Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Φυγή προς τα μπρός...

   Ορισμένα απο τα σχόλια δείχνουν ακριβώς την νοοτροπία για την οποία καταδικάστηκε η παραταξη Κουκούλη. Διχαστικό δηλητήριο, φίλε μου δεν είναι η έκφραση διαφορετικής γνώμης. Διχαστικό δηλητήριο είναι η αντιμετώπιση των πολιτών με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κάνεις και εσύ τώρα., Για την μέχρι πρότινος πλειοψηφία η έκφραση διαφορετικής γνώμης αποτελούσε κόκκινο πανί. Μιλάμε ότι δεν ήθελε ούτε υποψία κριτικής. Ηθελε απλώς να ασκεί όπως αυτός καταλάβαινε την πολιτική του και εμείς οι ιθαγενείς να συμφωνούμε απολύτως γιατί ο μεγάλος αρχηγός μας έκανε την τιμή να ασχοληθεί μαζί μας άρα οι ερωτήσεις περίσσευαν. Αμα σας αρέσει είπε σε κάποιους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους στις πρώτες συνεδριάσεις του προσυμβουλίου όταν αυτοί διαμαρτυρήθηκαν για την συστηματική παρουσία του εκδότη της Νέας Εποχής  εκεί.  Δεν τους  άρεσε λοιπον και δεν άρεσε και σε άλλους και το δείξανε. Δεκάδες τέτοια παραδείγματα ας μην αρχίσουμε τώρα.
   Ομως αυτά πια ανήκουν στο παρελθόν και δεν θα ήθελα πια να ασχοληθώ με αυτήν την ιστορία. Ο κόσμος έκρινε και αυτό είναι αρκετό για όλους. Εκείνο που έχει πια σημασία να δούμε την άποψη σας για διάφορα προβλήματα που θα απασχολήσουν το νησί. Ας πούμε πως νομίζετε ότι θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί το τεράστιο πρόβλημα της αποχής των νέων απο τα κοινά ,όχι αναγκαστικά στις εκλογές. Τι ήταν αυτό που θα έφερνε τα παιδιά αυτά κοντά σε δραστηριότητες που θα τους συγκινούσαν; Υπάρχουν τομείς στον δήμο την λειτουργία των οποίων θα μπορούσαν να τρέξουν κάποια νέα δραστήρια και καταρτισμένα παιδιά;  Ας ασχοληθούμε με κάτι επικοιδομητικό και ας αφήσουμε τις γκρίνιες.

59 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΜΟΛΙΣ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΕΛΈΙ ΓΕΝΕΣΘΕ

Ανώνυμος είπε...

σακη βαλε υπευθυνο για τα σκουπιδια ανθρωπο με αρ....α γιατι οι εργαζόμενοι στη καθαριοτητα τις περισσοτερες ωρες δεν εργαζονται αλλα βρίσκουν χωρο για να την πεφτουν για υπνο.υπαρχουν και φωτογραφιες

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ με τον προηγούμενο!!!
Θέλει χαλινάρια στα σκουπίδια. Τους είχε ο Πτερούδης (ακόμα και με το ύφος που όλοι γνωρίζουμε) σούζα γιατί κάποιοι κουτοπόνηροι υπάλληλοι έβλεπαν ότι δεν είχαν να κάνουν με κουτό. Χωρίς να είμαι Σακκιωτικός θα έλεγα τον Μπέση ή τον Καλαφάτη για αυτή τη θέση.Οψόμεθα

ο P.S.K

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε πρώτα γλύφαμε τα Κουκουλάκια για τα ψηφαλάκια και τωρα αλλάζουμε γραμμή...; Σάκης άλλος ένας δήμαρχος μιας χρήσης.

Ανώνυμος είπε...

Οι νέοι έτοιμοι είναι να δραστηριοποιηθούν αρκεί να τους δοθεί το κατάλληλο ερέθισμα...

Ανώνυμος είπε...

Πρωτος ο Γκότσης με 514 ψήφους. Ολοι οι ψήφοι στο aiginitika.gr

Ανώνυμος είπε...

8.19 Πόσος φόβος υπάρχει ακόμα, πόσες υποχρεώσεις υπάρχουν ακόμα και μετά από τόσα χρόνια ψηφίζουν ακόμα τον Γκότση οι άνθρωποι?
Πόσο απαίσιος άνθρωπος είναι!!!!
Χαίρομαι που τελειώσε η υπόθεση του
Χαίρομαι που η Αίγινα γύρισε επιτέλους σελίδα

Ανώνυμος είπε...

οι εκλογες τελειωσαν.εαν αποφασισαμε σωστα θα το δουμε σε 3μιση χρονια.το σιγουρο ειναι οτι οι αναγκες λειτουργιας του δημου και των νομικων προσωπων σε ανθρωπινο δυναμικο ειναι μεγαλες.ο νεος δημαρχος οφειλει να ζητησει βοηθεια απο καθε αιγινητη που μπορει να βοηθησει και εμεις οφειλουμε να του την δωσουμε για το καλο του τοπου.εαν πορευτει στα χναρια των προηγουμενων δηλ. να στελεχωσει επιτροπες,νομικα προσωπα κτλ απο ανθρωπους μονο της παραταξης του ειναι βεβαιο οτι θα αποτυχει και αυτο θα ειναι κακο για ολους μας.Ειναι εμφανες οτι το δυναμικο μονο του συνδυασμου του δεν επαρκει.ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα.

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να κάνουμε για τους νέους πρέπει να αρχίσει από το σχολείο. Δυστυχώς υπάρχουν ορισμένοι εκπαιδευτικοί που είτε έχουν βαρεθεί, είτε ασχολούνται με άλλα πράγματα , είτε είναι ανεπαρκής δεν μεταφέρουν δημιουργικότητα έμπνευση και ενδιαφέρον στα παιδιά . Έξω από αυτό τα πράγματα είναι καλύτερα . Θέατρο, παραστάσεις , δρώμενα είναι αρκετά ελπιδοφόρα και πολύ καλής ποιότητας αλλά δεν φτάνει. Προσωπικά η μεγαλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει το νησί είναι στα παιδιά. Και όχι για να ψηφίζουν , που έτσι και αλλιώς είναι και μία δήλωση αυτό , αλλά γιατί θα είναι οι αυριανοί πολίτες που πρέπει να έχουν κρίση, ενδιαφέροντα, δημιουργία.
Εκεί πρέπει να ρίξουμε το βάρος
REMO

Ανώνυμος είπε...

Ο Άκοπος ή δεν ξέρει τι λέει ή λέει για άλλη μια φορά ψέμματα. Οι τοποθετήσεις του Σακκιώτη στο δημοτικό συμβούλιο δεν ήταν έκφραση διαφορετικής γνώμης αλλά λάσπη, συκοφαντία και στην καλύτερη περίπτωση μηδενισμός των πάντων. Δεν έχει καταλάβει ότι υπάρχει και το Αegina Portal;
ο Άκοπος είναι ένα κλασικό παράδειγμα ανερμάτιστης πολεμικής. Πήδηξε αμέσως στο θέμα της συμμετοχής του κ. Ντρή στα προσυμβούλια του πρώτου έτους. Η λάσπη του Άκοπου και των συν αυτώ λέει από τότε ότι συμμετείχε ως εκδότης. Η μόνη αλήθεια είναι ότι υπήρχε δραστήρια η Κίνηση Ευθύνης και είχε αποφασιστεί να συμμετέχει εκπρόσωπος της Κίνησης στα προσυμβούλια. Αυτό προκάλεσε -μετά από λίγο καιρό- αντίδραση ορισμένων συμβούλων, που δεν δέχονταν συμμετοχή μη εκλεγμένων! Οι σύμβουλοι ήταν αυτοί που αποχώρησαν ή διαγράφτηκαν από το συνδυασμό Κουκούλη. Τυχαίο; Δε νομίζω!
Αλήθεια, ποιά είναι η άποψη του σοσιαλιστή Άκοπου για τη συμμετοχή εκπρόσωπου της κίνησης ΟΛΟΙΜΑΖΙ στα προσυμβούλια; Ξέχασα, ξέχασα! Θα γίνεται πρώτα "διαβούλευση", με "εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων"!

Ανώνυμος είπε...

Τι κουραφέξαλα μας λέτε για εκπρόσωπο κίνησης και παραμύθια. Ο ντρης ήταν ο σύμβουλος του Κουκούλη και τον ήθελε στα προσυμβούλια. Αυτό δεν εχει ξαναγίνει μέχρι σήμερα. Αλλωστε τι προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τώρα. Ο λαός σας έριξε χαστούκι γερό. Ας μην ασχολιόμαστε άλλο μαζί σας.
Οπως λέει ο άκοπος ας ασχοληθούμε με τα θέματα του αύριο. Και ο Σάκης δεν χρειάζεται 3,5 χρόνια γι να κριθεί. Η πορεία θα φανεί από τον πρώτο χρόνο.

Ανώνυμος είπε...

Οι θυροφίλαθλοι μας λένε ότι ξέρουν καλύτερα από μας, που μετείχαμε στην Κίνηση, το τι συνέβαινε (δες τον 11:13). Οι άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι υπάρχει περίπτωση λαϊκής συμμετοχής. Σύμβουλος του Κουκούλη -γι' αυτούς- σημαίνει αμοιβή.
Θέλουν αυτοί οι ίδιοι συνεργασία και συμμετοχή στην προσπάθεια της νέας δημοτικής αρχής; Αφιλοκερδώς; Αφού προηγουμένως κάπως αμοίβονταν;
Καταλαβαίνετε πού οδηγήσατε τα πράγματα, με το πάθος σας να κυβερνήσετε; (αλλάζω στο 2ο πληθυντικό, γιατί το μπλόγκ ανήκει στο σκληρό πυρήνα του Σακκιώτη, όσο κι' αν το αρνείται). Συκοφαντήθηκαν όλοι οι οπαδοί του Κουκούλη αλλά και όσοι έβλεπαν με συμπάθεια αυτή την πρωτοφανή -μη πολιτική- κίνηση. Πώς θα προσεγγιστούν τώρα; Τι θα τους πείτε; Σας συκοφαντήσαμε αλλά εσείς είσαστε ανώτεροι άνθρωποι;

Ανώνυμος είπε...

όχι 11.57 δεν συμφωνώ πρέπει να ξέρει ο καθένας τη θέση του.Σ' ένα προσυμβούλιο μετέχουν οι εκλεγμένοι αν ήθελε κάποιος να συμμετέχει ας έβαζε και υποψηφιότητα.Πάντως δεν έχει πια έννοια παρά μόνον για να καταλάβει ο Τάκης τα λάθη του.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία όλα αυτά καλοί μου κουκουλικοί, αλλά ο Ν3ς τι δουλειά είχε να δίνει τη γραμμή της πλειοψηφίας σας και να μιλάει αντί για το Δήμαρχο; Θα μας το εξηγήσετε επιτέλους; Και μετά θα πάμε και παρακάτω για να μας πείτε όλα τα μεγάλα έργα, ένα προς ένα. Να μας πείτε και για τα 2,2 εκ του Μούρτζη πού πήγαν, να μας πείτε και για τα έργα του ΘΗΣΕΑ που δεν έγιναν και για έργα που έγιναν μόνο στα χαρτιά, και μετά το συζητάμε.

Ανώνυμος είπε...

. Ακοπε , H έκφραση διαφορετικής γνώμης αποτελούσε κόκκινο πανι όπως λετε μονο για τον κυριο Κουκουλη? η Εξοδος του κυριου Σκιτσα ηταν επιλογη του ιδιου ? η , ακριβως το τιμημα της διαφορετικης γνωμης . Δεν τα αφήνεται αυτά , για μ…. κες μας περνατε . Μαθετε οτι η Κυρια που σας πληροφορει μετα την εκλογη της δεν αντεχε κανεναν(εκλεγμενο η μη) εκτος από τον εαυτο της ουτε μπηκε στον κοπο να περασει εστω μια φορα από την Ενωση για να ακουσει διαφορετικη αποψη ,δεν την ειδαμε ουτε μια φορα να δωσει μιας ωρας εθελοντικη εργασια , τωρα θα το συζηταει με το ‘ συμβουλιο πολιτων ‘ ?μάλλον ονειρα κανετε . Ο ν3 δεν λεμε ότι είναι ότι το καλλιτερο αλλα μην τα ρίχνουμε όλα επανω του.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει νόημα να συζητάει κανείς είτε με άσχετους που άκουσαν πέντε συκοφαντίες και βγαίνουν να τις παπαγαλίσουν είτε με πορωμένους που επιμένουν επίτηδες σε ψέματα και διαστρεβλώσεις της αλήθειας.
Όσες φορές και να ειπωθεί τι έγινε με το Θησέα και τα 2 εκατ., αυτοί θα συνεχίσουν το ίδιο τροπάριο. Οι απαντήσεις δόθηκαν και επισήμως και στα μπλόγκς. Ούτε ο αρχηγός της συκοφαντίας και του ψέματος είπε ποτέ ότι δεν ξέρει τι έγιναν. Το διοχετεύει εντέχνως στα παπαγαλάκια σαν τους παραπάνω.
Αυτά είναι το διχαστικό δηλητήριο δήθεν ανήξερε Άκοπε και συ με τον αρχηγό σου είσαστε αυτοί που δίνουν τις ψεύτικες πληροφορίες για να φανατίζονται οι ανόητοι και να επαναλαμβάνουν τα ψέματα. Από το μυαλό τους τα έβγαλαν;

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα οι μη έχοντες προσωπική άποψη για το τι συνέβαινε στην Αίγινα Κίνηση Ευθύνης να μην ασχολούνται με αυτήν. Η Κυρία Κανελά η γνωστή οικονομολόγος-ιδιοκτήτρια σινεμά (που παρεμπιπτόντως είναι θλιβερό και απογοητευτικό σαν την ίδια, καρικατούρα μιας άλλης εποχής που η ίδια αγωνιωδώς εκπροσωπεί με συνέπεια)
Ποτέ λοιπόν αυτή η κυρία δεν έγινε μέλος αυτής της ένωσης. Δεν προσπάθησε ποτέ, δεν την ενδιέφερε ποτέ, δεν έγινε ποτέ μέλος της παρέας. Χαρακτηριστικό του αυτισμού που τη διακρίνει.
Πραγματικά τέσσερα χρόνια δεν ήρθε ποτέ σε μια ταβέρνα, δεν ήρθε ποτέ σε ένα σπίτι επίσκεψη, σε μια εκδήλωση.
Είναι μια κοπέλα που δεν προσπάθησε, μάλλον καλύτερα δεν την ενδιέφερε η συμμετοχή στη συγκεκριμένη ομάδα από την αρχή.
Και βέβαια η αποχώρηση της από τον συνδυασμό ήταν τουλάχιστον απαράδεκτη πολιτικά και προσβλητική για τους υπολοίπους συνεργάτες της.
Όπως και η μετέπειτα στάση της.
Αναρωτιέμαι φίλους έχει?

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήξερε τι άλλο να κατεβάσει το άρρωστο μυαλό του Άκοπου και θυμήθηκε μια ιστορία τριών ετών με την Κινηση του Κουκούλη. Ό,τι να 'ναι αρκεί να κουβεντιάζουμε για τα κακά του Κουκούλη.
Πες μας λοιπόν εσύ που τα ξέρεις από πρώτο χέρι: Στην κίνηση του Σακκιώτη συμμετείχε ποτέ κανείς; Δε λέω για το Νεχτάριο, αυτός συνέχεια μαλάκα τον ανέβαζε και τον κατέβαζε. Ο Βάρτζελης π.χ. ποτέ δεν είπε τη γνώμη του; Ο Ηλίας; Μήπως έβαλε βέτο ο Σκίτσας και τον ξεπέταξαν; Έλα τώρα, πές μας πώς έγινε. Εσύ ξέρεις λεπτομέρειες...

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει μέλλον μετά την ήττα?

Νέα ανάρτηση στο aeginafirst

http://aeginafirst.wordpress.com/2010/11/18/imeres-endoskopisis/

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω την ανοικτη επιστολη του κ. Σακη Σακιωτη προς στους Αιγινιτες ενδιαφερουσα με πολλα ‘ θελουμε’ (και ποιος δεν θελει) καλώντας τις υγιεις δυναμεις του τοπου και τις Δημοτικες παραταξεις για συνεργασια , συναίνεση κλπ μεχρι εδώ καλα , αλλα εχω μια απορία τι ηταν αυτό που τον εκανε να μην ανταποκριθει μια ολοκληρη τετραετια σε παρόμοιες εκκλήσεις του απερχομενου Δημαρχου -η Καρεκλα του Δημαρχου ? ενώ τωρα προέχει το καλο της Αιγινας ? η τωρα καταλαβαινει τα δυσκολα και προετοιμάζει καποιο άλλοθι για το μελλον ?

Ανώνυμος είπε...

Τι είπε πάλι ο Mr. Akopos; Ότι ο μεγάλος αρχηγός είναι πολύ αφ' υψηλού; Σώπα τώρα! Αυτά πρώτα- πρώτα να τα διαβάζουν αυτοί που λένε να τον πάρει δίπλα του ο Σακκιώτης για τεχνικό σύμβουλο!
Αμα έχει δίπλα του τον Akopos, τι να τον κάνει τον άλλο τον ψυλομύτη! Αυτοί οι δύο δεν πάνε μαζί και βέβαια δεν θα διώξει ο Σακκιώτης τον Akopos για να βαστήξει τον άλλο τον μπίξα, τον δείξα κλπκλπ.
Τι τα θέλετε βρε παιδιά, αφού δεν τόχετε το πράγμα, το μόνο που έχετε είναι ένα μίσος και μια υπεροψία που δεν μπορεί να κρυφτεί με τίποτε.

Unknown είπε...

Αγαπητοί φίλοι,
θα ήθελα κατ' αρχήν να σας ευχαριστήσω για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνετε σχετικά με την παρουσία μου στα κοινά της Αίγινας.
Αποφάσισα από σήμερα να είμαι επώνυμος και να σχολιάζω τα όσα γράφετε αλλά και τα όσα συμβαίνουν, γνωρίζοντας όλοι ποιος γράφει.
Το ίδιο θα επιθυμούσα και για όλους όσους θα μιλάμε, όμως ξέρω ότι αυτό δεν είναι επιθυμητό από πολλούς.
Θα ήθελα έτσι σαν πρώτη επαφή, να σας γνωρίσω, ότι δεν υπήρξα ποτέ σύμβουλος του Παναγιώτη Κουκούλη, με την έννοια που εσείς το προσδιορίζετε.
Όπως σωστά ανέφερε κάποιος φίλος, σε 2 προσυμβούλια βρέθηκα, επειδή με επέλεξε η πλειοψηφία της παράταξης ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ως εκπρόσωπό τους.
Τώρα, γιατί κάποιοι δεν το ήθελαν αυτό, ας ερωτηθούν. Εγώ έτσι και αλλιώς αυτό που ήθελα να μεταφέρω σκέψεις και απόψεις της βάσης ώστε να μην χαθεί η επαφή με την κοινωνία.
Δεν έγινε τελικά κάτι τέτοιο. Ευτυχώς όμως που το ανέλαβαν κάποιοι άλλοι και έτσι ο Κουκούλης και η ομάδα της διοίκησης κράτησαν άριστη επαφή με την κοινωνία...
Θα ήθελα επίσης να θυμίσω κάτι που είχε πει και στον νέο Δήμαρχο πριν από μερικούς μήνες. Πρώτα είμαι πολίτης και μάλιστα ενεργός και μετά εκδότης, δημοσιογράφος, επικοινωνιολόγος, διαφημιστής, Ν3 και πολλούς κακόπιστους χαρακτηρισμούς που κατα καιρούς μου έχουν αποδώσει.
Αλίμονο αν καταργούσα την πρώτιστη ιδιότητα, αυτή του πολίτη. Και ως πολίτης δικαιούμαι να συμμετέχω ενεργά στα κοινά του τόπου και βέβαια να ανήκω σε παρατάξεις.
Επίσης θα ήθελα να θυμίσω, ότι μαζί μου στα δύο προσυμβούλια είχαν έρθει και ο κ. Κάππος Δημήτρης και η κ. Σοφία Γιαννούλη (που τότε δεν ήταν δημοτική σύμβουλος). Με την απόφαση να μην συμμετέχει η Κίνηση Ευθύνης στις συζητήσεις των προσυμβουλίων, δεν αποκλείσθηκα εγώ, αλλά η βάση της παράταξης.
Θα ήθελα να γνωρίζετε ότι θα απαντήσω σε όλα τα ερωτήματά σας. Σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σας

Ανώνυμος είπε...

Ν3 εγω λεω να βρειτε πρωτα τι εφτεξε για το σημειο που εφτασε η Δημοτικη παραταξη και βγηκε εκτος 2ου γυρου και μετα συζηταμε τις λεπτομερειες. Φερεις και εσυ μεγαλη ευθυνη για την ηττα και πρεπει να το παραδεχθεις. Ο λαος της Αιγινας καταψηφισε πρωτα τη συμπεριφορα και μετα το ελλειπες εργο. Προβλημα συμπεριφορας, οπως γνωριζεις καλυτερα δεν ειχε ο Κουκουλης γιατι ειναι καλος ανθρωπος αλλα η τριανδρεια : Παπαδοπουλος-Πτερουδης και εσυ. Κανενας μας δεν κατηγορησε ουτε το Γιαννη, ουτε το Νικο Πουντο, ουτε το Καλλικατζαρο, ουτε τη Σοφια κ.α. Ολα τα πυρα σε εσας ηταν και ισως να εχετε το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης. Για σκεψου το λιγο γιατι πραγματικα δεν αξιζε στο Κουκουλη αυτη η καταντια...Πραγματικα λυπαμαι

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει αυτή η άποψη, πράγματι. Δεν θέλω να μιλήσω εκ μέρους των άλλων δύο που κατηγορείς. Ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του.
Όμως θα ήθελα να ήξερα κάτι πιο συγκεκριμένο για εμένα.
Π.χ., ενόχλησε η επίθεση στον τάδε ή κάτι τέλος πάντων.
Νομίζω ότι τα πυρά τα δέχτηκα περισσότερο επειδή διαχειριζόμουν μια εφημερίδα που "χάλαγε τη σούπα" στην ενημέρωση, παρά επειδή έβριζα.
Εξάλλου, αν συγκρίνουμε τα κακοπροαίρετα σχόλια της "Μάχης", τις κακεντρέχιες στα "Αιγινήτικα" και τις βωμολοχίες της "Άλλης Όψης", η Νέα Εποχή μάλλον κράταγε ένα άλλο επίπεδο.
Επίσης να σας θυμίσω ότι δεν υπήρξα μέλος της διοίκησης.
Είναι βέβαιο ότι ενοχλούσα κάποιους.
Ποιούς όμως;
Συμφέροντα; Μπορεί.
Πολιτικούς αντιπάλους; Μπορεί.

Τέλος δεν συμφωνώ για την "κατάντια" της παράταξης Κουκούλη. Εγώ νομίζω ότι σε αυτήν την παράταξη συγκεντρώθηκαν πολλοί και καλοί πολίτες που θέλαν το καλό του τόπου. Αυτό δεν είναι κατάντια. Αντιθέτως. Αποφεύγω να μπω σε συγκρίσεις για "κατάντιες".
Όσο για τα αίτια της ήττας, μια πρώτη προσέγγιση κάνω στο αυριανό φύλο της Νέας Εποχής.
Σε ευχαριστώ και πάλι για την ερώτησή σου.

Unknown είπε...

Δεν ήθελα να γράψω ανώνυμα, προσπαθώ να ανακαλύψω το καινούργιο μαραφέτι...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Ντρη.Διάβασα την εξηγηση που δώσατε σχετικά με την συμμετοχή σας στα προσυμβούλια των εκλεγμένων άπό τους πολίτες της Αίγινας.Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι οτι η εξήγηση σας είναι προσβλητική για αυτούς ,που οι πολίτες της Αίγινας νομιμοποίησαν με την ψήφο τους να κρίνουν και να άποφασίζουν για αυτούς. Εσείς κύριε Ντρη και η παρεούλα σας,που άποτελεί την ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΗΝΗ δεν είχατε νόμιμο δικαίωμα να βρίσκεστε εκει.Αν θέλετε ουτε και ηθικό.Οταν ο κύριος Κουκούλης εκλέχθηκε Δήμαρχος,εκλεχθηκε Δήμαρχος ολλων των Αιγινητών και οχι της παρεούλας της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.Εάν η ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΗΝΗΣ ήθελε να ενηκερώνεται για οτι ελεγετο στα προσυμβούλια,μπορούσε να σας καλεση ο κύριος Δήμαρχος στο σπίτι του και εκεί μεταξύ τυρου και αχλαδιού να άναλύατε τα πεπραγμένα και να "προαποφασίζατε" για το επόμενο συμβούλιο.Εάν συνέβενε αυτό,ούτε γάτα ούτε ζημιά.Ποιός έσκαγε και ποιόν θα άπασχολούσε,αυτή η κοινωνική σας συναναστροφή.Αλλωστε τους φίλους και τα άτομα που συναναστρεφωμαστε εχουμε το προνόμιο να τα διαλέγουμε.Ο τόπος που οι έκλεγμένοι συζητούν θα πρέπει να άντιμετοπίζεται με περισσότερη σοβαρότητα.Δεν έιναι μαγαζί ούτε του Δήμαρχου ούτε της παρεούλας του.Αυτές οι συμπεριφορές και οι νοοτροπίες,σας έστειλαν στα σπίτια σας.Τώρα έχεται άφθονο χρόνο να σχολιάζεται να
"προαποφασίζεται" για τις τύχες μας,ευτυχώς χωρίς κόστος για την ταλαίπωρη Αίγινα.Και να μην ξεχνατε στο τέλος να αυτοχειροκροτίστε, ετσι για να σας φεύγει ο καημός.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και καιρό αυτή η ύπουλη σελίδα προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανοίξει συζήτηση για τα αίτια της "ήττας Κουκούλη", με μόνο στόχο να προκαλέσει ρήγματα στην παράταξη που τώρα τη φοβούνται περισσότερο από πριν. Ο άλλος της στόχος είναι να αποπροσανατολίζει τον κόσμο από τα προβλήματα που έρχονται.
Έτσι, η κάθε ανώνυμη κουφάλα θα μπορεί να λέει έφταιξε το τάδε, το παρατάδε και ο κατάλογος να μην έχει ποτέ τελειωμό και να βρίσκονται κάποιοι σε θέση μόνιμα απολογούμενου. Σε ποιούς; Στους φανατικούς εχθρούς και συκοφάντες απολογούμενος;
Τα αίτια της "ήττας Κουκούλη" θα συζητηθούν και θα εξακολουθήσουν να συζητούνται στο εσωτερικό της Κίνησης. Λυπάμαι πολύ που ο κ. Ντρής έπεσε στην παγίδα και θα τον περικυκλώσουν καμιά δεκαπενταριά ανώνυμοι να απολογηθεί για το προπατορικό αμάρτημα.
Τι λέει λοιπόν ο πρώτος ανώνυμος; Ότι δεν πήραν την άδεια του να πάνε οι εκπρόσωποι της Κίνησης; Δηλαδή συμφώνησαν οι εκλεγμένοι να πάνε και δεν βγήκαν να ζητήσουν τη γνώμη του 6:31; Πού ήσουνα ρε μεγάλε που σε έψαχνα να σε ρωτήσω αν έπρεπε να πάνε ή όχι;
Άκουσε λοιπόν ανώνυμε Άκοπε. Αυτό που θέλεις είναι η απομόνωση της Κίνησης από τον κόσμο. Αυτό να πας να το κάνεις εκεί που ανήκεις. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να λες και συ και το κοπάδι σου το τι θέλεις να γίνει στο εσωτερικό της κίνησης και στις σχέσεις της.
Από δω και πέρα η συζήτηση αυτού του είδους θα έχει και παρενέργειες. Καλώ για άλλη μια φορά τον κ. Ντρή να τη σταματήσει.

Unknown είπε...

Δεν διαφωνώ μαζί σας κε ΝΜΣΣ
Όμως δεν αποφάσισα εγώ από μόνος μου να πάω στα προσυμβούλια.
Αποφασίστηκε σε ολομέλεια της παράταξης γιατί κρίθηκε "δημοκρατικό" και "συμμετοχικό" να πηγαίνουν εκ περιτροπής κάποια μέλη της και να συμμετέχουν με δικαίωμα λόγου και τίποτα περισσότερο.
Η Σοφία, ο Δημήτρης και εγώ υποτίθεται ότι θα είμασταν εκ' περιτροπής ένας από εμάς εκεί για να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ εκλεγμένων και βάσης.

Ενδεχομένως να ήταν και λάθος όπως λέτε. Η προσωπική μου άποψη αν θέλεις, είναι ότι η δημοκρατία δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από τον διάλογο.

Ανώνυμος είπε...

Τι σκυλοκαυγάς εκ του μηδενός πάει ν' ανοίξει! Αποφάσισαν λέει, να πηγαίνουν δυο -τρεις από την κίνηση στα προσυμβούλια που έκανε ο συνδυασμός της πλειοψηφίας. Από τους 2-3 κάποιος/α/οι δεν το ήθελαν και σταμάτησε. Και τι φοβώνται μετά από 4 χρόνια; Μήπως ζηλέψει ο Γάλαρος και ο Χροναίος και θέλουν να συμμετάσχουν στα προσυμβούλια;
Το μεγαλύτερο ανέκδοτο που άκουσα τελευταία ήταν ότι ο Κουκούλης έχασε γιατι στις αρχές του 2007 πήγαν σε μερικά προσυμβούλια και μη εκλεγμένοι!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή όταν έφυγε ο Ντρής από τα προσυμβούλια (2007) σταματησε να είναι κόκκινο πανί; Γιατί εξακολούθησε να είναι; Γιατί έβγαζε τη μόνη εφημερίδα που υποστήριζε το δήμαρχο!
Για να ακούσω τους ανώνυμους αναλυτές, τι λένε; Πιθνώς ότι καθοδηγούσε το δήμαρχο! Ναι, αυτόν τον αλαζόνα, τον παντογνώστη, τον απόμακρο. Αφήστε ρε τις πουτανιές. Λες και δεν ξέρουμε ότι είσαστε ό,τι απόμεινε από τα συντροφικά μαχαιρώματα. Πηγαίνετε να τα πείτε αλλού αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον προηγούμενο.
Κε Ντρη σταματήστε τώρα αμέσως αυτό που κάνετε! Δεν οφελεί ούτε εσάς όυτε και τον συνδυασμό Αίγινα Κίνησης (τον οποίο ψήφισα για δεύτερη τετραετία). Τα θέματα μας σαν κοινωνία δεν πρέπει να τα λύνουμε ανώνυμα (μιλάω για όλους αυτούς που θα μπουν καθ θα σχολιάζουν μόλις μάθουν ότι ο Ντρης μίλησε επώνυμα στα μπλογκ). Κρινόμαστε όλοι για ότι κάνουμε. Τα μπλογκ της Αίγινας έχουν καταλάβει λαθεμένα το λόγο ύπαρξης τους, πλην μιας-δυο εξαιρέσεων. Προκαλώ τους διαχειριστές τους να βγουν και να πουν δημόσια πόση επισκεψότητα έχουν, όχι σε hits αλλά σε unique IPs. Σε μοναδικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές δηλαδή. Θα καταλάβετε τότε κ. Ντρη ότι δεν αξίζει να σχολούμαστε με αυτό το φαινόμενο των μπλογκ στην Αίγινα. Συμφωνούμε όλοι νομίζω ότι πρόκειται για μια δόση ηδονοβλεψίας και κοιτάγματος μέσα από την κλειδαρότρυπα το να μπορούμε να βρίσουμε (δεν το έχω κάνει ποτέ) και να πούμε κάτι ανώνυμα. Δεν αξίζει όμως να ασχολούμαστε περαιτέρω.
Ακολουθείστε λοιπόν κ. Ντρη τη συμβουλή μου και σταματήστε την αρχή του εξευτελισμού (σας).
Είστε δημόσιο πρόσωπο κατά μια έννοια και ότι θέλετε έχετε τη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα για να το πείτε.

Συγνώμη που δεν γράφω το όνομα μου, αλλά δεν θέλω οι γνωστοί μου οι φίλοι μου και οι συγγενείς μου να διαβάζουν τα μηνύματα κάποιων ανώνυμων υβριστών μου.

Ανώνυμος είπε...

Ώστε ήταν και οι Κάππος -Γιαννούλη; Και γιατί ξεσηκώθηκε το σύμπαν μόνο για τον Ντρή; Γιατί αυτός ήταν ο 'επικίνδυνος', έτσι δεν είναι; Κουφαλίτσες...

Ανώνυμος είπε...

βρε παιδιά τι έγινε; μπράβο στον Ν3 που βγήκε επώνυμα να πει την άποψή του. με εσάς τους άλλους κυρίους κυρίους που πιθανότατα έχετε εκλέγεί δημοτικοί σύμβουλοι τι θα γίνει; θα συνεχίσετε να κρύβεστε πίσω απο την μάσκα του ανωνύμου;
βγάλτε την μάσκα και ελάτε να τα πούμε. επώνυμα και με άποψη.
πολύ αμπελοφιλοσοφία έπεσε μέρα που 'ναι (παγκόσμια ημέρα φιλοσοφίας) και δεν την αντέχω....

Ανώνυμος είπε...

Κήρυκας του μίσους η ιστοσελίδα του Άκοπου και η παρεούλα που την υποστηρίζει. Θέλει μίσος και κριτική; Θα την έχει. Ξεχνάει ότι από δω και πέρα θα έχει κριτική ακόμα και στο πώς αναπνέει η νέα δημοτική Αρχή. Και θα πονάει πολύ, σας το εγγυώνται όλο και περισσότεροι.
Έχετε ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου μάγκες. Αν νομίζετε ότι θα μπορείτε για πολύ να έχετε τη μπάλα στο γήπεδο του Κουκούλη, κάνετε μεγάλο λάθος. Εμπαθή κριτική δεν κάνετε; Θα την έχετε!
Θέλω λεπτομέρειες για τα μπινελίκια του Γάλαρου, μόλις είδε τις ψήφους του. Μπορεί κανείς να μου πει λεπτομέρειες; Πληροφορίες λένε ότι τους το ξέκοψε και θα αρχίσει να συνεργάζεται με την ομάδα των 4 της μειοψηφίας. Τον είδαν μάλιστα να κουβεντιάζει εγκάρδια με στέλεχος του Κουκούλη.
Έχω επίσης πληροφορίες ότι ο Χροναίος διαδίδει παντού το πόσο αισχρά τον πουλήσατε και αποφασίσατε να στηρίξετε τον πρώην πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. Έπεται συνέχεια...

Ανώνυμος είπε...

Ναι, συμφωνώ ότι είναι μια παρεούλα που άλλη δουλειά δεν έχει. Μόνο που μ' αρέσει, μια που δουλειά άλλη δεν έχω, να πηδάω κάτι κουφάλες που πήραν τώρα θάρρος και θα μας ανέβουν και στο κρεβάτι. Αλαζονία θα δείτε τι σημαίνει από 1η ιανουαρίου. Και θα τα λέμε καλά. Θέλω να δώ τον Άκοπος να απολογείται για εκατό πράγματα ταυτόχρονα. Θα φας καλά...

Ανώνυμος είπε...

Για να το πάμε το θέμα ένα σκαλί παραπάνω:
Ο Άκοπος είναι ο Κώστας ο Αδάμ, δημοσιογράφος;
Είναι ο Κασελούρης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης;
Είναι ο Νεκτάριος Κουκούλης;
Ποιός είναι από όλους αυτούς;
Κανένας;
Και οι τρεις;
Δεν ξέρω. Περιμένω επώνυμες διαψεύσεις ή επιβεβαιώσεις!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι ο τάδε. Ρε χουντικέ τι σημασία έχει ποιός είναι; Συμφωνείς ή διαφωνείς με αυτά που γράφει. Πήγαινε σε άλλο blog της αρεσκείας σου να διαβάσεις και να γράψεις. Δεν καταλαβαίνεις ότι αν το blog αποκαλύψει τους διαχειριστές του δεν θα έχει πλέον ενδιαφέρον. Ολα τα σχόλια θα γίνονται επί προσωπικού.
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω καταλάβει πότε ο ν3 γνώρισε τα προβλήματα της κοινωνίας της Αίγινας. Αυτοί που ζουν χρόνια εδώ δεν τα γνωρίζουν καλύτερα; Αυτούς πρέπει να σεβαστεί κύριε ν3 και όχι να μας λές ότι φροντίζεις για την ανάπτυξη του νησιού μας. Να πάς στον τόπο που γεννήθηκες και μεγάλωσες και να προσφέρεις. Αμα σε υπολογίζουν εκεί...

akopos είπε...

Ειλικρινά ορισμένα πράγματα είναι δύσκολο να τα κατανοήσω. Βγήκε ο Κ. Ντρής με κάθε διάθεση να πεί κάποια πράγματα επώνυμα και του την έπεσαν οι Ταλιμπάν της παράταξης γιατί το κάνει αυτό και ότι τάχα επιθυμώ την διάσπαση της παράταξης, επειδή θέλω να συζητηθούν τα αίτια της ήττας κλπ. Δεν καταλάβατε καλά. Εγώ συγκεκριμένες προτάσεις ζήτησα για το πρόβλημα της αποχής των νέων. Αν εσείς θελετε να συνομιλήσετε μέσω των σχολίων είναι αποκλειστικά δικό σας θέμα. Πάντως μου προξενεί τεράστια εντύπωση που ένας άνθρωπος που θεωρείται - δίκαια η άδικα - απο τους πρωταίτιους της ήττας θέλει να ανοίξει ένα είδος διαλόγου και του την πέφτουν οι άλλοι.
Α.. και κάτι ακόμα. Στα ονόματα ξεχάσατε και τον Πέτρο. Πως σας διέφυγε;

Ανώνυμος είπε...

Ρε καραγκιόζη άκοπε
Από ποιον θεωρείται ο Ντρης πρωταίτιος της ήττας
Μόνο ο Αδάμ, ο Μπόγρης, η Τιτίνα και ο Κασελούρης έχουν αυτές τις απόψεις. Επειδή είναι οι πιο κομπλεξικοί τύποι
Κάτι ακοινώνητοι.

Ανώνυμος είπε...

Άκοπε έχεις ξεφύγει τελείως
Αν ο Κουκούλης έχασε φταίει πρώτα από όλα ο ίδιος. Θα μας τρελάνεις τελείως δηλαδή;
Μα είναι δυνατόν να είναι πρωταίτιος της ήττας ο Ντρης
Πολύ σημασία του έχετε δώσει αυτού του τύπου.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Ντρη.Μην παριστάνετε την αθώα περιστερά.Στα προσυμβούλια που συμμετείχες με το ετσι θέλω,καραδοκούσες σαν άρπακτικό.Οποιος τολμούσε άπο τους ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ να διαφωνήσει,ή έστω να τολμήσει να εκφράσει μια άποψη,μη αρεστή στην παρεούλα που "προαποφάσιζε" για αυτούς πριν από αυτούς,τότε γινόταν έρμαιο της φυλλάδας σου,με έντολή του πάτρονά σου,και την άνοχή του Δήμαρχου ολλων των Αιγινητών.Κάθησε στο περιθώριο,ασχολήσου με τις "δουλειές" σου.Αυτό είναι το ενδεδειγμένο αύτή τη στιγμη.Μη σε ρίξουν βορρά στα λιοντάρια οι πραγματικά υπεύθυνοι του ναυαγείου.Ασε τους γραφικούς να ασχοληθούν με τη βλακεία της ΚΙΝΗΣΗΣ.Ψάχνουν λόγο ύπαρξης,κοινωνική προβολή.Εσύ δεν τα εχεις άνάγκη αύτά.Εξυπνος είσαι.Πως σε έβαλε μπροστά η Συνομωσία των Ηλιθίων;Απορώ;
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Πτερούδης και ο Παπαδόπουλος λοιπόν "χάλασαν" την εικόνα της παράταξης και ο κόσμος την τιμώρησε. Ανάλυση δηλαδή τελείως της πλάκας, αλλά ας πούμε ότι έτσι είναι. Ο τρίτος υπεύθυνος είναι ο Ντρής; Για ποιό λόγο; Γιατί πήγε σε κάτι προσυμβούλια το 2007;
Αυτά δεν τα πιστεύουν ούτε αυτοί που τα γράφουν. Ο Ντρής στοχοποιήθηκε γιατί έβγαλε εφημερίδα. Αν δεν είχε βγάλει εφημερίδα δεν θα του έδινε κανείς σημασία, όσο κι' αν έλεγε συνεχώς τη γνώμη του.
Η εφημερίδα του ήταν η μοναδική που υποστήριζε το δήμαρχο και έκανε σκληρή κριτική στην αντιπολίτευση. Τον έκαναν λοιπόν δήθεν μυστικοσύμβουλο του Κουκούλη και επικοινωνιολόγο του, που τον συμβούλεψε να γίνει αλαζόνας, απόμακρος και όλα όσα φόρτωσε η προπαγάνδα στον Κουκούλη. Αφού δεν μπορούσαν να χτυπήσουν την εφημερίδα, χτυπούσαν τον ίδιο. Απλά πράγματα, σε μια κοινωνία που ανέχεται φασίστες ρατσιστές να λένε πήγαινε στην πατρίδα σου (αν είχε το παραμικρό ίχνος δημοκρατικής ευαισθησίας ο Άκοπος, θα είχε αφαιρέσει το σχόλιο).
Και τώρα που τα γράφουν αυτά, πιστεύει κανείς ότι τα κάνουν γιατί τους έπιασε ο πόνος για την παράταξη Κουκούλη και τα αίτια της ήττας; Την εφημερίδα του θέλουν να χτυπήσουν, γιατί καταλαβαίνουν ότι σε λίγο θα τελειώσουν τα ψέματα και θα είναι η μοναδική αντιπολιτευόμενη εφημερίδα.
Όσο για τη διαμαρτυρία του Άκοπου, αυτός μονίμως κάνει το κουνέλι. Αυτός άνοιξε τη συζήτηση για τη συμμετοχή του Ντρή σε προσυμβούλια και μετά κάνει ότι δεν ξέρει τίποτε και έγραψε μόνο για τη συμμετοχή των νέων. Ή δεν θυμάται τι γράφει ή μας περνάει για αναλφάβητους.
Βεβαίως ο Άκοπος τρίβει τα χέρια του με τη συμμετοχή του Ντρή στη συζήτηση. Αυτό επιδίωκε, το επισήμαναν και άλλοι. Έλπίζω ο Ντρής να έδωσε όσες διευκρινήσεις χρειάζονταν και να μη συνεχίσει διάλογο επώνυμου με ανώνυμους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ είπε...

Τελικά και επειδή τα μπλογκ λιγοστεύουν στο νησί μας αποφάσισα να μην αποκαλύψω τα ονόματα του Νιου κάτι που είχα υποσχεθεί για μετά τις εκλογές. Άλλωστε πιστεύω ότι κι αυτή η ανταλλαγή απόψεων έχει την αξία της.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας το σχόλιο του ΝΜΣΣ, πολλά πράγματα κατάλαβα. Πρώτο το ότι ο Ντρής επέβαλε τη θέλησή του -άγνωστο πώς- να βρίσκεται στα προσυμβούλια! Μετά πώς σταμάτησε; Δεύτερο ότι υπήρχε μια παρεούλα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που προαποφάσιζε, άγνωστο για ποιά πράγματα. Τρίτο, ότι υπάρχει πάτρονας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που δεν μπορούσε να τα βάλει μαζί του ο δήμαρχος, αλλά που ο σχολιογράφος σεμνύνεται να τον αποκαλύψει, για να μας εξάψει τη φαντασία. Τέταρτο, ότι δεν είναι αυτός ένας από τους τρεις κύριους υπεύθυνους της ήττας και κάποιοι, "τον πετάνε στα λιοντάρια", στα οποία προφανώς κατατάσσει τον εαυτό του. Πέμπτο, ότι οι έξυπνοι άνθρωποι δεν ασχολούνται με τη "βλακεία" της κίνησης αλλά με το πώς θα γράφουν πολυσπούδαστα άρθρα εναντίον μιας βλακείας.
Είδατε τι μαθαίνει ο άνθρωπος διαβάζοντας "εμβριθείς" αναλύσεις;

Ανώνυμος είπε...

Οι αναρτήσεις του Άκοπου προκαλούν είτε ακράτητα γέλια είτε μελαγχολία για το μέλλον αυτού του τόπου. Τι σημαίνει η φράση "η πλειοψηφία δεν ήθελε ούτε υποψία κριτικής"; Ότι έκλεινε το μικρόφωνο στο Σακκιώτη και στο Γκότση; Ότι υπερασπιζόταν τις πράξεις της; Ότι υπήρχε αντίλογος στην ξέφρενη πολεμική του αντιπολιτευόμενου Τύπου; Ότι έπρεπε να δέχεται τις προτάσεις της αντιπολίτευσης, όπως π.χ. να πάρουμε δάνειο από το ΤΠΔ με μεγαλύτερο επιτόκιο;
Αφού λοιπόν τα λέει αυτά, ξαφνικά πηδάει στο -άσχετο- θέμα της παρουσίας μη εκλεγμένων στα προσυμβούλια. Υπαινίσσεται ότι ξέρει δεκάδες τέτοια και μετά -μεγαλόψυχα- τα ρίχνει στο παρελθόν και ανοίγεται στο μέλλον, στους νέους!
Εκει πια ή βάζεις τα κλάματα ή γνωματεύεις ότι πρόκειται για σχιζοειδές φαινόμενο (έτσι μου το είπε φίλος ψυχολόγος).
Καληνύχτα σας!

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω στον Ακοπο να τα κόψει όλα τα σχόλια γιατί κανένα δεν αναφέρεται επί του θέματος. Ολα τα σχόλια αναφέρονται στον Ντρης καισε προσωπικά ονόματα κάτι που ξεφεύγειαπό το θέμα και δημιουργεί προ βλήματα πίσω από την ανωνυμία. Φαίνεται οτι υπάερχουν πολύ λίγοι θερμοκέφαλοι που προσπαθούν να χαλάσουν τις αναρτήσεις και την συνέχεια του blog. Πρέπει λοιπόν Ακοπε να προστατεύσεις πρώτα τις αναρτήσεις και τον διάλογο και μετά τα ονόματα που αναφέρονται στα σχόλια. Αλλως το blog θα αναγκαστείς να μην το αφήσεις ελεύθερο.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Άκοπε, αυτοί που είπαν στον κ. Ντρή να μη συμμετάσχει σε τέτοιου επιπέδου διάλογο, βαφτίστηκαν αμέσως Ταλιμπάν; Αν κάποιος μέχρι στιγμής έχει αποδείξει πόσο Ταλιμπάν είναι, είσαστε εσείς!
Αυτοί που είπαν στον κ. Ντρή να μη συμμετάσχει άλλο στο διάλογο, είναι γιατί στην παράταξη που υποστηρίζετε υπάρχουν πολλοί Ταλιμπάν αλλα και γιατί δεν μπορεί ένας επώνυμος να τα βάζει με δεκάδες κακόβουλους ανώνυμους. Αυτό όμως σας άρεσε και αυτό είναι η επιδίωξή σας. Εξακολουθείτε να διχάζετε τη μικρή μας κοινωνία και αυτό δεν θα σας συγχωρηθεί ποτέ, γιατί στις μικρές κοινωνίες τίποτε δεν μένει κρυφό.

Ανώνυμος είπε...

Διασπείροντας τέτοια πάθη και τέτοια μίση, επειδή η δημαρχία έγινε το όνειρο ζωής των διεκδικητών της, που συμμάχησαν με τους πάντες, πιστεύετε ότι προσφέρετε υπηρεσία στην πατρίδα σας;
Ως "νεοΑιγινήτισσα" έχω μείνει έκπληκτη από το πάθος και την ένταση της διαμάχης. Αυτό όμως που μου προκαλεί τη μεγαλύτερη έκπληξη είναι το ότι η διαμάχη αυτή -τουλάχιστον στα bloggs- συνεχίζεται, άρα δεν είναι προεκλογική αλλά κοινωνική!
Επειδή αυτά τα φαινόμενα είναι το αντικείμενο της ασχολίας μου, κάνετέ το αντικείμενο συζήτησης, στην επόμενή σας ανάρτηση. Ως κοινωνιολόγος, θα συμμετάσχω ενεργά!

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με έναν από τους συζητητές, ότι οι διαχειριστές του blogg άνοιξαν "τους ασκούς" του Αιόλου, με τη μόνη διαφορά ότι -κατά τη μυθολογία- ο Αίολος είχε μόνο έναν ασκό, που φύλαγε μέσα τους ανέμους (Οδύσσεια).
Πραγματικά, οι διαχειριστές (περιληπτικό όνομα Άκοπος) δεν φαίνεται να έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι πια αντιπολίτευση και ότι σε λίγο θα αναλάβουν τη διοίκηση του Δήμου (αυτοί βέβαια αρνούνται ότι έχουν σχέση με τη νέα διοίκηση, αλλά ποιός τους πιστεύει;).
Συνειδητά(;) λοιπόν συντηρούν τη συζήτηση σε διχαστικά θέματα. Κάθε αναφορά τους σε μελλοντικά (πιθανώς ενωτικά) θέματα, συνοδευόταν από δηλητηριώδη σχόλια για το "άθλιο" καθεστώς Κουκούλη. Επομένως, είτε θα κλείσουν το blogg τους σε λίγο, αποδεικνύοντας ότι εκπλήρωσαν το σκοπό τους, είτε θα υποστούν πολλαπλάσια πίεση απ' αυτήν που άσκησαν, από αυτούς που (ως οπαδοί) υπέστησαν αυτή την κριτική. Εδώ είμαστε και θα τα πούμε...

Ανώνυμος είπε...

"Φυγη προς τα μπρος"
Με τα βαρυδια που κουβαλαει ο Σακης μαλλον για βημα σημειωτον τον βλεπω.

Καλλικρατης

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε άρθρο στο aegina.net "

"Τρίτο σημείο είναι ότι ο κ.Σακκιώτης εκλέχτηκε δήμαρχος ψηφιζόμενος με τον λιγότερο απόλυτο αριθμό ψήφων από το 1998 και μετά. Επίσης έχει λάβει λιγότερους ψήφους ακόμα και από τους χαμένους των προηγούμενων αναμετρήσεων (εκτός βέβαια από τον κ.Γρηγορόπουλο φέτος)

Αν δεν είναι αυτό καρφί τότε ποιό είναι;

Ανώνυμος είπε...

Για να το πάμε το θέμα ένα σκαλί παραπάνω:
Ο Άκοπος είναι ο Κώστας ο Αδάμ, δημοσιογράφος;
Είναι ο Κασελούρης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης;
Είναι ο Νεκτάριος Κουκούλης;
Ποιός είναι από όλους αυτούς;
Κανένας;
Και οι τρεις;
Δεν ξέρω. Περιμένω επώνυμες διαψεύσεις ή επιβεβαιώσεις!

Ανώνυμος είπε...

Στοιχηματίζω ότι οι διαχειριστές του μπλογκ έχουν άμεση σχέση με μαυρόασπρη εφημερίδα που από τότε που κυκλοφόρησε η Ν.Ε. απέκτησαν περισσότερα ψυχολογικά προβλήματα.
Ο ένας το έριξε στη δίαιτα
Ο άλλος έπαθε ακόμα μεγαλύτερη αγοραφοβία.
Γι' αυτό ασχολούνται μονίμως με τον Ν3

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει στην ιστορία των εκλογών παράταξη όχι που να κέρδισε αλλά που να κατέβηκε απλώς στις εκλογές και να μην έχει βγάλει πρόγραμμα; Όποιος θυμάται τέτοιο πράγμα, να μας το πει και σε μας τους νεότερους.
Ο μόνος που το έκανε ήταν ο Σακκιώτης. Καθόσον σου λέει γιατί να μπω στα έξοδα, αφού ο κόσμος αν με βγάλει, αρνητικά απέναντι στον Κουκούλη θα ψηφίσει και όχι θετικά για μένα. Άσε να μην έχει ο άλλος ντοκουμέντα στα χέρια του και να μου λέει "είπες αυτό, είπες το άλλο και τώρα δεν τα κάνεις".
Αλήθεια, μετά από μερικούς μήνες, θα υπάρχει κανείς να θυμάται τι είπε ο Sakis; Κι' αν το θυμάται, θα του απαντούν ψέματα λες. Εκλογές της πλάκας, με ανθρώπους της πλάκας. Ο ένας κέρδισε χωρίς πρόγραμμα και ο άλλος μάζεψε ό,τι άχρηστη σαβούρα κυκλοφορούσε και πήρε 43%. Ε ρε βρεγμένος Sakis που μας χρειάζεται!

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν πάμε καλά.
Ποιον νοίαζει ακόμα τί κάνει και τι πιστεύει ο Ν3ς?
Τώρα μου εμφανίστηκε επώνυμα να μου πει τί? Ότι εκείνος δεν έφταιγε αλλά απλά καλέσθηκε?
Και γιατί τόσο καιρό στα blogs γράφει όλες τις κακίες και τις ηλιθιότητες του ανώνυμα και τώρα απέκτησε και όνομα?
Ας πάει να κάνει καμιά δουλειά γιατί πολύ με έχει κουράσει η πάρτη του

Ανώνυμος είπε...

kante oti exei kanei o n3 gia thn aigina ta teleytea 4 xronia,kai meta elate na milisete...kai akoma den exete dei tipota ...h dream team sas exei gia plaka...den exete ta arx...dia na to paradextite,alla ayth h omada kanei polla gia to nhsi....dwste toys to fistiki fest,giati an pate na to kanete eseis ua fate ntomates....

Ανώνυμος είπε...

κάτσε πρώτα να βγει ο λογαριασμός της 4ετίας να δούμε τι ισοσκελισμοί γίνανε τελικά και που βρίσκεται το έλλειμα και μετά βλέπουμε και τις φιέστες... αλλά ξέχασα, το χρέος σύμφωνα με διαβεβαιώσεις δεν έχει αυξηθεί, σωστά ;;;

Υ.Γ. ευκαιρία είναι να ρίξουν οι υπεύθυνοι και μια ματιά τι έσοδα απέφερε το "Φεστ" στον δήμο και στο λιμενικό ταμείο...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά μεγάλε 3:41 της 19/11.
Τι μαλακίες και φιστίκια μας τσαμπουνάγανε οι Κουκούληδες; Δε μασάμε εμείς από τέτοια! Κομένα τα κόλπα και οι ρεμούλες. Μας φάγανε τα λεφτά μας για το φιστίκι; Να καταργηθεί. ΄Τι έσοδα μας έφερε;