Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι

Αναμενόμενη η επόμενη είδηση που άρχισε να κυκλοφορεί εντός και εκτός τειχών της πόλης. Αντιδήμαρχοι της νέας Δημοτικής Αρχής θα οριστούν οι 3 πρώτοι σε ψήφους του Συνδυασμού Σακκιώτη. Οι Βάρτζελης Παναγιώτης, Κουκούλης Νεκτάριος και Τζίτζης Φίλιππος θα είναι εκτός απροόπτου οι νέοι αντιδήμαρχοι. Τα καθήκοντα τους ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί αλλά φαίνεται να καλύπτουν όλο το φάσμα καθηκόντων που απορρέει από τον νόμο Καλλικράτη.

Τις άλλες δυο θέσεις των προέδρων του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου πιθανολογείται ότι θα μοιραστούν οι Μουτσάτσος Παναγιώτης και Μπέσης Ηλίας. Τα ονόματα αυτά διέρρευσαν με πάσα επιφύλαξη καθόσον όπως με πληροφόρησαν δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί.

Αξιοκρατικά δόθηκαν οι έμμισθες θέσεις των Αντιδημάρχων και να ευχηθούμε να έχει χρήματα ο Δήμος να τους πληρώνει και να παράγουν θετικό έργο για το Νησί μας. Με την είδηση αυτή διαψεύδονται και οι κασσάνδρες που μιλούσαν για συμβόλαια συνεργασίας και άλλα τινά.

72 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

me tis ugeies mas!!

Ανώνυμος είπε...

Έμμεση επαλήθευση των φημών για "σκοτωμό" για τις αμειβόμενες θέσεις (διαβάστε τα τελευταία σχόλια στην προηγούμενη ανάρτηση). Επικράτησε η άποψη "ρίξε μερικά ονόματα για να κόψουμε αντιδράσεις". Το πιό "φυσικό" λοιπόν ήταν αυτό που διαβάσατε.
Το πρώτο που πρέπει κανείς να θυμηθεί είναι ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε υπάρξει τέτοια φημολογία για τις θέσεις των αντιδημάρχων. Γιατί σε τέτοιο κλίμα να μην υπάρχουν "Κασσάνδρες"; (Παρεμπιπτόντως ο Άκοπος είναι ελαφρώς αγράμματος: Η Κασσάνδρα μάντευε σωστά, αλλά κανείς δεν την πίστευε).
Επί του θέματος τώρα: Ο δήμαρχος ορίζει τους αντιδήμαρχους σε όποιους τομείς του γουστάρει. Ο Μούρτζης π.χ. είχε τον Καλοκέντη αναπληρωτή του, τον Κορναράκη για τα τεχνικά και το Λάζαρο για την ύδρευση. Για τον Κουκούλη τα ξέρουν όλοι. Στους δύο εκπαιδευτικούς και στον υπάλληλο της Νομαρχίας Πειραιά τι καθήκοντα θα αναθέσει ο κ. Σακκιώτης; Ας μας πουν πως το βλέπουν οι σχολιαστές. Δεν θέλω να επηρεάσω αλλά πιστεύω ότι τα ονόματα ρίχτηκαν για να μετρήσουν αντιδράσεις.

Ανώνυμος είπε...

Και οι τρεις αντιδήμαρχοι (εάν είναι αυτοί που λες) μπορούν να ΜΗΝ παίρνουν τα μισθά τους γιατί είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν θα χάσουν τη θέση τους εάν ασκούν τα καθήκοντα τους ως αντιδήμαρχοι.
Όσο για εσένα άθλιε προπαγανδιστή Ακοπε (αλήθεια ποιός εκ των Αδάμ, Κασελούρη, Πετρίτη είσαι;;;) αναφέρεις και ρίχνεις φαρμάκι για μια ακόμη φορά με τον δικό σου πλάγιο τρόπο. Κρίμα γιατί αλλιώς ξεκίνησες και τώρα Αικοποιήσαι σιγά σιγά.
ΑΛήθεια υάρχει κανείς που να εξακολουθεί να μην πιστεύει ότι ο Τζίτζης δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο....;;; Μόνο έτσι εξηγείται αφού (αντικειμενικά) δεν κάνει για καμμία θέση διοίκησης. Εφιστώ την προσοχή στον κ. Σακκιώτη γιατί θα χρησιμοποιήσει την όποια θέση του για να αποτελέσει για αυτόν βήμα για την επόμενη τετραετία που θέλει να κατέβει για Δήμαρχος. Θα τον βρείτε μπροστά σας κ. Σακκιώτη. Προσοχή! Μην του δίνετε εξουσίες γιατί είναι επικύνδυνος.

Ένας Σακκιωτικός που ελπίζω και εύχεται τα καλύτερα στη νέα διοίκηση!

Ανώνυμος είπε...

Symgono kai me ton 11:01 kai me ton 11:04

Ανώνυμος είπε...

Το αυγό του φιδιού αρχίζει να σχηματίζεται στους φιλόξενους κόλπους του ΟΛΟΙΜΑΖΙ αλλά κανείς δεν το καταλαβαίνει (ακόμα;). Οι Νομαρχίες καταργούνται. Οι υπάλληλοί της παίρνουν υποχρεωτικά μετάταξη. Ο γνωστός μας έρχεται στην Αίγινα. Ορίζεται αντιδήμαρχος (αναστέλλεται η ιδιότητά του ως υπάλληλος) και φτιάχνει τη δική του κλίκα. Ακολουθεί το φωτεινό παράδειγμα του Γκότση και την κατάλληλη στιγμή κάνει το αποφασιστικό βήμα. Ο γέρων Σακκιώτης απολαμβάνει τα έργα του.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και δεν θα είναι αυτοί οι τρεις αντιδήμαρχοι. Είναι αστείο να ορίζονται δύο εκπαιδευτικοί και ένας (δημοτικός πια) υπάλληλος σαν αντιδήμαρχοι. Τι τομείς θα αναλάβουν; Στις άλλες δύο θέσεις οι Π. Μουτσάτσος - Η. Μπέσης είναι επαρκείς αλλά με αντίστροφη θέση. Στις θέσεις όμως των αντιδημάρχων, αν οι εκπαιδευτικοί δεν αφήσουν τη δουλειά τους στο σχολείο, θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα. Εδώ είχε μισοπαρατήσει τη δουλειά του ο κ. Χροναίος, ως πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, και δεν θα την παρατήσουν οι αντιδήμαρχοι; Ελπίζω να μην υπάρχουν αντιδράσεις από γονείς του Λυκείου αλλά ο άλλος συνάδελφος, ως πρόεδρος του συλλόγου γονέων θα βρει τρόπο να τους καθησυχάσει.
Τι καθήκοντα θα τους ανατεθούν; Θα εποπτεύει τους υπάλληλους καθαριότητας και ύδρευσης (από τα ξημερώματα ως τη νύχτα) ο κ. Βάρτζελης ή ο κ. Κουκούλης; Πολύ σωστά παρατήρησαν ότι θα φανεί σαν η πιό σωστή λύση ο κ. Τζίτζης. Οπότε ας περιμένουμε τους διορισμούς. Π.χ. τεχνικές υπηρεσίες ο κ. Βάρτζελης (των θετικών επιστημών) και οικονομικά ο κ. Κουκούλης Νεκτ.
Πάντως οι περισσότεροι σταυροί δεν είναι κριτήριο και οι αντιδήμαρχοι δεν θα είναι αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

Πως φαίνεται οι κουκουλικοί να εξακολουθούν να είναι πικρόχολοι. Γιατί ήξερε κανένας πριν τον Πτερούδη ή τον Παπαδόπουλο που τους έκανε αντιδημάρχους; Ο Πούντος εκπαιδευτικός δεν είναι που τον έκανε αντιδήμαρχο οικονομικών; Τα ξεχάσατε βρε καθάρματα;
Και κάτι άλλο. Υπάρχει δημοκρατικότερο και πιό αξιοκρατικό να οριστούν αντιδήμαρχοι οι 3 πρώτοι σε σταυρούς;
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

Ένας ακόμα απίστευτος Akopos! Τα ονόματα διέρρευσαν, εκτός απροόπτου, αλλά οι θέσεις σίγουρα δόθηκαν! Ήταν μάλιστα τόσος ο θόρυβος, που κυκλοφόρησε και στην υπόλοιπη Ελλάδα (εκτός των τειχών)!
Άρχισε επιτέλους η τετραετία του γέλιου. Αρκεί να έχει αντοχή ο Akopos και η παρέα του! Παρακαλώ "να σας έχει ο θεός καλά, πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε". Μετά την τετραετία Μούρτζη πήγαμε να χάσουμε το show τέσσερα χρόνια!

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάσατε το show που έδωσε ο αντιδήμαρχος σας στην παραλία; Ξεχάσατε το show που έδωσε στην πανσέληνο;
Ξεχάσατε το show toυ Νικιτα;
Αν ξεχάσατε το show της 4ετίας μπείτε στο Aeginaportal να δείτε τα video

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά τον Παπαδόπουλο βρε Λάκι κανείς δεν τον ήξερε! Ούτε τον επιτυχημένο επιχειρηματία Πτερούδη! Ζούμε στο ίδιο νησί; Άκου πικρόχολοι! Τώρα αρχίζει το γέλιο! Για τον αντιδήμαρχο Οικονομικών (π.χ. Κουκούλη Νεκτ.) δεν έκανε κανείς αρνητικό σχόλιο. Απλώς τον είδαν στη θέση που περίσσευε. Μπορεί όμως ο Σακκιώτης να αλλάξει τελείως τις αρμοδιότητες και τα ονόματά τους. Όποιος θέλει να πάρει μια ιδέα, ας θυμηθεί τις αλλαγές και τα ονόματα των Υπουργείων. Δεν θα πάρει κάποιες ιδέες;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε 11:04 τι είναι αυτά που λέτε; Να μην παίρνουν το μισθό τους οι πέντε έμμισθοι; Μα ο μισός καυγάς της τετραετίας γι' αυτό έγινε! Ο κ. Τζίτζης θα είναι αντιδήμαρχος που θα δουλεύει στην Περιφέρεια (Αθήνα) ή αντιδήμαρχος και δημοτικός υπάλληλος ταυτόχρονα; Και αν ανασταλεί η ιδιότητα του υπάλληλου, πως θα ζει χωρίς μισθό;
Να ξεχαστεί ότι υπήρξαν άνθρωποι που διέθεταν την αμοιβή τους σε κοινωφελή έργα. Έθεσαν σε αμφισβήτηση τα θεμέλια της κοινωνίας μας. Ούτε κομμουνιστές να ήτανε!

Ανώνυμος είπε...

Ο Παντελάρος είναι έμπειρος, ήταν χρόνια νομαρχιακός σύμβουλος και ξέρει τις διαδικασίες και τα "κόλπα" της δημόσιας διοίκησης. Πρέπει να αξιοποιηθεί. Θα δώσει και ένα προφίλ τεχνοκρατικό και αδέσμευτο.
Ο άνθρωπος που μιλάει τη γλώσσα των εργατών του Δήμου είναι ο Καλαφάτης. Έχει διάθεση και ενθουσιασμό, πρέπει να αξιοποιηθεί, έστω και για δοκιμή.
Οπως έχει τονιστεί, μεγάλο βάρος θα δοθεί στις νέες τεχνολογίες. Από τη σκοπιά αυτή ο κ. Οικονόμου μπορεί να κάνει τη διαφορά. Εκτός κι' αν δοθεί βάρος στα οικονομικά με την κ. Κανελλά.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε/α 11:56 επειδή ζούμε για το θέαμα, μπορείτε να μας πείτε πού στο Aeginaportal μπορούμε να δούμε αυτά που μας λέτε; Παρακαλούμε πολύ, ένα πρώτο ψάξιμο δεν απέδωσε τίποτε!

Ανώνυμος είπε...

O Λάκις (πάει με το Sakis) είναι πάντα έξαλλος και υβριστής. Όποιος παίρνει περισσότερες ψήφους είναι και ο πιο κατάλληλος για κάποια συγκεκριμένη δουλειά; Αν είναι έτσι, ας μας πεί ποιά συγκεκριμένα καθήκοντα θα ανάθετε στους τρεις πρώτους αν ήταν Σακκιώτης!

Ανώνυμος είπε...

Μη λέτε αστεία, η μαφία των υπαλλήλων καθαριότητας και ύδρευσης είναι ανίκητη. Πήγε ο Πτερούδης να τα βάλει μαζί της αλλά λίγα πράγματα πέτυχε, στο τέλος αναγκάστηκε να συμβιβαστεί μαζί της. Ας όψεται ο Γκότσης που τους διόρισε και τους θέριεψε.
Αν έχει δυνάμεις ο Ηλίας ο Μπέσης, είναι ο μόνος που μπορεί να αντικαταστήσει τον Πτερούδη. Έχει και το χαρακτήρα να βάζει αυτούς που πρέπει στη θέση τους.
Στη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου ταλαντεύομαι μεταξύ των Τ. Βάρτζελη και Ν. Κουκούλη.

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν θ' αφήσει τη δουλειά του, εκτός κι' αν είναι τόσο κορόϊδο σαν τον Παπαδόπουλο και τον Τσατήρη. Θα τους θυμηθούν οι Αιγινήτες αλλά θα είναι ίσως αργά.
Ο συνδυασμός του κ. Σακκιώτη έχει πολύ καλά δικτυωμένα στελέχη μέσα στην τοπική κοινωνία και κέρδισε τις εκλογές. Οι απαιτήσεις των νέων Δήμων είναι πολλαπλάσιες των προηγούμενων.
Για τον Δήμο της Αίγινας θα ισχύσει αυτό που φωνάζουν εδώ και καιρό για την Ελλάδα: Πάμε για φούντο, εθνική ενότητα, όλη την αλήθεια στο λαό!
Αυτοί που φρόντισαν να διχάσουν και να φανατίσουν, δυστυχώς είναι οι πλέον ακατάλληλοι για κηρύγματα ενότητας...

Ανώνυμος είπε...

Symfono me ton 12:48

Sto nero kai ta skoupidia thelei kai ligo magkia na exei o antidimarxos. protimo kai ego Ilia Mpesi kai oxi paidakia...

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζωντας τα σχόλια, για το θέμα της άνάρτησης του άκοπου,διακρίνω μια πίκρα,για αύτά που χάσανε μέσα άπό τα χέρια τους,οί έραστές της έξουσίας.Η "παρεούλα" και τα σαπρόφυτα που δημιουργήθηκαν άπό την έλλειψη εξουσίας της άπερχόμενης διοίκησης, τολμούν και σχολιάζουν τους πιθανούς διορισμούς για τις θέσεις των άντιδημάρχων,αμφισβητώντας ίκανότητες και εντιμότητα των προσόπων που προτείνωνται.Ξεχνούν ότι η παρεούλα τους άπαρτίζετο άπό θαμώνες των καφενείων, άπό τις μπαρμπουτιέρες,άπό συνταξιούχος και άπό την άφάνεια.Τούς ύπόλοιπους,αξιόλογους που είχε ο συνδιασμός, σιγά σιγά και συστηματικά τους έβαλαν στην άκρι.Τά άποτελέσματα πεφωτισμένοι μου τα λουστίκαμε.Αφήστε τα πικρόχολα σχόλια,καταλαβαίνω η "σφαλιάρα" σας πονάει.Υπομονή και κουράγιο ,ο χρόνος είναι γιατρός.Δέστε τα πράγματα άπό την καλή τους πλευρά,μην παθιάζεσται,δεν βοηθάει την ψυχολογία σας.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Για κατι κουρασμενα παλικαρια! Καλα κανετε πλακα οτι θα παρουν θεσεις ο Μπεσης και ο Μουτσατσος? Εμεις δεν ψηφισαμε Σακκιωτη για να δουμε ΚΑΠΗ στη διοικηση. Ο Μπεσης βγηκε απο μονος του ή επεσε δακτυλος Σκλαβενα?

Ανώνυμος είπε...

Οταν λέω να δείτε το show στο Aeginaportal εννοώ να δείτε τα δημοτικά συυμβούλια και το τι λέγανε τα πρωτοκλασσάτα στελέχη.
Show δεν έκαναν;
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 10:01 τα γεροντοπαλίκαρα είναι έμπειρα και εχουν χρόνο, δεν ξέρω βέβαια αμα μπορουν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις του Καλλικράτη. Τώρα χρειάζονται τρεχαντίρια.

Ανώνυμος είπε...

Λάκι

Η παραλία και η πανσέληνος γίνανε τώρα δημοτικό συμβούλιο; Ρίχνεις στου Κουτρούλη το γάμο για τους ανίδεους έτσι; Λες και είναι η πρώτη φορά...

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που γράφει ο ΝΜΣΣ είναι τόσο εμπαθή και εμετικά, που νομίζει κανείς ότι έκανε λάθος πόρτα και μπήκε στη λέσχη και στα blogs των θυροφίλαθλων. Του έδωσε σημασία μόνο κάποιος που νόμισε ότι τα αρχικά του σημαίνουν
Νέος
Μαλάκας
Σάκη
Σακκιώτη

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι,αύτά που γράφης άγαπητέ ανώνυμε 10:44,δείχνουν ένα έπίπεδο,κάτι άπο Ουρσουλίνες και βάλε.Τώρα που το ξανασκέφτομαι,μάλλον τζάμπα βάλαμε στη άκρι τέτοια κελεπούρια.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω μόνο την Ούρσουλα Άντρες. 'Εχει καμία σχέση;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω άναν καλλό ψυχίατρο.Αν ένδοιαφέρεσαι μου το λές.Τηρείται έχεμύθια.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο Μπέσης και ο Μουτσάτσος με ηλικία πάνω από 130 ετών!
Είναι δυνατόν να μας διοικήσουν δύο γέροι?
Αν αυτό γίνει πράξη λυπάμαι που τη 2η Κυριακή ψήφισα Σακκιώτη.
Ελπίζω όλες αυτές να είναι φήμες

Ανώνυμος είπε...

Ο Σακκιώτης δεν είναι χαζός. Ξέρει ότι αν βάλει Μπέση, Μουτσάτσο θα τελειώσει πριν καν ξεκινήσει.
Οι αντιδημαρχίες αν ισχύεουν αυτά τα ονόματα σωστά δώθηκαν. Είναι οι τρεις που ο κόσμος επέλεξε για να διοικήσουν.
Ο Μπέσης ως γνωστό σε όλους μας βγήκε από τον Σκλάβαινα. Ο Μουτσάτσος είναι στις τελευταίες θέσεις. Δεν θεωρώ ότι πρέπει ο Σακκιώτης να μπει στο τρυπάκι και να βάλει στη διοίκηση του τον Σκάβαινα.
Την επόμενη τετραετία ακόμα και έργο αν θα έχει παράγει θα μαυριστεί από όλη την Αίγινα.

Ανώνυμος είπε...

Βρε λαμόγιο, ο Πτερούδης που σε διοικούσε τι ηλικία είχε;
Ουστ τσογλάνι του κερατά

Ανώνυμος είπε...

Καλά αν όλα αυτά ισχύουν το καράβι Σακκιώτης βουλιάζει!!!
Δεν θέλατε Γιατρό, τώρα θα τον χρειαστείτε!
ΘΕΛΩ ΜΠΕΣΗ ΗΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΣΚΛΑΒΑΙΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά συγκρίνεις τον Πτερούδη με τον Μπέση?
Πλάκα κάνεις? Ο ένας τα έδωσε όλα για την Αίγινα και ο άλλος είναι ένας μισοκακόμοιρος αγριάνθρωπος που δεν έχει πάει ούτε μέχρι το Αγκίστρι.
Έμπαινε ο Πτερούδης στα Υπουργεία και είχε μια υπόσταση , τώρα δηλ. θα μπαίνει ο Μπέσης στα Υπουργεία με την μουράκλα του , που για να βγει μια λέξη πρέπει να τον τάξεις στον Άγιο Νεκτάριο και όλα καλά κατά το ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

Φίλιππος : Επιτέλους έρχομαι στην Αίγινα!
Κουκούλης : Επιτέλους θα γίνω Αντιδήμαρχος. Λέτε να γίνω ακόμα πιο όμορφος?
Βάρτελης : Αφιερωμένο στη γυναίκα της ζωής και στον Πρόεδρο!
Μπέσης : Ευτυχώς!Αλλιώς τί θα έλεγα στο Σκλάβαινα?
Μουτσάτσος : Θα έχω και οδηγό? Στην ηλικία μου επιβάλεται
Τιτίνα : Εμένα τί θα μου δώσουν? Ότι πήρα και στον Κουκούλη?

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαρίνος στο προφίλ του στο facebook έχει βάλει αντί για τη φώτο του τον Άγιο Βασίλη, ας του πει κάποιος να βάλει τον Καραγκιόζη καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Η ποιό σωστή έρώτηση είναι,τι πήρε ο Κουκούλης και η παρεούλα του άπό την Τιτίνα.Καθήστε στο περιθώριο,καλά είναι.

Ανώνυμος είπε...

Η Τιτίνα τί πήρε από τον Κουκούλη? Έδωσε ψήφους Κι εμπιστοσύνη τί πήρε πίσω?

Ανώνυμος είπε...

Οτι πήρε ο Μπόγρης.ο Κουλικούρδης,Ο Αποστολίδης,ο Χατζηπέρης.Ειχαν γνώμη και δεν έκαναν.Παρέμειναν οί γλάστρες να στηρίζουν την "παρεούλα",και να έχουν άπαίτηση να ψηφιστούν.Καθήστε στο περιθώριο.Μέχρι εκεί καλά είναι.

Ανώνυμος είπε...

Αν το περιθώριο είναι οι 1.000 ψήφοι τότε ας μείνουμε στο περιθώριο.
Αφήστε τα κομπλεξαρίσματα για να έρθει η πρόοδος και η ανάπτυξη.

Την αποτυχία σας μην την παρουσιάζετε ως αδυναμία του αντιπάλου, που στην προκειμένη είναι ο ΝΙΚΗΤΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Αν θυμάμαι καλά τον Κουλικούρδη τον είχατε Αντιδήμαρχο! Τώρα είναι η γλάστρα?

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον λάθος κατάλαβες.Στίς γλάστρες δεν εννοώ το Κουλικούρδη.Αλλά τούς ύπόλοιπους,τούς Yes men,οί οποίοι δεν τολμούσαν να εκφέρουν γνώμη άντίθετη άπό αυτό που όριζε ή παρεούλα.Τούς περίμενε στή γωνία ο έκδότης,να τους ξεφωνήση στη φυλλάδα του.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα συμφωνούμε 3.48 !!!
Σωστός

Ανώνυμος είπε...

μολις μαθανε στα Τιρανα οτι ο Φιλιππας θα γινει αντιδημαρχος ανοιξε ειδικο γραφειο για εκδοση πιστοποιητικων νιμιμοποιησης αλλοδαπων. Το ποιστοποιητικο θα κοστιζει 1.000 ευρω και θα περιλαμβανει εγραφη στους εκλογικους καταλογους του δημου, 20 λαχνους για την ενισχυση του μπασκετ της αιγινας, μια διανυκτερευση σε κεντικο ξενοδοχειο καθως και εισιτηρια απο Τιρανα Αιγινα μιας διαδρομης.

Ανώνυμος είπε...

ρε αδερφε για αυτες τις μαλακιες που εχεις εχεις αποδειξεις? μην γραφετε οτι σας κατεβει στο κεφαλι και κυριως οταν θιγετε προσωπικοτητες και ζητηματα αξιοπρεπειας...

Ανώνυμος είπε...

Και για τους αντιδήμαρχους ο Κουκούλης θα φταίει!

Ανώνυμος είπε...

Τι πίκρα τεσσάρων ετών κουβαλάνε αυτοί που στο θέμα των νέων αντιδημάρχων μιλάνε για το συνδυασμό Κουκούλη: Τι απωθημένα τους έχουν μείνει και δεν μπορούν να δουν τίποτε άλλο; Τι κόμπλεξ τους έχουν δημιουργηθεί; Γιατί δημιούργησαν τέτοια πάθη; Έτσι θα πάνε να διοικήσουν και οι εκλεγμένοι; Θα συνεχίσουν αυτό που έκανε ο Σακκιώτης και δίχασε την κοινωνία του νησιού; Απ' ότι φαίνεται δεν έχουν άλλο δρόμο μπροστά τους...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή στην πλειοψηφία δεν θα υπάρχουν αντίθετες γνώμες; Θα ισχύει ο "δημοκρατικός συγκεντρωτισμός"; Αν κάποιος εκδηλώσει αντίθετη γνώμη, ο Βάρτζελης και ο Σακκιώτης που γράφουν τη ΜΑΧΗ, θα του λένε μπράβο; Αν -χτύπα ξύλο- πάνε μετά από ένα χρόνο να ζητήσουν δάνειο και το καταψηφίσουν δύο, τι θα γράψει ο Βάρτζελης στη ΜΑΧΗ;
Μήπως όμως το ψηφίσει ο Κουκούλης;

Ανώνυμος είπε...

Ψήφισα Σακκιώτη (και τις δύο φορές) αλλά πιστεύω πως ο Παν. Κουκούλης θα έχει ειδικό ρόλο στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τί εννοώ με αυτό; Θα κάνει αντιπολίτευση ουσίας και αυτό πιστεύω θα δίνει δημιουργική ώθηση στον Σακκιώτη. Φανταστείτε να μην ψηφίζει η Τιτίνα ένα δάνειο και να το ψηφίζουν οι σύμβουλοι Κουκούλη!

Ανώνυμος είπε...

Τό δάνειο,άπό οτι φάνηκε το θέλανε για να βολέψουν τούς ύμέτερους ακι για να χαλάσουν φράγκα για τον προεκλογικό τους άγώνα.Αρα πολύ καλά έκανε η Τιτίνα και όσοι δέν το ψήφισαν.

Ανώνυμος είπε...

Καλά 8:50 είσαι βαθιά νυχτωμένος...Αλλά μην ανησυχείς τα καλύτερα έρχονται...!

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι 2.21 κλπ Μηπως πρεπει να θυμηθουμε τι εγινε με τον Σκιτσα ? Γιατι βρεθηκε εκτος συνδιασμου ? μα επειδη ακριβως δεν συμφωνουσε με τις αποφασεις του Αρχηγου -Σακιωτη ο Κουκουλης τερματισε με 10 συμβουλους , Θυμηθειται το 2014 να μετρησουμε με ποσους(γλαστρες) θα τερματισει ο συμδιασμος του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

ο πρωτος που θα δημιουργησει προβληματα ειναι ο φιλιπποσκλαβαινας. αυτη ειναι η αποστολη του αν η κλικα του σκλαβαινα δεν παρει αυτα που θελει. Το φιλιππακι το κρατανε με τα αλβανοχαρτα. Αν θελει ας κουνηθει και θα δει που θα βρεθει. θα μοιραζει φυλλαδια στην ομονοια

Ανώνυμος είπε...

Θα πέσει πολύ γέλιο... MΥΡΜΙΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Κομπλεξικοί, σας έχε πονέσει η αντιδημαρχία στον Βάρτζελη και στον Φίλιππα. Εγώ θέλω και τον Μπέση για να σας βγάλουν τα άπλυτα στη φόρα. Γιατί ο Σάκης και ο Κουκούλης είναι μαλθακοί. Και μη μου πείτε ότι το Τσατήρι και ο Αφρικάνος ήταν καλύτεροι γιατί θα σας πω να πάτε να πλυθείτε...

Ανώνυμος είπε...

φιλιπποσκλαβαινας. το νεο υβριδιο πολιτικης αλλαξοκολιας. καποτε λεγαμε αυλοκολακας. τωρα θα λεμε αλλαξοκολακας. γιαυτο θα μεινει ανοικτο φετος το Αιακειο. για να δεχετε ο Γιωργος στο γραφειο του. Εκει θα δεχετε την εκλεκτη ρουσφετοπελατεια του. και μετα δια τηλεφωνου το φιλιππακι θα τρεχει να εξυπηρετησει το αφεντικο του με ολη την δουλοπρεπεια που το χαρακτηριζει.Αλλιως θα κυκλοφορησουν τα αλβανοχαρτα και τοτε αντιο στην Αλεξανδρια......που τον περιμενει....

Ανώνυμος είπε...

11:47 πεστα Χρυσόστομε

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΑΔΕΛΦΙΑ!
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ!

"ΟΛΙΑ"

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ! 3-4 ΑΝΟΗΤΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ Τ' ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΆΛΛΟ. ΑΣ' ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΘΥΡΟΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΣΚΟΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΟΛΟΙΜΑΖΙΔΩΝ...

ΣΑΥΡΑ είπε...

της πουτανας!!! Θα ερχομαι στο δημοτικο συμβουλιο και θα φερνω και ποπ κορν να καμαρωνω τις μαλακιες που θα λετε! φιλακια

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως όλοι ξεχάσατε τον Αγή Μαρμαρινό. Δεν θα μπορούσε να αναλάβει ως αντιδήμαρχος των τεχν. υπηρεσιών; Είναι μηχανικός ή μηχανολόγος. Μας έφτιαξε τη μελέτη και τα σχέδια για το καλοριφέρ και λειτουργεί άψογα.

Ανώνυμος είπε...

Κυρία μου (2:36) σας καταλάβαμε. Οπαδός του Παπαδόπουλου είστε. Θα τα καταφέρουμε και χωρίς αυτόν. Εξ άλλου δεν θα χρειάζεται να τρέχει πια ο αντιδήμαρχος στη Νομαρχία, οι μισές της υπηρεσίες θα είναι κάτω από την εντολή του. Στα δύσκολα θα επεμβαίνει και ο δήμαρχος με τις πλούσιες εμπειρίες του.

Ανώνυμος είπε...

Μας λεει ο ΑΚΟΠΟΣ ‘’Αξιοκρατικά δόθηκαν οι έμμισθες θέσεις των Αντιδημάρχων και να ευχηθούμε να έχει χρήματα ο Δήμος να τους πληρώνει και να παράγουν θετικό έργο για το Νησί μας. ‘’
Μια υπενθύμιση , στις Αντίστοιχες θέσεις(Αντιδημαρχων και αυτης του Δημαρχου ) της Διοικησης Κουκουλη ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΘΕΤΚΟ ΕΚΑΝΑΝ (κατά την δηλωση του κ.Σακιωτη στην ομιλια του μεταξυ 1ης και δευτερης Κυριακης των εκλογων ) και ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΑΝ. Αυτά για να μην ξεχνάμε.

Ανώνυμος είπε...

Ma twra apo tous treis oi dio (an oxi ai oi treis) mistho de 8a pernoun (oxi san tous koukoulikous pou ton epernan kai ton diethetan kata to dokoun) ... diavaste to arthro 92 tou kallikrati ... An me afto to arthro oi Koukoulis Nekt kai Vartzelis Pan dextoun na ginoun antidimarxoi einai irwes kai prepei na tous poume ena megalo efaxristw, giati 8a vazoun kai lefta apo tin tsepi tous (an exoun) ...

Ανώνυμος είπε...

Στον 8:06 Ο Σακκιώτης βγήκε δήμαρχος ξοδεύοντας 11.οοο και ο Κουκούλης δεν βγήκε ξοδεύοντας 110.000 Μπορεί ο Πτερούδης και ο Παπαδόπουλος να έχουν χρήματα και να τους περισσεύουν για να μη πω τίποτα άλλο. Πρέπει και οι νέοι αντιδήμαρχοι να είναι κολωνακιώτες; Να διαθέτουν χρήμα για σκότωμα;
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν λέμε ότι είμαστε το πιό καλό μπλόγκ στην Αίγινα (για "πολύ ψαγμένους") και τα άλλα είναι της πλάκας. Εδώ κυριαρχούν οι συνηθισμένες μαλακίες και μπήκα στον Αιακό και φρίκαρα! Συζήτηση για οικονομικές θεωρίες, για τα οικονομικά τη Ελλάδας, για το τι λένε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά! Ούτε στις εφημερίδες δεν τα βρίσκεις! Καθήστε εδώ να τσακωνόσαστε για τις 110.000 ευρώ. Για μαλάκες μας περνάτε; Άκου 110 χιλιάρικα! Μάλλον του έκανε κόντρα στο 11.000 και είπε -κάτσε να πω 110 να κάνω μπούγιο. Άσε ρε μεγάλε

Ανώνυμος είπε...

Ο 10:49 είναι μια τυπική περίπτωση που εξετάζει η κοινωνική ψυχολογία: Το πώς δηλαδή η παραταξιακή τύφλωση σε κάνει να μη λειτουργείς όχι μόνο λογικά αλλά και ως όν με αισθήσεις: Να μη βλέπεις, να μην ακούς, να μη διαβάζεις (τυφλοί τον νουν, τα τ' ώτα, τ' όμμασι).
Φώναζαν λοιπόν ότι έχουν καταστάσεις πως τον πήραν το μισθό τους (ακούστε πουτανιά και επίπεδο αντιπολίτευσης των Σακκιώτη -Γκότση). Τους απάντησαν ότι, αν δεν τον έπαιρναν, πώς θα τον διέθεταν; Η πρώτη απάντηση του Σακκιώτη ήταν "να τον βάζατε σε ένα ειδικό λογαριασμό και να αποφάσιζε το δημοτικό συμβούλιο το πώς θα τον διέθετε"!
Πέρα από τον παραλογισμό αυτό, η αντιπολίτευση προκάλεσε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με σκοπό να δωθεί ενίσχυση στο ΣΑΡΩΝΙΚΟ, που είχε μπει στη Γ' Εθνική. Αν τα λεφτά αυτά υπήρχαν στον ειδικό λογαριασμό που έλεγε ο Σακκιώτης, τι θα τους εμπόδιζε να προτείνουν να διατεθούν εκεί; Λες και δεν ξέρουμε το πόσο αδίστακτοι δημαγωγοί είναι.
Τα λεφτά λοιπόν, αντί να πάνε στο Σαρωνικό (στις μεταγραφές, όπως είπε ο Σκίτσας) πήγανε στην κατάργηση της διπλοβάρδιας και σε κοινωνικές δράσεις, που δεν θα γίνονταν σε ένα χρεοκοπημένο κράτος. ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ, ούρλιαξαν οι θυροφίλαθλοι. Μας αρκεί που τα πήραν!
Αυτοί λοιπόν που τώρα (πιστεύω τον 10:49) δεν μπορούν να τα πάρουν, είναι ήρωες. Αυτοί που μπορούσαν να τα πάρουν και δεν τα πήραν, είναι ύποπτοι και καταδικαστέοι (τουλάχιστον εκλογικά).
Μερικές φορές ο απλός πολίτης φτάνει μέχρι τα μπούνια και λέει:
ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΔΙΟΣΑΣΤΕ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

Μη συγχίζεστε κύριε/α (για το -α αμφιβάλλω). Γι' αυτούς που έκαναν τέτοια αντιπολίτευση θα αρκούσε το "έσπειραν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες". Ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν είναι έτσι. Ποιός θα αντιπολιτευτεί τέτοια καλαμοκαβαλήματα;
Ο Γκότσης (αξιωματική αντιπολίτευση) ούτε που το ονειρευόταν, το μόνο που ήθελε ήταν να είναι στο δημοτικό συμβούλιο. Του αρκεί που δεν ξαναβγήκαν οι "εκτός πολιτικής πιάτσας". Οι δε Κουκούλης και τρεις σύμβουλοι, το μόνο που δεν θα σκεφτούν είναι να βάλουν τρικλοποδιές στο Σακκιώτη (δηλαδή να ανταποδώσουν). Τυχερέ Σακκιώτη...

Ανώνυμος είπε...

Αν μπήτε στον Αιακό για τη συζήτηση στα οικονομικά, να πάτε στην προηγούμενη ανάρτηση. Μόλις έγινε συζήτηση, άλλαξε ανάρτηση ο π...!

Ανώνυμος είπε...

Στον 10:49. Κωλόπαιδο είναι ο γιός σου, πιστό αντίγραφο δικό σου.

Ανώνυμος είπε...

Το κωλόπαιδο έχει μια αιτία που είναι κωλόπαιδο. Και η αιτία αυτή φαίνεται!

Ανώνυμος είπε...

Οποιος είναι συνταξιούχος σαν εμένα, την έχει αράξει εδώ και έχει βρει διασκέδαση, τα blog της Αίγινας είναι "περίπτωση"!! Όταν το ένα "έχει θέμα", ποτέ δεν έχει το άλλο! Συνήθως δεν βάζει θέμα, αν και το προηγούμενο είναι τελείως εξαντλημένο και ο κόσμος δεν το επισκέπτεται.
Αντιθέτως, αν οι σχολιαστές πάνε αλλού τη συζήτηση από την κατεύθυνση που θέλει να της δώσει ο διαχειριστής του blog, αμέσως αυτός αλλάζει ανάρτηση, για να κόψει τη συζήτηση!
Αν λοιπόν θέλετε να βρείτε κάτι από τα blog της Αίγινας, τότε η πρώτη σας σκέψη πρέπει να είναι: "Κάτι θέλουν να μου πουλήσουν, μάλλον πρέπει να καταλάβω το αντίθετο".
Παρακινδυνευμένη πρόβλεψη: Αν το νέο blog Aeginafirst συνεχίσει έτσι, σε λίγο καιρό θα είναι το πρώτο σε επισκεψιμότητα σκεπτόμενων πολιτών.
Μειοψηφία;

Ανώνυμος είπε...

Παραθέτω σχόλιο αναγνώστη στο aiakosrex και περιμένω αποκαλύψεις εάν ξέρει καποιος!

Ανώνυμος είπε...
Σούπερ αποκάλυψη!

Γιατί έλλειπε ο ΑΙΑΚΟΣ ή Θεοδωράκης Γιώργος στην Αγγλία;

Υπόθεση Λάκκου - Θεοδωράκης
Δικαστήριο στις 24 Νοεμβρίου

Πλαστογραφία και απάτη σε βαθμό κακουργήματος

Κάποιος έπρεπε να λείπει για να αναβληθεί το δικαστήριο και να μην πάει φυλακή

27 Νοεμβρίου 2010 2:48 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Αντί να γράφουμε μαλακίες και να λέμε πράγματα που θα επαναληφθούν με παρόμοιο τρόπο το 2014, για πηγαίνεται στον Κοτσίδα, στην ανάρτηση για το ΄14 ένας τυπάς που σκαμπάζει από οικονομικά τα γράφει καλά. Του τα χώνουν με παπαριές αλλά τουςτη λέει με τρόπο. Άκοπε γράψε κάτι άλλο σε βαρεθήκαμε.

Ανώνυμος είπε...

12,42 η αλλιως τυπα που σκαμπαζεις απο οικονομικα, αντε μαζεψε κανα βοτσαλακι τωρα που οι φιλοι σου οι βαρβαροι απουσιαζουν