Ερωτήσεις ενός αδαούς πολίτη:
1. Που ακριβώς εντοπίζετε την πλήρη λειτουργία του Βιολογικού της ψαραγοράς; Γιατί εγώ ξέρω ότι δεν λειτουργεί.
2. Πως ακριβώς υλοποιήθηκαν η αποχέτευση της Αίγινας και της Αγίας Μαρίνας; Γιατί εγώ απ' ότι ξέρω ο Γκότσης έίχε περάσει δίκτυο στην παλιά πόλη της Αίγινας και κεντρικό αγωγό από τα Πλακάκια μέχρι τον Μαραθώνα. Η δε τότε κοινότητα Μεσαγρού είχε κάνει το ίδιο στην Αγία Μαρίνα.
Από τότε και στις δύο περιοχές δεν έγινε τίποτα άλλο.
Θα σας παρακαλούσα να μου το εξηγήσετε αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μία ερώτηση ενός αδαους πολίτη:
Νέα πλωτή προβλήτα στην Αίγινα, εννοείτε αυτή που νοικάσατε στους ξένους, και στριμώξατε τα αλιευτικά;
Στα δύο τελευταία σχόλια-ερωτήσεις γίνονται δεκτές απαντήσεις από όλους τους συνδυασμούς.

Ανώνυμος είπε...

ta vlepete? giauto lew grigoropoulos einai timios kai ikanos

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε παιδιά προσπαθείται να μας πείσετε ότι ο αρχηγός σας είναι τίμιος, είπε κανείς κάτι άλλο ή φοβόσαστε μη βγεί τίποτε άλλο και μας προετοιμάζετε απο πρίν?Την ικανότητά του την είδαμε είχε ένα συνδιασμό που φύσαγε και τα έκανε μπάχαλο και τον μετέτρεψε σε συνδιασμό Γκότση και ήττας.΄Εκανε άκαρη και ανευ λόγου επίθεση στον Σκλάβαινα και όταν πήρε την απάντηση την έκανε ...με ελαφρά πηδηματάκια.΄Εχει μαζέψει τον ΚΩΣΤΑΚΗ που τον κυνηγάει η μισή Αίγινα και τον έχει κάνει επικοινωνιολόγο του.Πήρε τον τέως λιμενάρχη που μετά το φτύσιμο που του έκανε με τον λόγο που του είχε γράψει για την πρεμιέρα του στον ΚΛΩΝΟ τον έβριζε όπου στεκόταν.Του έφυγε ο ΔΡΟΣΟΣ που ήταν πρώτος και με μεγάλη διαφορά στο Βαθύ.Του έφυγε ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ που έκανε την διαφορά στο τοπικό της Αίγινας.Συμφώνησε με τον ΤΖΙΤΖΗ και μετά απο λίγες ημέρες του έφυγε.Πήρε στο συνδιασμό άτομα τα οποία ο ίδιος κατηγορούσε για ύποπτες συναλλαγές και έτσι του έφυγαν και άλλοι.Για ποιά ικανότητα μιλάτε και μας έχετε ζαλίσει.Ερασιτέχνης είναι ο άνθρωπος και ότι του λένε κάνει.Αφήστε μας πιά.

Ανώνυμος είπε...

den prospathoyme na se peisoume file einai gnwsto kai dedomeno oti o anthrwpos einai kai timios kai ikanos kai afthartos kai otan xreiastei kai poly magkas kai dinei kai papoutsaki 45 noumero se opoion den aspazetai tis arxes tou syndyasmou
mporei na mhn sas aresei alla ayth einai h alhtheia

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ ΡΕ 6.47 ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο αδαής 5.08 και 5.15
Απάντηση δεν πήρα.

Ανώνυμος είπε...

Miracolo, miracolo! Ο βιολογικός της ψαραγοράς δεν λειτουργεί αλλά βρώμα δεν υπάρχει. Τι συμβαίνει ρε παιδιά;