Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Και ο Δήμος ζει με δάνεια

Ο Δήμος έχει χρεοκοπήσει εδώ και μια 10ετία. Θα μου πείτε, εδώ έχει χρεοκοπήσει ολόκληρη η Χώρα, εσύ μιλάς για τον Δήμο;

Και στις δυο περιπτώσεις ας προσέχουμε όταν μας καλούν κάθε 4-5 χρόνια στην κάλπη. Στο σπίτι μας όμως μπορούμε να ζητήσουμε ευκολότερα να γίνουν κάποια πράγματα που θα μας βοηθήσουν οικονομικά.

Ο Δήμος ζει με δάνεια όπως ακριβώς και η Ελλαδίτσα μας. Δάνειο ο Μούρτζης για να πληρώσει τα χρέη, δάνειο και ο Κουκούλης για τον ίδιο λόγο. Τώρα τα χρέη μεγάλωσαν πάλι και σε λίγους μήνες ο νέος Δήμαρχος θα κληθεί να πάρει κι αυτός δάνειο για να πληρώσει τους προμηθευτές του που έχουν ήδη ξεκινήσει τις κατασχέσεις της ακίνητης περιουσίας του Δήμου.

Εδώ και μια 10ετία λοιπόν δεν έχει γίνει –δεν έχει αξιοποιηθεί- τίποτα που θα φέρει στο Ταμείο του Δήμου περισσότερα έσοδα.

Παράδειγμα, αν αξιοποιούντο τα λουτρά της Σουβάλας που στο παρελθόν διαφημίζοντο για την προσφορά τους θα είχαμε ένα επιπλέον έσοδο. Αν είχαμε ένα οργανωμένο πάρκιν κοντά στην πόλη θα είχαμε ένα έσοδο.

Σκοπός του γράφοντος δεν είναι να υποδείξει τρόπους για να προσθέσει ο Δήμος έσοδα στο Ταμείο του. Σίγουρα υπάρχουν καταλληλότεροι άνθρωποι γι αυτό.

Σκοπός είναι να δείξει ότι μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα προς την κατεύθυνση αυτή και πρέπει κάποτε να ξεκινήσει αν δεν θέλουμε ο Δήμος να χρεοκοπήσει τελείως και να μην έχει τα χρήματα να πληρώσει και αυτούς ακόμα τους υπαλλήλους του.

43 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

i ptwsi tou Sakioti ksekinaei apo edw!!!

thimomaste tin stasi tou gia to daneio tou koukouli.

enas laikistis politikos, polu mikros, kai polu tuxeros einai.



edw tha eimaste!!!

Ανώνυμος είπε...

να φτιαξει καντινες που ελεγε, δημοτικες να βγαλει χρηματα....

Ανώνυμος είπε...

καταλαβαμε οτι αυτο το blog θα παιζει αποκλειστικες πληροφοριες για να βλεπει το κλιμα, και να προετοιμαζει τον κοσμο.

e-oloimazi

Ανώνυμος είπε...

ακοπε ετοιμασου τωρα θα μπουν τα κουκουλακια να σου βγαλουν τα απλυτα στην φορα. αυτο κανουν οταν καποιος τους γραφει οτι ο δημος χρεωκοπησε. ειναι κατι σαν την επιβεβαιωση για την ορθοτητα της αναρτησης.ετσι κανουν και στον αιακο, εκτος και αν τελικα οι επιτιθεμενοι δεν ειναι κουκουλικοι αλλα σακιωτικοι οποτε δεν διατρεχεις κανενα απολυτως κινδυνο.

Ανώνυμος είπε...

καλό θα είναι να θυμηθούμε ότι ο λόγος που δεν πήρε το δάνειο ο Κουκούλης ήταν η άρνηση του Σακκιώτη να το ψηφίσει με την αιτιολογία ότι "δάνειο που ζητείται για την αποπληρωμή των χρεων του δήμου δεν είναι αναπτυξιακό" !!!
περιμένω λοιπόν να δω το αναπτυξιακο δάνειο που θα ζητήσει ο Σάκης

Ανώνυμος είπε...

Οταν μένει ένα χρέος πάνω από επτά εκατομμύρια ευρώ με τι θέλετε να το ξεχρεώσει ο Σάκης. Με το μαγικό ραβδί; Είναι μονόδρομος η λήψη δανείου για να ξεχρεωθούν οι απαραίτητοι προμηθευτές που άφησε απλήρωτους ο Κουκούλης. Το θέμα είναι αν θα θέσει τις βάσεις για να αυξηθούν τα έσοδα. Ιδωμεν
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

Μπα, μπα, μπα! Το χρέος από 16 εκατ. πήγε 12 και τώρα 7 και κάτι;
Το δάνειο του Κουκούλη δεν ήταν για να ξεχρεωθούν οι προμηθευτές; Τότε ήταν ολέθριο και τώρα είναι μονόδρομος; Ο Κουκούλης αύξησε τα έσοδα ναι ή όχι;
Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί...

Ανώνυμος είπε...

Μια ζωή πίσω από τον Αιακό βρε Άκοπε. Μόλις μπήκε ανάρτηση ότι πάλι χρεοκόπησε ο Δήμος, να σου και συ μη μείνεις πίσω!
Η κάθε ταμειακή δυσκολία βαφτίζεται χρεοκοπία. Φτάσαμε να μιλάμε για επαναλαμβανόμενη χρεοκοπία! Εσύ είσαι καλύτερος: Μιλάς για μερική χρεοκοπία!
Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ ήταν γραμμένα στο προϋπολογισμό του Κράτους (και του Δήμου βεβαίως) αλλά δεν δόθηκαν. Αυτή η τρύπα πώς κλείνει; Με τη μνημειώδη φράση "έπρεπε να το είχατε προβλέψει";
Ο κ. Σακκιώτης είχε προτείνει κατ' επανάληψη τη δημιουργία δημοτικών επιχειρήσεων. Ελπίζω από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει να είναι αυτό.
Ο σκοπός σου βεβαίως δεν είναι να υποδείξεις τρόπους, γι' αυτό και αυτοί οι δύο που υποδεικνύεις είναι ...(ας μη το πούμε).
Σκοπός σου είναι να προετοιμάσεις το έδαφος (όπως και ο Αιακός) ότι ο Κουκούλης χρεοκόπησε το Δήμο και πρεέπει να πάρουμε δάνειο επειγόντως γιατί δεν μπορούμε να πληρώσουμε ούτε τους υπαλλήλους, οπότε το δάνειο θα είναι "όχι για μένα, για τους φουκαράδες τους υπάλληλους"!
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το γιατί ο Σακκιώτης, αφού έβλεπε ότι θα κερδίσει τις εκλογές, δεν έλεγε ναι στο δάνειο που ζήτησε ο Κουκούλης. Δεν θα ήταν τώρα σε πολύ καλύτερη θέση;
Αλήθεια, ο κ. Σακκιώτης και η κ. Κανελλά τι θα κάνουν αν κάποιος σύμβουλος διαβάσει τις τοποθετήσεις τους όταν δεν ψήφιζαν το δάνειο που ζήτησε ο Κουκούλης και πει ότι συμφωνώ απολύτως με όσα είχαν πει;
Ο κ. Γκότσης και η ομάδα του θα αλλάξουν γνώμη τώρα και θα συμφωνήσουν να πάρουμε δάνειο;

Ανώνυμος είπε...

Τα έσοδα αυξάνονται κυρίως με τη φορολογία και την αύξηση των τελών. Πολύ λίγο μπορούν να βοηθήσουν άλλοι τρόποι.
Το νερό πρέπει να ακριβήνει αλλά οι υποσχέσεις είναι για μειώσεις. Τα δημοτικά τέλη επίσης. Τα πεζοδρόμια (της παραλίας κυρίως) νοικιάζονται σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές. Μεγάλες καθυστερήσεις υπάρχουν στην εξόφληση τελών καταστημάτων (παλιά δεν πλήρωναν καθόλου).
Θα τα κάνει αυτά ο Σακκιώτης; Όποιος το πιστεύει να σηκώσει το χέρι του (για να γράψει εννοώ). Εκτός κι' αν τα λύσει με το νέο "χρηματοοικονομικό μοντέλο" που υποσχέθηκε να εφαρμόσει στο Δήμο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗ ΚΟΥΚΟΥΛΗ - ΣΑΚΚΙΩΤΗ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ". Ο ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ , (ΑΛΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗ) ΘΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

βρε παιδιά δεν ακούτε ότι στην υπόλοιπη Ελλάδα κλείνουν οι δημοτικές επιχειρήσεις αφού δεν υπάρχει σάλιο;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 11:11
Αν θυμάμαι καλά η κυρία Κανελλά, οταν άρνήθηκε να ψηφήση το δάνειο,οί τοποθετήσεις της ήταν ένα μεγάλο χεστήριο για τόν Κουκούλη και την παρέα του.Αστο λοιπόν πονάει ξέχνα το......καμία σχέση.

Ανώνυμος είπε...

και τωρα με το ιδιο χεστηριο στον κουκουλη η κανελλα θα ψηφισει το δανειο του σακη για να σωθει η αιγινα 7,18

Ανώνυμος είπε...

Κουκούλης-Σακκιώτης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στη διαπλοκή, στην αδράνεια, στη μάσα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουκούλης ζήτησε το δάνειο που αρνήθηκε η Κανελλά και οι άλλοι λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές. Πρώτα για να πληρώσει τον μεταφορέα νερού ικαι δεύτερο να κάνει κάποια προεκλογικά εργάκια. Γι αυτό είπαν ΟΧΙ. Δεν ζήτησε το δάνειο για να πληρωθούν οι υπάλληλοι ή οι προμηθευτές του Δήμου. Οταν το είχε ζητήσει και το πήρε απο την MArfin η Κανελλά είχε πει ΝΑΙ. Μη τα μπερδεύετε ηθελημένα τα θέματα, είναι διαφορετικά.
Ετσι και τώρα ο Σάκης θα χρειαστεί δάνειο για να πληρωθούν οι προμηθευτές που δεν πλήρωσε ο Κουκούλης. Υπάρχει άλλος τρόπος να πληρωθούν μέσα στον χρόνο που έρχεται;

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ 10,19 ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί 4 χρόνια δεν έγινε κανένας ισολογισμός όπως ορίζει ο νόμος; Απλά, γιατί έπρεπε να υπογραφεί και από ορκωτό λογιστή και δεν το ήθελαν. Ετσι ορίζει ο Κώδικας

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ιστορία πια με τους ισολογισμούς! Όλοι ξαφνικά "έμαθαν" τα πάντα! Το πώς γίνεται να αρχίσουν οι ισολογισμοί της τετραετίας Κουκούλη, όταν έπρεπε να γίνουν πρώτα της τετραετίας Μούρτζη, αυτό δεν μας το λέει κανείς. Σας πετάνε καραμέλες...

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγάλε 10:19, πού ήξερες εσύ τι ήθελε να κάνει ο Κουκούλης με το δάνειο που ζήτησε; Ήσουνα στο δημοτικό συμβούλιο ή μαζί κοιμόσαστε;
Το να λες οτι δεν το ψήφισαν γιατί υποψιάστηκαν ότι θα έκανε κανένα προεκλογικό εργάκι, είναι δείγμα της φαύλης αντιπολίτευσης και μόνο.
Από άνθρωπο που ξεχωρίζει τον μεταφορέα νερού από τους προμηθευτές δεν περιμένουμε καλύτερα επιχειρήματα. Ο Σακκιώτης πρεέπει να αρχίσει τη θητεία του με δάνειο και έτσι να καταγραφεί. Ας προσπαθήσει να τα φορτώσει όλα στον Κουκούλη. Τν τέχνη την ξέρει καλά...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟιά προεκλογικά έργα΄κια γνωρίζει ο 10:19; Να μας τα ονομάσει. Αλλιώς μαλακίες λέει...

Ανώνυμος είπε...

Στον 11:16 Καλά δεν ξέρεις ότι δεν είχαν φράγκο και δεν έχουν αυτή τη στιγμή. Τα έργα που έκαναν και ψήφισαν στο βιαστικό συμβούλιο 4 μέρες πριν τις εκλογές ήταν και αυτά, έργα προεκλογικά τα οποία τα χρωστάνε ακόμα. Ολα αυτά θα κληθεί ο Σάκης να τα πληρώσει. Πάρε την ταμειακή υπηρεσία του Δήμου και ρώτα υπάρχουν 100 ευρώ; Θα σου πουν όχι.

Ανώνυμος είπε...

Τι είπε πάλι ο Άκοπος! Ότι ΚΑΙ ο Δήμος ζει με δάνεια; Τι λες! Ο Δήμος ζει με δάνεια που αποφασίζει ο Σακκιώτης και η Κανελλά. Άλλοτε είναι σωστά και άλλοτε όχι.
Για να μην είναι ανακόλουθος ο Σακκιώτης, πρέπει:
1) Να εξηγήσει ότι τα δάνειο θα είναι αναπτυξιακό και
2) Να το πάρει από το Ταμείο Παρακατ/θηκων και Δανείων, ανεξάρτητα αν άλλη Τράπεζα προσφέρει μικρότερο επιτόκιο. Το ίδιο είχε πει και ο Γκότσης.
Σε κάθε περίπτωση, έτσι φαίνεται οτι θα αρχίσει μια τετραετία γέλιου...

Ανώνυμος είπε...

Άρα έπρεπε τα δρομάκια να είχαν μείνει όλα με τα μπάζα από τη βροχή! Εντάξει, καταλάβαμε, αν κλάψει ο Σακκιώτης μπορεί να τον λυπηθούμε...

Ανώνυμος είπε...

Για την ώρα κλάψτε εσείς,για να σας φύγει ό καϊμός.Αντε περαστικά σας.Σιγά σιγά θα το χωνέψεται που θα πάει!.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί όλο και περισσότερο η "νέα πλειοψηφία" αρχίζει να μην έχει επιχειρήματα και καταφεύγει σε κουβέντες νεαρών θυροφιλάθλων, όπως ο προηγούμενος;

Ανώνυμος είπε...

γιατι κουκουλακια μου ακομα δεν εχετε καταλαβει πως ΧΑΣΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Μόνο με θυσίες οι Έλληνες...
Άρθρο της Λίνας Μπόγρη-Πετρίτη στο aeginafirst

http://aeginafirst.wordpress.com

Μην το χάσετε!

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια κατάληψη της πολιτικής από θυροφίλαθλους δεν έχει ξαναγίνει. ΧΑΣΑΝΕ! Ποιός, τι και γιατί δεν έχει σημασία. Μπήκε γκόλ! Η ομάδα κέρδισε! Πάμε για ύπνο ευτυχισμένοι και θα μας ξυπνήσουν στον επόμενο αγώνα.
Δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται και τι θα γίνει ή δε θα γίνει. Ζούμε για να πανηγυρίζουμε μια νίκη. Μας φωνάζει κάποιος "πού πας ρε κατακαημένε Καραμήτσο" και μεις του απαντάμε "χάσατε"!
Θα είσαστε εδώ σε ένα χρόνο ή μόνο στην προεκλογική περίοδο του 2014;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΧΑΣΑΤΕ........ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΚΑΙ ΜΗ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ....ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το ιδιαίτερα ενωτικό κλίμα των παραπάνω Σακκιωτικών φανατικών φιλάθλων που πιστέυουν ότι έβαλαν γκολ, είναι αυτό που θα με παρακινήσει ως εθελοντή να προσφέρω το χρόνο μου για το κοινό καλό;
απλά μια απορία είχα και γω και είπα να την γράψω. τόσα άσχετα υπάρχουν εδώ, τι πειράζει άλλο ένα!
έτσι για την ιστορία, πραγματικά πιστεύω ότι υπάρχουν ικανά και άξια στελέχη στο νεοεκλεγέντα συνδυασμό που θα καταφέρουν να κάνουν πολλά για το νησί της καρδιάς μας...

Ανώνυμος είπε...

κουκουλοσακιωτακια ξεχνατε οτι Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ 1-1-2011 ειναι ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ Που εκτος απο μαγκας ειναι και τιμιος και μαλλον θα ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έμπαινε μαλάκα μου! Αν ρωτήσεις όμως τον αρχηγό σου, θα σου πει ότι ήσουν ένας καλός στρατιώτης, πρόσφερες στη νίκη της παράταξης, αλλά δυστυχώς λόγω ΑΣΕΠ, λόγω μνημόνιου, λόγω του ότι ο Κουκούλης χρεοκόπησε το Δήμο δεν μπορούμε να διορίσουμε, αλλά είσαστε στην πρώτη σειρά αυτών που θα προτιμήσουμε, στις δεκάδες υπηρεσίες που θα δημιουργήσουμε κλπ, κλπ. Θέλω να σας ακούσω μετά από ένα χρόνο (αν δεν είσαστε θυροφίλαθλος). Θα υπάρχετε;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΑ 2 ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝΕ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ???

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ???

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κάποιοι εξακολουθούν να μιλούν για εθελοντές; Τι φρούτο είναι πάλι αυτό; Εθελοντές ονόμασε ο Κουκούλης τη δεύτερη γραμμή των υπερασπιστών του, αυτών που δεν ήταν στο ψηφοδέλτιο.
Τώρα ο Σακκιώτης θα παρουσιάσει τους δικούς του "εθελοντές". Αυτούς που τον υποστηρίζουν αλλά δεν μπήκαν στο ψηφοδέλτιο. Όλα τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες, δηλαδή συμπαθείς άνθρωποι σε εντελώς δευτερεύουσες προσφορές.
Οι νέοι "εθελοντές" θα κριθούν για το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, την ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και την ΕΠΑΡΚΕΙΑ των όσων θα παρουσιάσουν. Αν δεν δώσουν τέτοια αίσθηση, όπως δόθηκε τα προηγούμενα χρόνια, εθελοντές εκτός παράταξης δεν θα υπάρξουν. Θα έχει η "παράταξη";

Ανώνυμος είπε...

11.34 ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ, ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ!
ΕΛΑΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΎ! ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΙΑΚΟΣ, Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ!
ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΛΠ!

Ανώνυμος είπε...

Ψυχιατρικό φαινόμενο έχει γίνει πια! Όταν ορισμένους τους στριμώχνουν (π.χ. 11:40, 11:57), απαντούν με βρισιές. Τυχαίο; Δε νομίζω, είμαι σίγουρος!
Τι πάθος είναι αυτό βρε παιδιά; Γιατί δεν υπάρχει ενιαία στρατηγική; Οι αρχηγοί κέρδισαν τις εκλογές! Δεν σας το είπαν; Τώρα η στρατηγική πρέπει να αλλάξει! Σάκη, Άκοπε, πες στα πλήθη ότι τώρα πρέπει άλλα να λένε.
Εκτός κι' αν η μοναδική διέξοδος είναι να φορτωθούν στους προηγούμενους όλες οι αμαρτίες του κόσμου. Το κόλπο πιάνει αλλά μετά τον πρώτο χρόνο η προσγείωση είναι απότομη.

Ανώνυμος είπε...

Τι τρομερή ανακάλυψη κ. Άκοπε! ο Δήμος έχει χρεοκοπήσει; Πότε το ανακάλυψε ο Sakis και σας το είπε; Γιατί δεν μας το είπε κι' εμάς, του πτωχού λαού, στις προεκλογικές του ομιλίες;
Μήπως εννοείτε ότι ΚΑΙ ο δήμος από δω και πέρα θα πρέπει να ζει με δάνεια; Γιατί μέχρι τώρα δεν ζούσε με δάνεια. Με δάνεια ζούσε η Ελλάδα και επιδιώκετε να τα εξομοιώσετε, για να μας έρθει πιό γλυκά.
Διότι κ. Άκοπε, αν γνωρίζετε στοιχειώδη διαχείριση χρημάτων (έστω και οικογενειακού τύπου), θα γνωρίζατε ότι ζει με δάνεια όποιος παίρνει συνεχώς δάνεια για να αποπληρώσει τα προηγούμενα.
Έκανε τέτοιο πράγμα μέχρι τώρα ο Δήμος; Αν το ξέρετε, θα έχετε και στοιχεία, που δεν τα έχει ο Sakis!
Ο Δήμος λοιπόν δεν έχει χρεοκοπήσει, δεν ζει με δάνεια, πρέπει όμως να κάνει μεγάλες αυξήσεις και να βάλει φόρους, για να αντισταθμίσει τα χαμένα έσοδα από το κράτος. Αυτό ο Sakis δεν θέλει να γίνει και σεις απλώς πρέπει να προετοιμάσετε το έδαφος για τα δάνεια που θα αρχίσει να παίρνει, γιατί είναι φιλόδοξο παιδί, θέλει να διορίσει κόσμο και να κάνει έργο με δάνεια.
Κάποιον Έλληνα πολιτικό μου θυμίζουν όλα αυτά...

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΚΟΥΛΟΣΑΚΚΙΩΤΗΔΕΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣΚΛΑΒΑΙΝΕΣ, ΒΑΡΤΖΕΛΟΜΠΕΣΗΔΕΣ, ΛΕΓΟΤΙΠΟΤΑΔΕΣ, ΠΟΥΛΑΜΟΥΡΗΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ, ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ- ΔΙΑΒΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ. Α, ΡΕ ΑΙΓΙΝΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ . ΑΛΙΜΟΝΟ....

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΓΚΟΤΣΗΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ : ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΧΑΣΑΤΕ........ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΚΑΙ ΜΗ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ....ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

12:40 Είσαι ΆΚΥΡΟΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ -ΚΥΡΙΩΣ- ΘΥΡΟΦΙΛΑΘΛΟΣ!