Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Τέλος εποχής...

  Αναμφίβολα απο αύριο αλλάζουμε σελίδα. Μια νέα δημοτική αρχή θα αναλάβει τα ηνία προσπαθώντας να οδηγήσει την Αίγινα σε καλύτερους δρόμους. Να δούμε αν θα τα καταφέρει και κυρίως πως θα το κάνει αυτό. Ενας δήμος δύσκολος, προβληματικός με πολά χρέη που η συλλογικότητα και το κοινό συμφέρον δεν είναι πάντα αυτονόητα. Αν ο δήμος δεν δουλέψει σαν μια σύγχρονη επιχείρηση με νέες ιδέες και με επαγγελματίες που γνωρίζουν το αντικείμενο τους πιστέψτε με δεν υπάρχει προκοπή. Αν ο νέος δήμαρχος δεν αντιληφθεί ότι για τα δύσκολα χρειάζονται ειδικοί και δεν προσπαθήσει να τους βρεί  το έχασε το παιγνίδι. Οι αιρετοί καλοί είναι όμως όπως παντού ο κυρίως ρόλος τους είναι η διασύνδεση του κόσμου με την εξουσία. Να μεταφέρουν τα προβλήματα , να επιλύουν ότι μπορούν όμως αλλοίμονο σε όλους μας αν προσπαθήσουν να επιλύσουν σύνθετα και πολύπλοκα προλήματα όπως την διαχείριση των απορριμμάτων, του νερού και διάφορα άλλα που κουβαλάει ο Καλλικράτης.Είναι πολύ λεπτό σημείο.
   Την σημερινή ανάρτηση την έβαλα για να γελάσει και ο φίλος που έκανε το σχετικό σχόλιο μιας και τώρα το χειλάκι του δεν λέει να σκάσει χαμόγελο. Του υπενθυμίζω μόνο ότι ο μετρητής στον πάτο της σελίδας  όταν ανέβηκε η ανάρτηση έδειχνε 30841 και τώρα δείχνει 32071. Δεν είναι βέβαια μοναδικά χτυπήματα όμως επειδή είναι αρκετός κόσμος ας τον διασκεδάσουμε λίγο ακόμα βάζοντας του ένα μικρό ερώτημα. Πως όταν όλοι έβλεπαν ότι ο Κουκούλης βρίσκεται στα ίσα με τους άλλους και ότι πιθανόν να ήταν και τρίτος κάποιοι στο επιτελείο του δεν το είδαν αυτό  και βαυκαλίζονταν με την σίγουρη νίκη με διαφορά;  Τι ευθύνες έχουν αυτοί απέναντι στον κόσμο  που τώρα δεν μπορεί ακόμα να συνέλθει απο το σόκ;

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μας πεις και ποιο ήταν το επιτελείο του κ. Κουκούλη.
Εγώ όταν ρώταγα ποιος είναι υπεύθυνος για το ένα ή ποιος είναι υπεύθυνος για το άλλο, όλοι μου λέγανε ότι όλα περνάνε από τον κ. Κουκούλη.

Μου φαίνεται ότι ο κ. Κουκούλης ήθελε να χάσει

Ανώνυμος είπε...

Ήθελε, δεν ήθελε να χάσει, θα ξαναβρει τα ψηφοδέλτιά του στην κάλπη

Ψηφίζω Κουκούλη.

Εκλέγω Δήμαρχο του 1/3

Εκλέγω Δήμαρχο της Μειοψηφίας

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΟΥΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΗ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ.
Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΑΣ ΠΛΗΓΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΤΟΜΑ.
ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ.

ΤΩΡΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ..

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΗ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Προεκλογικές ομιλίες: Το μανιφέστο του νεοκουκουλισμού!

Διαβάστε το μόνο στο:

aeginafirst.wordpress.com

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας τη νέα ανάρτηση βλέπει κανείς το ποιός είναι αλαζόνας και στο τέλος δεν μπορεί να το κρύψει. Οι ευθύνες δεν ερίναι δικό σου θέμα μαλάκα Άκοπε αλλά των ψηφοφόρων Κουκούλη που θα τα βρούνε μςταξύ τους.

Ανώνυμος είπε...

Ο συνδυσμός Κουκούλη είχε το 1/3 του προγράμματός του για την αντιμετώπιση των απαιτήσεων του Καλλικράτη. Ο Σακκιώτης έλεγε ότι μόνο αυτός -λόγω των γνώσεών του- μπορεί να τις αντιμετωπίσει. Εσείς λέτε ότι χρειάζονται ειδικοί (φυσικά καλά αμειβόμενοι). Ο Κουκούλης είχε επιστήμονες για να καλύψει τις ανάγκες. Εσείς τώρα ομολογείτε ότι οι δικοί σας είναι ανεπαρκείς. Θα προσλάβει ο Σακκιώτης ακριβοπληρωμένους συμβούλους λοιπόν. Να το δούμε κι' αυτό...

Ανώνυμος είπε...

Καλά "σας την είπε" ο 6:22. Το τι συμβαίνει στο εσωτερικό της παράταξης δεν αφορά τρίτους, εκτός κι' αν δηλώσει και ο Άκοπος ότι κόπτεται για το συνδυασμό Κουκούλη. Απλώς είναι ένα ακόμα πουτανίστικο σχόλιο, όπως τα περισσότερα που έχει ανεβάσει. Δεν καταλαβαίνει ο ηλίθιος ότι μέχρι αυτή τη στιγμή υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αλλάξει γνώμη πέντε φορές λόγω της αλαζονίας των οπαδών και στελεχών του Σακκιώτη. Προκειμένου να βγάλουν το άχτι τους και το κόμπλεξ τους δεν υπολογίζουν ούτε τη νίκη της παράταξής τους.
Αν αύριο ηλίθιε Άκοπε χάσει ο Σακκιώτης για 40 ψήφους (συνηθέστατο φαινόμενο), ποιές ευθύνες θα έχουν οι ηλίθιοι σαν κι' εσένα, που αλλάζουν γνώμη στον κόσμο;
Κάθονται πολλοί οπαδοί του Κουκούλη και βάζουν κάτω τα πράγματα και λένε θα ψηφίσω Σακκιώτη, ο Τάκης, ο Νεκτάριος, ο Πέτρος κλπ είναι πιο επαρκείς από την ομάδα Γκότση. Και μετά έρχονται οι προκλητικοί σαν εσένα και του λένε κάνε τώρα δημοσίως αυτοκριτική! Ανεγκέφαλοι, προσπαθώ να πείσω κάποιους γνωστούς μου και έχουν γίνει έξαλλοι με την αλαζονία σας!

Ανώνυμος είπε...

Τρώες
Είν' η προσπάθειές μας, των συφοριασμένων·
είν' η προσπάθειές μας σαν των Τρώων.
Κομμάτι κατορθώνουμε· κομμάτι
παίρνουμ' επάνω μας· κι αρχίζουμε
νάχουμε θάρρος και καλές ελπίδες.

Μα πάντα κάτι βγαίνει και μας σταματά.
Ο Αχιλλεύς στην τάφρον εμπροστά μας
βγαίνει και με φωνές μεγάλες μας τρομάζει.--

Είν' η προσπάθειές μας σαν των Τρώων.
Θαρρούμε πως με απόφασι και τόλμη
θ' αλλάξουμε της τύχης την καταφορά,
κ' έξω στεκόμεθα ν' αγωνισθούμε.

Αλλ' όταν η μεγάλη κρίσις έλθει,
η τόλμη κ' η απόφασίς μας χάνονται·
ταράττεται η ψυχή μας, παραλύει·
κι ολόγυρα απ' τα τείχη τρέχουμε
ζητώντας να γλυτώσουμε με την φυγή.

Ομως η πτώσις μας είναι βεβαία. Επάνω,
στα τείχη, άρχισεν ήδη ο θρήνος.
Των ημερών μας αναμνήσεις κλαιν κ' αισθήματα.
Πικρά για μας ο Πρίαμος κ' η Εκάβη κλαίνε.

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης (1905)

Ανώνυμος είπε...

"Ομως η πτώσις μας είναι βεβαία. Επάνω,
στα τείχη, άρχισεν ήδη ο θρήνος."
δεν ξέρω ποιος έκανε την ανάρτηση αλλά συγχαρητήρια.
Το κορυφαίο αυτό ποίημα του Καβάφη είναι το εγαπημένο μου.
Μπράβο σύντροφε....
ΓΔ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παλληκαρια μου... Αν ο Akopos είναι μαλάκας τότε αυτοί που τόσο καιρό μας έλεγαν ότι πάμε σίγουρα πρώτοι τι είναι; Και τελικά μας νοιάζει τι γράφει ο κάθε καραγκιόζης η ποιός μας δούλεψε τελικά;

Ανώνυμος είπε...

η ουσια ειναι μια και μοναδικη. ΧΑΣΑΤΕ . αυριο θα ειναι μια υπεροχη μερα ειτε ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ειτε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

Τους Γκοτση-Κορναρακη τους δοκιμασαμε και τους καταψηφισαμε οταν επρεπε.Τα ξαναζεσταμενα φαγητα ειναι παντα ανοστα.Ηρθε η ωρα να δωσουμε μια ευκαιρια και στον Σακκιωτη.Ας δουμε τη μπορουν να κανουν κι αυτοι.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα ποιός είναι ο μαλάκας; Ο Ακοπος σας το είπε ότι πάειμπροστά ο Σακκιώτης. Γιαυτό να κρατάτε τσογλάνια του κερατά μια πισινή για παν ενδεχόμενο

Ανώνυμος είπε...

mantis teiresias Η ΑΙΓΙΝΑ ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΣΑΚΗ ΜΠΡΑΒΟ ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Εσυ βρε μακάκα από που είσαι; Είμαστε εναντίον του μνημονίου αλλά και εναντίον της κομματικοποίησης του μακάκα Σαμαρά. Και επειδή δεν είμαστε άρρωστοι δεν ψηφίσαμε γιατρό. Ξύπνα!

Ανώνυμος είπε...

10:52 εισαι μακριά νυχτωμένος...κοιμήσου ήσυχος σε κτβερ\νά ο κουτοφίλιπος ο κουτοσάκης ο κουτονεκτάριος και ο τρελοπαντελάρος...καληνύχτα ΜΑΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που αναφέρεις κυβερνούν και εσένα και είναι καλύτεροι από Κορναράκη, Αντρέα και Νταβά. Κι εμενα με κυβερνούν με τη θέληση μου, εσένα σε κυβερνούν γιατί είσαι μακάκας

Ανώνυμος είπε...

εσένα σε κυβερνούν γιατί είσαι σκατορουφιάνος και μαλακοπασόκος ρε άντε γαμήσου παλιοαρχίδι

Ανώνυμος είπε...

11:25 κάπου θα σε πετύχω και θα σε φτιάξω,,,παλιοαδερφή

Ανώνυμος είπε...

Έχει βγάλει κανείς συμπέρασμα από αυτούς που γράφουν; Οι περισσότεροι βγάζουν το εσώψυχό τους!
Διαβάζοντας εκατοντάδες σχόλια στις -πολλές φορές στημένες- αναρτήσεις, έχετε καταλάβει αν ο Κουκούλης έκανε κακό στην Αίγινα και σε τι ακριβώς; Αυτό είναι ένα θέμα που θα μπορούσαν να λάβουν μέρος εκατοντάδες σχολιαστές αλλά και πολύ περισσότεροι επισκέπτες του blogg σας. Θα βοηθούσε βέβαια και το νέο δήμαρχο να μην κάνει τα ίδια λάθη!
Τολμήστε λοιπόν!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ.ΟΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΓΚΟΤΣΗΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ,ΔΥΟ ΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ. ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΦΟΥ Η Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΣΤΙΣ 21 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!!ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευχές για τους νικητές από το aeginafirst. Η όποια κριτική αργότερα... Και μακάρι να μην χρειαστεί!

http://aeginafirst.wordpress.com/

Πρώτα η Αίγινα

Ανώνυμος είπε...

προς το /aeginafirst.wordpress.com/
Η νικη Σάκη ειναι ηττα του πτερουδη και της νυχτας που κουβαλαει αυτό το προσωπο μαζι του. Ξεβρώμισε η Αίγινα απο την αλαζονεία και την επαρση που κουβαλαει ο γεροντας.
η αλλη οψη είχε απολυτο δικιο τελικα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός βαυκαλιζόταν για σίγουρη νίκη; ΚΑΝΕΝΑΣ!
Άλλη μια φαντασιοκοπία του Άκοπου, που την εφεύρε για να πει στη συνέχεια κάτι εναντίον του Κουκούλη και των στελεχών του.
Οι άνθρωποι είναι ποτισμένοι με μίσος και πάθος για εκδίκηση. Δεν θέλουν βοήθεια, ταπείνωση και υποταγή θέλουν. Κάνε τη δημόσια αυτοκριτική σου, μας λένε, και στη συνέχεια έλα δω να βοηθήσεις! (κάτι από ΚΚΕ μου φέρνει αυτό...)
Δε μου λές ρε Άκοπε, στη σοσιαλιστική σου οργάνωση όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, έβγαινες και έλεγες στον κόσμο ελάτε να συζητήσουμε τι και γιατί δεν πήγε καλά; Ή το έκανες στο εσωτερικό της;
Εσύ θέλεις να αρχίσει δημόσια συζήτηση για τον Κουκούλη για δύο λόγους: ο ένας για να αρχίσουν αντιπαραθέσεις μεταξύ τους και ο άλλος για μη γίνεται κουβέντα για την ομάδα Σάκη και πώς θα τα βολέψει. Με τέτοια πουτανιά και υπουλία θέλουν βοήθεια και ενότητα...