Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Τα νέα της ημερας...

  Εγινε σήμερα το μεσημέρι στο "Δανάη" συγκέντρωση των πέντε υποψηφίων συνδυασμών με θέμα την προταθείσα διεξαγωγή του debate απο το aegianportal. Προτάθηκε απο τον οργανωτή να υπάρξουν θεματικοί κύκλοι για τον καθένα εκ των οποίων θα υπάρξουν απο κάθε υποψήφιο τρίλεπτες εισηγήσεις , σχολιασμός  απο τους υπόλοιπους τριάντα δευτερολέπτων και κλείσιμο απο τον εισηγητή για δύο λεπτά. Εμείς θα είχαμε να σχολιάσουμε ότι μια τέτοια διαδικασία θα έπρεπε να υποστηριχτεί καλύτερα. Δηλαδή θα ήταν προτιμότερο να υπάρξουν δημοσιογράφοι κοινής αποδοχής που θα υποβάλλουν ερωτήσεις ώστε να διασφαλιστεί η αξιοπιστία του εγχειρήματος και να μην υπάρξουν σκιές. Θα υπάρξει και νέα επαφή ώστε να παρθούν οριστικές αποφάσεις.
  Λίγο πριν απο αυτή την συνάντηση ο δήμαρχος δέχθηκε μια "ανάκριση" απο τους Ενεργούς πολίτες προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις τους προφανώς για τα πεπραγμένα αλλά και για τα μελλούμενα. Απο την πλευρά των πολιτών υπάρχει πρόθεση για συζήτηση  και με άλλους υποψήφιους Αν όλη αυτή η διαδικασία δεν αποτελεί ένα καλό άλλοθι για να βάλουμε μερικά πρόβατα που ξώκυλαν στο μαντρί είναι σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική.

77 σχόλια:

ΖΟΥΚΩΦ είπε...

Πιστεύω οτι στο τέλος κάτι θα γίνει, κάποιο πρόσχημα θα βραθεί , ή θα εφευβρεθεί και ο Κουκούλης θα υπαναχωρήσει και το debate δεν θα διεξαχθεί. Ποιός άραγε θα θελήσει να βρεθεί απολογούμενος ;

Ανώνυμος είπε...

Rwse...san kala na mas ta les.

Ανώνυμος είπε...

Πρωτ' απ' ολα ο αποτυχημένος πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νέων, γνωστό κουκουλόπαιδο, πόσο αντικειμενικός μπορεί να είναι Γιώργο;

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου αυτά τα debate είναι δύσκολα γιά την Αίγινα. Άντε και έγινε, πόσοι θα το παρακολουθήσουν γιατί μην ξεχνάμε είναι διαδυκτικό.
Ο μεγάλος άνθρωπος που δεν ξέρει τίποτα από διαδύκτιο πως θα το παρακολουθήσει?
Άρα είναι γιά πολύ λίγους.
Δεν έχει έννοια να γίνει κάτι τέτοιο.

Ανώνυμος είπε...

ζούκοφ μεγαλη αγωνια σε εχει πιασει για να βγει ο γιατρος σου.Δεν βλεπω να σε φοβιζει οτι δεν ανοιγει το στομα του και οτι μονο με δελτια τυπου του επικοινωνιολογου "μιλαει" τι να πει σε δημοσια συζητηση ? και βεβαια θα βρει αφορμη να μην παει οπως δεν εχρι παει πουθενα μεχρι σημερα.

ΖΟΥΚΩΦ είπε...

Ενώ οι άλλοι δύο εε, λαλίστατοι...έχουνε γκαργκανιάσει απο το λέγε, λέγε...εθελοτυφλείς.

Ανώνυμος είπε...

poios einai o proedros toy topikoy symvouliou newn gt exw na tou kanw mia erwthsh????

(GR/EN)

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ DEBATE. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΑΦΟΥ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ 30 ΔΕΥΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ AEGINAPORTAL ΔΙΑΚΕΙΤΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΗΘΟΥΝ 3-4 ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Στο Aiakosrex ο Σκλάβαιβας τους ξεφτιλίζει, τους παρίνει και τα σώβρακα!Γιώργο Σκλάβαινα είμαστε μαζί σου σε ότι και αν κάνεις! Με τον Σακκιώτη θα μπεις στο Δήμο ή απλά θα του δώσεις στήριξη; Υπάρχουν πάντως αρμοδιότητες για εσένα στη νεα διοίκηση του δήμου: ανταποδοτικά τέλη και ηλεκτρισμός!

katakopos

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ AEGINA PORTAL ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Nai to aegina portal 8a kanei oti prepei..
an den kanw la8os o kyrios Kwnstantinos B, 8a einai o arxwn ths syzhthshs,,,

kyrie arxwn pou hsoun tosa xronia me to TOSYN?
Giati to tosyn den anelave thn ethelontikh dynamh toy FISTIKI FEST,,
Gia pes mas apo thn mera pou xekinhse to TOSYN..TI ENERGEIES EXEI KANEI GIA THN NEOLAIA?
Posa atoma exeis egkegramena sto tosyn?

(GR/EN)

Ανώνυμος είπε...

10:26 propersi o TzonPount apofasise na kanei ekloges gia topiko simvoylio newn, alla opws se ola ta themata i koykoyulomada ithele na to exei tou xeriou tis. Ekane loipon kati diaikasies tou podariou kalese epilektika diaforous nearous me voitho to gio tou kai vgalane proedro ton en logw KVog, o opios mathenw einai sta oria tis ilikias kai vevea de zei stin Aegina. Etsi kai o thesmos kseftilistike kai to TSN de leitourgise. Fantasou einai kalesmenoi se kathe dimotiko simvoylio vasei nomou kai tha mprousan na ma g...soun ta prekia edw sto Egina, pou ta pedia sapizoun sta pataria twn kafeteriwn anti na kanoyn kati pio dimiourgiko. Ax ax ti na pw. Ante geia O EK TVN EKSW

Ανώνυμος είπε...

debate maimoy....xaxaxaxax xwris N3 kai baby john den ginetai...xaxxaxaxxaxxaxaxax
IONAS

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα στο blog,
οι ενεργοί πολίτες δηλώνω ότι δεν κουβεντιάζουν με κανέναν άλλον. άλλωστε δεν είναι και τόσοι βρε παιδιά που βγάζουν και Δήμαρχο!Εάν έβγαζανε και Δήμαρχο θα κατέβαιναν και αυτόνομα! Αστειεύομαι βέβαια!Ρίξτε τώρα το φαρμάκι σας για τους ενεργούς πολίτες. το περιμένω....

Ανώνυμος είπε...

oxi aegian akopeeeee!!!
aegina !!!
mas vgike to mati!!!

Ανώνυμος είπε...

H ιδεολογία ως μέσω διεκδίκησης προσωπικών επιδιώξεων είναι πάντα ένα μη ελαστικό εμπόδιο. Το υποκείμενο δεν έχει να αντιπαρατεθεί μόνο με τις απατήσεις του επιδιωκόμενου στόχου, αλλά έχει να συνθέσει τους όποιους περιορισμούς θέτει η εν της πράγμασι οριοθέτηση της ιδεολογικής περιοχής.
Όταν λοιπόν ο στόχος αυτός καθ ‘αυτός κατέχει στο ασυνείδητο ή και στο θυμικό του υποκειμένου θέση υπέρτερη της εξυπηρέτησης της υπό συζήτηση ιδεολογίας, τότε εύκολα το υποκείμενο αποκολλάται από τις ιδεολογικές αγκυλώσεις και περιορισμούς που αυτή εξυπηρετεί και προσηλώνεται στην επιδίωξη του στόχου.
Έτσι έχομε παραδείγματα αριστερών ή φιλελεύθερων ιδεολόγων, που μετασχηματίστηκαν σε αρνητές ή ακόμη και πολέμιοι των ιδεολογιών τους και των συμβατικών ιδεολογικών υποχρεώσεων που αυτές συνεπάγονται, για να εξυπηρετήσουν με μεγαλύτερη συνέπεια τον στόχο τους.
Ο Σάκης Σακιώτης λοιπόν, ο Φίλιππος Τζίτζης, και κάποιοι ακόμη που ανήκουν στον συνδυασμό «όλοι μαζί» πρώην «Αίγινα πρώτο νησί», είναι τρανά αποδεικτικά παραδείγματα της θεωρίας του «Απεγκλωβισμού» του καθηγητή Christian Baudelot του Ecole Normal Superieure του Πανεπιστημίου της Aix-en-Provence.
Υποσκελίζοντας περιττές λεπτομέρειες θα καταλήξω στο πειραματικό συμπέρασμα του πιο πάνω πανεπιστημιακού, πως οι άνθρωποι που τελικά εκτίθενται και η ιδεολογική τους ασυνέπεια γίνεται ευρέως γνωστή, καταλήγουν σε βαριά κατάθλιψη.
Ευχαριστώ για το χρόνο
«Παρακαλώ να λάβετε στα σοβαρά υπ ‘όψη την τοποθέτηση μου»
Dr Πέτρος Κροκίδας

Ανώνυμος είπε...

Doctor τι πινεις? Εισαι απο την Αιγινα ή μας κανεις μελετη εξ αποστασεως? Αμα βγει ο Σακης Δημαρχος θα σου ζητησουμε να του κανεις προσωπικες συνεδριες.

Ανώνυμος είπε...

Σε βαριά κατάθλιψη με ενδείξεις υποβόσκουσας ανάγκης εκστόμισης ύβρεων, για την οποια ενοχοποιείται η διαφαινόμενη απώλεια έδρασης μετα την 7η Νοεμβρίου, έχει περιέλθει ο ασθενής κ.Κουκούλης.

-με πασα επιφυλαξη του ιατρικού απορρήτου-


Dr. ΘαΣαςΜαυρίσω

Ανώνυμος είπε...

Είμαι κάτοικος Σπετσών. Το πιο πάνω σημείωμα μου είναι στα πλαίσια μιας έρευνας που διεξάγει το τμήμα κοινωνιολογίας του Παντείου σε συνεργασία με την έδρα της ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με επιβλέποντα καθηγητή τον Κύριο Ευθυμιάδη. Αναλύουμε την ολοένα και αυξανόμενη αυτοδιοικητική τάση για ανεξαρτητοποιήσεις κομματικών στελεχών με επιδίωξη την «κατάληψη» του Δημαρχιακού θώκου ανά την επικράτεια. Τα ονόματα άγνωστα σε εμένα έως πρότινος αποτέλεσαν αντικείμενο έρευνας μετά από εισήγηση φοιτητή του τμήματος εξ Αιγίνης ορμώμενο.
Μάλιστα η αυτιδιοικητική ανεξαρτησία του Κυρίου Σακιώτη αποτελεί και άριστο πολιτικό άλλοθι και για άλλους που παρουσιάζουν παρόμοια ιδεολογική εκτροπή από διάφορους πολιτικούς χώρους στο νησί σας. Όπως πρόσφατα πληροφορήθηκα και επιβεβαιώθηκα για την πολιτική του συνεργασία με ένα επιφανές στέλεχος της φιλελεύθερης παράταξης όπως ο Κύριος Φίλιππας Τζίτζης.
Και βέβαια είναι άσχετο με τις όποιες πιθανότητες διατηρεί ο συνδυασμός να επιτύχει στις εκλογές. Μάλιστα προς πληροφόρηση σας ενημερώνω πως υπάρχει πληθώρα τέτοιων δημοτικών παρατάξεων με ιδιαίτερα υψηλή κοινωνική αποδοχή.
Η κατάθλιψη στην οποία αναφέρθηκα δεν αποτελεί ψόγο για τον διεκδικητή του πρώτου βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά μα σοβαρή πιθανότητα για την ψυχική του εξέλιξη. Θα θυμίσω πως σπουδαία ιστορικά πρόσωπα παρουσίαζαν την ίδια ψυχική διαταραχή. Ουδόλως επηρέασε την πολιτική τους πορεία και την ιστορική μνήμη. (βλέπε Στάλιν, Χίτλερ, Μεγάλο Ναπολέοντα κλπ.)
Dr Πέτρος Κροκίδας
Και στον ευγενικό φίλο απαντώ πως πίνω μόνο παγωμένο τσάι

Ανώνυμος είπε...

Η κατάθλιψη του 2006 ξεπεράστηκε. Του 2010 είναι πολύ αμφίβολο! Πάντως το θέμα μας είναι το debate. Λέτε λοιπόν να προσπαθήσει να το αποφύγει αυτός που το πρότεινε; Τώρα, όσο για το πόσοι θα το δούνε, συζητιέται. Θα το διαφημίσουν οι ίδιοι οι συνδυασμοί; Θα υπάρχει διαθέσιμο για μερικές μέρες; Από αυτά θα εξαρτηθεί. Βεβαίως, θα ενσκήψουν εκατοντάδες σχόλια στα blogs, όπου ο καθένας οπαδός θα μοιάζει με "θυροφίλαθλο" πριν τον αγώνα. Τι να κάνουμε... οι ιδιοκτήτες του blog λένε ότι αυτά είναι τα side effects της πολλής δημοκρατίας...

Ανώνυμος είπε...

Debate αναμφισβήτητα πρέπει να γίνει, αλλά να γίνει σωστά και με διαφάνεια. Τα σκονάκι απαγορεύονται 25 μέρες πριν τις εκλογές.
Θέλουμε να ακούσουμε τους 3 υποψηφίους με ερωτήσεις που θα ακούνε για πρώτη φορά εκείνη τη στιγμή κι όχι με ιδιαίτερα μαθήματα από τους επικοινωνιολόγους τους.
Δεν θα μας διοικήσει ο επικοινωνιολόγος, Δήμαρχο θέλουμε να ακούσουμε

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα το Γκαλοπ ειναι στημενο απο τους Κουκουλικους. Αλλιως δεν θα εβαζαν το Βογιατζη? Αμα ειναι να βαλουμε και εμεις τον Ηλια.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο Ντεμπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δίνετε. Ο Κουκούλης και οι συνεργάτες του- συνεργοί του, πολύ ανεξάρτητοι για να τους δεχτούν οι άλλοι δύο. Θέλανε να το παίξουνε Γιάννης πίνει -Γιάννης κερνάει. Εμένα αυτό που με πειράζει περισσότερο, είναι που εκτός των άλλλων, θεωρούν ότι αυτοί είναι οι έξυπνοι, και όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες. Ο πόρτας και το άλλο το φρούτο της νεολαίας, ο κουμπάρος του Φον Νικολάκη, ήθελαν να είναι και έτοιμες οι ερωτήσεις από πριν.
Ρε δεν πανε καλά καθόλου, έχουνε φλιπάρει μετά το γκάλοπ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί για να καταλάβω ο Βογιατζής τί είναι για να διεξάγει το debate?
Έχει κάνει τίποτα σχετικές σπουδές και δεν το ξέρουμε? Σε τράπεζα δουλεύει αν δεν κάνω λάθος.
Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι δεν πρόκειται για παιχνίδι, αλλά για το μέλλον του νησιού μας.
Θα πρέπει να βρεθεί ένα άτομο το οποίο θα έχει την πολιτική ανάλυση και τη δημοσιογραφία στο πετσί του και στις σπουδές του.
Δεν είμαστε τώρα για χάσιμο χρόνου.
25 μέρες έμειναν, αν θέλει ας το κάνει μόνος του ο Κουκούλης με το Βογιατζή να ψηθούνε κιόλας.
Νομίζουν ότι απευθύνονται σε πολύ χαμηλού επιπέδου κοινό, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν το κάνουν καλύτερα το debate στο γραφείο του Δημάρχου να μην τον μετακινούμε κιόλας?
Κρίμα είναι, δεν θα κάθεται και για πολύ εκεί.
Η πρόταση μου παρακαλώ όπως μεταφερθεί στο Aegina portal

Ανώνυμος είπε...

το νησι νοσει και ο μονος που μπορει να το θεραπευσει ειναι ο γιατρος.και αυτο οχι λογω της ιδιοτητας του αλλα λογω της τιμιοτητας του και της παλικαριας του

Ανώνυμος είπε...

Den xreiazontai oute debate oute tipota. O Giorgaras afou erikse moutza sto doctora me ti dinami tou tha bgali to Saki dimarxo. To aima nero den ginete. Saki kai Giorgos egkiisi gia ti niki.

Ανώνυμος είπε...

Αφού διαφαίνεται ότι οι όροι του debate βλάπτουν τους άλλους υποψήφιους, γιατί αυτοί δεν προτείνουν άλλους όρους; Και αν τους δεχθούν όλοι, θα αναγκαστεί το Aegina portal να συμμορφωθεί. Τελικά, γιατί ακούμε τις κραυγές των οπαδών ότι το debate ευνοεί τον Κουκούλη και δεν ακούμε το τι προτείνουν οι άλλοι υποψήφιοι; Θα τα μάθουμε αυτά; Περιμένουμε...

Ανώνυμος είπε...

8a permenete kai 8a meinete me to pouli sto xeri koufales deksioi

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι το σχεδιο είναι απλό και δεν το έχετε καταλάβει.Ο γιατρός ακούγοντας τα κακά μαντάτα κάλεσε τους εξ Αθηνών και Κορίνθου επικοινωνιολόγους και έθεσε θέμα blogs αμέσως τα σαίνια μίσθωσαν 2-3 καρεκλοκένταυρους που με διάφορα ονόματα Ζούκοφ-Δόκτωρ άστα να πάνε-ΙΡΑ=Ιρλανδός κλπ και όλοι την ημέρα αποπροσανατολίζουν τα θέματα.Οι ίδιοι απαντούν στις ερωτήσεις τους και εκεί που ογιατρός μετά τις γνωστές καταγγελίες Σκλάβαινα βρίσκεται σε δυσχερή θέση αυτοί περί άλλων τυρβάζουν.Δηλαδή άρες μάρες κουκουνάρες αρκεί να φύγουμε απο το θέμα.Και ως προσληφθέντες υμνούν την τιμιότητα του εργοδότου τους.' Αξιος ο μισθός σας.

Ανώνυμος είπε...

To debate οφελεί μόνο τον Κουκούλη και σε δεύτερη φάση τον Γρηγορόπουλο. Στις στημένες ερωτήσεις, με απαντήσεις σκονάκι , απαντημένες από επικοινωνιολόγους, καλοί θα είναι, άλλωστε τα ποσοστά λάθους θα μειωθούν πολύ.
Ο Σακκιώτης έχει εφράδεια και πλήρη άποψη για όλη την γκάμα θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Κύκνια άσματα τώρα Δήμαρχε????... μπα ..... δεν περνάνε...... χορτάσαμε βλακεία.....
Ήρθε η σειρά σου να δυσκολευτείς και να στριμωχτείς

Ανώνυμος είπε...

SOSTA TA GRAFIS. PIOS SE AKOUEI

Ανώνυμος είπε...

4:02 εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια. Ως κόμμα και παράταξη δεν αντέχετε ούτε τον αντίλογο, ούτε την άλλη άποψη. Και όσον αφορά την ένταξη κάποιων εκ δεξιών στο συνδυασμό σας είναι η φενάκη του ούλοθριγος ( η περούκα του φαλακρού ).

Ανώνυμος είπε...

απο τη μια βριζετε το Σακκιωτη γιατι πηρε τη στηριξη. Απο την αλλη γιατι παιρνει δεξιους. Μηπως θελετε να μην κατεβει και στις εκλογες αμα ειναι να σας εξυπηρετησει? Λεω εγω... Δεν σας κανει εντυπωση που υπαρχει κοσμος που ψαχνει αυτο το δρομο? Το τριτο δρομο...

Ανώνυμος είπε...

ΌΧΙ τα κόμματα δεν ασχολούνται με τους τοπικούς άρχοντες.Τότε γιατί αυτός που προλόγισε το Σεπτέμβρη τον Κουκούλη είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης νήσων με τη Δημοκρατική Αριστερά;
http://www.ananeotiki.gr/el/default.asp

Ανώνυμος είπε...

Σας το ξανάπανε: Μην ομιλείτε την Παλαιοπασοκικήν στα blogs (το τρίτο το δρόμο, το κακό σου το καιρό κτλπ). Μας χρειάζεται ο τρίτος, για να έχουμε άλλη μια βδομάδα χαβαλέ στα blogs. Μετά θα αρχίσει η κατάθλιψη, που έλεγε και ο Dr. και θα πάνε τα blogs στο σπίτι τους...

Ανώνυμος είπε...

Δαιμόνιε φίλε.
Η δημοκρατική αριστερά ιδρύθηκε σαν κόμμα στις 27/6/2010, την ίδια ημέρα με το λόγο του Κουκούλη στο Δανάη. Μοναδικός λόγος ύπαρξης της ήταν, είναι και θα είναι η υποστήριξη του συνδυασμού του κυρίου Δημάρχου Παναγιώτη Κουκούλη και μετά ένα-ένα τα μέλη της θα αυτοκτονήσουμε αφού θα έχουμε εκπληρώσει το υψηλό μας χρέος. Όπως πιθανώς αντιλαμβάνεσαι δεν είχα προλάβει να αποκτήσω την ιδιότητα του μέλους. Δε θέλω να νομίζεις πως μετά τον Κύριο Κουβέλη έψαχναν εμένα.
Άρα η προσπάθεια σου να εμπλέξεις μια δημοτική παράταξη με το χώρο ης ΔΑ έχει χρονικό ασυμβίβαστο. Έγινε βέβαια παρόμοια προσπάθεια και μεταγενέστερα αλλά η ανακοίνωση της εκλογικής επιτροπής της ΔΑ αποκατέστησε την τάξη που τελευταία στο νησί έχει γίνει μόδα. Την «ανεξάρτητη» δηλαδή πλεύση όλων των συνδυασμών.
Τώρα το γεγονός πως μου ζητήθηκε να παρουσιάσω τον Δήμαρχο σε πληροφορώ πως αποτελεί μια ιδιαίτερα τιμητική στιγμή στη ζωή μου, «εν Λεστινίτσι».
Καλή επιτυχία στον υποψήφιο που υποστηρίζεις…
Γιάννης Δελής

Ανώνυμος είπε...

η μεγάλη διαφορά των συνδιασμών είναι πως τον ένα τον ανακοίνωσε επισήμως το ΠΑΣΟΚ ενώ το χρίσμα του Κουβέλη στο άλλο ήρθε μέσω κάποιου δημοσιογραφικού άρθρου στην Ελευθεροτυπία. Και σπεύσατε να το βάλετε στην ταμπέλα.

Ανώνυμος είπε...

Vre Petro... vre Petro ...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Δελή, μια ερώτηση: Θεωρείτε ότι οι δικές σας αξίες και οπτική εκφράζονται επάξια από ολους τους συνυποψήφιους σας;

Ανώνυμος είπε...

H σύγχυση και πανικός είναι ολαφάνερο οτι έχει καταλάβει την παράταξη Σακκιώτη που προσπαθεί να αλιεύσει υποψηφίους και ψήφους από παντού. Κατηγορείται τον Κουκούλη οτι βάζει νέους υποψηφίους, είναι έγκλημα ή πλεονέκτημα; Φυσικά πλεονέκτημα. Εσείς που θα καταφύγετε στη λύση Σκλάβαινα και Δρακουλάκη για να συμπληρώσετε τι θα πείτε μετά ; Τίποτα απολύτως. Η σιωπή είναι χρυσός.

Ανώνυμος είπε...

Προς κ. Δελή. Θυμάμαι καλά η κάνω λάθος ότι ήσασταν μέλος της ΑΚΟΑ συνιστώσας- ακόμα - του ΣΥΡΙΖΑ με προσωπική σχέση με τον Γιάννη Μπανιά; Η οποία στηρίζει τον Αλαβάνο τώρα. Δεν ήξερα για την μετακίνηση σας στην ΔΑ. επίσης γνωρίζω τις προσπάθειες του κ. Σπύρου Λυκούδη να βρεί ανθρώπους στην Αίγινα για το κόμμα του. Η αρχική επιλογή ήταν ο Γ. Παπαδόπουλος όμως η αντίδραση κυρίως μέσω blogs ήταν έντονη και το πράγμα πήγε πίσω. Η προσπάθεια για την στήριξη υπήρξε όμως το κλίμα δεν την σηκώνει.Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ο συνδυασμός του δημάρχου δεν βγήκε δημοσίως να αποκηρύξει την όποια υποστήριξη. Αυτά για την ώρα.

Unknown είπε...

...Τι μου θυμήσατε τώρα... ο τρίτος δρόμος προς το Σοσιαλισμό που έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1978-1980 αναφερόταν στο πρότυπο που είχε για το σοσιαλιστικό μοντέλο της Αλβανίας του Εμβέρ Χότζα. Αυτό έχετε στο νοσηρό μυαλό σας ; Θέλετε να καταντήσετε την Αίγινα Αλβανία, να την εξαθλιώσετε και να την πάτε 100 χρόνια πίσω ; Η Αίγινα δεν θα γίνει υβριδικό μοντέλο και πεδίο σοσιαλιστικών πειραματισμών. Αρκετά παίξατε με δήθεν δεξιές διευρύνσεις με ανεπαρκή, ακατάλληλα και αμφιλεγόμενα άτομα .

Ανώνυμος είπε...

Ο συνδυασμός ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ΄έχει το ευχάριστο πρόβλημα να είναι ήδη συμπληρωμένος.
Στις άλλες εκλογες θα ληφθεί υποψιν η πρόταση να βγούν "διαρκείας" για να αποφεύγεται ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής.

Ανώνυμος είπε...

Αριθμος επανάληψης #4: Ποτε θα δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα του γκάλοπ;
(ελατε πεστε τα , μεταξυ μας ειμαστε)

Ανώνυμος είπε...

Telika mesa exete ton Sklabaina h' th Nektaria ?

Ανώνυμος είπε...

Ψηφοδέλτιο γεμάτο βαρίδια : Βάρτζελης, Σκλάβαινας, Τζίτζης Φ., Δρακουλάκης, Παντελάρος, Οικονόμου και πάει λέγοντας...εγγύηση για την ήττα. Κουκούλης ξανά, ψήφος ευθύνης.

Ανώνυμος είπε...

ean einai o Sklavainas mesa sto psifodeltio tote tin Tetarti stis 6 to apogeyma proskalo olous toys Aiginites se dimosio ntomatoovolismo kata toy anthropoupoy eixe tin idea na ton symperilavei!

Ανώνυμος είπε...

Ετσι σας ειπανε να λετε;
Τα παπαγαλακια εν δρασει.
Περιμενετε λιγο..
Βεβαια υπάρχει η λυση και του "ποιοτικού" ψηφοδελτιου του Κουκουλη, οπου δεν συμπληρώνει (παρα τις αφόρητες πιεσεις και εκβιασμους που ασκει) αλλα απο ποιότητα σκιζει.
Βαφτιζουμε το φτυσιμο που μας κανουν οι υποψήφιοι "επιλογη" μας και καθαρίσαμε.
Θα γελάσουμε.
Αξιοπρέπεια παιδιά, πρεπει να πιανετε τα μηνύματα: 78% οχι σε επανεκλογή Κουκουλη.
Εντάξει στο Φιστικι Φεστ ο κόσμος λεει ναι - αλλα για δημαρχο οχι

Ανώνυμος είπε...

Ennoeis o Sklavainas sto psifodeltio tou Koukouli?

Ανώνυμος είπε...

ο σακκιώτης έχει 44 άτομα στο ψηφοδέλτιο, ο κουκούλης έχει 59.
Ο Γρηγορόπουλος δεν έχει φτάσει ακόμα στα 40 γιατί έφυγαν και τρεις από αυτούς που ανακοίνωσε.
Κουκούλης πρώτος στο γκάλοπ και με διαφορά.

Ανώνυμος είπε...

Είδες τελικά με όλους αυτούς τους χαζούς που μαζεύτηκαν στο Σάκη, ο Κουκούλης πέρασε μπροστά. καλά να πάθει.
Σάκη, δεν πείθεις αγόρι μου.

Ανώνυμος είπε...

στο δίδυμο Κουκούλη Σακκιώτη για δεύτερη Κυριακή κερδίζει ο Κουκούλης.
Στο δίδυμο Κουκούλη Γρηγορόπουλου κερδίζει ο Κουκούλης με διαφορά.
Το τρίτο δίδυμο δεν έχει νόημα γιατί αποκλείεται να μην είναι στην πρώτη δυάδα ο Κουκούλης.
Το γκάλοπ έδειξε καθαρή εικόνα.
Τα ψέματα τέλος μάγκες.
συνέλθετε και βάλτε στο ψηφοδέλτιό σας και κανέναν σοβαρό εκτός από γραφικούς.
Ο κόσμος ψάχνει για άτομα που δουλεύουν και όχι για τεμπελχανάδες

Ανώνυμος είπε...

Πήρε μπροστά η μηχανή Κουκούλη και αρχίσανε όλοι να κάνουν στη μπάντα.
Θα δείτε ότι θα καθαρίσει εύκολα τις εκλογές. Εξάλλου γιατί να μην τον ξαναθέλει ο κόσμος;

Ανώνυμος είπε...

πέρναγα έξω από το εκλογικό κέντρο του Κουκούλη και ήταν πάνω από 60 άτομα εκεί; Συνέβη κάτι; Έχει σχέση με το γκάλοπ που διαβάζω ότι έγινε;
Μήπως ο Κουκούλης είναι και πάλι πρώτος;

Ανώνυμος είπε...

Έπαιξε έξυπνα ο δήμαρχος. Τους άφησε όλους να ξεφουσκώσουν, και τώρα βγηκε στην αντεπίθεση. Το γκάλοπ είναι αληθινό και έγινε μετά τη θεομηνία. Ο Κουκούλης είναι δύναμη.

Ανώνυμος είπε...

Α ωστε 59 εχει ο Κουκούλης;

Ανώνυμος είπε...

Μόλις γίνανε 61.

Ανώνυμος είπε...

Το γκαλοπ έγινε και δεν ανακοινωθηκε στην ωρα του γιατι ηταν χαλια.
Αυτο που ισως ανακοινώθηκε ειναι μια φαιδρή διαστρέβλωση για εσωτερικούς λόγους.
Κατανοούμε τον αγώνα των φίλων να αποφύγουν την 3η θεση.
Αυτό που δεν κατανοω ειναι γιατι πρέπει ντε και καλά με ψεμματα ο Κουκουλης να προσπαθει να ξεγελάσει και τους δικους του ακομα ανθρώπους.
Ελπίζω και εύχομαι, να ζητηθούν εξηγήσεις κάποτε

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε, κάτσε, τώρα μπήκε και ο εξηκοστός δεύτερος.
Επειδή βλέπω ότι θα έχει και περίσσευμα, θα σου στείλουμε γάλαρε και κανέναν υποψήφιο να κλείσεις και εσύ.
Πέτρο, κάνε κάτι χανόμαστεεεε

Ανώνυμος είπε...

πρώτος ο Κουκούλης φίλε μου. Ότι και να κάνετε, ο Κουκούλης θα κερδίσει πάλι. και ο λόγος είναι απλός. Είναι έντιμος, είναι εργατικός, δεν προκάλεσε, και έχει και έξυπνη ομάδα.
Όλοι μαζί - όλοι χαζί

Ανώνυμος είπε...

Όσο και να διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα, η αλήθεια είναι μια. Η αίγινα έχει δήμαρχο και θα συνεχίσει να έχει δήμαρχο τον Τάκη Κουκούλη, γιατί είναι μακράν ο καλύτερος δήμαρχος μετά τον Γιαννούλη.
Και όπως καταλαβένετε έχει άλλη μια τετραετία δική του.
Τώρα, αν υπάρχει ένας ματαιόδοξος τύπος που δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς τον τίτλο του Δημάρχου, εσείς οι υπόλοιποι τι κάνετε μαζί του; χαζί του;

Ανώνυμος είπε...

κουίζ: Υπάρχει υποψήφιος στο όλοι μαζί που θα δημιουργήσει στο ψηφοδέλτιο του Σάκη πρόβλημα λόγω σοβαρότατου ποινικού ζητήματος;
Σάκη ψάξτο είναι όντως σοβαρό. Σε δύο ημέρες τα ξαναλέμε

Ανώνυμος είπε...

Επαιξε έξυπνα ο Δήμαρχος.
Σου λεει δεν γινεται να τα παρατησω τωρα. Είναι αργά.
Ολα για ολα. Ας πουμε φούμαρα στους δικούς μας, να τους ανεβασουμε το ηθικό και οτι βγεί.
Τι κι αν εχει τις περισσότερες αρνητικές γνώμες και τις λιγότερες θετικές. Τι κι αν το 80% των ερωτηθεντων δεν επιθυμούν την επανεκλογή του. Τι κι αν χάνει καθαρα στην προθεση ψήφου.
Θα τους πουμε τα δικά μας και ο Θεος βοηθος.
Δεν μπορω να πω παντως το πολεμάει μεχρι τελους.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω ότι με Οικονόμου, Φίλιππα, Κανελλού και ζήση θα κατέβει και η καταπληκτική πρώην υποψήφια δήμαρχος Μαρίνα.
Τώρα είμαι σίγουρος για δύο πράγματα. Ο Σάκης θα κερδίσει γιατί έχει την καλύτερη ομάδα.
Δεύτερον, ο Σάκης θα έχει τους καλύτερους αντιδήμαρχους

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου νομίζεις. ο κουκούλης είναι καθαρός άνθρωπος. Εσείς έχετε μάθει να ζείτε στο ψέμα και την υποκρισία. Τρώγατε σκατά μαζί μετον Σκλάβενα κάποτε, μην το ξεχνάς. Πριν 4 χρόνια, οι μόνοι που λέγατε ψέμματα στον κόσμο, ότι ο σακκιώτης είναι 24 μονάδες μπροστά και ότι θα κερδίσει από την πρώτη κυριακή, είσασταν εσείς.
Βρώμικο παιχνίδι. Μην κρίνει εξ' ιδίων τα αλλότρια. Δεν τρώμε άλλο τα παραμύθια σας.
Να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα γιατί αλλιώς η αλαζονία σου θα σε φάει

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον για να γίνει πιστευτό το παραμύθι των "αποτελεσμάτων" του Κουκούλη εκτιμώ ότι θα ανακοινώσουν στο περίπου
Κουκούλης 19
Σακκιώτης 18
Γρηγοροπουλος 17
..και 45% αναποφάσιστους
Ετσι μετά οταν βγουν τα πραγματικα αποτελέσματα θα πουν οτι οι αναποφασιστοι τελικα πήγαν αλλου.
Οποιοδηποτε αποτελεσμα ανακοινωθεί με αναποφασιστους περισσότερο απο 28% σε αυτην την χρονική στιγμή ειναι μαγειρευμένο.
Μπορει να σας εγκατελειψαν οι οικολόγοι αλλα το κουτόχορτο έμεινε..

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη, εδώ ο κόσμος χάνεται κι' εσείς πήγατε για ύπνο; (για τους διαχειριστές του blog μιλάω). Πάλι για το διπλανό blog μιλάω (του aiakosrex, καλέ), που έτρεξε να βγάλει το δικό σας πρώτο με 6%, την ώρα που ο αντίπαλος, στο εκλογικό του κέντρο, ανακοίνωνε προβάδισμά του, σύμφωνα με δημοσκόπηση, για την οποία έδειξε όλα τα στοιχεία της εταιρείας που την έκανε. Εδώ ο κόσμος χάνεται και σεις αφήσατε τον Aiakosrex να σας βγάλει το φίδι απ' την τρύπα;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12:56 κάνε μια προσπάθεια να παραλλάσσεις λίγο τα post σου από blog σε blog. Παρά την τρομακτική επιστημονική γνώση, ευφυΐα και πειθώ που τα χαρακτηρίζει, γίνεται κάπως βαρετό να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια. Άλλωστε τι χολοσκάς; Αφού ο Αιακός Ρεξ έχει αδιάσειστες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι ο Σακκιώτης προηγείται με 66, συγγνώμην, με 6 μονάδες! Κοιμήσου ήσυχος λοιπόν. Εξάλλου όλοι οι άλλοι τρώμε κουτόχορτο: το έχεις αποδείξει επιστημονικά.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάσαμε αλλού αυτά που θα δούμε πολύ αργότερα εδώ. Την γραμμή στην παράταξη Σακκιώτη την δίνει πια ο Αιακός!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν δέχεσαι την πραγματικότητα; στις εκλογές του 2006, στα Νέα του Σαρωνικού κυκλοφόρησε 23 ημέρες πριν τις εκλογές γκάλοπ με τον Κουκούλη στο 18.8%, τον Σακκιώτη στο 18%, τον Μούρτζη στο 12% και τον Γκότση στο 10%. Όποιος ήξερε από γκάλοπ καταλάβαινε αμέσως ότι είναι σωστό, αφού οι αναποφάσιστοι είναι πολλοί μέχρι και την τελευταία εβδομάδα και κάνωντας τις αναγωγές είδαμε το τελικό αποτέλεσμα σχεδόν ακριβώς.
Τότε βέβαια, υπήρχαν και τα γκάλοπ του Σκλάβαινα - Σακκιώτη στη "Γνώμη" του κ. Αλεξίου. Τι έλεγαν; Ότι ο Σάκης προηγείται με 24 μονάδες...
Πάμε τώρα στα σημερινά:
Κουκούλης 20%
Σακκιώτης 19%
Γρηγορόπουλος 17,5%
Μικρά: 2,5%
Αν κάνουμε την αναγωγή:
Κουκούλης: 34%
Σακκιώτης: 32%
Γρηγροόπουλος: 30%
Όλα τα άλλα είναι παραμύθια. Θέλει κανείς να βάλει στοιχηματάκι για τα παραπάνω αποτελέσματα;

Ανώνυμος είπε...

Den xerw ti lete alla ena einai sigouro.. O aiginiths kala ta pathainei Kai trwei koutoxorto giati einai xazos Kai lax oso ekei poi den paei.. Milame diavasa para panw oti o koukoulis leei htan o kalyteros dhmarxos
Meta ton gianouli.. Gia kounithite ligo... Edaxei mhn xesw.. Oti ergo egine sthn aigina ayta ta xronia egine apo ton nomarxh mixa.. Oti ergo egine apo limeniko tameio htan apo xrhmata pou eixe ektamieysei o shmantwnhs epi mourtzh Kai polla apo ayta akousthkan Kai peri paratypwn themata.. Me to Nero ta idia.. Oxi mono den ekane erga Kai otan leme erga leme shmantika erga, alla parathse Kai ayta tou prokatoxou tou.. Apetyxe genikA.. Kai to gnwrizei.. Den xerw an ton xeroun ektos aiginhs.. Kai den xerw me pion tropo enas tetoios anthrwpos ekproswpei to nhsi...?? Aigina xypna.. Sou pianoun ton kolo Kai sto
Kanoun Kai kala!!!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν 9:58 νομίζω ότι έπρεπε να γίνεις εσύ δήμαρχος. Με την πρωτότυπη σκέψη σου, το υψηλό επίπεδο και την ποιοτική γλώσσα σου θα εκπροσωπούσες πολύ καλύτερα το νησί.

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη, για να καταλάβω καλά, εχει ανακοινωθεί αποτέλεσμα γκαλοπ και δεν το ξερω;
Κανουμε και συγκρίσεις με τα παλιά για να περασουμε στο ντουκου ως πραγματικο το σημερινό που μονο ως φημες υπαρχει;
Στα ΝΕΑ του Σαρωνικου φιλε υπηρχαν τα στοιχεία της έρευνας και η ταυτοτητα της εταιρειας που το έκανε.
Τωρα τι έχουμε;
Ας περιμενουμε λιγο.
Στο μονο που φαινεται να συμφωνούμε ειναι ότι αν υπάρξουν πραγματικά αποτελέσματα πραγματικου γκαλοπ πραγματικης εταιρειας αυτην την χρονικη στιγμή, θα απεικονιζουν το τελικο αποτελεσμα.

Ανώνυμος είπε...

8:14 κοιμάσε και ονειρεύεσε...

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΑΔΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΕΜΑΘΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΙΗΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΙΚΩΝ ΒΓΗΚΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΠΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

1:05 με μπέρδεψες με την "αλλαζονεία από τους μορπφωμένους"! Δείξε μας με ένα παράδειγμα πώς βγήκε αυτή η αλαζονεία στην επιφάνεια.