Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Κάποιες παρατηρήσεις...

   Ενταση παρατηρώ τις τελευταίες ώρες. Είναι λογικό κυρίως απο την πλευρά του φίλων του Κουκούλη μιας και το αποτέλεσμα γι αυτούς ήταν απρόσμενο. Ομως κι αυτό είχε την εξήγηση του. Ο συνδυασμός δεν κατάφερε σε απόλυτους αριθμούς και λόγω της αποχής βέβαια να πάρει ούτε τους ψήφους της περασμένης φοράς που ήταν 2.809. Διακόσια ψηφοδέλτια λοιπον λιγότερα παρότι οι συνδυασμοί ήταν τρείς αντί τεσσάρων.  Αν αναλογιστούμε και το ποσοστό που έτσι κι αλλιώς πήρε απο τον Μούρτζη είναι εμφανές ότι έχασε παρα πολλούς ψήφους.  Μια πρόχειρη ματιά μόνο στα ψηφοδέλτια των δύο πρώτων και στους ψήφους που πήραν σε αυτά πρώην υποψήφιοι του θα δείτε ότι αθροίζονται σε 450-500 σταυρούς. Δηλαδή αν κατόρθωνε να συγκρατήσει τους δικούς του πιθανότατα τώρα θα είχαμε άλλη κουβέντα. Και η ευθύνη σε αυτό είναι αποκλειστικά δικια του. Δεν μπορεί να είναι όλοι αυτοί μυστήριοι. Κάτι θα τους κάνανε. Γι κάποιους απο αυτούς υπάρχουν και συγκεκριμένες πληροφορίες αλλά καλύτερα να τα αφήσουμε αυτά για αργότερα.
  Την εκλογή Σακκιώτη την θεωρώ δύσκολη.Οπως την περασμένη φορά τον είχα ως φαβορί τώρα πιστεύω ότι η εκλογή θα κριθεί στα σημεία. Το πλεονέκτημα του είναι η καλύτερη ομάδα το μειονέκτημα του ότι το ψηφοδέλτιο θα παρουσιαστεί ως κομματικό και αυτό δεν αντιμετωπίζεται εύκολα. Επίσης το γεγονός ότι ουσιαστικός αρχηγός του άλλου ψηφοδελτίου είναι ο Γκότσης του οποίου η πολιτική έχει δοκιμαστεί και αποτύχει είναι κάτι αξιοποιήσιμο γι αυτόν. Η αποχή επίσης θα είναι κρίσιμο μέγεθος και μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Αναμονή λοιπον...

61 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε έστω και την ελάχιστη κριτική στον Κουκούλη και τα λάθη του και κοιτάξτε να κάνετε τους Κουκουλικούς να θέλουν να έρθουν κοντά σας.
Αναγνωρίστε τα πετυχημένα τους. Αξιοποιείστε τον Τάκη. ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Βάλτε τον να συνεχίσει ως τεχνικός σύμβουλος τα 3 μεγάλα έργα.
Μην είστε κουτοί. Πείτε ότι κάνατε κάποιες υπερβολές στην κριτική που ασκήσατε. Πείτε ότι θα συνεχίσετε όσα έγιναν με τον σωστό τρόπο.
Το θέμα είναι: Έχετε την ανδρεία να αναγνωρίσετε ότι άσχετα με το αποτέλεσμα των εκλογών και τα κριτήρια που ψηφίζει ο κόσμος, ο Τάκης ο Κουκούλης είναι ένας δήμαρχος που πήγε τον τόπο έστω και λίγο, μπροστά από εκεί που τον είχαν πάει οι άλλοι;

Ένας Κουκουλικός που δεν θέλει μέχρι στιγμής να πάει να ψηφίσει

Unknown είπε...

ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΡΙ ΨΗΦΩΝ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗ, ΕΧΩ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΠΡΩΤΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΓΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ. Ο ΓΚΟΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ, ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΟΥ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΣΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΕΙΩΝ, Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΥΒΡΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ...

Unknown είπε...

Τι έχουμε εδώ ; Ο γνωστός Γρηγοροπουλικός Διηνέκης άρχισε τις αναλύσεις ; Ρε κολλημμένε δεν σας ψηφίσουν ούτε οι δικοί σας την Κυριακή. Ο Σακκιώτης είπε την αλήθεια που ποναέι την Παρασκευή. Σας πείραξε όλους ε ; Κουκούλης και Γρηγορόπουλος θα μπουν στο χρονοντούλαπο ως αποτυχημένοι. Άντε γειά.

Ανώνυμος είπε...

Όχι τον Γκότση Δήμαρχο Χρηστέ μου!!!!
Κατέστρεψε την Αίγινα! Ποιος μαλάκας θα τον ξαναψηφίσει?

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ. ΠΟΛΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΙ ΟΠΩΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ Ο ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΑΙΓΙΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

12.29 Ελπίζω να θυμηθούν τί σημαίνει Γκότσης και αναλόγως να πράξουν.

Ανώνυμος είπε...

Πασοκάκια έχετε πλάκα, πρώτα μας βρίζατε και τώρα θέλετε τις ψήφους μας. Δέκα φάσκελα θα πάρετε.

Ανώνυμος είπε...

12.38 Να σου θυμίσω ότι από το 1974έπεσε η Χούντα. Ο τρόπος σου θυμίζει τουλάχιστον χουντικό!
Κάνε ότι γουστάρεις. Ψήφισε τον Γκότση να μας καταστρέψει ακόμη περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι Μαζι απιστευτα κολλημένοι αντικουκουλικα ακομα και μετα το αποτελεσμα της 1ης κυριακης συνεχιζουν την απαξίωση στο κουκουλικο στρατοπεδο ,αναλύοντας την ήτα του αντιπαλου,λες και αυτό είναι το ζητουμενο γιαυτους , την τυφλα τους ( μονο 16 ψηφους διαφορα από τον Νεοδημοκρατη Γιατρο) δεν την βλεπουν . Από πού θα παρουν ψηφους την 2η κυριακη ? λετε οι νεοδημοκρατες να ψηφησουν τον Σακη-Βαρτζελη-Πετριτη -Μπεση επειδη εχουν μαζι τους την Τιτινα και τον Φιλλιπα ? Οι ητες του Γαλαρη την 2η Κυριακη δεν σας λενε τιποτα ? τωρα μας λετε να συγκρινουμε επιπεδο συνδιασμων , ξεχασατε αιφνης ότι εσεις και φιλοι σας στα καφενεια μας λεγατε περιφρονητικά ‘οι μορφωμενοι’ τωρα εγινε επιχειρημα για να σας επιλεξουμε? Μα ο Δημος όπως λεγατε δεν χρειαζεται μορφωμενους αφου λοιπον είναι ετσι ας συνεχισουμε με Κορναρακη –Νταβα –κλπ μια χαρα είναι τα παιδια και δεν είναι μορφωμενοι.

Ανώνυμος είπε...

O PRWTOS SXOLIASTHS EXEI APOLYTO DIKIO.Η ΑΙΓΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΛΗ ΠΗΓΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΠΑΛΙ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΗΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

12:45 λες πολλά και λές μαλακίες, το ΠΑΣΟΚ έχει πλέον δομή και λειτουργεί φασιστικά. Για να μην τα πολυλογούμε ψηφίζω κατά Σάκη και της παρεούλας του. Α, και κατά του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. Ο 12:38

Ανώνυμος είπε...

Αν ποτέ ξεκολλήσει αυτό το νησί από το Πολιτικό - Επαγγελματικό κατεστημένο να μου σφυρίξεται!!
Αυτή τη φορά να δώσετε όλη την παραλία στους Επαγγελματίες και να την νοικιάζουν αυτοί στο Δήμο.
Α... ξέχασα και οι υδροφόρες να φέρνουν εμφιαλωμένα μπουκαλάκια.
Ξυπνήστε και ψηφίστε ένα Δήμαρχο της δικής σας κρίσης και όχι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Η δική μου γνώμη είναι και συγχωρέστε με είνα...
ο Γιατρός είναι Αξιόλογος άνθρωπος αλλά κοιτάξτε ποιους έχει από πίσω του.(Παλιές δοκιμασμένες συνταγές αλλά εμέις θελούμε να δούμε κάτι καινούργιο στο νησί μας... ή κάνω λάθος;;;)

Ανώνυμος είπε...

Σάκη, και υπόλοιποι του συνδυασμού σου, πιάστε ένα MAGNUM καλύτερα...

Ανώνυμος είπε...

Το κακό είναι ότι δεν με συγχωρέσες για την άποψη μου.
Ο καθένας έχει την κρίση του!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που λέει ο 1:54 είναι πάρα πολύ ωραία αλλά δεν ξέρω πώς μπορούν να γίνουν. Ο Κουκούλης την Κυριακή το βράδυ είπε καταχειροκροτούμενος ότι αυτή η παράταξη πρέπει να συνεχίσει.Απόψε ή παράταξη αυτή άκουσα ότι θα συναντηθεί. Αν εκεί τους πει ο Κουκούλης ότι του έκανε πρόταση ο Σακκιώτης και δέχθηκε, ενώ πριν από ένα χρόνο του έκανε ο Κουκούλης και ο Σακκιώτης αρνήθηκε, τότε θα στείλει όλο το αξιόλογο δυναμικό του στο σπίτι του ή θα τους πει εκλέχτε άλλον αρχηγό. Θα πει και στους υπόλοιπους εκλεγμένους σύμβουλούς του να μην κάνουν αντιπολίτευση αλλά να προσχωρήσουν κι' αυτοί στη συμπολίτευση; Οπότε η παράταξη θα κάνει αντιπολίτευση εναντίον του πρώην αρχηγού της. Υπάρχουν κι' άλλα παράδοξα αλλά νομίζω ότι αυτά φτάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Αν γίνει αυτό που λέει ο πρώτος, θα είναι η απόλυτη δικαίωση του Σακκιώτη. Πόλωσε την Αίγινα, τη δίχασε, καλλιέργησε μίση και πάθη, τα φόρτωσε στον αντίπαλο, τον κέρδισε και μετά βγαίνει και λέει ένα "στην πολιτική λέγονται και υπερβολές", καθαρίζει τις εκλογές και παίρνει και τον αντίπαλο παραμάσχαλα.
Δεν θα είναι μονο η απόλυτη δικαίωση του Σακκιώτη. Θα είναι και ένα ισχυρό μάθημα για όλους όσους πίστεψαν ότι μπορεί να υπάρξει ανεξάρτητος δημοτικός σχηματισμός. Γιατί βέβαια δεν συμφωνώ με τον προηγούμενο ότι η παράταξη μπορεί να παραμείνει. Θα διαλυθεί ντροπιασμένη. Και οι κομματάρχες δεν θα έχουν πια λόγο να παίζουν τους ανεξάρτητους.

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΟΤΣΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΚΟΤΣΗ !!!!
ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΣΑΚΚΙΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΤΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ALI BABA ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 11.54.Συμφωνω πως οΤακης ο Κουκουλης ειναι ενας ανθρωπος αξιολογος και καλα θα κανουν οποιος βγει να τον αξιοποιησει για το καλο της ΑΙΓΙΝΑΣ.Δυστυχως στις εκλογες δημιουργηται ασκημο κλιμα και λεγονται κουβεντες που δεν μας πρεσβευουν.Ομως ολοι μας πρεπει να σκεφτουμε το καλο του νησιου μας και ποιος συνδυασμος μπορει να συνεχισει την βελτιωση του νησιου και να μην πανε στραφι ολα τα βηματα που εγιναν .

Ανώνυμος είπε...

Ο Σακκιώτης αναλώθηκε σε ένα άνευ προηγουμένου υβρεολόγιο εναντίον του ίδιου του Κουκούλη, του συνδυασμού του και των υποστηρικτών του. Αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του κατηγορώντας τους για απίστευτα πράγματα, που κανονικά θα έπρεπε να παραπέμπουν κατευθείαν όλη την παράταξη του Κουκούλη στον εισαγγελέα... Πίστευε -προφανώς- ότι την 2η Κυριακή θα είχε αντίπαλο τον Κοκούλη... Την πάτησε όμως. Και μόνο για την ηλιθίοτητά του και για αυτή την απρέπειά του δεν πρέπει να ψηφιστεί.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω ποιος είναι ο υποστηρικτής του Σακκιώτη, που ισχυρίζεται ότι στις εκλογές λέγονται και λόγια που δεν τον πρεσβεύουν, αλλά ας σταματήσουμε την υποκρισία: Δεν βοηθάει κανένα και κυρίως τον αρχηγό του... Μπορεί να είναι μάλιστα και κάποιος από τους συντάκτες του καταπληκτικού λίβελου της Παρασκευής... Διόλου απίθανο, γιατί μόνο κάτι τέτοια "μυαλά" μπορούν να συνταξουν αυτό το ανοσιούργημα... Κυριακή κοντή γιορτή!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 3.48.Δεν ειμαι υποστηρικτης κανενος.Ειμαι ενας παρατηρητης του τι γινεται στο νησι μας καθε φορα που γινονται εκλογες.εκτοξευονται κατηγοριες εκατεροθεν.Δεν παραβρεθηκα σε κανενα λογο γιατι θεωρησα πως δεν θα μου εδιναν κατι παραπανω.Οσο για τα λογια που δεν μας πρεσβευουν,αναφερομουν σε εμας τους πολιτες που ολο και κατι ασκημο θα εχουμε πει για καποιον και αν εσυ πεις οτι δεν το εχεις κανει ο υποκριτης εισαι εσυ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ 3,48 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΓΙΝΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Προς καποιους σκεπτομενους του Κουκουλη: Κεντρικο πολιτικο συνθημα ηταν της Κινησης Ευθυνης (Η Αιγινα δεν γυριζει πισω) οπως επισης (απο το σχεδιασμο στην υλοποιηση). Ξερετε και οι ιδιοι οτι η ομαδα Γκοτση παει την Αιγινα 20 χρονια πισω και σιγουρα δεν μπορει να υλοποιησει τα σχεδιασμο που κανατε. Επισης σε μια προεκλογικη περιοδο παντα οι τονοι ανεβαινουν και γινεται μια πολιτικη αντιπαραθεση. Οπως εκανε ο Σακης οπως και βεβαια εκανε και ο Τακης. Και οι δυο επιτεθηκαν ο ενας στο αλλο. Φυσικο λογο στρατηγικης γιατι θεωρησαν πως ο Γρηγοροπουλος ειναι εξω. Μην μας πιανουν οι εγωισμοι. Τη Κυριακη αποφασιζουμε για το μελλον της Αιγινας και ποιος ειναι αυτος που μπορει να τρεξει το δυσκολο αυτο Δημο. Τελος αμα εβγαινε ο Σακης εξω θα θελατε να απειχαμε ή να ψηφιζαμε το Γρηγοροπουλο? Σκεφτειτε οριμα...

Ανώνυμος είπε...

Η Αίγινα που ονειρεύονται όσοι επέλεξαν να στηρίξουν τον Παναγιώτη Κουκούλη -μεταξύ αυτών και εγώ- απέχει από την Αίγινα που ονειρεύονται όσοι αναμετρώνται στο 2ο γύρο! Αυτό είναι βέβαιο. Η Αίγινα που ονειρευόμαστε, είναι η Αίγινα των μεγάλων έργων, που στηρίζονται σε σωστές μελέτες! Είναι η Αίγινα της εντιμότητας! Είναι η Αίγινα των κατηρτισμένων και των μορφωμένων (ναι, εκείνων που ενοχλούν τη Βάντα Βάρτζελη...)! Είναι η Αίγινα της Γιορτής του Φιστικιού και του συνόλου των πολιτιστικών εκδηλώσεων!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς σκεφτόμαστε ώριμα, εσείς να σκεφτείτε όριμα...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΦΙΣΤΙΚΙΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ. ΑΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Skatokoykoylakia 8a fate kai alli poutsa tin Kyriaki mazi me ton omoio sas to giatro.

Ανώνυμος είπε...

Την πούτσα ποιος την έφαγε δεν μας γράφεις. Η Αίγινα τιμώρησε και είναι έτοιμη να εκλέξει τον Γιατρό με ποσοστό 60 %

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο επίπεδο 5:50, μπράβο σου!Απλά για την ιστορία να σου πω, ότι οι δικοί σου, εμένα που είμαι "σκατοκουκουλάκι" με έχουν τρελάνει στο γλύψιμο από την Δευτέρα το πρωί.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει άνθρωπος που κατοικεί στην Αίγινα και που δεν έχει δεχτεί επίθεση φιλίας από τα επιτελεία των μονομάχων του 2ου γύρου; Σίγουρα όχι! Τα πρωτεία κατέχουν οι Σακκιωτικοί, που έχουν επιστρατεύσει και τον κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ! Και η απορία μου: τελικά αυτός ο Σάκης πού ανήκει; Και μη βιαστείτε να μου απαντήσετε το πολυφορεμένο "στην Αίγινα" γιατί δεν πιάνει... Αν ανήκε στην Αίγινα δεν θα έκανε το παν για να ακυρώσει τα έργα του Κουκούλη, δεν θα σταματούσε την υπογραφή των χερσαίων κ.ο.κ.

Ανώνυμος είπε...

6.15 Πόσο αγχωμένος Γρηγοροπουλικός είσαι ???

Ηρεμία, την Κυριακή όλα θα βρουν το δρόμο τους.

Ανώνυμος είπε...

ο γιατρος ειναι ηγετης!τα λεμε κυριακη βραδυ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΘΕΕ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Καλά τώρα έδεσε το γλυκό!!!
Tην αντιδημαρχία δεν την αφήνει ο Γκότσης για κανέναν

Ανώνυμος είπε...

4:54 από αυτά που λες και κρίνοντας και από την ώρα μάλλον φαντάζομαι και ποιός είσαι,αν και δεν παίζει ρόλο. Οι γιορτές και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που αναφέρεις υπήρχαν και επί Βελιώτη, για να μην σου πω και περισσότερες. Πάλι άτομα όπως ο Φρ.Κάππος ασχολιόταν εθελοντικά (διαχρονικός και όχι επίκαιρος-πρόσκαιρος εθελοντής) βλ. Γιορτή Φιστικιάς (pistachio fest όπως έλεγαν και οι τότε αφίσες). Επίσης μην ξεχνάμε την γιορτή της Μαρίδας (ας είναι καλά ο τότε πρόεδρος αλιέων), τα Αιγηνήτεια (τα οποία δεν γίνονται πλέον) κτλ κτλ κτλ... Το θέατρο σε καλύτερη μοίρα ήταν και άλλα πολλά. Δεν κάνεις καμία αναφορά στο παρελθόν όμως, εκτός βέβαια και αν δεν το ξέρεις οπότε και σε δικαιολογώ

Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο κύριοι-ες η Αίγινα θα συνεχίσει την πορεία της,ο καθένας ας βοηθήσει όπως μπορεί και με όποιον τρόπο μπορεί και ας αφήσουμε νοοτροπίες τύπου "οι από δω και οι από κει". Όλοι στο ίδιο νησί μένουμε

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΥΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΙΓΙΝΑ ΝΑ ΚΥΡΗΧΤΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ-ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.

"ΟΛΙΑ"

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ.
ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ.
ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΚΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.

Ανώνυμος είπε...

αν ψηφίσουμε σακκιώτη στελνουμε στο Δήμο τον Κουτο φίλιππα και τον Σκλάβαινα....ε όχι θεέ μου

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΚΙΩΤΗ ,ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΚΚΙΩΤΗ . ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ Ο ΔΗ ΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ . ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΡΕ ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!

Μετά μεγάλης μου λύπης διαπιστώνω ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που παραμένουν σε κατάσταση «ύπνωσης» και αναφέρομαι σε όσους εξακολουθούν να αποδέχονται και να πράττουν συμφώνα με τις γραμμές που τους δίνονται από τις εκάστοτε πολιτικές παρατάξεις που οι ίδιοι θεωρούν ότι υποστηρίζουν.

Εμείς φέρουμε την ευθύνη για τα αποτελέσματα που βιώνει η μικρή μας κοινωνία και η χώρα στο σύνολο της ….

Ζούμε στην χώρα της «Οδύσσειας» και του «Ομήρου»…. Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες!

Είμαστε άνθρωποι που ζουν σε μια κοινωνία και οι ανάγκες του ατόμου σε μια κοινωνία είναι πολύ συγκεκριμένες ...!

Πάψτε πια να ασχολείστε με κόμματα και αποχρώσεις πολιτικές. Πάψτε πλέον να ασχολείστε με «λαοπλάνους» που τάζουν χωρίς αντίκρισμα και προ πάντων…… Εργαστείτε !

Εάν θεωρήσουμε ότι η κοινωνία μας είναι ένας ακατέργαστος λίθος, ας οραματιστούμε το σχήμα που θέλουμε να δώσουμε, το αποτέλεσμα που επιθυμούμε και ας εργαστούμε σαν τους λιθοξόους ..πετώντας ότι το δοκιμασμένο και άχρηστο, ας εξαλείψουμε τις όποιες τριβές και ας δώσουμε σχήμα ομαλό…. γιατί στο τέλος εμείς και τα παιδιά μας , δεν θα θαυμάσουν κάτι άλλο από το προϊόν της εργασίας μας.

Δώστε ένα τέλος σε αυτό τον «φαύλο κύκλο» ! Εργαστείτε και εσείς για να μπουν οι βάσεις, τα θεμέλια της προσωπικής σας ευημερίας και κατ’ επέκταση, του τόπου που ζούμε…

Οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες και απαιτούν πνευματική καλλιέργεια, κατάρτιση, λογική, σύνεση, ευθυκρισία, πρόνοια, επαγρύπνηση, εργασία και συλλογική προσπάθεια …

Οι προσωπικοί εγωισμοί, τα καπρίτσια, οι εμπάθειες, οι κοινωνικοί διαχωρισμοί και οι ατομικές φιλοδοξίες εις βάρος του συνόλου ....δεν έχουν θέση σε μια προοδευτική κοινωνία, ανήκουν στο ‘χθές και δυστυχώς τα αποτελέσματα τους τα ζούμε ακόμη και σήμερα…

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΡΕ ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!

Οδυσσέας

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΟΥΝ ΜΟΝΟ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ Η ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ. ΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ: 1)ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ?ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΜΑΤΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΚΚΙΩΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ Η ΑΙΓΙΝΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ" ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΟΙ 12 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 16 ΕΙΝΑΙ "ΜΟΥΓΓΟΙ"(ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ : ΝΑΙ-ΟΧΙ-ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ!!) 2)Ο ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΑΙΓΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΞΙΩΘΗΚΕ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ ΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ. ΑΡΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ . 3) Ο ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ. ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΤΟΝ ΓΚΟΤΣΗ!! . 4)Ο ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ . Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΟΛΙΣ 13ΧΡΟΝΗ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙ ΣΤΑ 2500 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΑΥΤΩΝ! ΞΕΡΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΝΑΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 25000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ)? ΜΗΠΩΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΔΗΜΑΡΧΕΥΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ , ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ , ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙ, ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ?
ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ,ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ "ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ" ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

H aigina xreiazetai mia koinwnika anagnwrismeni prosopikotita iremi empeiri kai magkiki ... se styl rock re gamwto ... kai momo enas einai aftos ... kai ERXETAI. Eite o sak vgei eite o grig ... E R X E T A I

Ανώνυμος είπε...

KALA KRASIA 1,08

Ανώνυμος είπε...

9.54 trava sto xorio sou. Poli ekatses.

Ανώνυμος είπε...

Μπείτε στο newaegina να δείτε τους συνδυασμούς.
'Οταν λέμε στην περίπτωση του Βέγγου, του Τακη του Ζαραβέλα "Οικονομικά", εννοούμε Στοίχημα και βίδο στο τάβλι;
Τί σημαίνει οικονομικά ρε;;;;;
Ντρέπεστε όλοι οι ηλίθιοι να βάλετε τα επαγγέλματα σας τα πραγματικά; Τί σημαίνει στην Κανελλά το "Οικονομολόγος". Σινεμά έχει! σημασία δεν έχει τί σπούδασε ο καθένας στη ζωή του αλλά τί κάνει, πως αποδεικνύει στην τοπική κοινωνία πώς είναι χρήσιμος.

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίζω άκυρο.

Κόβω τα πόδια του όποιου επόμενου Δήμαρχου.

Θα είναι ο πρώτος δήμαρχος που θα έχει βγει με το 1/3 του εκλογικού σώματος.

Ο Δήμαρχος του 1/3

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά εγώ εθελοντής για το τετραήμερο του φεστιβάλ ήμουν και με έχουν πάρει χίλια τηλέφωνα να μου γλύψουν τα αρχ...ίδια και οι δύο . να πάτε να γ...είτε ! τώρα με θυμηθήκατε; όταν με βρίζατε και οι δύο ήταν καλά; δυστυχώς για εσας δεν έχω μνημη χρυσόψαρου. και θα ψηφίσω και πάλι κουκούλη. αυτός πάντα μου έλεγε ευχαριστώ όταν με έβλεπε να τρέχω για το κοινό καλό...
κουκόύλη δαγκωτό για να μην μουτζώνομαι την δευτέρα το πρωί...

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίζω άκυρο για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου τη Δευτέρα το πρωί.
Κάντο κι εσύ!

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσότεροι από τους σχολιαστές φαίνεται ότι δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τα δημοτικά, αφού όσα λένε περί Σακκιώτη και Κουκούλη αναφέρονται στις προεκλογικές τους ομιλίες και μόνο. Ο Σακκιώτης δεν μίλησε απαξιωτικά και υβριστικά μόνο την Παρασκευή. Τα όσα είπε είναι μια περίληψη των όσων έλεγε τέσσερα χρόνια στα δημοτικά συμβούλια. Μόνο το "υπηρέτες σκοτεινών συμφερόντων" να σας θυμίσω, νομίζω ότι φτάνει.
Δεν πρόκειται λοιπόν για μια παροδική όξυνση, που μπορεί να συγχωρηθεί λόγω προεκλογικής περιόδου, όπως γίνεται με δυό φίλους, που είπαν μια κουβέντα πάνω στα νεύρα τους και μετά τα ξαναβρίσκουν και ζητάνε συγγνώμη ο ένας από τον άλλο. Πρόκειται για μια συστηματική κατασυκοφάντηση, που -το χειρότερο- στόχευε περισσότερο στην ηθική του αντιπάλου, δηλαδή το ευαίσθητο σημείο όλου του συνδυασμού Κουκούλη. Διότι τον πολιτικάντη και να του πείς κάτι για την ηθική του, "τούκανες τη μούρη κρέας", που λέει ο λαός. Αυτό είναι που δεν μπορούν να "καταπιούν" οι οπαδοί του Κουκούλη και μιλάνε για άκυρο. Έρχονται μετά και οι ανεγκέφαλοι που γράφουν "κουκουλάκια σας γ...", άλλοι με το εκβιαστικό δίλημμα "εμείς ή το χάος" και χειροτερεύει ακόμα η κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη παράκληση στον Άκοπο να βάζει συχνά θέματα για συζήτηση. Πεθαίνω στο γέλιο. Π.χ. με το μαργαριτάρι ότι οι σύμβουλοι που φύγανε από τον Κουκούλη και πήγαν αλλού, πήραν παραμάσχαλα και τους δύσμοιρους τους ψηφοφόρους τους (λογική κομματαρχών σε χωριό του '50). Οι νέοι που ήρθαν δεν μπήκαν στο οπτικό του πεδίο.
Υπάρχουν βέβαια και πληροφορίες για μη μυστήριους, αλλά μας κρατάει σε αγωνία, δεν μας τις λέει. Έχει δηλαδή όπλα, αλλά τα κρατάει για μετά τις εκλογές!
Γειά σου μεγάλε Άκοπε με τις αναλύσεις σου!!!

Ανώνυμος είπε...

Περί της χθεσινής συνάντησης των υποψηφίων του Κουκούλη ουδείς λόγος! Έχουν πέσει όλοι με τη μούρη στα ψέματα και τις συκοφαντίες του Αιακού. Το πόση ζημιά κάνει στο Σακκιώτη δεν το έχει αναλογιστεί κανένας. Ο στόχος ήταν ο Κουκούλης. Και γι' αυτό, ο Σακκιώτης συμμαχεί και με το διάολο που λένε. Όλη η στρατηγική ήταν προσανατολισμένη εκεί. Τώρα άλλαξαν όλα και τελείως απρόσμενα. Γι' αυτό και -από κεκτημένη ταχύτητα- πάλι με τον Κουκούλη ασχολούνται. Και αν χάσουν τις εκλογές από τον απρόβλεπτο παράγοντα Γρηγορόπουλο, πάλι ο Κουκούλης θα φταίει.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΙΓΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΑΚΥΡΟ 'Η ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ.


ΑVE ΓΚΟΤΣΗ VICTOR IMPERATOR

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ!!!

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗ!
Μια συγκλονιστική ανακάλυψη του Σάκη Σακκιώτη!!!
Ψάξε-ψάξε ... τα βρήκε!

Απολαύστε το, μόνο στο aeginafirst

http://aeginafirst.wordpress.com/2010/11/11/anakalypsan-ta-erga-koukouli/

Ανώνυμος είπε...

Κάτι θα κάνανε στους παλιούς που φύγανε, μας λέει ο Άκοπος. Και στους καινούργιους που ήρθανε τί κάνανε; Μάγια; Για κοίτα ποιοί μετράνε περισσότερο!

Ανώνυμος είπε...

Stelio ta ema8es? O Nikolakis pige simera sto magazi sou kai afou ekane rompa tous sakkiwtikous enan pros enan, zitise akiro kai dilwse etoimos gia na dioikisei tin epomeni tetraetia. kala de ntrapike o rezilis ?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕΙ.ΚΥΡΙΕ ΣΑΚΚΙΩΤΗ?