Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

1 και καμία...

  Ούτε φαντάροι νάμαστε ρε αδέλφια... Εγιναν και οι χθεσινές συγκεντρώσεις  και από ότι είδα κάποιοι διαμαρτύρονται γιατί δεν είμαστε πάνω απο το πληκτρολόγιο να τις σχολιάσουμε. Εχουμε και άλλες δουλειές παιδιά... Οι συγκεντρώσεις όπως και το debate δεν έδειξαν τίποτα νέο. Αλλωστε μην ξεχνάτε ότι όποιος περίμενε με μια μεζούρα να δεί που πήγαν πιο πολλοί την Παρασκευή για να αποφασίσει τι θα ψηφίσει την Κυριακή μάλλον αλλού πρέπει να τον κατατάξουμε. Αυτοί που πήγαν είναι έτσι κι αλλιώς καταγεγραμμένοι και δεν βγαίνει άκρη.
   Εκείνο που είχε ενδιαφέρον σήμερα είναι κάποιοι που έψαχναν να βρούν αν εκείνος ο φάκελος, της αποχέτευσης ντε... που είχε προθεσμίες και ο δήμαρχος καιγόταν έχει φύγει η είναι ακόμα στο δημαρχείο αλλά δεν βρήκαν άκρη. Λέτε να είναι ακόμα εδώ; Αυτό το τόσο επείγον; Περίεργα πράγματα...Αλλά εδώ έχουμε κρατημένα πρωτοκόλλα μεταδημότευσης απο τον Αύγουστο μια φρέσκια ημερομηνία δεν θα βρούμε - αν χρειαστεί κιόλας - την επόμενη εβδομάδα; Αστεία πράγματα...
   Κυριακή κοντή γιορτή λοιπον και απο ότι φαίνεται ο Σακκιώτης βρίσκεται κοντά στην νίκη. Θα είναι έκπληξη αν ο Κουκούλης η ο Γιατρός - όποιος κι αν είναι στον δεύτερο γύρο - καταφέρουν να αλλάξουν το κλίμα. Εκείνο που είναι απολύτως σαφές πάντως απο όλες τις κουβέντες είναι το αντικουκουλικό πνέυμα που υπάρχει. Να δούμε και πως αυτό θα εκδηλωθεί στην κάλπη. Υποθέτω πως το διαπιστώνουν και οι υποστηρικτές του αλλά τι να κάνουν; Να βγούν να το ομολογήσουν δημόσια; Δύσκολο πράγμα...

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι κύριε Αδάμ και κύριε Κασελούρη, τυχαία ονόματα βέβαια αναφέρω προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το ντιμπέιτ έδειξε ξεκάθαρα ένα πράγμα: Ο Σακκιώτης και ο Γρηγορόπουλος είναι πολιτικά ΛΙΓΟΙ μπροστά στον Κουκούλη! ΛΙΓΟΙ !!!
Η Αίγινα έχει Δήμαρχο

Ανώνυμος είπε...

Κάτι νέο για τους περισσότερους από μας μπορεί να μην έδειξαν. Έδειξαν όμως σε καμιά κατοσταριά μξ "καταγεγραμμένους", που κατέβηκαν για τη συνηθισμένη βόλτα, ουζάκι κλπ. και την είχαν αράξει στους καφενέδες της παραλίας. Κουβεντολόϊ άφθονο στην ομιλία του Σάκη, το ένα αυτί στημένο στην ομιλία του Κουκούλη. Έ, κάτι δείχνει κι' αυτό...

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα Σάββατο, αργία, ανέβαινε κόσμος στο Δημαρχείο, έμπαινε στις αίθουσες και έψαχνε να βρει αν έφυγε ο φάκελος της αποχέτευσης; Πιθανότατα θα είναι οι ίδιοι που σας μετάφεραν το κλίμα της νίκης...

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ

Ανώνυμος είπε...

ολοι ψηφιζουμε το Κουκουλη γιατι ειναι ο μεγαλυερος ψευτης της 20ετιας στην Αιγινας.
1. Μας ειπε οτι πρεπει να υπαγραφει το αποχετευτικο, που λειγει το Μαρτη 2011 η προθεσμια, για να περασει τις τσιμεντοστρωσεις.
2. Παιζει με το ευαισθητο σημειο του νερου και ηθελε να πιστεψουμε 3 ημερες πριν απο τις εκλογες οτι εγκριθηκαν τα χερσαια. Γιατι κανεις δημοσιογραφος δεν πηρε τον Περιφερειαρχη να τον ρωτησει αμα ξερει τι ειναι αυτο το χαρτι? Ενα τιποτα! Απλη προοδος του εργου.
Θα σε ψηφισουμε γιατι εισαι ψευτης...

Ανώνυμος είπε...

Καλη επιτυχια Σακη!

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις γράψει για δύο πολύ σοβαρά πράγματα που τα σχολιάζουν οι ασόβαροι κουκουλικοί χωρίς να δίνουν σημασία για το γκρεμό που έχουν οδηγήσει τον τόπο. Βλέπεις είναι τα θηρία τησ ζουγκλας που πιστεύουν στο θάνατός σου η ζωή μου. Πτωχέυσανε το δήμο και καταργήσανε κάθε ένοια δημοκρατίας και χαίρονται γι' αυτό.
Στις εκλογές ψηφίζουμε κάτω οι κουκουληστές.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά το πράγμα είναι απλό. Ο Κουκούλης φτάνει μέχρι 32%. Όλοι οι υπόλοιποι, μα με το Σακκιώτη είμστε, μα με το Γρηγορόπουλο, είμαστε εναντίον του. Έχει δημιουργηθεί ένα αντικουκουλικό ποτάμι που δε γυρίζει πίσω. Ειδικά μετά από τις τελευταίες μαλακίες αυτουνού και του Ν3. Αυτό το λένε όλα τα γκάλοπ και γι' αυτό έχουν σκυλιάσει και πουλάνε και τη μάνα τους για να αγοράσουν ψήφους. Η νίκη είναι σίγουρη απλά γιατί με τίποτα δε βγαίνει ο Κουκούλης. Άντε γειά και καλή ριξιά.

Ανώνυμος είπε...

Πόσα ακόμη ψέματα θα πείτε για να βγάλετε έναν ανίκανο στον Δήμο! Είσαστε τελείως ξεδιάντροποι. Αλλά ο κόσμος ξέρει να αναγνωρίσει την αλήθεια από το ψέμα! Ξέρει αν ο Κουκούλης είναι έντιμος ή όχι.

Η ΑΙΓΙΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ !

τον Παναγιώτη Κουκούλη

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα πάρετε και την Αίγινα να την χρεοκοπήσετε, όπως κάνετε με την Ελλάδα μας. Πασόκοι της συμφοράς. Σας μάθαμε πια. Το μόνο που σας νοιάζει είναι η εξουσία

Ανώνυμος είπε...

Νεκτάριος Κουκούλης, Ηλίας Μπέσης, Φίλιππος Τζίτζης οι τρεις εκλεκτοί του Σκλάβαινα, που στηρίζει Sakis!!!! Όσοι είναι μέσα στα τμήματα θα τη δουν την μοναδική τριανδρία της συμφοράς... Τι έλεγες Sakis για το βαρίδια;

Ανώνυμος είπε...

ο κουκουλης 10,18 εχει μονο βαριδια

Ανώνυμος είπε...

Ποιος λοιπόν πήρε τον Σκλάβαινα από τραμπούκο-μπράβο-κομματάρχη πολύ βρόμικου βουλευτή του παλιού καλού ΠΑΣΟΚ της μίζας, της ρεμούλας και του ρουσφετιού, και τον έκανε δημοτικό σύμβουλο της Πασοκοπαράταξής του? Το ξεχάσαμε αυτό? Είναι ο Σάκης σας που τον πήρε και τον έκανε, από νονό του υποκόσμου, θεσμικό παράγοντα της Αίγινας. Αλλά θα φάνε μια ήττα πρωτοφανή και θα πάνε όλοι μαζί σπίτια τους. Να ξεβρομίσει επιτέλους το νησί.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα τιμωρείται η αλαζονεία της εξουσίας. Το αντικουκουλικό ρεύμα είναι πολύ μεγάλο σε όλα τα εκλογικά κέντρα. Συνηθίστε το μη τυχόξν το βράδυ έχουμε τίποτα ανακοπές..
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

Αντώνη Ντελή, ωραίο το site. Δεν συμφωνείς;
Μίλκα

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν το αντικουκουλικό ρεύμα νίκησε. Πώς κυβερνά το "αντί" χωρίς γνώσεις και συνεργάτες (Γρηγορόπουλος) ή με γνώσεις τύπου "χρηματοοικονομικό μοντέλο";
Η Αίγινα ξαναγυρίζει εκεί που ήταν πάντα. Στην αναξιοκρατία. Με ένα μικρό διάλειμμα μήπως και υπάρχουν μάγοι που θα τα φτιάξουν όλα σε τρία χρόνια. Αφού λοιπόν δεν υπάρχουν, πίσω ολοταχώς σε αυτά που ξέραμε μέχρι τώρα. Να ζητήσει συγγνώμη ο Κουκούλης από τους Αιγινήτες, που τους διέκοψε από τη σταθερή τους κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Η Αίγινα έχει από το 1982 να βγάλει δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ. Το 1998 απείχε ένα μικρό βήμα αλλά δεν το έκανε. Ακολούθησαν άλλες δύο αποτυχίες στο "παρά τρίχα". Κάποιοι είπαν ότι η παράδοση θα συνεχιστεί. Κάποιοι άλλοι ότι αυτοί που σκάβουν με λαϊκισμό το λάκκο των άλλων, πέφτουν κι' ίδιοι μέσα.
Πεθαίνω να δώ το Γκότση δημαρχεύοντα και το Σάκη να παίζει "το καλό παιδί", όπως ήτανε επί Μούρτζη!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΝΧΤΑ ΑΙΓΙΝΑ , ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

1:52 την αξιοπρέπεια του ιδίου και των υπολοίπων μπορεί να μας την δείξει και από την μεριά της αντιπολίτευσης, εκτός αν αποχαιρετίσει μόνιμα το νησί... Εδώ θα είμαστε να τον κρίνουμε και γι'αυτό διότι ο πέλεκις για την τετραετία ήταν ολίγον τι βαρύς.Αν νοιάζεται πραγματικά μπορεί να το δείξει

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή μου κυρία/ε 2:06
Η αξιοπρέπεια καταργήθηκε αυτή την τετραετία. Οι κομματικοί εξαπέλυσαν εναντίον του αφελή ανεξάρτητου τον πλέον άγριο πόλεμο που υπήρξε στην πολιτική ιστορία της Αίγινας. ΚΑΙ ΕΝΙΚΗΣΑΝ!!!
Τον είπαν ύποπτο, του καταμαρτύρησαν ότι κάνει λοβιτούρες, ότι δεν παίρνει το μισθό του για να έχει άλλοθι ότι "τα πιάνει" από αλλού και μύρια όσα.
Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Κουκούλης. Η πολιτική ζωή της Αίγινας την τελευταία τετραετία έγινε ζούγκλα. Εγώ στη θέση του θα έλεγα στους συμβούλους μου να κάτσουν όσοι αντέξουν, μόνο και μόνο για να υπενθυμίζουν στους νικητές τα όσα είπαν, το πώς διαψεύδονται και το πόσο λαϊκιστές αποδεικνύονται.

Ανώνυμος είπε...

2:34 αν είναι σωστός όπως λες θα μείνει και θα το δείξει. Αν όχι, δεν θα τον ξαναδούμε ούτε καν στο μαγαζί με την μεγαλύτερη πλατεία στην παραλία...

Η Αίγινα χρειάζεται την συμμετοχή όλων μας και την επόμενη Κυριακή!!

Ανώνυμος είπε...

Ουαί τοις ηττημένοις! (Vae victis, για τους ηττημένους μορφωμένους).
Η αξιοπρέπεια τώρα θα αναδειχθεί; Ήταν δεδομένη με αντιδήμαρχο Λάζαρο και χάθηκε με αντιδήμαρχο Παπαδόπουλο;
Δεν νομίζω ότι θα κρίνουμε τον Κουκούλη ως αντιπολίτευση! Για ποιόν λόγο; Για να ξαναγίνει δήμαρχος στα 70 του; Εξ άλλου, θα του φορτώσουν όλα τα αμαρτήματα του κόσμου, όλα τα χρέη του Δήμου, ενώ θα παρουσιάσουν όλα όσα έχει καταφέρει (μελέτες) σαν δικά τους.
Γιατί να κάτσει; Να προσφέρει τι; Εποικοδομητική κριτική; Επιβραβεύτηκε η διαλυτική και έξαλλη κριτική. Πρόκριση στο διάδοχο της παράταξης; Δεν υπήρξε παράταξη, ούτε κομματική ούτε συμφερόντων.
Προβλέπω ότι ο συνδυασμός Κουκούλη θα διαλυθεί και θα ξαναξυπνήσουμε σε καμιά εικοσαριά χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 2:36
Να μείνει και να δείξει τι;
Ο Κουκούλης έδειξε το δρόμο που θα έπρεπε να είχε ακολουθήσει η Αίγινα εδώ και πολλά χρόνια. Η Αίγινα τον αποδοκίμασε και ξαναγύρισε στην ιστορικά διαπιστωμένη της υπανάπτυξη. Δεν υπάρχει λόγος αντιδικίας!

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρεστε λοιπόν αν θα ξαναδείτε τον Κουκούλη στην παραλία του νησιού να μοιράζει καλημέρες και να κερνάει καφέδες =Σακκιώτης), έστω και στη μικρότερη πλατεία. Το κριτήριό σας είναι απόλυτα συμβατό με την πορεία της Αίγινας μέχρι το 2006. Καιρός ήταν να ξαναγυρίσει εκεί που πάντα ανήκε.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα πια ύπάρχει χρόνος για αυτοκριτική.Η αυτοχειροκρότηση σταμάτησε.Αντε παιδάκια της παρεούλας,μη χάνεται το κουράγιο σας.Καταλαβαίνω σας πήραν το παιχνιδάκι σας.Τι να κάνουμε αύτά εχει η ζωή αλλους ανεβάζει και αλλους κατεβάζει.Καλό ταξίδη Ν3.Θα μας λείψουν οι εξυπναδούλες απο τη φυλλάδα σου.δεν εχεις ανάγκη εσύ,ολο και κάποιο κορόϊδο θα βρης να παρασιτίσης.Υπάρχουν Τάκηδες....
Νεμεσις.

Ανώνυμος είπε...

Του Αγίου Νεκταρίου αύριο.Κρίμα τα ARMANI,που θα φορεθούν,πως θα παρελάσουμε σαν κύριοι τίποτα.Πάει το image,είχαμε ενα τίλο να συστηθούμε,τώρα;Αστα να πάνε,ενός κακού μύρια επονται.
ΤΙΝ