Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Αντε και σε ανώτερα....

     Εγινε λοιπον το περιβόητο δημοτικό συμβούλιο , ψηφίστηκε και το θέμα της αποχέτευσης - μαζί με διάφορα άλλα βέβαια - και τώρα περιμένω να δω σε τι θα χρησιμεύσει αυτό επικοινωνιακά στην πλευρά του δημάρχου. Αυτή ήταν η αρχική μου αντίλήψη και γι αυτό δεν προέβαλλα το θέμα με τόση ένταση. Γιατί μην μου πει κανείς ότι όλη αυτή η φασαρία έγινε επι της ουσίας γιατί δεν πρόκειται να σας πιστέψω. Αν υποθέσουμε ότι ο δήμαρχος εκλεγεί, έτσι κι αλλιώς το έργο αν προχωρήσει τελικά -γιατί το στάδιο που βρίσκεται είναι πολύ αρχικό ακόμα - θα το χρεωθεί ο ίδιος. Αν  εκλεγεί άλλος - όπερ και το πιθανότερο -  προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Θα θυμάται  κανένας ότι οι αρχικές υπογραφές του φακέλου της προέγκρισης της αρχικής μελέτης έγιναν επί Κουκούλη; Και μην  μου πει κανένας ότι όλη αυτή η φασαρία για μια εβδομάδα αργοπορία άξιζε τον κόπο; Αλλά ξέχασα. Ο δήμαρχος ενδιαφέρεται για το καλό του νησιού και όλοι οι υπόλοιποι κακούργοι θέλουν ξύλο, δημόσιο μαστίγωμα και διάφορες άλλες ευρηματικές τιμωρίες που δεν συμπράττουν . Τόσες φορές που ο δήμαρχος τους έχει γράψει κανονικά για δεκάδες θέματα δεν έχουν καμιά σημασία. Τόσες φορές που οι δημοτικοί σύμβουλοι που μειοψηφούσαν είτε της αντιπολίτευσης είτε της συμπολίτευσης αντιμετωπίζονταν  με χλευασμό, αδιαφορία  και χασκογελάκια δεν είχαν άποψη επί σοβαρών θεμάτων. Μόνο ο Σκίτσας αντελήφθη την κρισιμότητα των περιστάσεων και δεν φάνηκε επίορκος. Μπράβο του.   Εγώ τώρα περιμένω να δω πόσοι θα προσέλθουν στις κάλπες να ψηφίσουν τον δήμαρχο γιατί κατάφερε να ψήσει τον Σκίτσα να κάνει απαρτία  στο δημοτικό συμβούλιο για να προχωρήσει τις υπογραφές για ένα έργο που ούτως η άλλως απαιτεί ακόμα πάμπολλα βήματα για να καταστεί εφικτό. 
 

48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η γραμμή της επιχειρηματολογίας σου που βγαίνει με τόση καθυστέρηση δείχνει τις μικροπολιτικές κομματικές παρωπίδες που φοράει ο θλιβερός αρχηγός σου και οι οπαδοί του. Δεν γίνονται όλα τα πράγματα για να χρησιμεύσουν επικοινωνιακά! Γίνονται για το καλό του τόπου! Όσο για την περιφρόνηση και τα χαμογελάκια είναι το ελάχιστο που αξίζει στους ανθρώπους που θέλησαν να υπονομεύσουν το μέλλον της Αίγινας για προεκλογικές σκοπιμότητες. Θα καταλάβεις πολύ σύντομα τι σημαίνουν όλα αυτά!

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο κυνισμός απέναντι στο καλό του τόπου είναι που θα καταποντίσει τελικά τον Σάκη Σακκιώτη. Ένας άνθρωπος που βλέπει τα πάντα σαν επικοινωνιακά τρυκ και προεκλογική στρατηγική δεν αξίζει να γίνει Δήμαρχος του νησιού μας! Ευτυχώς ο κόσμος σας κατάλαβε!

Ανώνυμος είπε...

Έχετε πάρει χαμπάρι οτι ο Κουκούλης και η κουστωδία του κάνουν προεκλογική καμπάνια εξαγοράζοντας ψηφοφόρους, με τα χρήματα του δήμου,έχετε πάρει χαμπάρι τα όργια εκβιασμών και κάθε λογής ανήθικων πρακτικών για να κερδίσουν τις εκλογές ;

Ανώνυμος είπε...

πεστα χρυσοστομεροπ

Ανώνυμος είπε...

Τα χρήματα του Δήμου είναι τόσα που έχουν εξαγοράσει εκατομμύρια ψηφοφόρων! Όσο για τις ανήθικες πρακτικές τι να πει κανείς: έχουν εξαπολύσει στρατιές ανήθικων γυναικών που σαγηνεύουν τους εγκρατείς ψηφοφόρους του Σάκη! Σόδομα και Γόμορρα!

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με το debate:
Οταν πήγαν οι τρεις για την εκπομπή και τους είπαν οτί γίνεται και με τρεις τότε ΜΟΝΟ ο Σακκιώτης δεν ήθελε. Κοττάκης και Κουκούλης ήταν μέσα. Ο Σακκιώτης είχε μαζί του και τον Μαλτέζο τον οικολόγο. Αφού έκανε το πρώτο ατόπημα της βραδιάς στο δημοτικό συμβούλιο μετά ήταν με τον Σάκη στο φιάσκο του!
Λάκισε ο Σάκης γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να σταθεί πολιτικά μπροστά στον Δήμαρχο!!!

Ούτε κουβέντα για το debate. Με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σου. μπορεί να μην είσαι αντικειμενικός πια (αλλιώς είχες ξεκινήσει) αλλά παρόλα αυτά προσπαθείς να έχεις μια λογική στην εκάστοτε επιχειρηματολογία σου, και αυτό στο αναγνωρίζω! Τα σχόλια σου για τα debate Σε παρακαλώ πολύ λοιπόν!

Ανώνυμος είπε...

γιατρε οι αληθινοι ανθρωποι του νησιου ειναι μαζι σου! οι περιεργοι δεν μασ ενδιαφερουν

Ανώνυμος είπε...

Άρα οι περισσότεροι άνθρωποι αυτού του νησιού είμαστε περίεργοι!

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα απ' όλα ο τίτλος: Το "άντε και σε ανώτερα" δεν έχει καμιά άλλη ερμηνεία εκτός από το να ειρωνευτεί και να υποβαθμίσει το "περιβόητο" δημοτικό συμβούλιο. Ο χαρακτηρισμός "περιβόητο" εξ άλλου αυτό και μόνο εννοεί.
Στη συνέχεια αυτής της εμβριθούς ανάλυσης που διαβάζουμε, μαθαίνουμε επιτέλους γιατί το θέμα του συμβουλίου "θάφτηκε" από το blog. Ο Mr. Akopos περίμενε να δεί πώς θα το χρησιμοποιήσει επικοινωνιακά ο δήμαρχος! Τώρα τι είδε και αποφάσισε να το κάνει θέμα; Είδε ότι δεν βγήκε με ντουντούκες και αποφάσισε να βγεί πρώτος να το υποβαθμίσει;
Για να δούμε τώρα πώς το υποβαθμίζει. A priori o δήμαρχος δεν ενδιαφέρεται για το καλό του τόπου. Ο Mr. Akopos μας δηλώνει ότι δεν το πιστεύει! Στον κόσμο του δεν υπάρχουν ανιδιοτελείς άνθρωποι! Τι σημαίνει το ότι "αν εκλεγεί το έργο θα το χρεωθεί" αναζητά ερμηνεία.
Η επόμενη φράση είναι τελείως αποκαλυπτική. Αφού θα εκλεγεί άλλος, και μετά από όσα χρόνια τελειώσει η αποχέτευση κανείς δεν θα θυμάται τον Κουκούλη, γιατί μας ζαλίζει για μιά βδομάδα; Δηλαδή δήμαρχε, το πιθανότερο είναι να μην επανεκλεγείς. Αλλά και άν επανεκλεγείς, το έργο θα τελειώσει πολλά χρόνια αργότερα. Γατί χτυπιέσαι;
Αυτή η κυνική λογική είναι η λογική του συνδυασμού Σακκιώτη, που -για τους αφελείς- προσπαθεί να φορέσει φιλολαϊκή λεοντή.

Ανώνυμος είπε...

Η λογική ότι το έργο έχει πολλά ακόμα βήματα, τι σκάτε και φωνάζετε έτσι, είναι η ίδια η γραμμή του διπλανού blog (διπλανό εννοείται στη μεσοτοιχία με το εκλογικό κέντρο του Σακκιώτη). Ακριβώς τα ίδια είπε, αλλά αυτός τα λέει πρώτος και σεις ακολουθείτε.
Ώστε το συμβούλιο έγινε για να προχωρήσουν κάποιες (άγνωστο ποιές) υπογραφές; Μήπως γι' αυτό δεν προέβαλλες το θέμα με τόση ένταση;
Μας θυμίζεις λοιπόν και την αντιμετώπιση των συμβούλων της μειοψηφίας με χλευασμό κλπ. Τι άλλο εννοεί αυτή η αναφορά, παρά το ότι ο Σακκιώτης αισθανόμενος μειονεκτικά για την αντιμετώπισή του, περίμενε την ευκαιρία να εκδικηθεί;
Mr. Akopos τσάμπα ο κόπος σας τόσον καιρό. Ο Αιακός ήταν το blog που έπρεπε να ρίξετε τις δυνάμεις σας. Εσείς τις διασπάσατε, υπερεκτιμώντας -όπως πάντα- τις δυνάμεις σας και υποεκτιμώντας τους άλλους. Το ίδιο κάνατε και με το "περιβόητο" συμβούλιο. Τώρα σας γυρίζουν όλα ανάποδα. και έχουμε ακόμα καιρό...

Ανώνυμος είπε...

AYRIO THA FATE KAI TIN ALLI P...A
POY THA EINAI OLOI DIKOI SAS!!

akopos είπε...

Προς τον 11.03
Επειδή μιλάς λογικά θα σου δώσω μια απάντηση. Πρώτον δεν ξεκίνησα αντικειμενικά και έχασα τον δρόμο. Οταν κάποιος έχει μια άποψη έχει δύο δρόμους. Η την κάνεις γνωστή η την κάνεις γαργάρα για να μην στενοχωρήσεις κάποιους. Η άποψη μου είναι οτι Κουκούλης θα χάσει. Ομως δεν τον θεωρώ ούτε απατεώνα ούτε εχθρό μου. Κακό δήμαρχο τον θεωρώ. Η άλλη αντίληψη δεν είναι κακή. Απλώς είναι διαφορετική και δεν πρέπει να μας κάνει εχθρούς.Γι αυτό δεν σχολιάζω ούτε τους φανατισμούς ούτε τις εξαλλοσύνες. Σε ότι αφορά το debate. Δεν μου προσέθεσε τίποτα. Δεν είδα καμιά καθαρή διαφορά όλοι είπαν αυτά που ξέρουμε και εκεί έληξε. Να σε πληροφορήσω δε για την διαδικασία ότι όταν την δεύτερη μέρα μετά την ασθένεια του Γρηγορόπουλου προσήλθε ο αδελφός του και ζήτησε να γίνει η μαγνητοσκόπηση το επόμενο μεσημέρι για να έρθει και ο γιατρός μόνο ο Σακκιώτης το δέχθηκε. Οι υπόλοιποι επέμεναν να γίνει επιτόπου. Γι αυτό τον λόγο αναβλήθηκε τελικά. Σε ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ πολύ νυχτερινές υποσχέσεις να μη δίνετε, γιατί υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που ζηλεύουν!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή το μεσημέρι ο γιατρός ήταν καλά και το βράδυ ξαναρρώστησε;

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβες καλά. Ο γιατρός ήταν άρρωστος την πρώτη μέρα. Την επόμενη πήγε περιοδεία και ξαναρρώστησε. Γι' αυτό ζήτησε και πάλι αναβολή. Εγώ αυτό κατάλαβα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι φανερό ότι ο ιδιοκτήτης έχει εσωτερική πληροφόρηση για το debate και απλή άποψη για τον Κουκούλη. Γι' αυτόν το debate ήταν τσάμπα κόπος, γνωστά πράγματα και γι' αυτό δεν ασχολήθηκε. Δεν καταλαβαίνει γιατί ο Κουκούλης έβγαλε τηλεόραση και το δείχνει. Όμφακες εισιν...

Ανώνυμος είπε...

Κι' όμως 9:04 γνωστά πράγματα ήταν, για όσους παρακολουθούν τα δημοτικά όμως. Ο Σακκιώτης λέει συνεχώς τα ίδια πράγματα και παίρνει πάντα πειστικές απαντήσεις. Μετά από λίγες μέρες τα ξαναλέει! Υπολογίζει ότι όλο και κάποιοι καινούργιοι θα τα ακούσουν και μπορεί να τα πιστέψουν. Αναφέρω παραδείγματα συνεχούς επανάληψης:
1) "Δεν υπάρχει μελέτη, δεν έχει γίνει τίποτε με τον υποθαλάσσιο". Η απάντηση είναι ότι με τη μελέτη το κόστος έπεσε από 54 στα 14 εκατ. και σε λίγο θα είμαστε έτοιμοι για δημοπράτηση.
2) "Το 2006 μας είχατε πει ότι έχετε έτοιμη μελέτη με σωλήνες 550 μ.". Προεκλογικά ο Κουκούλης είχε δείξει ένα νέο τρόπο. Το πώς ένας υποψήφιος δήμαρχος μπορεί να έχει κάνει μελέτη, είναι για τους πολύ αφελείς.
3)"Προεκλογικά λέγατε ότι θα εξετάσετε εναλλακτικές λύσεις ύδρευσης και δεν το κάνατε". Οι εναλλακτικές λύσεις εξετάστηκαν στην προκαταρκτική μελέτη του υποθαλάσσιου.
4) "Δεν προωθήσατε καθόλου τη διαχείριση απορριμμάτων εδώ στην Αίγινα". Η διαχείριση γίνεται βάσει νόμου από την Περιφέρεια.
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να συνεχίσουμε άλλο. Όταν μπαίνει μπροστά η κασέτα άλλοι χασμουριώνται, άλλοι λένε ανέκδοτα, άλλοι κουνάνε το κεφάλι τους.
Ο δήμαρχος στο debate ήταν και πάλι ευγενικός. Προτίμησε να του πεί ότι αυτά που λέει προδίδουν βαθύτατη άγνοια. Σιγά την άγνοια. Μπορείς να πεις σε ένα μαγνητόφωνο ότι έχει άγνοια;

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Σακκιώτης δεν πρόκειται να βγεί, υπάρχουν άτομα απο τον συνδυασμό του που θέλουν να χάσει για βάλουν αυτοί την επόμενη φορά, όπως ο Πετρίτης (έχει υποστήριξη από την πεθερά του και τη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ) και ο Βάρτζελης.

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑΑΑΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι κάπως αφελές να πιστεύουμε τις διαδοχικές ασθένειες και αποθεραπείες του Γιατρού. Το debate ήταν τεχνικώς αδύνατο να μαγνητοσκοπηθεί την Τετάρτη. Δεν υπήρχε πια χρόνος για την προβολή του. Όποιος είδε τον Σακκιώτη και τον Γρηγορόπουλο καταλαβαίνει γιατί ο ένας αρρώστησε και ο άλλος το τορπίλισε.

Ανώνυμος είπε...

10.17 Αυτά που γράφεις τα σκέφτεσαι?
Η σωστή απάντηση που περιμένω από εσένα είναι όχι , διότι σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να είσαι πραγματικά πανηλίθιος.

Ανώνυμος είπε...

Τί φρέσκα νέα έχουμε?
Άντε να ασχοληθούμε με κάτι

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ akopos,

Αν οι προθέσεις σου ήταν άλλες, αυτό δεν φαίνεται από το αρχικό σου δημοσίευμα. Αυτό που εγώ βλέπω είναι ο έντονος κυνισμός -όχι τόσο για τον Κουκούλη- αλλά κυρίως για τα μεγάλα θέματα της Αίγινας.

Τα προβλήματα δεν προκύπτουν για να τα διαχειρίζονται επικοινωνιακά οι διάφοροι δημοτικοί παράγοντες και υποψήφιοι: οι δημοτικοί παράγοντες και οι υποψήφιοι είναι αυτοί που υπάρχουν για να επιλύουν τα προβλήματα.

Πάντως -για να μπω για λίγο στην δική σου λογική- το αν ο Σακκιώτης έχει κάνει σωστή επικοινωνιακή διαχείριση, το αν το μπλοκάρισμα των διαδικασιών και η φυγομαχία εἰναι σωστή επικοινωνιακά, το αν -τέλος- ο ξύλινος λόγος του είναι επικοινωνιακά επιτυχής, όλα αυτά θα φανούν την Κυριακή.

Και μια φιλική συμβουλή: να επεξεργάζεσαι περισσότερο τις σπάνιες αναρτήσεις σου - και δεν εννοώ συντακτικά ή γραμματικά.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
kopiastikos

Ανώνυμος είπε...

Είδαμε και τους μορφωμένους τί μας έκαναν?
Άντε ρε από εδώ

Ανώνυμος είπε...

Εχετε γα.. με το debate. Ποιό debate; Ετσι γίνεται; Και τι ακροατήριο έχει; Γιατί δεν μας βάζει δίπλα και έναν μετρητή επισκεψιμότητας;
Καλύτερα να ασχοληθείτε με άλλο θέμα.
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ! Το debate ήταν μια μούφα!
Να 'χαμε να λέγαμε!
Οι υποψήφιοι πρέπει να μιλάνε με τον κόσμο, όχι να μιλάνε σε μια άψυχη κάμερα

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 9.40
Για την αποκατάσταση της αλήθειας. Ο αρχικόςπροϋπολογισμός του αγωγού (54 εκ.), αφορούσε τριπλό αγωγό. Ο νεώτερος (14εκ.)αφορά μονό αγωγό. Η συζήτηση που μπορεί να γίνει είναι ποιός είναι πιό χρήσιμος.Πάντως δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Μην σας παραμυθιάζουν και τα τρώτε.

Ανώνυμος είπε...

Προς 10.57: Εσείς δηλαδή είστε αμόρφωτοι; Δεν θα το υποψιαζόμουν ποτέ!

Προτείνω, λοιπόν, να ανακηρύξουμε την Αίγινα καταφύγιο άγριας ζωής και αμορφωσιάς, και να διώξουμε αμέσως όλους τους πολιτισμένους και τους μορφωμένους!

Να το εισηγηθεί ο Sakis άμεσα στην προεκλογική του ομιλία! Μπορεί έτσι να πάρουμε επιδότηση και από την UNESKO!

Ανώνυμος είπε...

UNESCO Αμόρφωτε!

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη, UNESCO, αλλά προσπαθώ να παραμείνω στην Αίγινα...

Ανώνυμος είπε...

10:47 πόνεσε η αλήθεια ε ; Αυτό είναι γνωστό πλέον στο νησί. Εδώείσαι και εδώ είμαι, θα τα πουμε ξανα 3/11/2014

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει καμιά σημασία ο διπλός ή μονός αγωγός, εκτός κι' αν βγεί κάποιος τεχνικός και πεί ότι είναι λάθος ο μονός. Δεν είναι μόνο αυτό. Εϊναι κυρίως ο άλλος τρόπος κατασκευής και πόντισης του αγωγού, που έριξαν το κόστος στο 1/4 της αρχικής εκτίμησης. Αυτό δηλαδή που έκανε το έργο ρεαλιστικό. Διότι με 54 εκατ. ευρώ, άντε φτιάξε έργο.

Ανώνυμος είπε...

11.56 AN ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΟΜΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
ΜΗΝ ΠΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ 14/11/10ΒΡΑΔΥ!
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Κουτοχωριατη Σακκιωτη μαζεψε το σκυλολοι σου και τα λεμε σε 4 χρονακια παλι! η αιγινα θελει το γιατρο της. θα βρεθειτε προ εκπληξεως. ντερπμυ στις 14 ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπα δυστυχώς για τον γιατρό το ντέρμπυ θα είναι Κουκούλης - Σακκιώτης

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ;;;;;
Διάβασα τώρα τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και μου βγήκανε τα ματια έξω! Κανένας δεν το είδε, κανένας δεν το κατάλαβε;;;;
Ο Κατσικάρης ανακοίνωσε ότι ο Περιφερειάρχης υπόγραψε για να δημοπρατηθούν τα χερσαία έργα ύδρευσης!!!!!!!
Ας μου απαντήσει όποιος το είδε (σελ. 18), να μου πεί ότι και αυτός το ίδιο κατάλαβε. Γιατί δεν μιλάει κανείς;

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτος είναι ο ΑΚΟΠΟΣ! Το συμβούλιο έγινε για "να προχωρήσει τις υπογραφές ο δήμαρχος"; Ή δεν ξέρει τι του γίνεται (πράγμα απίθανο) ή λέει συνειδητά ψέματα, για να μη μάθουν οι αφελείς τι έγινε και πόση σπουδαιότητα είχε η κατάθεση αίτησης για χρηματοδότηση. Αφού όμως ήδη είχε βουίξει ο κόσμος, προς τι το ψέμα; μάλλον για το ηθικό των οπαδών μας...
Αν τώρα ισχύει και το παραπάνω σχόλιο, τότε να δούμε τι ψέμα θα εφευρεθεί. Ή θα ισχύει πάλι το ίδιο "ένα έργο που ούτως ή άλλως..." με το οποίο τελειώνει άλλη μια απίστευτη ανάρτηση;

Ανώνυμος είπε...

Nομίζω ότι ξέρω γιατί δεν πολυασχολείται ο ΑΚΟΠΟΣ με το blog του. Έχει μαζί με το επιτελείο του πέσει με τα μούτρα για να λύσει το κουιζ τι σημαίνει
"χρηματοοικονομικό μοντέλο",
που υπόσχεται ότι θα εφαρμόσει στο Δήμο ο Σάκης. Διότι -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μου- πήγαν στον αρχηγό να τον ρωτήσουν και αυτός τους είπε ότι δεν πρέπει να διαρρέουν τα μυστικά όπλα του συνδυασμού.
Πήγαν μετά στην οικονομολόγο του συνδυασμού, η οποία τους είπε ότι δεν ξέρει και να μη πολυπιστεύουν σε μπαρούφες. Κρίμα όμως, δεν πρόλαβαν. Η λύση του κουίζ δημοσιεύτηκε πριν λίγο στο διπλανό blog (στην άλλη μεσοτοιχία με το εκλογικό κέντρο). Next time...

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ Ο 5:34 ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ!!!
Διάβασα στον Αιακό ότι υπογράφτηκαν τα χερσαία έργα ύδρευσης, έργο ύψους 5,4 εκατ. ευρώ.
Υπάρχουν φήμες ότι έβαλε το χέρι του και ο Κατσικάρης, που θέλει να παρουσιάσει έργο στην Αντιπεριφέρεια, αδιαφορώντας αν με την κίνηση αυτή θέτει σχεδόν εκτός μάχης το Σακκιώτη, μετά την ψήφιση της αίτησης για την αποχέτευση.
Αναζητείται η νέα γραμμή άμυνας του συνδυασμού.

Ανώνυμος είπε...

Ποιο μεγάλο έργο του Κουκούλη ενέκρινε μόλις η Περιφέρεια Αττικής?

http://aeginafirst.wordpress.com/

Νέα ανάρτηση!

Ανώνυμος είπε...

To Aeginafirst έβγαλε ανάρτηση με το θέμα των χερσαίων έργων. Το είχε ανακοινώσει δυο ώρες νωρίτερα ο Κουκούλης στην Κυψέλη.

Ανώνυμος είπε...

O Koυκούλης τώρα θα στηρίξει Δελή τον εκλεκτό του?
Με τί μούτρα ρε αντικρίζεται τον κόσμο?
Αφήστε τα ψέματα .... και τις υποκρισίες!
Είναι δύσκοοι καιροί, μην παίζεται με τον κόσμο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 7:50
Η συμπεριφορά σου θυμίζει μικρό παιδί! Ο Κουκούλης κυριολεκτικά "άδειασε" το Δελή στην Κυψέλη, αυτό δεν το είχες μάθει; Άσε τις κλάψες και κοίτα πώς θα αντιμετωπίσετε τη δεύτερη μπόμπα, μετά την αποχέτευση. Όρθώστε το κορμί σας ρε και πείτε ότι χαιρετίζουμε το μεγάλο έργο, εμείς θα συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα! Αλλά τι να πείτε, που σαμποτάρετε με όλες σας τις δυνάμεις ό,τι πάει να γίνει στο νησί.

Ανώνυμος είπε...

το να αδειάζει ρε βλάκα έναν άνθρωπο που είναι δίπλα του το θεωρείς ηθικό?
έτσι μας δείχνει για άλλη μια φορά ο κύριος Δήμαρχος την φιλοσοφία του.
Κάνει τη δουλίτσα του και μετά πουλά ακόμη και τους φ΄λους του όταν ας πουμε ειναι μικρο το κερδος απο την υποστηριξη τους.
Αλλά τι περιμένεις από ένα συνδιασμο που εχει απο ακροδεξιους εως ακροαριτερους. ταραμοσαλάτα με αρχηγο ενα ραπανάκι

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν κοιμάται σήμερα ο Σάκης? Μήπως μετάνιωσε που επέστρεψε το χρίσμα? Διαβάστε στο aiginafirst:

http://aeginafirst.wordpress.com/2010/11/04/xemblokarisan-ta-megala-erga/

Ανώνυμος είπε...

μέσα σε μια βδομάδα δυό μεγάλα έργα ανακάλυψε ο Κουκούλης.Βρε αν παρατείνουμε κατά μια εβδομάδα τις εκλογές μήπως προλάβουμε και τίποτα άλλο; Ξέρω εγώ; Πετρέλαιο στην Μετόπη ας πούμε. Αν όλες οι εβδομάδες ήταν προεκλογικές μέχρι και νερό απο την βρύση μπορεί να πίναμε.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, μπράβο! Αυτή η γραμμή αποφασίστηκε εχθές το βράδυ, που την είχατε κοπανήσει όλοι από το εκλογικό κέντρο; Να βγει ο Σάκης απόψε και να πει΄πως ό,τι θα ακούσετε μετά από μένα θα είναι ψέματα και εικονική πραγματικότητα;
Μεγάλε Άκοπε, την ερώτηση γιατί έρχονται "τέτοια πράγματα" λίγες μέρες πριν τις εκλογές να την κάνεις στην Περιφέρεια και όχι στον αποδέκτη του έγγραφου.
Τι πάει να πει "έγκριση του έργου"; Υπάρχει τέτοια ορολογία; Εντάσσονται μη εγκεκριμένα έργα; Δεν καταλαβαίνετε ότι όσο το σκαλίζετε τόσο μεγαλύτερες ανοησίες λέτε;