Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Θάλασσα στα Τρίκαλα και εμπριμέ περίπτερα...

   Είχα αποφασίσει να μην κάνω άλλη ανάρτηση μέχρι την Κυριακή προσπαθώντας να αποφύγω στο μέτρο του δυνατού την αναπόφευκτη αντιπαράθεση και όξυνση των τελευταίων ημερών. Ομως οι νέες χθεσινές "βόμβες" με έφεραν και πάλι στο πληκτρολόγιο. Μετά την αποχέτευση ο δήμαρχος τακτοποίησε και το θέμα των χερσαίων έργων και μάλιστα με την βούλα της περιφέρειας. Φυσικά το έγγραφο που κράταγε ούτε το διάβασε ούτε το έδωσε στην δημοσιότητα. Οταν το διαβάσετε θα δείτε τι ακριβώς λέει και μπορεί να καταλάβετε όσοι δεν είστε απόλυτα φανατισμένοι γιατί η διοίκηση Κουκούλη έχει γίνει πλέον σύστημα. Μετέρχεται τις χειρότερες στιγμές του κακού πολιτικού σκηνικού και των Μαυρογιαλούρων που το εκπροσωπούν. Κάνει ότι είναι δυνατόν να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους και να τους υφαρπάξει την ψήφο τους και μετά θα ο Γιωργάκης Παπανδρεου θα είναι μαθητούδι μπροστά τους. Το έγγραφο λοιπον τονίζει ότι η περιφέρεια θα συνδράμει στην λύση του προβλήματος και θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να επιλυθεί αυτό. Αυτό παρουσιάστηκε ως έγκριση του έργου.Αλλωστε αν διαβάσετε προσεκτικά την Νέα Εποχή που ως πιο παλιά στο κουρμπέτι είναι πιο συγκρατημένη δεν μιλάει πουθενά για έγκριση του έργου. Μιλαει για ένταξη και "πράσινο φώς". 
    Αλλά κανένας δεν καταλαβαίνει επιτέλους ότι είναι καθαρή υποτίμηση της νοημοσύνης όλων μας να έρχονται τέτοια πράγματα πέντε μέρες προ των εκλογών; Γιατί δεν ήρθαν ένα μήνα νωρίτερα η τρείς μέρες αργότερα; Ας πούμε το ότι κρατούνται αριθμοί πρωτοκόλλου απο τις 31/8 και κάνουν μεταδημότευση μόνον οι αρεστοί και αποκλείονται οι υπόλοιποι απασχολεί κανέναν;
  Αν κρατούσε λίγο ακόμη η προεκλογική περίοδος  μου φαίνεται ότι το σύνθημα του τίτλου δεν θα αργήσει και πολύ να ακουστεί προσαρμοσμένοστα δικά μας μέτρα βέβαια.  Χιονοδρομικό στο Ορος ας πούμε; Απάνω του δήμαρχε.Μεγαλούργησε και πάλι.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχθές το βράδυ έκλεισαν το εκλογικό κέντρο του Σακκιώτη και μαζεύτηκαν νωρίς να δούνε πώς θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση, που τους ξεφεύγει πια. Αφού δεν έβρισκαν τίποτε καλύτερο, αποφάσισαν να πουν μην πιστεύετε ότι ακούτε, είναι ψέματα, είναι μελέτες για το συρτάρι, δεν υπάρχει έγκριση αλλά ένταξη, πάνε με τρυκ να σου φάνε την ψήφο κλπ. Αυτό κάνουν από το πρωί και ο Αιακός και ο Akopos, τα παραμάγαζα του Σακκιώτη.
Θα γελάει ο κόσμος απόψε. Θα ξαναθυμηθούμε το 2006, με τα φέιγ -βολάν για τους Μασόνους και το εργοστάσιο με το πούρο. Ή αυτά τα φυλάνε για τη δεύτερη βδομάδα; Ας περάσουν πρώτα!

Ανώνυμος είπε...

Μπα δεν θα βγείτε απο την πρώτη εβδομάδα;

Ανώνυμος είπε...

Πώς γνωρίζει ο Akopos τι λέει το έγγραφο; Μέσω των θρυλούμενων σχέσεων του Σακκιώτη με υπάλληλους της Περιφέρειας; Μήπως δεν το γνωρίζει, αλλά λέει ό,τι του κατέβει;
Η υπογραφή του περιφερειάρχη ήταν το μόνο που έλειπε για να εγκριθεί η ένταξη του έργου στα Ευρωπαϊκά προγράμματα. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.

Ανώνυμος είπε...

Συνεχιζετε να υποτιματε τη νοημοσυνη των Αιγινητων.Και στο θεμα της αποχετευσης και στο θεμα των χερσεων εργων της υδρευσης ο Κουκουλης απεδειξε τη σοβαροτητα και τις ικανοτητες του.Ειδικα για το θεμα τις αποχετευσης και την παντελη απουσια του Σακη απο αυτη τη μεγαλη διεκδικηση της Αιγινας πληρωνετε τις συνεπειες και μεσα στο συνδιασμο σας.Μυαλο ομως δεν βαζετε και συνεχιζετε να ψευδεστε και να "παπαρολογειτε".Για το καλο της Αιγινας βεβαιως βεβαιως.Κριμα και παλι κριμα για σας και για οποιους ψηφοφορους σας εμειναν.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα της αποχέτευσης ήταν μεγάλο πλήγμα για το Συνδυασμό Σακκιώτη. Όπως παρατήρησε προσεκτικός αναγνώστης της "Νέας Εποχής", στο πρόγραμμα του συνδυασμού του δεν υπήρχε ούτε μία λέξη για την αποχέτευση! Ασφαλώς και δεν ήταν τυχαίο!
Αν θα έλεγε κάτι, θα ήταν για να κάνει κριτική, όπως έκανε και για τη μελέτη με τον αγωγό. Πώς όμως να κάνει κριτική, αφού η προμελέτη γινόταν απο την περιφέρεια; Προτίμησε λοιπόν τη σιωπή. Ο ανεξάρτητος και αποταξάμενος το ΠΑΣΟΚ Σακκιώτης. Ήρθε απο πάνω και η ύδρευση και εδώ τελειώνουν όλα...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό λοιπόν δεν το είχα σκεφτεί! Καλά ρε 12:08 είσαι μεγάλος! Ο Σάκης τους γλύφει στην Περιφέρεια, για να έχει πληροφορίες, θα έβγαινε να του κάνει κριτική ότι οι μελέτες αργούν, δεν προχωράνε, έχουν απορριφθεί και όλα όσα έλεγε για τις μελέτες της ύδρευσης; Αυτά τα έλεγε γιατί αυτές τις έκανε ο Δήμος! Ρε πονηριά ο Σάκης!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ συμφωνώ σε όλα με το συντάκτη. Δεν μιλάει για έγκριση, μιλάει για ένταξη. Ότι το επίσημο έγγραφο της περιφέρειας λέει "θα κάνω ό,τι μπορώ". Ότι κάποιος δεν μετέρχεται μέσα αλλά στιγμές. Και -κυρίως ότι είναι εναντίον του Παπανδρέου του ψεύτη. Απετάξατο!

Ανώνυμος είπε...

Για λυπηση ειστε καημενοι. Κοιταξτε μην τα κανει μπαχαλο το βραδυ ο δικος σας και αρχισει τις αοριστολογιες. Με τι μουτρα θα βγει να μιλησει στον απλο πολιτη? Ξεφτυλες αντιπολιτευτικοι δεν εχετε ιδεα τι σημαινει πολιτικη. Εξαιτιας σας δεν εγκρινονται οι μελετες. Ειστε υπεθυνοι λοιπον λαμογια της κοινωνιας. και οσο για τα πουρα και τους μασσονους να τανε η ζηλια ψορα..ο γαλαρος ξεκινησε πουρακι για να πουλησει μουρη.
p.s τραβα και καμια φωτογραφια για αναμνηστικη.

-Μαυρογιαλουρος-

Ανώνυμος είπε...

Αν το έγγραφο της Περιφέρειας δεν λέει αυτά που ισχυρίζεται ο ΑΚΟΠΟΣ, θα βγει να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη;

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να πείσει ο Σακκιώτης για την αποχέτευση?
Νέα ανάρτηση στο aeginafirst

http://aeginafirst.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

παλι σακη την τελευταια στιγμη χανεις το παιχνιδι,χυνεις την καρδαρα με το γαλα που με τοσο κοπο ειχες μαζεψει...αλλα τετοιο γαλα τι να το κανεις...οποιο ζωο βρηκες μπροστα σου το μαζευες και το αρμεγες....

Ανώνυμος είπε...

Στο καλό Τάκη,αντίο Ν3,Λ1 θα μας λείψης.Να μη χαθούμε.

Ανώνυμος είπε...

Οι κεντρικές ομιλίες των υποψηφίων! Ποια υπέρβαση έκανε ο Σάκης? Διαβάστε στο aeginafirst

http://aeginafirst.wordpress.com/

Νέα ανάρτηση!

Ανώνυμος είπε...

Τελείως πεθαμένα τα πράγματα Mr. Akopos, ούτε ένας δεν βγήκε να σχολιάσει τις χθεσινές ομιλίες, είναι και αργία για πολλούς εργαζόμενους. Τι να κάνουμε, ο τίτλος σου τα είχε προαναγγείλει. Πράγματι ο Σάκης εχθές το βράδυ τα υποσχέθηκε και αυτά.
Αλλά μάλλον εχθές υπερέβαλε εαυτόν. Εκτός από αγωγό, λιμνοδεξαμενές, φράγματα, αφαλάτωση, σκέφτηκε και δικές μας υδροφόρες. Αφαίρεσε όμως την πρόταση για να φτιάξουμε όλοι στέρνες. Φυσικό ήταν! Με τόσο νερό...

Ανώνυμος είπε...

πολύ νερό ρε παιδιά έταξε ο Κουκούλης.
Κουκούλη τα μπρατσάκια σου και σ' άλλη παραλία

Ανώνυμος είπε...

Ότι υπόσχεται τα πάντα ο Κουκούλης μας λές, όμως αυτός που υπόσχεται τα πάντα είναι ο Σακκιώτης. Το προεκλογικό του πρόγραμμα έχει ακόμα περισσότερες υποσχέσεις και από του γιατρού.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς θα μας τρελάνετε τελείως! Δηλαδή εσείς ξέρετε τι λέει στην πραγματικότητα το έγγραφο και δεν το βγάζετε να το μοιράσετε σε όλη την Άίγινα, να ξεφτιλίσετε τους αντίπαλους και να πάρετε τις εκλογές;
Διάβασα και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Μιλάει σαφέστατα για έγκριση της ένταξης του έργου στα Ευρωπαϊκά προγράμματα. Τι άλλο θα έπρεπε να λέει; Την υπογραφή του περιφερειάρχη για ένταξη δεν περιμέναμε; Η υπογραφή δεν σημαίνει έγκριση; Πώς αλλιώς θα εγκρινόταν η ένταξη; Προφορικά ή με "πράσινο φώς";
Σας έχουν χτυπήσει τα γεγονότα στα κεφάλι μου φαίνεται...