Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Τούτο τον χειμώνα αμα τον πηδήξαμε...

  Αυτό το τραγουδάκι τραγουδάνε τις τελευταίες μέρες στον δήμο. γιατί γνωρίζουν ήδη πολύ καλά ποιός θα κερδίσει τις εκλογές απλώς όπως είπε και ο μεγάλος αρχηγός της παράταξης μπροστά σε κόσμο εδώ που φτάσαμε που δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Και αρχίζει πλέον να υπάρχει ανησυχία μήπως και μετά τις εκλογές κάποιοι δεν φερθούν με τόσο ιπποτισμό και αρχίζουν να σκαλίζουν πράγματα και τότε να δείτε πανηγύρια που έχουν να γίνουν.
   Εμείς όπως βλέπετε αραιώνουμε λίγο γιατί μάλλον δεν αξίζει να μπλέκεσαι σε μια ιστορία με τόσο φανατισμό κυρίως όταν φαίνεται πως τα πράγματα έχουν κριθεί. Τώρα ξέρω κάποιοι θα αρχίσουν να φωνάζουν αλλά δεν μπορώ να κάνω και πολλά.  Κυριακή κοντή γιορτη άλλωστε. Εκείνο που πρέπει να ξέρετε ότι όποιος και να κερδίσει ρε παιδιά έχετε προσωπικό κέρδος; Ελεος πια. Την άλλη μέρα εσείς θα ξυπνήσετε και θα πάτε στην δουλειά σας για μεροκάματο  ενώ κάποιοι θα πανηγυρίζουν.
  Εγώ πιστεύω ότι ο Σάκης θα κερδίσει. Αυτή είναι η αντίληψη απο τον δικό μου κύκλο. Απο τους ανθρώπους που εγώ γνωρίζω ελάχιστοι θα ξαναψηφίσουν Κουκούλη. Αυτό μου μεταφέρουν και πολλοί γνωστοί. Τώρα εάν εσείς έχετε άλλη πληροφόρηση με γειά σας με χαρά σας. Ομως το να βριζόσαστε και να απειλείτε όπως είδα ευτυχώς σε άλλο blog για ένα βίντεο που δείχνει ένα ρέμα μου φαίνεται αδιανόητο. Δεν μου κολλάει ότι αυτός είναι λόγος για τόση και τέτοια αντιπαράθεση. 
  Δυστυχώς και αυτή η δημοτική αρχή ενώ είχε αρχικά τις προδιαγραφές για το αντίθετο εντούτοις κατάφερε να διχάσει τους πολίτες. Μακριά απο τα προβλήματα τους , άνευρη και άτολμη δεν προσπάθησε ποτέ να τους ακούσει  ούτε κάν να τους πλησιάσει. Και δυστυχώς αυτό έγινε κατ΄επιλογήν. Τώρα θα το πληρώσει. Αλλά ούτε αυτό έχει σημασία. Σημασία έχει ότι άλλα τέσσερα χρόνια πήγαν στον βρόντο.

65 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γι άλλα δέκα χρόνια μάγκες καθαρίσαμε
(στο χωράφι μου παίζεις)
Κερ

Ανώνυμος είπε...

Αύριο ζητάνε στο δημοτικό συμβούλιο την έγκριση τσιμεντοστρώσεων που έκαναν τώρα προεκλογική περίοδο. Οχι, λοιπόν στη συνεδρίαση. Οσο για την αποχέτευση το έργο δεν χάνεται αν το συμβούλιο γίνει στις 16 Νοεμβρίου. Νομίζω ότι έγινα σαφής. Δεν θα εγκριθούν τα προεκλογικά εργάκια που φτιάχνουν. Κι αυτά που λέει ο Κουκούλης για να τους αναγκάσει νάρθουν είναι φυσσαλίδες χωρίς νερό.
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΑΙΑΚΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΜΕΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Ολη η πολιτική λέρα που εκφράζει ο Αιακός δεν σε ενοχλεί εσένα καθόλου? Και παριστάνετε και τους πολιτισμένους! Τόση λύσσα να βγάλετε τον Sakis!!

Μόνο αυτά τα τελευταία σχόλια πρόσεξες! Τόσους μήνες που διασύρονται άνθρωποι στον Αιακό δεν τόχεις προσέξει? Μήπως ζεις κάπου αλλού εσύ! Διότι και αυτήν την τραγική Αίγινα που περιγράφεις εγώ τουλάχιστον δεν την αναγνωρίζω.

Ανώνυμος είπε...

Και γ... την πολιτική ανάλυση μεγάλε akopos. Οι φίλοι μου, μου μεταφέρουν ότι θα κερδίσουμε. Μη παθιαζόσαστε, άλλοι θα έχουν κέρδος, πηγαίνετε στη δουλίτσα σας.
Εγώ λοιπόν δεν πάω στη δουλειά μου. Γιατί ξέρω πόσο επικίνδυνοι είσαστε. Το αποδεικνύετε κάθε μέρα επί 4 χρόνια και αυτές τις μέρες περισσότερο. Γιατί έχω παιδί που δεν θέλω να μεγαλώσει μέσα στα σκ... που γεμίσαμε εμείς και οι άχρηστες δημοτικές αρχές το νησί.
Γιατί βλέπω πόσο τυφλωμένοι είσαστε. Όλο σας το ενδιαφέρον είναι μόνο στο να μην ανακοινώσει ο Κουκούλης πριν τις εκλογές ότι η αίτηση χρηματοδότησης της αποχέτευσης είναι από τις πρώτες που κατατέθηκαν.
Υπάρχουν εξοργισμένοι Αιγινήτες που "υπόσχονται" πολλά, αν η αίτηση χρηματοδότησης απορριφθεί επειδή άργησε. Και μετά έχετε το απύθμενο θράσος να λέτε ότι οι άλλοι δίχασαν τον κόσμο και όχι εσείς, με το κήρυγμα μίσους και άρνησης επί 4 χρόνια.
Είσαστε και τελείως ανερμάτιστοι και τελείως ανόητοι. Οι άνευροι και άτολμοι -ώ ανεγκέφαλοι- δεν διχάζουν ποτέ τους πολίτες, όπως εσείς ισχυρίζεστε. Είσαστε οι πρώτοι και οι τελευταίοι ανιστόρητοι στον κόσμο που λέτε τέτοιου μεγέθους μπαρούφα. Δεν ξέρω αν έχετε πια τον τελευταίο κόκκο νοημοσύνης που απαιτείται για να καταλάβετε ότι τον κόσμο τον διχάζουν δύο κατηγορίες πολιτικών:
α) οι δημαγωγοί και
β) αυτοί που ταράζουν τα νερά, στην περίπτωσή μας τα ακίνητα επί χρόνια.
Κατατάξτε πρώτα τον εαυτό σας. Η δημοτική αρχή, όπως λέτε οι ίδιοι, δεν προσπάθησε ποτέ να ακούσει, ήταν μακρυά κλπ, άρα δεν ανήκει στην πρώτη κατηγορία.

Ανώνυμος είπε...

O Λάκις (κατά το Sakis) περιφέρεται στα blogs και προσπαθεί να εμψυχώσει τους οπαδούς του Sakis ότι δεν τρέχει τίποτε, η χρηματοδότηση της αποχέτευσης μπορεί να περιμένει και μετά την 15η/11. Κι' αυτό γιατί έχει αρχίσει ήδη και φουντώνει η αγανάκτηση πολλών Αιγινητών, που λένε ότι -αν απορριφθεί η χρηματοδότηση επειδή αργήσαμε- καλύτερα να εξαφανιστούν αυτοί που δεν πήγαν στο συμβούλιο. Τους σύμβουλους θα κυνηγάνε, ο ανώνυμος Λάκις θα πίνει τον καφέ του.

Ανώνυμος είπε...

και ο κουκουλης θα εχει παει μονιμες διακοπες

Ανώνυμος είπε...

Αυτό βρήκες να απαντήσεις; Αν ο Κουκούλης πάει διακοπές η Αίγινα θα χάσει, όχι αυτός. Ανόητε!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 12.37
Πολλά τέθηκαν και περιμένουν απάντηση. Αν μάλιστα αύριο γίνει η συνεδρίαση, τότε οι απόντες θα πάρουν πιστοποιητικό μόνιμης απουσίας από τα προβλήματα του νησιού.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, αυτό δεν το είχα σκεφτεί! Το σκέφτεστε να εγκριθεί η χρηματοδότηση, να γίνει δημοτικό συμβούλιο για την αποδοχή της χρηματοδότησης και ο Σάκης να ψηφίσει ναι; Θα κουβαλήσω στο δημοτικό συμβούλιο ένα παρδαλό κατσίκι!

ΖΟΥΚΩΦ είπε...

OI KOYKΟΥΛΙΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ, ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Β΄ ΓΥΡΟ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΛΠ, ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ. ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ, ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

... Κυριακή 7 Νοέμβρη, αργά το βράδυ... ο Σάκης περπατά στην παραλία, ικανοποιημένος που πέρασε στο Β΄ γύρο, κάτω απο το δημαρχείο στέκεται , κοιτάει ψηλά και σκέφτεται την επόμενη Κυριακή "άραγε θα τα καταφέρω αυτήν την φορά να γίνω δήμαρχος ;" σκλεφτεται. Μια βαρειά φωνή διακόπτει τις σκέψεισ και τα όνειρά του. Ο Γιατρός κρατώντας ένα τσιγάρο στο χέρι τον πλησιάζει και του λέει "Σάκη...just the two of us now". ( Συναχίζεται...) ; CITIZEN

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 1:24 π.μ.
Το δημοτικό συμβούλιο αυτό θα γίνει φυσικά μετά το Μάρτιο του 2011.
Υπάρχουν τέσσερις πιθανότητες. Τις παραθέτω, αρχίζοντας από την πιο πιθανή:
1) Να είναι στη γνωστή του θέση της αντιπολίτευσης και να ψηφίσει ναι, γιατί το έργο είναι όλων μας και ΟΛΟΙΜΑΖΙ το κάνουμε.
2) Να έχει κάνει προσφυγή κατά της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου.
3) Να έχει κάνει προσφυγή κατά της απόφασης της κ. Μπιρμπίλη να στείλει πρόσκληση προς τους Δήμους μέσα στην προεκλογική περίοδο.
4) Να είναι δήμαρχος ο Σάκης και να κάνει ο ίδιος εισήγηση για την αποδοχή της χρηματοδότησης, τονίζοντας ότι η δημαρχία του αρχίζει με μεγάλα έργα.
Νομίζω ότι το παρδαλό κατσίκι ταιριάζει στην τελευταία περίπτωση. Είναι και τα δύο εξ ίσου σπάνια!

Ανώνυμος είπε...

Αδιανόητο φαίνεται στον Mr. Akopos "να βριζόσαστε και να απειλείτε". Εσείς οι άλλοι. Εμείς στο blog μας είμαστε οι ουδέτεροι και αμερόληπτοι παρατηρητές των εγκοσμίων παθών. Αποστασιοποιημένοι και ολίγον αφ' υψηλού. Καθόλου "δήθεν" δηλαδή! Θα ήθελα πάντως να αποτολμήσετε κάποτε μια απάντηση σε όσα σας γράφουν. Π.χ. στον 11:58 μ.μ. και σε πολλούς άλλους παλιότερα.

Ανώνυμος είπε...

Τι λένε τα parapolitika.gr για την αποχέτευση στην Αίγινα? Διαβάστε σήμερα μόνο στο aeginafirst!

http://aeginafirst.wordpress.com/

το υπεύθυνο blog για την Αίγινα

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

11:22 βιάζεσαι, και το 2006 τα ίδια λέγατε, εξάλλου τότε ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία του Σάκη. Τὠρα η δυναμική του έχει οροφή. Άλλο η επιθυμία, άλλο η πραγματικότητα φίλε μου. Ένας Συμπολίτης

Ανώνυμος είπε...

Μπήκα στα parapolitika.gr και το διάβασα. Ξεφτιλιστήκαμε ανά την Ελλάδα αδέλφια! Μόνο ο Mr. Akopos και η παρέα του δεν το γνωρίζουν καθόλου αυτό το μείζον θέμα, ούτε το έχουν ακούσει καν. Πραγματικά δηλαδή. Καθόλου "δήθεν"!

Ανώνυμος είπε...

11.41 Ταβάνι πλέον έχει ο Κουκούλης όχι ο Σακκιώτης.
Το 2006 ο Κουκούλης ήταν ο άφθαρτος, ο μορφωμένος, ο σωτήρας της Αίγινας.
Τώρα το μόνο που το έμεινε από τα παραπάνω είναι η μόρφωση. Τα υπόλοιπα τα πήρε το κύμα.

ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

μετά από μήνες ολόκληρους, αν ρωτήσεις κάποιον απλό άνθρωπο που τα διαβάζει αυτά τι κατάλαβε, θα σου πει ότι αυτοί που δεν θέλουν τον κουκούλη όλο τον κατηγορούν αλλά το τι θέλουν οι ίδιοι δεν κατάλαβα.

Ανώνυμος είπε...

να φυγει ο κουκουλης 1,28 απλα και μαζι του η αλαζονια και ολο το κακο συναπαντημα

Ανώνυμος είπε...

Τους Αιγινιτες δεν τους ενδιαφερει ποιος Δημαρχος θα κανει το εργο της αποχευτεσης η ποιος το οικειοποιείται. ενδιαφερει ΝΑ ΓΙΝΕΙ .Tωρα που ηλθε προσκληση ενδιαφεροντος από τη κα ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ και εφοσον ο Δημος εχει έτοιμη μελετη είναι καθήκον των Δημ Συμβουλων να προχωρηση eδώ και τωρα . να καταθει η μελετη ώστε καποτε να γινει το εργο . Αυτο το εχουνε καταλαβει οι Δημοτικοι Συμβουλοι και τα επιτελεια τους ? αν όχι η απαντηση στην καλπη συντομα

Ανώνυμος είπε...

O Σακκιωτης το ειπε ξεκαθαρα: Βγαλτε τα δρομακια και τις τσιμεντοστρωσεις και ερχομαστε στο συμβουλιο να ψηφισουμε το αποχετευτικο. Οι εκβιασμοι και τα νταβατσιλικια τελειωνουν σε λιγο καιρο. Η αλλαζονεια του Κουκουλη τελειωνει σε λιγο καιρο. Δεν με ενδιαφερει αμα θα βγει ο Γρηγοροπουλος ή ο Σακκιωτης. Σιγουρα καλυτεοι θα ειναι απο τους κονιορδους και η νικη της Αιγινας θα ειναι να μην παει στο 2ο γυρο.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτό που θα μείνει στην ιστορία θα είναι ότι ο Σακκιώτης διάλεξε να είναι απών σε μια μεγάλη στιγμή για το νησί.
Το άτομο κάποιοι δεν το ξέρετε καλά. Διάβασα πρόσφατα σε συνέντευξή του ότι υπηρετεί μια δημοτική αρχή που δεν αποκλείει όσους διαφωνούν. Είναι ο άνθρωπος που είχε αποκλείσει τον Σκίτσα από τα προσυμβούλια της παράταξης και τον διέγραψε μόλις ψήφισε για το δάνειο.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτό που θα μείνει στην ιστορία είναι ότι 14 Νοέμβρη βράδυ ο Σακκιώτης θα είναι Δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

Έκοψε την πρώτη και την τελευταία του κορδέλα με τζην!
Τί άλλο θα δούμε?

Δήμαρχος , προεκλογικά, κόβει την πρώτη και την τελευταία κορδέλα σαν λέτσος!

Ευτυχώς δεν τον είδε και κανένας.

Ανώνυμος είπε...

Και απόψε πιθανώς τζιν να φορούσε!!!
Ξέρετε όμως τι έκανε; Έκανε εισήγηση για την ψήφιση της αίτησης του Δήμου για χρηματοδότηση της αποχέτευσης!!! Γιατί το δημοτικό συμβούλιο έγινε!!! Γιατί η Αίγινα δεν μπορεί να μείνει κολλημένη στη στείρα αντιπαράθεση και στις προσωπικές φιλοδοξίες.
Ο δήμαρχος μάλιστα είπε ότι είναι πολύ πιθανόν να χρηματοδοτηθούμε όχι μόνο για την οριστική μελέτη αλλά και για την κατασκευή του βιολογικού.
Mr. Akopos θέλω να δω την ταχύτητα των αντιδράσεών σου. Προβλέπεω ότι η ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής του εκλογικού αγώνα θα αργήσει να βγάλει απόφαση.
Αλλά τι λέω. Εσύ μέχρι στιγμής έχεις αγνοήσει το θέμα. Τώρα θα ασχοληθείς μ' αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι κατά του τζην, απλά ένας Δήμαρχος θα ήταν σωστό στην μοναδική κορδέλα που έκοψε να ήταν πιο ευπρεπώς ντυμένος. Πάλι καλά που δεν πήγε με κανά μαγιό.
Καλά για τις πιθανότητες που δίνει σχετικά για την κατασκευή βιολογικού , δεν ψηνόμαστε. Λάδι πολύύύύύύύύύύ΄................

Ανώνυμος είπε...

8:09 σε παραδέχομαι. Έκανες παρέμβαση ουσίας!! Εγώ πάντως με αυτό το κριτήριο θα ψηφίσω. Αν φοράει ο δήμαρχος τζιν ή κουστούμι ή φόρμα. Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο Κουκούλης δεν φοράει φούστα... Ο σκίτσας απόψε σας έβαλε τα γυαλιά και σας έδειξε το αυτονόητο. Ότι το συμφέρον της Αίγινας είναι πάνω από μικροπρέπειες και μικροπολιτικά παιχνίδια. Το έργο θα γίνει και ας μην το θέλετε

Ανώνυμος είπε...

"Σημασία έχει ότι άλλα τέσσερα χρόνια πήγαν στον βρόντο".
Δεν νομίζω, μετά το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.Καλύτερα αναρτήστε ένα άλλο θέμα, π.χ. πόσο ωραίος ήταν ο καιρός σήμερα, γιατί εκτίθεστε.

Ανώνυμος είπε...

Σάκη έσκαψες έναν ωραιότατο λάκο και έπεσες μέσα μόνος σου. Να σε χαίρεται η Αίγινα αγόρι μου. Έχεις και το θράσος να ζητας την ψήφο του Αιγινήτη. Άντε τώρα εξήγησε μας για ποιο λόγο δεν ήθελες το έργο

Ανώνυμος είπε...

Κι εδώ πολύ ησυχία, ρε παιδιά.Sakis που είσαι?

Ανώνυμος είπε...

Για την ενημέρωσή μας!!! Η Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Τίνα Μπιρμπίλη παρουσιάστηκε στην ορκομωσία της Κυβέρνησης φορώντας τζην και έτσι ορκίστηκε!!! Λέτε να σημαίνει κάτι;
Ώρες είναι να την πληρώσει η Υπουργός και να της χρεώσουνε ακόμα και την πρόσκληση του Υπουργίου για το γνωστό θέμα της αποχέτευσης!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ Κ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ! ΕΙΔΑΜΕ Κ ΤΟΥΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ!!! ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨHΦΙΣΟΥΝ!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ξεφτυλισμενος ο Σκιτσας που νομιμοποιησε συμβουλιο τσιμεντοστρωσεων 4 ημερες πριν τις εκλογες. Επρεπε εμεις που σε ψηφισαμε να σε διαολοστειλουμε και οχι να φυγεις απο μονος σου! Τι ξερεις απο θεσμους! Επρεπε βεβαια να εξαργυρωσεις τη 40αρα επιταγωνι που πηρε απο το ιδρυμα Πτερουδι. Μπενεις και εσυ στο club των ευγερτηθεντων. Ενα Γιατρο θελεις και εσυ!
Σκιτσα γιατι δεν πηγες στο προηγουμενο συμβουλιο και πηγες σε αυτο. Τωρα σου εδωσαν ζεστο χρημα αντι για επιταγες???

Ανώνυμος είπε...

pROS TON 8.09
File mou. o aiakoulis se vgazei psefti!!!
molis anevase auto to videaki
http://www.youtube.com/watch?v=3exBAvpo8Hk&feature=player_embedded
xaxaxaxaaxaaxaxasxa! re mathete na sunennoiste metaxu sas!

Ανώνυμος είπε...

Σάκη, τελείωσες οριστικά για όλους τους Αίγινήτες.
Είσαι το απόλυτο μπάζο. Ένα κομμάτι των σωλήνων που έθαψε ο Γκότσης κάτω από την πόλη για την αποχέτευση.
Είσαι το απόλυτο απολίθωμα. Ο τελευταίος παλαιοκοματικός ογκόλιθος.
Καληνύχτα Σάκη. Όταν ξυπνήσεις δεν θα είσαι Δήμαρχος.
Καλήνύχτα Σάκη

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, ο Μαλτέζος απογοητεύτηκε επειδή θα γίνει έργο αποχέτευσης στην Αίγινα;
Μήπως ήθελε να πούλήσει κανένα καινούργιο οικολογικό προιόν που βιοδιασπά τα λύματα και δεν του δώσανε την προμήθεια
Έμποροι της Οικολογίας. και για εσάς ερχεται το τέλος.
Γιατί πρώτα από όλα υπάρχει η ειλικρίνεια.
Μαλτέζο, αύριο θα ενημερώσουμε το κόμμα για την πολιτική σου στάση στο θέμα της αποχέτευσης.
Να δούμε τι θα πουν οι ηγέτες του κόμματος της Οικολογίας.

Ανώνυμος είπε...

www.neaepohi.gr
Όλα όσα έγιναν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι δηλώσεις Σκίτσα. Η μεγάλη νίκη της λογικής κατά του θεάτρου του παραλόγου

Ανώνυμος είπε...

Σακη,ολα εδω πληρωνονται!!
Θυμασαι που μια βραδια σε συνεδριαση Δημοτικου Συμβουλιου τον διεγραφες;
Αποψε σου πηρε και τα σωβρακα!!
Ζ

Ανώνυμος είπε...

Η κουβέντα καλά κρατεί και καλά κάνει που κρατεί στο θέμα αυτό. Θέλω να κάνω ένα σχόλιο στο "συμβούλιο τσιμεντοστρώσεων" του οργισμένου 9:47.
Όπως είχε παρουσιαστεί το θέμα από τα σχόλια στα blogs και την ανακοίνωση του συνδυασμού ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, πράγματι φαινόταν ότι το συμβούλιο χρησιμοποιούσε ως πρόσχημα το θέμα της χρηματοδότησης της αποχέτευσης, για να περάσει παράνομες προεκλογικές τσιμεντοστρώσεις.
Όμως κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αποκαλύφθηκε ότι η αλήθεια ήταν τελείως διαφορετική. Έγινε γνωστό κάτι που εμείς δεν το γνωρίζαμε αλλά πιθανώς να μη το γνώριζε και ο συνδυασμός του κ. Σακκιώτη, γιατί στην ανακοίνωσή του δεν το είχε πει καθαρά.
Αυτό ήταν ότι με το νέο νόμο δεν επιτρέπεται να γίνει συνεδρίαση του δ.σ. κατά την προεκλογική περίοδο, παρά μόνο για επείγοντα θέματα, που δεν μπορούν να περιμένουν να τελειώσουν οι εκλογές.
Αν λοιπόν υπήρχαν θέματα που δεν ήταν επείγοντα, αυτά θα τα έβρισκε και θα τα ακύρωνε η Περιφέρεια, στην οποία πηγαίνουν όλες οι αποφάσεις των δημ. συμβουλίων για έλεγχο νομιμότητας. Μια Περιφέρεια, η οποία γνωρίζουμε ότι είναι φιλικά διακείμενη στον κ. Σακκιώτη.
Αφαιρείται λοιπόν κάθε δικαιολογία από τους απόντες και αποδεικνύεται ότι η αποχή τους οφείλεται καθαρά σε μικροκομματικές σκοπιμότητες εις βάρος του τόπου. Και αυτό θα το εισπράξουν.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος δεν σας κάθεται είναι πουλημένος, όπως είδα και στο διπλανό blog. Αποκλείεται να μην είναι τόσο πορωμένος;

Ανώνυμος είπε...

Δυο λεξεις αξιζουν να ειπωθουν αποψε για τον Δ.Σκίτσα. ΜΠΡΑΒΟ κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Δυστυχώς ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν τον τιμισαν ποτε με την ψηφο τους και πραγμαιτκα λυπαμαι που δεν μπορω να το κανω τωρα! Δυστυχως μετα απο το σημερινο ο κ. Σακκιωτης δεν αξιζει οχι την ψηφο μας αλλα ουτε καν την σκεψη μας. Σημασια δεν εχει αν θα καταφερουμε ποτε να λυσουμε το αποχετευτικο στη Αιγινα, αλλα οτι τουλαχιστον καποιοι ανθρωποι προσπαθησαν. Κ δυστηχως ο κ. Σακκιωτης δεν ηταν μεσα σ'αυτους!
Λυπαμαι πραγματικα που αυτον τον τίμησα με την ψηφο μου, κατι που δεν θα επαναληθφει, στις εκλογες του 2006.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΚΚΙΩΤΗ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ! ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

O Σκιτσας γιατι δεν πηγε στο πρωτο σουμβουλιο και πηγε στο δευτερο? Στο πρωτο δεν αγαπουσε την Αιγινα και στο δευτερο την αγαπουσε? Εδω στο πρωτο δεν πεισατε να ερθουν ολοι οι δικοι σας, θα ερθουν οι αλλοι. Μην αποπροσανατολιζετε το κοσμο για την αδυναμια εργου σας? Μην τρεχετε ολοι σαν σκυλακια σε αυτα που σας λεει και κοροϊδευει ο Πτερουδης. Επισης αυτο που με απασχολει ειναι αν ψηφισατε τις τσιμεντοστρωσεις. Ετσι και αλλιως ο λογαριασμος παει στον επομενο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι περίμενε κανείς στο πρώτο την αχαρακτήριστη απόφαση Σακκιώτη να μην παραστεί. Ο Σκίτσας είχε δηλώσει ότι δεν θα συμμετέχει πια στα συμβούλια και δεν ήξερε τα σχέδια Σακκιώτη. Κανείς δεν φαντάστηκε ότι ο Σακκιώτης θα προσπαθούσε για άλλη μια φορά να καταστρέψει την Αίγινα, οπότε όλοι πίστευαν πως θα υπήρχε τελικά απαρτία οπότε δεν έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να παρευρεθούν. Είναι άλλο να μην έρχεσαι λόγω ασθένειας , άλλων υποχρεώσεων κλπ σε ένα συμβούλιο που πιστεύεις ότι θα πραγματοποιηθεί και χωρίς εσένα, και άλλο να το μποϋκοτάρεις συνειδητά.

Ανώνυμος είπε...

EINAI DIAFORETIKO TO PAROLIGO "EGKLIMA" EX AMELIAS ORISMENON POY DEN MPORESAN TIN PROTI FORA KAI ALLO TO EGKLIMA EK PROMELETIS TOY KATAPTYSTOY SAKKIOTI.

Ανώνυμος είπε...

τοσο καλο και εμπειρο πολιτικο το Σκιτσα, το εκανε απο αμέλια τη πρωτη φορα? Τον προσβαλετε! Καλα εκανε το ιδρυμα Πτερουδη και του χτυπησε το καμπανακι. ΕΕΕΕ Δημητρη ξυπνα! Ξεχασες το επιταγονι που εγραφε 40 στο ονομα της γυναικας σου! Ο κοσμος ξερει, δεν ειναι μαλακας.

Ανώνυμος είπε...

Και να ξερεις Δημητρη το επιταγονι το περιεφερε ο Πτερουδης σε ολη τη παραλια μερικους μηνες πριν. Ηταν αληθεια ή ηθελε να σε καψει!

Ανώνυμος είπε...

Μετά τη γνωστοποίηση ότι ο νέος νόμος προβλέπει συμβούλια μόνο για έκτακτα θέματα και το ότι αν ένα θέμα είναι έκτακτο ή όχι ελέγχεται από την Περιφέρεια, αφαιρεί κάθε δικαιολογία από όσους διακήρρυτταν επί μέρες ότι τα συμβούλια είναι παράνομα.
Η παράταξη Σακκιώτη ανάλαβε μεγάλο πολιτικό ρίσκο και έχασε. Αν πήγαινε στο πρώτο συμβούλιο (οι λοιποί θα ακολουθούσαν), θα μπορούσε να το περάσει στον κόσμο με άλλο τρόπο και να το εκμεταλλευτεί ακόμα, υποστηρίζοντας ότι είναι συναινετική και διαλλακτική και ότι σε τέτοια θέματα πάντα προτάσσει το καλό του τόπου.
Προτίμησε -για άλλη μια φορά- την ευθεία σύγκρουση, την καταγγελία. Έχασε. "Και δυστυχώς αυτό έγινε κατ' επιλογήν. Τώρα θα το πληρώσει." (για όσους δεν το κατάλαβαν, χρησιμοποιώ τα τελεταία λόγια της ανάρτησης). Και θα το πληρώσει ακριβά. Πιο ακριβά από όσο μπορείτε να φανταστείτε. Και αυτό δεν είναι βέβαια απειλή αλλά απλή διαπίστωση.

Ανώνυμος είπε...

Σάκη έκανες το μοιραίο λάθος. ¨Εβαλες το προσωπικό σου όφελος πάνω από την Αίγινα. Ιδιοτέλεια και μικροπολιτικά οφέλη τα οποία έγιναν μπούμερακ και σε καθήλωσαν ανεπιστρεπτί στον πάγκο. Μπράβο στον Δημήτρη το Σκίτσα που έδωσε μάθημα πατριωτισμού και ανιδιοτέλειας.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι σας φανατιζουν ετσι? Εχετε αιδιασει το κοσμο με την αλλαζονεια σας. Αυτο συνεχιζει ακομα και σημερα. Παιζετε το τελευταιο σας χαρτι με τα ψεματα που λετε στον Αιγινητικο λαο περι επειγοντως συμβουλιου και κουραφεξαλα. Θελω Δημαρχο Γιατρο ή Σακκιωτη και να δω 3 το Κουκουλη. Αυτη θα ειναι η νικη της Αιγινας

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΡΑ, ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΟΧΙ, Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΟΝ ΕΝΑ, Η΄ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ , Η΄ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ. Η ΟΡΘΟΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Σωστά 12:29. Έχει καταντήσει βαρετή αυτή η κοκορομαχία Κουκούλη-Σακκιώτη. Χρεειάζεται αλλαγή και ανανέωση και στο δήμαρχο και στουσ συμβούλους. 25 χρόνια ίδιες φάτσες, ίδια σκουριά, γι΄αυτό βαλτώσαμε και μας ξεπέρασαν άλλα νησιά και επιπλέον γίναμε και περίγελος. Φτάνει.

Ανώνυμος είπε...

Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν "ου με πείσεις καν με πείσεις". Αυτό συμβαίνει και με τον 12:04. Άλλοι είναι οι φανατισμένοι. Αναλύθηκε σε όλους τους τόνους ότι δεν μπορεί ο καθένας να κρίνει αν το συμβούλιο είναι επείγον ή όχι. Υπάρχουν όργανα, υπάρχουν νόμοι. Θέλε ό,τι θέλεις και καλά κάνεις και το θέλεις. Αν θέλεις να δεις αλαζονία, διάβασε καλύτερα τις αναρτήσεις αυτού του blog.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ 12:44
Θέλεις να δεις Γκότση και Κορναράκη με νέα πρόσωπα; Θα μας κουφάνεις άνθρωπέ μου!

Ανώνυμος είπε...

Μας ξεπέρασαν όλα τα νησιά γιατί όταν έβρεχε μυαλά και κοινοτικά προγράμματα, εμείς κρατάγαμε ομπρέλα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο φοβικός άνθρωπος που είχαμε για Δήμαρχο δεν πήγε σε ένα Υπουργείο να χτυπήσει την πόρτα.
Τί μήπως νόμιζε ότι θα τον παρακαλέσουνε κιόλας?
Γρηγορόπουλος - Σακκιώτης στο δεύτερο γύρο.
Τρίτος ο Κουκούλης

Ανώνυμος είπε...

Δεν με ενδιαφερει ποιος θα βγει αλλα 3ος Κουκουλης θα χαρω. Τουλαχιστον θα ζω σε ενα νησι χωρις ελιτ να με διοικει, χωρις ειρωνιες και προσβολες. Εμεις οι Αιγινητες ειμαστε υπερηφανοι και ηρεμοι ανθρωποι. Αυτο που εζησα 4 χρονια δεν θελω να το ξαναζησω.

Ανώνυμος είπε...

Τόσο πολύ να σε προσβάλει και να σε ειρωνεύεται αυτή η elite του Κουκούλη! Αν είναι να σε στεναχωρούνε τόσο και να σε κάνουν να αισθάνεσαι μειονεκτικά να μην τους βγάλουμε! Να παραδώσουμε το νησί σ' αυτόν τον νεκροθάφτη να το θάψει τελείως για να γίνει του επιπέδου σου και να μην κομπλεξάρεσαι. Α να χαθούν οι μορφωμένοι που πήγαν και μορφώθηκαν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν, και τώρα θέλουνε να μας κάνουν και αποχέτευση!

Ανώνυμος είπε...

Αποδεικνύεται καθημερινά ότι υπάρχει μια μειοψηφία ανθρώπων που θέλουν να μην αλλάξει τίποτε και ένα από αυτά είναι το να καθορίζεται η τοπική κατάσταση από φήμες που έβγαιναν από 2-3 καφενεία (τώρα το ρόλο τους θέλουν να παίξουν τα blogs). Άκουσε λοιπόν κάποιος το φοβερό επιχείρημα ότι ο Κουκούλης δεν έχει πάει ποτέ στα Υπουργεία και είπε: πώς δεν το είχα σκεφτεί τόσο καιρό! Ας το λέω κι' εγώ!
Αν τον ρωτήσουν τον ερίφη που επενέλαβε το φοβερό επιχείρημα, τι πιστεύεις ότι κάνουν οι δήμαρχοι περιμένοντας έξω από την πόρτα του γενικού γραμματέα ή όποιου άλλου σε ένα υπουργείο, θα σου πούν να του ζητήσει ρουσφέτι. Αν πιστεύουν κάτι άλλο, ας βγει κάποιος να μας το εξηγήσει.
Τα λες, τα εξηγείς και σου απαντούν ότι οι μορφωμένοι είναι αλαζόνες και δεν δέχονται κριτική. Τέτοιους δήμαρχους, σαν κι' αυτόν που ονειρεύεται ο 3:44 είχαμε τόσα χρόνια. Εκεί θέλει να ξαναγυρίσουμε;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΕΦΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΛΟΥΜΙ , ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΒΑΣΤΑΓΑΜΕ ΟΜΠΡΕΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

"ΟΛΙΑ"

Ανώνυμος είπε...

Ποιος φυγομαχεί? Γιατί ματαίωσε το debate? Θα έχει κάποιο όφελος?

http://aeginafirst.wordpress.com/2010/11/03/poios-fygomachei/

Νέα ανάρτηση!

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με το debate:
Οταν πήγαν οι τρεις για την εκπομπή και τους είπαν οτί γίνεται και με τρεις τότε ΜΟΝΟ ο Σακκιώτης δεν ήθελε. Κοττάκης και Κουκούλης ήταν μέσα. Ο Σακκιώτης είχε μαζί του και τον Μαλτέζο τον οικολόγο. Αφού έκανε το πρώτο ατόπημα της βραδιάς στο δημοτικό συμβούλιο μετά ήταν με τον Σάκη στο φιάσκο του!
Λάκισε ο Σάκης γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να σταθεί πολιτικά μπροστά στον Δήμαρχο!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μου Πέτρο, ας βρεθεί κάποιος να βάλει ένα φίμωτρο στο Σάκη.Τι τον έπιασε και απαντά μέ δελτίο τύπου στον Κουκούλη. Γιατί πιστεύει ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει την αλήθεια;
Ή έχει κακούς συμβουλάτορες, ή τελικά έχασε την ψυχραιμία του που έτσι πιστεύουν και οι περισσότεροι.
Κρίμα, γιατί είσαι νέο παιδί και κλείνεις δρόμους...