Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Επί των επάλξεων...

   Πρέπει να πούμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι γιατί πριν απο λίγη ώρα εκδόθηκε απο το τοπικό ΦΕΚ ( Νέα Εποχή) -σιγά που θα το έπαιρναν και άλλοι - δελτίο τύπου για το θέμα της διαμάχης με τον Θεοφίλου. Σε πολλά απο τα σχόλια αναγνωστών είχε επισημανθεί ότι οι οπαδοί είχαν μείνει μόνοι τους να υπερασπίζονται μια άγνωστη σε αυτούς υπόθεση και οι κρατούντες αγρόν ηγόραζαν. Θεωρούμε λοιπον ότι η δυνατότητα να υπάρχουν σχόλια λειτούργησε θετικά.
   Στα υπόλοιπα τώρα. Η δημοτική αρχή αποφάσισε να δρομολογήσει άμεσα δρομολόγιο της δημοτικής συγκοινωνίας για τις Πόρτες. Μπορεί καποιος να μας θυμίσει γιατί όταν αυτό τους ζήταγε η αντιπολίτευση πριν χρόνια για να ψηφιστεί ομόφωνα η λειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας δεν το αποδέχθηκε; Τι άλλαξε απο τότε; Μήπως τα δύσκολα κουκιά των εκλογών είναι καλός λόγος;
  Πολλά τα σχόλια σας, κάποια extreme. Δεν θα βαρεθούμε να το λέμε ότι εμείς είμαστε διαχειριστές blog  και όχι παιδονόμοι. Το να κρατάτε το επίπεδο σας είναι τιμή για σας και τον εαυτό σας μια και είστε ανώνυμοι. Αν δεν σέβεστε πρώτοι τους εαυτούς σας δεν θα σεβαστείτε ποτέ τους άλλους.

109 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΑΙΑΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

τοπικο ΦΕΚ , τι πλακα εχετε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το δελτίο τύπου το διάβασα το απόγευμα στο Aegina portal, άρα είσαστε ψεύτες και συκοφάντες. Φυσικό επακόλουθο μιας πορείας παράλληλης με το Aiakos. Όσο για τους μόνους οπαδούς, μάλλον εσείς δεν διαβάζετε τα σχόλια.
Στα υπόλοιπα τώρα. Μόλις στην προηγούμενη ανάρτηση σας είχαν πάρει στο μεζέ, σπεύσατε να βγάλετε καινούργια ανάρτηση. όσοι θέλουν να σχολιάσουν, ας κοιτάξουν πρώτα το προηγούμενο να διασκεδάσουν!

Ανώνυμος είπε...

Το δελτίο τύπου είναι απο το μεσημέρι κσι στο aegina portal και στην νεα εποχή.Το κακό είναι οτι η τρελλοκοτσιδού παρασύρει και εσένα φίλε μου Πέτρο με τις αοριστίες και συκοφαντίες της και χάνεις πολύ σε εκτίμηση.Επειδή είμαι φίλος σου σε παρακαλώ μην πέφτεις σε αυτό το επίπεδο γιατί θα σας φτύνουν παρέα στο δρόμο.Δεν κάνει,εσύ δεν είσαι τυχοδιώκτης.

Ανώνυμος είπε...

Σημερα το ΦΕΚ εβγαλε ευχαριστηρια απο ολη την επαρχια. Τρεχουν και δεν φτανουν που 4 χρονια τη φτυσαν και τωρα τσιμενταρουν δρονους, βαζουν λεωφορεια και γενικα παλαιοκομματιζουν...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ AEGINA PORTAL ΑΠΟ ΤΙΣ 14.24ΜΜ.ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ.
Ε.Γ.Μ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ 11.33 Ο ΑΙΑΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΕΟΦΙΛΟΥ. ΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ. ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΤΙΣ 12,44 ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙΑΚΟ.
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ? Ο ΑΙΑΚΟΣ Η ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΗΡΟΥΝ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ?
ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΑΚΟ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΥΡΑ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ?
ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΟΥΡΚΟ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή για να το καταλάβουμε, για τη μαύρη τρύπα στα οικονομικά, όπως ισχυρίζεται το ΦΕΚ του Δήμαρχου, με την ψευδεπίγραφη επωνυμία "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ", ευθύνεται ο Θεοφίλου, που τέσσερα χρόνια τώρα δεν τον πλήρωναν. Και αυτοί τώρα μας έσωσαν που "έβγαλαν" από τη μέση το Θεοφίλου και εμείς πρέπει να χαιρόμαστε και να τους ευχαριστήσουμε, άσχετα αν οδήγησαν με τις χαζομάρες τους (είμαι ευγενικός και δεν γράφω τη λέξη μαλακίες) το Δήμο μας σε πτώχευση.
Ε! λοιπόν, εντάξει, αν αυτό σας ικανοποιεί σαν ιδανικούς αυτόχειρες - αυνάνες (στο σημείο αυτό αποφεύγω να γράψω την πιο κατάλληλη λέξη) κύριοι σας ευχαριστούμε που οδηγήσατε το Δήμο μας σε πτώχευση και καταστροφή.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 8:30 μάλλον άλλος είναι ο λόγος που έσπευσαν να βγάλουν νέα ανάρτηση. Στις 7:40 μ.μ. κάποιος έκανε σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση με τις γνωστές συκοφαντίες περί εξαγοράς ατόμων (τα ονομάτιζε). Φοβήθηκαν λοιπόν καμιά μήνυση και έβγαλαν του σκοτωμού στις 7:48 αυτή τη μικρή ανάρτηση για να μη διαβάζει ο κόσμος την προηγούμενη. Εκτός κι' αν ισχύουν και οι δύο λόγοι...

Ανώνυμος είπε...

ο κοσμος βλεπει καταλαβαινει κρινει και στισ 7 νοεμβριου θα επιλεξει αν θελει να συνεχιστει αυτη η κατασταση η να αλλαξει πορεια προσω ολοταχως.

Ανώνυμος είπε...

Τσούζουν τα ευχαριστήρια από την επαρχία ε; Παλαιοκομματικά τερτίπια έτσι; Ενώ αλλιώς η εγκατάλειψη. Μονά ζυγά δικά σας τα θέλατε. Δεν τόχετε ρε παιδιά, τι να κάνουμε!

Ανώνυμος είπε...

Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα! Κοντεύω να πεθάνω από το νευρικό γέλιο που με έχει πιάσει. Σκέφτομαι τη δημοσίευση στο ΦΕΚ του Δήμου και έτσι μου έρχεται να γίνω Ταλιμπάν. Αυτοί έχουνε γίνει προκλητικοί. Θα προτιμούσα να μας πούνε στα ίσα ότι μας θεωρούν μαλάκες, παρά αυτά που γράφουνε και υποτιμάνε τη νοημοσύνη μας. Ρε παληκάρια μου, δεν πιάνει πια η σύνθετη μέθοδος των Ν3ιών σας . Σας ξεπέρασε ο καιρός και από Νέα γίνατε Παλαιολιθική Εποχή.

Ανώνυμος είπε...

Στις 9:48 και στις 9:53 ο Αιακός με δύο αλλεπάλληλα σχόλια προσπαθεί να κρατήσει στην επικαιρότητα το θέμα Θεοφίλου, που επιμένει ότι πτωχεύει το Δήμο. Επιχειρεί να εμπλέξει τους άλλους συνδυασμούς και να γίνει ρυθμιστής.

Ανώνυμος είπε...

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να μη λέμε χαζομάρες. Ο θεοφίλου με τα 0,50 λεπτά το κυβικό το νερό, είναι αυτός που μας κατάστρεψε, αν και δεν τον πλήρωναν. Ο φίλος τους ο νερουλάς, ο γιος του Ήλιου, που μας το χρεώνει 2,80 το κυβικό, μαζί με τα μεταφορικά, είναι το καλό παιδί και δε χρειάζεται να του καταγγείλουνε τη σύμβαση και του δώκανε και παράταση για άλλα δύο χρόνια. Λοιπόν,το συμπέρασμα είναι πάρα πολύ απλό και δεν το έχετε καταλάβει. Άμα, ο μη γένειτο ξαναβγάλετε αυτούς τους Θεομπέχτες, την επόμενη τετραετία θα μας πάρουν και τα σώβρακα.

Ανώνυμος είπε...

Υιοθετήθηκε λοιπόν και από το ποιοτικό blog του "πολιτικού πολιτισμού" η έκφραση τοπικό ΦΕΚ. Συγχαρητήρια παιδιά, μόλις διαβήκατε τον Ρουβίκωνα της αισχρότητας και των ύβρεων. Υιοθετήσατε έκφραση της ΑΛΛΗΣ ΟΨΗΣ, δείχνοντας ότι προέρχεστε από την ίδια μήτρα. Ο πανικός σας μεγαλώνει και το χειρότερο είναι ότι το δείχνετε! Εμπρός στον κατήφορο που άνοιξε ο τυρανόσαυρος REX και ο βροντόσαυρος Γιώργος!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο!!! Οέο!!! Γιατί ρε παιδιά το ΦΕΚ του Δήμου δε μας έβγαλε την ειδοποίηση της κατάσχεσης, να δούμε κι εμείς τι λέει, αλλά δημοσιεύει τα ψέματα του Δήμαρχου; Ξέρουμε κι εμείς να διαβάζουμε. Μάθαμε την τελευταία τετραετία, για να μη μπορούν να μας δουλεύουν οι Κουκουλοφόροι με τα παραμύθια που μας πουλάνε. Βγάλανε δηλαδή μία διάψευση που επαληθεύει το Θοδωράκη χωρίς να μας δείξουν τι γράφει αυτό που διαψεύδουν. Οι πολιτικοί παπατζήδες.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει άνθρωπος στην Αίγινα που να υπερασπίζεται το θεοφίλου, εκτός από τον κοτσίδα; Είναι ο άνθρωπος που θέλει να παραμείνει ο θεοφίλου στη γεώτρηση, η κοινότητα να έχει το νερό που είχε τόσα χρόνια και πριν λίγες μέρες στο μπλογκ του να διαμαρτύρεται ότι το νερό στο Μεσαγρό δεν είναι πόσιμο. Όλα αυτά μαζί, γιατί νομίζει ότι μπορεί να μας δουλεύει.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον πρώτο 10:24
Εσύ που το ξέρεις τι γράφει, γιατί δεν μας το λες και σε μας να το μάθουμε;

Ανώνυμος είπε...

Προς τον πρώτο 10:24
Εσύ που το ξέρεις τι γράφει, γιατί δεν μας το λες και σε μας να το μάθουμε;

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί την παρανομία, την παγαποντιά, την απάτη και την πουστιά, την έχουν στο αίμα τους. Τα ίδια παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου. Άρχισαν τα ρουσφετολογικά εργάκια, από εδώ και είκοσι μέρες και τώρα στις 25 του μήνα, τα φέρνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση. Και μετά, άμα δεν τους τα εγκρίνουν, θα φταίνε πάλι οι άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Αχ, αυτά τα αναθεματισμένα τα σχόλια. Όλα ο Αιακός και ο Θοδωράκης τα γράφει που υποστηρίζει το Θεοφίλου. Ο Κοτσίδιας τους έχει γίνει εφιάλτης. Τόσο που τον βλέπουν όχι μόνο στν ύπνο τους αλλά και στον ξύπνιο τους. Όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε ανύπαρκτοι. Ευχαριστούμε πολύ την Ν3ής ΤΙΜ για την εκτίμηση και τους την ανταποδίδουμε. Ρε μυστικοφάνεροι κουκουλοφόροι, απάντηση μπορείτε να δώσετε σε αυτά που σας ρωτάμε, εσείς και ο άχρηστος δήμαρχος που μας φορτώσατε;

Ανώνυμος είπε...

Εμπρός μεγάλε 10:32, βγάλε το σώψυχό σου. Τώρα αν δεν αναρωτήθηκες πώς ο Δήμος που έχει κηρύξει πτώχευση κάνει εργάκια, ποτέ δεν είναι αργά. Συνέχισε εσύ να βρίζεις και μπορεί να ακυρωθούν τα έργα. Τώρα τι θα γίνει με τους κατοίκους των περιοχών, σιγά μη μας νοιάζει, έτσι; Σκοπός είναι να πάρουμε τις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μας κύριε 10:13, πώς καταγγέλλεται μια σύμβαση μεταφοράς νερού; Επειδή στοιχίζει ακριβά; Για ποιά παράταση μιλάτε; Έτσι σας είπαν στο καφενείο; Για να γίνει διαγωνισμός ψήφισαν στο δημοτικό συμβούλιο, όχι για παράταση της σύμβασης!
Αισθάνεστε ανόητος επειδή σας είπαν ψέματα και σας φανάτισαν ή λέτε σκοπίμως ψέματα μήπως και πιστέψει κανείς αφελής; Με τα πολλά που λέτε, θα το πάθετε σαν το μικρό βοσκό και το λύκο.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε παπατζήδες; Αφού τα εργάκια τα πληρώνετε όπως το Θεοφίλου. Δηλαδή ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μου άνθρωπε της Ν3ής ΤΙΜ, αφού τα εργάκια είναι από άλλες χρηματοδοτήσεις. Η διαδικασίες που κάνετε είναι παράνομες. Γιατί συνεχίζετε να δουλεύετε και να τρομακαρατείτε τον κόσμο;

Ανώνυμος είπε...

Καλά, μιλάμε για πολύ δούλεμα. Πρώτα βγήκανε να καταγγείλουνε τον Αιακό, ότι δήθεν έλεγε ψέματα και τώρα δικαιολογούνται για τα ψέματα που έλεγε, ομολογώντας ότι έλεγε αλήθεια. Πού είσαι Γκέμπελς να χαρείς τα παιδιά σου. Κοτσίδιας και πάσης Αιγίνης ρε. Σας έχει κάνει ρεζίλι και έχετε χάσει την ψυχραιμία σας. Κάτω οι απατεώνες ρεεεεεε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όπα!!! Να και τα εργάκια. Το παραδεχτήκανε και αυτό. Κουκούλη πες τους να σταματήσουν να γράφουνε, γιατί έχουνε πάθει παράκρουση, με τον αλήτη τον κοτσίδια και έχουνε μπλέξει τα μπούτια τους και κάνουνε ζημιά στην προπαγάνδα σου.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ Ν3ΙΝΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΤΣΙΔΙΑΣ. ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΣΑΚΚΙΩΤΙΚΟΙ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΟΙ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΙΣ 7.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΙΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΓΕΜΑΤΑ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ.ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Ανώνυμος είπε...

Όποιος κατάλαβε τίποτε από το παραλήρημα των τελευταίων σχολίων, ας μας εξηγήσει. Εγώ δεν κατάλαβα τίποτε, πλην ενός ακατάσχετου υβρεολόγιου και άσχετων υπαινιγμών, που νομίζουν ότι είναι επιχειρήματα.

Ανώνυμος είπε...

Προς 11:16
Αυτό που λες το έχουμε ήδη κατανοήσει. Εξ άλλου αυτό δείχνει και ο πανικός τους. Αλλά να, μωρέ, είμαι χαιρέκακος άνθρωπος και ηδονίζομαι να τους κάνω πλάκα και να τους βλέπω να λυσσάνε!

Ανώνυμος είπε...

Καλώς τον τον 11:26, εγώ άρχισα από χτές! (δες προηγούμενη ανάρτηση). Τους έβαζα κουίζ, για το τι σημαίνουν διάφορες βαρύγδουπες φράσεις του φυλλάδιου του Σακκιώτη που μοίρασαν αυτές τις μέρες. Στην πρώτη ερώτηση απάντησε ένας σχετικός με το θέμα και τον διόρθωσε ένας δεύτερος. Στη δεύτερη φράση πρέπει να έπεσαν όλοι ξεροί, γιατί δεν απάντησε κανένας.
Γυρίστε στην ανάρτηση "18 και μία..." προς το τέλος, να σπάσουμε πλάκα! Πάντως, σχολιασμό μπορείτε να κάνετε και εδώ, που τώρα το διαβάζουν περισσότεροι.

Ανώνυμος είπε...

Προς 11:34
Γύρισα και πράγματι το είδα:
"Ο πολιτισμός ως έννοια ταυτίζεται με την ιστορία της Αίγινας"!!!
Δεν πίστευα στα μάτια μου. Και μετά κατηγορούσαμε τον Μούρτζη, που είπε στην τηλεόραση "σας παρακολουθώ ανηλεώς". Σκέψου να τον βγάλουμε δήμαρχο και να αμολήσει καμιά τέτοια κοτσάνα σε επίσημη εκδήλωση! Τουλάχιστον ο Μούρτζης είχε το ελαφρυντικό της λαϊκότητας. Αυτός τι έχει; Της "πομφολυγότητας";

Ανώνυμος είπε...

Καταστράφηκε ο δρόμος που πάω σπίτι μου, ήρθε γρήγορα ο Δήμος και τον επισκεύασε και τώρα κάτι ...καλόπαιδα καταγγέλλουν την επισκευή ως ρουσφετολογικό έργο και άλλοι λένε ότι θα το προσβάλλουν για να μην εγκριθεί. Μη ρθήτε για ψήφο, θα έχω λύσει το σκύλο.

Ανώνυμος είπε...

Κατά τα λεγόμενα της ανάρτησης, μόλις βγει κάτι στα blogs, πρέπει ο δήμαρχος να τρέξει να βγάλει ανακοίνωση (άλλη δουλειά δεν έχει). Το είχατε δει και παλιότερα αυτό, όταν έγραφε κάτι ο τοπικός Τύπος. Εγώ ως οπαδός, πολύ είχα στεναχωρηθεί που με άφησε μόνο μου ο δήμαρχος, φαινόταν αυτό σ' αυτά που έγραφα; Τι ψυχολόγοι που είσαστε και το καταλάβατε!

Ανώνυμος είπε...

Μια απορία έχω:
Τελειώνοντας ο Σάκης στο λόγο του στα εγκαίνια είπε:"Ένας παλιός γνώριμος πολιτικός είχε πει, Πρώτον δουλεία, δεύτερον δουλειά, τρίτον δουλεία..."
Ήταν τόσο φοβερό για τους ακροδεξιούς, δεξιούς υποψήφιους συμβούλους του & ψηφοφόρους του να ακουστεί το όνομα του αείμνηστου και Μεγάλου Γιώργου Γεννηματά που συνήθιζε να το λέει κλείνοντας τους λόγους του? Για χρόνια θα αναρωτιέμαι μαζί με άλλους παλιούς συντρόφους... Έπρεπε να έρθει ένας πρώην Κ.Κ.Ε. να ζητάει και την πρώτη και την δεύτερη τετραετία το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ και τελικά πότε να το θέλει και πότε όχι? (για να θυμηθούν οι πιο παλιοί "Να έρθει η Γεννηματά στα εγκαίνια ή να μην έρθει. Όχι, όχι να έρθει.... Όχι να μην έρθει..."). Τελικά βαρύ & ασήκωτο το όνομα του ΠΑΣΟΚ για αδύναμες πλάτες κάποιου που δεν υπήρξε δικός μας από την αρχή!
Ποίος κατάντησε το κόμμα μας απόκομμα σύντροφοι?
Πως θα βρεθούμε εμείς οι παλιοί μπροστά σε μία κάλπη να ψηφίσουμε και να μας βγαίνει Ψάλτης, Τζίτζης, Χροναίος και λοιποί?
Άντε να ψηφίσω και αυτή τη φορά αλλά με βαριά καρδιά...Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έφτανε η μέρα που θα βαρυγκομούσα την ψήφο που θα έριχνα αναγκαστικά...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μας ψυχοπλακώνετε κυρία μου 12:18; Λέω κυρία, γιατί αυτή η ευαισθησία μάλλον σε γυναίκα ταιριάζει. Εμείς οι παλιοί του ΚΚΕ δεν κάναμε ποτέ έτσι. Το εγκαταλείψαμε όταν καταλάβαμε ότι δεν έχει δυνατότητα να εκσυγχρονιστεί αλλά ούτε στο ΠΑΣΟΚ πήγαμε ούτε τα κλάματα βάζουμε με την κ. Παπαρήγα ή με τον κ. Μπίστη.
Σκεφτείτε λίγο πιο ελεύθερα. Καλό είναι που απαρνήθηκε ο κ. Σακκιώτης το κόμμα που του έδωσε στήριξη. Ποτέ δεν θα τολμήσει να την ξαναζητήσει! Έτσι, στις επόμενες εκλογές ούτε που θα σκεφτεί να ξαναβάλει υποψηφιότητα. Ούτε ο Γαλάρης δεν το έκανε. Θα ανοίξει έτσι ο δρόμος για τους διαδόχους...

Ανώνυμος είπε...

Προς 12.18
Και εγώ από τους πικραμένους συντρόφους είμαι...
Όμως μια παλιά γνωστή συντρόφισσα της Αίγινας με διόρθωσε λέγοντας μου " Ο αείμνηστος Γεννηματάς τέλειωνε τους λόγους του λέγοντας: Αγώνα, Αγώνα, Αγώνα..."
Και έτσι ηρέμησα ότι δεν εσκύλευσαν στην σωρό του Γιώργου Γεννηματά! Έχει ο καιρός γυρίσματα.....

Ανώνυμος είπε...

Στον ανώνυμο 12,46
εγω ημουν στους φιλους του πασοκ. φανταζομαι οτι αυτη που ηρεμησε εσενα για τα τελευταια λογια του σακη ειναι η ιδια που με φρεναρισε να μην αλλαξοπιστισω και μου ειπε υπαρχει και πετρακης αλλα και η τουλα. μην απογοιτευεσαι φιλε. εγω της εχω εμπιστοσυνη απο το καιρο που μας ξεσηκωνε με τα συνθυματα. οραια χρονια τοτε!

Ανώνυμος είπε...

Αααααα!!! Τώρα οι κουκουλοτσαπερδονοκωλοσφυρίχτρες το μπατάρησαν το παραμύθι. Μέχρι προχτές λέγατε εμείς είμαστε Νεοδημοκράτες και δεν πάμε με το Σακκιώτη γιατί έχει το χρήσμα. Τώρα γίνατε Πασοκατζήδες και προοδευτικοί αριστεροί και δεν πάτε με το Σακκιώτη γιατί δεν έχει το χρήσμα. Ρε σεις, δεν το έχετε καταλάβει ότι σας πήραμε χαμπάρι; Την Ολιβ σας μπορείτε να την κρατήσετε και να τη βάλετε στο μουσείο των ανίκανων δήμαρχων που πέρασαν από το νησί και το κατάστρεψαν. Θα είναι και ο πρώτος.
Popay the sailor man.

Ανώνυμος είπε...

Είθισται Κλαζομενίοις Ασχημονείν. Αυτό μπορεί να πει κάποιος ότι θα μπορούσε να ταιράζει απόλυτα στην κατάντια που μας έχει οδηγήσει η ομάδα του κ. Κουκούλη, σε όλα τα επίπεδα. Ένας αυτοδικοικητικός σκοταδισμός, με απάδουσες πρακτικές, ανοίκιες συμπεριφορές και αισχρές πολιτικές επιλογές, συνοδευόμενες από αντιλήψεις και μεθοδεύσεις που απέχουν μακράν της Δημοκρατικής δεοντολογίας, κρινόμενες αντικειμενικά ως φασίζουσες, δια του αποφασίζομεν και διατάσσομεν, ενώ το φύλλο της εφημερίδος που τον υποστηρίζει, δικαίως χαρακτηριζόμενο ως ΦΕΚ του Δήμου, έχει υπερβεί τα όρια της Γκεμπελικής Προπαγάνδας, εμφανίζον ως έργο την απραξία και την καταστροφική ανικανότητα.
Παρ' Αρείω

Ανώνυμος είπε...

καλα ξυπνητουρια και καλό... κιτρίνισμα.Αλλάξατε βάρδιες και πιάσατε δουλει'α απο τις έξη.Άξιος ο μισθός σας μπράβο!
Ο ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλοί μου άνθρωποι, τι είναι αυτά που μου κάνετε;
Εμείς οι ολίγον αμόρφωτοι, που μας σνομπάρουν οι μορφωμένοι του Κουκούλη, εμείς που είμαστε ολόψυχα μαζί σας, βαλθήκατε να μας τρελάνετε;
Τι είναι αυτά που διαβάζουμε από τον παραρείω (έτσι δεν τον λένε); Κουβέντα δεν κατάλαβα, αν τυχόν βγούμε έτσι θα μας μιλάτε; Πάει, χάθηκα ο δόλιος!
Δώστε μου μια εξήγηση, η θεία Ζαχαρούλα που την έχω ψήσει με πολύ κόπο, άρχισε να με λοξοκοιτάει, γιατί πέρασε προχτές ο δήμαρχος, μας είπε δυο πράγματα και τα κατάλαβε όλα!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά, το πιάσατε το νόημα. Ας συνεχίσουμε την πλάκα. Κάνει καλό σε όλους, εκτός από τα δόντια και τους oloimazi.
Επειδή εχθές τους έβαλα δύσκολα, καλώντας τους να σχολιάσουν τη μνημειώδη φράση
"Ο πολιτισμός ως έννοια ταυτίζεται με την ιστορία της Αίγινας"
και δεν τσίμπησε κανείς (μπράβο φτύσιμο από το λαό), τώρα λέω να βάλω κάτι πιό εύκολο. Σχολιάστε λοιπόν τη φράση
"Ο συνδυασμός συμβάλλει με καθοριστικό τρόπο στην ανάπτυξη της θεσμικής συνειδητοποίησης της σπουδαιότητας των δικαιωμάτων των πολιτών",
την οποία αλίευσα βέβαια από τα φυλλάδια του κ. Σακκιώτη. Εμπρός γενναίοι μου! Δεκτά ερμηνευτικά σχόλια, νομικές γνωματεύσεις και απορίες από τον απλό λαό, που τόσο καταφρονούν οι "μορφωμένοι".

Ανώνυμος είπε...

Στον 24:05 του λεω να ερθει στην Αγια Μαρινα να δει οτι δεν εχει γινει τιποτα απο επισκευες. Επισης του λεω οτι το '06 βριζατε τον Κορναρακη -Μουρτζη που εκανε τσιμεντοστρωσεις. Αιδως Αργειοι. αα. Εχω και εγω δυο σκυλια...κανονισε. Χαλδαιος

Ανώνυμος είπε...

20ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ-ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΩ .ΓΛΥΚΙΕ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!
ΤΟ ΞΑΝΘΟΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑΚΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Καιρός είναι να λήξει αυτό το παραμυθάκι με τους δήθεν αμόρφωτους. Όλη την ιστορία την επινόησαν τα κομματικά επιτελεία, μπας και συγκινήσουν κανέναν αφελή. Πρόκειται για λαϊκισμό του αίσχιστου είδους. Δούλεψε λίγο στα τοπικά φύλλα αλλά εδώ στο διαδίκτυο είναι χαμένος κόπος. Αυτοί που μπαίνουν και -κυρίως- αυτοί που γράφουν δεν εντάσσονται στους αφελείς που θα συγκινηθούν ή θα επηρεαστούν.
Γι' αυτό και είναι τσάμπα κόπος να παριστάνουν κάποιοι τους "αμόρφωτους", να κάνουν σκοπίμως ορθογραφικά λάθη, άλλοι "αμόρφωτοι" να γράφουν με λατινικούς χαρακτήρες, άλλοι να κλαίνε για το κακό που μας βρήκε κτλπ φαιδρά.
Κανείς δεν πρόκειται να επηρεαστεί από όσα γράφονται εδώ, γιατί όσοι διαβάζουν και γράφουν ξέρουν τι θα κάνουν.
Καλύτερα λοιπόν να πάτε για καφέ, παρά να γράφετε στο βρόντο. Εκεί μπορεί και να ψήσετε κάποιον (καφέ).

Ανώνυμος είπε...

Στην Αγ. Μαρίνα δεν έγινε ακόμα τίποτε; Πολύ λυπάμαι. Μπορεί να γίνει τις επόμενες μέρες, πώς είναι δυνατόν να γίνονται όλα μαζί;
Τον Κορναράκη δεν τον έβρισαν γιατί έκανε τσιμεντοστρώσεις αλλά γιατί ήταν προκλητικός και έστρωνε αυλές. Αλλά οργάνωση της υπηρεσίας ώστε να κάνουν μικρές επισκευές και εργάκια χωρίς εργολάβο, αυτοί οι τωρινοί το έκαναν. Και αν τα βάλεις κάτω, μπορεί να έχουν κάνει και περισσότερα από τον Κορναράκη.
Ασσύριος

ΝΕΣΤΩΡΑΣ είπε...

Η μεγάλη μεταγραφή του Πτερούδη είναι ο Βαθάρχης
Εκεί στις ομιλίες-σεμινάριο που τους κάνει ο Ν3ς για το πως θα μιλάνε , τι θα λένε για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων, πετάγεται ο Μίμης και του λέει αρχηγόπουλο εγώ αυτά τα επιστημονικά που λες δεν τα καταλαβαίνω κάτσε κάτω να σου κάνω εγώ ένα σεμινάριο για να καταλάβεις πόσο απλά είναι τα πράγματα.
1ον κάνουμε μια βόλτα στα σπίτια και τσεκάρουμε ποιοί έχουν αντιρρήσεις αφου αρχίζουμε τις γαλυφείες και τους ψιλοκαλμάρουμε ξαναπάμε την επομένη μέρα τους λέμε ότι έχει αποφασιστεί να πέσει τσιμμέντο στον δρόμο ότι καταλάβαν το πρόβλημα ρίχνουμε και λίγο τσιμέντο σε καμμιά αυλή και όλα μέλι γαλά
2ον βλέπουμε οτι η γιαγια ή ο παππούς δεν μπορεί εύκολα να εξυπηρετηθεί την πέφτουμε από δίπλα της-του λέμε ότι αναλαμβάνουμε όλες τις δουλειές του , τους εξυπηρετούμε απλά τα πράγματα . τι Βοήθεια στο σπίτι μου τσαμπουνάτε αυτό δεν το καταλαβαίνω εγω ξέρω το ΨΗΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ καταλάβατε τώρα ή να σας το ξαναπώ. Τόμπολα ο Ν3ς.
Αστείο είναι απλά υπάρχει πολύ ένταση και πρέπει να ρίξουμε τις κορώνες κουλάρετε

Ανώνυμος είπε...

Βγήκαν τα εκλογικά τμήματα:
www.aegina.net

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω μια επιθετικότητα και μια εμπάθεια σε συγκεκριμένα άτομα. Θα πρέπει σε κάποια σχόλια, κάποιοι άνθρωποι να είναι πιο προσεκτικοί, διότι δεν απευθύνονται στο φτωχό μυαλό τους, αλλά σε ανθρώπους μορφωμένους, καταρτισμένους και μοναδικούς.
Κομπλεξαρισμένα παιδιά χαλαρώστε!

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να λεμε ειναι περιτο. Ο Δημος ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΕ. Το αμφισβητει καποιος αυτο?

Ανώνυμος είπε...

εισαστε για τα μπαζα ολοι το ειχαμε καταλαβει αλλα τοσοι πολλοι, τοσοι χαζοι μαζι, ειναι σουπερ,ειστε για την αννιτα πακετο ,αλλα μαλλον δεν θα σας δεχθει γιατι ειστε πολυ χαζοι, μιλαμε για πολυ χαζοι και κυριως κουτοπονηροι.η αιγινα εχει και θα εχει δημαρχο τον κουκουλη,καποια στιγμη θα ξυπνησετε δεν μπορει να μεινετε 800 χρονια κοιμισμενοι.


ο γιος του γκουντεντη.

Ανώνυμος είπε...

ειμαστε χαζοι, ειμαστε αμορφωτοι, ειμαστε ανικανοι , ειμαστε προπαγανδιστες, ειμαστε ψευτες, ειμαι απολιτιστοι, ειμαστε χαμηλου επιπεδου, ειμαστε ομως ολοι οι Αιγινητες και ειμαστε αυτοι που θα σας μαυρισουμε...

Ανώνυμος είπε...

εδω κολλαει το σλογκαν ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ. Με 0 στο ταμειο τι θα υλοποιησετε?

Ανώνυμος είπε...

O.K. H AIΓΙΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ?ΦΕΕΕΕΕΕΕΕΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΔΩ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το Αγκιστρι απεναντι μας δεν χρεωκοπησε...εμεις γιατι?

Ανώνυμος είπε...

Απορία ψάλτου βηξ, λέγανε οι παλιοί μορφωμένοι. Αφού δεν έχουν τι να πουν πια τα παιδιά, το ρίξανε πάλι στην καραμέλα της δήθεν χρεοκοπίας και των κακών μορφωμένων.
Για να αλλάξουμε κλίμα όμως, διαβάστε το τι θα κάνει ο Σακκιώτης στις πρώην κοινότητες, αν θα βγει (αντιγράφω από το δελτίο του):
Θα κάνει 26 μελέτες και 13 έργα, για τα οποία χρειάζεται μελέτη. Σύνολο 39 μελέτες. Είπατε τίποτε για τις μελέτες Κουκούλη;

Ανώνυμος είπε...

ουτε ο Πορος, ουτε η Υδρα, ουτε τα Μεθανα ουτε κανενα νησι στον Σαρωνικο.
Γιατι Κε Δημαρχε?
Ποιος φταιει?
1. εμεις?
2. οι προηγουμενες διοικησεις?
3. η αντιπολιτευση?
4. οι συμβουλοι σας που δεν ψηφισαν το δανειο?
5. οι υπαλληλοι του Δημου?
6. η προεκλογικη περιοδος που νομιζετε οτι ολοι σαν χτυπουν?
Βγειτε και πειτε μας ποιος φταιει.
Να ανλαβετε τις ευθυνες τωρα, στο κυκνειο ασμα σας. Θα το σεβαστουμε.

Ανώνυμος είπε...

Καλέ κύριε 11:12, το πιό φλύαρο πρόγραμμα, με εκατοντάδες υποσχέσεις είναι του Σακκιώτη. Δεν αναρωτηθήκατε πώς θα τα υλοποιήσει;
Του Κουκούλη τα μεγάλα έργα υποδομής έχουν γνωστές χρηματοδοτήσεις (ΕΣΠΑ, Ε.Ε.). Του Σακκιώτη; Θα αφήσει τα έργα υποδομής, που τελειώνουν οι μελέτες τους, για να κυνηγήσει μελέτες και χρηματοδοτήσεις για τα εκατοντάδες έργα που έχει στο πρόγραμμά του;

Ανώνυμος είπε...

zηταμε απαντησεις απο το Δημαρχο Αιγινας και οχι απο τον υποψηφιο Δημαρχο ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ. Δεν μπορει να απανταει σε ενα τοσο σοβαρο θεμα η παραταξη. Μα ο Δημαρχος τι θεση εχει σε αυτο. Θα μας πειτε παλι τον χτυπαμε. Τα λεφτα δεν ειναι δικα του αλλα του Αιγινητικου λαου και η αδιαφορια ειναι το ιδιο εγκλημα!

Ανώνυμος είπε...

http://aeginafirst.wordpress.com

Για πιό σοβαρές καταστάσεις!

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμος κάνει έργα και εσείς τον Χαβά σας!

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος δεν κάνει τίποτα και απλά ζητάει από κανά δυο τρεις ευεργετημένους ευχαριστήρια
Μην τρελαθούμε τελείως πολλές μαλακίες διαβάσαμε !!!
Φτάνει αυτό το παιχνιδάκι, καταλάνετε ότι δεν είμαστε ζώα!!!Έχουμε μυαλό να κρίνουμε και να καταλαβαίνουμε

Ανώνυμος είπε...

Πω, πω εκνευρισμός! Πρώτη φορά είναι που χάνετε βρε παιδιά; Θα έπρεπε να το έχετε συνηθίσει! Έδώ χάσατε από μέτριους έως κακούς δεν θα ξαναχάσετε από τον Κουκούλη; Για λίγη ψυχραιμία παρακαλώ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΨΩ.ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΥΝΗΜΑ ΤΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΣΗΜΕΡΑ?
ΦΑΚΕΣ 'Η ΡΕΒΥΘΙΑ? ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

to elegan ta kafeneia , to eipe kai o aiakos. o sklavenas stirizei filipa tzitzi.

ti allo tha doume!!

me tis ugeies mas

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΣΑΚΚΙΩΤΗ.
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΑΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΦΑΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

12.52 ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΥΦΗ!!!

Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως ΕΠΤΟΧΕΥΣΑΜΕΝ. θα βγει να το πει ο Δημαρχος στη κεντρικη προεκλογικη του ομιλια? ή θα το στειλει σαν Δελτιο Τυπου? Φοβαμαι μην φευγουν ντοματες και μαρουλια

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο blog Ν3
Μπράβο ρε φίλε πάντα αντικειμενικός

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ BLOG, TO
http://aeginafirst.wordpress.com

ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΡΕΒΥΘΙΑ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ;

Ανώνυμος είπε...

Μπαμπά, μου είπες να παίζω συνέχεια "ο Δήμος επτώχευσε" αλλά δε γίνεται τίποτε. Με έχουν πάρει στο ψιλό! Τι να κάνω;

Ανώνυμος είπε...

1.07 Η ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.

Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Θα μας απαντησει ο Δημαρχος γι'αυτο το σοβαρο θεμα ή θα στελνει ο Ν3 δελτια Τυπου? Γνωριζετε οτι υπαρχουν και θεσμοι οπως Δημαρχου, Αντιδημαρχου κτλ.?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 1:27, κατανοώ πλήρως το πρόβλημά σας. Έχει φροντίσει όμως και γι' αυτό ο κ. Σακκιώτης. Ακούστε πώς:

"Είμαστε αποφασισμένοι να αναλάβουμε όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για τη θεσμική και πολιτική αναβάθμιση του Δήμου μας".

Κάνε λιγάκι υπομονή!

Ανώνυμος είπε...

τι να μαζεψεις απο αυτο το μπαχαλο? Ολοι οι Γκοτσικοι υπαλληλοι αλωνιζαν μεσα. Καναν εσκεμενα αντιπολυτευση για να μην δουλεψει ο δημος. Ουστ σας εχουμε καθε μερα απεναντι και σας βλεπουμε. Γιατρε θα παρεις μαζι τους συμβουλους σου και τοςυ υπαλληλους και θα εξαφανιστειτε την επομενη μερα

Ανώνυμος είπε...

η πρωτη κυριακη εληξε,κλειδωσε...αυτο που με φοβιζει ειναι πως ρυθμιστης της δευτερης κυριακης θα ειναι το συνοθυλευμα του γιατρου...τι γραμμη θα δωσουν;;;οι γκοτσικοι θα κατεβουν αλλη μια φορα να ψηφισουν πρασινο υποψηφιο;;;θα ψηφισουν φιλιππα,που μπηκε στο πρασινο ψηφοδελτιο;;;οι απλοι ψηφοφοροι τους θα τους ακολουθησουν;;;;ελπιζω οχι...οι περισοτεροι θα εχουν βγαλει τις υποχρεωσεις τους και θα ψηφισουν κατα συνειδηση...θα ψηφισουν την ομαλη συνεχεια και πορεια για το νησι...ΕΛΠΙΖΩ..

Ανώνυμος είπε...

η ομαλη ποια ειναι συνεχεια? Τα αδεια ταμεια του Δημου? Το μηδενικο εργο ή οι υποτυθεμενες μελετες? Μην περνεις ορκο για το ποιος θα παει στο δευτερο γυρο. Με αυτα που ακουγονται και ερχονται βλεπω να μην φτανει τελικα στο τελος ο Κουκουλης. Επισης μη θετεις διλληματα κομματικα απο τωρα γιατι εσεις ειστε οι πρωτοι που δεν ασχολειστε με κομματα. Τωρα τι σας επιασε, οπου σας συμφαιρει.Φταστε 2ο γυρο και τα λεμε. Μην υποτιματε το Γιατρο.

Ανώνυμος είπε...

Μπαμπά, τι θα γίνει; Πιάστηκα να παίζω συνεχώς το ίδιο, ο Δήμος χρεωκόπησε, ο γερο-Δήμος πάει. Να παίξω κάτι παλιά που βρήκα στο συρτάρι;
Είναι ένα που έχει ένα εργοστάσιο με πούρο για φουγάρο και άλλο ένα που γράφει "έξω οι μασόνοι από την Αίγινα".
Μπαμπά, πότε ήρθαν οι μασόνοι στην Αίγινα;

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 4:05, έχουμε ακόμα μαλλί να ξάνουμε, λέγανε παλιά. Υπάρχει όμως ένας αέρας νίκης στην παράτσξη Κουκούλη, μάλλον λόγω των δύο δημοσκοπήσεων και της υπόθεσης Σκλάβαινα. Πάντως, μηδένα προ του τέλους...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΕΡΑΣ ΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ 'Η ΣΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΙΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΕΜΒΗ 'Η ΣΤΑ ΡΕΒΥΘΙΑ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΕΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή πρόλαβε και πήγε και σπίτι; Πάντως, άλλο ο αέρας νίκης και άλλο τα αέρια. Μυρίζουν διαφορετικά.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, η υπόθεση των εκλογών τέλειωσε! Βγήκε πάλι δημοσκόπηση που δείχνει το σακκιώτη 12,4% μπροστά, όσο δηλαδή ήταν και το 2006! Τέτοια έλλειψη πρωτοτυπίας!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα φταίει ο κόσμος αν θα γελάσει με τη δημοσκόπηση; Τους έλεγαν εδώ και χρόνια ότι θα την πάθουν σαν το βοσκόπουλο με το λύκο!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε κτήτορα, λυπάμαι αλλά άνοιξε ο αιακούλης τα σχόλια και όσο να το πείς τον προτιμάμε.

Ανώνυμος είπε...

Βρε συ 6.11, 7.03 ή Κλαζομένιε ή όπως αλλιώς σε λένε, είσαι σοβαρός βρε χρυσέ μου άνθρωπε?
Με την τσίμπλα στο μάτι πρωί-πρωί, πού το βρίσκεις το κέφι και γράφεις?
Εντάξει είπαμε πρωινή βάρδια αλλά τέτοια ώρα οι άνθρωποι ετοιμάζονται να πάνε για δουλειά.
Εσύ δεν εργάζεσαι δηλαδή?
Να υποθέσουμε ότι είσαι ανεπάγγελτος?

Ανώνυμος είπε...

6:23 βαλε τα γυαλιά σου και διαβασε καλύτερα - στην ιδια ερώτηση η δημοσκοπηση KR του 2006 εφερνε τον Κουκούλη 6% μπροστά ενω τωρα είναι 12,4% πισω.

Ανώνυμος είπε...

Το 2006 η δημοσκόπήση ήταν της Focus. όχι της ξεπεσμένης Kappa Research.
σας προτείνω να δοκιμάσετσ στα ψαχτήρια για "στημένες δημοσκοπήσεις" για να δείτε ποια εταιρία έχει χρυσό μετάλλιο σε αυτό το σπόρ

Ανώνυμος είπε...

Οι Άγγλοι λένε μια παροιμία. "the early bird katc's the worm". (Το πρωινό πουλί πιάνει τα σκουλήκια). Τώρα αν εμείς που ξυπνάμε νωρίς είμαστε τεμπέληδες και εσείς που ξυπνάτε στις δώδεκα το μεσημέρι, για να κάνετε πληρωμένη μαύρη προπαγάνδα, είσαστε οι προκομένοι και βαριά εργαζόμενοι κουκουλοφόροι, αυτοί που καταλαβαίνουν μπρούν και να το κρίνουν. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείτε να μας αποκοιμήσετε, αγαπητά μας...σκουλήκια.

Ανώνυμος είπε...

Πώς αλλάζουν τα πράγματα!!! Όταν βγάζατε στην Άλλη όψη ! ...Πρώτος ο γιατρός και τρίτος με διαφορά ο Σακκιώτης.....
Στην αρχή γράφαμε μην υποτιμάτε τον Σακκιώτη! Τώρα ήρθε η στιγμή να γράφετε μην υποτιμάτε το γιατρό.
Δύσκολα τα πράγματα.....αλλά έτσι είναι!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, μια απάντηση για το γιατί δεν δημοσίευσε την "πρόθεση" ψήφου ο Δρακάκης θα μας δώσει κανείς;
είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι "δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον";
Ας μας πει κάποιος. Το αποτέλεσμα που δίνει η Νέα Εποχή είναι αληθινό;
Τόσα σχόλια για ψήλου πήδημα κάνετε και για ένα τόσο σημαντικό "ψέμα" ή "αλήθεια" δεν υπάρχει κουβέντα επί ένα εικοσιτετράωρο περίπου.
Θα με κάνετε να πιστέψω ότι ο Ν3 λέει αλήθεια

Ανώνυμος είπε...

σχετικά με το θέμα θεοφίλου
αν η διαταγή πληρωμής του Θεοφίλου όπως γράφεται έχει βάση τη αξίωση του απο τη πώληση νερού τότε διαβάστε τα παρακάτω:
"Δικαιώματα του κυρίου του ακινήτου. Εχει δικαίωμα χρήσεως όχι όμως και
εκμεταλλεύσεως με χρηματικό αντάλλαγμα. Συνεπώς η άντληση νερού δεν
γεννά υπέρ αυτού αξίωση αδικαιολογήτου πλουτισμού, ούτε αξίωση για
απόδοση της αξίας των ωφελημάτων"
Πολλώ μάλλω που ο Θεοφίλου δεν είναι ιδιοκτήτης

Η δικολάβος

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ν3 και κατά συνέπεια ανώνυμε 1.32 πρώτα απ΄όλα έχεις πολύ πλάκα διότι ρωτάς τα αυτονόητα. Τα galop όπως πολύ καλά ξέρεις (κάνατε μπόλικα) τα κάνουν για να δει ο κάθε συνδιασμός που βρίσκεται και για να σχεδιάσει την στρατηγική του. Γιατί να βγάλουν όλα τα αποτελέσματα για να απογοητευθείτε? Ο Δρακάκης πραγματοποίησε το galop και ως εκδότης έκρινε τί θα βάλει στην εφημερίδα του. Δηλάδη ποιος νομίζεις ότι είσαι που ο καθένας θα σου δίνει και λογαριασμό?
Μην αισθάνεσαι κάτι δεν είσαι τίποτα. Τώρα σου απαντάω μόνο και μόνο για την τελευταία σου πρόταση.
Όσο για την αλήθεια της Νέας Εποχής καλύτερα να μας απαντήσεις εσύ! Μην μας περνάς και για ηλίθιους.
Από την Ερέτρια ήρθες δεν ήρθες από το Harvard University. Στην Αίγινα έχουμε έξυπνους και ικανούς ανθρώπους δεν περιμέναμε εσένα!
Κατανοητό ή να το ζωγραφίσω κιόλας?

Ανώνυμος είπε...

6.59 με συγχωρείς, δεν κατάλαβα ότι είσαι εργαζόμενος και μάλιστα πρωινή βάρδια.
Κάτι σαν γερμανικό νούμερο που λέγαμε και στο στρατό.

Ανώνυμος είπε...

1.57
ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

δικολαβε 1,55 αν δεις τον θεοφιλου ιδιοκτητη της δημαρχειας γιατι προχωρησε σε εκτελεση η διαταγη πληρωμης του τοτε τι θα λες οτι πληρωσε το δικαστηριο. μας περνατε για ηλιθιους αλλα σας πηδαει ο θεοφιλου

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 1.32
ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΟ.Η ΕΡΩΤΗΣΗ "ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΡΙΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ?"ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

αν ειναι αληθινο γιατι δεν το εβγαλε στην σφημεριδα του? Μας δουλευετε!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το γκάλοπ το έκανε το επιτελείο του σακκιώτη ή ο δρακάκης; Ή ο δρακάκης είναι στο επιτελείο το Σακκιώτη;
Ρε φίλε, είναι τόσο κοντό το μυαλό σου που σου ξεφεύγουν τα πιο ωραία.
Ε, λοιπόν για να ξέρεις ότι δεν τρώμε κουτόχορτο:
Α) Το γκάλοπ το παρήγγειλε η παράταξη Σακκιώτη και το πλήρωσε ρεφενέ.
Β) Είχαν ζητήσει από την Kappa Research ειδική μεταχείριση και για αυτόν τον λόγο, στην ερώτηση του 2ου γύρου δεν ρώταγαν όλους όσους δημοσκοπήθηκαν και για τα τρία δίδυμα (αυτό είναι διαπιστωμένο από αρκετούς, εξάλλου ξέρουμε πως γίνονται τα γκάλοπ).
Γ) στην συνέχεια ζήτησαν από την δημοσκοπική εταιρία να τιμολογήσουν τον Δρακάκη για να φαίνεται ότι το γκάλοπ έγινε από εφημερίδα.
Δ)Ο Δρακάκης αρνήθηκε να δημοσιεύσει αυτά που θέλανε οι Σακκιώτικοί και εκείνοι αναγκάστηκαν εκτός από να του χαρίσουν τον ΦΠΑ του τιμολογίου, να του δώσουν και κάτι παραπάνω από τα συμφωνηθέντα για διαφήμιση.
Ε) Ο Δρακάκης και ο Κοτσίδας είναι γνωστοί στην αγορά. Δεν κάνουν τίποτα τσάμπα και πουλάνε και τη μάνα τους για ένα κατοστάρικο

Ανώνυμος είπε...

www.neaepohi.gr
Έχει τα αποτελέσματα του γκάλοπ στην ερώτηση για την πρόθεση ψήφου

Ανώνυμος είπε...

http://aeginafirst.wordpress.com
Για περισσότερη σοβαρότητα και απίστευτη ποιότητα ευρετηρίων και σύνδεσης με τα άλλα sites!

Ανώνυμος είπε...

Αν κάποιοι επισκέπτες αγανακτούν από τη ...μυρωδιά της ανάρτησης (εκτεθειμένη κοντά 48 ώρες), ας κάνουν λίγο υπομονή. Σε λίγο θα βγει η νέα, με θέμα -τι άλλο- τη δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ -RESEARCH. Απλώς δεν συμφωνούν στο πώς θα την παρουσιάσουν.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα το γκαλοπ στ Νεα του Σαρωνικου και φυσικά διαπίστωσα ότι ουσιαστικά λέει τον νικητή.
Γιατί;
Στην ίδια ερώτηση (δίδυμο Κουκούλη-Σακκιώτη) και στην ιδια χρονική στιγμή του 2006 της Καπα, το 2006 ήταν:
Κουκούλης 43,2% - Σακκιώτης 37% - ΔΞΔΑ 19,8%
Δηλαδή διαφορά 6,2% υπέρ Κουκούλη

Τώρα είναι:
Κουκούλης 34,6% - Σακκιώτης 46,8% ΔΞΔΑ 18,6%
Δηλαδή διαφορά 12,4% υπέρ Σακκιώτη

Το 2006 ο Κουκούλης (με +6,2% υπερ του) στον 2ο γύρο πήρε οριακή πλειοψηφία 124 ψηφων (1,4%)

Το 2010 ομοια ο Σακκιώτης (με +12,4% υπερ του,και απέχοντας μόλις 3% απο το απολυτο 50%) στον 2ο γύρο δεν έχει πρόβλημα - χαλαρά ακόμα και το 18,6% των αναποφάσιστων να πάει στη μεση θα πάει 56%-44% υπέρ του, με ρεκόρ διαφοράς ψήφων τουλάχιστον επι Καποδιστριακών Δήμων.

Για την περίπτωση δίδυμου Σακκιώτη - Γρηγορόπουλου 51,2% - 28,9% (διαφορά 22,3%) και με τον Σακκιώτη να έχει περάσει ήδη το 50% είναι πρακτικά αδυνατον να χασει ο Σακκιώτης.

Επειδη πολυς λογος γινεται και για την προθεση ψηφου στην 1η Κυριακή (γιατι και τα δίδυμα προθεση ψήφου ειναι - και μάλιστα αυτη ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ) αν παρατηρήσει κανείς τις δημοτικότητες του 2006 στο γκαλοπ της ΚΑΠΑ:
Κουκούλης 58,8%
Σακκιώτης 55%
Μουρτζης 45,2%
Γκότσης 34%
Θα δείτε ότι η σειρά δημοτικοτήτων ακολουθεί ακριβώς την σειρά των πραγματικών αποτελεσμάτων της 1ης Κυριακής.
Και μια χρήσιμη παρατηρηση: αν διαιρεθεί η δημοτικότητα δια δυο κατα διαβολική σύμπτωση βγαίνει το ποσοστο που πήραν:
Κουκούλης 58,8/2=29,4 (πήρε 28,8)
Σακκιώτης 55/2=27,5 (πήρε 26,7)
Μούρτζης 45,2/2=22,6 (πήρε 22,2)
Γκότσης 34/2=17 (πήρε 18,5)

Υπενθυμίζω τωρα για εξαγωγή συμπερασμάτων τις τωρινες δημοτικότητες της ΚΑΠΑ:
Σακκιώτης 60,8
Κουκούλης 48,2
Γρηγορόπουλος 47,5

Ουσιαστικά λοιπόν τα ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ αποκαλύπτουν και την σειρά του 1ου γύρου (και ισως μαρτυραει και τα ποσοστά τους)

Ο ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι, επιμένουμε να θέτουμε ρητορικά ερωτήματα:
Το ξέρετε ότι το 2006, το γκάλοπ που δημοσιεύτηκε στα Νέατ του Σαρωνικού δεν ήταν της kappa αλλά της Focus;
Ξέρει κανείς από εσάς πόσες καταγγελίες και πόσα δικαστήρια έχει η συγκεκριμένη εταιρία που χαλκεύει τα γκάλοπ με το αζημίωτο;
Θα μας απαντήσει κανείς αφού αυτό που δημοσιεύει η Νέα Εποχή είναι όπως λέτε ψέματα, ποια είναι η αλήθεια;
Γιώργο Θεοδωράκη, στο κείμενο που δημοσιεύεις μια σελίδα μετά το γκάλοπ, γράφεις ότι ο Κουκούλης μετριέται δημοσκοπικά στο 30%.
Άρα ξέρεις τη δημοσκόπηση και βέβαια, το 30% είναι προφανώς πιο πάνω από αυτό που λέει η Νέα Εποχή και βέβαια δεν είναι καθόλου λίγο, καθώς με αναγωγές, ξεπερνάει το 37% στον πρώτο γύρο.
Πρασινοφρουροί του μνημονίου. Παιδιά του μετριοκράτη Σάκη
Στις 15 Νοεμβρίου τελειώνει οριστικά το παλιό.
Είτε εκφράζεται από αρχαίους πολιτικούς όπως ο κ. Σακκιώτης, είτε από γόνους παλαιοκομματικών στοιχείων με τα ίδια μυαλά, όπως ο κ. Τζίτζης και ο κ. Πετρίτης
Υ/γ. Περιμένουμε κάποια στιγμή να μας δείξετε το γκάλοπ.
Η Νέα Εποχή όπως γράφει για δεύτερη μέρα, λέει "διαψεύστε μας". Διάψευση δεν είδαμε ακόμα

Ανώνυμος είπε...

Ρε χαρτορίχτρη, όταν γίνει ο Σάκης Δήμαρχος να κάτσεις να απαντάς στο 15516 τα ταρώ στους Δημότες, με το αζημίωτο φυσικα.
Βάζουμε στοίχημα και για την πρώτη και για τη δεύτερη Κυριακή ότι κερδίζει ο Κουκούλης
dream team

Ανώνυμος είπε...

Στην εφημερίδα Μετρό, υπάρχει δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Κουκούλης σε δύο δημοσκοπήσεις προηγείται και μάλιστα στη μια από αυτές με μεγάλη διαφορά.
Τώρα, να μου πει κάποιος ότι ο Δρακάκης για ένα κατοστάρικο μπορεί να έχει λόγους να δημοσιεύει μακακίες
Η Metro πιστεύει κανείς ότι έχει λόγους να εμπλακεί με δόλιο τρόπο στο πολιτικό παιχνίδι της Αίγινας;

Ανώνυμος είπε...

12:58 συμφωνώ, ΔΟΛΙΟΙ ΤΡΟΠΟΙ, ΒΙΜΗΧΑΝΙΑ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, στην υπηρεσία του συστήματος Κουκούλη, φτάνει όμως να ανασχέσει τη λαϊκή οργή ;

Ανώνυμος είπε...

Και στην ΜΕΤΡΟ ποιος το παρήγγελε το galop?
Μην μου πείτε ότι η εφημερίδα έχει καμιά όρεξη να ασχοληθεί με τον Κουκούλη?
Μην τρελαθούμε τελείως!!!
Μήπως το πλήρωσε ο φτερωτός για τους Παρασκευάδες?