Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Οταν οι δουλειές προέχουν...

  Εχθές το βράδυ περίμενα μετά την σύσκεψη της παράταξης Κουκούλη να δώ την απόφαση του συνδυασμού αν και ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι η επιλογή της ψήφου κατά συνείδηση ήταν η πιθανότερη. Είναι λογικό οι ψηφοφόροι δεν είναι πρόβατα και δεν είναι εύκολο να δικαιολογήσεις πως να προτείνεις κάποιον που μέχρι πριν μια εβδομάδα  τον είχες στο στόχαστρο. Ομως μέσα απο αυτή την ιστορία είχα αρχίσει να βλέπω κάτι περισσότερο. Αν η Κίνηση Ευθύνης ξεπερνώντας τις πικρίες μπορούσε να στηρίξει κάποιον - έστω και χωρίς ανακοίνωση - υποψήφιο ίσως στην Αίγινα θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια μεγάλη ευκαιρία να υπάρξει ένα πλειοψηφικό ρεύμα που να σπρώξει μπροστά όλο το νησί. Ομως δεν σας κρύβω ότι η χθεσινή ανακοίνωση της Νέας Εποχής με προσγείωσε ανωμάλως.
"Παρά το γεγονός ότι αρκετοί ήταν εκείνοι που είχαν την άποψη ότι με έναν από τους δύο χώρους υπάρχουν κάποια (λίγα) κοινά σημεία επαφής,"λέει στο κείμενο της προφανώς προσθέτοντας μόνη της την παρένθεση και παρακάτω "Η επιλογή της ψήφου κατά συνείδηση είναι μια επιλογή συνέχειας της παράταξης. Τις περισσότερες φορές που οι παρατάξεις παίρνουν θέση υπέρ μιας άλλης ομάδας, στο τέλος συγχωνεύονται με αυτήν.
   Και λοιπον αδέλφια; Ποιόν θα χάλαγε να υπήρχε ένα τόσο δυνατό ψηφοδέλτιο; Γιατί η Νέα Εποχή φοβάται ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Εχει μήπως κάτι άλλο υπόψη της; Είναι άραγε τυχαίο το δημοσίευμα και η πληροφορία ότι αυτός που αντέδρασε εντονότερα ήταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος;Το πρόβλημα υπό ποιόν εγώ νομίζω ότι μπορούσε να λυθεί. Εκείνο που δεν μπορεί να λυθεί και φαίνεται απο το κείμενο είναι ποιοί θα έχουν το πάνω χέρι στις δουλειές. Μήπως τελικά η εμμονή ορισμένων σε αυτή την κατεύθυνση μοιάζει σε κάτι που στοίχισε στην πλευρά Κουκούλη; Εχει κανένας φανταστεί την δυναμική που θα αποκτούσε μια τέτοια προσπάθεια για το καλό του νησιού; Για δέστε το και έτσι
  Η πλευρά Σακκιώτη είναι αυτή που πρέπει να δείξει τον δρόμο. Πρέπει να πείσει ότι θα σεβαστεί ότι κριθεί επιτυχημένο και κυρίως ότι δεν θα κάνει ότι του κάνανε. Δεν θα είναι αλαζών και υπεροπτικός. Θα τους υπολογίσει όλους και θα τους χρησιμοποιήσει όπου χρειαστεί. Θα αρνηθεί τις όποιες εξαρτήσεις με εκδοτικά και άλλα συμφέροντα και θα γυρίσει πραγματικά σελίδα.

48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δικιο αυτα τα λαθη οδηγησαν στην ηττα τη παραταξη Κουκουλη. Υπαρχει οντως ενα κλιμα στο εσωτερικο Κουκουλη, ψηφισουμε το χειροτερο, να διαλυθει ο Δημος και το νησι, ωστε να ερθουμε η φρεσκια Κινηση Ευθυνης και να παρουμε το Δημο παλι μετα απο 3,5 χρονια. Μεχρι τοτε ποιος ζει, ποιος πεθαινει...Επιης τη Κυριακη ψηφιζουμε για το μελλον του νησιου μας. Δεν ειμαστε ρεβανσιστες! Οποια πικρια και να εχουμε μας ενωνει η Αιγινα. Και στη τελικη να το δειτε και ετσι. Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος.

Ανώνυμος είπε...

στην παραταξη κουκουλη ( οτι εχει απομεινει απο αυτους) επικρατει το εγω και οχι το εμεις. γι αυτο θα στηριξουν γιατρο γιατι τον θεωρουν ευκολο αντιπαλο. αλλα αν κανουν λαθος .....τοτε....αντε γεια.

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΚΙΩΤΗ ,ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΚΚΙΩΤΗ . ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ Ο ΔΗ ΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ . ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Και σε αυτές τις εκλογές προέχει το καλό του νησιού. Και αυτό πρέπει να είναι το μέτρο της επιλογής μας. Έτσι λοιπόν οποιοδήποτε στενό, κοντόφθαλμο και υστερόβουλο παραταξιακό συμφέρον οδηγεί σε οπισθοδρόμηση, ακύρωση των προσπαθειών του Δημάρχου και την Αίγινα σε ένα επικίνδυνο ολισθηρό κατήφορο.
Την Κυριακή πρώτα απ’ όλα ψηφίζουμε.
Την Κυριακή δεν ψηφίζουμε τον χειρότερο (κατά την υποκειμενική μας κρίση) απλά και μόνο για να έχουμε ευνοϊκότερο μέτρο σύγκρισης.
Ο Παναγιώτης Κουκούλης με την υπεύθυνη παρουσία του και την κοινά αποδεκτή έντιμη τετραετή του διαχείριση δεν αξίζει κανενός είδους τέτοιου πολιτικάντικου ευτελισμού.
Την Κυριακή ψηφίζουμε τον καλύτερο συνδυασμό (πάντα κατά την υποκειμενική μας κρίση) με μόνη προσδοκία το καλό του νησιού μας.
Και μακάρι να αποδειχθεί ο νέος Δήμαρχος ικανός και έντιμος και τότε όλοι μας θα είμαστε αρωγοί και συνοδοιπόροι στο έργο του.
Κανένας έντιμος και υπεύθυνος πολίτης δεν τοποθετεί τον εγωισμό, το μικροσυμφέρον και την προσωπική επιδίωξη πάνω από το κοινό καλό.
Και αν το μέτρο είναι αυτό τότε και η συνείδηση και το βλέμμα είναι καθαρό.
Καλή επιτυχία στην Αίγινα και τη Δευτέρα θα είμαστε δίπλα στο νέο Δήμαρχο.
Γιάννης Δελής

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ κ.ΚΟΥΚΟΥΛΗ :ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ BLOG ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ "ΝΕΑ ΑΙΓΙΝΑ" :


Να μη χαθούν και άλλα χρόνια

Τέσσερα χρόνια δεν έγινε κανένα έργο για την ανάπτυξη του νησιού μας. Κλείσιμο δρόμων και ελεγχόμενη στάθμευση για την φορολόγηση των πολιτών. Οι κάτοικοι δεν έβρισκαν χώρο για προσωρινή στάθμευση ώστε να κάνουν τις απαραίτητες δουλειές τους.
Αντίθετα επί Τρύφωνα Γκότση πλακοστρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της πόλης. Επί Τρύφωνα Γκότση έγινε το μεγάλο έργο του αγωγού της αποχέτευσης. Και να ήταν μόνο αυτά τα έργα..
Γιαυτό λέμε σε όλους τους ψηφοφόρους του Συνδυασμού Κουκούλη να ψηφίσουν Γρηγορόπουλο για να πλακοστρωθεί και η υπόλοιπη πόλη. Για να τελειώσει το έργο της αποχέτευσης. Για να μπορέσουν οι κάτοικοι του νησιού να πιούν καλής ποιότητας νερό μόνο από την ΕΥΔΑΠ.
Μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε έργα.
Η Αίγινα δεν γυρίζει πίσω!

Αναρτήθηκε Read more: ΝΕΑ ΑΙΓΙΝΑ http://newaigina.blogspot.com/#ixzz14yPbqcqv>>
...................................
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ κ.ΚΟΥΚΟΥΛΗ : ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΑΚΚΙΩΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΑΣ ? Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΣΗΜΕΡΑ , ΤΡΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΡΟΥΣ ?--- ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ--- ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε τις όποιες αναρτήσεις και σχόλια για τη Νεα Εποχή. Η εφημρίδα αποφάσισε να μην μπει σε κανενός είδους διαπραγματευση ή συναλλαγή.
Διατηρεί την σταθερή της θέση και άποψη για τα πράγματα.
Για τη δεύτερη Κυριακή κρατάει ουδέτερη θέση
Διαβάστε www.neaepohi.gr

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Θα μπορούσε να βγάλει χρήματα αυτή τη βδομάδ και προτίμησε να μην το κάνει
Αυτό την τιμα

Ανώνυμος είπε...

Γι' αυτό την έχουν άχτι αυτή την εφημερίδα. Επειδή δεν μπορούν να την κοντρολάρουν.

Ανώνυμος είπε...

Εχετε δει εφημεριδα που υποστηρίζει κάποια παράταξη να προσπαθεί τη 2η εβδομάδα των εκλογών να πάρει θέση με κάποιον άλλο.
Ποσά θέλετε να μας τρελλάνετε???

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια εχετε καταλαβει οτι μολις τελειωσει το πανυγηρακι των εκλογων,μας περιμενουν νεα σκληροτερα μετρα απο το ΔΝΤ.Πολλοι συμπολιτες μας αντιμετωπιζουν ηδη προβλημα επιβιωσης.Αφηστε τα παθη και τους εγωισμους στην ακρη.Απο την επομενη μερα των εκλογων,ο ενας θα χρειαζεται την βοηθεια του αλλου.Τι θα κανουμε δηλαδη,Θα κοψουμε την καλημερα,ολοι συμπατριωτες ειμαστε.ΕΛΕΟΣ. Επισης θα ηθελα να καταγγειλω την συμπεριφορα ορισμενων υποψηφιων συμβουλων του Κου Κουκουλη,οι οποιοι προλαβαν να τρεξουν και να δωσουν το παρον στα εκλογικα τμηματα των υπ.δημαρχων.Ο κοσμος που τους ψηφισε δεν ειναι προβατα ουτε αφελης για νατους ακολουθησει.Ο καθενας εχει κριση και ξερει τη θα ψηφισει αυτην την Κυριακη.Με την σταση τους αμαυρωνουν την παραταξη και τον απερχομενο δημαρχο που τους τιμησε.Κε Κουκουλη μαζεψε τους.Οποιος σπερνει ανεμους θεριζει θυελες

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΛΛΗ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.ΑΚΟΜΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ,ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΕΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ κ.ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

skandalo se rema ti vrethhke ston katharismo???????????????????????

Ανώνυμος είπε...

an prin 10 mines eixe dexthei o sakiotis tin protasi koukouli akope, tha mporouse na eitan allios ta pragmata.
ti ekane omos?????

sunexise ton midenismo
sunexise tis ivris
sunexise na krataei ta xersaia erga
sumexise na min ton endiaferei o topos( apoxeteutiko)
... sunexizei simera me to fuladio tou na prospathei na kapelosei tous upopsifious tou koukouli.

to mono pou katafere ksereis poio einai dustixos?

na kanei ton gkotsi dimarxo!!
poion? ton GKOTSI!! ELEOS!

tis ekloges den tis exase o Koukoulis alla o Sakiotis.

makari o aegina na paei mprosta, alla polu fovame pws....

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΟΤΣΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΓΙΝΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΟΥΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΣΑΚΚΙΩΤΗ Η ΑΙΓΙΝΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ

Ανώνυμος είπε...

2,36 ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ. ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ GOOD BYE

Ανώνυμος είπε...

Μόλις λοιπόν έγινε η ανάρτηση, βγήκε ο προβοκάτορας (1ο σχόλιο) και έγραψε ό,τι χρειαζόταν για να συνεχιστεί ο καυγάς. Γνωστά κολπάκια...
Στη συνέχεια βγαίνουν αυτοί που περιφέρονται από blog σε blog με ένα έτοιμο κείμενο, που το κάνουν copy -paste, όπως αυτό με τα κεφαλαία, που επαναλαμβάνει μονότονα ότι δεν τρέχει τίποτε, μια μικρή προεκλογική όξυνση ήτανε.
Αυτή θα είναι και η νέα γραμμή Σακκιώτη. Θα βγει αύριο να "τιμήσει" τον Κουκούλη. Μόνο που ξέχασε να μαζέψει τα μαντρόσκυλά του, που διώχνουν συνεχώς κόσμο, προτιμώντας το ρεβανσισμό. Κακό της κεφαλής τους!

Ανώνυμος είπε...

πειτε μας για τις ψήφους στις περειφερειακές στην Αίγινα

Ανώνυμος είπε...

Όταν η ανάρτηση είναι -το ελάχιστο- ακατανόητη, ο καθένας γράφει ό,τι θέλει, όπως βλέπετε ήδη. Προσέξτε όμως τι γράφει:
1) Πώς θα στηρίξεις κάποιον χωρίς ανακοίνωση; Προφορικά, αφήνοντας να διαδωθεί σαν φήμη;
2) Από πότε ένα σχόλιο εφημερίδας βαφτίζεται "ανακοίνωση"; Προφανώς για να την κάνει επίσημη θέση της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ και να μπορέσει να συνεχίσει τον ακροβατικό του συλλογισμό.
3)Για ποιό ψηφοδέλτιο μιλάει ο Άκοπος; Της επόμενης τετραετίας;
4) Τι μας ενδιαφέρει σήμερα τι έχει υπ' όψη της η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και δεν μας το λέει;
5) Ο Σακκιώτης ήταν εκείνος που αρνήθηκε τη συνεργασία που του προτάθηκε φέτος.
6) Φτάσαμε στο ζουμί: Ο Παπαδόπουλος και κάποιοι άλλοι "θέλουνε τις δουλειές". Μέσα σε τρεις λέξεις όλη η τετραετής συκοφαντία του Σακκιώτη.
7) Του Σακκιώτη του κάνανε πολλά, αλλά αυτός έχει μεγαλοσύνη και δεν θα ανταποδώσει!
8) Ο Κουκούλης ήταν αλαζών, υπεροπτικός και έχει εξαρτήσεις από "εκδοτικά και άλλα συμφέροντα". Παρ' όλα αυτά, αν προσχωρούσε στην παράταξη Σακκιώτη, αυτή θα αποκτούσε δυναμισμό.
Αυτά τα συμπεράσματα βγαίνουν από την ανάρτηση. Είχε άδικο αυτός που είπε "γράφε μας συχνά Ακοπε, να πεθαίνουμε στο γέλιο"; Μόνο που το τελευταίο ήτανε για κλάματα!

Ανώνυμος είπε...

Άθλιε 1:09, καλά σε είπαν προβοκάτορα. Ρίχνεις βρε κ.. παιδο λάδι στη φωτιά και μετά το παίζεις υπεράνω. Πού το ξέρεις εσύ το κλίμα στο "εσωτερικό Κουκούλη", όπως το ονομάζεις; Παρουσιάζεις την παράταξη Κουκούλη να θέλει να διαλυθεί ο Δήμος! Ασ το διάολο κωλόπαιδα του κερατά, γι' αυτό σας έχει σιχαθεί ο κόσμος. Ανταλλαγή ιδεών ή άρρωστων μυαλών έγινε εδώ;

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι. Έκοψε ο 1:09 και έραψε ο δεύτερος εαυτός του, ο 1:13.

Ανώνυμος είπε...

O κόσμος της Αίγινας δεν είναι χαζός. Ο Γρηγορόπουλος 3 ημέρες πριν τις εκλογές βάζει τα χέρια του και βγάζει τα μάτια του, άλλωστε η πολιτική του απειρία πολλές φορές φάνηκε.
Έτσι και τώρα. Όλοι οι άνθρωποι του ήθους και του πνεύματος είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΛΑΖΟΝΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΗ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΡΟS ?

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ?

ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΑΚΚΙΩΤΗ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ?

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ?

ΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ?

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΗ!!!

"ΟΛΙΑ"

Ανώνυμος είπε...

Όταν λέει ο 3:30 "καταγγέλλω σύμβουλους του Κουκούλη" τι πιστεύει ότι κάνει; Νομίζει πως δεν καταλαβαίνουμε ότι είναι κι' αυτός ένας άθλιος προβοκάτορας με ενωτικό μανδύα; Σας έχει σιχαθεί ο κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος άνθρωπος χωρίς παρωπίδες και φανατισμό.
Ας μας αναφέρει ονόματα (μαζί με το δικό του).

Ανώνυμος είπε...

Κατ' αρχήν για να σχολιάζεις μια ανακοίνωση πρέπει να την παραθέτεις, για να μπορεί ο αναγνώστης να ξέρει τι σχολιάζει (τι ζητάω τώρα από τον Άκοπο, στοιχειώδεις αρχές δημοσιογραφίας).
Τον συντάραξε όμως η μεγάλη ιδέα της προσχώρησης αλλά προσγειώθηκε ανωμάλως ο καημένος! Σκέφτηκε το "πλειοψηφικό ρεύμα", που θα συνέχιζε 2-3 τετραετίες ακόμα και του τρέξανε τα σάλια.
Ποιός δεν θα το ήθελε; Γιατί αρνήθηκε ο Σακκιώτης την πρόταση που του έκανε ο δήμαρχος, δίνοντάς του τη συνέχεια; Ήθελε την εξουσία μόνος του.
Σχολιάζουμε τώρα το σχόλιο μιας εφημερίδας ή της Κίνησης Ευθύνης; Γιατί τα μπερδεύεις Άκοπε, για να φτάσεις στο αποτέλεσμα που θέλεις.
Το σχόλιο της εφημερίδας εκφράζει το συντάκτη της. Σε ποιούς απευθύνεσαι Άκοπε, αποκαλώντας τους "αδέλφια"; Στο συντάκτη του σχολίου;
Να το σχολιάσω και γω λοιπόν. Οι παρατάξεις που παίρνουν θέση υπέρ μιας άλλης ομάδας δεν συνεχίζουν, αυτό είναι όλο. Στο τέλος ή αμέσως διαλύονται, δεν συγχωνεύονται αλλά κάποια από τα στελέχη της πιθανώς ενσωματώνονται. Αυτό δεν αφορά βέβαια τις προσωπικές κινήσεις, τους συνδυασμούς που τους δημιουργεί ένα άτομο.
Τέτοια προσχώρηση δεν είναι δυνατό βέβαια να γίνει και κανείς δεν προσγειώθηκε ανώμαλα. Τώρα αν κάποιος ατομικά λέει προτιμώ το Σακκιώτη ή προτιμώ τον Γρηγορόπουλο, είναι δικό του θέμα. Αυτό εξ άλλου του ζητάνε όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Filppakos antidimarxos me armodiotita sta efxelaia ...

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτη ανάρτηση! Κήρυγμα ενότητας με βαρύτατα υπονοούμενα και κατηγορίες! Ποιόν εξυπηρετούν; Υπάρχουν φίλοι που τα διαβάζουν και αλλάζουν γνώμη δυό και τρεις φορές την ημέρα! Βάζουν τη λογική τους κάτω και λένε "δεν μπορεί, ο Σακκιώτης έχει στελέχη που καταλαβαίνουν πέντε πράγματα". Και μετά διαβάζουν τα σχόλια στα blogs ή ακούνε τι διαδίδεται, αγανακτούν και αλλάζουν γνώμη!
Τι απίστευτο πάθος εκδίκησης είναι αυτό, που στρέφεται εναντίον της εκλογής της παράταξης για να ικανοποιηθεί;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το 12.46, το πάθος τους φαίνεται, δεν κρύβετε. Μόνο τον τίτλο να διαβάσεις φτάνει. Πολύ πετυχημένος, για τον Παπαδόπουλο και το σινάφι του προέχουν οι μπίζνες που κάνανε και γι' αυτό δεν θέλουν τον ηθικό Σακκιώτη. Τέτοια λάσπη έπεφτε τέσσερα χρόνια και τώρα βγαίνουν με θράσος χιλίων πιθήκων και γράφουν κατεβατά ότι "δεν έγινε και τίποτε αν είπαμε δυο λογάκια στην προεκλογική ομιλία". Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι βγαίνουν όλοι αυτοί, με τον Άκοπο πρώτο και καλύτερο και ονομάζουν διχαστικούς τους Κουκουλικούς.

Ανώνυμος είπε...

Σχόλια,

Αγαπητοί κύριοι, έχετε ποτέ αναλογιστεί αν τελικά

Α) ασπάζεστε αυτούς που αποτέλεσαν την πρώτη ευρωπαϊκή τάξη υπηρετών της πολιτικής (αν δηλαδή είστε οπαδοί των θεωριών του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Κικέρωνα, κλπ.) ή μήπως

Β) ακολουθείτε τον τρόπο σκέψης και την πρακτική της πιο σύγχρονης τάξης των υπηρετών της πολιτικής, δηλαδή τους ανθρώπους του μάρκετινγκ που ευδοκιμούν στα παρασκηνιακά με ειδικότητες όπως η πολιτική διαφήμιση κλπ, με λίγα λόγια, τα «'AΛΟΓΑ ΚΟΥΡΣΑΣ» των κύκλων επιρροής των ανθρώπων που προσπαθούν να διαχειριστούν την πολιτική επικοινωνία ?

Είμαι και εγώ ένας ανεξάρτητος οπαδός της δημοκρατίας, θαυμάζω όσους κατέχουν ηθικές αρχές και δημοκρατικές αρετές.

Είμαι υπέρ της ελευθερίας του λόγου όμως έχω μηδενική ανοχή για την περίπτωση των Spin Doctors …

Δεν λέω…καλό το περιτύλιγμα.. προσωπικά όμως προτιμώ να δίδω βάρος στο περιεχόμενο που είναι άλλωστε και η ουσία …για αυτό και επιλέγω το (Α).

Μετά μεγάλης μου λύπης διαπιστώνω ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «'ΥΠΝΩΣΗΣ» και αναφέρομαι σε όσους εξακολουθούν να αποδέχονται και να πράττουν συμφώνα με τις γραμμές που τους δίνονται από τις εκάστοτε πολιτικές παρατάξεις που οι ίδιοι θεωρούν ότι υποστηρίζουν.

ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ και απαιτούν πνευματική καλλιέργεια, κατάρτιση, λογική, σύνεση, ευθυκρισία, πρόνοια, επαγρύπνηση, εργασία και συλλογική προσπάθεια …

Είμαστε άνθρωποι που ζουν σε μια κοινωνία και ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι πολύ συγκεκριμένες ! 'Οσοι έχουν γνώσεις διακυβέρνησης γνωρίζουν πολύ καλά που αναφέρομαι.....

Εμείς φέρουμε την ευθύνη για τα αποτελέσματα που βιώνει η μικρή μας κοινωνία και η χώρα στο σύνολο της ….

Εάν θεωρήσουμε ότι η κοινωνία μας είναι ένας ακατέργαστος λίθος, ας οραματιστούμε το σχήμα που θέλουμε να δώσουμε, το αποτέλεσμα που επιθυμούμε και ας εργαστούμε σαν τους λιθοξόους ..πετώντας ότι το δοκιμασμένο και άχρηστο, ας εξαλείψουμε τις όποιες τριβές και ας δώσουμε σχήμα ομαλό…. γιατί στο τέλος ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, δεν θα θαυμάσουν κάτι άλλο από το προϊόν της εργασίας μας.

Οι προσωπικοί εγωισμοί, τα καπρίτσια, οι εμπάθειες, οι κοινωνικοί διαχωρισμοί , οι εκμηδενισμοί, οι ατομικές φιλοδοξίες εις βάρος του συνόλου και όσοι ακολουθούν τις τακτικές του spinning...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ανήκουν στο ‘χθές και δυστυχώς τα αποτελέσματα τους τα ζούμε ακόμη και σήμερα…

ΠΑΨΤΕ ΠΙΑ να ασχολείστε με κόμματα και αποχρώσεις πολιτικές. Πάψτε πλέον να ασχολείστε με «λαοπλάνους» και προ πάντων…… Εργαστείτε !

Ζούμε στην χώρα της «Οδύσσειας» και του «Ομήρου»…. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ!

ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ" !

Εργαστείτε και εσείς για να μπουν οι σωστές βάσεις, τα γερά θεμέλια της προσωπικής σας ευημερίας και κατ’ επέκταση, του τόπου που ζούμε…

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΡΕ ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!

Οδυσσέας

Ανώνυμος είπε...

Λέω "καλημέρα" και βλέπω πρόσωπα σφιγμένα, τραβηγμένα. Κάποιοι γνωστοί μου με βλέπουν και γυρίζουν αλλού το πρόσωπό τους με αποδοκιμασία. Όλα αυτά γιατί είπα ότι είμαι με τον Κουκούλη. Το πάθος τους είναι τόσο μεγάλο που τους ενδιαφέρει μόνο η εκδίκηση, κι' ας χάσουν. Διχαστικοί, εκδικητικοί, μικρόψυχοι. Αν κερδίσουν θα εκδικηθούν, αν χάσουν θα διχάσουν περισσότερο το νησί, κατηγορώντας επί χρόνια το 30% των ψηφοφόρων. Δεν το κάνουν από μόνοι τους. Κάποιοι τους υποδαυλίζουν. Μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Άκοπος με τέτοιου είδους αναρτήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Η Αίγινα πρέπει την Κυριακή να γυρίσει σελίδα. Πρέπει επιτέλους να καταδικάσει τον Γκότση και την ομάδα του, πρέπει να τον τιμωρήσουμε τόσο πολύ που την επόμενη φορά να μην τον ξαναδούμε υποψήφιο.
Πρέπει η Αίγινα να ξεκαθαρίσει τους σωστούς από τους βρώμικους.
Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο αιγινήτικος λαός

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ήταν ο Σάκης και οι περισσότεροι δικοί του τόσο εκδικητικοί και μνησίκακοι, θα είχε κάνει περίπατο στο δεύτερο γύρο, απέναντι στη συμμορία που αντιμετωπίζει. Αν -παρ' ελπίδα- χάσει, ας μη κατηγορήσει κανένα, παρά μόνο τον εαυτό του.

Ανώνυμος είπε...

an afisiw to giatro se kana xvmatodromo tis aiginas tha vrei to dromo na gyrisei sthn poli?

Ανώνυμος είπε...

Tha paei na ton ferei o Ilias o sfixtis. Etsi kai allios douleia den tha exei. Tha ksinetai sta kafeneia!

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxax
Opoios den itan stin omilia tou grigoropoulou exase. Itan ta mavra tou ta xalia.
Eleos!!!
Stin dimarxeia 8a ta paei kala , me paradosiaka protopalikara : gkotsi, ntava , kornaraki, oikonomou v. kai fisika me ton douleftara oikonomou i.
Ante me to kalo tin kiriaki

Ανώνυμος είπε...

Κατά κάποιο τρόπο είναι φυσικό αυτό που ζητάει ο Σακκιώτης μέσω του blog αυτού. Να χρίσει ο νυν δήμαρχος τον επόμενο (Σακκιώτη) -έστω και χωρίς ανακοίνωση- όπως λέει η ανάρτηση. Έτσι έχουν μάθει οι άνθρωποι, να δουλεύουν με χρίσμα!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 11:53 π.μ.
Ώστε λοιπόν πρέπει να καταδικάσουμε το Γκότση! Δηλαδή τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργάστηκε άψογα ο Σακκιώτης τρεισίμιση χρόνια για να υπονομεύσουν ό,τι έκανε ο Κουκούλης! Τον άνθρωπο με τον οποίον έκαναν "όλοι μαζί" τις προσφυγές, τις ενστάσεις και τις τρικλοποδιές! Τον άνθρωπο που αντί να απομονωθεί μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και όλοι να του θυμίζουν την καταστροφική δωδεκαετία του, έγινε το δεξί χέρι του Σακκιώτη στον τορπιλισμό του Δήμου. Αυτό ανάδειξε και πάλι το Γκότση, αλλιώς θα ήταν μια απομονωμένη μειοψηφία. Αλλά οι άχρηστοι και οι πολιτικάντηδες χρειάζονται ο ένας τον άλλον και οι καυγάδες τους είναι πάντα άσφαιροι, όπως και οι αποψινές ομιλίες.

Ανώνυμος είπε...

ADIDIMARXOS GIA ALBANOUS THA EINAI O FILIPAKOS, ADIDIMARXOS XARTOPAIXIAS O PADELAROS, ADIDIMARXOS BLAKEIAS O KOYKOYLIS O NEKTAROYLIS KAI [ROEDROS SYMBOYLIOY PASOKIKWN ROYSFETIWN O BARWNOS TOY PASOK BARTZELIS.
AYTOYS THA PSIFISEI TO NISI????

Ανώνυμος είπε...

Οι ομιλίες των δύο υποψηφίων ήταν η αποθέωση της υποκρισίας. Πρώτη φορά στο νησί άκουσα προεκλογικές ομιλίες όπου μεγάλο μέρος τους χρόνου τους να είναι αφιερωμένο στον τρίτο συνδυασμό. Αυτό κάτι σημαντικό σημαίνει. Ή ότι έκανε πολύ κακό στο νησί και αυτοί θα το διορθώσουν (άκουσε κανείς τέτοιο πράγμα;) ή ότι κάποιος απείλησε την κυριαρχία των κατεστημένων δυνάμεων του νησιού, συσπειρώθηκαν εναντίον του και τώρα καλοπιάνουν τους οπαδούς του. Αναζητούνται άλλες ερμηνείες του φαινομένου.

Ανώνυμος είπε...

12:46
Δώσε μας τη λίστα των άλλων να σε παραδεχτώ!

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζει κανείς πόσα χρωστάει ο πέτσινος πρώην (για 1 μήνα) υποψήφιος δήμαρχος Παντελάρος στο Δήμο και ότι ο Σακκιώτης θα κάνει δεκτή την αίτησή του να διαγραφούν τα χρέη του; Είναι μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ και είναι όρος του Παντελάρου για να του φέρει ψήφους.
Αν κανείς απορεί για την καταγγελία του Σακκιώτη (στην προεκλογική του ομιλία) ότι ο Δήμαρχος μοιράζει λεφτά σβύνοντας χρέη ύδρευσης, ας μάθει ότι οι εξαγγελίες και οι καταγγελίες έχουν -τουλάχιστον- δύο αναγνώσεις!

Ανώνυμος είπε...

Stelio ta ema8es? O Nikolakis pige simera sto magazi sou kai afou ekane rompa tous sakkiwtikous enan pros enan, zitise akiro kai dilwse etoimos gia na dioikisei tin epomeni tetraetia. kala de ntrapike o rezilis ?

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω συνεχώς τα σχόλια για τις επιθέσεις του Σάκη Σακιώτη κατά της παράταξης Κουκούλη και απορώ πόσο γρήγορα ξεχνάμε.Ξεχάσαμε ότι εσε 20 εκδόσεις της εφημερίδας του κυρίου ΚΩΣΤΑΚΗ επικοινωνιολόγου του κυρίου Γρηφορόπουλου και επικεφαλή της προεκλογικής εκστρατίας- όπως τουλάχιστον ο ίδιος δηλώνει-ξεφτύλισαν τον Κουκούλη και την Δημοτική παράταξη με φωτομοντάζ και σχόλια αλλά έβριζαν και όποιον άλλο είχε την παραμικρή επαφή μαζί τους .Ποτέ δεν αποδοκιμάστηκε απο τον γιατρό ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος και η τακτική της εφημερίδας .Ας μην ξεχνάμε λοιπόν τόσο εύκολα εμείς που στηρίξαμε Κουκούλη και ας απαντήσουμε ανάλογα.αλλά αντίθετα αναβαθμίστηκε και σήμερα είναι το δεξί του χέρι

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Προς τους κ.κ. 6:21 μ.μ και 8:07 μ.μ. της 11ης Νοεμβρίου: Να μην κάνουν τέτοια κριτική στον Akopos, γιατί τον πιάνει βαθειά κατάθλιψη και αφήνει επί μέρες την ίδια ανάρτηση! Με τι θα γελάμε και θα περνάμε την ώρα μας;
Άσε που κυκλοφορεί η φήμη ότι μετά τις εκλογές θα μείνει μόνο ο Αιακός... Θα το ρίξουμε στα λασπόλουτρα το χειμώνα;

Ανώνυμος είπε...

Όποιος δεν ήταν χθες το βράδυ στις ομιλίες και θέλει να πάρει μια γεύση, ας μπει στο site της Νέας Εποχής. Ναι, ναι αυτό με την ευρηματική φωτογραφία!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ,ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΥΚΟΥΛΗ,
ΕΛΑ ΝΤΕ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Την Κυριακή ΟΛΟΙ ας κάνουμε μια ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΗΣ. Ας ρίξουμε ψηφοδέλτιο του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΗ. Ας μη συμμετάσχουμε σ' αυτό το καραγκιοζιλίκι. Ας αποφασίσουν άλλοι για το ποιος από τους δύο θα καταστρέψει την Αίγινα.

Ανώνυμος είπε...

Την Κυριακή ΟΥΛΟΙ ψηφίζουμε ΚΟΥΚΟΥΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι υποψήφιοι του 2ου γύρου μέσα από τις ομιλίες τους!http://aeginafirst.wordpress.com/